majster_g Uchachany 01.09.06, 04:09 Z przyjemnoscia poczytalem sobie dzisiaj Forum. A to dzieki wpisowi Uchachanego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=47841668&a=47848209 Pisz czesciej prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Uchachany 01.09.06, 04:21 Tak. Uchachany jest dobry, moze nieco cyniczny no i stanowczo zarozwlekly. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg list dziwięciu? 01.09.06, 04:32 fala narasta następny bedzie list dziesięciu.... a na koniec ???? A. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: list dziwięciu? 01.09.06, 05:52 ...walesa sie...rozkraczy andrzejg napisał: > fala narasta > następny bedzie list dziesięciu.... > a na koniec ???? > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
magia_sieci Działacze "S": Plugawi się dorobek ruchu 01.09.06, 06:16 sami sobie splugawili ten dorobek.Swoją pazernoscią i nieokiełznaną żądza władzy!Soliadarność walczyła aby polska stała się państwem prawa.I Polska dzisiaj jest państwem prawa..silniejszego.Ja wymiękam.Wyjeżdzam do szkocji. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Zauważcie, że najpierw zainkasowali odznaczenia 01.09.06, 06:41 a dopiero poptem protestowali. Spryciule jedne, asekuranciki bo- - publicznie jest wiadomym że inspiracje do niszczenia wielu nurtów panny S. pochodzą z pałacu prazydenckiego..czyżby-"wzieliśmy odznaczenia -ale walczyliśmy o jej dobre imie" -w V Rzeczpospolitej żle widziani będą osobnicy kolaborujacy z Kaczyńskimi- oto więc mamy piękny okazik asekuracyjki- "wzieliśmy odznaczenia, ale sie zdystansowaliśmy..." uważajcie koledzy- stanie rozkrokiem grozi utratą....jaj, a wtedy napewno już będziecie pasować do IV R. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus A ja myślałem, że to szpicle plugawili dorobek "S" 01.09.06, 07:44 a tu proszę - dorobek "S" plugawią ludzie ujawniający prawdę o agentach. Odpowiedz Link Zgłoś
mzast Działacze "S": Plugawi się dorobek ruchu 01.09.06, 07:55 Po zapoznaniu się z opiniami na forum w tym temacie, doszedłem do wniosku, że jesteśmy bardzo mądrym "Narodem". Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To można splugawić dorobek 01.09.06, 12:49 26-letniej prostytutki? Odpowiedz Link Zgłoś