kapitan_stopczyk Tatko Giertych też "negocjował" z SB. 03.09.06, 18:14 Tak wynikało z jego teczki, którą się chwalił. Ale jakoś to Romkowi od edukcaji nie przeszkadza..... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Rodzi się nowa, świecka tradycja...:)))))))))))))) 03.09.06, 18:16 Ciekawe czy na każdym grobie "rozmówców" z SB zapłoną świece...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua A propos... ciekawe czy jak już zdechnie Maleszka 03.09.06, 18:19 też przyjdą ze świeczkami na jego grób... Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Ledwie JP II zmarł, a ty o zdychaniu. 03.09.06, 19:40 Troglodyta przy tobie to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Prawdziwy patriota powinien strzelać do SB-ków.... 03.09.06, 18:22 ...a nie z nimi negocjować, prawda? W ogóle, to każdy prawy Polak powinien w 1945 roku wejść do lasu i wyjść z niego ok. roku 1990. Oczywiście po to, żeby dokonać egzekucji Jaruzelskiego, Kiszczaka, Rakowskiego oraz zdrajców takich jak: Kuroń, Michnik, Bujak, Wałęsa- Bolek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Po co od razu strzelać?? 03.09.06, 18:23 Wystarczyło ze ścierwami nie rozmawiać, czyż nie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Tyle, że by ich leśniczy z tego lasu wypier.olił.. 03.09.06, 18:27 fo tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
tab Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 18:22 Moje subiektywne sprawozdanie ze spotkania na grobie Jacka Kuronia: www.pancygaro.fotolog.pl/825249,link.htmlZapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
soviecki.agent.z.pzpr Na Zdjęciach Sami Bankowcy !!:)))))))))))))))))))) 03.09.06, 18:30 Niźle ! Naliczyłem ok 300 zniczy, ok. 15 osób (średnio 20 zniczy na głowę!) prawie sami bankowcy z rodzinami trochę Żydów i niemców ! gratuluję ! godne podziwu zdjęcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Na Zdjęciach Sami Bankowcy !!:))))))))))))))) 03.09.06, 18:30 ... z rodowodem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptak57 Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 18:24 To jest to, oto obraz kaczej rzeczypospolitej.Plucie na jednego z najwspanialszych Polaków ostanich dekad i stawianie pomnika zbrodniarzowi.Przecież ci "politycy" nawet do piet nie dorastają temu na którego tak ochoczo teraz plują.A swoja drogą, dokąd ten cudowny,bezstronny i taki otwarty Prokurator Generalny będzie tolerował faszystowskie bojówki Giertycha??Czemu ten niby taki obiektywny prawnik nie zwrócił uwagi swoim przełozonym - Prezydentowi i jego bratu - że nie godzi sie stawiac pmonika ewidentnemu bandycie - Kurasiowi?Oto pytania na nstepna lekcję patriotyzmu w nowym programie pożal sie Boże ministra Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Zebrali się byli pezetpeerowcy...:)))))))))))))))) 03.09.06, 18:27 Okazja nie lada Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:30 a alkoholik nagocjował z esbekami... takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:33 belaqua napisał: SBecja mordowała księży w tym czasie po tobie widać jak nieskutecznie działała. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:35 Ty naturalnie - demokratycznie i tolerancyjnie, przyłożyłbyś mi lufę pistoletu do potylicy, demokrato...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:39 belaqua napisał: > Ty naturalnie - demokratycznie i tolerancyjnie, przyłożyłbyś mi lufę pistoletu > do potylicy, demokrato...:))))))))) na szczury wystarczy trutka Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:40 Jasne, esbecja miała różne metody, widzę, że je opanowałeś, ćwoku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:44 belaqua napisał: Jasne, esbecja miała różne metody, widzę, że je opanowałeś, ćwoku:))))) gdybyś wtedy miał taki zapał i odwaę jak teraz na forum to może by było inaczej -ĆWOKU Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: SBecja mordowała księży w tym czasie 03.09.06, 18:47 Się tak nie podniecaj, bo bedziesz musiał skorzystać z usług Lwa-Starowicza:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Znaj proporcjęmocium panie. 03.09.06, 18:35 Stefan Batory nie znał słowa po polsku i teżbył alkoholikiem. Zmarł na marskość wątroby jak to wynika z wykopalisk i to marskośc nie od sałaty zielonej... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Znaj proporcjęmocium panie. 03.09.06, 18:36 ale Batory nie negocjował ze zdrajcami Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk A skąd Ty znasz treść tych negocjacji? 03.09.06, 18:43 I co Ty wiesz o tamtych czasach w ogóle? Chyba jesteś z ... no ...? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: A skąd Ty znasz treść tych negocjacji? 03.09.06, 18:46 Co ja wiem?.. powiem ci: Kuroń zakładał czerwone harcerstwo, tzw. walterowców, był człowiekiem lewicy do końca , ale nie będę go czcił. Mam do tego prawo, czy też odbierzesz mi je, podobnie jak poprzednicy Kuronia strzelając mi w potylicę, hę?... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: A skąd Ty znasz treść tych negocjacji? 03.09.06, 19:17 Uczciwy człowiek na taki bełkot nie odpowiada. O co i proszę pozostałych współforumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Mazowiecki nie był w pzpr. 03.09.06, 18:34 ale był "swój" zasiadał w prl-owskim sejmie parę kadencji...:)))))))) że nie wspomnę co wypisywał na biskupa Kaczmarka, kiedy ubecja skazywała go na karę śmierci w 50. latach... kapewu?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajomości 03.09.06, 18:39 owych realiów i wiedzy, którączerpiesz zdaje siętylko z Trybuny Ludu. Trzeba było być na emigracji, żeby nie wdepnąć w gó... Bo tu wszystko było obes.ane... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 18:41 Kochasiu, żyję w Polsce 44 lata bez emigracji i nie zmoczyłem się współpracą ze zdrajcami Polski; wystarczy być uczciwym. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk No 03.09.06, 18:47 ja trochę dłużej. Nie umoczyłeś się w nic bo nic pewnie nie robiłeś. Ale autobusami , kur,a , komunistycznymi to jeździłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: No 03.09.06, 18:49 No, nawet te autobusy były czerwone, idioto!..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Więc (szkoda czasu na epitety) jesteś umoczony. 03.09.06, 18:53 . Panie uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Więc (szkoda czasu na epitety) jesteś umoczon 03.09.06, 18:55 Rozmowa z tobą przypomina żarcie pomyj z koryta, zatem smacznego, nie przeszkadzaj sobie w samotnym spożywaniu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 18:47 belaqua napisał: > Kochasiu, żyję w Polsce 44 lata bez emigracji i nie zmoczyłem się współpracą ze > zdrajcami Polski; wystarczy być uczciwym. z tego co czytałem SB raczej nie werbowała ludzi z marginesu społecznego -byli nieużyteczni Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 18:48 Żałuj, bo byłbyś kapusiem,cw..u:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 18:52 belaqua napisał: > Żałuj, bo byłbyś kapusiem,cw..u:)))) wiekowo jesteś siusiakiem w stosunku do mnie a szczekanie po fakcie i tak nie odgoni złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 18:56 Skoro tak, to się pakuj... na twój grób na pewno bankierzy lewicowcy nie przyjdą, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Nie, nie kape wu. Brak Ci proporcji...I znajo 03.09.06, 19:03 belaqua napisał: > Skoro tak, to się pakuj... na twój grób na pewno bankierzy lewicowcy nie > przyjdą, hehehehehehe może i tak ale na twój grób najwyżej kaczory nasrają - tyle ich obchodzisz. he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Poza tym świadectw to sobie sam nie wystawiaj 03.09.06, 18:48 lepiej... he he. Święty się znalazł.... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Poza tym świadectw to sobie sam nie wystawiaj 03.09.06, 18:59 Pezetpeerowic Balcerowicz odwiedził stalinowca Kuronia, aż miło popatrzeć... Pierwszy okradł Polaków, a drugi okradzionym rozdawał zupki darmowe - wzruszające; trzeba być debilem, żeby nie widzieć istoty tych działań Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Poza tym świadectw to sobie sam nie wystawiaj 03.09.06, 19:14 belaqua napisał: a drugi okradzionym rozdawał zupki darmowe - wzruszające; trzeba być debilem, żeby nie widzieć istoty tych działań szkodaże że wcześniej nie wiedziałem z kim konwersuje. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:02 Była kampania wyborcza w hospicjach, zaczęła się na cmentarzach ,to wstyd.Cmentarz jest miejscem zadumyreflecji,bez kamer i fajerwerków.Zaczęto wyprawiać numery,po których śp. Jacek Kuroń prewraca się w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Ten krzyk rozpaczy ludzi zatykających swoje uszy 03.09.06, 19:03 Ten krzyk rozpaczy ludzi zatykających swoje uszy by nie usłyszeć prawdy o ciemnych gierkach swojego idola jest żenujący. PS. Należy dziękować Bogu, że taki człowiek jak Kuroń nie sprawował władzy w PRL-u (wyleciał z PZPR-u za wyznawanie zbyt radykalnej wersji komunizmu!), bo mielibyśmy tutaj krwawą łaźnie i system na wzór Korei Płn. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Ten krzyk rozpaczy ludzi zatykających swoje u 03.09.06, 19:14 bzdury piszesz i tyle ci powiem mały człowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Ten krzyk rozpaczy ludzi zatykających swoje u 03.09.06, 19:52 Po poziomie wypowiedzi tego wypierdka podejrzewam, ze to kolejny klon vonthuska, dvoryanina, czy jak tam on jeszcze się zwał. Intelektualna miernota, szkoda klawiatury na dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:10 Oszołomom, populistom, chamom i fanatykom - zachciej dać Panie choć odrobinkę rozumu i dobrej woli. Szkoda że w polskiej polityce jest tak mało ludzi pokroju Jacka Kuronia a tak dużo ... sami wiecie kogo. [*] Potęga smaku To wcale nie wymagało wielkiego charakteru nasza odmowa niezgoda i upór mieliśmy odrobinę koniecznej odwagi lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku Tak smaku w którym są włókna duszy i cząstki sumienia Kto wie gdyby nas lepiej i piękniej kuszono słano kobiety różowe płaskie jak opłatek lub fantastyczne twory z obrazów Hieronima Boscha lecz piekło w tym czasie było jakie mokry dół zaułek morderców barak nazwany pałacem sprawiedliwości samogonny Mefisto w leninowskiej kurtce posyłał w teren wnuczęta Aurory chłopców o twarzach ziemniaczanych bardzo brzydkie dziewczyny o czerwonych rękach Zaiste ich retoryka była aż nazbyt parciana (Marek Tulliusz obracał się w grobie) łańcuchy tautologii parę pojęć jak cepy dialektyka oprawców żadnej dystynkcji w rozumowaniu składnia pozbawiona urody koniunktiwu Tak więc estetyka może być pomocna w życiu nie należy zaniedbywać nauki o pięknie Zanim zgłosimy akces trzeba pilnie badać kształt architektury rytm bębnów i piszczałek kolory oficjalne nikczemny rytuał pogrzebów Nasze oczy i uszy odmówiły posłuchu książęta naszych zmysłów wybrały dumne wygnanie To wcale nie wymagało wielkiego charakteru mieliśmy odrobinę niezbędnej odwagi lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku Tak smaku który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała głowa Z.Herbert Odpowiedz Link Zgłoś
dominikognisty Do pani Ewy Milewicz z GW - czy ma pani mieszane 03.09.06, 19:17 uczucia myśląc o Jacku Kuroniu (podobnie jak to się stało w przypadku Z.Herberta)? Dlaczego wówczas GW, Kwaśniewski i inni nie protestowali równie głośno? Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:18 Szanowni internauci,należy sznować kazdego zmarłego.Pan Lech Wałęsa powiedzial publicznie że upowaznił śp Jacka Kuronia i 20 innych do rozmów nie tylko z SB ale też z diabłem.Nie rozumiem po co ten szum i opluwanie zmarłego za to że prowadził na swoj sposob rozmowy.Założucielem KOR był Macierewicz i harcerze,choć nigdy nie był członkiem KOR.Czy my kiedyś dowiemy się prawdy.Bo wątpię bym ją poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Negocjatorzy.... 03.09.06, 19:19 To, że Kuroń negocjował coś z SB to go tylko oczyszcza i w pewnym stopniu nobilituje... Cała ta histeria i wrzask podniesiony przez zakłamane pismactwo jest psu na buty... Były sekretarz PZPR w PAN, Bronisław Geremek powinien trzymać mordę w przysłowiowym kuble miast ujadać o "nikczemnościach moralnych" - bo sam jest człowieczkiem maluchnym i zakłamanym... franz.blox.pl/2006/09/Kuroniowi-swieczke-a-Michalkiewiczowi-ogarek.html Wolałbym się dowiedzieć dlaczego Michnik, Onyszkiewicz, Wajda czy Holoubek "układali" się potem bezpośrednio w Moskwie z czerwonymi aby pozostawić Polskę 'w rosyjskiej strefie wpływów' - jak to jasno wynika z dokumentow w IPN. franz.blox.pl/2006/09/Giertyszek.html Bo taki uklad - to już jest zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Pogrobowcy PZPR spotykają się na grobie Kuronia 03.09.06, 19:24 To będzie teraz nowa tradycja cementująca koalicję SLD-PD-UP-SdRP? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk gdyby Kuroń zył to by was wszystkich-michniczki... 03.09.06, 19:32 ...przepędził w cholere jasną za kumanie się z komunistami /Kwasniewski , Miller i inne czerwone pachołki ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna [...] 03.09.06, 19:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 matkajoanna.. jestes złym człowiekiem.. 03.09.06, 19:43 właściwie, to człowiek to brzmi dumnie.. ty jestes zwykłą zafajdaną świnią! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i GW 03.09.06, 19:45 jesteś czerwoną komunistyczną świnią Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 19:51 matkajoanna napisała: > jesteś czerwoną komunistyczną świnią Badania naukowców dowodzą że świnia posiada większą inteligencję niż bydlęta PiSowate Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 19:54 nazistowskie bydło jest w PO, tam gdzie wasz fuhrerek z Gdańska Tuske z korzeniami w Wermachcie Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 19:55 Z bydłem sie nie dyskutuje - buda do czworaków Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 19:57 buda nazistowskie psy z PO razem ze swoim blond-fuhrerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 19:58 buda do rydza fornale Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:00 heil hitler ! heil tuske ! Kaszuben immer wieder mit Reich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:02 liber444 napisał: > buda do rydza fornale Lepszy RYDZ niz NIC (TUSKE) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna wolimy u naszego kochanego adasia 03.09.06, 20:12 bo on dba o tolerancję Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 przynajmniej nie boi się forumowiczów, 03.09.06, 20:13 jak rydzu ty swołoczy Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:00 matkajoanna napisała: > nazistowskie bydło jest w PO, tam gdzie wasz fuhrerek z Gdańska Tuske z > korzeniami w Wermachcie poczytaj w encyklopedji co to jest nazista! sondaże przedstawiające poziom wykształcenia elektoraty PiS się nie myliły. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:01 123zly napisał: > matkajoanna napisała: > > > nazistowskie bydło jest w PO, tam gdzie wasz fuhrerek z Gdańska Tuske z > > korzeniami w Wermachcie > > poczytaj w encyklopedji co to jest nazista! > sondaże przedstawiające poziom wykształcenia elektoraty PiS się nie myliły. Ty z ortografia tez dales czadu! Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:04 thorgallpl napisał: > 123zly napisał: > Ty z ortografia tez dales czadu! to jest szczegół Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:07 123zly napisał: > thorgallpl napisał: > > > 123zly napisał: > > > Ty z ortografia tez dales czadu! > > to jest szczegół ...tak, ale sam masz pretensje do innych o tzw. poziom. Wiem takze, ze czasami sie mozna pomylic. Kuronia sie wykorzystuje do gierek politycznych i to mnie boli-nic poza tym. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:14 thorgallpl napisał: > Kuronia sie wykorzystuje do gierek politycznych i to mnie boli-nic poza tym. i mnie też to boli bo zrobił dla ludzi bardzo wiele dobrego . Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:22 123zly napisał: > thorgallpl napisał: > > > > > Kuronia sie wykorzystuje do gierek politycznych i to mnie boli-nic poza t > ym. > > i mnie też to boli bo zrobił dla ludzi bardzo wiele dobrego . > ...lecz do nazywania go "krysztalem" mam zbyt malo danych-czlowiek to istota ułomna. Osobiscie podejrzewam, ze jako czlowiek o prostej naturze byl wykorzystywany przez innych. Z ciezkim sercem musze powiedziec,ze tak sie dzieje nawet po jego smierci. Szczegolnie zdenerwowal mnie Onyszkiewicz podczas podpisania paktu z SLD. To juz jednak polityka....rodem ze smietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:02 czytaj sondaże zapchlony burasie ze wsi to będziesz tak mądry jak twój nieudaczny ducze-hipis Odpowiedz Link Zgłoś
slavkovski Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:03 a masz cos przeciw hippie? ruro kanalizacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:07 hipisi to brudasy i narkomani; od zawsze posyłają swoje kobiety na ulicę żeby zarabiały na narkotyki jako prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 matkajoanna.. lepsza jesteś od Rydzyka! 03.09.06, 20:11 on jest szubrawiec, ale ty go przeskoczyłaś!.. komunistami to są Kaxczyńscy i cały PIS.. powiem więcej, to bolszewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:10 matkajoanna napisała: > czytaj sondaże zapchlony burasie ze wsi to będziesz tak mądry jak twój > nieudaczny ducze-hipis błąd bo to jak piszesz burasy ze wsi wybrały dzisiejszą koalicję rządowa a ja mieszkamw mieście i mam inne preferencje władzy a jak brak argumentów to obrażanie rozmówcy - normalne dla PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:14 kiedy przyjechałes do miasta chłopku-snopku? Wracaj do siebie i tam sobie wprowadzaj platformę w gospodarstwie. Tatuś cie kłonicą przegoni neomiastowy parchu Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: won suczy 03.09.06, 20:24 jak tak mozna do kobiety? Moze w ciazy jest? Troche spokojniej debatujcie, panowie i panie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 hehe, tylko sprawdzam, czy 03.09.06, 20:27 to naprawde kobieta. Kobieta po takim rynsztoku odeszłaby z tego forum. Wniosek, albo to nie jest kobieta, albo naprawdę jakaś szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: hehe, tylko sprawdzam, czy 03.09.06, 20:33 jak ja szmata to ty obmierzły alfons. teraz kobiety sa silniejsze od wielu z was wymoczki i herbatniki Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: hehe, tylko sprawdzam, czy 03.09.06, 20:37 ja nie jestem nikim z wymienionych przez ciebie, ale gratuluje trafnej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: hehe, tylko sprawdzam, czy 03.09.06, 20:41 matkajoanna napisała: > jak ja szmata to ty obmierzły alfons. teraz kobiety sa silniejsze od wielu z > was wymoczki i herbatniki Wypraszam sobie-lubie silne kobiety, gdyz lubie sie z nimi silowac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zgodnik1 pokazałeś tolerancję a'la michnik i 03.09.06, 20:25 matkajoanna napisała: > kiedy przyjechałes do miasta chłopku-snopku? Wracaj do siebie i tam sobie > wprowadzaj platformę w gospodarstwie. Tatuś cie kłonicą przegoni neomiastowy > parchu Nigdzie nie musiałem przyjeżdżać bo całe życie mieszkam w mieście ,a po twoim fachowym nazewnictwie na na przedmioty używane w gospodarstwie (chyba) widać że wieś nie jest ci obca Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Sabat wolnomyślicieli i czarownic. Żenada 03.09.06, 19:44 matkajoanna napisała: > Banda agnostyków i lewackich wykolejeńców To po co tu swoje nazi-dupsko przytargałaś? Co paparydz nie otworzył wam swoich podwoi? Odpowiedz Link Zgłoś
marystan Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:55 Ja tez sie ciesze ze sa Polacy madrzy i sprawiedliwi i potrafia przeciwstawic fali glupoty i zacietrzewienia.I moge wierzyc ze zle minie i zacznie sie wreszcie wspolna praca dla kraju.Polak z USA Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:57 Nie zapaliłem za Pana Jacka świeczki, za to zajarałem za niego szluga i wypiłem flaszkę - to się naszemu nieboszczykowi z pewnością spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 19:58 a ja napiłem sie bimbru z termosa za p. Jacka Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Dlaczego Kuroń ma grób bez krzyża ? 03.09.06, 20:04 Pokazywali w telewizji grób, był bez krzyża i bez Ś.P. Dlaczego ?? Może mi tu ktoś wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Dlaczego Kuroń ma grób bez krzyża ? 03.09.06, 20:42 Był niewierzący Odpowiedz Link Zgłoś
wolff10 Re: Dlaczego Kuroń ma grób bez krzyża ? 03.09.06, 20:45 dlaczego jest to biały krzyż! Czyżby był wojowniekm o wolność Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Dlaczego Kuroń ma grób bez krzyża ? 03.09.06, 20:49 Sorki, ale co cie obchodzi co stoi na grobie Kuronia. Krzyz tez chcecie zaanektować? Postawił go jeden z ksieży, który stwierdził, iż wie, że Kuron był niewierzący, ale na pewno mu to nie zaszkodzi. Nie wiedziałem, że jeszcze stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
nozwwodzie Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 20:06 Do glupkow opluwajacych Kuronia: PRAWDZIWY SZTANDAR NIE TRACI BARW OD WYCIERANIA SOBIE NIM GEBY! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 20:08 tak, zwłaszcza prawdziwy czerwony sztandar z sierpem i młotem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 matkajoanna.. do chlewu!..to forum dla ludzi... 03.09.06, 20:13 ty do nich nie należysz... Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna he, he tolerancja a'la fuhrerek Donald co ? 03.09.06, 20:16 śmieszni jesteście jewropejczycy z placformy. Żenada. Łatwo dajecie się wyprowadzić z równowagi jajogłowe parobki z PO Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: he, he tolerancja a'la fuhrerek Donald co ? 03.09.06, 20:17 fornalu, albo jewropejczycy, albo naziści. Twój zakuty łeb tego nie pojmuje? I ską przypuszczenie, że platformersi ty gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna czerwone porno-grubasy z SLD ? Jeszcze lepiej:-) 03.09.06, 20:20 taka z was lewica jak z koziej d.upy trąba wy bogacze, pasibrzuchy obżerające prostego robotnika. Hańba wam czerwoni baronowie !!! Ludowi zapomogi a wy mercedesami się rozbijacie spasiona pseudolewico !!! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Stac to sie rozbijamy 03.09.06, 20:22 i jeszcze mamy satysfakcje, że takie szmaty jak ty to w realu możemy kupic nawet do lizania dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Stac to sie rozbijamy 03.09.06, 20:27 to liż mi d.upę frajerze, możesz za darmo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Stac to sie rozbijamy 03.09.06, 20:29 matkajoanna napisała: > to liż mi d.upę frajerze, możesz za darmo :-) to byk ci już nie wystarczy hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Stac to sie rozbijamy 03.09.06, 20:29 W drugą stronę to nie działa, na kupno perwersji trzeba mieć kaskę. Takiej bidzie jak ty zostaje tylko świeczka jako surogat wibratora. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Kuroń prowadził negocjacje z SB -taki jest tyt.art 03.09.06, 20:24 Potwierdzony przez L.Wałęsę i z zaprzeczeniem Płk Lesiaka w wywiadzie TV.Prosze mi powiedzieć co wywołało histeryczna reakcję Michnika,Frasyniuka i innych ?? Ani jednym słowem nie sugerowano współpracy Kuronia z SB- a więc o co chodzi. Ano o to że to jest ostatnie szansa przeciwników lustracji aby ponownie ten proces oddalić w czasie przez rozdymanie niebyłej sprawy!!!!To już syzyfowa praca!!Akta będą w całości ujawnione!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Kuroń prowadził negocjacje z SB -taki jest ty 03.09.06, 20:26 jeśli nie pojmujesz, to obawiam się, że na forum nikt Ci tego nie wytłumaczy. Poproś jakąś mądrą (obiektywnie) osobę, żeby Ci wytłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Prosze liber 444 wyjaśnij to mnie prostemu kmio- 03.09.06, 20:29 towi!! Przytocz jakiś fragment z tego art mówiący o "współpracy" Kuronia z SB !!! No czekam! Nie tylko ja! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Prosze liber 444 wyjaśnij to mnie prostemu k 03.09.06, 20:36 1. Nigdzie nie napisałem, że uważam Cie za kmiotka 2. Wręcz przeciwnie uważam, że jak ktoś pragnie rzeczowej dyskusji to na takie miano nie zasługuje 3. "Afera" z Kuroniem opisana w atmosferze skandalu (to ŻW tą atmosferę wywołało)miała na celu wysadowanie jak daleko mozna sie posunąć w opluwaniu ludzi niezłomnych. Po hecy z Maciarewiczem, już wiedzą, że kłamać wprost się nie da, więć usiłuja półprawdami oczernić ludzi. 4. Sprawa przypomina pewien przedwojenny tytuł w jednej z gazet. Po zakończeniu głoduwki przez Ganiego i informacji,że zaczął przyjmować napoje, gazeta ta dała tytuł - Gandi pije. Już rozumiesz jak mozna manipulować? 5. Dalej uważam, że formuła forum nie sprzyja dluższej rzeczowej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 20:31 Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia. I niech nie gasną, dopóki walka o prawdziwą, wolną i demokratyczną Polskę się nie skończy. Dopóki pogrobowcy totalitaryzmu podnoszą łby. Dopóki władza sięga po oszczerstwa i skłócanie społeczeństwa jako środek sprawowania władzy, póki ogranicza prawa demokratyczne, zawłaszcza sobie i kontroluje instytucje obywatelskie, samorządy, sądownictwo. Dopóki są tacy, którym przychodzi ochota korzystać z służb specjalnych przeciwko obywatelom, prowokacji jako metody działania. NIECH PŁONĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ble,ble,ble "wariant-b" !Przytocz jakieś "oszczers 03.09.06, 20:35 two z tego art w ZW - No czekamy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ble,ble,ble "wariant-b" !Przytocz jakieś "osz 03.09.06, 20:52 Jakie oszczerstwo, to nie jest zarzut o jakieś drobne kłamstewka, ale celową i zorganizowaną prowokację. jakiś historyk IPN przypadkiem grzebie w papierach Kuronia, jakieś informacje przypadkiem wyciekają do prasy, jakaś gazeta przypadkiem umieszcza to na czołówce i daje niefortunny tytuł, jacyś młodzi gniewni narodowcy domagają się konsekwencji jakiś obernarodowiec robi za tubę i rozdyma sprawę do rozmiarów skandalu jakaś prokuratura przekazuje jakieś śledztwo innej prokuraturze jakiś premier zwraca uwagę na "niefortunność wypowiedzi" ..... sami jacyś ludzie i same skróty myślowe kolejny raz w krótkim okresie czasu Ile przypadków musi się zdarzyć, aby ułożyć je w ciąg logiczny. Dla mnie następny w kolejce będzie Michnik, a Ty na kogo stawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli 03.09.06, 20:41 wariant_b napisał: > Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia. > I niech nie gasną, dopóki walka o prawdziwą, wolną i demokratyczną > Polskę się nie skończy. Dopóki pogrobowcy totalitaryzmu podnoszą łby. > Dopóki władza sięga po oszczerstwa i skłócanie społeczeństwa jako > środek sprawowania władzy, póki ogranicza prawa demokratyczne, zawłaszcza > sobie i kontroluje instytucje obywatelskie, samorządy, sądownictwo. > Dopóki są tacy, którym przychodzi ochota korzystać z służb specjalnych > przeciwko obywatelom, prowokacji jako metody działania. > NIECH PŁONĄ. czego się boicie? prawdy się boicie? do wszystkich Uboli prawda was wyzwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli 03.09.06, 20:56 A kto się Was boi? To nie jest groźne, to jest żałosne. Śmiechem Was zabiją! Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli 03.09.06, 21:01 wariat_b napisał: > A kto się Was boi? > To nie jest groźne, to jest żałosne. > Śmiechem Was zabiją! ciekawsze rymy widziałem w szalecie miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli 03.09.06, 21:00 Jaka będzie zdecydowana i patriotyczna odpowiedź PiS? Remont Cmentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_bandyta Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 20:31 Sami swoi, nie ma co! Był nawet Szechter! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Setki osób zapaliły znicze na grobie Kuronia 03.09.06, 20:34 Sabat czerwonych Czarownic !! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli! 03.09.06, 20:42 liber444 napisał: > czego się boicie? prawdy się boicie? do wszystkich Uboli prawda was wyzwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
wolff10 Re: do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli! 03.09.06, 20:44 Ja zapytam, dalczego on am na grbie krzyż, skoro był zdeklarowym ateistą i dlaczego jest biały krzyż! Czyżby był wojowniekm o wolność Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: do wszystkich Uboli: prawda was wyzwoli! 03.09.06, 20:45 1. Ja tego nie napisałem 2. Pomyliłeś forum z forum jakiegoś Szczerbaca, czy innej wszechpolskiej gadzinówki. Rozumiem, że te słowa kierowałeś do papy giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No liber 444-miałeś przytoczyć z art.ZW oszczerstw 03.09.06, 20:47 Nadal czekamy i już wiemu że tego art nie czytałęś.Internetowa "plujka" Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: No liber 444-miałeś przytoczyć z art.ZW oszcz 03.09.06, 20:51 a boli was jak ktoś nie daje sie wciągać w obrażanie? sobie chociaż plujka pierdniecie. Mądrej głowie dośc po słowie. Raczej już nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Wogóle czytałeś moją odpowiedż, czy 03.09.06, 20:52 wątki ci sie pomyliły? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nic mi sie liber 444 nie pomyliło.Miałeś kmiotowi 03.09.06, 20:56 czyli mnie wyjaśnić na czym polegało to znieważanie Kuronia w tym art.ZW!! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Nic mi sie liber 444 nie pomyliło.Miałeś kmio 03.09.06, 21:00 Przecież Ci już napisałem (nagrzany jesteś, czy co?), ewentualnie możesz napisać, że się z tym : 1. Nie zgadzasz 2. Nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ma Pani rację !A proponowało sie w 90 roku tą swo 03.09.06, 20:53 umieścić na Żuławach i przeprowadzić konkretna denazyfikacje -czyli dekomunizację! Zasady były proste:sekretarze tracili majatki kradzione państwu,kryminalni do sądu karnego,reszta zakaz stanowisk publicznych -dożywotnio!! To wszystko i tak było miłosierne w stosynki do "gałezi pod cieżarem zgiętej"(Miłosz). Odpowiedz Link Zgłoś
wolff10 Tu "setki" a na Onecie: "tysiące" entuzjastów Kur 03.09.06, 20:43 nia spotakało się przy jego grobie. Po tym, co widać na video, to smiać się chce na te "tysiące" (a może juto będzie "MILION") Naprecyzjniejsze okreslenie dla grupy przyłych to: "Przyszedł cały "Salon"" Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Tu "setki" a na Onecie: "tysiące" entuzjastów 03.09.06, 20:46 Przeszkadza ci to? Jesli uważasz, że Onet, albo GW fałszuja prawdę to po kiego grzyba je czytasz. Ja naszego dziennika nie dotykam. Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Tu "setki" a na Onecie: "tysiące" entuzjastów 03.09.06, 20:48 a ja nie z salonow i duzo tam było zwykłych zjadaczy chleba nie wierz telewizji, kogo mieli pokazac : mnie - nie jestem fotogieniczna:) biedny Kuroń- wdepnąl w wielkie gó.. czyli polityke teraz tacy jak ty moga sobie nim gębę wytrzec Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Przyszły miliony z salonu ................ 03.09.06, 20:48 jak oni się tam mieszczą w tym salonie ? na docisk ?? Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Przyszły miliony z salonu ................ 03.09.06, 20:50 chciałaby dusza do raju , co? jesli jesteś w dobrym nastroju zawiadom o tym swoją twarz Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Jacek Kuroń ma zasługi na polu budowy Polski 03.09.06, 21:02 lewacko demokratycznej. Nikt tych zasług mu nie zabiera i nie podważa. IPN wykazał, iż J.Kuroń wspólpracował z tzw. "postępową komuną" do której zaliczał się między innymi major Lesiak. Notabene tak "skutecznie" utrudniał zycie Jackowi, że ten pozytywnie go zweryfikował, awansował i posłał do boju na front w walce z prawicą. Reasumując Jacek nie był człowiekiem Solidarności co wykazał IPN. Oto jest cały wrzask! Polska po 1989r do jesieni 2005 nadal była lewacka, nie realizowała ideałów solidarności, nie troszczyła się o dobro Polski, jej lewaccy przedstawiciele gardzili Polska i Polakami. Jacek Kuroń do lewacki demokrata! Odpowiedz Link Zgłoś