Dodaj do ulubionych

Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje

• deornoth Fotka z grzechotnikiem? 04.09.06, 18:54
      To mi na grzechotnika nie wygląda..
      • w.s2 Re: Fotka z grzechotnikiem? 04.09.06, 19:33
        Owszem i o ilę się nie mylę jest to grzechotnik diamentowy (Crotalus_adamanteus).
    • o90 co bylo do udowodnienia 04.09.06, 19:05
      nikt sie chyba nie spodziewal ze Steve umrze w lozku ze starosci
    • marekkrukowski Ukąszenia???? 04.09.06, 19:13
      Jakiego znowu ukąszenia? Od kiedy uderzenie ogonem nazywa się ukąszeniem? Kolec
      jadowy płaszczki znajduje się na ogonie.
    • pikasso_admin Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 19:19
      Szkoda, wielka szkoda... Miałem dla niego wielki szacunek za odwagę w obcowaniu
      z groźnymi zwierzętami...

[*]
    • andy2310 Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 19:45
      Uważam że facet powinien bezwzględnie uzyskać NAGRODĘ DARWINA i może jeszcze z
      wieńcem dębowym i krzyżem.
      Programy facet robił dla swego wyrośniętego EGO.
      Do zwierząt należy podchodzić z szacunkiem a nie z formułą "Kubusia Puchatka" i
      pluszaków, dzieci mogły traktować jego wyczyny zbyt dosłownie, a niestety
      przed dzikimi zwierzętami należy zachowywać okazywać ostrożność.
      ..."Jeśli chcesz kogoś dotknąć i oswoić, to będziesz za niego
      odpowiedzialny"... nawet lis z małego księcia nie dał się od razu pogłaskać.
    • luminofor Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 20:29
      Wstyd, łapał krokodyle a zginął od miłej płaszczki;-)
    • curious2003 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 20:32
      pokazali w tv jak biegal ze swoim dzieckiem jako przyneta na krokodyla. to juz
      nienormalne bylo. przekraczal granice i w koncu noga sie poslizgnela.
    • spjo [...] 04.09.06, 20:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rudy-103 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 21:01
        Ale wy ludzie myślicie, on przecież te krokodyle znał na wylot i dokładnie
        wiedział jak się zachowują, denerwuje mnie już to paplanie, że to dziecko było w
        niebezpieczeństwie. On miał tak nie samowitą wiedzę, że gdyby krokodyl mrugnął
        nie tak jak normalnie to by zaraz zabrał stamtąd dziecko. Doskonale wiedział na
        co może sobie pozwolić.

A w swoich programach grał tak a nie inaczej z tego prostego względu, że to się
        podobało i mógł na tym najwięcej zarobić, a potrzebował pieniędzy bo przecież za
        darmo to on raczej nie mógłby pomagać tym wszystkim zwierzętom. A z tego co się
        widziało w jego programach to troche tej kaski tam szło i to na pewno nie były
        drobne kwoty. Swojego zoo też za piękną twarz nie utrzymałby, bo było spore.

Poprostu szkoda człowieka, przydałoby się takich więcej.
        [*]
        • sothis666 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 21:14
          Widziałem program, w którym wyciągnął za ogon z nory jakiegoś australijskiego gada, taką kolorowa jaszczurkę. Gdy udało sie jej uciec gonił ją skacząc po kamieniach i wspinając sie na drzewo (profesjonalny akrobata btw), aż w koncu złapał stworzenie i prawie wsadził je w obiektyw kamery. wyglądało jakby miało paść ze strachu. Wypuścił a gad nie chciał juz nawet uciekac i udawał niezywego. Ok, miał wiedzę, wiedział gdzie szukać, złapał i dzieki temu mogłem zobaczyc jak zwierzak wygląda. I nawet opowiedział o nim coś ciekawego. Ok.

Nic jednak nie poradzę że czułem niesmak i (przepraszam) chciałem by go ugryzło. Nie zrobiło tego, bo pewnie było z tych co nigdy nie gryzą.
          Jak ta płaszczka.
    • pojep Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 20:54
      Nie przez płaszczkę tylko ogończę. Głupia GW.
      • qc Bull StingRay 04.09.06, 21:37
        3 wypadek smiertelny w historii.
        ale mial pecha.
        • anal_threat Re: Bull StingRay 05.09.06, 05:06
          ale w historii Australii, na świecie takich wypadków już parę było.
      • martina.poland Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 21:41
        O jednego prawdziwego faceta mniej :( Chronił zagrożone gatunki, a sam jest
        zagrożonym gatunkiem.

Już mało kto tak żyje. Wszyscy chowają się bezpiecznie w domkach i zajmują się
        grzecznie zarabianiem forsy i konsumpcją. A ktoś zaczął robić coś więcej,
        wychylił się z tłumu i od razu, że "ześwirował", że "się doigrał".

Łatwo jest oceniać człowieka z bezpiecznej odległości, zza monitora. Pytanie,
        czy taka ocena będzie trafna. Bo nawet moja nie musi być.

Farewell, Steve ;(
    • argon31 Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 22:19
      Dędzie mi Pana brakowało, już mi brakuje
    • gravedigger663 Żałoba po Stevie 04.09.06, 23:01
      Dla mnie umarł idol. Niewielu ludzi poza nim zrobiło tak wiele dla zwierząt. To
      prawda, że igrał ze śmiercią, ale umarł w sposób bezsensowny. Świat, a
      zwłaszcza zwierzęta straciły swego opiekuna i obrońcę. Kondolencje dla żony,
      synka i córeczki.
      Dla mnie umarła legenda
    • josemir Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 00:32
      Wszystkie gady odetchnęły z ulgą. Facet był pajacem i formułą swego programu nie
      okazywał zwierzętom należnego im szacunku.

W sumie jakby ktoś wyciągał mnie w środku nocy z łóżka, ciągnąc mnie za nogę lub
      inną kończynę i jeszcze ekscytował się tym, że będąc mocno przestraszoną próbuję
      sie bronić, to byłabym szczerze wdzięczna temu kto usadził agresora.

Ta płaszczka jest teraz bohaterką w świecie zwierząt:) tylko że znajdzie sie
      teraz banda kretynów-naśladowców czających się na "super, arcy niebezpiecznie
      mordercze" płaszczki. Biedne rybki mają przeje....
      • annamarta8 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 01:01
        josemir napisała: tylko że znajdzie sie
        > teraz banda kretynów-naśladowców czających się na "super, arcy niebezpiecznie
        > mordercze" płaszczki. Biedne rybki mają przeje....

Mam nadzieje, ze nie. W telewizji caly czas podkreslaja, ze te raje sa zupelnie
        nieagresywne i tylko jesli sa bardzo, znienacka przestraszone to moga sie
        bronic. To juz tylko idioci mogliby sie mscic na nich. Nikt rozumny w ten sposob
        nie mysli, bo zwierze jest zawsze niewinne. Cokolwiek zrobi - zrobi to z
        instynktu, a nie z rozumu jak np. czlowiek. Bardzo mi zal, ze Steven juz
        odszedl, ale to bylo, widac jego przeznaczenie - tak zyc i tak umrzec. Zrobil
        wiele dobrego dla zwierzat. Traktowal zwierzeta jak czlowiek swiatly i ich
        przyjaciel. A napewno byl przyjacielem nas wszystkich przed telewizorami. Zal
        tej jego "dziecinnej" radosci i entuzjazmu, ze odszedl... To byl ktos!
    • wlodwoz Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 08:10
      Współczuję. Jednak wiadomość, że ogończa kąsa ogonem z kolcem jadowym jest
      bardzo sensacyjna! Autor artykułu jest niezwykle odkrywczy.
    • zaneta.b Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 09:02
      [*]
      • sanyu Re: ["] 05.09.06, 10:37
        szkoda faceta..robił show, ale miał umiejętnoaści i kochał zwierzaki. naprawdę
        straszna tragedia.
    • truscaveczka Muahahahha 05.09.06, 10:59
      Na własne życzenie :P
    • lekarzzewsi Co cud, że żył tak długo... 05.09.06, 11:20
      Każdy, kto kiedykolwiek widział jego programy musi to przyznać. A już
      drażnienie krokodyla z kilkumiesięcznym dzieckiem na rekach go głupota ponad
      głupoty. Ciekawe, że jak Brtitney Spears (czy jak się to tam pisze) potknie się
      ze swoim dzieckiem to jest afera na cały świat. A tu kretyn biega za krokodylem
      z dzieckiem na ramieniu i nic...Czyli - stało się to co sie stać musiało.
      Dobrze, że przez jego kretyńskie pomysły nie zginął nikt inny tylko on sam.
    • zorbathegreek [...] 05.09.06, 11:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mycha Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 14:03
      [*]
      Pasjonat starający się chronić przyrodę, przekazać swoją ogromną wiedzę na jej
      temat. Bardzo lubiłam jego programy.
      Wielka strata...
    • 3macz Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 14:20
      [*]
    • koninawburaczkach Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 05.09.06, 15:34
      Kto mieczem...
      ---------------------------------
      www.myspace.com/koelhybris

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka