Dodaj do ulubionych

Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji

04.09.06, 16:41
No już tak Jarku nie załamuj rąk nad tą opozycją - trzeba to uczciwie
przyznać: w spocie jesteś wyjątkowo odrażający. Nawet chyba plujesz nieco...
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 16:42
      Premier Jarosław Kaczyński ocenił w poniedziałek, że emitowany w ostatnich
      dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji".

Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy.

No brawo, brawo...
      • atomm No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 16:46
        Nie musi czegos ogladac by miec juz na ten temat wyrobiona opinie...
        Zreszta wiekszosc jego opinii jest stala i niezmienna...

Ale zastanawia zdanie, ze Premier sie nie przejmie tym spotem
        czyzby jakies kompleksy??
        • gagapapa Re: No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 17:09
          nie napisali (oczywiście) o tym w artykule, ale PiS uważa, że bezradność PO
          polega na tym, że jedyne co mają do przedstawienia to plagiat amerykańskiego
          spotu - oto biega, amen.
          • mietowe_loczki Re: No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 17:11
            Ale to nie jest plagiat. Dostali zgodę na skopiowanie formuły.
            • jola_dywity2 Tak 3mać. Nie ma przebacz wobec neo-bolszewików. 04.09.06, 17:27
              Brzydzę się "odnową moralną" w stylu PiS. Faryzeuszostwa Himalaje.
              • borow4 premier - geniusz gor swietokrzyskich 05.09.06, 03:17
                Kto pamieta geniusza Karpat? Ale wzrost mial sluszniejszy. A jaki premier takie
                góry.
                Nasz genius gor swietokrzyskich nie ogladal spotu ale juz mial opinie -
                wszystkiemu winne jest PO. Ale to juz przestarzala mantra i na nikim nie robi
                wrazenia. Tak samo zagrzmial o wystawie Steinbach zanim jakikolwiek jego
                totumfacki ja obejrzal. Tak samo grzmial o agresji wojski niemieckich w zatoce
                szczecinskiej zanim sprawdzil, ze Niemcy uzgodnili swoje manewry. Po prostu
                Genius.
                • borow4 geniusz gor swietokrzyskich 05.09.06, 18:31
                  b
                • almagus Re: premier - Program Pajac i Ślimak, i skorupka! 15.09.06, 21:11
                  Program Pajac i Ślimak, i skorupka!
                  W skrócie PiŚ, w wymowie jak Stanisława Barei Miś!
                  Pajacyk i Ślimaczek hop do skorupki!

PiŚiOR z głosem, no i wizją,
                  czyli bełkot z telewizją!

Tło ze wspólnym domem,
                  jak nie masz pracy, chodzisz za złomem!
                  Ślimaczek winniczek,
                  w oczkach kamerki, w pupce głośniczek!
                  Ślimaczek winniczek,

Robi w domu dziury,
                  a dla mnie domem karton z tektury!
                  Ślimaczek winniczek,
                  Ślimaczek winniczek,

Rodzinka z dywanem,
                  głosujesz na nich, jesteś bałwanem!
                  Ślimaczek winniczek,
                  Ślimaczek winniczek,

Taki obraz wam dam,
                  kaczorowe TeVałPe, no i Trwam
                  Ślimaczek winniczek,
                  Ślimaczek winniczek,

Widać potrzebny jest pies łowny taki na ślimaki,
                  co ma szybki chód kaczy i się szybko ślimaczy!

W telewizji katolickiej za Wildsteina
                  Plebania z Rydykiem w roli Frankensteina.
                  Jak z różnych odpadków sarmackiej przeszłości
                  złożyć prezydenta dla ciemnej ludności?
                  Trochę dziadka Tuska, PiSiORka Kusrkiego,
                  trochę z klonowania i już mamy jego!
            • kaaarooll w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomysl.... 04.09.06, 17:31
              ...spotu bez pozwolenia, smiesza mnie teraz ich komentarze, np. pana
              Kaminskiego...zalosne, jacy to mali ludzie sa.
              • jola_dywity2 Re: w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomys 04.09.06, 17:41
                Mali ale za to jacy grubi. :) I brzydcy, jakby ich dobierali według brzydoty.
                • konread Re: w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomys 04.09.06, 17:48
                  Zdaje się że ten spod wpędzi tylko w jeszcze większe kompleksy nase
                  jaważniejsze kartofle w państwie;)
                  • borow4 niech wpedza 05.09.06, 03:21
                    ale to po polsku sa buraki; kartofle to po niemiecku
          • borow4 gapciu, sprawdz porcieta, bo juz sie zapach roznos 05.09.06, 03:20
            cos slabe zoladki macie w tym pisie
            tp chyba macie po lechu
      • jimmyjazz Nie widział a sie wypowiada - brawo 04.09.06, 16:46
        Ale to raczej typowe dla jarka.
        • janek-007 PO spotami walczy PO spotow zginie. 04.09.06, 19:01
          .
        • janek-007 Mam nadzieje ze GW nie zademonstruje znowu... 04.09.06, 19:02
          swojej wybiorczej 'netykiety'.
      • amanasunta53 [...] 04.09.06, 16:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mietowe_loczki Pousuwali te twoje bzdury. 04.09.06, 19:48
          Wyciągnij z tego wnioski.
      • jola_bzyku Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 16:53
        Ja też na miejscu p Jarka nie oglądałabym prymitywnych wybiegów PO. Pamiętam,
        na początku kadencji, kiedy Kazimierz Marcinkiewicz został premierem, POwcy z
        pianą w narożnikach ust krzyczeli : premierem winien zostać szef partii!!! Teraz
        ten sam człowiek jest przez nich opluwany POflegmą. Dziwni ci ludzie z PO, aż
        strach pomyśleć gdyby wygrali wybory. Pewnie oddaliby rządzenie krajem PiSowi,
        by móc ich bez końca opluwać. -ob(ż)ydliwcy
        • tibnor Przecież po wyborach.... 04.09.06, 16:59
          żądali tylko, że premierem ma być szef partii. Nie deklarowali (PO), że nie
          będą się Jarka czepiać.
          Teraz Jarek jest premierem, i opozycja sobie na nim używa. Należało mu się.
          Pan Premier ma teraz duży kłopot: miał więcej czasu na obmyślanie
          kolejnych "genialnych" posunięć siedząc za plecami Marcinkiewicza. A teraz ?
          Teraz to on, biedny, w rozkroku: tu trzeba wymyślać kolejne afery, a czasu
          mało, premier też ma obowiązki... Premier w rozkroku, spodenki napięte, zaraz
          trzasną..
          • gagapapa Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:11
            żadali, bo liczyli na to, że w związku z tym, ze jeden z bliźniaków jest
            premierem naród dla odmiany wybierze tego sepleniącego Donalda T. na
            prezydenta - ot co. Nie wiem czy tak by się stało, ale na to liczyli - mając
            takiego kandydata ja Donald T. - cóż im pozostało?
            • slbm Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:14
              Nie twierdzę, że w tym co piszesz nie ma racji, niemniej sądzę że jakieś tam
              znaczenie mogła mieć też PUBLICZNA OBIETNICA J. Kaczyńskiego złożona przed
              wyborami.
            • hubba_hubba Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:30
              Sepleniącego... Taaak, dykcję to Kaczyńscy mają obaj wzorową... Prawie jak Gosiewski. I jacy są muzykalni!
        • slbm Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:13
          > na początku kadencji, kiedy Kazimierz Marcinkiewicz został premierem, POwcy z
          > pianą w narożnikach ust krzyczeli : premierem winien zostać szef partii!!!
          Nie że winien, tylko że sam tak obiecał i nie spełnił. Nikt w Platformie nigdy
          nie powiedział, że uważa iż Kaczyński będzie dobrym premierem, opozycja (nie
          tylko PO przecież) żądała tylko dotrzymania publicznie złożonej obietnicy. A
          czy fakt spełnienia własnej obietnicy z półrocznym opóźnieniem sprawia, że już
          kogoś nie wolno krytykować za inne posunięcia?
        • filut69 jolu po bzyku może jeszcze raz spróbuj 04.09.06, 18:00
          nie wszyscy faceci nalezą do pisiu. Według ciebie jak twój idol został
          dyrektorem tego cyrku zwanego rządem to już nie podlega krytyce? A może
          zastanów się nad tymi bluzgami które ten kurdupel z siebie wydaje co chwila. No
          dobra przegiąłem z tym zastanowieniem spróbuję jescze raz.. Pomyśl... no nie
          jeszcze gorzej. Ech słów do was pisiory brak.

A wszystko to wspisuje w jeden wściekły atak na to co białe jest czarne a to co
          czarne jest białe i nieprawdą jest że mamy gorszych piłkarzy niż Chorwacja, z
          ziemi włoskiej do Wolski(????)Skąd do diabła ten Wolski? Chyba z radia.... nie
          z ziemi włoskiej. Z ziemi włoskiej to włoszczyzna a u nas w rządzie same
          buraki.
        • 123zly Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 18:49
          jola_bzyku napisała:

> Ja też na miejscu p Jarka nie oglądałabym prymitywnych wybiegów PO.

przyjżyj się Jareczkowi w kadrach spotu wyborczego jak krzyczy z pianą w
          narożnikach ust ,do tego jest stopklatka .
          pomyliły ci się orientacje polityczne i ich przedstawiciele.
      • nordsea Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 16:57
        mietowe_loczki napisała:

> Premier Jarosław Kaczyński ocenił w poniedziałek, że emitowany w ostatnich
        > dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji".
        >
        > Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy.
        >
        > No brawo, brawo...
        prostuj loczki miętus!!!
        komentujesz artykuł którego nie rozumiesz!!!
        • mietowe_loczki Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:04
          > komentujesz artykuł którego nie rozumiesz!!!

To bardzo ciekawe, co mówisz :)
      • geralt9 Moze skopiuja spot PiS 04.09.06, 17:38
        Niech PO skopiuje spoty PiS z zeszlego roku, przeciez byly wygrane a oni lubia
        sciagac pomysly..
    • fraglesi67 Wstyd im przyznać, że... 04.09.06, 16:44
      ..opozycja wzieła się po rozum do głowy i teraz powalczy ich bronią. Ciekawe
      kto będzie bardziej skuteczny w oszołamianiu i wzajemnym opluwaniu. Ciemny lud
      czeka na igrzyska!
      • czaterxx Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 16:47
        Wcale mnie to nie dziwi ? Przeceiz Jarek w czasie wyborow apelowal o odsunieciw
        politykow z wyrokami ( w swoim spocie pokazywal leppera gdy o to apelował ) a
        teraz z nim tworzy rzad i wszystko ma w d.... CZekam jeszce tylko kiedy
        powstanie komisja ds. Skok-ów i ich praktyk ale to nie za tej kadencji IV RP
        • slbm Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 17:20
          PO i tak postąpiła łagodnie. Jak zwykle zbyt łagodnie. A przydałoby się żeby
          ktoś - jest mi obojętne kto, naprawdę - zaczął przypominać niektóre publiczne
          deklaracje braci Kaczyńskich sprzed roku, dwóch, trzech. O Lepperze, o
          Samoobronie, o odpowiedzialności za mianowanie ludzi z wyrokami, o tym że im
          się to NIGDY nie zdarzy. Same wypowiedzi, bez komentarza. Tak żeby zwykły,
          szary obywatel, który nie ma dostępu do powiedzmy TVN24, mógł to sobie obejrzeć
          w ogólnodostępnej telewizji, pomiędzy szumnymi zapowiedziami pana premiera czy
          prezydenta. I sam wyciągnąć wnioski.
          • sikorka68 Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 17:24
            " PO i tak postąpiła łagodnie. Jak zwykle zbyt łagodnie. " Taaak, jak tu dużo
            powiedzieć i nic nie powiedzieć.... To się im udało. Wybielili siebie kosztem
            kogoś innego. Tak robią przekupy na targu, a nie politycy.
    • stachu44 To nie bezradnośc - to lenistwo, i tak bedzie po 04.09.06, 16:46
      dojsciu do wladzy. 99% politykow to lenie, ktorzy wlasnymi rekoma niczego nie
      zrobili.
    • tomasz_x bezradność to widać na twarzy kaczora-potwora... 04.09.06, 16:50
      Heheh... Jedz synku, bo jak nie, to cię zabierze pan Kaczor :-)
      Swoją drogą ma facet tupet, oj ma...
    • wojteklu ten spot to młyn na PiS 04.09.06, 16:53
      po raz kolejny po STRZEla sobie samobója.
      Ten spot nie przysporzy popularności PO, nikt też nie zacznie nagle nienawidzić
      Kaczora.
      natomiast z PO wychodzi chamstwo z worka
      zresztą Cimoszewicza jarucką też ci dzentelmeni załatwili.

ZAłosne są te ruchy PO.
      • nordsea Re: ten spot to młyn na PiS 04.09.06, 16:56
        faktycznie inteligenci* powinni byc tym spotem zniesmaczeni, to nie ta poetyka,

* nie myślę o inteligentach opetanych nienawiścia do Kaczorów.
        • cat_1 a mi się ten spot podoba 04.09.06, 18:18
          brawo PO !
          prosimy o więcej !
          • sikorka68 Re: a mi się ten spot podoba 04.09.06, 19:09
            cat_1 napisał:

> brawo PO !
            > prosimy o więcej !

To nagraj sobie i puszczaj, kiedy masz tylko ochotę. Po co inni mają oglądać
            ten badziew.
    • ozby Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 16:53
      nie widział, ale wie. Oto geniusz. Nigdy się nie myli, jest łagodny jak
      baranek, samo dobro, jedny uczciwy na planecie, wszycy go krzywdzą, ale on i
      tak wszytskie wie i wszystko widzi, nawet zanim ktoś pomyśli.

Dawaj tak dalej Jarek! Może ci się uda nawet wprowadzić jeszcze jedno święto.
      Będzie to dzień w którym ludzie wykopią twoje genialne opinie na śmietnik, a
      ciebie odeślą na jakiś dłuższy odpoczynek.
    • amanasunta53 Znakomity spot,wiecej takich !Tak trzymać .... 04.09.06, 16:54
      .Lud was wybierze i będziecie rządzić.Tylko...warto może się obudzić.
    • drogibronislaw Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło tak pr 04.09.06, 16:57
      ymitywnych i naiwnych spotów!
      • slbm Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:24
        Z jednej strony masz rację. Spot jest prymitywny. Prostacki w wymowie. Słowo
        łopatologia to może nawet za mało na jego określenie. Ale takimi technikami
        dziś się wygrywa wybory (a spot z lodówką to był inteligentny?). Jak nad czymś
        należy załamać ręce, to może nie nad autorami spotów, tylko nad elektoratem, do
        którego tego typu przekazy są adresowane... W końcu to jak z reklamą proszku do
        prania, spot jest dostosowywany do odbiorcy...
        • palestrina2005 Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:39
          Jako spec od reklamy muszę powiedzieć że lodówka PiSu bardziej mie się podobała.
          I moim zdaniem bardziej przemawiała do zwykłych ludzi.
          Dlaczego ?
          Bo mówiła o konkretach. O kasie, o podatkach.

A spot PO - "Bądźmy razem", "budujmy" itd. to hasełka tylko i wyłącznie
          emocjonalne, be pokazania żadnych korzyści.
          Poza tym spot PO nie jest nawet w warstwie emocjonalnej dobrze zrobiony.
          Porównajcie ze spotem Busha - tamten jest dużo lepiej zmontowany, a głos Busha
          dużo bardziej dostojny od głosu Tuska.
          • uu1 Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:52
            > Jako spec od reklamy muszę powiedzie
            O, matko Tuska.
          • drogibronislaw Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 18:01
            Nie jestem fanem platfusów, dlatego badziewiany poziom spotu mnie cieszy...Koń
            jaki jest jkażdy widzi. To samo dotyczy spostu z tuskiem
          • slbm Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 21:55
            Wiesz, to zależy czego szukasz w spocie partyjnym. Spot PO ma po prostu
            przeciwstawiać charaktery partii, jest nastawiony tylko na emocje i nic więcej.
            Natomiast spot PiS-u był teoretycznie bardziej merytoryczny. Ale pokazywał te
            zagadnienia w sposób skrajnie stronniczy - mój ulubiony przykład: jedzenie
            znikało z lodówki, bo VAT niby wzrastał do 15 %, ale picie na które spadłby z
            22 się nie pojawiało równie magicznie. I słowa o tym, że na energię elektryczną
            np. też by się obniżył nie było. I może dlatego ja akurat wolę wersję
            Platformy. Bo ona nie aspiruje do miana obiektywnej i merytorycznej, tylko
            zupełnie otwarcie (płacz dziecka) gra na emocjach - bez owijania w bawełnę.
            Prawda jest taka, że każdy spot wyborczy, podobnie zresztą jak i kampania, nie
            jest oparty na argumentach merytorycznych. U nas każda partia, która przedstawi
            realny program rządzenia (tzn. przede wszystkim taki, na który starczy środków
            w budżecie) - przegra. Przegra, bo program ten atrakcyjny dla statystycznego
            obywatela, który mało rozumie z ekonomii (ja nikomu nie chcę ubliżać, to nie
            jest wina ludzi, że kiedyś takich rzeczy nie uczono) jest mało atrakcyjny.
            Dlatego najłatwiej pokazać - partia X jest gorsza, głosuj na nas.
        • drogibronislaw Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 18:00
          jesteś w błedzie! Granica prymitywizmu została przkoroczona. przeważająca
          większość widzów raczej poczuje się dotknięta prymitywizmem przekzau, niż
          przkonanan do racji sepleniącego gogusia...
    • piwi77 Jeżeli premier mówi, że się nie przejmuje to tylko 04.09.06, 17:02
      mówi.
    • tales1 hiPOkryci wzorują się na Bushu,któremu teraz spada 04.09.06, 17:11
      poparcie! Czy oni (ci z PO) wpisują się w godną siebie tradycję, zawsze do
      ogłoszenia wyników wyborów im "wzrasta", a po ogłoszeniu wyników "{spada"!
      • pierot6 tales1.. to samo robi PIS!.. co z tobą ? 04.09.06, 18:34
        spot z Regana...
    • silesius.monachijski0 Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:12
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
      • wuetend Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:20
        czym tu sie tak podniecac?

silesius.monachijski0 napisał:

> www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
      • replique Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:21
        silesius.monachijski0 napisał:

> www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk

o autorze: Added April 16, 2006
        From lichy99 - procent ??
        ależ ty masz przyjaciół!!!
        • uu1 Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:44
          Spot trafił w czuły punkt, skoro wywołał taką burzę wśród zwolenników nowej siły
          przewodniej.
          Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl
          "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa
          wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w
          nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie -
          Samoobrona i SLD."
        • helmut.berlin silo sie wyczerpal, brak nowych idei 04.09.06, 19:06
    • ted-47 Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 17:16
      Już po PO.
      • zgodnik1 PO kupiło..zapłaciło!.. tak jak PIS! 04.09.06, 18:36
        o co chodzi ? PIS-uary mogą, inni nie?
    • replique Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:16
      Pustoszejące lodówki i uciekające zabawki, były bez... nie, nie! - były tylko
      niefortunne a jednocześnie był to skrót myślowy!
      Wszyscy to widzieli! A bardzo duża część społeczeństwa, nawet uwierzyła - czego
      mamy dowód w postaci tej "kołalicji i ojca Rydzyka"
    • unamatita POpaprańcy pokazali na co ich stać:) Miller kiedyś 04.09.06, 17:19
      powiedział, że "prawdziwego mężczyznę..... itd" POpaprańcy nawet zacząć nie
      potrafią:))
      u.
      • buntownik_z_powodami Legitymacja podstemplowana ??? 04.09.06, 17:42
        Jesteś dzisiaj w pierwszej 30 ? :))
        • unamatita Re: Legitymacja podstemplowana ??? 04.09.06, 18:16
          Bystry jesteś - zgłoś się do POpaprańców - tam takich potrzebują, bo Plusk i
          Rakieta już się wystrzelali:))
          u.
          • filut69 wytnij sobie sam u was sami jacyś tacy 04.09.06, 18:21
            bezjajeczni albo jednojajowi. taki gosiu albo kamiński czy bielan to wygladają
            na kliniczne przypadki niewydolności jąder.
            • unamatita Spójrz na Pluska albo na Rokitę - to klasyczne 04.09.06, 18:39
              przypadki supermenów z ponad standardową wydolnością jąder:)) O Schetynie nie
              wspomnę:))
              u.
    • comeback Obrzydzenie p. Kaczyński, obrzydzenie bierze 04.09.06, 17:21
      Kiedyś przełączałem w TV jak Lepper byl na szklanym ekranie - teraz juz i Kaczki dostąpiły tego 'zaszczytu'
    • buntownik_z_powodami Pokazywanie Pana Premiera do dowód bezradności 04.09.06, 17:24
      tylko czyjej ?

• uu1 Re: Pokazywanie Pana Premiera do dowód bezradnośc 04.09.06, 17:46
        Poczucia estetyki.
    • r0b0l odrażający dziobaty kurdupel: wermacht wysiada 04.09.06, 17:25
      nie tylko cała opozycja.
      nic nie odda uroku i intelektu naszego wodzusia
      • 1zorro Wodzu prowadz! 04.09.06, 17:27
        do moherowa. Kaczor, dalbys juz spokuj, bo smetny jestes.
    • ssssssm :0) Nie jestem fanem Jareczka, ale 04.09.06, 17:29
      to fakt. To jest smutne i to bardzo, beznadziejne wręcz. Smutna jest także nowa
      ustawa o ordynacji wyborczej i modlitwy marszałka .ujka o deszcz.

www.lepszyswiat.org.pl/
    • r0b0l nawet gęba Millera nie była tak paskudna 04.09.06, 17:33
      i nie pluł jak przemawiał
      • tales1 [...] 04.09.06, 17:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tales1 ... jak twoja? Wierzę! 04.09.06, 18:38
        Chcesz chusteczkę?
    • buntownik_z_powodami Inżynier Mamoń :) Antyreminiscencja 04.09.06, 17:40
      Inżynierowi Mamoniowi podobały sie tylko te piosenki, które już wcześniej
      słyszał. Premierowi nie podobają się tylko te spoty, których jescze nie widział.
      Słowem - antyreminiscencja :)))

• buntownik_z_powodami Czy tym spotem nie powinien zając się Prokurator ? 04.09.06, 17:51
      Oczywiście po schwytaniu groźnego bezdomnego Huberta, który - być może - w
      najlepsze szkaluje teraz gdzieś Pana Prezydenta :))

• pdppdp PO postąpiła wyjątkowo nieodpowiedzialnie 04.09.06, 18:04
      Spowodowała bowiem, że Gospodarz zasmucił się. A smutek Gospodarza smuci cały
      Jego lud. PO powinna w swojej reklamówce pochwalić Gospodarza za wyjątkowy
      spokój Jego wypowiedzi i ten absolutny brak jakiejkolwiek agresji. Powinna
      podziękować Gospodarzowi za wybitne osiągnięcia chociażby w zakresie polityki
      zagranicznej i każdej innej zresztą też. A na koniec powinna Mu obiecać młość,
      wierność i bezwzględne posłuszeństwo. Taka jest PO naszych marzeń i ambicji.
    • kutas_wybiera_pisiora Zespół napięcia przedmiesiączkowego: 04.09.06, 18:05
      napięcie emocjonalne, czyli nerwowość,
      agresja,
      depresja,
      drażliwość,
      ospałość i senność,
      zmienność nastroju,
      trudna do opanowania płaczliwość,
      brak chęci do współżycia płciowego,
      lękliwość,
      wzdęcia i bóle brzucha, zaparcia lub biegunki,
      bóle głowy,
      i tak dalej...

Wszelkie podobieństwo objawów do zachowania Pana Premiera jest całkowicie przypadkowe.
    • arbuzik3 A premier to czysta zaradność ;) 04.09.06, 18:25
      kaczyński za to to kwintesencja zaradności i modelowy przykład sprawnego
      premiera. No żenua po prostu.
      Zaradny panie kaczyński zacznij pan zajmować się uwalnianiem spetanej przez
      gąszcz przepisów energii polaków. Albo lepiej odejdź...Ustąp miejsca tym, którzy
      o rządzeniu mają pojęcie
      • pierot6 jak widze gęby Kaczyńskich, ogarnia mine wstyd... 04.09.06, 18:32
        że podobno oni są Polakami!..
        • tales1 że moja facjata jest taka obrzydliwa-pisze pierot6 04.09.06, 18:36
          Ty zazdrośniku jeden, urody kaczyńskim zazdrościsz? Nawet tego? Dziwny z ciebie
          człowiek!
          • zgodnik1 tales1.. wiadomo ..."męska" miłośc! 04.09.06, 18:39
            ti,ti,ti, bobasku..
            • tales1 O! Znowu nerwusek komuszy na forum? 04.09.06, 18:41
              Że cie jeszcze tolerują, to zawdzięczasz "podobnej linii programowej", co admin
              • zgodnik1 talesik !.. a ty komu zawdzięczasz, Rydzykowi? 04.09.06, 18:44
                to jest moje forum!, jestem stałym czytelnikiem GW.. to ty jesteś intruzem!
                • tales1 Re: talesik !.. a ty komu zawdzięczasz, Rydzykowi 04.09.06, 18:46
                  GW tylko dla...idiotów?
                  • zgodnik1 talesik!.. to cała twoja merytoryka! 04.09.06, 19:08
                    ty nigdy nie odpowiesz merytorycznie, boś ćwok!
            • pierot6 PIS zrobiło to samo!,..nikt nie pamięta? 04.09.06, 18:41
              co z wami?.. PIS może, PO nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka