util 04.09.06, 16:41 No już tak Jarku nie załamuj rąk nad tą opozycją - trzeba to uczciwie przyznać: w spocie jesteś wyjątkowo odrażający. Nawet chyba plujesz nieco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 16:42 Premier Jarosław Kaczyński ocenił w poniedziałek, że emitowany w ostatnich dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji". Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy. No brawo, brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 16:46 Nie musi czegos ogladac by miec juz na ten temat wyrobiona opinie... Zreszta wiekszosc jego opinii jest stala i niezmienna... Ale zastanawia zdanie, ze Premier sie nie przejmie tym spotem czyzby jakies kompleksy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 17:09 nie napisali (oczywiście) o tym w artykule, ale PiS uważa, że bezradność PO polega na tym, że jedyne co mają do przedstawienia to plagiat amerykańskiego spotu - oto biega, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: No przeciez on wie wszystko... 04.09.06, 17:11 Ale to nie jest plagiat. Dostali zgodę na skopiowanie formuły. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity2 Tak 3mać. Nie ma przebacz wobec neo-bolszewików. 04.09.06, 17:27 Brzydzę się "odnową moralną" w stylu PiS. Faryzeuszostwa Himalaje. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 premier - geniusz gor swietokrzyskich 05.09.06, 03:17 Kto pamieta geniusza Karpat? Ale wzrost mial sluszniejszy. A jaki premier takie góry. Nasz genius gor swietokrzyskich nie ogladal spotu ale juz mial opinie - wszystkiemu winne jest PO. Ale to juz przestarzala mantra i na nikim nie robi wrazenia. Tak samo zagrzmial o wystawie Steinbach zanim jakikolwiek jego totumfacki ja obejrzal. Tak samo grzmial o agresji wojski niemieckich w zatoce szczecinskiej zanim sprawdzil, ze Niemcy uzgodnili swoje manewry. Po prostu Genius. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: premier - Program Pajac i Ślimak, i skorupka! 15.09.06, 21:11 Program Pajac i Ślimak, i skorupka! W skrócie PiŚ, w wymowie jak Stanisława Barei Miś! Pajacyk i Ślimaczek hop do skorupki! PiŚiOR z głosem, no i wizją, czyli bełkot z telewizją! Tło ze wspólnym domem, jak nie masz pracy, chodzisz za złomem! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Robi w domu dziury, a dla mnie domem karton z tektury! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Rodzinka z dywanem, głosujesz na nich, jesteś bałwanem! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Taki obraz wam dam, kaczorowe TeVałPe, no i Trwam Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek, w oczkach kamerki, w pupce głośniczek! Widać potrzebny jest pies łowny taki na ślimaki, co ma szybki chód kaczy i się szybko ślimaczy! W telewizji katolickiej za Wildsteina Plebania z Rydykiem w roli Frankensteina. Jak z różnych odpadków sarmackiej przeszłości złożyć prezydenta dla ciemnej ludności? Trochę dziadka Tuska, PiSiORka Kusrkiego, trochę z klonowania i już mamy jego! Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomysl.... 04.09.06, 17:31 ...spotu bez pozwolenia, smiesza mnie teraz ich komentarze, np. pana Kaminskiego...zalosne, jacy to mali ludzie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity2 Re: w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomys 04.09.06, 17:41 Mali ale za to jacy grubi. :) I brzydcy, jakby ich dobierali według brzydoty. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: w przeciwienstwie do PISu, ktory ukradl pomys 04.09.06, 17:48 Zdaje się że ten spod wpędzi tylko w jeszcze większe kompleksy nase jaważniejsze kartofle w państwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 niech wpedza 05.09.06, 03:21 ale to po polsku sa buraki; kartofle to po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 gapciu, sprawdz porcieta, bo juz sie zapach roznos 05.09.06, 03:20 cos slabe zoladki macie w tym pisie tp chyba macie po lechu Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Nie widział a sie wypowiada - brawo 04.09.06, 16:46 Ale to raczej typowe dla jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Mam nadzieje ze GW nie zademonstruje znowu... 04.09.06, 19:02 swojej wybiorczej 'netykiety'. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 [...] 04.09.06, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Pousuwali te twoje bzdury. 04.09.06, 19:48 Wyciągnij z tego wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 16:53 Ja też na miejscu p Jarka nie oglądałabym prymitywnych wybiegów PO. Pamiętam, na początku kadencji, kiedy Kazimierz Marcinkiewicz został premierem, POwcy z pianą w narożnikach ust krzyczeli : premierem winien zostać szef partii!!! Teraz ten sam człowiek jest przez nich opluwany POflegmą. Dziwni ci ludzie z PO, aż strach pomyśleć gdyby wygrali wybory. Pewnie oddaliby rządzenie krajem PiSowi, by móc ich bez końca opluwać. -ob(ż)ydliwcy Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Przecież po wyborach.... 04.09.06, 16:59 żądali tylko, że premierem ma być szef partii. Nie deklarowali (PO), że nie będą się Jarka czepiać. Teraz Jarek jest premierem, i opozycja sobie na nim używa. Należało mu się. Pan Premier ma teraz duży kłopot: miał więcej czasu na obmyślanie kolejnych "genialnych" posunięć siedząc za plecami Marcinkiewicza. A teraz ? Teraz to on, biedny, w rozkroku: tu trzeba wymyślać kolejne afery, a czasu mało, premier też ma obowiązki... Premier w rozkroku, spodenki napięte, zaraz trzasną.. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:11 żadali, bo liczyli na to, że w związku z tym, ze jeden z bliźniaków jest premierem naród dla odmiany wybierze tego sepleniącego Donalda T. na prezydenta - ot co. Nie wiem czy tak by się stało, ale na to liczyli - mając takiego kandydata ja Donald T. - cóż im pozostało? Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:14 Nie twierdzę, że w tym co piszesz nie ma racji, niemniej sądzę że jakieś tam znaczenie mogła mieć też PUBLICZNA OBIETNICA J. Kaczyńskiego złożona przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: Przecież po wyborach.... 04.09.06, 17:30 Sepleniącego... Taaak, dykcję to Kaczyńscy mają obaj wzorową... Prawie jak Gosiewski. I jacy są muzykalni! Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:13 > na początku kadencji, kiedy Kazimierz Marcinkiewicz został premierem, POwcy z > pianą w narożnikach ust krzyczeli : premierem winien zostać szef partii!!! Nie że winien, tylko że sam tak obiecał i nie spełnił. Nikt w Platformie nigdy nie powiedział, że uważa iż Kaczyński będzie dobrym premierem, opozycja (nie tylko PO przecież) żądała tylko dotrzymania publicznie złożonej obietnicy. A czy fakt spełnienia własnej obietnicy z półrocznym opóźnieniem sprawia, że już kogoś nie wolno krytykować za inne posunięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 jolu po bzyku może jeszcze raz spróbuj 04.09.06, 18:00 nie wszyscy faceci nalezą do pisiu. Według ciebie jak twój idol został dyrektorem tego cyrku zwanego rządem to już nie podlega krytyce? A może zastanów się nad tymi bluzgami które ten kurdupel z siebie wydaje co chwila. No dobra przegiąłem z tym zastanowieniem spróbuję jescze raz.. Pomyśl... no nie jeszcze gorzej. Ech słów do was pisiory brak. A wszystko to wspisuje w jeden wściekły atak na to co białe jest czarne a to co czarne jest białe i nieprawdą jest że mamy gorszych piłkarzy niż Chorwacja, z ziemi włoskiej do Wolski(????)Skąd do diabła ten Wolski? Chyba z radia.... nie z ziemi włoskiej. Z ziemi włoskiej to włoszczyzna a u nas w rządzie same buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 18:49 jola_bzyku napisała: > Ja też na miejscu p Jarka nie oglądałabym prymitywnych wybiegów PO. przyjżyj się Jareczkowi w kadrach spotu wyborczego jak krzyczy z pianą w narożnikach ust ,do tego jest stopklatka . pomyliły ci się orientacje polityczne i ich przedstawiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
nordsea Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 16:57 mietowe_loczki napisała: > Premier Jarosław Kaczyński ocenił w poniedziałek, że emitowany w ostatnich > dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji". > > Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy. > > No brawo, brawo... prostuj loczki miętus!!! komentujesz artykuł którego nie rozumiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:04 > komentujesz artykuł którego nie rozumiesz!!! To bardzo ciekawe, co mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Moze skopiuja spot PiS 04.09.06, 17:38 Niech PO skopiuje spoty PiS z zeszlego roku, przeciez byly wygrane a oni lubia sciagac pomysly.. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Wstyd im przyznać, że... 04.09.06, 16:44 ..opozycja wzieła się po rozum do głowy i teraz powalczy ich bronią. Ciekawe kto będzie bardziej skuteczny w oszołamianiu i wzajemnym opluwaniu. Ciemny lud czeka na igrzyska! Odpowiedz Link Zgłoś
czaterxx Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 16:47 Wcale mnie to nie dziwi ? Przeceiz Jarek w czasie wyborow apelowal o odsunieciw politykow z wyrokami ( w swoim spocie pokazywal leppera gdy o to apelował ) a teraz z nim tworzy rzad i wszystko ma w d.... CZekam jeszce tylko kiedy powstanie komisja ds. Skok-ów i ich praktyk ale to nie za tej kadencji IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 17:20 PO i tak postąpiła łagodnie. Jak zwykle zbyt łagodnie. A przydałoby się żeby ktoś - jest mi obojętne kto, naprawdę - zaczął przypominać niektóre publiczne deklaracje braci Kaczyńskich sprzed roku, dwóch, trzech. O Lepperze, o Samoobronie, o odpowiedzialności za mianowanie ludzi z wyrokami, o tym że im się to NIGDY nie zdarzy. Same wypowiedzi, bez komentarza. Tak żeby zwykły, szary obywatel, który nie ma dostępu do powiedzmy TVN24, mógł to sobie obejrzeć w ogólnodostępnej telewizji, pomiędzy szumnymi zapowiedziami pana premiera czy prezydenta. I sam wyciągnąć wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Jarek Ty jestes boski :) 04.09.06, 17:24 " PO i tak postąpiła łagodnie. Jak zwykle zbyt łagodnie. " Taaak, jak tu dużo powiedzieć i nic nie powiedzieć.... To się im udało. Wybielili siebie kosztem kogoś innego. Tak robią przekupy na targu, a nie politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 To nie bezradnośc - to lenistwo, i tak bedzie po 04.09.06, 16:46 dojsciu do wladzy. 99% politykow to lenie, ktorzy wlasnymi rekoma niczego nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_x bezradność to widać na twarzy kaczora-potwora... 04.09.06, 16:50 Heheh... Jedz synku, bo jak nie, to cię zabierze pan Kaczor :-) Swoją drogą ma facet tupet, oj ma... Odpowiedz Link Zgłoś
wojteklu ten spot to młyn na PiS 04.09.06, 16:53 po raz kolejny po STRZEla sobie samobója. Ten spot nie przysporzy popularności PO, nikt też nie zacznie nagle nienawidzić Kaczora. natomiast z PO wychodzi chamstwo z worka zresztą Cimoszewicza jarucką też ci dzentelmeni załatwili. ZAłosne są te ruchy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
nordsea Re: ten spot to młyn na PiS 04.09.06, 16:56 faktycznie inteligenci* powinni byc tym spotem zniesmaczeni, to nie ta poetyka, * nie myślę o inteligentach opetanych nienawiścia do Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: a mi się ten spot podoba 04.09.06, 19:09 cat_1 napisał: > brawo PO ! > prosimy o więcej ! To nagraj sobie i puszczaj, kiedy masz tylko ochotę. Po co inni mają oglądać ten badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 16:53 nie widział, ale wie. Oto geniusz. Nigdy się nie myli, jest łagodny jak baranek, samo dobro, jedny uczciwy na planecie, wszycy go krzywdzą, ale on i tak wszytskie wie i wszystko widzi, nawet zanim ktoś pomyśli. Dawaj tak dalej Jarek! Może ci się uda nawet wprowadzić jeszcze jedno święto. Będzie to dzień w którym ludzie wykopią twoje genialne opinie na śmietnik, a ciebie odeślą na jakiś dłuższy odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Znakomity spot,wiecej takich !Tak trzymać .... 04.09.06, 16:54 .Lud was wybierze i będziecie rządzić.Tylko...warto może się obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło tak pr 04.09.06, 16:57 ymitywnych i naiwnych spotów! Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:24 Z jednej strony masz rację. Spot jest prymitywny. Prostacki w wymowie. Słowo łopatologia to może nawet za mało na jego określenie. Ale takimi technikami dziś się wygrywa wybory (a spot z lodówką to był inteligentny?). Jak nad czymś należy załamać ręce, to może nie nad autorami spotów, tylko nad elektoratem, do którego tego typu przekazy są adresowane... W końcu to jak z reklamą proszku do prania, spot jest dostosowywany do odbiorcy... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:39 Jako spec od reklamy muszę powiedzieć że lodówka PiSu bardziej mie się podobała. I moim zdaniem bardziej przemawiała do zwykłych ludzi. Dlaczego ? Bo mówiła o konkretach. O kasie, o podatkach. A spot PO - "Bądźmy razem", "budujmy" itd. to hasełka tylko i wyłącznie emocjonalne, be pokazania żadnych korzyści. Poza tym spot PO nie jest nawet w warstwie emocjonalnej dobrze zrobiony. Porównajcie ze spotem Busha - tamten jest dużo lepiej zmontowany, a głos Busha dużo bardziej dostojny od głosu Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 17:52 > Jako spec od reklamy muszę powiedzie O, matko Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 18:01 Nie jestem fanem platfusów, dlatego badziewiany poziom spotu mnie cieszy...Koń jaki jest jkażdy widzi. To samo dotyczy spostu z tuskiem Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 21:55 Wiesz, to zależy czego szukasz w spocie partyjnym. Spot PO ma po prostu przeciwstawiać charaktery partii, jest nastawiony tylko na emocje i nic więcej. Natomiast spot PiS-u był teoretycznie bardziej merytoryczny. Ale pokazywał te zagadnienia w sposób skrajnie stronniczy - mój ulubiony przykład: jedzenie znikało z lodówki, bo VAT niby wzrastał do 15 %, ale picie na które spadłby z 22 się nie pojawiało równie magicznie. I słowa o tym, że na energię elektryczną np. też by się obniżył nie było. I może dlatego ja akurat wolę wersję Platformy. Bo ona nie aspiruje do miana obiektywnej i merytorycznej, tylko zupełnie otwarcie (płacz dziecka) gra na emocjach - bez owijania w bawełnę. Prawda jest taka, że każdy spot wyborczy, podobnie zresztą jak i kampania, nie jest oparty na argumentach merytorycznych. U nas każda partia, która przedstawi realny program rządzenia (tzn. przede wszystkim taki, na który starczy środków w budżecie) - przegra. Przegra, bo program ten atrakcyjny dla statystycznego obywatela, który mało rozumie z ekonomii (ja nikomu nie chcę ubliżać, to nie jest wina ludzi, że kiedyś takich rzeczy nie uczono) jest mało atrakcyjny. Dlatego najłatwiej pokazać - partia X jest gorsza, głosuj na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Widziałem to badziewie! Nawe SLD nie robiło t 04.09.06, 18:00 jesteś w błedzie! Granica prymitywizmu została przkoroczona. przeważająca większość widzów raczej poczuje się dotknięta prymitywizmem przekzau, niż przkonanan do racji sepleniącego gogusia... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 hiPOkryci wzorują się na Bushu,któremu teraz spada 04.09.06, 17:11 poparcie! Czy oni (ci z PO) wpisują się w godną siebie tradycję, zawsze do ogłoszenia wyników wyborów im "wzrasta", a po ogłoszeniu wyników "{spada"! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 tales1.. to samo robi PIS!.. co z tobą ? 04.09.06, 18:34 spot z Regana... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:12 www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:20 czym tu sie tak podniecac? silesius.monachijski0 napisał: > www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:21 silesius.monachijski0 napisał: > www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk o autorze: Added April 16, 2006 From lichy99 - procent ?? ależ ty masz przyjaciół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Najnowszy spot reklamowy PO!!! Rewelacja!!! 04.09.06, 17:44 Spot trafił w czuły punkt, skoro wywołał taką burzę wśród zwolenników nowej siły przewodniej. Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozycji 04.09.06, 17:16 Już po PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 PO kupiło..zapłaciło!.. tak jak PIS! 04.09.06, 18:36 o co chodzi ? PIS-uary mogą, inni nie? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Premier o spocie PO: Dowód bezradności opozyc 04.09.06, 17:16 Pustoszejące lodówki i uciekające zabawki, były bez... nie, nie! - były tylko niefortunne a jednocześnie był to skrót myślowy! Wszyscy to widzieli! A bardzo duża część społeczeństwa, nawet uwierzyła - czego mamy dowód w postaci tej "kołalicji i ojca Rydzyka" Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita POpaprańcy pokazali na co ich stać:) Miller kiedyś 04.09.06, 17:19 powiedział, że "prawdziwego mężczyznę..... itd" POpaprańcy nawet zacząć nie potrafią:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Legitymacja podstemplowana ??? 04.09.06, 17:42 Jesteś dzisiaj w pierwszej 30 ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Legitymacja podstemplowana ??? 04.09.06, 18:16 Bystry jesteś - zgłoś się do POpaprańców - tam takich potrzebują, bo Plusk i Rakieta już się wystrzelali:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 wytnij sobie sam u was sami jacyś tacy 04.09.06, 18:21 bezjajeczni albo jednojajowi. taki gosiu albo kamiński czy bielan to wygladają na kliniczne przypadki niewydolności jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Spójrz na Pluska albo na Rokitę - to klasyczne 04.09.06, 18:39 przypadki supermenów z ponad standardową wydolnością jąder:)) O Schetynie nie wspomnę:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback Obrzydzenie p. Kaczyński, obrzydzenie bierze 04.09.06, 17:21 Kiedyś przełączałem w TV jak Lepper byl na szklanym ekranie - teraz juz i Kaczki dostąpiły tego 'zaszczytu' Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Pokazywanie Pana Premiera do dowód bezradności 04.09.06, 17:24 tylko czyjej ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pokazywanie Pana Premiera do dowód bezradnośc 04.09.06, 17:46 Poczucia estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l odrażający dziobaty kurdupel: wermacht wysiada 04.09.06, 17:25 nie tylko cała opozycja. nic nie odda uroku i intelektu naszego wodzusia Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wodzu prowadz! 04.09.06, 17:27 do moherowa. Kaczor, dalbys juz spokuj, bo smetny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssm :0) Nie jestem fanem Jareczka, ale 04.09.06, 17:29 to fakt. To jest smutne i to bardzo, beznadziejne wręcz. Smutna jest także nowa ustawa o ordynacji wyborczej i modlitwy marszałka .ujka o deszcz. www.lepszyswiat.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nawet gęba Millera nie była tak paskudna 04.09.06, 17:33 i nie pluł jak przemawiał Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 04.09.06, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Inżynier Mamoń :) Antyreminiscencja 04.09.06, 17:40 Inżynierowi Mamoniowi podobały sie tylko te piosenki, które już wcześniej słyszał. Premierowi nie podobają się tylko te spoty, których jescze nie widział. Słowem - antyreminiscencja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Czy tym spotem nie powinien zając się Prokurator ? 04.09.06, 17:51 Oczywiście po schwytaniu groźnego bezdomnego Huberta, który - być może - w najlepsze szkaluje teraz gdzieś Pana Prezydenta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp PO postąpiła wyjątkowo nieodpowiedzialnie 04.09.06, 18:04 Spowodowała bowiem, że Gospodarz zasmucił się. A smutek Gospodarza smuci cały Jego lud. PO powinna w swojej reklamówce pochwalić Gospodarza za wyjątkowy spokój Jego wypowiedzi i ten absolutny brak jakiejkolwiek agresji. Powinna podziękować Gospodarzowi za wybitne osiągnięcia chociażby w zakresie polityki zagranicznej i każdej innej zresztą też. A na koniec powinna Mu obiecać młość, wierność i bezwzględne posłuszeństwo. Taka jest PO naszych marzeń i ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kutas_wybiera_pisiora Zespół napięcia przedmiesiączkowego: 04.09.06, 18:05 napięcie emocjonalne, czyli nerwowość, agresja, depresja, drażliwość, ospałość i senność, zmienność nastroju, trudna do opanowania płaczliwość, brak chęci do współżycia płciowego, lękliwość, wzdęcia i bóle brzucha, zaparcia lub biegunki, bóle głowy, i tak dalej... Wszelkie podobieństwo objawów do zachowania Pana Premiera jest całkowicie przypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik3 A premier to czysta zaradność ;) 04.09.06, 18:25 kaczyński za to to kwintesencja zaradności i modelowy przykład sprawnego premiera. No żenua po prostu. Zaradny panie kaczyński zacznij pan zajmować się uwalnianiem spetanej przez gąszcz przepisów energii polaków. Albo lepiej odejdź...Ustąp miejsca tym, którzy o rządzeniu mają pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jak widze gęby Kaczyńskich, ogarnia mine wstyd... 04.09.06, 18:32 że podobno oni są Polakami!.. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 że moja facjata jest taka obrzydliwa-pisze pierot6 04.09.06, 18:36 Ty zazdrośniku jeden, urody kaczyńskim zazdrościsz? Nawet tego? Dziwny z ciebie człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 tales1.. wiadomo ..."męska" miłośc! 04.09.06, 18:39 ti,ti,ti, bobasku.. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 O! Znowu nerwusek komuszy na forum? 04.09.06, 18:41 Że cie jeszcze tolerują, to zawdzięczasz "podobnej linii programowej", co admin Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 talesik !.. a ty komu zawdzięczasz, Rydzykowi? 04.09.06, 18:44 to jest moje forum!, jestem stałym czytelnikiem GW.. to ty jesteś intruzem! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: talesik !.. a ty komu zawdzięczasz, Rydzykowi 04.09.06, 18:46 GW tylko dla...idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 talesik!.. to cała twoja merytoryka! 04.09.06, 19:08 ty nigdy nie odpowiesz merytorycznie, boś ćwok! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PIS zrobiło to samo!,..nikt nie pamięta? 04.09.06, 18:41 co z wami?.. PIS może, PO nie? Odpowiedz Link Zgłoś