eva15 07.09.06, 17:54 Na Ukrainie być może będzie ul.Giedroycia, być może będzie wspólna z PL rura i być może Ukraina zniesie embargo na polskie mięso. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryk2 Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 19:00 No co ty, gekon, chcesz zeby naszych dyżurnych kacapów krew nagła zalała?! Cóż poczniemy bez evuni, gości z Moskwy i z Petersburga? A Miszka-putiniszka? Życie straci swój smak bez tej bandy... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 19:05 e tam, nie zaleje :D a evciunia jezdzi z Paris Hilton samochodami wiec ona moze roznie reagowac, no wiesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 22:47 Czy wiesz co sądził o relacjach Polsko- Rosyjskich? I O tym jak mają wyglądac?? Chyba nie. ps. Ulica Gedroycia w Warszawie, Kijowie i Moskwie. Za lat parę będzie w Moskwie, zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Czytanie ze zrozumieniem nie boli 07.09.06, 23:41 ewswr napisał: > Czy wiesz co sądził o relacjach Polsko- Rosyjskich? I O tym jak mają wyglądac?? > Chyba nie. Chyba wiem. Problem tkwi w tym, że nie wiedzą tego nasze forumowe kacapy z ambasady FR - jak masz ich gdzies pod ręka, to wytłumacz, o co biega w tym całym biznesie. Dlatego łaskawie czep się tramwaju, a nie mnie, bo ja nie pisałem o stosunku śp. Redaktora do kacapów, tylko o ich stosunku do Niego. > ps. Ulica Gedroycia w Warszawie, Kijowie i Moskwie. Za lat parę będzie w > Moskwie, zobaczycie. Jak moskale się wyrzekną szowinizmu i imperializmu (czyli zaakceptują niepodległość Ukrainy i Białorusi, a Polska będą traktować jak partnera, a nie pas ziemi oddzielający "Rodinę" od "Giermanii" da "Zapada"), to już na dwusetną rocznicę urodzin Księcia Redaktora ulica w Moskwie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Czytanie ze zrozumieniem nie boli 08.09.06, 01:17 Giedroyc byl starym antypolskim sklerotykiem wychwalajacym Ukraincow - wiec niech maja sobie ulice jego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Czytanie ze zrozumieniem nie boli 08.09.06, 02:01 wet3 napisał: > Giedroyc byl starym antypolskim sklerotykiem wychwalajacym Ukraincow - wiec > niech maja sobie ulice jego imienia. A ty za to jesteś gó..arskim chamem pierwszej wody, zasługującym na lobotomię i kastrację - żeby się takie coś nie mnożyło... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eryk2 08.09.06, 02:16 eryk2 napisał: > A ty za to jesteś gó..arskim chamem pierwszej wody, zasługującym na lobotomię > i kastrację - żeby się takie coś nie mnożyło... Piszesz jak prawdziwy kastrat! Ciekawi mnie czemu np. ludbojstwo OUN-UPA dokonane na Polakach nie zrobilo na twoim "bochaterze" zadnego wrazenia, przemadrzaly madralo? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Do śmieciarza 08.09.06, 02:30 Ciekawi mnie czemu np. ludbojstwo OUN-UPA > dokonane na Polakach nie zrobilo na twoim "bochaterze" zadnego wrazenia, > przemadrzaly madralo? Trzeba było Go zapytać, chamusiu, a nie opluwać po śmierci w stylu Urbana- Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Giedroyc byl racjonalista 08.09.06, 03:29 w czasie wojny OUN-UPA wymordowalo jakies 60-80 tys Polakow, Polacy - jakies 15 -20 tys Ukraincow, wynik dla nas negatywny ale co to jest w porownaniu z tym ilu naszych padlo z glodu na Kolymie, w Workucie i innych kacapskich kurortach.. o drobiazgach typu Katyn, Miednoje itd. nie ma co wspominac..no i potem jeszcze wyzwolenie w latach 44 - 46, przyjaciele z NKWD policz to sobie dobrze rusofilu.. liczyles kiedys ? Odpowiedz Link Zgłoś