Dodaj do ulubionych

Ukraina: W Kijowie być może będzie ulica Jerzeg...

07.09.06, 17:54
Na Ukrainie być może będzie ul.Giedroycia, być może będzie wspólna z PL rura
i być może Ukraina zniesie embargo na polskie mięso.
Obserwuj wątek
    • gekon1979 najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 18:47

• eryk2 Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 19:00
        No co ty, gekon, chcesz zeby naszych dyżurnych kacapów krew nagła zalała?! Cóż
        poczniemy bez evuni, gości z Moskwy i z Petersburga? A Miszka-putiniszka? Życie
        straci swój smak bez tej bandy...
        • gekon1979 Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 19:05
          e tam, nie zaleje :D
          a evciunia jezdzi z Paris Hilton samochodami wiec ona moze roznie reagowac, no wiesz... ;)
        • ewswr Re: najlepiej tam gdzie kacapska ambasadka :D 07.09.06, 22:47
          Czy wiesz co sądził o relacjach Polsko- Rosyjskich? I O tym jak mają wyglądac??
          Chyba nie.

ps. Ulica Gedroycia w Warszawie, Kijowie i Moskwie. Za lat parę będzie w
          Moskwie, zobaczycie.
          • eryk2 Czytanie ze zrozumieniem nie boli 07.09.06, 23:41
            ewswr napisał:

> Czy wiesz co sądził o relacjach Polsko- Rosyjskich? I O tym jak mają
            wyglądac??
            > Chyba nie.

Chyba wiem. Problem tkwi w tym, że nie wiedzą tego nasze forumowe kacapy z
            ambasady FR - jak masz ich gdzies pod ręka, to wytłumacz, o co biega w tym
            całym biznesie. Dlatego łaskawie czep się tramwaju, a nie mnie, bo ja nie
            pisałem o stosunku śp. Redaktora do kacapów, tylko o ich stosunku do Niego.

> ps. Ulica Gedroycia w Warszawie, Kijowie i Moskwie. Za lat parę będzie w
            > Moskwie, zobaczycie.

Jak moskale się wyrzekną szowinizmu i imperializmu (czyli zaakceptują
            niepodległość Ukrainy i Białorusi, a Polska będą traktować jak partnera, a nie
            pas ziemi oddzielający "Rodinę" od "Giermanii" da "Zapada"), to już na dwusetną
            rocznicę urodzin Księcia Redaktora ulica w Moskwie będzie...
            • wet3 Re: Czytanie ze zrozumieniem nie boli 08.09.06, 01:17
              Giedroyc byl starym antypolskim sklerotykiem wychwalajacym Ukraincow - wiec
              niech maja sobie ulice jego imienia.
              • eryk2 Re: Czytanie ze zrozumieniem nie boli 08.09.06, 02:01
                wet3 napisał:

> Giedroyc byl starym antypolskim sklerotykiem wychwalajacym Ukraincow - wiec
                > niech maja sobie ulice jego imienia.

A ty za to jesteś gó..arskim chamem pierwszej wody, zasługującym na lobotomię
                i kastrację - żeby się takie coś nie mnożyło...
                • wet3 Re: eryk2 08.09.06, 02:16
                  eryk2 napisał:

> A ty za to jesteś gó..arskim chamem pierwszej wody, zasługującym na lobotomię
                  > i kastrację - żeby się takie coś nie mnożyło...

Piszesz jak prawdziwy kastrat! Ciekawi mnie czemu np. ludbojstwo OUN-UPA
                  dokonane na Polakach nie zrobilo na twoim "bochaterze" zadnego wrazenia,
                  przemadrzaly madralo?

• eryk2 Do śmieciarza 08.09.06, 02:30
                    Ciekawi mnie czemu np. ludbojstwo OUN-UPA
                    > dokonane na Polakach nie zrobilo na twoim "bochaterze" zadnego wrazenia,
                    > przemadrzaly madralo?

Trzeba było Go zapytać, chamusiu, a nie opluwać po śmierci w stylu Urbana-
                    Kurskiego.
                  • bombay_saphire Re: Giedroyc byl racjonalista 08.09.06, 03:29
                    w czasie wojny OUN-UPA wymordowalo jakies 60-80 tys Polakow, Polacy - jakies
                    15 -20 tys Ukraincow, wynik dla nas negatywny ale co to jest w porownaniu z tym
                    ilu naszych padlo z glodu na Kolymie, w Workucie i innych kacapskich
                    kurortach.. o drobiazgach typu Katyn, Miednoje itd. nie ma co wspominac..no i
                    potem jeszcze wyzwolenie w latach 44 - 46, przyjaciele z NKWD policz to sobie
                    dobrze rusofilu.. liczyles kiedys ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka