schutzengel1 14.09.06, 07:13 no,no, będzie jeszcze ciekawiej jak Giertych i Lepper też stwierdzą ,ze koalicja z PiSem to jest zło konieczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nameja To niech w ogóle odejdzie z rządu 14.09.06, 07:15 a nie udaje, że nie ma w nim Giertycha, bo go akurat nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
puba wolne media; Gawryluk wyleci:) 14.09.06, 07:46 w imie wolnosci mediów PiS wywali Gawryluk. Świętym Krowom sie nie sprzeciwia. i tyle;) a poziom sympatii Dorna do Giertycha moze budzic jedynie sympatię do Dorna;) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Pani Doroto czy warto sie tak szmacić? 14.09.06, 08:09 nt/ Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor ++++Kto sie szmaci? kto sie szmaci? O-lej-nik!++++ 14.09.06, 08:13 Kto się szmaci? Kto się szmaci? To-masz-Lis! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Przypominam, że Olejnik odeszła z TVP a wczoraj 14.09.06, 09:22 w TVN24 zrobiła z Dorna durnia w pięknym stylu... :)) To nazywasz "zmaceniem się" mały człowieczku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Chwila sympatii dla Dorna :) 14.09.06, 09:48 Za wyjscie ze spotkania z giertolem mam chwile sympatii dla dorna 1 ... 2 ... 3 ... ok chwila minęła. --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Jak jest PIS LPR to połowa społeczeństwa wyjechała 15.09.06, 00:58 do bardziej sprzyjających krajów :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: wolne media; Gawryluk wyleci:) 14.09.06, 09:07 puba napisał: > w imie wolnosci mediów PiS wywali Gawryluk. > Świętym Krowom sie nie sprzeciwia. i tyle;) > > a poziom sympatii Dorna do Giertycha moze budzic jedynie sympatię do Dorna;) Pani Gawryluk, niech pani zacznie szukać roboty, potem może być za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
cymbalista2 Re: wolne media; Gawryluk wyleci:) 14.09.06, 19:06 To niedobrze, że wyleci -fajna kobita, ładna i nawet nie taka pyskata, jak inne w TV, ale pewnie nie lubi cymbalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
tyrranus Re: wolne media; Gawryluk wyleci:) 14.09.06, 09:08 > a poziom sympatii Dorna do Giertycha moze budzic jedynie sympatię do Dorna;) popieram. ale to troche hipokryzja z jego strony...... może się chociaz jakiś fajny tumult zrobi z tej okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: To niech w ogóle odejdzie z rządu 14.09.06, 10:22 Panie Dorn dostaje Pan odemnie + Odpowiedz Link Zgłoś
teka62 wczoraj u Moniki Olejnik 14.09.06, 07:21 pan Dorn też nie wiedział co odpowiedzieć na proste pytanie - " czy chce pan , aby p. Gilowska wróciła do rządu ?" Dostosuję się do decyzji premiera odpowiedział po bardzo długim namyśle. Ot , ma facet własne zdanie ! Jak Zawisza ! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Zawisza - pogromca lwów 14.09.06, 07:59 A propos Zawisza: fraglesi.wordpress.com/2006/09/14/pan-niewyzyty/ Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zawisza - pogromca lwów 14.09.06, 09:12 fraglesi67 napisał: > A propos Zawisza: > fraglesi.wordpress.com/2006/09/14/pan-niewyzyty/ Przeczytałem. Doskonały komentarz. Tylko to, że resztki demokracji i przepisy p- poż. nie pozwalają spalić na stosie twórców III RP, to pestka. Przepisy p-poż. można zmienić, a demokrację wraz z TK "odzyskać". Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit3 Re: Zawisza - pogromca złodzieji 14.09.06, 09:45 To adekwatny tytuł! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Zawisza - pogromca złodzieji 14.09.06, 13:06 Jeżeli już, to złodziei, nie "złodzieji". Skoro jest tak jak mówisz, to powinien zająć się SKOK-ami, a nie kompromitować komisji. Żadne jego wrzaski nie przekonają nas, że białe jest czarne, a czarne jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Zawisza - pogromca złodzieji 14.09.06, 13:25 A jakiego to złodzieja "pogromił" dzielny Zawisza ? Bo wydaje mi sie narazie to tylko "pogromił" niejakiego Ryszarda K. któren zadnym złodziejem nie jest tylko zwykłym obywatelem i za "pogromienie" ktrego ciagnie sie za Zawisza proces. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Jolu, to już twoje trzecie wcielenie. 14.09.06, 23:00 Czy to ciągle ty, czy ktoś się podszywa. Dlaczego miałabyś zakładać kolejne konta w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: wczoraj u Moniki Olejnik 14.09.06, 09:00 teka62 napisał: > pan Dorn też nie wiedział co odpowiedzieć na proste pytanie - " czy chce pan , > aby p. Gilowska wróciła do rządu ?" Dostosuję się do decyzji premiera > odpowiedział po bardzo długim namyśle. Ot , ma facet własne zdanie ! Jak > Zawisza ! O ma własne zdanie, tylko jak w starym dowcipie z PRL, z nim się nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Mial racje 14.09.06, 07:25 co innego w godzinach pracy, kiedy obowiazki wymagaja wspolna destrukcje panstwa. Po pracy to on jest wolny czlowiek i moze wybierac, np udac sie do dzielnicy z czerwonymi lampkami. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To teraz Dorn dostanie od kaczora po uszach... 14.09.06, 07:28 bo sie na pewno moher z burakiem na niego obrazili i beda grozic zerwaniem koalicji.Co za cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: To teraz Dorn dostanie od kaczora po uszach.. 14.09.06, 07:48 1zorro napisał: > bo sie na pewno moher z burakiem na niego obrazili i beda grozic zerwaniem > koalicji.Co za cyrk! e. wywalą Gawryluk i bedzie kompromis:)) wolne media IV RP-PIS:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: To teraz Dorn dostanie od kaczora po uszach.. 14.09.06, 13:18 I słusznie. Wykształciuch a taki tępy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Mial racje 14.09.06, 14:24 qc napisał: > co innego w godzinach pracy, kiedy obowiazki wymagaja wspolna destrukcje > panstwa. > Po pracy to on jest wolny czlowiek i moze wybierac, np udac sie do dzielnicy z > czerwonymi lampkami. Byleby nie zgwalcil prostytutki! Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Żyd nie chce z anty semickim agentem WSI ? 14.09.06, 07:34 Wszystko w normie ! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos wczoraj czy przedwczoraj oglądałem wywiad na tvn24 14.09.06, 07:40 z Dornem, prowadziła Pochanke, ludzie, co za żenada, 20 min rozmowy, z której nic się czlowiek od Dorna nie dowiedział, KTO MI ZWRóCI 20 MIN MOJEGO żYCIA, KTóRE ZMARNOWAłEM OGLąDAJąC TEGO IDIOTę DORNA, LICZąC NA JAKIEś KONKRETY, TEN CZłOWIEK NIE NADAJE SIę NAWET NA SPRZąTACZKE W MOJEJ KLATCE, BUC I IGNORNAT, A DO TEGO SRA WYżEJ NIż DUPE MA Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Zwrot czasu Ci nie przysługuje 14.09.06, 08:14 ...bo - przykro stwierdzić - sam jesteś idiotą oczekując od kogoś z PiS konkretów lub/i prawdy. P.S. Nie martw się - jest Was dobrych kilka milionów, szczegóły 12 listopada. el_bigos napisał: > z Dornem, prowadziła Pochanke, ludzie, co za żenada, 20 min rozmowy, z której > nic się czlowiek od Dorna nie dowiedział, KTO MI ZWRóCI 20 MIN MOJEGO żYCIA, > KTóRE ZMARNOWAłEM OGLąDAJąC TEGO IDIOTę DORNA, LICZąC NA JAKIEś KONKRETY Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Zwrot czasu Ci nie przysługuje 14.09.06, 09:17 nie głosowałem na PIS, idiotą nie jestem, ale naiwnym w pewnym stopniu na pewno, skoro się spodziewałem jakiś konkretnych informacji od przedstawiciela rządu Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: wczoraj czy przedwczoraj oglądałem wywiad na 14.09.06, 09:02 el_bigos napisał: > z Dornem, prowadziła Pochanke, ludzie, co za żenada, 20 min rozmowy, z której > nic się czlowiek od Dorna nie dowiedział, KTO MI ZWRóCI 20 MIN MOJEGO żYCIA, > KTóRE ZMARNOWAłEM OGLąDAJąC TEGO IDIOTę DORNA, LICZąC NA JAKIEś KONKRETY, TEN > CZłOWIEK NIE NADAJE SIę NAWET NA SPRZąTACZKE W MOJEJ KLATCE, BUC I IGNORNAT, A > DO TEGO SRA WYżEJ NIż DUPE MA A co, zgubiłeś pilota do telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: wczoraj czy przedwczoraj oglądałem wywiad na 14.09.06, 09:18 nie, nie zgubiłem, ale chciałem obejrzeć do końca licząć, że może się jednak czegokowiek dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
perugino1 diagnoza: zbytni optymizm, uleczalne 14.09.06, 09:28 spoko el_bigos..ja rozumiem, zwyczajnie, jestes zbyt wielkim optymista, ale to powinno przejsc, ja tez tak mialem, ale jak kilka razy posluchalem papki w stylu: w tej chwili najawazniejsza jest polska i to wice-andrew ma do zrobienia dla polski" to wylaczam skrzynke jak tam widze giertychow, gosiow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 07:44 A co ma zrobić normalny obywatel ? Ja od kilku lat, gdy TVP (podobno jeszcze publiczna) zaczęła wpuszczać do studia Leppera, wyłączałem odbiornik. Giertycha traktowałem podobnie. Od Wassermana dostawałem wyprysków... a Gosiewski wprawiał mnie w depresję... swoim podporządkowaniem, nawet w mowie i gestach braciom K. O tych ostatnich nie wspominam bo to oddzielna historia. Teraz w odruchu obronnym mój odbiornik TVP, podobnie jak kiedyś za stanu wojennego, stoi sobie dzielnie odwrócony ekranem do ściany.... i wreszcie jest OK ! Tylko do jasnej .... po co mam płacić i na co ten abonament ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:06 honkers napisał: > A co ma zrobić normalny obywatel ? Ja od kilku lat, gdy TVP (podobno jeszcze > publiczna) zaczęła wpuszczać do studia Leppera, wyłączałem odbiornik. Giertycha > > traktowałem podobnie. Od Wassermana dostawałem wyprysków... a Gosiewski > wprawiał mnie w depresję... swoim podporządkowaniem, nawet w mowie i gestach > braciom K. O tych ostatnich nie wspominam bo to oddzielna historia. Teraz w > odruchu obronnym mój odbiornik TVP, podobnie jak kiedyś za stanu wojennego, > stoi sobie dzielnie odwrócony ekranem do ściany.... i wreszcie jest OK ! Tylko > do jasnej .... po co mam płacić i na co ten abonament ? Kup sobie satelitarny odbiornik, tam jest więcej ciekawych kanałów, także polskojęzycznych. Nie zaszkodzi też oglądać kanałów w języku obcym, który się jako tako zna. Można się podszkolić. My mamy kablówkę, ale operator co chwila wyłącza nam wartościowe kanały, a podłącza jakieś bzdety. Ostatnio wyłączył nam programy czeskie i słowackie, tłumacząc się bardzo mętnie. Ciekawe, czy takie dostaje polecenia, czy to jest jego własna inicjatywa? Nie trzeba dodawać, że opłaty nie maleją, ale powoli rosną. Jak dojdzie do 50 zł za miesiąc, rezygnujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:11 może tego nie wiesz, a może zapomniałeś napisać, ale warto uzupełnić, że sam odbiornik SAT + antena nie wystarczy. większość programów jest kodowana (włączając w to nawet retrensmitowane kanały TVP) i wymaga zakupu odpowiedniego dekodera z miesięcznym abonamentem (umowa conajmniej na rok z góry) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki a to wszystko dlatego, że najbardziej na sercu 14.09.06, 07:45 lezy im......."dobro ojczyzny" ! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: a to wszystko dlatego, że najbardziej na serc 14.09.06, 08:18 jerzy.kosecki napisał: > lezy im......."dobro ojczyzny" ! Myślałem ze "dobro Państwa". Państwa Lecha i Jarosława Kaczyńskich z żoną (mają jedną na dwóch bo to "tanie Państwo" ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Fochy i dąsy w "rodzince"? Nic nie szkodzi. 14.09.06, 07:46 Więzy spajające takie szajki są inne niż emocjonalnej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Fochy i dąsy w "rodzince"? Nic nie szkodzi. 14.09.06, 08:39 Dokładnie. Są na siebie skazani. Ten trójkąt by się wywrócił, gdyby zabrakło któregoś z wierzchołków. Tylko razem tworzą wszystko-mogącą koalicję. I tylko takie "geniusze" mogą myśleć, że im wszystko wolno :-))) apoplaws napisał: > Więzy spajające takie szajki są inne niż emocjonalnej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur ...próbowali go przekonywać, że Lepper i Giertych. 14.09.06, 08:02 są koalicjantami rządu. Widocznie, Jarosław Kaczyński takich umiejętności perswazji nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
rumik2 Re: ...próbowali go przekonywać, że Lepper i Gier 14.09.06, 11:30 są koalicjantami rządu. > > Widocznie, Jarosław Kaczyński takich umiejętności perswazji nie ma? Ale co jest ze ten Durn o tym nie wiedział ??:))) Chłop jakiś taki zagubiony. Chyba powinien juz wiedzieć z kim jest w koalicji. A on mimo tłumaczeń nie uwierzył hahaha. Oglądał chyba ArchiwumX. Tam jak u niego hasłem przewodnim było "Trust no one" hehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
andy12133 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 08:02 i czy to nie jest chore? przeciez zachowal sie jak "ex wlasciciel PRLu" i te rozkazy ze Gawryluk nie ma prowadzic audycji...ostatnio bardzo modny zwrot wsrod mlodych "wal sie na ryj" bylby chyba dla tego pana znakomity... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_olejniczak Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 08:03 Oni wszyscy sa po prostu zalosni.Wniosek-powinno byc duzo mniej polityki w telewizji.Nie wiem po co ktos ma ogladac Leppera ,Giertycha i Dorna po raz 286.Tu gdzie mieszkam od 19 miesiecy[UK] wywiad z politykiem nie trwa dluzej jak minute.Dluzsza audycja polityczna jest tylko w niedziele o 9 rano gdy wszyscy Anglicy spia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 "Wasi" rozmówcy z kręgów PiS i MSW? A którzy? 14.09.06, 08:20 Pewnie, jak zwykle, anonimowi, co? A "moi" rozmówcy z kręgów GW mówią, że Agora się rozpada i z GW zwalniają już ludzi, nakład spada, liczba zwrotów egzemplarzy GW z dnia na dzień się powiększa. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
erudyta Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 08:28 cóż pokazał wicepremier Dorn kim jest.myślałem,że już głupszy być nie może ale się zdziwiłem:) a tak a'propo jak to w PIS widzi się wielokrotnych rozwodników takich jak pan wicepremier?z tego co słychać to ma już 3 model żony czy TAK MA WYGLĄDAĆ PRRORODZINNA POLITYKA PIS??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
msvip jak jest Giertych, to ja też wychodzę :) 14.09.06, 08:32 dajcie mu spokój, na jego miejscu tez wolałbym wyjść niż bawić w towarzystwie tych indywiduów :) Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: jak jest Giertych, to ja też wychodzę :) 14.09.06, 08:37 msvip napisał: > dajcie mu spokój, na jego miejscu tez wolałbym wyjść niż bawić w towarzystwie > tych indywiduów :) Hehe teraz sie wstydzi swoich koalicjantów? Pozatym on jest takim samym indywiduem jak pozostali wicepremierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: jak jest Giertych, to ja też wychodzę :) 14.09.06, 08:41 Jezu pan wicepremier pali papierosy! a co na to minister Religa! pewnie nic bo pan Dorn pisze i opowiada bajeczki1 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: jak jest Giertych, to ja też wychodzę :) 14.09.06, 09:15 vazz napisał: > msvip napisał: > > > dajcie mu spokój, na jego miejscu tez wolałbym wyjść niż bawić w towarzys > twie > > tych indywiduów :) > Hehe teraz sie wstydzi swoich koalicjantów? Pozatym on jest takim samym > indywiduem jak pozostali wicepremierzy. Ciekawe, czy jak będzie posiedzenie Rady Ministrów, to on też wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
msvip Re: jak jest Giertych, to ja też wychodzę :) 14.09.06, 12:15 tu się zgadzamy , chociaz jemu się pewnie wydaje , że jest lepszy a swoją drogą : Jądrula i Sztywny Romek honoru nie mają za grosz , mnie nauczono w domu ,że jak ktoś mnie nie chce to tam nie chodzę , nawet ( a może zwłaszcza ) jesli chodzi o jakies korzyści kiedys mówiło się : pluc mu w mordę a on mówi , że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 08:33 I niech tak stwierdzą, wtedy wybory wygra w koncu PO i zrobi porządki. A Dorn po prostu zrobił z siebie pośmiewisko. Ja nie wiem skąd PiS wziął tych wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
norymberga3 Ciekawe, że Dorn był kiedyś doskonałym posłem: 14.09.06, 08:36 świetnie przygotowany, aktywny, sensownie działający. Jak to jednak władza uwypukla najgorsze cechy... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner związku z J. Kuroniem, a on po prostu dornowaty. 14.09.06, 08:40 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
util I na nic Gawryluk słodzenie Kaczyńskiemu... 14.09.06, 08:45 Jak ktoś jest miernym dziennikarzem, to i Dorn się na nim pozna. Hm, gdyby tak jak Dorn postąpił którykolwiek z polityków spoza koalicji - oddałbym mu nalezny honor. Ale Dorn jest wicepremierem w tym samym rządzie co Giertych i Lepper, dlatego pachnie to niebezpiecznie schizofrenią. Skoro nawet Dorn ma ich dosyć, to co mamy powiedzieć, my? Obywatele III RP? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Proste pytanie do rzecznika: 14.09.06, 08:47 to po co tam jechał jak wiedział ze nie wejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Bufon 14.09.06, 08:50 Z ludwiczka dork zrobil sie straszny cham. Cos mu sie porobilo pod deklem i zachowuje sie jak prawdziwy czerwony ksiaze.A to zastanowi sie czy wejsc do studia, a to zastanowi sie czy zabrac glos i odpowiedziec na pytania dziennikarzy. Tylko tak dalej panowie, tak dalej. Narod czeka na wybory.Z niecierpliwoscia....... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Bufon 14.09.06, 08:55 wahlrich napisał: > Z ludwiczka dork zrobil sie straszny cham. Cos mu sie porobilo pod deklem i > zachowuje sie jak prawdziwy czerwony ksiaze.A to zastanowi sie czy wejsc do > studia, a to zastanowi sie czy zabrac glos i odpowiedziec na pytania > dziennikarzy. Tylko tak dalej panowie, tak dalej. Narod czeka na wybory.Z > niecierpliwoscia....... wicepremier Dorn to bardzo inteligentny czlowiek! na pytanie Moniki Olejnik nie chcac udzielic odpowiedzi na kompromitujace go pytanie ,po co przyszedl do jej programu odpowiedzial jak przustalp na bajkopisarza"" bo mnie pani zaprosila"! Odpowiedz Link Zgłoś
tauron10 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 08:50 Bardzo nie lubię PiS,ale tutaj pretorianin Dorn miał rację.Gawryluk to typowy przykład braku profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mckwack co za dziecinada! 14.09.06, 08:51 i ten czlowiek jest ministrem. jak to świadczy o naszym rządzie. poza tym, o ile pamiętam, to pis sobie wybral takich vc.premierow... Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 tak powinieneś powiedzieć, drogi Ludwiku, kiedy 14.09.06, 09:03 formowała się koalicja. teraz to tylko baty na ciebie polecą. swoją drogą - zasłużenie. www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: tak powinieneś powiedzieć, drogi Ludwiku, kie 14.09.06, 09:09 >rzucił, że Gawryluk nie powinna prowadzić programów. swiete słowa po co takie Gawryluk tam trzymaja nie lepiej zatrudnic studentow i poprowadza program obiektywnie i taniej prowadzacy jest tylko po to zeby umozliwic - wydobyc wiadomosci z gosci programu A Gawryluk sama bierze udział w dyskusji ,chce błyszcyc nad wszystkich i obnosi sie ze swoimi pogladami ktore mnie zupełnie nie interersuja Odpowiedz Link Zgłoś