t-800 15.09.06, 07:49 A co z tym, szanowne manipulatorstwo, ma wspólnego prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor3 No to Szmajdziński i SlD z własnej kieszeni niech 15.09.06, 13:05 oddają Odpowiedz Link Zgłoś
makabi MON zapłaci za błędne zwolnienia 15.09.06, 16:55 Dla tych, którzy moga nie wiedzieć. pan Szmajdziński jest posłem z okreu legnickiego, trytotialnie obejmującego jelenia górę. może dlatrgo wojskowi z WKU w jeleniej Gze tak aktywnie działąja. W końcu w tym miescie garnizon prawie w całóści zlikwidowano, a dawna szkola oficeerska od lat niszczeje pusta i bezpańska. Odpowiedz Link Zgłoś
ubudubu4 Re: MON zapłaci za błędne zwolnienia 15.09.06, 20:20 SLD narozrabiało- zapłacimy wszyscy. "Biedny" Szmajdziński tak samo nieudolnie podpisał umowe offsetową z Amerykanami (na F-16), i Izraelczykami od rakiet przeciwpancernych. Odpowiedz Link Zgłoś
supersierzant MON zapłaci za błędne zwolnienia 15.09.06, 20:34 Jestem jednym ze zwolnionych w 2003 roku. Dostalem propozycję, ktora była nie do przyjęcia. W moim odczuciu zostałem potraktowany jak "szmaciarz" Odpowiedz Link Zgłoś
darekpiorek MON zapłaci za błędne zwolnienia 17.09.06, 22:46 Jestem chorążym rezerwy zwolniony w ten sposób. Mój wniosek jest w trakcie rozpatrywania przez DWL,. Poszukuję kolegów z WKU którzy już napisali lub są w trakcie. Darek_p14@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darekpiorek MON zapłaci za błędne zwolnienia 17.09.06, 23:45 Poszukuję więcej forum na ten temat chętnie dołączę. Odpowiedz Link Zgłoś