Dodaj do ulubionych

Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI

19.09.06, 16:21
islamistow juz zupelnie pogielo
Obserwuj wątek
    • kukulsky Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 16:26
      Że co??? Aresztować???

O pięknie, cudownie! W d.pach im się poprzewracało! „Tureckie prawo mówiące o
      wolności wyznania i myśli”? Czy w islamofaszystowskich krajach jest coś takiego
      jak wolność wyznania? Czy ze względu na jakąś idiotyczną poprawność polityczną
      nikt nie może powiedzieć, że jest to zwyczajna banda prymitywnych agresorów? Że
      jeśli ktoś ośmieli się w cywilizowanym kraju europejskim powiedzieć cokolwiek
      na temat islamu jest mieszany z błotem przez pokojowo nastawionych muzułmanów,
      gdy tymczasem wyznawcy spod znaku miecza Mahometa mogą bezcześcić kościoły,
      kamienować ludzi posiadających w domu Biblię (kara śmierci za trzymanie Pisma
      Świętego, bodajże w Afganistanie), wprowadzać swoje chore zwyczaje na terenie
      Europy (są tu gośćmi, jak się nie podoba to won spowrotem do swej ojczyzny i
      róbta tam co tylko chceta!).

I czy naprawdę chcemy Turcję w UE? Tak, oczywiście nie jestem tolerancyjny
      (politycznie poprawny), ale gdy ktoś włazi do mnie z brudnymi butami nie
      szanując mojego domu to ja nie widzę powodu, by dawać mu pod nogi swój
      najlepszy dywan! No chyba, że mam pozwolić by terroryzował moją rodzinę pragnąc
      na siłę zmienić sposób, w jaki mieszka się w MOIM domu od zawsze; by kazał
      mojej mamie i siostrze chodzić w jakimś worku bo u niego się tak chodzi; by na
      każde zwrócenie uwagi, że tak się nie powinno bił mojego brata a mi groził
      śmiercią. Jeżeli brak akceptacji czegoś takiego nazywa się nietolerancją, to ja
      powtórzę: jestem nietolerancyjny!

Owszem, wspaniała idea – wspólna Europa, ale Turcja należy do Azji czy to się
      komuś podoba czy nie!

A swoją drogą to za nawoływanie do masowych morderstw cywilizowane kraje
      europejskie powinny wydać nakaz aresztowania dla większości ajatollahów i
      innych pokojowych przewodników islamskiego luda...
      • gracz01 Turecka wspaniałomyślność 19.09.06, 16:35
        Jedynie aresztować? W porównaniu z tym, co robił prorok Muhammad z ludźmi,
        którzy nie podzielali jego idei, jest to i tak łagodna propozycja. I nie ma się
        czemu dziwić, w końcu Turcja cywilizowanym krajem jest (ponoć). Nie pasowałoby
        do Turków branie przykładu z chwalebnych czynów proroka Muhammada, o których
        rozpisują się hadisy.

Ów muzułmański "Boży Posłaniec" jawi się w tych pismach jako okrutny dowódca
        niosący zagładę niemuzułmańskim społecznościom, pustynny rzezimieszek
        napadający na kupców, fanatyczny orędownik okrutnego prawa, morderca
        przeciwników politycznych grabiący ich mienie oraz dysponujący członkami ich
        rodzin niczym wojennym łupem:
        www.geocities.com/wlodek_fenrych/teksty_wlodka/hadisy.htm
        Zaprawdę, wspaniałomyślni są ci Turcy ze swoją propozycją.

-=BIO HAZARD=-
        • darthmaciek Re: Turecka wspaniałomyślność 19.09.06, 16:55
          Swiete slowa. Z niecierpliwoscia czekam teraz na komentarze naszych
          lewicowych "postepowych" przyjaciol, ktorzy nam naublizaja od rasistow i
          faszystow - co zreszta bedzie miodem na moje serce, bo tak dlugo jak to mowia,
          wiem ze nie bladze.
      • sydor Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 16:38
        Zgadzam sie.
        Jeszcze przed atakiem na Irak żal mi było arabusów ale jak zobaczylem co
        wyprawiają i na codzień bluzgają na nasz cywilizowany swiat to wytłukł bym
        szajbusów co do nogi!
      • mjohn Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 16:55
        W Afganistanie smierc grozi konwertytom, kazde przejscie na inna religie jest scigane przez prawo i karane smiercia.W innych krajach islamskich takie same konsekwencje spotykaja konwertytow ale wladze nie potwierdzaja tego oficjalnie. Ach zaprawdę, islam to religia pokoju i tolerancji.
        • piwi77 Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 17:06
          mjohn napisał:

> W Afganistanie smierc grozi konwertytom, kazde przejscie na inna religie jest
          s
          > cigane przez prawo i karane smiercia.

Zacofany ten islam, chrześcijańska Europa miała to kilka wieków temu...
          • darthmaciek Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 17:07
            Dokladnie - my ewoluowalismy, oni stoja w miejscu, a nawet sie cofaja
    • hub99 Jak najszybciej trzeba przyjac Turcje do 19.09.06, 16:33
      Uni Europejskiej....
      • anka1 Re: Jak najszybciej trzeba przyjac Turcje do 19.09.06, 16:37
        taaak, a bin ladena zrobic sekretarzem generalnym ONZ
    • wiarusik Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 16:37
      A co?Prawda w oczy kole?
      Ups...teraz to już na pewno do Turcji nie pojadę;)
    • piwi77 Gdyby aresztowali Benedykta XVI, to Watykan 19.09.06, 16:38
      będzie czekał na wyrok, czy od razu ogłosi konklawe?
    • canadoll i ta Turcja chciala do Europy nalezec... 19.09.06, 16:42
      a wielu naiwnych politykow zachodnich popieralo ten bardzo "szlachetny" gest w
      kierunku imperium otomanskiego, ktore nigdy nie mialo zlych zamiarow w stosunku
      do Europy, i zawsze chcialo tylko "uratowac" Europe od chrzescijanstwa
    • erg_samowzbudnik Re: Turcja: Chcą aresztować Benedykta XVI 19.09.06, 16:50
      Bydło islamskie nie wie co to jest umiar.
    • syndyk.iv.rp Turcja moze sie pozegnac z UE 19.09.06, 17:15
      Niech siedza w Azji.
      • darthmaciek Re: Turcja moze sie pozegnac z UE 19.09.06, 17:16
        Obys mial racje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka