hwadu 21.09.06, 13:26 Czy to jasnowidz z Czluchowa powiedzial: "Potraktują go jak buraka: jesienią wykopią, na wiosnę posadzą"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megasceptyk To ten 'wielki pan' od samolotów 21.09.06, 13:29 co kazał się na lotnisku traktować jak król. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: To ten 'wielki pan' od samolotów 21.09.06, 13:33 Nieważne, kto to jest. Ważne, że PiS ma teraz jedną szablę więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: To jedna szabla więcej w PiSie 21.09.06, 13:54 maciejslu napisał: > Nieważne, kto to jest. > > Ważne, że PiS ma teraz jedną szablę więcej... A swoja droga to Lepper nie lubi bystrych kolegow poslow. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: To jedna szabla więcej w PiSie 21.09.06, 16:09 poszeklu napisał: > A swoja droga to Lepper nie lubi bystrych kolegow poslow. A w SO są w ogóle tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
wypasior kierdziołki się gryzą 21.09.06, 17:33 mamy koalicję odpowiadającą przekrojowi społeczeństwa polskiego, kłótliwego i zaściankowego Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Dietetyczni Renegaci powinni opuścić Samoobronę 21.09.06, 20:30 W każdej opcji politycznej są posłowie którzy nie dbają o innteres Ojczyzny. Polska historia obfituje w te przykłady,wielkich i małych zdrajców. Bo wszak zdradza się raz ,a zdrajcą i renegatem zostaje się na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Dietetyczni Renegaci powinni opuścić Samoobro 21.09.06, 20:49 Ot, figlarka ;-) Chciałabyś zostać sam na sam z Andrzejem L.? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Re: Dietetyczni Renegaci powinni opuścić Samoobro 21.09.06, 21:42 TY PEWNIE Z PREMIEREM?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Dietetyczni Renegaci powinni opuścić Samoobro 21.09.06, 21:43 jola_z_dywit4 napisała: > TY PEWNIE Z PREMIEREM?? Co sugerujesz, bo nie do końca jestem pewien... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Dietetyczni Renegaci powinni opuścić Samoobro 21.09.06, 22:38 Np.Kuklinski. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: szablę? jak o cepie można mówić szabla? 21.09.06, 16:08 Mogłem powiedzieć "kreska", ale poseł jest słusznej postury i mógłby się poczuć urażony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Moje marzenie: Nie ma SO, SLD i LPR w Parlamencie 21.09.06, 16:09 ...w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Moje marzenie idzie dalej i bez PiS!!! A przede 21.09.06, 16:44 wszystkim bez kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 To nie marzenie, ale czcza fantazja, bracie! 21.09.06, 17:28 Spokojnie zagłosuję na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
loginmel Głosuj.Masz prawo wyboru.Ale to jednak może nie 21.09.06, 17:32 być czcza fantazja.Bo inni zaczną się zastanawiać na kogo głosują. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Moje marzenie idzie dalej. Tylko Wehrmacht. 21.09.06, 19:57 Haslo POpaprancow: Donald, Donald Uber Ales! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Moje marzenie idzie dalej. Tylko Wehrmacht. 21.09.06, 20:52 poszeklu napisał: > Haslo POpaprancow: Donald, Donald Uber Ales! Wydaje mi się, że zamiast powtarzać w kółko złote myśli Jacka Kurskiego mógłbyś napisać coś od siebie... Ostatnio lansowana przez PiS moda na opluwanie rodziców swoich przeciwników (nie tylko politycznych) staje się powoli niesmaczna... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam ja tez zaglosuje na PIS...i mam was w nosie 21.09.06, 17:57 ja tez zaglosuje na PIS... i wali mi to ze wylejecie na mnie kubel pomyj. ja wiem ze to nie jest trendy ale mam jakies odczucie wewnetrzne ktore karze mi stanac po stonie broniacych sie... od 16 lat niebylo takiego zacietrzewienia mediow i opozycji w walce. ciekawe dlaczego. moze oni chca cos zmienic w tym chorym kraju a gadki PO o spokoju i stabilizacji juz mnie nie lykaja. PO sie skompromitowalo w moich oczach po wyborach reprezentujac dosyc zalosny poziom w tych swoich calych konferencjach, rzadzie cieniasow i populistycznymi atakami na Pis...co prawda pis nie jest perfect bo nie jest ale w zeszlych wyborach jak wiekszosc liczylem na koalicje po-pis ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: To nie marzenie, ale czcza fantazja, bracie! 21.09.06, 19:26 tales1 napisał: > Spokojnie zagłosuję na PiS! Ale Twój głos może nie wystarczyć do tego, żeby PiS osiągnął jakiś sensowny wynik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Zaglosuje na LPR, badz PiS. No problemo. 21.09.06, 20:02 Jesli rozowe POpluczyny beda dalej szukac szczescia na Wyspach, to Donald ma przeje...ne. I slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Zaglosuje na LPR, badz PiS. No problemo. 21.09.06, 20:51 poszeklu napisał: > Jesli rozowe POpluczyny beda dalej szukac szczescia na Wyspach, > to Donald ma przeje...ne. I slusznie. Wiesz, myślę, że moglibyśmy obejść się bez wulgaryzmów :-\ Nie zapominaj, że na Wyspach też można głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy cały czas się głąbie **M__Y__L__I__S__Z*** 21.09.06, 21:17 ale czego wymagać od takiego głaba jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: cały czas się głąbie **M__Y__L__I__S__Z*** 21.09.06, 21:45 yhy_yhy napisał: > ale czego wymagać od takiego głaba jak ty... A mógłbyś napisać, do kogo to było? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Moje marzenie: Nie ma SO, SLD i LPR w Parlame 21.09.06, 19:26 Mam nadzieje, ze nie marzy ci sie system jednopartyjny. Polska przeszla juz przez to. To nie jest najlepsze rozwiazanie i nie sluzy demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Moje marzenie: Nie ma SO, SLD i LPR w Parlame 21.09.06, 19:41 dwu partyjny mi sie marzy...wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Moje marzenie: Nie ma SO, SLD i LPR w Parlame 21.09.06, 20:54 maciejtakitam napisał: > dwu partyjny mi sie marzy...wystarczy Zgadzam się - to niezły system, wzorowany na amerykańskim. Ale nie zapominaj, że gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania - wielkich szans na system dwupartyjny u nas chyba nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: To ten 'wielki pan' od samolotów 22.09.06, 00:16 maciejslu napisał: > Nieważne, kto to jest. > > Ważne, że PiS ma teraz jedną szablę więcej... Ot właśnie to tylko potrząsanie szabelką i to drewnianą zabawką Odpowiedz Link Zgłoś
me-e leppera wyklucza...wyklucza tez leppera... 21.09.06, 13:33 ...Ugrupowanie, które ma powstać na bazie NKP i secesjonistów z Samoobrony, będzie nawiązywać nazwą do ruchu narodowo-ludowego W ciągu najbliższych kilkunastu dni ma powstać nowa partia polityczna i klub parlamentarny, utworzony na bazie Narodowego Koła Parlamentarnego i secesjonistów z Samoobrony, opowiadające się za ścisłym sojuszem z PiS. Zagwarantowałoby to stabilizację koalicji, niezależnie od ewentualnego wyjścia z rządu Andrzeja Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: leppera wyklucza...wyklucza tez leppera... 21.09.06, 13:48 Naprawdę?To dobra wiadomość dla Polski! me-e napisał: > ...Ugrupowanie, które ma powstać na bazie NKP i secesjonistów z Samoobrony, > będzie nawiązywać nazwą do ruchu narodowo-ludowego > > W ciągu najbliższych kilkunastu dni ma powstać nowa partia polityczna i klub > parlamentarny, utworzony na bazie Narodowego Koła Parlamentarnego i > secesjonistów z Samoobrony, opowiadające się za ścisłym sojuszem z PiS. > Zagwarantowałoby to stabilizację koalicji, niezależnie od ewentualnego wyjścia > z rządu Andrzeja Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e leppera na ...taczke 21.09.06, 13:50 ...widze ,ze nagle stales sie zwolenikiem leppera...a o polsce to ty tak od siebie ...czy w imieniu ludu... amanasunta53 napisała: > Naprawdę?To dobra wiadomość dla Polski! > me-e napisał: > > > ...Ugrupowanie, które ma powstać na bazie NKP i secesjonistów z Samoobron > y, > > będzie nawiązywać nazwą do ruchu narodowo-ludowego > > > > W ciągu najbliższych kilkunastu dni ma powstać nowa partia polityczna i k > lub > > parlamentarny, utworzony na bazie Narodowego Koła Parlamentarnego i > > secesjonistów z Samoobrony, opowiadające się za ścisłym sojuszem z PiS. > > Zagwarantowałoby to stabilizację koalicji, niezależnie od ewentualnego wy > jścia > > z rządu Andrzeja Leppera... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: leppera na ...taczke 21.09.06, 14:15 Trzy błedy: 1.Jestem baba nie chłop. 2.Leppera nigdy nie popierałam ani popierać nie zamierzam bo to zwykły karierowicz. 3.Piszę tylko w swoim imieniu.,,Lud''to na sztandarach komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: leppera na ...taczke 21.09.06, 14:33 amanasunta53-a co na sztandarach styropianowców i solidaruchów? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: leppera na ...taczke 21.09.06, 23:27 ..ale ty jestes ...cienki, poznaj " dzieje " leppera i zgos sie ...potem Odpowiedz Link Zgłoś
jola-dywity Andrzej da im wszystkim radę... 21.09.06, 14:59 tym zdrajcom co do PiSu przechodzą. Pieniądze im cenniejsze niz kariera w Samoobronie... Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam buhahaha jola gadalas z ananasem kofanem? 21.09.06, 18:54 jola usmialem sie...dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: Andrzej da im wszystkim radę... 21.09.06, 20:57 Ależ Jolu ,on już w domu bywa gościem, nie może daćrady żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Jak ja nie znosze tego buraka.... na taczke 21.09.06, 18:52 z nim na gnoj... trzeba zlikwidowac ta partyjke targowiczan Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Ależ członków PIS będzie miał; PIS=SO; 21.09.06, 13:52 i niech ktoś powie, że nie mówię prawdy (parafrazując Koziołka Matołka). Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex A swiete obrazki co z nimi? 21.09.06, 13:56 A czy trzymaja jeszcze swiete obrazki,kiedy je wyrzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Bestry , taki bystry - jak mętna kałuża 21.09.06, 14:07 Takie gadanie , tego pana, nie ma żadnego sensu. Lepper w ciągu ostatnich paru dni potwierdził jeszcze raz ogromny polityczny talent. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas talent??? 21.09.06, 14:45 polityczny talent? o moj boze, to jakis koszmar! jak mozna temu chlopkowi przypisywac roznego rodzaju cechy wyzsze??? warcholstwo, pieniactwo, bezmyslne walenie kulakami nazywac talentem??? to, ze typ wlozyl garnitur nie czyni z niego ani czlowieka eleganckiego, ani nie nadaje mu klasy. to, ze miele ozorem nie sprawia, ze wypowiada sie z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Pozbywa się wrzodów. Za każdym razem Lepper 21.09.06, 14:11 punktuje. Następne rozdanie parlamentarne nic nie zmieni. Każdy będzie musiał starać się o głosy Samoobrony by rządzić, chyba, że pisuarowcy dogadają się z watahą tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas bzdura 21.09.06, 14:46 jak sie pozbedzie wszystkich wrzodow to pozostanie jeden czyrak. on sam! Odpowiedz Link Zgłoś
polityczna_ptasia_grypa Dębicki to ten od łapówki i fałszerstwa? 21.09.06, 14:11 Ten sam Tadeusz? Myślałem, że już się całkowicie skompromitował w Poznaniu próbą przekupstwa dziennikarzy tvp (100zł :D i fałszerstwem w jakichś wyborach wewnętrznych samoobrony, za co właściwie musiał wylecieć... I ludzie za nim idą??? Tolerują takie coś? ps. ten Bestry chyba nie jest za bystry. Odpowiedz Link Zgłoś
ecot Re: Dębicki to ten od łapówki i fałszerstwa? 21.09.06, 14:25 jeśli teraz pis obsypie tych rozłamowców złotem to da przykład dla innych do opuszczenia ORP von Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Dębicki to ten od łapówki i fałszerstwa? 21.09.06, 14:49 ale to dokladnie pokazuje sposob dzialania kaczynskiego! zamienia jednego buraka, ktory wierzga, na inne typki, ktore beda giely usluznie karki i zaglosuja w zgodzie z jarkiem, cokolwiek by to nie bylo. tfu! przeciez z gilowska jest dokladnie tak samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 To pokazuje że Kaczyński=Lepper 21.09.06, 14:55 obaj mają ten sam stan umysłu. Jeśli Kaczyński opiera się ludziach z SO to życze mu powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: To pokazuje że Kaczyński=Lepper 21.09.06, 18:45 Niech się lepiej ktoś zajmie twoim stanem umysłu biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 14:39 PiSdzielców można znaleść w każdej partiiPowinien obowiązywać przepis że taki rozłamowiec przez (np) jeden rok byłby pozbawiony prawa głosu. Wiadomo że taki bystry śmieć liczy na uznanie i nagrodę własnie od firmy rodzinnej KURDUPEL Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Podobno w Sejmie trwa spotkanie Leppera z Tuskiem! 21.09.06, 14:40 Szykuje się nowa koalicja...? Ważdym razie, dni, a może nawet godziny Leppera w koalicji są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Każdy sojusz jest OK jesli zmiecie PIS 21.09.06, 14:57 .... tadeusz1965 napisał: > Szykuje się nowa koalicja...? > Ważdym razie, dni, a może nawet godziny Leppera w koalicji są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
loginmel Jestem tego samego zdania.Najpierw trzeba 21.09.06, 17:02 skończyć z psuciem państwa.A co potem? Mam nadzieję że następna ekipa nie będzie korzystała z tych wzorów i poodkręca co można.Ale mam też takie marzenie, że może wreszcie partie będą miały na celu przede wsystkim dobro kraju a nie partii a władzę nie wykorzystają dla władzy ale dla naprawy państwa.Ale sam w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Wszystkie odpady - bo muchy ciągną do 21.09.06, 15:50 do g ó w n a. Odpowiedz Link Zgłoś
roll Jeżeli imbecyl jest przywódcą organizacji- 21.09.06, 15:01 to kim są jej członkowie.Albo głupcami albo sk....mi. Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: Jeżeli imbecyl jest przywódcą organizacji- 21.09.06, 15:11 Nareszcie sprawdza sie moj scenariusz. Samoobrona i LPR wykoncza sie same, a raczej wykoncza je ich przywodcy. Oczyszczona zostanie droga z mniejszych, parszywych partii. Pomalu powstanie prawdziwa prawica i prawdziwa lewica ( nie SLD z bylymi czerwonymi "dzialaczami"). I nareszcie Polska zacznie zmierzac ku normalnosci. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 15:04 no i wten sposob, PiS wykonczy tego smiecia...., a pozniej do pierdla zaprosza ..., tam juz koledzy wyczyszcza mu co trzeba:) z solarium nie bedzie musial korzystac.....inny problem na stolku poldupiem zasiadywac bedzie..he,he.... Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 15:18 Wybrano go na posła w Bydgoszczy. Kompletnie nieznany w Bydgoszczy facet został nagle posłem. Podobno juz dwa razy /przez prawie rok/ był już swoim samolotem w Bydgoszczy. W obu przypadkach wybuchły jakieś awantury. Raz też jak się obraził na bydgoskich celników to wylądował w Toruniu i stwierdził, że interesanci z Bydgoszczy moga przyjechac do niego do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 15:19 Nie taki aż bystry ów Bestrega/o/.. Trzeba jednak przyznać, że w końcu zauwałył, iż występuje w ważnej roli w tej samoprzewalance. Jak się zorientował, to teraz zgodnie z własnym sumieniem i zrozumieniem swej partyotycznej roli powinien głosować przeciw wnioskowi o rozwiązanie Sejmu. Z moich obserwacji wynika, że optymalnym ustrojem dla nszego kraju jest demokracja socjalistyczna w ramach państwa skądinąd znanego jako PRL. Dziesiejsze zabiegi awangardy narodu PiS budyjącej II PRL powinniśmy poprzeć ze wszystkich sił. Ci którym to nie odpowiada niech poprą i jak najszybiej sprdlają, bo już zaczyna śmierdzieć tą II PRL a w zasadzie CUCHNĄĆ nie do wytrzymania. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wielkie rewelacje o Samoobronie, cha, cha,cha 21.09.06, 15:39 Powinni mu jeszcze d...e skopać.Poszkodowany sie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 15:42 a kim moze być czlowiek dla populisty, ktory wychwala Lukaszenke... ja sie na nowy Leppera wizerunek nie dam nabrac... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 16:01 Wypadł z samognojowicy wpadnie w kacze goowno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 16:04 odchwaszczenie samoobrony jest pozytywnym posunieciem.samoobrona nie potrzebuje zdrajcow,liberalow,czerwonych,niepatryjotow. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Samoobrona wyrzuciła posła Bestrego 21.09.06, 16:27 Posel Bestry nieoczekiwanie doznal olsnienia i zbystrzal bo zrozumial, gdzie nalezy szukac konfiturek. Posel mowi,ze u Leppera liczy sie tylko kasa. A na co innego liczy posel Bestry zdradzajac Samoobrone z PIS-m, nier na kase? O nie jemu napewno chodzi o idealy.Wszyscy zdrajcy i odszczepiency zawsze swoja zdrade i podlosc tlumaczyli dobrem i nadrzednoscia celow im przyswiecajacych.Dla pana Bestrego Lepper byl dobry wtedy kiedy umozliwil mu wejscie do Sejmu,potem mu sie zwyczajnie znudzil bo poswiecal mu za malo czasu i za malo go holubil. W szeregach PIS-u szybko z tego Sejmu wyleci bo w nowych wyborach nikt na zdrajce nie odda glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Posła Samoobrony poznaje się bezbłędnie - oto 21.09.06, 16:08 kolejny bezczelny ryj na ekranie. Mimo to wolę chama od śliskiego drania z PiS. Tamte gęby są niezrównane. NIestety ludziska patrzą i nie widzą. Patrzą na oblicze takiego na przykład Ziobry i mówią, taki ładny chłopczyk, on tym starym pokaże. Patrzą na podstrzyżonego i podmalowanego kurdupla w okularach i myślą - jaki on poważny, zdecydowany i bojowy. A tymczasem z gąb większości sejmowej szopki aż zieje bezwzględnym cynicznym draństwem zmieszanym z agresywną głupotą. Szkoda, ze nie wszycy widzą co mówi gęba takiej Begier, Wiśniewskiej, Giertycha .... No oczywiście jakiś żarliwy wypomni mi różne gęby z SLD. Też racja, ale mniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.k1 W sobotę już jesień i koniec buraka .hehe 21.09.06, 16:10 zamiast solarium i pomady gnojówka Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Prczecież to nie sprawa Bestrego, Molki czy tam Le 21.09.06, 16:46 ppera. To Kaczor zapada się juz po szyję w g., które wyprodukował :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinaz5 Re: Bezinteresownie nie przeszedł 21.09.06, 16:55 Ciekawe co mu pis obiecał i jaka grupa go wsadziła do sejmu,aby lobbował na ich korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś