szasza7 Burak pastewny wykopany.Czas na wykopki kartofli. 22.09.06, 11:49 Kaczor współpracą z Lepperem skompromitował się totalnie jako polityk.W swojej zoologicznej nienawiści do PO będzie tak samo.Kaczory nie są zdolne do współpracy i dialogu,oni obsesyjnie dążą do jedynowładztwa i dyktatu.To nie jest zgodne z polską tradycją.Polacy są w pewnym sensie anarchistami.Przez wieki nie dali sobie narzucić jarzma dyktatu ani przez siły zewnętrzne ani wewnętrzne.Tacy Kurscy,Zawisze,Dorny et consortes nie mają szans.Niech to sobie wybiją z głowy.Musi -to na Rusi,w Polsce wolno jak kto chce.I tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Burak pastewny wykopany.Czas na wykopki karto 22.09.06, 14:09 w sumie kazdy czlowiek ma prawo do autokompromitacji. Wlasnie skorzystales z tego prawa. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Brekekeks 22.09.06, 11:53 Koci ogon. Jak tylko ktoś się upomniał o wycofanie wojska z Afganistanu i Iraku, to trzeba było go wyrzucić, bo USA by się na to nie zgodziły, a drugi stulił uszy po sobie i zgadza się na wszystko, aby tylko nie stracić dobrze płatnej posadki. Obrzydzenie bierze, że polska polityka zagraniczna stała się nie polska już, a amerykańska. Wstydzę się, że żyję w takim kraju. Najpierw rządzili nami Rosjanie i rządy marionetek, a teraz Amerykanie i rząd marionetek. Żałuję, że włączyłam radio i czytałam gazetę. Znowu się zdenerwowałam, ale zapomniałam o prostej prawdzie: w mediach nie chodzi o przekazanie prawdy, tylko o to, kto bardziej nakłamie, żeby nie wypaść z jedynej słusznej linii, a nasza demokracja to nie jest żadna demokracja, jak pokazuje np. sytuacja w Polsce lub na Węgrzech, czy Białorusi, tylko zwykła dyktatura, ot co! irini.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Demokracja na Białorusi? Chyba się zagalopowa 22.09.06, 12:07 Taka sama demokracja na Bialorusi jak w Meksyku czy na Wegrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
sheise Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:01 Musiało sie wreszcie tak stac zamiast Andrzeja Leppera (zwanego dawniej blokadą ) nastała era Zyty Gilowskiej (OZI),no to będzie sie działo wiele, Lepper tego tak nie zostawi juz w programie T. Lisa mówił o rządach PiS. Dobrze w kraju nie bedzie ale chociaz wesoło. SH Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:01 P.Gilowska zostala potraktowana jak worek kartofli przez kartofle a teraz caluje te kartofle w d... Bez twarzy, bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:02 Jak wszystkie slugusy PiSusarow. F. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:04 tak jest:) dokladnie ta sama pretensjonalny babsztyl mowiacy o sobie w 3 osobie smieszna starsza pani, profesorek jakies sredniawej uczelni ktora w zyciu nie prowadzila dwuosobowej firmy bedzie naprawiac poslka gospodarke:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:09 I jeszcze pamietam jak mowila o ostatnim budzecie Belki, ze jak PKB wyjdzie takie jak zakladal, to jej katus na rece "wyrofffssssnie". A potem sama realizowala ten budzet i wyszlo nawet wyzsze ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ach, wróciła słodka Zyta! Na miejscu posłanki Szcz 22.09.06, 12:11 ypińskiej byłbym ostrożny ... Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:12 I dobrze mu tak... takiego zamieszania narobil, co nigdy... a z PISem.. wspolpracowac sie nia da, zadajac, w obecnej sytuacji zadac moze tylko PIS! Co za parodia... usunac ich wszystkich. Najlepiej byloby, gdzyby po wczesniejszych wyborach sklad sejmu zostal zmienony 100%. Moze wtedy sytuacja ustabilizowala sie. Odpowiedz Link Zgłoś
2507r Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:17 Pani Profesor! Powtórnym wejściem do rządu naraża się Pani na śmieszność i utratę szacunku - nie jako fachowiec czy nauczyciel akademicki, ale jako polityk i obywatel. A już łudziłem się, że Pani zachowa się "z klasą". Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:12 2507r,Jaką klasę może mieć kobieta która papla byle co co jej na język przyniesie.Dlaniej liczy się tylko kasa,Gilowski to bardzo wyrażnie powiedział:na uczelni 8 godz.pieniądze takie same, napewno coś utargowała dlatego utrata szacunku jej nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks sklonować 20-tu Kuchcińskich-idealna Rada Ministró 22.09.06, 12:26 w dla dzikiego kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
mimiljon Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:31 Zapomnieliście o tym , że prof. Gilowsaka jest w swoim fachu świetna .Nie wiem jak wy ale ja chce żeby finansami zarządzała osoba odpowiedzialna i robiła to co jest dobre dla gospodarki a nie dla polityki np : dopłaty dla rolników które chciała Samoobrona. to należy rozumieć ze ta partia chciała kupić glosy rolników .Podsumowując pani Gilowska wraca do rządu i to wyjdzie na plus dla nas obywateli . Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia podstawiajcie mikrofony Lepperom.... 22.09.06, 12:36 patrzę na tę ,,konferencję,, Leppera w TVN24 i dziwię się jak nobilituje się czy kreuje pana Czereśniaka .... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Teraz kolej na W ielkiego M O H E R A! 22.09.06, 12:40 i moze bedzie troszke normalniej... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 12:54 a dlaczego premierem nie może zostać min.spraw. byłoby zabawniej Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:04 Pni Gilowska z tego co wiem przeprowadzila sie do nowej willi. Sa koszty, jest powrot na intratne stanowisko. he he. I kto tu chce dekomunizowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi .....? jak to koalicja się rozPiSdziła - przecież 22.09.06, 13:08 kolicja trwa i ma się dobrze: Urban z Wojewódzkim Wojewódzki z Majewskim nawet Dykiel ze Skibą (w programie quasi-kulinarnym) Wałęsa z Tuskiem i z Walterem a nawet z Lisem (ale nie tym) Olejniczak ze Szmajcińskim i Borowskim Żakowski z Najsztubem Tygodnik Powszechny z Dziwiszem a teraz i Lepper ze wszystkimi a na czele Wyborcza zwąca się gazetą koalicja antyPiSowska znaczy szemrane towarzystwo wszelakiego autoramentu koalicja z ulicy Rozbrat wiarygodne bardzo wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: .....? jak to koalicja się rozPiSdziła - prze 22.09.06, 15:47 Koalicja strachu przed rozliczeniem. Kaczyński boi się Trybunału Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:10 Za głowę Leppera weszła Pani Gilowska do tej samej mętnej wody. To oznacza, że nie będzie nowelizacji ustawy o pokrzywdzonych przez SB i ich współpracownikach . To są gierki posłów dietetyków, którzy kasę przedkładają nad wszystko. Teraz zacznie się "wyrywanie " z klubów posłów,a PSL jak zawsze dla dobra państwa wejdzie do koalicji, bo po rozwiązaniu sejmu może się tylko z boku przyglądać wraz LPR-em. Odpowiedz Link Zgłoś
antec13 zadosc 22.09.06, 13:11 za dosc pisze sie razem. Zrobcie mi zadosc szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight.pl Ordynacja. 22.09.06, 13:20 "W PiS pojawił się pomysł zmiany w ordynacji wyborczej do parlamentu polegającej na tym, że partia uzyskująca najlepszy wynik w wyborach zdobywa większość mandatów w Sejmie. W czwartek szef klubu PiS Marek Kuchciński mówił o tym w rozmowie z przewodniczącym PO Donaldem Tuskiem" Juz sk...syny zaczynaja kombinowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ordynacja. 22.09.06, 14:06 Co w tym zlego? Myslisz, ze w przyszlym sejmie ktos by sie dogadal? Przypatrz sie sondazom. Jesli to uwazasz za glupie rozwiazanie, to wymysl cos sam. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:27 Koryto to samo - świnie się tylko zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 15:03 kvakva napisał: > Koryto to samo - świnie się tylko zmieniają. ... A czerwone prosiaki komentuja! Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:33 a już myślałem, że Zyta zmądrzała...jakże się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
skwrk Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:37 Zyta WRRRRRRRRRRRRRRRRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Zycia wraca jak tylko Kaczucha zawoła. ps.Zeby tak "Wesołego Romka" odwołali... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 13:41 Beda wybory, pis wygra, przypuszczam - ze otrzyma 115-120% glosów, Potem beda Dozynki na 100.000nym stadionie, chleb i sól i klucz i fanfary dla naszego Aleksandra Wielkiego. A potem pani Kaczka (zona, nie babcia, ale kto wie) tez wejdzie do rzadu (min.edu. za giertycha). :) Ja juz teraz proponuje miejsce w Sejmie dla kota Filemona Kaczynksiego ! Booooooooooooze, jak ja tego swinskiegobrudnego bractwa nienawidze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafal8111 naprawde nie rozumiesz dlaczego wtedy powiedziala 22.09.06, 14:00 nie? po prostu wiedziala, ze sprawa lustracyjna sie jeszcze nie zakonczyla i bedzie wzywana dalej, zatem co miala powiedziec? tak wchodze z powrotem, zeby za pare tygodni byc przesluchiwaną w sądzie ponownie az do wyjasnienia????!!!! Proste? A inna rzecz ze uzasadnienie wyroku jasno przedstawia gilowską ze wiedziala o agencie, a ona sie zapierala ze nie wie. Zatem kłamała i to bardzo poważnie, bo z tego wynika, że miała swiadomość ze moze byc informatorem agenta, a to powazna sprawa. Poza tym w swietle nowego prawa lustracyjnego znow moze byc agentem. czy ty boga w sercu nie masz gilowska? klamiesz i lzesz i do rzadu wracasz a niedawno nie chcialas? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak40 Miejsce Gila jest pod blatem biurka..... 22.09.06, 14:07 czasem też przyklejam z boczku klawiatury;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nono na arenie, gladiatorzy robia co raz lepsze 22.09.06, 14:21 show :D Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Gilowska wicepremierem, Lepper odwołany 22.09.06, 14:24 Szkoda!! Nie imć p.Leppera, a Pani Prof.Z.Gilowskiej. Ciekawe,jaki powód znajdzie PIS, kiedy p.Gilowska zacznie działać karygodnie czyli samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś