lech6663 Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 20:55 to zwykły nepotyzm - jak wszyscy którzy dorwią się do poidła wspierają swoją rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l karmienie kaczek przed upieczeniem wskazane ;)) 23.09.06, 20:55 tłusta kaczka pieczona z jabluszkami; mniam a z marynowanymi rydzykami to dopiero specjał oczywiście musi być pieczona tradycyjnie na kuchni węglowej, jako opalu można użyć romka od matur Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska od kaczki lepszy kaczor donald najlepiej z Gdańska 23.09.06, 20:58 można go zrobić po kaszubsku, czyli w śmietanie z cebulką, ewentualnie zjeść go ze śledziem to lepiej podejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy ty jadasz raczej śledzie w szpitalu... 23.09.06, 21:02 ...psychiatrycznym czubku z PiSsssu Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska [...] 23.09.06, 21:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy szkoda z tobą gadać debilu... 23.09.06, 21:13 ...nie rozumiesz tego co się do ciebie pisze... nie sil się głąbie na odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska [...] 23.09.06, 21:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l brawo PISiorku, ośmieszaj swoich dalej 23.09.06, 21:25 im więcej nakręconych prowoków z PISokomuny tym lepiej a poza tym zig kwa Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska ośmieszacie się platfusy tylko szczekać potraficie 23.09.06, 21:29 przyjdźcie na manifę rokity to pokażemy wam gdzie wasze miejsce mięczaki Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: ośmieszacie się platfusy tylko szczekać potra 23.09.06, 22:44 donald_duck_z_gdanska napisał: > przyjdźcie na manifę rokity to pokażemy wam gdzie wasze miejsce mięczaki >ZAWSZONY JESTES JAK TWOJ ROMEK ;HITLERA TEZ ZAKATRUPILI Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: wal się chamie, imbecylu z platformy 23.09.06, 22:43 donald_duck_z_gdanska napisał: > mózg ci już zeżarło spedalony lamusie > cioto z platformy donald_tuck_z_GDANSKA TY NAZARLES SIE SZALEJU NIE WYRU..A SUKO: Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska paradę gejów poprowadzi Wałęsa z Eltonem 23.09.06, 21:24 dobrze razem im to idzie Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a za nimi weszpolaki pedalaki równym krokiem 23.09.06, 21:58 pomaszerują i cymański, zioberek, gosia i cała pedalska ferajna prawie sprawiedliwa a donald_duck_z_gdanska będzie robił za kobietę z wielkimi cycami i kiełbasą między nogami Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a za nimi weszpolaki pedalaki równym krokiem 23.09.06, 22:46 r0b0l napisał: > pomaszerują > i cymański, zioberek, gosia i cała pedalska ferajna prawie sprawiedliwa > a donald_duck_z_gdanska będzie robił za kobietę z wielkimi cycami i kiełbasą mi > ędzy nogami >I KONDOM NA TEN PUSTY LEB Odpowiedz Link Zgłoś
premier.dupa.z.krakowa ale to wasza gej-parada Platformo Obywatelska 23.09.06, 22:48 bawcie się dobrze tylko żebyście potem nie żałowali zębów które zgubicie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: ale to wasza gej-parada Platformo Obywatelska 23.09.06, 23:13 premier.dupa.z.krakowa napisał: > bawcie się dobrze tylko żebyście potem nie żałowali zębów które zgubicie :)) no tak ty juz seplenisz dupo z krakowa,cjestes juz bez zebow? mysle ,ze wkrotce bedzie ci ptrzebny kolnierz ortopedyczny jak kundlowi Kurskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: paradę gejów poprowadzi Jarosława premier 24.09.06, 12:03 On też gej.? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: karmienie kaczek przed upieczeniem wskazane ; 23.09.06, 22:40 r0b0l napisał: > tłusta kaczka pieczona z jabluszkami; mniam > a z marynowanymi rydzykami to dopiero specjał > > oczywiście musi być pieczona tradycyjnie na kuchni węglowej, jako opalu można > użyć romka od matur >albo endrju jest troche tlusciejszy lepiej bedzie sie palic.Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: karmienie kaczek przed upieczeniem wskazane ; 23.09.06, 23:44 > tłusta kaczka pieczona z jabluszkami; mniam > > a z marynowanymi rydzykami to dopiero specjał > > > > oczywiście musi być pieczona tradycyjnie na kuchni węglowej, jako opalu > można > > użyć romka od matur > >albo endrju jest troche tlusciejszy lepiej bedzie sie palic.Smacznego. endrju będzie robił za kuchtę, więźniów kryminalnych należy resocjalizować poprzez pracę Lepszy będzie edgar i bielan: tłuściutkie pedałki gejów w tym miejscu przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Re: karmienie kaczek przed upieczeniem wskazane ; 24.09.06, 00:03 Jak te nasze kaczki jeszcze podtuczymy to zdechną z przeżarcia... a eutanazja jest u nas zakazana. Kaczory na dietę... oby nie poselską ;) -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
quita55 juz ich chyba ptasia grypa zaatakowala 23.09.06, 20:59 pogielo ich zupelnie gorzej niz dzieci w piaskownicy WSTYD!!!!!!!!!!!!!!Wstyd mi za was panowie poslowie,premierzy marszalkowie prezydenci obraza dla zimniakow jest nazwanie was kartoflami Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalewska77 Kieliszek Mgr-Kwacha Maskotką SLD !! :))) 23.09.06, 21:04 witek-kwitek881 napisał: > kiedyś proeseldowska TVP pokazała > pijanego prezia Kwacha w łóżku z psem > jak wypoczywał w rezydencji w Wiśle > > a ten pies lizał mu wtedy twarz :) komuchy nigdy nie wylewały za kołnierz bo tak nakazywał wielki czerwony brat :) ps a może ten pies co mu twarz lizał ;) będzie maskotkę postkomuny !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Kieliszek Mgr-Kwacha Maskotką SLD !! 23.09.06, 22:49 ewakowalewska77 napisał: > witek-kwitek881 napisał: > > > kiedyś proeseldowska TVP pokazała > > pijanego prezia Kwacha w łóżku z psem > > jak wypoczywał w rezydencji w Wiśle > > > > a ten pies lizał mu wtedy twarz :) > > komuchy nigdy nie wylewały za kołnierz > bo tak nakazywał wielki czerwony brat :) > > ps > a może ten pies co > mu twarz lizał ;) > będzie maskotkę postkomuny !!:) >A na helu KWITNA KACZENCE ;WLOZ SOBIE RAKLAMOWE NA LEB SZYBKO SIE UDUSISZ: Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: juz ich chyba ptasia grypa zaatakowala 23.09.06, 22:47 quita55 napisała: > pogielo ich zupelnie gorzej niz dzieci w piaskownicy > WSTYD!!!!!!!!!!!!!!Wstyd mi za was > panowie poslowie,premierzy marszalkowie prezydenci > obraza dla zimniakow jest nazwanie was kartoflami no Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: juz ich chyba ptasia grypa zaatakowala 24.09.06, 12:05 Kaczyńscy już tak mają.!!! Słabizny. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska dzieci działaczy PO bawią się same sobą 23.09.06, 21:20 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Karmić oczywiście! 23.09.06, 21:01 Robię to od lat i zapewniam, że mało co daje taką satysfakcję, jak karmienie tej bystrookiej, zadziornej zgrai. Zauważyłem, że zielonołebkowe potrafią łapać bezbłędnie chleb "w locie" z cyrkową wręcz precyzją. Kłócą się i biją przy tym, ale wiedzą ile się im należy i nie objadają się ponad potrzebę. Bardzo sympatyczne zwierzaki. Potrzebują dokarmiania szczególnie późną jesienią i zimą — jak braciszki bliźniaki. Oswojone, przylecą na zawołanie i zjedzą z ręki. Pomóżmy im, a odwdzięczą się i ucieszą nasze oczy pięknym, pokazowym lotem zespołowym zakończonym efektownym wodowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Karmić oczywiście! 24.09.06, 07:29 < Robię to od lat i zapewniam, że mało co daje taką satysfakcję, jak karmienie < tej bystrookiej, zadziornej zgrai. Zauważyłem, że zielonołebkowe potrafią < łapać bezbłędnie chleb "w locie" z cyrkową wręcz precyzją. Kłócą się i biją < przy tym, ale wiedzą ile się im należy i nie objadają się ponad potrzebę. < Bardzo sympatyczne zwierzaki. Potrzebują dokarmiania szczególnie późną < jesienią i zimą — jak braciszki bliźniaki. Oswojone, przylecą na zawołanie < i zjedzą z ręki. < Pomóżmy im, a odwdzięczą się i ucieszą nasze oczy pięknym, pokazowym lotem < zespołowym zakończonym efektownym wodowaniem ;))))))))))))) no i jak tu tej zwierzyny nie lubiec ;)? przeciez to dokladnie przypomina Sejm ;) juz widze jak sfrustrowany sztab wyborczy tuska analizuje kazde twoje slowo szukajac pomyslow na swoja kontr-kampanie wyborcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
eruntale 'pozwólcie mi karmić kaczki' 23.09.06, 21:02 Hasło niemal jak 'Nie niszcz moich figur', albo 'Nie zasłaniaj mi słońca' :> Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 21:08 Wizażyści zdecydowali, że od dziś Pan Premier będzie miał poczucie humoru. Ale minę miał jakąś niewyraźną. Widać rację ma Tymochowicz: można zmienić ubranie, sposób bycia, fryzurę itd., ale charakteru człowieka się nie zmieni. Mówił to na przykładzie serdecznego przyjaciela Pan Premiera - Wicepremiera Leppera. Pytanie na marginesie - czy byłego wicepremiera już dożywotnio należy tytułować "Panie Premierze"? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 24.09.06, 01:27 Tak. Tytuł premiera przysługuje mu dożywotnio Odpowiedz Link Zgłoś
quita55 Re:Pluszowa kaczka-panie prezesie zadanie wykonane 23.09.06, 21:25 Nawet po tym wszystkim beda sie Kaczki objadac naszym kosztem - o nie! Kaczki na taczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 21:25 Hańba, hańba, hańba! Bo teraz kot Jarosława będzie głodny, wszak posiłek przynalezny będzie kaczkom. Chyba ze ów kiciuś zgłodu pożre kaczki... hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 21:45 Niech zdechnie ta kaczka. JA JEJ NIE BĘDĘ KARMIŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 24.09.06, 07:45 winiary2 napisała: > Niech zdechnie ta kaczka. JA JEJ NIE BĘDĘ KARMIŁ!!! zero poczucia humoru stary. spruboj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 24.09.06, 09:55 pies_na_lewizne napisał: > winiary2 napisała: > > > Niech zdechnie ta kaczka. JA JEJ NIE BĘDĘ KARMIŁ!!! > > zero poczucia humoru stary. spruboj jeszcze raz. a u mnie zero ortografii, PROBUJE jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita No to pi..watemu Olejniczakowi opadła kopara. 23.09.06, 21:55 Pan Jarek wzbił się na wyżyny:))) u. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 21:55 Kiedyś Urban stwierdził iż rząd "sam się wyżywi",czyżby kaczki warszawskie wymagały dokarmiania,w Łodzi robie to tylko zimą,zimują tam leniwe kaczki i kaczory którym nie chciało się odleciec do ciepłych krajów.Może te warszawskie odlecą tam na kilka sezonów,ale byłaby to frajda dla afrykanów,może i Giertych by się z kaczkami załapał do ZOO w Kapsztadzie na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 22:53 adamowski1 napisał: > Kiedyś Urban stwierdził iż rząd "sam się wyżywi",czyżby kaczki warszawskie wyma > gały dokarmiania,w Łodzi robie to tylko zimą,zimują tam leniwe kaczki i kaczory > którym nie chciało się odleciec do ciepłych krajów.Może te warszawskie odlecą > tam na kilka sezonów,ale byłaby to frajda dla afrykanów,może i Giertych by się > z kaczkami załapał do ZOO w Kapsztadzie na przykład. >NO PASUJE ZA CHOREGO NA KILE GORYLA Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi My chcemy goryla (może być 1 za 2 kaczki i konia) 24.09.06, 00:02 Za chorego na kiłę goryla? Oczywiście! Dwie kaczki i dorzucimy jednego konia z LPR. Przecież goryla z kiły można wyleczyć, nasze kaczki z kompleksów chyba nie bardzo. Nie mówiąc już o durnocie romana, bo w tym wypadku nawet psychiatria byłaby chyba bezsilna. -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrskw Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 23:49 Ten rząd faktycznie jest tak marny, że jego członkowie mimo wysokich apanaży wymagają dokarmiania. Dla premiera trzymam na czarną godzinę dwie czerstwe nieco bułki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 22:01 Szkoda że w ostatniej chwili zastąpił biało-czerwony krawat tą niebieską szmatką. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 22:13 kwaa kwaaa kwaaa kwaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
chips8 Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 22:20 "Życie polityczne się brutalizuje".Wszystko przez SLD.Nie wiadomo śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 22:54 ivulspirit napisał: > kwaa kwaaa kwaaa kwaaaaaa;A DUPA SAMA SRA Odpowiedz Link Zgłoś
tentamten a kiedy prezydent upiecze ziemniaka? 23.09.06, 22:19 pora wydorośleć panie prezydencie. leci koalicja, tydzień na budżet, a pan panie prezydencie jedzie karmić kaczki. naprawdę śmieszne. są rzeczy ważniejsze niż pana wizerunek. bo to że nie ma pan poczucia humoru to wiemy wszyscy. no chyba że jest inaczej: niech pan zrobi happening z pieczeniem ziemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.dupa.z.krakowa Re: a kiedy prezydent upiecze ziemniaka? 23.09.06, 22:24 Czy Tuske zrobi teraz happening z krojeniem buraka ? Czy już pokochał buraki ten wodzuś z Gdańska ? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a kiedy prezydent upiecze ziemniaka? 23.09.06, 22:55 premier.dupa.z.krakowa napisał: > Czy Tuske zrobi teraz happening z krojeniem buraka ? Czy już pokochał buraki > ten wodzuś z Gdańska ? >JESZCZE NIE SPISZ PREMIERZE DUPO Z KRAKOWA ;MENDO SPOLECZNA: Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: a kiedy prezydent upiecze ziemniaka? 23.09.06, 23:08 europa130 napisała: > > >JESZCZE NIE SPISZ PREMIERZE DUPO Z KRAKOWA ;MENDO SPOLECZNA: ta menda jest zoofilem! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: a kiedy prezydent upiecze ziemniaka? 24.09.06, 12:05 Dlaczego on taki gruby.? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Jeszcze kaczkom mało? Ledwie im oczka widać. 23.09.06, 22:24 NIE KARMIĆ KACZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.dupa.z.krakowa Teraz Tusk zjada buraka :))))) 23.09.06, 22:34 A tak sie odżegnywał od Wielkiego Buraka. Oszust jeden Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Teraz Tusk zjada buraka :))))) 23.09.06, 22:56 premier.dupa.z.krakowa napisał: > A tak sie odżegnywał od Wielkiego Buraka. Oszust jeden >ament. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Teraz Tusk zjada buraka :))))) 23.09.06, 22:57 europa130 napisała: > premier.dupa.z.krakowa napisał: > > > A tak sie odżegnywał od Wielkiego Buraka. Oszust jeden > >ament. <ament ,kropka tinta atrament. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 23:05 jestem animalistka ,ale te kaczki chetnie zobaczylabym na talerzu! bylabym pewna,ze juz wiecej nic zlego nie zrobia! Odpowiedz Link Zgłoś
jaklucz To ja mam propozycję 23.09.06, 23:11 > "My mamy inne wezwanie "Karmmy kaczki", bo zaczyna się dla nich trudny okres, w >którym mogą przeżyć tylko wtedy, jeżeli ludzie im pomogą." Może kaczki dobrze poczuję się w Zoo, albo innym równie dobrze odosobnionym miejscu? Albo może w Afryce? Ciepło i szerokie horyzonty... Myślę, że duża część społeczeństwa zrzuciłaby się na bilet na Madagaskar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Ja proponuję obowiązkową aborcję... 24.09.06, 00:06 Dla bliźniaków... przynajmniej byłoby pewne, że polski nigdy więcej nie spotka takie nieszczęście jak partia PiSd ;) -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Ziobro - czym by mu to dowalic ? 23.09.06, 23:41 www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=1457 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro - czym by mu to dowalic ? 24.09.06, 12:06 Jest taki jak Zawisza, to chyba jest obelga.? Pozatym Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: polskie zoo 23.09.06, 23:44 kaczki, kaczory, misie rysie - do wroclawskiego zoo, Gucwinscy wykoncza cale stado. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Pluszowa kaczka maskotką wyborczą PiS 23.09.06, 23:59 w końcu ktoś od PRu (czyli wsółczesnej wersji propagandy) szepnął panom K. zeby zaczeli autoironizopwać choć troche, większa część Polski i tak już śmieje się od dawna... ja mam inne hasło: Spieprzać dziady! Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Pluszowy Hitler ;) 24.09.06, 00:05 ... albo parka bardziej by pasowała do tego co robi ta koalicja. -- rmi.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś