ben_shaprut Problem w tym , że i piss i beger budzą we mnie 26.09.06, 23:59 to samo zaufanie - ujemne... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Problem w tym , że i piss i beger budzą we mn 27.09.06, 00:08 Wart pac pałaca. Dlatego nie będziemy się na nimi rozczulać, niech idą do diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
pasbud Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 26.09.06, 23:59 nastąpił ostateczny koniec łżewolucji moralnej kaczorów i całej tej bandy karykatur ludzkich majacych wysokie mniemanie o sobie: gosiewskiego, zawiszy, ziebra, waserwanna, cymanskiego, lipinskiego. mam nadzieje ze polacy podatni na manipulacje o niskim wykształceniu w koncu maja ostateczny dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:01 Hańba!!!!!!!!!!!!! Hańba!!!!!!!!!!!!! Hańba!!!!!!!!!!!!! Koniec rozmowy! Prawo i Sprawiedliwość???????? Smiech!!!!, śmiech!!!!!!, śmiech!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szafi21 Ludzie na ulice albo do urn, nie pisać maile 26.09.06, 23:59 Pisaniem maili nic nie zmienimy w tym kraju. Idzmy do urn albo na ulice demonstrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi02 Re: Ludzie na ulice albo do urn, nie pisać maile 27.09.06, 00:03 oby to coś zmieniło bo Jaruś pazurami będzie trzymał się władzy Odpowiedz Link Zgłoś
szafi21 Re: Ludzie na ulice albo do urn, nie pisać maile 27.09.06, 00:07 Jarus tu nic nie jest w stanie zdzialac, jak go wykopiemy w wyborach. Az milo bedzie patrzec jak bedzie odchodził z podkulonym kuprem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brendasport Re: Ludzie na ulice albo do urn, nie pisać maile 27.09.06, 00:07 DEMONSTROEAC!!!!!!!!!!!!!!1 JAK NA WEGRZECH!!!!!!!!!!! KONIEC Z PISEM CHODZMY NA ULICE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:00 No i widzicie jakie gó.. wybraliście do parlamentu obywatele Polacy! Szambo przy tym parlamencie to salon perfumeryjny Diora, a Lepper to angielski lord przy tych działaczach śmjerdzącego pisuaru. To co pokazali w TVN to jest prawdziwe oblicze tzw. IV RP (raczej morda). Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Renata Beger brzydzi się Korupcją (Lepper też) 27.09.06, 00:00 Renata Beger brzydzi się Korupcją (Lepper też) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Obrzydliwy PiS, obrzydliwa SO, obrzydliwe TVN. 27.09.06, 00:00 Przestępcy, łapownicy i prowokatorzy. Wszyscy siebie warci... PiS jest i tak dla mnie skończony, bez tej prowokacji. Wystarczy, mi to, co robią publicznie by taką opinię sobie wyrobić. Nie muszę wąchać szamba, by wiedzieć że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Piękna Renata, obrzydliwa SO, obrzydliwe TVN 27.09.06, 00:01 Piękna Renata, obrzydliwa SO, obrzydliwe TVN, wszyscy siebie warci! Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Obrzydliwy PiS, obrzydliwa SO, obrzydliwe TV 27.09.06, 00:02 Niektórzy tego nie dostrzegali, tego co robili, jak kłamali złotouści kurski, cymański, gosiewski. Może teraz przejrzą na swoje oczęta?? Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
majkelo76 PiS pakować walizki, pakować i to szybciutko 27.09.06, 00:01 Poprostu prostackie buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
danielek_b Re: PiS pakować walizki, pakować i to szybciutko 27.09.06, 00:01 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
tespis0 Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:01 jestem wściekły, jest mi smutno . Dlaczego mam już 55 lat ? Nie zostałbym w moim kraju ,w moim domu ani minuty. Chołota,chamy - jakim prawem trzymacie rządy w swoich rękach !! Odpowiedz Link Zgłoś
erbolo Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:01 zalosne, haniebne... slow mi po prostu brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:01 Wodzu Kaczyński przypominam napis na sztandarach: Bóg, Honor i Ojczyzna teraz ruch należy do wodza........... Odpowiedz Link Zgłoś
danielek_b Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:03 hi hi hi -ogladajcie na goraco tvn24 - litynski wszystkiemu zaprzecza, tak samo mojzesowicz :)))) teraz antek policmajster powie ze to wsi :))))) zabawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:25 > litynski Lipiński! Lityński (Jan zresztą) to był polityk nieboszczki Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:02 Lipinski boi się dup takich strasznych. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 A ja na to jak w moim nicku 27.09.06, 00:05 Teraz i zawsze. A tak na marginesie. Nigdy nie było IV RP ponieważ kaczorom nie udało się zmienić konstytucji (może mała poprawka). Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:02 Natychmiast aresztować Lipińskiego i Kaczyńskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rejmanski.krzysztof Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:02 SZOK! SZOK! SZOK! Nagranie korupcyjnych rozmów przedstawicieli PiS'u w celu zwerbowania członkow Samoobrony odkrywa prawdziwą "uczciwą" twarz rządzącej ekipy. Podłość działania przekracza ludzkie wyobrażenie. Rząd, który przyjął kierunek walki z układami korupcyjnymi sam korumpuje. W tej sytuacji rząd powinien podać się do dymisji żeby nie pogrążać Polski w otchłani korupcji. Co na to panowie ministrowie Dorn i Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:03 rejmanski.krzysztof napisał: > Co na to panowie ministrowie Dorn i Ziobro? > Od kiedy oni, to 'panowie'? Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:04 nie chce mieszkac w takim kraju... przeciez to jakis zart...! rzeczywiscie, chyba teraz tylko demonstracje maja sens. wiec na ulice i do urn :)) opozyjco szykuj sie do wyborow: czy to po czy sld czy co innego, byle nie pis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Aha czyli działali na własną ręke 27.09.06, 00:03 A nie jako przedstawiciele partii, której poseł był obecny na sali. Dobrze wiedzieć jakie będzie jutro oficjalne wytłumaczenie : "działali wyłącznie we własnym imieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Wychodzimy na ulice?? 27.09.06, 00:03 Moze ten problem w koncu rozwiazemy> Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszlewandowski Re: He he ! Kryminalistka + 2-ch Głópków z TVN 27.09.06, 00:03 koledze to sie sufit na glowe zwalil ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr PISiorom się świat zawalił. Musza wmówić 27.09.06, 00:09 ze białe jest białe a czarne jest czarne, wiec niech robią z siebie kretynów. Trudno się mówi i idzie dalej i V RP Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PISiorom się świat zawalił. Musza wmówić 27.09.06, 00:33 Jakiś "prawicowiec" pisał kiedyś na tym forum, że metoda "jak nie masz argumentów to rzucaj inwektywami" został polecona w podręczniku dla SBków. Widać bezpieka znalazła godnych naśladowców. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany W końcu sam Wódz stwierdził, że nie dadzą sobie 27.09.06, 02:29 wmówić, że białe jest białe, a czarne jest czarne :-))... adas313 napisał: > Jakiś "prawicowiec" pisał kiedyś na tym forum, że metoda "jak nie masz > argumentów to rzucaj inwektywami" został polecona w podręczniku dla SBków. > > Widać bezpieka znalazła godnych naśladowców. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: He he ! Kryminalistka + 2-ch Głópków z TVN 27.09.06, 06:09 Plus trzeci. Na forum. Przez "u" proste! Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Bo czyje "prawo" tego i "sprawiedliwość"? 27.09.06, 00:03 Ten żenujący spektakl właśnie powoli się kończy. Całe szczęście to była tylko kwestia czasu. Co teraz powie miłośnik kotów? Że nie wiedział? To była kariera na urzędzie równie spektakularna co żałosna. Oddycham teraz z ulgą. Nawet nasz naród nie może być aż taki durny, żeby wybrać ich jeszcze raz. Oby w międzyczasie nie przydarzyły nam się Węgry... Odpowiedz Link Zgłoś
mist31 Re: Bo czyje "prawo" tego i "sprawiedliwość"? 27.09.06, 00:37 Powtórka z Węgier to chyba dobre rozwiązanie, może przy okazji ktoś ogłosi sezon polowania na ptaki z gatunku Anatinae, kto wie co na to kółko łowieckie ? Może właśnie powinno dojść do małej rewolucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkar Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:03 Biedny ks. Jankowski, tak sie napracowal nad super sensacja, miedia w pogotowiu, a tu taka bidulka, jednym programikiem go przebila Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Ziobro jest gwarantem ze nic im sie nie stanie 27.09.06, 00:04 podobnie jak KAczmarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kangelek Re: Lipiński proponował Beger stanowisko za przej 27.09.06, 00:03 Fatality :) Odpowiedz Link Zgłoś
eljerzy dech zapiera 27.09.06, 00:03 wiem ze polityka to handel, ale ciągle sie łudziłem że za tym stoi Polska, jakaś idea... To jest bruk... Tu po prostu brak słów, na cynizm i hipokryzję PIS-u. A najgorsze w tym jest to, że w najlepszym przypadku poleci Lipiński, może i Mojzesowicz a Oni będą dumni będą z tego jacy to oni bezkompromisowi są. HIPOKRYCI !!!!!!!!! Przyjade z żoną i córką 7 października! Odpowiedz Link Zgłoś
anda99 Re: dech zapiera 27.09.06, 00:06 Też pojde... Mam dość... nie czujecie tego szamba dookola? Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Będą roszady... 27.09.06, 00:49 eljerzy napisał: > wiem ze polityka to handel, ale ciągle sie łudziłem że za tym stoi Polska, > jakaś idea... To jest bruk... Tu po prostu brak słów, na cynizm i hipokryzję > PIS-u. A najgorsze w tym jest to, że w najlepszym przypadku poleci Lipiński, > może i Mojzesowicz (...) ******************************************************* ...A po 2-3 tygodniach, jak wszystko przyschnie, zostaną doradcami w Kancelarii Prezia Lecha K... Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 TVN płacił 1000 zł pracownikom za negatywną na nas 27.09.06, 00:03 Costar na swoich stronach www.constar.pl pisze: "Jasne, łatwiej oskarżyć o korupcję niż uwierzyć. Ale nie przekonamy wszystkim. A propos, TVN płacił 1000 zł pracownikom za negatywną wypowiedź na nasz temat. Myśli Pan, że wśród 1100 osób nie znalazł się ktoś naiwny?" TVN nigdy na ten zarzut nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek heheh ales ty glupi normalnie brak slow :PPP 27.09.06, 00:06 prawdziwy pisdzioch zawsze idzie w zaparte - kartofle bylyby z ciebie dumne :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 dobre porównanie" zgniłe mięso i afera pis 27.09.06, 00:10 No to ile zapłacili dziennikarze posłom pis żeby skompromitowali własna partię ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_e Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:04 Do dzieła Panie Ministrze Ziobro. A może nic się nie stało? Negocjacje polityczne oczywiście prowadzi się, ale tu było coś zdecydowanie więcej. NA pewno nie było w tym prawa ani sprawiedliwości a moralność to raczej taka z rynsztoka. Normalnie to za takie rzeczy idzie się siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
qba_kornel1 Lipiński proponował Beger stanowisko za przejśc.. 27.09.06, 00:04 pis na bruk juz dawno powinien był wyleciec z kraju mam nadzieje ze po dzisiejszej relacji nie zdobedzie nawet drugiego miejsca w nowym sejmie. trzymam kciuki za pis i mam nadzieje ze zdobędą większość to jest jedyna opcja dla tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 To jest koniecPiS, wybory musza się odbyć 27.09.06, 00:05 a winni iść do więzienia do Rywina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck_z_gdanska He, he to jest koniec PO !!!!!!!!! 27.09.06, 00:06 teraz tusk jest w objęciach leppera - to obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: He, he to jest koniec PO !!!!!!!!! 27.09.06, 00:19 donald_duck_z_gdanska napisał: > teraz tusk jest w objęciach leppera - to obrzydliwe Nie PiSklamco, Tusk nie jest w objeciach Leppera, w jego objeciach byli kaczynscy, ale juz nie sa, bo starali sie oszukac, wydawaloby sie najwiekszego przekreciarza PL, ale kaczynscy okazali sie jednak niepokonani, najwieksi klamcy i oszusci jakich Polska kiedykolwiek w swojej historii miala, na szczescie kaczynscy sa bardzo glupi i krotkowzroczni, podobnie jak ich przydupasy w sejmie i na tym forum, wasz czas dobiegl juz konca, i jak twoj post udowadnia, pozostalo wam tylko ciche skamlenie o litosc, klamliwej burej PiSdaczej suki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.ostrowski Re: To jest koniecPiS, wybory musza się odbyć 27.09.06, 00:07 nie ma już nic jestesmy wolni możemy iść!! Odpowiedz Link Zgłoś