neronek1 jadę do W-Wy na Manife ! PO daje autokar z Bydgosz 02.10.06, 09:13 W Bydgoszczy będzie podstawiony autokar do Warszawy ja juz sie zapisałem fajnie bardzo sie cieszę ze bede mógł zamanifestować swoje NIE dla PIS !! Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re:Nie pojade na Kaszuby! 02.10.06, 09:14 Jak oni daja takie poparcie, bede wakacjowac w innych regionach! Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:13 Skąd my to znamy? Wraca PRL. Przypominają się przemówienia Gomułki, a a nawet głos podobny. Także to ,,pomożemy" dla Gierka. Ciekawe, czy PSL złapie się na lep i będzie swoimi głosami wspierał takie poczynania i dzia- łanie które teraz widzimy, ale to jeszcze nie wszystko. Kuchciński wyskakuje z jakimś świstkiem papieru i chce porównywać rozmowy koalicyjne dwóch partii. które miały w wyborach prawie taki sam wynik z tym co widzieliśmy w TVN. Prze- cież to jest korupcja o stokroć większa od tej Rywina. Tu kaperuje się człon- ków innej partii, obiecuje stanowiska ministerialne, a nawet pieniądze na wy- kup weksli i to pieniądze z sejmu, państwowe, nasze, podatników. To jest skan- dal!! I kto popiera takie działania? Wiadomo. Przecież jak czytałem ojciec Rydzyk nawoływał do uczestnictwa w dwmonstracji w Gdańsku. A podobno duchow- nym ,,oficjalnie" nie można popierać jakiejs wybranej partii. Cha, cha, cha. I po co wybrano ten komitet, który miał nadzorować Radio Maryja. Ręka rękę myje, noga nogę wspiera. Przecież teraz się dzieje w kraju to o czym nie raz słyszałem w Radiu Maryja. I kto tu rządzi? Podobno Radio Maryja nigdy nie błdzi> Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Lista największych wrogów demokracji w Polsce 02.10.06, 09:14 Jarosław Kaczyński, Lech Kaczyński, Antoni Macierewicz, Roman Giertych, Zbignbiew Ziobro, Radek Sikorski, Zbigniew Wassermann - oto lista największych wrogów prawa i demokracji w Polsce, nie przypadkiem pokrywa się ona z listą tego postkomunistycznego rządu. Miłego tępienia! Odpowiedz Link Zgłoś
mateo87 kaczynski MUSI ODEJSC!!!! 02.10.06, 09:17 po co taki czlowiek zyje ? po co taki czlowiek zyje ? wyrwac chwasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe mateo - ty jakis morderca jestes 02.10.06, 09:20 mateo87 napisał: > po co taki czlowiek zyje ? po co taki czlowiek zyje ? wyrwac chwasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:18 walka z wrogami polski.... czyzby samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:20 Jarkowi dedykuję: Poszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I coś w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam śmierdzisz. Śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:21 Czy uwazasz, ze kazdy Polak to wrog Polski ? Ja mysle ze tylko ci spod sztandaru SLD i Samoobrony. gadaczka napisał: > walka z wrogami polski.... czyzby samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:18 pmonroe napisał: > Czy uwazasz, ze kazdy Polak to wrog Polski ? > Ja mysle ze tylko ci spod sztandaru SLD i Samoobrony. A Platforma Obywatelska już nie? Coś się zmieniło od wiecu poparcia dla PiS? Czy może jednak nie popierasz w 100% swojej Partii? Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:18 wyprana z mozgu cholota kartoflana... Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę 02.10.06, 09:19 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061002/publicystyka/publicystyka_a_1.html marslaw1 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
vonleeb_pl Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:20 No, ten wiec był świetny. W 1968 i 1976 komunisci tez zwolywali wiece poparcia dla rzadu w zakladach pracy. Jak widac zdekomunizowac to sie Kaczory same musza, bo mentalnie tkwia jeszcze w ukladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca2 80% wrogów. 02.10.06, 09:20 w Polsce maja prywatnie Kaczyńscy,no no,pobili komune z 45 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:20 W podobnym tonie przemawiał w 1956 roku premier Cyrankiewicz , który dodatkowo mówił o obcinaniu rąk tym , którzy podniosą je na władzę . Niech sobie pan Kaczyński przypomni , gdyż jego pamięć jest bardzo , a to bardzo wybiórcza . Najbardziej jednak boli mnie to , że zostałem zaliczony do ZOMOWCÓW !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:22 Wolisz cwaniakow z SLD ? homer101 napisał: > W podobnym tonie przemawiał w 1956 roku premier Cyrankiewicz , który dodatkowo > mówił o obcinaniu rąk tym , którzy podniosą je na władzę . Niech sobie pan > Kaczyński przypomni , gdyż jego pamięć jest bardzo , a to bardzo wybiórcza . > Najbardziej jednak boli mnie to , że zostałem zaliczony do ZOMOWCÓW !!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:22 Zarówno hasło "Pomożemy", jak i te żałosne kartoniki z prorządowymi hasełkami wyjątkowo przypominają czasy Gierka - ich początkii rok 1976, kiedy spędzone na stadiony załogi zakładów pracy w wyreżyserowanych odgórnie "seansach nienawiści" oburzała się na warchołów. Tye że wówczas i frekwencja, i organizacja była ciut lepsza... Ale cóż, chłopcy starają się, starają. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Wichrzycielom mówimy nie ! 02.10.06, 09:22 Ja towarzysz Kaczyński i moi członkowie egezkutywy nie pozwolimy wichrzycielom takim jak Tusk, Rokita, Komorowski na oddanie władzy raz zdobytej. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe signalowi mowie Nie !!! 02.10.06, 09:25 signal - opamietaj sie, przeciez PiS chcial po wyborach koalicji z PO, to PO sie wypiela na Polske. A poza tym twoja gramatyka jest bez sensu. Niby PiS ma nie pozwolic by PO oddala wladze ? Chyba cos dzis brales w nos. signal napisał: > Ja towarzysz Kaczyński i moi członkowie egezkutywy nie pozwolimy wichrzycielom > takim jak Tusk, Rokita, Komorowski na oddanie władzy raz zdobytej. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Czy Ty jesteś na etacie w PiS ? 02.10.06, 09:40 jestem bezpartyjny kolego. signal napisał: > ile Ci płacą za post ? Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Re: Czy Ty jesteś na etacie w PiS ? 02.10.06, 10:13 pneumatyk czy pneomroe idz do budy. Naszczekales sie juz. Albo kup bilet i lec do Marsylii. Tam z psow robia wilki. Odpowiedzialnych i wolnych ludzi. Biora nawet bez matury. Odpowiedz Link Zgłoś
arnianarn Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 09:25 Siedzac z boku i patrzac na to co Kaczynscy w Polsce sa w drodze rozpetac wstyd mi sie przyznac ze pochodze z Polski. Te wiece popierajace rzad Kaczynskiego przypominaja wiece popierajace Jaroszewicza w 1976. A dzisiejsze "pomozemy" ze stoczni gdanskiej pachna rumunskim huliganstwem w poczatkach lat 90-tych gdy gorale szli do stolicy z palkami aby pomoc uwczesnemu rzadowi. Ludzie wokol mnie mowia ze kazdy kraj ma ten rzad na ktory zasluzyl ... No pewnie - ktos go przeciez wybral . Hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę 02.10.06, 09:27 pomysl przez chwile, ze PiS zaproponowal koalicje PO po wyborach a PO zamiast przyjac wspolodpowiedzialnosc za kraj, wypiela sie na Polske, i czesc dzisiejszego balaganu to wina rowniez PO. arnianarn napisał: > Siedzac z boku i patrzac na to co Kaczynscy w Polsce sa w drodze rozpetac wstyd > > mi sie przyznac ze pochodze z Polski. > Te wiece popierajace rzad Kaczynskiego przypominaja wiece popierajace > Jaroszewicza w 1976. A dzisiejsze "pomozemy" ze stoczni gdanskiej pachna > rumunskim huliganstwem w poczatkach lat 90-tych gdy gorale szli do stolicy z > palkami aby pomoc uwczesnemu rzadowi. > Ludzie wokol mnie mowia ze kazdy kraj ma ten rzad na ktory zasluzyl ... > No pewnie - ktos go przeciez wybral . Hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę 02.10.06, 09:36 pmonroe napisał: > > pomysl przez chwile, ze PiS zaproponowal koalicje PO > po wyborach > a PO zamiast przyjac wspolodpowiedzialnosc za kraj, wypiela sie na Polske, > i czesc dzisiejszego balaganu to wina rowniez PO. Część DZISIEJSZEGO BAŁAGANU? O, bluźnierco, zdemaskowałeś się wreszcie jako burza w szklance wody na młyn szarej sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę 02.10.06, 09:50 pmonroe napisał: > > pomysl przez chwile, ze PiS zaproponowal koalicje PO > po wyborach > a PO zamiast przyjac wspolodpowiedzialnosc za kraj, wypiela sie na Polske, > i czesc dzisiejszego balaganu to wina rowniez PO. Tylko część? A ja myślałem, że co najmniej 110%. PO się nie wypięła, tylko postawiła bardzo wygórowane warunki, licząc zapewne na to, iż Kaczory nie zmontują nic z towarzyszami z szamboobrony. No niestety, nie docenili geniuszu politycznego Braci... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Antypremier. 02.10.06, 09:27 Kaczyński pokazuje swoją prawdziwą twarz. To wróg Narodu a przyjaciel PiSu. Aby ratować 10% na niego głosujących poświęci resztę Narodu. Precz z takim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe anty wrojoz 02.10.06, 09:35 nie zgadzam sie , choc szanuje twe poglady, zmartwie cie jednak - nalezysz do mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker anty pmonroe 02.10.06, 10:06 Pewnie często słyszysz to "nalezysz do mniejszosci", kartoflofilu? Odpowiedz Link Zgłoś
malorolny HITLER też zaczynal od wieców !!!!! 02.10.06, 09:31 potem to mu weszlo w krew i tzw pateitagi byly stalym elementem jego sily. Za komuny tez wiecowano ochotnie skandujac pomożemy.... A mowiac juz calkiem powaznie, to sie staje coraz bardziej zatrwazajace, to co mozemy obserwowac w Polsce, walka z wrogiem wewnetrznym do ktorej mobilizuje sie spolecznstwo (w Niemczech byl to przyslowiowy Zyd, w Polsce mamy postkomuniste czytaj PO), poparcie szarych nieoswieconych mas rzadnych cudzej wlasnosci, do ktorej chca dazyc nie zawsze i niekoniecznie uczciwa droga, likwidacja sil mogacych dac opor (w niemczech zlikwidowano SA w tzw nocy dlugich nozy, w Polsce WSI, tam tez mowiono o spisku) itd itd. Mam nadzieję, że ludzie, ugrupowania, ktore teraz rokują z PiSem na temat tworzenia koalicji pojda po rozum do glowy i nie dopuszcza do przedluzania rzadow tej partii. Nocy krysztalowej bym jednak Polsce nie zyczyl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe PO tez bedzie wiecowalo , no nie ? 02.10.06, 09:37 malorolny napisał: > potem to mu weszlo w krew i tzw pateitagi byly stalym elementem jego sily. > Za komuny tez wiecowano ochotnie skandujac pomożemy.... > > A mowiac juz calkiem powaznie, to sie staje coraz bardziej zatrwazajace, to co > mozemy obserwowac w Polsce, walka z wrogiem wewnetrznym do ktorej mobilizuje > sie spolecznstwo (w Niemczech byl to przyslowiowy Zyd, w Polsce mamy > postkomuniste czytaj PO), poparcie szarych nieoswieconych mas rzadnych cudzej > wlasnosci, do ktorej chca dazyc nie zawsze i niekoniecznie uczciwa droga, > likwidacja sil mogacych dac opor (w niemczech zlikwidowano SA w tzw nocy > dlugich nozy, w Polsce WSI, tam tez mowiono o spisku) itd itd. Mam nadzieję, że > > ludzie, ugrupowania, ktore teraz rokują z PiSem na temat tworzenia koalicji > pojda po rozum do glowy i nie dopuszcza do przedluzania rzadow tej partii. > Nocy krysztalowej bym jednak Polsce nie zyczyl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: HITLER też zaczynal od wieców !!!!! 02.10.06, 11:49 "w Polsce mamy postkomuniste czytaj PO" mylisz się - postkomunistą jest każdy, kto nie popiera PiS. Ten, kto jawnie kacze szambo krytykuje, jest zbrodniarzem i zdrajcą Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wikrz GW znowu mija sie z prawda. 02.10.06, 09:31 Sam slyszalem w tv, ze premier krzyczal "precz z komunom i postkomunom". Gazeto, bardzo prosze nie przekrecac slow wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: GW znowu mija sie z prawda. 02.10.06, 10:08 wikrz napisał: > Sam slyszalem w tv, ze premier krzyczal "precz z komunom i postkomunom". > Gazeto, bardzo prosze nie przekrecac slow wodza. Do szkoły , uczyć się , polskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Niech go ktoś już wreszcie zamknie....... 02.10.06, 09:32 a przynajmniej niech on sam już zamknie japę. Przynajmniej na tydzień.... To byłby taki fajny tydzień gdyby nie było słychać rewolucyjnych tonów tego pie..iętego kurdupla. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Niech go ktoś już wreszcie zamknie....... 02.10.06, 09:39 Namawiasz do zamachu ? swan_ganz napisał: > a przynajmniej niech on sam już zamknie japę. Przynajmniej na tydzień.... > To byłby taki fajny tydzień gdyby nie było słychać rewolucyjnych tonów tego > pie..iętego kurdupla. > Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Niech go ktoś już wreszcie zamknie....... 02.10.06, 10:13 > Namawiasz do zamachu ? Wszystko jedno co z nim zrobią... Byleby zamilkł wreszcie :-) A taki na serio-serio; wyraźnie widać, że kurdupel w ogóle nie wyciąga wniosków z przeszłości. Przy najbliższych wyborach, dzięki takim wypowiedziom jak wczoraj, uzyska mniej głosów niż ogry z Samoobrony :-) Przecież tak naprawdę w wyborach uzyskał niewiele ponad 10% głosów uprawnionych w wyborach.... Czyli wygrał dzięki absencji wyborców a nie dzięki swojemu "programowi". Jak myślisz - skoro on się tak zachowuje jak widać - to na kogo będą głosować w następnych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
arnianarn Jaroszewicz 1976 = Kaczyński 2006 02.10.06, 09:34 Siedzac z boku i patrzac na to co Kaczynscy w Polsce sa w drodze rozpetac wstyd mi sie przyznac ze pochodze z Polski. Te wiece popierajace rzad Kaczynskiego przypominaja wiece popierajace Jaroszewicza w 1976. A dzisiejsze "pomozemy" ze stoczni gdanskiej pachna rumunskim huliganstwem w poczatkach lat 90-tych gdy gorale szli do stolicy z palkami aby pomoc uwczesnemu rzadowi. Ludzie wokol mnie mowia ze kazdy kraj ma ten rzad na ktory zasluzyl ... No pewnie - ktos go przeciez wybral . Hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
deboras Fuhrer to, czy I Sekretarz? 02.10.06, 09:35 Ciekawe czy już zaczyna docierać do Kaczyńskich, że zapisali się haniebnie w dziejach Polski, czy dopiero mają tą smutną konstatację przed sobą? Kolejny odrażający spektakl nieprawdopodobnej głupoty, chamstwa, pogardy dla inaczej myślących. Już nawet ten człowieczek nie jest w stanie mnie obrazić. Głęboko mu współczuję. Ale gniew mnie ogarnia kidy pomyślę ile szkód liderzy PISu wyrządzili Polsce (i ile jeszcze wyrządzą). Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 09:36 deboras - wcale sie z toba nie zgadzam podpisano: ja + 70-80% Polakow deboras napisał: > Ciekawe czy już zaczyna docierać do Kaczyńskich, że zapisali się haniebnie w > dziejach Polski, czy dopiero mają tą smutną konstatację przed sobą? > Kolejny odrażający spektakl nieprawdopodobnej głupoty, chamstwa, pogardy dla > inaczej myślących. Już nawet ten człowieczek nie jest w stanie mnie obrazić. > Głęboko mu współczuję. Ale gniew mnie ogarnia kidy pomyślę ile szkód liderzy > PISu wyrządzili Polsce (i ile jeszcze wyrządzą). Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 09:39 pmonroe napisał: > deboras - wcale sie z toba nie zgadzam > podpisano: > ja + 70-80% Polakow A gdzie upoważnienie do podpisywania się w ten sposób? Proszę się wypowiadać indywidualnie, a nie "w imieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 09:40 Mysle, ze nawet podpisac sie nie umiesz. Powinno byc: ja + 70-80% czerwonych proletariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 09:42 No wlasnie, na tym polega problem, ze chcesz mnie pouczac. Nalezysz do tych co zawsze wiedza lepiej. australopitecus napisał: > Mysle, ze nawet podpisac sie nie umiesz. Powinno byc: > ja + 70-80% czerwonych proletariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 10:06 pmonroe napisał: > No wlasnie, na tym polega problem, ze chcesz mnie pouczac. > Nalezysz do tych co zawsze wiedza lepiej. A Ty skąd wziąłeś te 70-80% Polaków? Czyżbyś należał do tej samej grupy - "tych co zawsze wiedza lepiej"? Wg ostatnio przeprowadzonych sondaży, poparcie dla PiS-u deklaruje ok. 19-22% Polaków. Do Twoich 70-80% brakuje jedynie ok. 50-60%. Odpowiedz Link Zgłoś
deboras Re: PiS wzbudzil duza wrzawe - brawo 02.10.06, 09:41 ciekawe na jakiej podstawie wypowiadasz się w imieniu 70-80 procent Polaków? Ja wypowiadam się w swoim własnym imieniu i jestem gotów dyskutować z Tobą a nie z 70-80 procentami moich rodaków (nie bardzo zresztą wiem jak miałbym to czynić). Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Seans nienawiści 02.10.06, 09:40 Dla tych ludzi czas się zatrzymał. Nie zauważyli, że od kilkunastu lat żyjemy w wolnej Polsce. Sens życia widzą jedynie w walce. A ponieważ nie mieli przeciwko komu walczyć, więc Kaczyński wykreował im wroga, a nawet wielu wrogów: PO, SLD, media, inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: Seans nienawiści 02.10.06, 09:43 O ile pamietam to pierwsze ataki poszly od PO i SLD po wygranych przez PiS wyborach. mln79 napisał: > Dla tych ludzi czas się zatrzymał. Nie zauważyli, że od kilkunastu lat żyjemy w > > wolnej Polsce. Sens życia widzą jedynie w walce. A ponieważ nie mieli przeciwko > > komu walczyć, więc Kaczyński wykreował im wroga, a nawet wielu wrogów: PO, SLD, > > media, inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Seans nienawiści 02.10.06, 10:10 To zmniejsz ilość masełka w diecie bo skleroza zła rzecz. Pierwsze ataki wyszły ze strony PiSu jeszcze przed właściwymi wyborami, vide dramatyczna reklamówka ze znikającą lodówką czy dziadek w Wehrmachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:45 Owszem naród wybrał PiS - ale teraz sprawa wyglada inaczej , poniewaz wszyscy sie przekonali kim tak naprawde jest PiS i co tak naprawde mysla o korupcji i wola narodu sie zmienila - takze nie rozumiem dlaczego Kaczynski tak kurczowo sie trzyma stolka jesli poparcie zostalo mu zerowe Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z posiadaczami 02.10.06, 09:45 Pan Kaczyński premier całej klasy robotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:47 Żałosne i tragiczne! Premier czerpie wzory z wieców robotniczych wczesnego Gomułki i szczuje ludzi. Ani słowa o zgodzie narodowej, ani słowa o gospodarce. Tylko rozliczanie, groźby, tajne materiały i tajne raporty, wyimaginowane oskarżenia, zastraszanie, nienawiść i obietnice zemsty. Rzygac się chce w tej IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
senny Gomułka bis 02.10.06, 09:50 Nie wiem czy świadomie, ale klimaty są żywcem wzięte z lat 60-70. Towarzysz Władysław patrzy z komunistycznego raju i się cieszy, że ma godnych następców dwóch. Metody pisiorkowe są bolszewickie, ich sposób myślenia jest bolszewicki i skończą jak bolszewicy, tylko szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:52 4 tysiace?nie gesto jak na kolebke solidarnosci,ale rozumiem ze tyle zdolali zgonic z calej Polski!Najlepszy byl ten lze-Kaszub,cyrk,to juz nie mieli pod reka prawdziwego tylko przebierancami sie podpieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
matadeusz głosuj w S O N D A Ż U 02.10.06, 09:53 www.warszawa3d.prv.pl/wybory.html Odpowiedz Link Zgłoś