australopitecus 02.10.06, 07:09 Brawo idzie nowe ................. ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Nihil novi 02.10.06, 07:10 Kilka miesięcy temu w środku nocy przyszedł do mnie na dyżur ( jestem lekarzem we Wrocławiu ) pan policjant wypytywać, ile osób ze szpitala wybiera się na zaplanowaną za kilka dni manifestację lekarzy w Warszawie. Przepraszał za tak późną porę, tłumacząc, że musiał odwiedzić wszystkie szpitale i mój wypadł jako ostatni. Wtedy nikt ( moja dyrekcja, prasa ) mi nie chciał uwierzyć, choć świadkiem była pielęgniarka na Izbie Przyjęć. IV RP w całej swej krasie - ZAKAZ, NAKAZ I KONTROLA. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Nihil novi 02.10.06, 07:36 policja nachodzi zomowcow to skanadal! arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Należy podać wyznanie, genetyczne pochodzenie? 02.10.06, 07:42 Wasserprawo i Wassersprawiedliwość Wasserpolaczków, czyli www.wasserkaczory.org.pl To ich dzieło, należy ich wszystkich wywalić za używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Tak u nich wygląda solidarność jak prawo i sprawiedliwość! To ile jest tych wyroków do umorzenia, pyta minister? Teraz czekać na zemstę nazikatolicji! To robota wehrmachtu powiedzą! Tajnym biurem dla nazikoalicji jest ustęp z napisem dla opozycji! Specjalny, bo przy dziurze tuż przy ścianie specsłużby mają specjalne zadanie. Dzisiaj Pajac i Ślimak wam doniesie. że pokażą filmik z Renatką na sedesie. Chociaż rozmowę szumem zagłusza woda, widać, dziadkowi Taskowi robi loda. Oczyścili mowę im w szkole medialnej, w wodzie uświęconej i amoniakalnej. Przeto czytajcie napisy uważnie, co obce służby w kiblu robią odważnie. Z napisów wyraźnie tylko się dowiecie, kto pisze kaczory won i precz w klozecie! Nie będzie tak jak przesłanie wrogów niesie, że jak gó… ląduje Prawo i eS w sedesie! Zajrzeli pod sedes, zajrzeli do mis, a tam miałem kaczory i cały PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Rozumię że pytali by się ile LPRowców 02.10.06, 08:29 wybiera się na manifestacje, w końcu oni idą po to aby robić zamieszanie i trzeba ich oddzielić od spokojnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
matadeusz S__O__N__D__A__Ż weź udział 02.10.06, 10:03 S__O__N__D__A__Ż głosuj www.warszawa3d.prv.pl/wybory.html Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Czy przed wiecem PIS w Gdańsku też sprawdzano??? 02.10.06, 10:13 Ciekawe czy policja wykazała taką zapobiegliwośc przed "spontanicznym" wiecem PiS w Gdańsku? Czy też dzwoniono do pisowców z pytaniem kiedy i kto przyjedzie? Czy ponownie prawo działa ale tylko w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin www.glosujmy.blox.pl 02.10.06, 11:06 To jest naprawdę przerażające. No cóż. Od tych naszych forumowiczów też zależy, czy w następnej kadencji policja nie będzie na usługach partii rządzącej... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mudżdżahedini z PO powinni być pod kontrolą sił 02.10.06, 15:04 porządku! Nie można dopuścić do samobójczych ataków fanatyków z PO podczas demonstracji! mooomin napisał: > To jest naprawdę przerażające. No cóż. Od tych naszych forumowiczów też zależy, > > czy w następnej kadencji policja nie będzie na usługach partii rządzącej... Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Czy przed wiecem PIS w Gdańsku też sprawdzano 02.10.06, 10:38 Nie sprawdzano, bo wiedziano z gory jak "spontanicznie" organizowano autobusy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great W Gdańsku nie było sprzedawczyków kraju !!! 02.10.06, 12:11 W Gdańsku nie było sprzedawczyków kraju !!! jimmyjazz napisał: > Ciekawe czy policja wykazała taką zapobiegliwośc przed "spontanicznym" wiecem > PiS w Gdańsku? > Czy też dzwoniono do pisowców z pytaniem kiedy i kto przyjedzie? Czy ponownie > prawo działa ale tylko w jedną stronę. > Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Chyba sprzedawców. Ucz się polskiego 02.10.06, 12:46 Sprzedawczyk z definicji oznacza zdrajca kraju, więc "sprzedawczyk kraju" to masło maślane. No ale tobie nie kazali myślec tylko powtarzać. Taki patriota a z ojczystym językiem ma problem. Cóż - frazesy łatwo wygłaszać, trudniej wykonać jakąś pracę aby naprawdę poprawić sytuację w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy przed wiecem PIS w Gdańsku też sprawdzano 02.10.06, 16:17 jimmyjazz napisał: > Ciekawe czy policja wykazała taką zapobiegliwośc przed "spontanicznym" wiecem > PiS w Gdańsku? > Czy też dzwoniono do pisowców z pytaniem kiedy i kto przyjedzie? Czy ponownie > prawo działa ale tylko w jedną stronę. Nic dziwnego PiS gwarantuje policj wladze jaka miala milicja (panstwo policyjne), dlatego tez policja w skuteczny sposob pomogla wygrac l.kaczynskiemu wybory prezydeckie, aranzujac bomby w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy >>>>>a gdzie można odebrać zezwolenie.... 02.10.06, 11:57 Czy ktoś wie gdzie i kiedy można zacząc odbierać pozwolenie na podróż do innego miasta??? Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesci_i_cztery [...] 02.10.06, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karwoj8 Re: Konfidenci - wystąp! 02.10.06, 09:30 czterdziesci_i_cztery napisał: > Konfidenci – wystąp! > > "Platforma Obywatelska zapowiedziała zorganizowanie w Warszawie potężnej > demonstracji, która zmiecie z powierzchni ziemi rząd premiera Jarosława > Kaczyńskiego. Dlaczego akurat teraz? Powody mogą być dwa; jeden płytki, drugi > głębszy. > > Pierwszy – że zbliżają się wybory samorządowe, a Platforma nie ma w tej s > prawie > wiele do powiedzenia, poza instrukcją, że „pierwszy milion trzeba ukraść& > #8221;. Być > może pan Grzegorz Schetyna liczy, że chęć poznania szczegółów przyciągnie ludzi > > zarówno na demonstrację, jak i do głosowania na PO. To oczywiście być może, ale > > niekoniecznie, bo to hasło odnosi się do polityków. To oni mają ukraść pierwszy > > milion wyborcom, więc ci nie mają w tym żadnego interesu. > > Jeśli jednak zwykli ludzie demonstrację Platformy zlekceważą, to na jedną grupę > > organizatorzy z pewnością mogą liczyć. Tak się bowiem składa, że pomysł > demonstracji pojawił się w momencie rozpoczęcia procesu płk Lesiaka, który w > pierwszej połowie lat 90-tych nadzorował inwigilację ugrupowań prawicowych. > > Warto przypomnieć, że premierem rządu była w tym czasie Hanna Suchocka, a > szefem Urzędu Rady Ministrów, rodzajem takiego wszechwładnego kanclerza – > Jan > Maria Rokita. Wprawdzie płk Lesiak, rasowy ubek, milczy, ale właśnie dlatego > ścisłe kierownictwo PO może czuć się zmuszone do zdwojenia wysiłków na rzecz > obalenia rządu premiera Kaczyńskiego, od samego początku szczególnie > znienawidzonego przez razwiedkę. > > W takiej sytuacji organizatorzy demonstracji mogą liczyć na konfidentów, > których razwiedka z pewnością na tę okazję zmobilizuje. TW „Bolek” > już się > zgłosił." > > > > jednak cały wysiłek PRL, aby podnieść Twoje rozumienie rzeczywistości poniosło szwank na całej linii. Pozstałeś żydożercą, gejo o i lesbiożercą a Twoje rozumienie świata pozostaje na poziomie dziesięciolatka. Nawet Korwin- Mikke nic Tobie nie pomógł. Cóż, jesteś rycerzem sprawiedliwości tylko że ogólnie wiadomo, że rycerz ten ma zakuty łeb. Gratuluję pomysło i dziewię siE, że do chwili obecnej nie realizujesz się poprzez rządzenie. Czekam z niecierpliwością. > Odpowiedz Link Zgłoś
galba PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 07:18 "Wynajęliśmy ok. 700 ochroniarzy" Już wiadomo kto będzie optycznie robił tłum, który będzie można pokazać na wizji. Uczestników będzie pewnie około 100 ale 700 ochroniarzy zapewni ładny obrazek dla kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 07:22 "PO płaci uczestnikom "demonstracji". Nastepna zlota mysl towarzysza galby. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Galba mysli że w PO obowiązują standardy PiS 02.10.06, 10:15 Na szczescie PO nie musi organizowac "spontanicznych" masówek w zakładach pracy. No ale pewnie ciężko ci zorozumieć że ktoś może mieć własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
broonek Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 07:40 brawo galba za jasnosc umyslu zarazonego przez wirus kartoflany. twoj kaczor obraza spoleczenstwo od zomowcow a sam kaze stosowac metody komunistycznego rezimu. Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 07:50 galba napisał: > "Wynajęliśmy ok. 700 ochroniarzy" > > Już wiadomo kto będzie optycznie robił tłum, który będzie można pokazać na > wizji. Uczestników będzie pewnie około 100 ale 700 ochroniarzy zapewni ładny > obrazek dla kamer. galba, dlaczego znowu robisz smród? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek60 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 07:59 Galba, jak Bozia chce kogos ukarac to najpierw mu rozum odbiera, jestes klinicznym przykladem tegoż Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 08:05 Widziałeś wczoraj, skąd ten tłum na wiecu w stoczni? Mam nadzieję, ze wiesz także, że nikt z opozycji sie tam nie dostał? Kto komu płaci, to wiemy wszyscy z taśm niekoniecznie umiłowanej posłanki Beger. Zastanów się nad swoimi słowami, bo czytać głupio. Podobno jesteś młody - zaliż liczysz na karierę w PISie? Gdyby twój idol nie był tak zawzięcie ograniczony, to nikt nie miał by go w pogardzie. A on bezczelnie rozbija naród, który i tak jest rozdarty, chociażby sprawami codziennego bytu. Zastanów się, Galba, nad tym, co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Galba !!! 02.10.06, 08:08 Galba , człowieku przytocz jeszcze takie terminy , jak "zaplute karły reakcji", "wwraże siły antynarodowe", , nie ma jeszcze stonki na polach zrzuconej przez liberałów etc... Galba nie pisz na forum bo ja np. jestem otumaniony, głupi, zomowiec, zdrajca narodu... Galba to jest chore, czy ty tego nie widzisz? Galba to jest cholernie chore co uprawiają jedyni sprawidliwi w swoim mniemaniu. A twoje komentarze są żenujące, tak jak żenujące jest to co robi PiS. Galba czy ty nic nie widzisz? Przecież to nic innegi jak polowanie na czarownice. Jeszcze trochę a usłuszymy o syjonistach, cyklistach, wolnomularzach, itd. Galba... Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Z kim polemizujesz? Toć to chory komunista!!! 02.10.06, 11:13 ....Smiało mógłby podać rękę Dzierżyńskiemu. tomasz10012 napisał: > Galba , człowieku przytocz jeszcze takie terminy , jak "zaplute karły > reakcji", "wwraże siły antynarodowe", , nie ma jeszcze stonki na polach > zrzuconej przez liberałów etc... > Galba nie pisz na forum bo ja np. jestem otumaniony, głupi, zomowiec, zdrajca > narodu... > Galba to jest chore, czy ty tego nie widzisz? > Galba to jest cholernie chore co uprawiają jedyni sprawidliwi w swoim mniemaniu > . > A twoje komentarze są żenujące, tak jak żenujące jest to co robi PiS. > Galba czy ty nic nie widzisz? > Przecież to nic innegi jak polowanie na czarownice. > Jeszcze trochę a usłuszymy o syjonistach, cyklistach, wolnomularzach, itd. > Galba... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Galba przysięgał że przestanie popierać 02.10.06, 08:33 pisuary jak Giertych nie bedzie rozmawiał na kolanach z Kaczorami! I co z jego przysiegi? Czyżby tacy wszyscy PiSuary są? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? swietne!! 02.10.06, 08:34 galba napisał: > "Wynajęliśmy ok. 700 ochroniarzy" > > Już wiadomo kto będzie optycznie robił tłum, który będzie można pokazać na > wizji. Uczestników będzie pewnie około 100 ale 700 ochroniarzy zapewni ładny > obrazek dla kamer. > Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 09:29 ale to, że wraca nowe to już cię nie interesuje prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: PO płaci uczestnikom "demonstracji"? 02.10.06, 09:41 No po policji twojego ukochanego wodza można się spodziewać najwyżej pały albo prowokacji, zważywszy na obowiązujące standardy w życiu publicznym wprowadzone przez PiS. A może odpowiesz, jak Ci się podobała absolutnie beziteresowana i spontaniczna manifestacja w Stoczni. Gratuluję Ci dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Za czyje pieniądze ?? Znaczy się ze składek PO ?? 02.10.06, 12:13 Za czyje pieniądze ??? Znaczy się ze składek PO ??? galba napisał: > "Wynajęliśmy ok. 700 ochroniarzy" > > Już wiadomo kto będzie optycznie robił tłum, który będzie można pokazać na > wizji. Uczestników będzie pewnie około 100 ale 700 ochroniarzy zapewni ładny > obrazek dla kamer. > Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re:A czyje pieniądze miały pokryć weksle Samoobron 02.10.06, 18:49 i za czyje rządzi PiS? mike-great napisał: Za czyje pieniądze ??? Znaczy się ze składek PO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
5t3f4n 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 07:29 SBcy i ZoMOwcy świętują tego dnia, będzie spora manifestacja. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 07:38 w IV RP to zaszczyt byc zomowcem i esbekiem, w IV RP wszystko jest na odwrot arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 08:38 k.tomek napisał: > Jesteś z WSI? Pewnie jest normalnym uczciwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 09:08 krychola napisał: > k.tomek napisał: > > > Jesteś z WSI? > > Pewnie jest normalnym uczciwym człowiekiem. Mam to wszystko gdzieś, ale szukam powodu dlaczego ktoś może się tak angażować w krytykę jakiegokolwiek rządu? Może jest głupi i nie ma co robić, albo ma w tym interes. Od 17 lat żaden rząd i żaden polityk nic dla mnie nie zrobił, a jest coraz gorzej i będzie jeszcze gorzej. Po co sie zajmowac politykami? Należy ich olać, to może zaczną mysleć o innych? Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 09:37 > Należy ich olać, to może zaczną mysleć o innych? Z pewnością. Szkoda tylko, że to nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: 7 października - święto MO i SB 02.10.06, 10:24 "Należy ich olać, to może zaczną mysleć o innych?" Za tą myśl należy Ci się Nobel. Większość społeczeństwa olewa polityków od kilkunastu lat - z wiadomym skutkiem. Im bardziej olewamy ich, tym bardziej odrywają się od rzeczywistisci i olewają nas. Takich mądrali jak Ty jest bardzo wielu, chyba większość. Jeszcze kilku a Polska całkiem szczeźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: tak, juz 5 pokolenie.. 02.10.06, 08:40 moje dziecko jest bedzie w WSI , a nawet pies i rybki z akwarium Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: tak, juz 5 pokolenie.. 02.10.06, 08:59 bombay_saphire napisał: > moje dziecko jest bedzie w WSI , a nawet pies i rybki z akwarium I moje dwa koty! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 PIS boi się prawdy 02.10.06, 09:08 Dlatego zdecydowałem się zareagować na informację o działaniach policji opisanych w tym artykule, które oceniam jako zangażowanie po stronie obecnie rządzącego układu politycznego wysyłając do Komendy Stołecznej Policji w Warszawie na ręce rzecznika (e-mail: rzecznik@ksp.waw.pl ) następującą informację: W związku z informacją podaną przez dzisiejszą GW ( "...Zbigniew Matwiej z Komendy Głównej Policji potwierdza, że takie działania prowadzone są na wniosek Komendy Stołecznej Policjie...") o tym, że KSP zbiera informacje o potencjalnych uczestnikach demonstracji w Warszawie w dniu 7.10.2006 informuję, że ja, Robert Wiktor zamieszkały w Warszawie zamierzam wziąć udział w demonstracji organizowanej przez Platformę Obywatelską. Jednocześnie wyrażam swoją dezaprobatę dla sposobu działania policji w tej sprawie. Robert Wiktor Ponieważ nie wstydzę się siebie, swoich poglądów i działań podałem prawdziwe nazwisko. Mam nadzieję, że wszyscy dla których metody działania obecnego układu rządowego są wstrętne i haniebne (nie mylić z poglądami czy ideami) pójdą w moje ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
tertert pis z pewnoscia chcialby poznac nazwiska swoich 02.10.06, 11:16 najbardziej aktywnych przeciwnikow (tych, ktorzy wezma udzial w manifestacji). podajac _swoje_ nazwisko ulatwiasz im zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: tak, juz 5 pokolenie.. 02.10.06, 09:11 koloratura1 napisała: > bombay_saphire napisał: > > > moje dziecko jest bedzie w WSI , a nawet pies i rybki z akwarium > > I moje dwa koty! No chyba juz nie? ;) WSI działało do soboty. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: jak to do soboty ?? 02.10.06, 10:02 WSI dzialac bedzie wiecznie, tak jest wieczny jest uklad szalejacy w szarej sieci schizofrenicznych umyslow politykow PiS Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: jak to do soboty ?? 02.10.06, 10:26 Im blizej socja... eee... sprawiedliwości tym więcej jej wrogów i tym bardizej należy nasilić walkę z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: 7 października - święto Matki Bożej Różańcowej 02.10.06, 09:44 i moje urodziny i imieniny. Mam nadzieję, że to będzie dobry dzień pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 GW rozpoczyna nagonkę 02.10.06, 07:42 i podgrzewa atmosferę przed demonstracją. Zaraz się zaczną cytaty Kwaśniwskiego (PZPR) że to "Zagrożenie demokracji". Żeby się tylko nie okazało że ta demonstracja będzie tak "potężna" jak ostatnia pikieta z namiotami pod Sejmem - mieli czekać/nocować pod Sejmem aż Kaczyński odda władzę ale szybko im się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji" SO 02.10.06, 08:02 Kilkunastu chłopcow z Samoobrony "demonstrowało". Info w sam raz na pierwszą stronę Wyborczej. Naprawde te wszystklie "demonstracje" są gigantyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 08:40 palestrina2005 napisał: > Kilkunastu chłopcow z Samoobrony "demonstrowało". > Info w sam raz na pierwszą stronę Wyborczej. > > Naprawde te wszystklie "demonstracje" są gigantyczne... A co się stało !? Jeszcze nie dawno bardzo dobrze pisałeś o chłopcach z Samoobrony! Czyżby ci ostatnio za skórę zaszli? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 08:43 Nigdy nie pisałem dobrze o chłopcach z Samoobrony. Lepper to zawszy byl dla mnie prostak. Koalicja niestety była wymuszona okolicznościami i się na Lepperze Kaczyński przejechał... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 08:45 palestrina2005 napisał: > Nigdy nie pisałem dobrze o chłopcach z Samoobrony. > Lepper to zawszy byl dla mnie prostak. > > Koalicja niestety była wymuszona okolicznościami i się na Lepperze Kaczyński > przejechał... To jeśli okoliczności wymagają kogos zabić to ten człowiek jest rozgrzeszony bo tego okoliczności wymagały? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 08:52 Co ma piernik do wiatraka. Moim zdaniem koalicja z Samoobroną była błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 08:54 palestrina2005 napisał: > Co ma piernik do wiatraka. > Moim zdaniem koalicja z Samoobroną była błędem. To ja się z tym zgadzam. A nawet powiem że tak mówiłem wtedy kiedy to się zawiązywało. Twierdziłem że Lepper powinien siedzieć w więzieniu nie na fotelu wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 19:12 krychola napisał: > palestrina2005 napisał: > > > Co ma piernik do wiatraka. > > Moim zdaniem koalicja z Samoobroną była błędem. > > To ja się z tym zgadzam. A nawet powiem że tak mówiłem wtedy kiedy to się > zawiązywało. Twierdziłem że Lepper powinien siedzieć w więzieniu nie na fotelu > wicepremiera. Wart Pac Pałaca a Pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 19:11 palestrina2005 napisał: > Co ma piernik do wiatraka. > Moim zdaniem koalicja z Samoobroną była błędem. EUREKA! Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 09:17 Kaczynski sie przejechal na wlasnej glupocie a nie na Lepperze. Kartofle do kartoflanki! Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Dlaej w GW masz info o "Wielkiej demonstracji 02.10.06, 19:10 Biedny Wielki STRATEG! Tak się zawiódł na Lepperze? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: GW rozpoczyna nagonkę 02.10.06, 07:56 Wlasnie dzieki takim "demokratom" rzadzi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Nagonkę? Demokracja już leży dzięki PiS a 02.10.06, 08:43 faktycznie - masz rację co do Wyborczej - gdyby odtrąbiła teraz zagrożenie dla demokracji byłoby zdecydowanie za późno... PiS atakuje niezależność banku centralnego... PiS zatrudnia prokuratora do wykonywania zleceń politycznych... PiS podważa niezawisłość sądów... PiS wprowadził PARTYJNEGO PREZYDENTA... PiS ma najgorzszego, stronniczego marszałka w historii III RP PiS dopuszcza się korupcji politycznej... Czy najbardziej winny jest w tym wszystkim PiS? NIE!!! Najgorszy jest partyjny baton PiSowy, który wierzy bezkrytycznie w każde kłamstwo Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Nagonkę? Demokracja już leży dzięki PiS a 02.10.06, 08:49 cyberdemokracja napisał: > faktycznie - masz rację co do Wyborczej - gdyby odtrąbiła teraz zagrożenie dla > demokracji byłoby zdecydowanie za późno... > PiS atakuje niezależność banku centralnego... > PiS zatrudnia prokuratora do wykonywania zleceń politycznych... > PiS podważa niezawisłość sądów... > PiS wprowadził PARTYJNEGO PREZYDENTA... > PiS ma najgorzszego, stronniczego marszałka w historii III RP > PiS dopuszcza się korupcji politycznej... > Co do partyjnego prezydenta się nie zgadzam. Nikt nie wymaga aby prezydent był bezpartyjny. Tak akurat się złożyło że Kwach chciał być prezydentem wszystkich Polaków, dlatego w lepszym czy też gorszym skutkiem to wykonywał. Wałęsa też w chwili kiedy tylko zbyt prawica (między innymi Kaczory) poczuła się silna chciał wzmosnienia tej lewej nogi. Zresztą się na tym pośliznął, SLD wygrało wybory i Wałęsa był z nimi w stanie wojny. Ale Kaczor mógłby od czasu do czasu odciąć się od swojej partii i coś dobrego dla kraju zrobić. Nie mówię często ale raz na rok? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Nagonkę? Demokracja już leży dzięki PiS a 02.10.06, 10:32 Wyobrażasz sobie jak bardzo źle czułby się rezudent na długo rpzed tym dniem i podzas niego. dajmy na to 27 października wypada w kalendarzu data "dnia niezależnego i kompetentnego". Ze starchu przed koniecznościa podjęcia autonomicznych działań (w ogóle jakichkolwiek działań) miałby srakę już od końca sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Nagonkę? Demokracja już leży dzięki PiS a 02.10.06, 09:17 Kaczyński zwiększa swoje ZOMO.!! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Nagonkę? Demokracja już leży dzięki PiS a 02.10.06, 09:32 Na informację o działaniach policji opisanych w tym artykule, które oceniam jako zangażowanie po stronie obecnie rządzącego układu politycznego postanowiłem zareagować wysyłając do Komendy Stołecznej Policji w Warszawie na ręce rzecznika (e-mail: rzecznik@ksp.waw.pl ) następującą informację: W związku z informacją podaną przez dzisiejszą GW ( "...Zbigniew Matwiej z Komendy Głównej Policji potwierdza, że takie działania prowadzone są na wniosek Komendy Stołecznej Policjie...") o tym, że KSP zbiera informacje o potencjalnych uczestnikach demonstracji w Warszawie w dniu 7.10.2006 informuję, że ja, Robert Wiktor zamieszkały w Warszawie zamierzam wziąć udział w demonstracji organizowanej przez Platformę Obywatelską. Jednocześnie wyrażam swoją dezaprobatę dla sposobu działania policji w tej sprawie. Robert Wiktor Ponieważ nie wstydzę się siebie, swoich poglądów i działań podałem prawdziwe nazwisko. Mam nadzieję, że wszyscy dla których metody działania obecnego układu rządowego są wstrętne i haniebne (nie mylić z poglądami czy ideami) pójdą w moje ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
tertert pis z pewnoscia chcialby poznac nazwiska 02.10.06, 11:18 najbardziej aktywnych przeciwnikow ich rzadow (tych, ktorzy wezma udzial w manifestacji). podajac _swoje_ nazwisko ulatwiasz im zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A "Magister" Kwaśniewski był "bezpartyjny" ????? 02.10.06, 09:17 PiS wprowadził PARTYJNEGO PREZYDENTA... Hahahaha. A "Magister" Kwasniewski to byl bezpartyjny ???? Szczególnie jak ułaskawiał Sobotkę... Hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: A "Magister" Kwaśniewski był "bezpartyjny" ?? 02.10.06, 10:34 Fajnie, że widzisz, iż kłamczyński jest co najmniej tak samo żałosnym prezydentem jak kwas. Osobiście uważam, że nawet znacznie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 07:58 a gdzie komentarz red. Stasińskiego zaczynający się od słów "Wujdźmy na ulice i obalmy ten rząd zanim siepacze Dorna i Wassermana zaczną wyciągać działaczy opozycji z łóżek o piątej nad ranem..."? Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 07:59 Gdybym mogla - chetnie wzielabym udzial w tej manifestacji - mysla bede z Wami - Jednomandatowe okregi wyborcze - Podatek liniowy - Frekwencji wyborczej - blagam Was ludzie !!!! to ma sens !!! Referenda - wreszcie rzadzacy niech sie dowiedza czago chca ludzie - a nie jedyna sluszna ideologia - przypadkowe spoleczenstwo nie moze miec swojego zdania ???? Wolnosci - bo duszno np od lektury Sienkiewicza :) - Wolnosci sumienia - nikt nie moze mi niczego nakazywac !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 08:14 Ponieważ wielu z nas chętnie byłoby na naszym spotkaniu - podpisujmy się na jakimś forum! Mam ochotę napisać list do Kaczyńskiego - ubliża mi przecież zaliczając do postkomuny - tylko dlatego, że nie popieram go! A on, nie wypominając, bliżej był dzieł Marksa, Engelsa, Lenina i Stalina(?) niż ja - był prawnikiem ( był - zauważ, przeszło mu...). Nie znoszę jedynej słusznej drogi i prawdy - trąci to faszyzmem, a ja juz faszyzm przeżyłam. Komunizm też. I to chyba ciężej niż jego ekselencja kaczor. I mam tego dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 08:43 aleksandra991 napisała: > Ponieważ wielu z nas chętnie byłoby na naszym spotkaniu - podpisujmy się na > jakimś forum! Mam ochotę napisać list do Kaczyńskiego - ubliża mi przecież > zaliczając do postkomuny - tylko dlatego, że nie popieram go! A on, nie > wypominając, bliżej był dzieł Marksa, Engelsa, Lenina i Stalina(?) niż ja - był > > prawnikiem ( był - zauważ, przeszło mu...). Nie znoszę jedynej słusznej drogi i > > prawdy - trąci to faszyzmem, a ja juz faszyzm przeżyłam. Komunizm też. I to > chyba ciężej niż jego ekselencja kaczor. I mam tego dość!!! To mogłaś przeżyć komunizm gorzej niż Kaczor? On musiał doktorat o Leninie napisać! Wiesz jakie to dla niego było nieszczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 08:01 Dzialania policji ????? typowe dla totalitaryzmu - niestety - Jedynie sluszna droga - da nam w kosc !!!!! Ludzie obudzccie sie - idzcie do wyborow - tych samorzadowych tez !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qin IV Rzeczpospolita Ludowa Kaczolad 02.10.06, 08:08 Jak ja to znam posługuja sie metodami władzy ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
signal czym więcej będzie sprawdzać tym 02.10.06, 08:07 więcej ludzi przyjdzie 7 października Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 08:09 UBEKISTAN = KACZYSTAN Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest coraz 02.10.06, 08:09 więcej strachu i lęku. Coraz więcej osób obawia się wypowiadać swoje zdanie, przekonania przeciwstawne rozwiązniom forsowanym przez pisowców. Obawy o utratę pracy czy stanowiska nie są wcale bezpodstawne. Odwaga prywatnych mediów czy też pseudoodwaga anonimowych internautów nie odzwierciedla sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 08:19 Zawsze znajdzie się jakiś Galba albo Jola z Dywit - i ręce człowiekowi opadają! Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 08:31 aleksandra991 napisała: > Zawsze znajdzie się jakiś Galba albo Jola z Dywit - i ręce człowiekowi opadają! Nie chodzi o jakiegoś Galbę czy Jolę, nie chodzi o pstrykanie się na forum - chodzi o naprawdę poważne rzeczy. Mamy do czynienia z recydywą klimatu strachu z czasów PRL, z obawą przed zwolnieniami z pracy i ze stanowisk z powodu niewłaściwej postawy politycznej, czy nawet z powodu innego zdania w konkretnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja TechnoTotalitaryzm tuż tuż.Ziobro jako Stalinowski 02.10.06, 08:37 prokurator angażuje wszelkie siły do walki z wrogami UKŁADU KACZYŃSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 09:01 roztoka napisał: > Mamy do czynienia z recydywą klimatu strachu z czasów PRL, z obawą przed > zwolnieniami z pracy i ze stanowisk z powodu niewłaściwej postawy politycznej, > czy nawet z powodu innego zdania w konkretnej sprawie. To trzeba pracować w prywatnej firmie i nikt nikogo nie wyrzuca za politykę, bo tam na to nie ma czasu, a skoro pracownicy w jakiejkolwiek instytucji zajmują się polityką, to powinni być najpierw ostrzeżeni, a jak nie zaprzestaną tej działalnosci to na zbity pysk wywaleni. W pracy nie ma miejsca na działalność politczną i to nie jest żadnym łamaniem praw demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 09:07 Dziwie sie tej prywatnej firmie, ktora zatrudnia ciebie. Byc moze czytac umiesz, ale napewno nie rozumiesz przeczytanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 09:24 australopitecus napisał: > Dziwie sie tej prywatnej firmie, ktora zatrudnia ciebie. Byc moze czytac > umiesz, ale napewno nie rozumiesz przeczytanego tekstu. Mamy do czynienia z recydywą klimatu strachu z czasów PRL, z obawą przed > zwolnieniami z pracy i ze stanowisk z powodu niewłaściwej postawy politycznej, > czy nawet z powodu innego zdania w konkretnej sprawie. Czy tu nie jest napisane o zwolnieniach z powodu postawy politycznej? Skoro ktoś wyraża postawę polityczną w pracy, to znaczy że prowadzi działalność polityczną na rzecz jakiegoś ugrupowania lub ideologii. A na to w miejscu pracy nie powinno być miejsca. Przeciez jako pracodawca nie chciałbym, żeby pracownicy sie kłócili (szczególnie przez politykę) i byli przez to mniej wydajni. A jak ktoś pracuje w rządowej instytucji, to z doświadczenia powinien wiedzieć, że apolityczność i fachowość sie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 10:39 >A jak ktoś pracuje w rządowej instytucji, to z doświadczenia powinien > wiedzieć, że apolityczność i fachowość sie opłaca. Taaaa, zwłąszcza w Polsce, gdzie nawet sekretarki i sprzątaczki powinny być partyjne. Człowiek, gdzie Ty żyjesz. I jeszcze ten postulat "olewać polityków, to może na ans zwrócą uwagę" - oj naiwny, naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Od Joli z Dywit to ręce precz! 02.10.06, 08:57 aleksandra991 napisała: > Zawsze znajdzie się jakiś Galba albo Jola z Dywit - i ręce człowiekowi opadają! Nie wiem czy zauważyliście że ostatnio Jola (z numerem 4- nie wiem czy prawdziwa bo tych numerków to było) całkiem do sensu pisze. To może teraz prędzej ta pracę znajdzie. W końcu chyba z niej nie głupia kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 08:52 roztoka napisał: > więcej strachu i lęku. > Coraz więcej osób obawia się wypowiadać swoje zdanie, przekonania przeciwstawne > > rozwiązniom forsowanym przez pisowców. Obawy o utratę pracy czy stanowiska nie > są wcale bezpodstawne. > Odwaga prywatnych mediów czy też pseudoodwaga anonimowych internautów nie > odzwierciedla sytuacji Jak obserwuję fora np. gazety czy onetu lub oglada się tv, to widać w dużej większości antypisowskie wypowiedzi, więc ludzie się nie boją, a nawet nie widać zagrożenia wolności słowa. Można odnieść przeciwne wrażenie, że propisowskie wypowiedzi sa piętnowane z dużą agresją. W każdym bądź razie brak obiektywizmu po obu stronach. Nie rozumiem ludzi, którzy angażują się w te dyskusje z dużą zajadłością. Czy naprawdę nie mają co robić? Czy to jest ich praca? Czemu to ich tak interesuje skoro nikomu z tego powodu nic tak naprawdę nie grozi? Jeżeli ktoś krzyczy, to znaczy, że się boi. Ale o co? Moim zmartwieniem jest zapewnienie rodzinie bytu, ale nikt dotychczas się o to nie martwił, mimo rządów lewicy i prospołecznej prawicy. Nikt dla mnie nic nie zrobił i nie sądzę żeby zrobił. To dlaczego mam sie przejmować politykami, którzy od 17 lat siedzą w parlamencie i nic dla mnie nie zrobili. Skoro jakiś polityk rusza innych z posad, to znaczy tylko tyle, że będzie śmiesznie, bo dla mnie i tak nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 09:03 > > Jak obserwuję fora np. gazety czy onetu lub oglada się tv, to widać w dużej > większości antypisowskie wypowiedzi, więc ludzie się nie boją, a nawet nie > widać zagrożenia wolności słowa. Można odnieść przeciwne wrażenie, że > propisowskie wypowiedzi sa piętnowane z dużą agresją. W każdym bądź razie brak > obiektywizmu po obu stronach. Nie rozumiem ludzi, którzy angażują się w te > dyskusje z dużą zajadłością. Czy naprawdę nie mają co robić? Czy to jest ich > praca? Czemu to ich tak interesuje skoro nikomu z tego powodu nic tak naprawdę > nie grozi? Jeżeli ktoś krzyczy, to znaczy, że się boi. Ale o co? > Moim zmartwieniem jest zapewnienie rodzinie bytu, ale nikt dotychczas się o to > nie martwił, mimo rządów lewicy i prospołecznej prawicy. Nikt dla mnie nic nie > zrobił i nie sądzę żeby zrobił. To dlaczego mam sie przejmować politykami, > którzy od 17 lat siedzą w parlamencie i nic dla mnie nie zrobili. Skoro jakiś > polityk rusza innych z posad, to znaczy tylko tyle, że będzie śmiesznie, bo dla > > mnie i tak nic się nie zmieni. W sumie bardzo to sensowe. Tylko jak sam zauważyłeś żaden polityk nic dla Ciebie (jak też dla mnie) nic dobrego nie zrobi. Ale co robić z politykami którzy twierdzą że Ty sam dla siebie nie musisz nic robić bo oni wszystko co dobre dla Ciebie znajdą i Ci dadzą. Powiedzą która stacja telewizyjna jest bee których gazet nie należy czytać bo źle o rządzących pisze. W PRL nie było prawie gazet które o rządzących źle pisały. Radio które źle mówiło o rządzie to tylko był Głos Ameryki i RWE. A telewizja w całości była prorządowa Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: W Polsce n a r a s t a ukryty terror, jest 02.10.06, 09:26 > których gazet nie należy czytać bo źle o rządzących pisze. W PRL nie było > prawie gazet które o rządzących źle pisały. Radio które źle mówiło o rządzie to > > tylko był Głos Ameryki i RWE. A telewizja w całości była prorządowa A i tak każdy wiedział swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Politycy mogą Ci zrobić dużo złego 02.10.06, 10:43 Dziwi mnie Twoja postawa. W prywatnej firmie też nie jesteś bezpieczny. Chcesz zapewnić rodzinie byt, a nieodpowiedzialne pociągnięcia polityków mogą sprawić, że Twoja firma upadnie i co wtedy? PiS obiecywało tanie państwo, a jest państwo coraz droższe. Jak myślisz kto za to zapłaci? Przecież nie ludzie pracujący na państwowych posadach - oni nie wypracowują dochodu narodowego, tylko go konsumują. Ty zapłacisz i inni pracujący w prywatnych firmach, których podatki składają się na budżet państwa. A co do Twojego przekonania, że na państwowej posadzie najlepiej być apolitycznym fachowcem, to bardzo się mylisz. Mało gdzie są polityczni fachowcy na stanowiskach wyższych niz referent. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Trzeba zgłosić sprawę do Trybunału Europejskiego 02.10.06, 08:14 to jest łamanie praw demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Trzeba zgłosić sprawę do Trybunału Europejsk 02.10.06, 08:16 No, dobra! Tylko jak? Ty czy ja, czy wystąpić zbiorowo? I co na to prawo, być może najpierw trzeba polskich sądów? Odpowiedz Link Zgłoś
k.tomek Re: Trzeba zgłosić sprawę do Trybunału Europejsk 02.10.06, 09:03 signal napisał: > to jest łamanie praw demokracji To trzeba pracować w prywatnej firmie i nikt nikogo nie wyrzuca za politykę, bo tam na to nie ma czasu, a skoro pracownicy w jakiejkolwiek instytucji zajmują się polityką, to powinni być najpierw ostrzeżeni, a jak nie zaprzestaną tej działalnosci to na zbity pysk wywaleni. W pracy nie ma miejsca na działalność politczną i to nie jest żadnym łamaniem praw demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
afrykan a sondaż wykazał, że 51% czytelników GW 02.10.06, 08:16 pędzi na manifestację. Ciekawe, ilu was będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: a sondaż wykazał, że 51% czytelników GW 02.10.06, 09:07 afrykan napisał: > pędzi na manifestację. Ciekawe, ilu was będzie? A czemu nie czytasz ze zrozumieniem? To nie było powiedziane że 51% czytelników GW idzie na manifestacje tylko tyle osób z tych co głosowało. Chyba nie trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ka-CzKa pracuje 02.10.06, 08:17 Pojętni uczniowie. Takie rozmowy profilaktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ka-CzKa pracuje 02.10.06, 09:18 PiSie, nic cię już nie uchroni. Naród wstanie jak w 1980 roku i zmiecie was jako wrogów demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Będą dławić w zarodku? 02.10.06, 09:24 ZOMO i NKWD w jednym. Pokazano to wczoraj w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 08:18 A pytali o ilosc łańcuchów od rowerów, bejsboli itp. wyposażenia ? Czas na wytypowanie miejsca na odpowiednik Berezy - PiS czerpie pełnymi garściami z czasów przeszłych więc to chyba jest rozważane. Chichot historii słychać - Dzierżyński,Hitler i Stalin uśmiechaja się w zaświatach - tak trzymać i nie popuszczać pewno by doradzili. Żeby była jasność - mam głęboko z tyłu zarówno LPR ,PiS jak i PO i SO & SLD. Wszyscy są tyle samo warci - jednak kaczorenki są b. niebezpieczni bo mają poczucie własnej wielkości , misji i nieomylności . Odpowiedz Link Zgłoś
spiderr01 Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 08:19 Gdzie chcecie mieszkać w Ubekistanie, Kaczogrodzie, czy w PO(lsce)? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 08:21 To wszystko jest chore i to ciężko! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja ++++++++aresztowania juz sie zaczely++++++++ 02.10.06, 08:21 przeciez nawet na zdjeciu widac jak aresztuja dziewczyny z platformy za brak moherowych beretow. dlaczego milczy europa??? dlaczego milczy swiat??? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: ++++++++aresztowania juz sie zaczely++++++++ 02.10.06, 08:24 To co piszesz, jest śmieszne. Ale poczekaj, aresztowania sie zaczną. I to nie za moherowe berety. Za przekonania. A to groźniejsze! Zaczną się "lojalki" - i powtórka z rozrywki! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja Re: ++++++++aresztowania juz sie zaczely++++++++ 02.10.06, 08:42 widac Olu ze jestes jeszcze mloda i naiwna. aresztowania w calym kraju trwaja juz od kilku dni . pisiory po zdemaskowaniu ich metod nie zawahaly sie siegnac po gestapowskie metody. gazety o tym nie pisza bo aresztowania przeprowadzane sa o piatej rano a sasiedzi zastraszani. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: ++++++++aresztowania juz sie zaczely++++++++ 02.10.06, 09:11 nowa.swiecka.tradycja napisała: > widac Olu ze jestes jeszcze mloda i naiwna. aresztowania w calym kraju trwaja > juz od kilku dni . pisiory po zdemaskowaniu ich metod nie zawahaly sie siegnac > po gestapowskie metody. gazety o tym nie pisza bo aresztowania przeprowadzane > sa o piatej rano a sasiedzi zastraszani. Masz jakiś dowód czy pracujesz w Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Gdzie się można skrzyknąć ? 02.10.06, 08:26 Rzecz jasna, ze nie każdy może być w tym czasie w Warszawie. Ale w każdym mieście, gdzie jesteśmy o 10-tej pod aktualnym magistratem. O.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Przy kazdej budce z piwem i jabcokami bede 02.10.06, 08:38 punkty zbiorki dzialaczy PO; Tusk pewnie sam z siebie przyjdzie "nabzdyczony"; przeciez wiadomo, ze to alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Przy kazdej budce z piwem i jabcokami bede 02.10.06, 11:20 w odpowiedzi silesius.monachijskiemu Używając Twojego sposobu etycznego oceniania innych i Twojej poetyki: Silesius. monachijski w każdym głupim wpisie, przecież wiadomo, że to głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Przy kazdej budce z piwem i jabcokami bede 02.10.06, 16:19 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Przy kazdej budce z piwem i jabcokami bede 02.10.06, 19:25 silesius.monachijski0 napisał: > punkty zbiorki dzialaczy PO; Tusk pewnie sam z siebie przyjdzie "nabzdyczony"; > przeciez wiadomo, ze to alkoholik To co napisałeś swiadczy o tobie.Biedny jesteś i pożałowania godny. Odpowiedz Link Zgłoś
tadekxxx1 Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 08:24 Pieniactwo i Skowyt Podłość i Samouwielbienie Popaprani i Spodleni Pryszczaci i Sprzedajni Pogarda i Skamlenie Podlizusy i Szydercy Przekupni i Szaleni Paranoja i Szambo Pieprzy i skamle Pomyje i Syf!!!!!!!!!! Prywata i Sodoma Przekupstwo i Szambo. Prostytucja i Sutenerstwo. Potwory i Spółka. Pasmanteria i Szydełkowanie. Plac i Smaruj Po ile Stanowisko Pienišdze i Stanowiska Przekupstwo i Stołki Pulchni i Smutni Pierdy i Smrody Pogršżeni i Spienieni Podejrzliwo?ć i Spisek Paranoicy i Skandali?ci Populizm i Szowinizm Pieniacze i Sklerotycy Poklamani i Swarliwi Poronieni i Spó?nieni Przekręt i Spadamy Prawi i Skorumpowani Parapety i Sedesy Porno i Skarpetki Pisuar i Sraczka Pragnienie i Sprite Prymitywy i Salony Poczwary i Stonki Podaruj im Skarb Pomożemy ich Sšdzić Prosto i Szybko Prostata i Staro?ć Pomóżmy im Schudnšć Piłka i Szachy Portfel i Sakiewka Pisklę i Skorupka Podajmy im Skrzydła Powstać i Skonać Powtórzmy im Starannie Przekupstwo i Skrucha Praca i Służba Powiększ ich Skład Popraw ich Sytuacje Pilnie ich Szukamy (głosów) "Potężni" i "Silni" Pomysłowi i Stabilni Przestepstwo i Szubienica Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.gui a gdzie socjalizm?? 02.10.06, 08:34 tadekxxx1! tyle słów na "s" a nie ma "socjalizm"!! naprawdę nikomu w tym kraju nie przeszkadza, że PiS to skrajnie socjalistyczna partia (bardzie socjalityczna nawet od PO i SLD)?! PiS - Populizm i Socjalizm -- ONLY CAPITALI$M Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Prawdopodobnie, LPR-owska manifestacja będzie 02.10.06, 08:24 manifestacją PISiacką. Marcinkiewicz jest skandalicznym facetem, że dał zezwolenie na kontrmanifestację w tym samym czasie. Ale jeżeli będzie jakieś większe zamieszanie z tego powodu, traci szanse w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Prawdopodobnie, LPR-owska manifestacja będzie 02.10.06, 08:29 Marcinkiewicz jest żałosnym facetem i robi to, co mu każą. Trzeba olać LPR, nie wdawać sie z nimi w żadne dyskusje, mimo prowokacji, które napewno będą! Robimy swoje, tak jak proponowalam, o 10-tej przed każdym magistratem w całej Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Demokracja gwarantuje nam prawo do manifestacji 02.10.06, 14:45 zresztą manifestacje LPR i MW są z reguły pokojowe jedynym przypadkiem kiedy w ruch poszły kamienie była demonstracja przeciw statkowi aborcyjnemu na zatoce gdańskiej, inne manifestacje były pokojowe Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 08:26 "Interesuje ich godzina wyjazdu do stolicy, numery rejestracyjne autokarów i kto nimi będzie jechał - mówi jeden z działaczy pomorskiej PO. - Po co im ta wiedza? Pytałem, ale nie odpowiedzieli." Kilka latek temu - nie pamietam dokladnie (2, moze 3) przylecial do Krakowa jego, tfu, ekscelencja bush i jechalismy cala ekipa autokarem z Warszawy by go godnie wygwizdac. Pol dnia nam zeszlo, bo bylismy kilka razy kontrolowani - a to na rogatkach Warszawy, a to dalej na trasie, wreszcie juz na rogatkach Krakowa autokar nam po prostu aresztowali - wszystko po to zebysmy nie dotarli na miejsce - poszlismy kawalek na piechote i dalej miejskimi autobusami - strasznie sie zdziwili kolesie z policji, ale nic nie mogli poradzic.... Autokar oddali nam dopiero w srodku nocy, po interwencji dziennnikarzy (tu musze oddac czesc gw) - przy czym wlepili kierowcy jakis kuriozalnie wysoki mandat za to ze jedna z szyb rzekomo nie miala homologacji (do niczego innego nie mogli sie po prostu przyczepic). Niech ta historia sluzy za wyjasnienie po co teraz potrzebne takie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Policja sprawdza kto będzie manifestował w st 02.10.06, 09:41 Jest oczywiste, że policja pilnie odnotowuje nry autokarów, żeby je po drodze zatrzymać i zakazać dalszej jazdy. Powód takiego zakazu zawsze się znajdzie (vide - brak homologacji szyby z postu Kijwoko). Jedynym wyjściem - podawać policji lipny nr i fałszywe miejsca zbiórki. Zawsze można będzie powiedzieć, że zmieniono pojazd w ostatniej chwili, bo tamten miał coś nie tak z hamulcami, oponami, czy tp. W razie przypadkowego zatrzymania po drodze, należy mówić, że to wyprawa na grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Coś trzeba zrobić, 02.10.06, 08:27 bo nas nakryją pałami i moherami. Dajcie jakiś internetowy adres, gdzie możnaby się umówić, zebrać, rozpropagować protest. Brońmy siebie i kraju przed dyktaturą oszalałego drobiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja Re: Coś trzeba zrobić, 02.10.06, 08:54 trzeba przede wszystkim powiadomic amnesty international Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Coś trzeba zrobić, 02.10.06, 09:20 Kaczyński=Rydzyk=Śmieszność. Dzierżyński.? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczordonald Policja sprawdza kto będzie manifestował w stolic 02.10.06, 08:32 Nowe wraca!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik Po prostu policja boi się czy zwykli ludzie nie 02.10.06, 08:37 zareagują podobnie jak na antyrządowy spęd samoobrony w Sosnowcu. Będzie trzeba chronić tą garstkę poowskich komediantów. Wiadomo jak naród kocha aferałów, gdyby nie ochrona policji, mogliby wrócić z tej awantury nieźle pokiereszowani, z podkulonymi ogonami. Odpowiedz Link Zgłoś