buszek3 04.10.06, 07:06 Moze dojsc do b. ciekawych ustalen siegajacych powstania TVN, powiazaniach wlascicieli i ich spolek z UB/WSI etc. etc. Stad atak TVN i innych mass- mediow na PiS. Brawo Kaczynscy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xe92 Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 07:12 a ja poprosze najpier o rozliczenie naszych miłosciwie panujacych z np. afery telegrafu, z kłamstw Kurskiego, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu A co się dziwisz PiSowi 04.10.06, 07:51 partii miłosiernie nam panującej. Chca wszelkimi sposobami odwrócic uwagę. xe92 napisał: > a ja poprosze najpier o rozliczenie naszych miłosciwie panujacych z np. afery > telegrafu, z kłamstw Kurskiego, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: A co się dziwisz PiSowi 04.10.06, 07:56 no to chlopaki graja chyba va banque. mam nadzieje, ze umoczas na calej linii. npzdr zaputym karlom rewolucji mowimy stanowecze NIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
levy PiS odwraca kota ogonem. 04.10.06, 08:15 Nawet jeśli to była "prowokacja" (a prędzej trafię 6 w Dużego Lotka niż to mogłaby być prawda) to musieli brać w niej udział Lipiński i Mojzesowicz. Wszyscy widzieliśmy i słyszeliśmy co mówili, nie wyszli od Beger gdy ta stawiała warunki, nie powiedzieli jej "my za taką współpracę to dziękujemy". No chyba, że są cyborgami, którymi "układ" mógł zdalnie sterować. PiSiory ze strachu leją po spodniach, a cała opozycja powinna wciąż przypominać o istocie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Gdy władzunia wyślizguje się z łapek... 04.10.06, 10:18 PiS traci nerwy i popełnia błędy. Przecież agenci WSI siłą nie zaciągnęli dwóch ministrów do pokoju posłanki Beger, nie zmusili ich do tego, żeby składali jej korupcyjną propozycję. Atakując TVN PiS co najwyżej konsoliduje swój żelazny elektorat (pewnie ok. 10%), ale idzie na zderzenie czołowe z mediami. Nie sądzę, żeby PiSowi się to opłaciło. Już 12 listopada się o tym przekonamy. - NIEOBOJĘTNI - blogi wolnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz Czy to, że 'piss' po angielsku znaczy sikać to też 04.10.06, 13:39 Czy to, że 'piss' po angielsku znaczy sikać to też jest element układu? Czy inteligentny człowiek może zrobić w XXI wieku ze słowa 'piss' skrót nazwy swojej partii??? Od samego początku ta nazwa kojarzy mi się z kiblem i nic na to nie jestem w stanie poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 UB Vizja pana Waltera to pralnia UBckich pieniędzy 04.10.06, 14:03 Towarzysz M. Walter był zaufanym Tow. Macieja "Śląskiego" i Tow. Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Cza było głosować matoły! 04.10.06, 14:08 Wszyscy teraz płączecie, krzyczycie, a na wybory ku.. nie poszliście, w efekcie czego jest jak jest, a kaczor twierdzi że reprezentuje naród. Zakładając, że jest około 30 mln uprawnionych do głosowania, a wśród nich 2 mln słucha radyja, to PiS ma ok 6,5% poparcia. Ale jak te dwa miliony idzie głosować na pis, a z pozostalych 28mln tylko 30% zagłosuje, to pis ma już ponad 20% głosów!!! A nie tylko radioryjni głosowali na pisdowatych... PS: A narzekaliśta na SLD, że złodzieje i kłamcy. Z deszczu pod rynnę... Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: Cza było głosować matoły! 04.10.06, 19:15 kontonaspam napisał: > Wszyscy teraz płączecie, krzyczycie, a na wybory ku.. nie poszliście, > w efekcie czego jest jak jest, a kaczor twierdzi że reprezentuje naród. > Zakładając, że jest około 30 mln uprawnionych do głosowania, a wśród > nich 2 mln słucha radyja, to PiS ma ok 6,5% poparcia. Ale jak > te dwa miliony idzie głosować na pis, a z pozostalych 28mln > tylko 30% zagłosuje, to pis ma już ponad 20% głosów!!! > A nie tylko radioryjni głosowali na pisdowatych... > > PS: A narzekaliśta na SLD, że złodzieje i kłamcy. Z deszczu pod rynnę... Nie nazywaj Polaków matołami.I nie pisze się radyja tylko radia i nie narzekaliśta tylko narzekaliście panie super inteligencie nie matole.Taki jest właśnie elektorat PO,brakóje merytoryki ale nie wulgarności,arogancji i niczym nie uzasadnionej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Cza było głosować matoły! 04.10.06, 19:51 brakÓje? "super inteligencie" i "nie matole" osobno? Ponadto fajnie jest używać przecinków. A jak się je już stawia, to dobrze użyć po nich spacji. I jeszcze pisze się trzeba a nie trza, i nie radioryjni tylko prawdziwi patrioci, nie? I nie jestem elektoratem PO, mam poglądy centrolewicowe. Więc zaraz wyjdzie że byłem w PZPR i UB. W podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
szapoba Re: ingostar - wsiech_gieniuś 04.10.06, 23:19 ingostar napisał: > > Nie nazywaj Polaków matołami.I nie pisze się radyja tylko radia i nie > narzekaliśta tylko narzekaliście panie super inteligencie nie matole.Taki jest > właśnie elektorat PO,brakóje merytoryki ale nie wulgarności,arogancji i niczym > nie uzasadnionej nienawiści. Ależ po(pap)pra(w)ny ciołek. "BrakÓje", buhahaha, a co to takiego - jakieś ogniwo "brakÓjące"? Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: PiS odwraca kota ogonem. 04.10.06, 12:19 'Prawo i Sprawiedliwość - wielkie semantyczne nadużycie.' - dobre :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Nie badz debilem. 04.10.06, 19:24 Gdyby Beger uslyszala od Lipinskiego: "my za taką współpracę to dziękujemy" to takiej "tasmy prawdy" nikt by nie zobaczyl na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 PiS to banda szczyli 04.10.06, 16:25 Mieli podobno rzadzic krajem, a tu wdaja sie w przepychanki jak zgraja przedszkolakow Widac, nie sa zdolni do niczego poza placzem i obsrywaniem wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
ollo2005 Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 07:40 Redaktor Kublik, wspołautorka tekstu, jest żona Morozowskiego z TVN. Czy to ma byc bezstronny artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 08:52 ollo2005 napisała: > Redaktor Kublik, wspołautorka tekstu, jest żona Morozowskiego z TVN. Kublik jest tylko koleżanką żony Morozowskiego. Żoną Morozowskiego jest inna dziennikarka GW, Agata Nowakowska. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Afera zdjęciowa 04.10.06, 07:42 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1715307,49622.html?skan=3661791 Żenujący "dziennikarze". Oni pewnie nigdy nie pomylili fotki. He, he, he! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Afera zdjęciowa na pierwszej stronie świadczy... 04.10.06, 09:25 ... o poziomie "gazetki" i pracujących w niej "dziennikarzy". He, he, he!!! :-))) Niezorientowanym tłumaczę, że tego typu "lapsus zdjęciowy" (identyczne bądź bardzo podobne nazwisko) nawet w najlepszej w gazecie codzienniej zdarza się mniej więcej raz na kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Afera zdjęciowa na pierwszej stronie świadczy 04.10.06, 16:14 Np w Izraelu dali zdjęcie wybitnego teoretyka matematyki zamiast kiepskiego teoretyka prawa. :) PS. Ok u tego pierwszego choroba skręciła w morderczym kierunku zamiast realizować się bezpośrednio jako polityk, jednak raczej nikt nigdy poziomu jego intelektu nie kwestionował, gorzej ze zdrowiem psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 08:10 Żenada, co te nikczemne kaczki wyprawiają. Cała Polska słyszała jak chcierliście dać łapówę Beger i nie ma znaczenia kto to nagrał. Inna sprawa, że nie wierzę Kur[ew]skiemu, bo to kłamiwa dziwka jest. Ale teraz napluje, TVN pójdzie do sądu, Ziobro wyda dyspozycję i zanim TVN wygra z 5 lat minie, a PiSdowaci będą w tym czasie bajki opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2307 Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 08:17 kiedy ktos w koncu udupi ta SPRAWIEDLIWOSC!? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Gruby i Głupszy __Pitbule TVNu 04.10.06, 08:49 Gdzie tolerancja , gdzie wolność słowa, gdzie kultura swoboda wypowiedzi. Wpadliście we własne sidła nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
roch12 Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 08:33 Pisiory narobiły ogromnego smrodu wokół siebie a teraz największy kłamca Polski Kurski i mamlacz Kuchciński wmawiają narodowi że rozsiewają nowy zapach plskiej złotej jesieni-może dość panowie-przeproście Polaków i won Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 PiS pacyfikuje media prywatne 04.10.06, 08:40 Kiedy PiS zaczął zawłaszczać media publiczne, zastanawiałem się, w jaki sposób spacyfikuje media prywatne. I teraz już chyba to się wyjaśnia - zastraszyć, zdyskredytować, uniewiarygodnić, oskarżyć o agenturalne powiązania itp. Ciekawe jaką armatę wytoczą na Polsat. Chyba, że liczą na to, że Polsat sam się przestraszy i będzie milszy dla władzy, a przynajmniej będzie siedział cicho. No i trzeba znaleźć bata na Wyborczą. Ale tu walka będzie chyba na śmierć i życie. PS. Chciałbym przypomnieć, że kiedy przy władzy było SLD, a szefem TVP Kwiatkowski, wszyscy na tym i innych forach mówili, że walą Wiadomości i wolą oglądać Fakty, bo te nie podlizują się władzy (SLD). Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: PiS pacyfikuje media prywatne 04.10.06, 16:08 No ichyba wiele się tu nie zmieniło? Wiadomości zmieniły tylko stronę, którś liżą, poza tym różnicy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: PiS pacyfikuje media prywatne 04.10.06, 22:14 Dobrze że sam zauważyłeś które media zapalczywie atakują PIS i zakłamują rzeczywistośc,to widzi każdy nawet ty wróg PIS-u i interesu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Gruby i Głupszy ____Pitubule TVNu 04.10.06, 08:47 Walter zaszczep ich od wściekllizny. Próba medialnego linczu na Kurskim świadczy, że o dziennikarstwie tutaj nie ma mowy. To polityczna hucpa a nie program. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
hermansamter Re: Gruby i Głupszy ____Pitubule TVNu 04.10.06, 09:49 Jeżeli dziennikarze TVN potrzebują szczepionki, to Kurskiego powinno się od razu uśpić. Jego wczorajszy występ w Teraz My przypominał ujadanie podrażnionego buldoga. Coś w stylu Żyrinowskiego z pamiętnych ekscesów w rosyjskiej TV. Rozmawianie z kimś takim to jak próba nawiązania konwersacji z oszalałym psidłem u płotu. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Gruby i Głupszy ____Pitubule TVNu 04.10.06, 10:18 www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe nic dodać , nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat Re: Gruby i Głupszy ____Pitubule TVNu 04.10.06, 10:52 scolopetarius napisał: > www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe > nic dodać , nic ująć Chłopie!! Naoglądałeś się TVTrwaj i teraz bredzisz:-) Białe to białe!!! Czarne to czarne!!! Taśmy prawdy są dla ciebie chyba biało-czarne:-) \ nic dodać nić ująć Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy zakłamane PiS`iory-wbrew pozorom pokazuje to... 04.10.06, 14:53 ...ten film Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: Gruby i Głupszy ____Pitubule TVNu 04.10.06, 22:19 hermansamter napisał: > Jeżeli dziennikarze TVN potrzebują szczepionki, > to Kurskiego powinno się od razu uśpić. > Jego wczorajszy występ w Teraz My przypominał > ujadanie podrażnionego buldoga. Coś w stylu > Żyrinowskiego z pamiętnych ekscesów w rosyjskiej TV. > Rozmawianie z kimś takim to jak próba nawiązania > konwersacji z oszalałym psidłem u płotu. Hieny skutecznie można poszczuc tylko buldogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 10:05 Pacewicz napisal, ze tak sie nie robi. Trzeba robic tak, jak Wybiorcza, od kampanii wyborczej atakowac PiS niezaleznie od tego co robi a przede wszystkim, od tego, co chce zrobic. Wszystko bylo zle, wszystko krytykowal. Tak sie robi ! Podzial na jawnie stronniczych dziennikarzy, szczegolnie z TVN-u i Wybiorczej i tych, ktorzy probuja utrzymac rownowage wciaz odpowiadajac na ataki jest przede wszystkim dzielem takich Pacewiczow i Stasinskich. Oni zawsze wiedza jak sie to robi. Jak masz inne zdanie to jestes pitbullem, oszolomem czy chodzisz w berecie. To sa koszty takiego zdeklarowanego braku obiektywizmu. Tak sie nie robi, panie Pacewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 12:30 a moze laskawie wyjasnisz, co dobrego zrobili 'kartoflanka boys' dla tego kraju. ja zauwazam tylko wzrost nienawisci i nic poza tym. powiedz mi do cholery co dobrego ?! poza tymi igrzyskami nie nic... zenada. potem zeby sie podniesc trzeba bedzie zasuwac podwojnie. optymalnie byloby, gdyby przez te wybryki ludzie straci prace i nie mieli za co zyc. moze wtedy przetarliby oczy i stwierdzili prosty fakt, ze grzebanie sie w gownie to nie rozwoj. npzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 22:32 O Kurskim to się powtarzasz i to nie tylko na tym forum.A co dobrego zrobił ten rząd,no więc gospodarka nigdy jeszcze nie miała się tak dobrze,bezrobocie spada,inwestycje zagraniczne rosną lawinowo,dokonuje sie naprawa państwa i walczy z korupcją na ogromną skalę,poczekaj aż wejdą w zycie nowe ustawy wtedy sie dopiero rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
mzast Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 10:26 Zasadnicze pytanie!: Kto w Polsce jeszcze nie jest agentem, czy tajnym współpracownikiem, obojętnie czego i kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne g o w n o 04.10.06, 10:55 PiS - Przeproscie i Spie..jcie, nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
tduklas Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 11:47 UWAGA UWAGA Sezon polowań na kaczki tylko do 21 grudnia. Trzeba się spieszyć. Brawo Sakielski i Mrozowski - Pozdro dla TVN Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Kurski-nieugiety inkwizytor i negocjator 04.10.06, 11:48 przed ktory trzesa sie rece i uginaja nogi, jezyk sie placze, uciekaja mysli. Ten facet to bicz bozy na komunistow, sb i wsi. Kazdy kto go spotka na swojej drodze, musi najpierw zrobic rachunek sumienia. Bezlitosny, bezkompromisowy, charyzmatyczny o hipnotyzujacym wplywie na swoich przeciwnikow. Wczoraj mozna bylo ogladac z przyjemnoscia kolejny pokaz jego niezaprzeczlynch talentow, gdy robil kaszane z tvn, nieformalna lista maciarewicza dziennikarzy wsi powieksza sie z kazdym dniem, tvn to tylko foropczta Kurskiego i jego swietnej ekipy, celem jest jeszcze wiekszy kasek, ktory jest od dawna na celowniku, o tym opinia publiczna uslyszy juz niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jest taka para grubasów z tłustymi mordami! 04.10.06, 11:59 zamiast mowy ludzkiej, wydają dziwne dżwięki,piardnięcia,bekaniei inne ptasie pitolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne Re: Kurski-nieugiety inkwizytor i negocjator 04.10.06, 12:00 haha zygfryd.okrutny to chyba jaja sa prawda? jesli tak to mocno zakamuflowane :) ale jesli nie to nalezy wspolczuc.. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Polski Napoleon-maly wzrostem, wielki strateg 04.10.06, 12:28 kazdy kto poddrazni Kaczynskiego, niech wie ze porusza mlyn polskiej rewolucyjnej historii. Tak tez sie stalo niedawno z prowokacja sammobrony i jej sponsorow, jak juz wielokrotnie to bywalo polski Napoleon, odwrocil karty hsitorii i planowana porazke zamienil w sukces. Polski Napoleon ma poparcie na Wybrzezu, na Slasku, wsord mas rewolucjynch, jakie zawsze byly wielkie osrodki przemyslowe, tu jego sila i niezaprzeczalne walory przywodcze. Jego hipnotyzujacy wplyw na masy i przeciwnikow politycznych, poraza kazdy atak na polskiego Napoleona. Slodka zemsta, strategiczny podstep, zdobywa mu juz uznaie nie tylko w Polsce, ale i calej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
net75 Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 12:18 Taaaak. I jeszcze w dodatku specjalisci od efektow specjalnych zrobili material dla TVN, bo Lipinski nie widzial sie nigdy z Beger... A moze ktos w niego wmusil zaproponowanie korupcji politycznej? Och jej, niech ten PIS wraca do tej swojej Wolski, bo semantyczne naduzycia tej partii przekraczaja mozliwosci zakwalifikowania ich jako skroty myslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 16:11 No co ty, o klonowaniu nie słyszałeś? To był pierwszy udany przykład sklonowania polityka. Ze względu na ilość komórek mózgowym znacznie prostszy niż np. sklonowanie myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfan1 Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 12:19 Raport nie został jeszcze opublikowany, a dziennikarze GP już go znają ? Czy to oznacza, że oni współpracują ze służbami albo co gorsza ktoś z komisji Antka M. wynosi informacje ? Zgroza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 12:57 PiS już w piętkę goni i gdzieś się wyłoży, bo PiS rządzi Polską jak czerwoni -z loży. Prezes Jotka dalej nie rozumie, że tak się rządziło wyłącznie w komunie, nie ma żadnych dążeń w celach gospodarczych, tylko ma ambicje na grożenie palcem. Jak w Polsce będzie? nie raz się pytałem - i widziałem tylko jak PiS i bez trwogi chce by socjalizm został i miał wszystkie nogi. Bo afer w tym PiS-ie to nie ma nawet końca i chcą zniszczyć Polskę jak my tego - zaskrońca. A jaki cel braciom nadal znów przyświeca? - oni już nie wiedzą, bo leżą na plecach i nie pomagają już żadne kroplówki i atakują ludzi jak te wściekłe muszki. A, że tych muszek został jeszcze rój, więc się człowieku ostro ich bój. I wymyślili w ostatniej chwili, że armia będzie - nie profesjonalna -ale jak za Ćwieczka bo gdy roześlą "wici" to cały naród za broń wnet pochwyci. Więc młody człowieku przemyśl jeszcze raz komu chcesz zaufać bo swój głos mu dać Na czerwonych nie głosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
g.9001 Zemsta PiS na TVN. 04.10.06, 13:21 Już dawno przewidziałem, że tak się skończy romans polityczny TVN z populistami z PiSu. Kiedy dziennikarze tej stacji brali aktywny udział w nagonce na Cimoszewicza widać było gołym okiem ich zaaangażowanie polityczne wywołane zleceniem z góry. Tego się po prostu nie da ukryć dla wytrawnego obserwatora mediów. Wielu z nich potem nie kryło swej sympatii ani zasług dla PiSu, jak np red.Bogdan Rymanowski. Zupełnie ignorowane były opinie na temat zagrożenia demokracji zapędami autorytarnymi Kaczyńskich. TVN24 praktyczne wypełniało skuteczne rolę tuby propagandowej tej partii, zapraszając codziennie tzw komentatorów o prowieniencji prawicowej, będących po prostu agitatorami politycznymi PiSu, takich jak red.red. Sakiewicz, Semka, Karnowski, Gargas, Ziemkiewicz i inni. Bez przerwy trwał festiwal konferencji prasowych polityków PiSu. Po opanowaniu przez kaczystów publicznych mediów, znaczenie TNV dla propagandy PiSu znacznie spadło, stąd obecnie nie boją się uruchomić wszelkich możliwych nacisków aby zdławić niezależnych dziennikarzy, takich jak red.Morozowski. Nawet sfingowanie afery z red.Suboticem, rzekomo współpracującym z WSI, nie zmieniło strategii TVN-u. Logicznym następstwem były karczemne awantury na antenie z red.Sakiewiczem czy też posłem Kurskim. Tego się po prostu nie daje oglądać ani słuchać. Ja wiem, że sprawy zaszły za dalego, aby wszystko od razu zmienić. Polecam jednakże przestudiowanie warsztatu dziennikarskiego w BBC, stacjach niemieckich czy tez francuskich, nadających programy informacyjne na żywo. Tam się agitacji politycznej po prostu nie daje. Innym zagadnieniem jest problem cenzury (autocenzury) stosowanej w mediach podległych ITI. Wielokrotnie nie dopuszczono moich komentarzy na portalu Onet.pl, także obecnie nawet nie próbuję. Na forum TVN24 to samo. Dla przykładu odmówiono opublikowania na tym forum życiorysu Piotra Farfała, znanego ze swych sympatii do ruchów faszystowskich działacza LPR-u, obecnie w zarządzie TVP. Nie jestem pewien, czy ten komentarz zostanie dopuszczony na forum TVN24, gdzie nadal działa spore grono agitatorów z PiSu, dlatego umieszczam go na forum GW. P.S. Odmowa. Na forum TVN24 oraz na Onet.pl odmówiono zamieszczenia mojego postu. Ponadto odmówiono zamieszczenia go na WP.pl oraz na Interii. Jest to przykład stosowania cenzury, na skalę o której wcześniej nie miałem wyobrażenia. Drodzy forumowicze, powiedzcie mi, jakie aspOdmowa. Na forum TVN24 oraz na Onet.pl odmówiono zamieszczenia mojego postu. Ponadto odmówiono zamieszczenia go na WP.pl oraz na Interii. Jest to przykład stosowania cenzury, na skalę o której wcześniej nie miałem wyobrażenia. Drodzy forumowicze, powiedzcie mi, jakie aspołeczne treści są w moim tekście, których być może ja nie zauważyłem ? Czyżby apel do stosowania standardów niezależnego dziennikarstwa, jest tak niebezpiecznym i wywrotowym pomysłem, iż wymaga stosowania cenzury w IV RP ? Czy forum GW jest to jedyne miejsce (jeszcze) bez cenzury w polskich mediach ? Co na to obserwatorzy z UE i Rady Europy. Warto, aby przypadki stosowania cenzury w Polsce zostały zbadane. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Ale smród w tym TVN-ie! 04.10.06, 16:12 No, ale przecież nie dało się pokazać tych taśm bez pokazania Lityńskiego! A że po nim śmierdzi? Trudno, w końcu cel uświęca środki a prawda nas wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
taus Pfff A ja zadam pytanie, co ma TVN i wszelkie te 04.10.06, 14:30 Pfff A ja zadam pytanie, co ma TVN i wszelkie te powiazania prawdziwe bądź urojone do tego co mówili Mojzesowicz z Lipińskim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo taus..BA !!!.. i oto chodzi, by przykryć swoje bru 04.10.06, 14:39 brudy!..Kaczyńscy popełnią każde świństwo, by utrzymać sie przy władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
wafga Imperium kontratakuje 04.10.06, 14:48 Z jednej strony dziwią mnie te ostatnie poczynania PIS, bo wygląda na to, że goście stracili kontakt z rzeczywistością. Zupełnie nie widzą, że te ich wszystkie ostatnie poczynania to strzelanie do własnej bramki. Z drugiej jednak strony pewno jest tak, że wodzu będąc premierem nie jest w stanie sam wszystkiego ogarnąć więc powierza część działań takim dupkom jak kurski czy macierewicz samemu tego nie kontrolując. Wygląda więc na to, że pis będzie się już tylko staczał po równi pochyłej dokładnie tak samo jak sld. W te ich prymitywne kłamstewka już nikt rozsądny nie wierzy. Pójdą tą samą ścieżką co radio maryja, skupią wokół siebie niewielką grupkę fanatyków, którzy są głusi na wszystko, olewając cały umiarkowany środek społeczeństwa. Współczuję, z Napoleona została tylko wydmuszka czyli wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy Dokładnie tak...wystarczy zobaczyć co robi... 04.10.06, 14:57 ...rząd i Parlament - biją cały czas piane: układy, zmowy, zaraz pojawią się pewnie komuniści z Klewek, a czy uchwalili choc jedna ustawę, która zmieniłą by na lepsze życie zwykłego Polaka? oczywiście, ze nie...PiS to banda oszołomów, którzy stracili kontakt z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Dokładnie tak...wystarczy zobaczyć co robi... 04.10.06, 16:10 yhy_yhy napisał: > ...rząd i Parlament - biją cały czas piane: układy, zmowy, zaraz pojawią się pe > wnie komuniści z Klewek, > > a czy uchwalili choc jedna ustawę, która zmieniłą by na lepsze życie zwykłego P Twoje wypociny sa tak samo dobre jak Twoj nik dyzurny burku Michnika. > olaka? > oczywiście, ze nie...PiS to banda oszołomów, którzy stracili kontakt z rzeczywi > stością. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy to wszystko co masz do napisania głąbie...? 04.10.06, 16:17 ...twój nick za to poraża...hehehe... jesteś pieskiem łgarzy z PiS`u...? PiS = Paranoicy i Skandaliści, Przeinaczanie i Stronniczość, a może tylko Potatoes in Shit dwa półdupki to cała dupa, a dwa pólgłowki nie tworzą jednej głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Imperium kontratakuje 04.10.06, 16:13 O przepraszam, Napoleon miał 168 cm wzrostu, a miłościwie nam panujący mają po 164 - tyle co Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Panowie z TVN mowia pol prawdy.... 04.10.06, 16:00 Twierdzzenie jakoby to oni zglosili sie do pani Begier jest absurdalne,i to dyskredytuje cale zamierzenie.To Lepper wyslal Begier po rozmowie z Tuskiem do TVN powodujac zaleznosc i tak juz dyspozycyjnych mediow od struktur mafijnych i ich obroncy Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 16:05 Wiara PiSu w głupotę społeczeństwa jest naprawdę porażająca. A fakt, że rzecznik Macierewicza jest w stpce "Gazety Polskiej" to oczywiście nie jest żaden układ, a jedynie czysty przypadek. Aha, i samo dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Zemsta PiS na TVN 04.10.06, 16:08 ar.co napisała: > Wiara PiSu w głupotę społeczeństwa jest naprawdę porażająca. A fakt, że > rzecznik Macierewicza jest w stpce "Gazety Polskiej" to oczywiście nie jest > żaden układ, a jedynie czysty przypadek. Aha, i samo dobro. Swietna uwaga ,tak to walka z agentura struktur mafijnych lewackich agentow i ich obroncow uwiklanych w mafijne interesy PO z Tuskiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś