puuchatek 10.10.06, 14:04 Czyli: "Jeśli mi udowodnią, że łgałem, to przeproszę". No dzięki, dzięi łaskawco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:07 Oj Jacuś biedactwo... kłamał w afekcie. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin łaski nie robi 10.10.06, 14:13 Jak będzie miał wyrok sądu nad głową, to nie że może ale musi. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Przeprosiny od tego hm... człowieka? 10.10.06, 14:14 Jakby to o mnie chodziło, to bym wolał żeby mnie nie przepraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_komu_komunisci_z_pis Kurski mieknie, slepaki się mu wyczerpały ???????? 10.10.06, 14:19 "widzisz Ździebło trawy w oku blizniego swego a belki w swoim oku niedosrzegasz" w afekcie kłamał ciekawe kiedy albo czy wogle mowi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kurski mieknie, slepaki się mu wyczerpały ??? 10.10.06, 14:20 kurski klamie jak tylko ryj otworzy !! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a kto chce jego przeprosin? 10.10.06, 14:39 tak dlugo jak PiS bedzie trzmal to cos w swoich szeregach tak dlugo cala kompromitacja i blazenada jaka wynika z dzialan kurksiego bedzie czescia PiS. Zaden gospodarz nie moze trzymac swini na podworku i nie przyznawac sie do smrodu ktory ona robi Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: a kto chce jego przeprosin? 10.10.06, 14:41 jak to mówią : "wart pies swojego pana" Czyli innymi słowy : cały pis jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 ++++Tylko wysokie zadośćuczynienie powstrzyma++++ 10.10.06, 14:49 kłamcę przed następnym kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.s Łajdak z PiS 10.10.06, 14:56 Bulterier śmierdzi strasznie jak większość z Towarzyszy z parti Posady.i.Stołki fu Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! :-) 10.10.06, 15:20 Co za świry. Zastanwaiam się czasem jaki jaki macie cel gdy tak wypisujecie na listach dyskusyjnych te wszystkie bzdury na temat obecnej sytuacji w Kraju. Jaki macie cel gdy tworzcie wirtualną rzeczywistość wmawiając ludziom, że jes źle. Ogłaszam wszem i wobec....W Polsce jest stały wzrost gospodarczy...Benzyna już dawno nie była tak tania (3,75 Warszawa)....Już dawno nie biło się o mnie tylu pracodawców co dzisiaj....itd...itd... PAnowie Kaczyńscy.....tak trzymać!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 15:21 Właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
legoslaw1 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 15:26 Hahaha zapomniałeś się przelogować :D Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 15:31 Hahaha...nie zapomniałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 16:01 Towarzysz Kaczyński to wyjaśni, na plenum. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Lewar - a co mali bracia zrobili dla dobrej koniun 10.10.06, 16:02 koniunktury gospodarczej, co? :)) Chyba tylko tyle, że trzymali się z daleka od spraw, które ich przerastają (n. gospodarka) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Lewar - a co mali bracia zrobili dla dobrej k 10.10.06, 16:06 Sam widzisz ile im zawdzięczamy. W związku z tym błagam, przestańcie na nich pluć :) Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Re: Lewar 10.10.06, 16:29 Masz dużo racji w tym co mówisz Ale zechciej sam przyznać, że sam nawet bohater tego artykułu przynił się do polaryzacji społączeństwa. Zaciekłość w atakowaniu przeciwnika jest tylko następstwem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Stop wariatom drogowym i główkom pingpongowym! 10.10.06, 16:54 Stop wariatom drogowym i główkom pingpongowym! Stop niszczarkom i PiSowskim pogwarkom! Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z billboardu PiSiOR sprawca prawa mordu. Patrz Tuska billboardu słupek obsikuje Rydza głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali, co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wehrmacht, ale to Kusrki! Dopadła mnie Szamboobrona i ambona! W tym Marka Burka i PiSdorna dwururka! Przemykam się miedzą, a niektórzy już siedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Kto tu jest paranoikiem? 10.10.06, 17:16 Paranoja to jednostka chorobowa, polega głównie na urojeniach - paranoicy podejrzewają układy, spiski, wszędzie widzą knowania przeciw nim, wierzą, że oni jedynie są dobrzy, widzą wokół pełno agentów i wysłanników złych mocy. Najbliżej charakterystyki typowego paranoika jest niejaki J. Kaczyński (wciąż nie hospitalizowany). PO można podejrzewać o kilka jednostek chorobowych, ale nie ma wśród nich to paranoi. Prawa do paranoi jako znaku firmowego zarezerwował sobie PiS (paranoja i samozadowolenie) ps1. Lewar nie jesteś wiarygodny. Czy mącenie na forum to twoje główne zajęcie? Popłatne to jest? ps2. Czy te litery w tytule maila to jakiś kod? Taki sposób pisania jest dosyć typowy dla osób cierpiących psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Kto tu jest paranoikiem? 10.10.06, 18:52 Jeśli chodzi o opłacalność pisania na listach dyskusyjnych to jest ona raczej śerdnia. U Schetyny i Tuska w wynajętym mieszkaniu przy ul.Lwowskiej płacili mi 120 zł/dzień. Jednak swoje przekonania i uczciwość postawiłem ponad tymi marnymi srebrnikami i postanowiłem pisać prawdę gratis :-)) Trzymaj się mały :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: Kto tu jest paranoikiem? 10.10.06, 20:06 Jesteś jak prostytutka raz się sprzedałeś, to już ku... zostaniesz, a w chwili obecnej nie masz tylko opiekuna. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 jasiek rokita do piekład nierobie! 10.10.06, 20:19 pogonić POkrake pogonić POpaprańca pogonić Pokurcza pogonić świeconą wodą cieniasa! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Gdzie Rokita nie moze tam Beger posle 10.10.06, 20:51 Trudno konkurowac w klamstwach z Platformusami. Toz to oni mieli czelnosc okreslac swoje targi o stolki z zeszlego roku jako "negocjacje" a nazywac dokladnie takie same rozmowy z PiS Beger jako "korupcje". Na szczescie jak pokazaly "tasmy" plumberow z TVN-WSI, Jarek Kaczynski potraktowal Beger tak samo jak Rokite - pokazal im FIGE. Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: Gdzie Rokita nie moze tam Beger posle 10.10.06, 20:58 Dostałeś stare instrukcje, jaką fige dla SO. Mamy już nowy odcinek telenoweli Koalicja dla dobra Polski odcinek 222 pt. Cham z Warchołem za rządowym stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Kurski = Urban IV RP 10.10.06, 21:11 Ktoś widział, tamten słyszał jak ktoś komuś mówił. Ważne że jest pseudo afera. A to że chcieliśmy wykupić prywatne weksle posłów z samogwałtu to już pikuś i to jest obalanie rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja A__P__E__L 10.10.06, 22:27 Zwracam się z apelem w obronie demokracji. Wszyscy - którym demokracja nie jest obojętna proszę o wpisywanie się na listę: cyberdemokracja.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Gdzie Rokita nie moze tam Beger posle 10.10.06, 23:52 kuznica23 napisał: > Dostałeś stare instrukcje, jaką fige dla SO. > Mamy już nowy odcinek telenoweli Koalicja dla dobra Polski odcinek 222 pt. > Cham z Warchołem za rządowym stołem. Mirmat: czyje "korupcyjne" propozycje poparcia za stolki sa ciekawsze: Beger czy Rokity ? W koncu Beger moze zaoferowac ku..ki a Rokita ? Jedna i drugiego Jarek przegonil i dobrze. ---- Gdzie diabel nie moze tam babe posle Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Gdzie Rokita nie moze tam Beger posle 10.10.06, 23:56 Kaczyński, w tym rozpędzie chyba sam siebie przepędził..... i nie potrzebny do tego mu był ani Rokita ani Beger. On się sam zakręcił tak, że wyleciał z orbity rozsądku.... a co dalej? Czarna dziura.... Jak nie rozumiesz, zapytaj Marcinkiewicza..... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Lewar 10.10.06, 18:14 Też masz racje...ehhh zeby tak tam na gorze chlopaki byli tak zgodni jak my....i posuneli najbardziej zajadlych ujadaczy (Kurski, Schetyna, Niesiolowski)....podali sobie rece i zaczeli pracowac dla dobra Kraju wspolnie a nie tylko przeszkadzali wzajemnie. Ale mam niestety swiadomosc, ze jest to marzenie scietej glowy. Chlopaki ujmuja sie ambicjami a te zarowno w milosci i polityce nie prowadza do nieczego dobrego. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Lewar = Lewar121 10.10.06, 23:53 Lewar, ty masz rozdwojenie jaźni czy bilokację???? Sam sobie już odpowiadasz na forum? Zapytaj lekarza czy to nie jest przypadkiem objaw jakiejś choroby???? Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Lewar - a co mali bracia zrobili dla dobrej k 11.10.06, 11:52 Uhmmm? PKB właśne zaczęło lekko spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Złodzieje murem za Plataformą 10.10.06, 16:11 Sorry, powinno się może pisać łagodniej, że to aferałowie są murem za Platformą. Ale ja nawiązuję tylko do niedawnej przeszłości. O KLD (dziś PO) zawsze mówiono aferały i na demonstracjach tradycyjnie krzyczano: ZŁO-DZIE-JE, ZŁO-DZIE-JE, ZŁO-DZIE-JE. Od przeszłości nie ma ucieczki. Naziści i komuniści dobrze o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Złodzieje murem za Plataformą 10.10.06, 17:30 Może są i murem za PO,ale czy ta partia jest winna temu,że ją tacy popierają? Równie dobrze neonaziści,skini mogą głosować i popierać Pis.Kto im tego zabroni? Kryminalista też ma prawo głosu,jeśli mu tego sąd nie zakazał. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Kto krzyczał? 10.10.06, 18:11 Jak zwykle jakieś mohery albo inne komuchy, które tradycyjnie twierdzą, że bogaty=złodziej. Nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.jam Re: Złodzieje murem za Plataformą 10.10.06, 18:20 Ujawniej swoje imie i nazwisko, zebym mogl podac Cie do sadu Jaroslaw Jamroszczak Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 Strzeżcie się jadu michnikowsko-gieremkowskiego! 10.10.06, 20:23 POkraki wynocha do Brukseli! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Złodzieje murem za Plataformą 10.10.06, 21:14 antyskaner napisał: > Sorry, powinno się może pisać łagodniej, że to aferałowie są murem za Platformą > . > Ale ja nawiązuję tylko do niedawnej przeszłości. O KLD (dziś PO) zawsze mówion > o > aferały i na demonstracjach tradycyjnie krzyczano: ZŁO-DZIE-JE, ZŁO-DZIE-JE, > ZŁO-DZIE-JE. Od przeszłości nie ma ucieczki. Naziści i komuniści dobrze o tym > wiedzą. Masz dowody na złodziejstwo i afery KLD czy kogoś innego, to idź do prokuratury. Jak rozumiem nie masz, skoro jeszcze tam nie byłeś, a więc po prostu mówisz nieprawdę, bo jak narazie to aferałem i łgarzem i kłamcą okazuje się Kurski & spółka Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 16:26 Burak na stawce godzinowej, do tego tępy gamoń. Przy okazji - cena ropy to też sprawka Jareczka. Jak wszystkie inne ..... Zobaczymy jak przyjdzie ogólnoświatowy kryzys, który nas wskutek gamoniostwa PIS - LPR - Samoobrony dotknie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 ****PO__to jednak Z__ł__O__D__Z__I__E__J__E**** 10.10.06, 19:22 To jednak oczywiste. Trzech figurantów na wysokich stołkach ? We wtorek Kurski ujawnił sądowi swych informatorów w sprawie. Byli nimi: szefowa biura prawnego PZU Ewa Bechta, b. członek zarządu PZU Włodzimierz Soiński oraz b. ekspert PZU Janusz Szewczak. "Jeśli trzy osoby mówią mi takie rzeczy, to nie są to osoby niepoważne" Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 Vivat Kaczyńscy! Vivat IV RP!precz z POpaprańcami! 10.10.06, 20:22 Vivat PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: Vivat Kaczyńscy! Vivat IV RP!precz z POpaprań 10.10.06, 21:06 teraz10 napisał: > Vivat PiS! Kolega ma żółte papiery ? Jak przy tym wszystkim można jeszcze popierać PiS ? Nierealne ! VIVAT PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 znalazł się przemądrzały Popapraniec, cienias 10.10.06, 21:07 przegrały podwójnie wybory i kwiczą i syczą i szkodzą Polsce.! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Jola czyli Kłamca SO od pisania na forum GW 10.10.06, 21:15 i tyle, nie karmić trolla:) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie rozumiem... 10.10.06, 15:38 lewar121 napisał: > Co za świry. Zastanwaiam się czasem jaki jaki macie cel gdy tak wypisujecie na > listach dyskusyjnych te wszystkie bzdury na temat obecnej sytuacji w Kraju. Jak > i > macie cel gdy tworzcie wirtualną rzeczywistość wmawiając ludziom, że jes źle. > Ogłaszam wszem i wobec....W Polsce jest stały wzrost gospodarczy...Benzyna już > dawno nie była tak tania (...) Przepraszam, a co ta Twoja propaganda sukcesu ma wspólnego z kłamstwem Kurskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Nie rozumiem... 10.10.06, 17:03 Ale jedno jest pewne, PO za bilbordy zapłaciło mniej niż Kartofle i s-ka:P Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Nie rozumiem... 10.10.06, 18:18 Tylko teraz biedni POwcy wiszą kasę PZU :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 16:00 "W Polsce jest stały wzrost gospodarczy...Benzyna już dawno nie była tak tania (3,75 Warszawa)....Już dawno nie biło się o mnie tylu pracodawców co dzisiaj....itd...itd... PAnowie Kaczyńscy.....tak trzymać!!!" A co Kaczyńscy mają z tym wspólnego? :)) Jeżeli jest dobrze, to tylko dlatego, że Kaczyńscy nie mieli jeszcze czasu/chęci by zająć się powazniejszymi sprawami, np. gospodarką :) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 16:38 Tak chłopczyku ,Ale to nie zasługa Kaczynskiego,tylko poprzedniego rządu.Kaczynski narazie dla gospodarki zrobił zero,Kaczynskiego gospodarka wcale nie interesuje,i to bardzo dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
nomadsoul Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 16:39 cena ropy na swiatowych rynkach to zasluga Kurskiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 17:26 A jaka w tym zasługa Kaczorów? Biją się o ciebie pracodawcy prywatni,bo muszą.Rodacy powyjeżdżali na skasy.Niedawno sportowiec Kubica miał sukcesy międzynarodowe.Czy też zasługa kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
wozdan Debil czy tylko udaje? 10.10.06, 20:29 lewar121 napisał: > Co za świry. Zastanwaiam się czasem jaki jaki macie cel gdy tak wypisujecie na > listach dyskusyjnych te wszystkie bzdury na temat obecnej sytuacji w Kraju. Jak > i > macie cel gdy tworzcie wirtualną rzeczywistość wmawiając ludziom, że jes źle. > Ogłaszam wszem i wobec....W Polsce jest stały wzrost gospodarczy...Benzyna już > dawno nie była tak tania (3,75 Warszawa)....Już dawno nie biło się o mnie tylu > pracodawców co dzisiaj....itd...itd... > PAnowie Kaczyńscy.....tak trzymać!!! :-)) Skoro myślisz, że wzrost gospodarczy jest stały dzięki pisowi a benzyna jest tania, to nie masz pojęcia o procesach gospodarczych, cyklu koniunkturalnym i i nigdy nie kupowałeś benzyny. Bo po co ci benzyna do furmanki. A pracodwacy się pewnie o ciebie biją bo jesteś jedynym osłem, który został w twojej wsi bo byłeś za głupi by wyjechać i nie ma komu kopać rowów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 I to jest właśnie logika PO 10.10.06, 21:48 POkazałeś typowy dla PO brak szucunku dla ludzi prostych. Pamiętaj, że ludzie prości to nie to samo co prostacy.....których przykład możesz ujrzeć patrząc w lustro :-) Podsumowując uświadomię Ci czemu PO przegrało wszystkie wybory. Buractwo, zarozumialstwo, wszystkowiedza i zupelny brak szacunku dla ludzi to przyczyny Waszej porażki. I czytając twoje wypowiedzi wyrażam obawę, że to się nigdy nie zmieni....a mogliście tak pięknie prowadzić Polskę w dobrym kierunku pod rękę z PiSem....ale do tego trzeba odrobinę pokory, która jest Wam obca. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: I to jest właśnie logika PO 10.10.06, 21:56 Pod ręke z PiS bardziej pasuje jak sie okazuje Lepper, który jest przecież wzorcem pokory i szacunku dla ludzi (zwłaszcza urzedników pastwowych w funkcji komornika), pomijając już oczywisty dla Pana Premiera fakt, że nie ma w nim (AL) ani krzty buractwa i zarozumialstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisior Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 21:59 radzę zmniejszyć dawki lub wogóle przestać, bo widzę że chyba masz cżłowieku problemy z postrzeganiem rzeczywistości....... Odpowiedz Link Zgłoś
archea Re: Paranoicy łączcie się przeciwko KaCzOrOm !!! 10.10.06, 23:52 Jakie trzeba mieć ograniczone horyzonty, zeby koniunkturę gospodarczą przypiswać 12 miesiącom rządzenia JAKIEJKOLWIEK partii/opcji politycznej. Wymień proszę chociaż jedną podjętą i wprowadzoną w życie decyzję Kaczyńskich, dzięki której jest Ci teraz tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: a kto chce jego przeprosin? 10.10.06, 14:50 A wydawałoby się, że Kurski jest niezatapialny. Bardzo chciałbym zobaczyć jak przeprasza za kalumnie głoszone co i rusz w kolejnej gazecie lub programie telewizyjnym. ........................ Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: a kto chce jego przeprosin? 10.10.06, 16:28 pomyliłeś się:)) "Wart PIS swojego Kurskiego":))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: a kto chce jego przeprosin? 10.10.06, 14:43 Z ich perspektywy on się niczym nie różni taki sam ogonek,oczka, uszki no może trochę głośniej kwili ale jest wśród swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper 25 na gołą d... 10.10.06, 16:28 i zakaz kandydowania do czegokolwiek publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Kurski mieknie, slepaki się mu wyczerpały ??? 10.10.06, 14:41 Na pewno pamiętacie żart: - Po czym poznać, że PiS kłamie? - Porusza ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja ********* Niech nie przeprasza!!!!!!!!!!!!! ***** 10.10.06, 14:19 to jakaś nowa taktyka PiSu - pokażmy ludzką twarz psa Kurskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: ********* Niech nie przeprasza!!!!!!!!!!!!! 10.10.06, 14:24 A co na to Ziobro i jego niszczarka. Brak dowodów jest potwierdzeniem ich zniszczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: łaski nie robi 10.10.06, 17:21 Jak to szybko się wycofał ze swoich "rewelacji".Zapłacić 100 tysiaków to nie przelewki.I takie winny być żądania,a nie jak w procesie Jaruckiej-1000 zł.Brawo PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkilebowski Re: łaski nie robi 10.10.06, 17:35 Kurski taki sam balwan jak jego panowie kaczorowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: łaski nie robi 10.10.06, 21:03 dokładnie , już dawno powinnien mieć wyrok za rutynowe łgarstwo. PIS OUT ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzegarek Re: Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:17 Ja to było z "Tym"dziadem??Odejdź?Idź sobie???Nie pamietam........???? Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 15:00 To było spieprzaj dziadu ................... (www.patafian.pl)............... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper akurat Janusza Szewczaka o bezstronność 10.10.06, 16:03 posadzic nie mogę, chyba ze coś sie zmieniło?zawsze był ostrym sympatykiem "S" i nurtu pisuarowego Odpowiedz Link Zgłoś
lukciu ___Kurski ty po prostu jesteś zwykłym przestępcą!! 10.10.06, 14:25 Łgarstwo i pomówienia to towja broń. Etyki ZERO po prostu ZERO!! Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 15:54 kalinowski11 napisał: > Oj Jacuś biedactwo... kłamał w afekcie. Nie w afekcie, a w stanie pomroczności jasnej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czy ktos go o to prosi? 10.10.06, 16:21 Niech sad wyznaczy kare. Przeprosiny to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie śledztwo tkwiło w miejscu 10.10.06, 16:37 aż Piś znalazł haki na trzech takich biednych, którzy teraz będa łgać za pisem ile wlezie... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll o, łżelita nie tylko z nazwy... ;) 10.10.06, 14:12 teraz czekam na wygrany proces Rokity z Jarosławem :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:13 powinien to zrobić w Wiadomościach o 19:30 i 10 razy dziennie w Radiu Maryje tak aby wszystkie mohery poznały że kłamał. I ogłosić na pierwszej stronie Gazety Polskiej i Naszego Dziennika. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:15 luca28 napisała: > powinien to zrobić w Wiadomościach o 19:30 i 10 razy dziennie w Radiu Maryje > tak aby wszystkie mohery poznały że kłamał. > I ogłosić na pierwszej stronie Gazety Polskiej i Naszego Dziennika. To nic nie pomoże... powiedzą, że to układ i szare sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:13 co oznacza : jesli mi udowodnia ze zmyslałem to przeproszę. czyli wg kurskiego złodziej nie jest złodziejem jeśli go nie złapią. Albo mu to udowodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
haritka jak oni wszyscy klamal dla dobra kraju 10.10.06, 14:14 Ziobro mu zalatwi maly wyrok a w sumie gosc powinnien byc ukarany porzadnie Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: jak oni wszyscy klamal dla dobra kraju 10.10.06, 15:01 ciekawe jak? najlepiej fizycznie, rózgą na gołą pupę... .... lubię humor absurdallllny........ www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:14 To teraz mamy takie czasy,że można rzucać pomówienia i przeprosić,bo tak nakaże sąd? A pomówienie żyje przez jakiś czas swoim życiem i psuje politykowi opinię. A może, ktoś kiedyś zrobiłby podobne świństwo Kurskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Spieprzaj dziadu, tyle mi po twych przeprosinach. 10.10.06, 14:15 Co za fredzel, jak ja nie cierpie tego cwaniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:15 toc to prymityw jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
panmietek Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:16 a wszystko to odnowa moralna i IV RP nie bądź głupi idż w zaparte co nie było na szkoleniu Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 AfeNiech go skarzą 10.10.06, 14:18 Będzie miał w papierach, że jest skazany prawomocnym wyrokiem. Znaczy się przestępca. Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: tylko niech mu Tusk nie odpuści tych 100tys zł 10.10.06, 14:30 ...bo chamstwo należy tempić siłom i godnościom osobistom... jak mawiał klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich czyli kaczyniak zrobil przekret!!!!!! 10.10.06, 14:24 przeprosiny kurskiego nie zalatwiaja sprawy. skoro nie jest to wina tuska wiec w afere bilbordowa zamieszany jest sztab kaczynskiego- bielan i kaminski. no i firma krzak z wawy ktora nie ma nawet siedziby. mam nadzieje ze sledztwo wyjasni kto stoi za ta afera. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: czyli kaczyniak zrobil przekret!!!!!! 10.10.06, 14:33 Kurski to taki donosiciel z WSI. Miał donieść na wrogiego agenta, a wydał swojego. Brawo Kurski - najinteligentniejsza moherowa twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: czyli kaczyniak zrobil przekret!!!!!! 10.10.06, 21:00 Kiedyś Kurski w Marinie powiedział że zniszczy Kaczynskich zato że wyrzucili jego z PISU a potem znowu przyjęli,Kurski tej zniewagi nie podaruje tylko czeka na odpowiedni moment,ten moment już jest bardzo blizko. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzmiasta Re: Przeproś i Spie..j- Kurskiemu mozna tak pow 10.10.06, 14:54 iedzieć!!!! Głupi łach na pasku kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Przetrącony pitbull???? 10.10.06, 14:28 Czyżby wreszcie ktoś przetrącił pitbulla??? Co panie Kurski.... uszka kulimy??? Ogonek pod siebie chowamy pod przykrywką afektu???? Uśmiać się można z jego tłumaczenia.... Wysoki Sądzie - nie odpuszczać skamlącemu "pieskowi" (o! przepraszam wszystkie wspaniałe psiaki) - ale usta nie są w stanie milczeć..... Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Tonę we łzach wzruszenia 10.10.06, 14:30 Ale przypominam, że postulaty wobec PiS-u były dwa. Po pierwsze - przeproście. Po drugie - spieprzajcie. Jak dla mnie ten drugi jest ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna W tym przypadku "PiS" to... 10.10.06, 15:18 ...Płać i Sp......aj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Pod stol i odszczekuj p(i)sie ! 10.10.06, 14:30 notoryczny lgarz dopuszcza, ze bedzie za cos przepraszal - odszczekuj i plac pajacu a swoje przeprosiny mozesz sobie w swoj wlasny PiS wsadzic Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 PiS kompromituje się codziennie coraz bardziej 10.10.06, 14:31 A 23% ciągle ich popiera. Wyborcy SLD, chociaż wydawało się o wiele bardziej zakłamani, dużo szybciej odsunęli się od swojej dotychczasowej partii. W PiSie beton nie odpuszcza. Nawet im sie nie dziwię. Najpierw popierali SLD, potem PiS i Samoobronę, więcej bolszewickich partii nie ma i nie ma na kogo się teraz przerzucić. Biedacy... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:33 jeszzczwe ani jedna pisowska blac nie broni swego jacusia na tym forum , ryje im pozatykalo?? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:36 Zaraz sie zjawią, daj im trochę czasu. Przecież najpierw muszą dostać instrukcje z "centrali" co pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:39 Centrala jest na Węgrzech więc kundelki milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Nie wiesz dlaczego? 10.10.06, 15:45 kolter napisał: > jeszzczwe ani jedna pisowska blac nie broni swego jacusia na tym forum , ryje > im pozatykalo?? Taplacie się i babrzecie w błocie i pomyjach, używacie inwektyw, obelg i dziwicie się, że normalni ludzie nie mają ochoty dyskutować?! Do pięt Kurskiemu nie dorastacie. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Nie wiesz dlaczego? 10.10.06, 15:55 > Taplacie się i babrzecie w błocie i pomyjach, używacie inwektyw, obelg i > dziwicie się, że normalni ludzie nie mają ochoty dyskutować?! Do pięt > Kurskiemu nie dorastacie. W pomówieniach, w taplaniu się w błocie i pomyjach, używaniu inwektyw i obelg, w kłamaniu, w rozumowaniu urągającym wszelkiemu zdrowemu rozsądkowi, to rzeczywiście trudno doścignąć Kurskiego. Całe szczęście, że nie dorastam mu do pięt, bo najzwyczajniej w świecie nie chciałbym być s...m. Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:35 SLD tylko kradło, do tego trzega trochę inteligencji. Elektorat PiSu nie chce nic dla siebie, oni chcą tylko żeby inni nie mieli, do tego trzeba tylko trochę zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:38 > Elektorat PiSu nie chce nic dla siebie, oni chcą tylko żeby inni nie mieli, > do tego trzeba tylko trochę zawiści. No tak, pod tym względem to rzeczywiście mogą siebie nazywać prawdziwymi Polakami. 23% zawistnych ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:43 nie wiem czy ogladales wczorajsze szklo kontaktowe. pokazywali pisowski beton partyjny- typowe mohery. najgorsze jest to ze jest to niezwykle zdyscyplinowany elektorat ktory na rozkaz ojca rydzyka pojdzie do urn i bedzie bronil kaczorow wlasna piersia:)druga sprawa ze sa bardzo podatni na te brednie pisuarow. ciebie czy mnie gadki kurskiego czy kaczora tylko smiesza ale do mohera trafia to bez pudla. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:48 > nie wiem czy ogladales wczorajsze szklo kontaktowe. Niestety mieszkam na wsi i nie mam kablówki, z satelity też zrezygnowałem (miałem dość oglądania tych debilnych kreskówek przez 24h - mam małe dzieci). Szkoda, ze TVN nie powtarza "Szkła" z anten naziemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 14:51 Możesz odbierać w sieci na stronie tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: PiS kompromituje się codziennie coraz bardzie 10.10.06, 15:05 No tak, to przecież rodzaj kablówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:34 Przeprosiny takiego typa są nic nie warte. Nich w końcu "pan" kurski zacznie ponosić sądową odpowiedzialność za swoje oszczerstwa i zacznie za nie płacić. Może wtedy ta banda hipokrytów i kłamców z pisu zacznie zwracać uwagę na swoje "skróty myslowe" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Rokita kłamie na antenie ,...a przeprasza 10.10.06, 14:40 Wassermana przez telefon. I cicho sza .Jest OK.Kurski deklaruje przeproszenie na antenie ...ale to jest bulterier a nie ,,magister elegancji Jasio Maryska Władek''. PiS źle, PO dobrze beeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Rokita kłamie na antenie ,...a przeprasza 10.10.06, 14:47 Ostatnie zdanie już od ponad tygodnia wypowiadasz całkiem prawidłowo. I żeby nie psuć wrażenia, ogranicz się póki co tylko do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: pla, pla, pla, Rokita, Wassermann i co jeszcze 10.10.06, 14:52 jak zwykle pisowskie pla, pla, pla - bez liryki prosimy tylko konkretnie : pod stol i odszczekiwac swoje pisowskie klamstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca2 Mało ze kłamca 10.10.06, 16:35 to jeszcze kabel,ciekawe czy znajdzie sie jakiś dureń który mu doniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 I nawet prokurator generalny nic nie pomógł, 10.10.06, 14:45 niszczarka niczego nie udowodniła. No ale pewnie był za bardzo zajęty tuszowaniem afery i niszczeniem dokumentów związanych z firmą krzak obsługującą kampanię wyborczą PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuznica23 Re: I nawet prokurator generalny nic nie pomógł, 10.10.06, 14:48 Był zajęty przeglądaniem akt Begerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: I nawet prokurator generalny nic nie pomógł, 10.10.06, 14:49 Właśnie, ciekaw jestem bardzo refleksji Mr. "0", oraz pana prezesa Netzela, który - zdaje się - nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Kurski to świnia i przekręt. 10.10.06, 14:52 "Jeśli trzy osoby mówią mi takie rzeczy, to nie są to osoby niepoważne" - dodał Kurski. Tak mi powiedziały trzy osoby - mój kolega Krzysztof, sąsiad Arek i koleżanka z pracy Iwona. Jeśli sąd mi udowodni, że kłamałem to Kurskiego przeproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ch_z_logowaniem Afera billboardowa: Kurski gotów przeprosić 10.10.06, 14:52 oto pis wlasnie, glosujm na nich dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik "Jeśli trzy osoby mówią mi takie rzeczy, to nie są 10.10.06, 14:58 to osoby niepoważne" jakie są przesłanki takiego wnioskowania? czy z tego, że wiele osób trudni się wróżbiarstwem wynika, że są to osoby niepoważne:). "jeśli prokuratura uzna, że nie doszło do przestępstwa, jest gotów wycofać się ze swych twierdzeń i przeprosić" przez rok było o billboardach cicho a teraz kurski ma zabawkę do ciskania pomyjami w przeciwników politycznych. kurski brzytwy się chwyta. kampania wyborcza trwa. żałosne trochę to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kfadam Re: "Jeśli trzy osoby mówią mi takie rzeczy, to n 10.10.06, 15:10 ciekawe ile osób mu mówi ze jest kanalią lub zwykłym kłamcą?? Jak myślicie bierze to poważnie?? Odpowiedz Link Zgłoś