sycophant 11.10.06, 07:13 to nie twór, to potwór! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Jedno cialo? Skurcz ich zlapal podczas politycznej 11.10.06, 07:56 k o p u l a c j i ???? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikjx Re: Jedno cialo? Skurcz ich zlapal podczas polity 11.10.06, 17:27 Oni wyglądają jak Don Kichot i Sancho Pancho uaahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych Co na to Wierzejski? 11.10.06, 20:34 I stali się jednym ciałem... Jestem ciekawy, kto w tym zespoleniu był babą, a kto chłopem. Odpowiedniego namaszczenia udzielił zapewne ojciec Rydzyk. Jak na to cielesne zespolenie dwóch kretynów zareagował poseł Wierzejski? Czy jest to zgodne z katolicką moralnością? Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: Co na to Wierzejski? 11.10.06, 22:37 Pytanie powinno brzmiec nieco inaczej - Czy jest to zgodne z jego moralnoscia ? Bo, jestem pewien, posel W. jest zdecydowanie amoralny. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 07:59 Co ma rząd do zrobienia? cyt.: "Wiele rzeczy. Trzeba np. ujawnić wiele prawdy o różnych sprawach" Fantastyczna koncepcja na rządzenie krajem w srodku Europy w XXI wieku. Ręce i nogi opadają... smok Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh dokładnie to samo chciałem napisać 11.10.06, 09:09 oszalały drup myli jakiś prosty urząd antykorupcyjny z całym rządem to tak jakby pomylić tapicerkę w samochodzie z samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
gajep Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 09:23 Dwóch dorosłych facetów tworzy JEDNO CIAŁO" - to dosyć ciekawe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 17:03 gajep napisał: > Dwóch dorosłych facetów tworzy JEDNO CIAŁO" - to dosyć ciekawe :))) ... a przecież, conajmniej jeden z nich jest homofobem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 10:10 Panowie Giertych i Lepper czas odejść, a jakie wy właściwie macie zawody ? Politycy? No to będzie problem z zatrudnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Dwóch ćwoków w jednym ciele! 11.10.06, 11:07 gdy Giertych siedzi na kiblu,Leper wtedy konsumuje!...i na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Dwóch ćwoków w jednym ciele! 11.10.06, 11:32 To co robią ci dwaj panowie w polskiej polityce od kilku lat, a obecnie przede wszystkim, jest tak obrzydliwe i żałosne, że już brak mi słów i odpowiednich stanów emocjonalnych, aby wyrazić moją odrazę. Najsmutniejsze jest to, że ci panowie mają elektorat, który ich wybiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik78 Panie Kaczynski, fundowac to pan sobie moze 11.10.06, 12:15 ale za wlasne pieniadze. Wtedy wybory moga byc codziennie. Jezeli pan chce komus "fundowac" wybory za moje pieniadze to jest to zwykle klamstwo i okradanie mnie w majestacie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 trwa spotkanie PIS-SBsamo-LPR..dzielą Polske 11.10.06, 12:53 pod egidą J'Kłam"kaczyńskiego..agitatora bolszewizmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo-p I zostali jednym ciałem 11.10.06, 13:26 "i zostali jednym ciałem" - czy to nie publiczne przyznanie się do homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
differ1 Re: Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 14:53 Oni nadaj sie tylko do wypchania i postawienia w muzeum z dopiskiem dwoch wice premierow IV RP - Flip i Flap! Do polityki lepiej niech nie wracaja! Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 22:41 Klopot jest z Jarkiem, bo jesli ENdrju i Koniu są jak F&F, to Jaroslav pasowalby mi z tą swoją kwaśna gębą na Buster Keatona. No, ale ów nie mial blizniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 15:43 Pan premier wypluł: "Z trudnością przyjmuję sytuacje ultymatywne - powiedział wczoraj. - Jeśli panowie Lepper i Giertych chcą wyborów, to możemy im je zafundować." Panie Kaczyński Jarosławie! Wobory to "fundujemy" My, Naród ("we, the people", mówi to Panu coś?), a w efekcie tej transmisji na żywo ze szpitala dla wariatów jaką wy Nam fundujecie we wszystkich mediach, My możemy wam i waszym byłym, obecnym i przyszłym koalicjantom zafundować (wraz z wyborami) co najwyżej wynik poniżej 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.kaczynski o ty łże-pismaczku! 11.10.06, 16:10 za wybory płacimy my z pieniędzy, które ukradł nam Jan Rokita w wyniku inwigilacji prawicy! Zresztą o tobie też mam w szafie Lesiaka kilka ładnych kwiatków, o których chętnie dowie się prokurator Kaczmarek... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 11.10.06, 17:10 Skrzyzowanie oszoloma z przestepca. Nic dobrego z tego wyjsc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikjx Sancho Pancho za mną!!! 11.10.06, 17:26 Niech oni mi już znikną z oczu, wyłączyć ich proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jurny_kosmita Ścisły sojusz Giertycha z Lepperem 11.10.06, 19:03 A co na to powiedzą psychiatrzy? Odpowiedz Link Zgłoś