zupa_wolowa 11.10.06, 18:26 Dzieci z tego budżetu nie będzie: lysakowski.wordpress.com/2006/10/11/pis/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberdemokracja Kolesie i ich republika znów razem!!! 11.10.06, 18:45 Brawo dla nich! Wyrazy współczucia dla zwykłych Polaków - polityczną latawicę PSL jednak przeciągnęli? Czekamy na SO... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Najwazniejsze co na to TVN i R. Beger. POpra? 11.10.06, 19:15 Sondazownia GWna wspolnie z sondazownia Wszechrusii opublikuje zawczasu ustalone wyniki. Zaraz sie dowiemy, ze budzet nie zostanie przyjety. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Mamo ja wariat - kup mi komisariat. 11.10.06, 19:32 "Pieniądze te rząd zamierza przeznaczyć na bezpieczeństwo zewnętrzne, wewnętrzne i zdrowotne." Pieniądze pojda na samoloty, tajniakow i domy wariatow ? Mamo ja wariat - kup mi komisariat. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Wszystkich nikt nigdy NIE ! zadowolil 11.10.06, 21:10 Jaki jest taki jest ,a z pustego to i Salomon nie naleje. Jak zarobimy wiecej z podatkow to bedziemy dzielic.(Oczywiscie nie z podnoszenia podatkow tylko z rozwoju gospodarzczego) Gospdarka lekko ale pnie sie w gore i nie upadla jak "przewidywali " i zyczyli sobie tego lewilibertyni z POSLD. Co to juz mialo nie byc pod rzadami Kaczorow? : Ktyzys gospdarczy ,hiperinflacja,wszyscy sie mieli na nas obrazic i granice pozamykac,i cos tam jeszcze? No i mysle ze jakby SO tez zaglosowala za budzetem to bardziej by sie uwiarygodnila z tym powrotem do koalicji. KTO WIE CZY KACZORY I PiS NIE TRAKTUJA TEGO JAKO SWEGO RODZAJU TEST ? - : ) Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 ReWywiad ND z Chlebowskim( PO) i inne 12.10.06, 02:31 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20061012&id=po43.txt www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20061012&id=po01.txt www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20061012&id=main Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re:Wszystkich nikt nigdy NIE ! zadowolil 12.10.06, 06:23 tychik1 napisał: > Jaki jest taki jest ,a z pustego to i Salomon nie naleje. a salon uwaza on sam potrafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Budżet poprą PiS, LPR i PSL 11.10.06, 22:33 Jedno cialo Giertych i Lepper będą głosować jednocześnie za i przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś