mirek.zkanady 16.10.06, 07:27 Hiena Gronkowiec-Przewalc? Moze jednak trzeba bylo nie odbudowywac tej Warszawy?... Dla jej wlasnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 07:28 Kliniczny przykład manipulacji. 1% w sondażu na miesiąc przed wyborami, i to w sondażu telefonicznym to żadna przewaga. Sondaż pokazuje że mamy 2 faworytów między którymi rozegra się walka o stołek. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk W Warszawie pisiorki nie mają żadnych szans 16.10.06, 07:44 gdyż Warszawiacy wiedzą, że oni tylko po to pchają się na stołeczne stołki, aby chronić tyłek Lecha Kaczyńskiego przed procesem sądowym jaki miasto wytoczy mu za zaniechania i niegospodarność, a także za to, że bezprawnie pozostawił "pełnomocnika" czym naraził miasto na kolejne straty. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda teraz Warszawa urzadzi Igrzyska i zgnoi prezia 16.10.06, 07:50 - to by bylo wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nie ma prawa Polską rządzić kłamca i nieudacznik 16.10.06, 07:53 A Warszawą nie będą rządzili ich poplecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 każdy będzie lepszy od marionetki z PiSu 16.10.06, 08:31 Warszawiacy - do dzieła :) Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Ja juz wiem, jak PiS potrafi reperowac ulice.... 16.10.06, 08:36 Kaczyński w czasie swojej prezydentury liczył na to, ze same się zreperują. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Marcinkiewicz już mówi jak PiSior - miał z tym kło 16.10.06, 08:45 pot na początku, jego populizm był słabiutki. Od czasu zgody na marsz LPR równolegle z PO mówi jak prawdziwy Mistrz Mowy Populistycznej... Akademię Populizmu ukończył po tym jak się nieco w cień usunął... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: Ja juz wiem, jak PiS potrafi reperowac ulice. 16.10.06, 08:48 1% przewagi nie czyni z Gronkiewicz-Waltz faworytki ale miejmy nadzieje ze ta przewaga bedzie rosla a co najwazniejsze, ze potwierdza ja wybory dobrze by bylo gdyby stolica zajal sie ktos odpowiedzialny no i dobrze by bylo utrzec PiSowi nosa tak wlasnie powinni konczyc "nieomylni" Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 D___E___Z___I___N___F___0___R___M ___A___C___J___A 16.10.06, 09:41 Oczywista dezinformacja. GW usiłuje wmówić ludziom schizofrenię. I postuluje reinkarnację układu warszawskiego. o którym poniżej. Uczciwi z PO/ Zarzuty wobec zatrzymanego w czwartek, podejrzanego o korupcję byłego wiceprezydenta stolicy Pawła B., byłego polityka PO, są bardzo poważne. Kwoty łapówek idą w setki tysięcy złotych - poinformował prokurator krajowy Janusz Kaczmarek. Dodał, że zatrzymanie B. oraz trzech innych osób, to kolejny cios w tzw. układ warszawski (gdy Warszawą przed 2002 r. rządziła koalicja SLD najpierw z UW, a potem PO). Według mediów, Pawłowi B. zarzuca się wzięcie trzech łapówek w latach 90. na łączną kwotę niemal miliona zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: D___E___Z___I___N___F___0___R___M ___A___C___ 16.10.06, 09:51 jola_z_dywit4 napisała: > Oczywista dezinformacja. > GW usiłuje wmówić ludziom schizofrenię. > > I postuluje reinkarnację układu warszawskiego. > > o którym poniżej. > Uczciwi z PO/ > Zarzuty wobec zatrzymanego w czwartek, podejrzanego o korupcję byłego > wiceprezydenta stolicy Pawła B., byłego polityka PO, są bardzo poważne. Kwoty > łapówek idą w setki tysięcy złotych - poinformował prokurator krajowy Janusz > Kaczmarek. > Dodał, że zatrzymanie B. oraz trzech innych osób, to kolejny cios w tzw. układ > warszawski (gdy Warszawą przed 2002 r. rządziła koalicja SLD najpierw z UW, a > potem PO). Według mediów, Pawłowi B. zarzuca się wzięcie trzech łapówek w latac > h > 90. na łączną kwotę niemal miliona zł ile szkod narobil Lepper ile ma wyrokow,cokolwiek by nie zrobil ZAWSZE ZOSTANIE PRZESTEPCA I TO WIELOKROTNYM.PRZESTEPCY U WLADZU W PORZADNYM KRAJU DLA UCZCIWYCH LUDZI .nie! KTO MOZE WPROWADZIC PRZESTEPCOW DO RZADU? TYLKO PRZESTEPCY! Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: D___E___Z___I___N___F___0___R___M ___A___C___ 16.10.06, 09:54 Nie tylko Andrzej wchodzi do tego samego ścieku, ale i ty Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Nie wiem czy kłamca, nieudacznik - może ... 16.10.06, 09:23 ... tak, ale z całą pewnością EFEKCIARZ i człowiek, który cieszy się z wyjazdu na saksy, za chlebem, najwartościowszych młodych Polaków! Nie rokuje on widoków na rozwiązanie narastających problemów Stolicy, współczułbym Warszawiakom, gdyby on akurat został ich prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
cgpoznan Z Izraela przyjadą właściciele Warszawy i wygra 16.10.06, 09:05 Masowo pod ambasada w Izraelu stoją po paszporty polskie i przyjada i zagłosują i ich Hania wygra aby im zwrócić ich kamienice , pałace i działki budowlane Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Juz maja premiera z krakowa dzieki sondazom 16.10.06, 09:15 Ech te sondaze: premier z krakowa, prezydent z pomorza i gronkowiec w warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
softeam Re: Juz maja premiera z krakowa dzieki sondazom 16.10.06, 09:33 geralt9 napisał: > Ech te sondaze: premier z krakowa, prezydent z pomorza i gronkowiec w warszawie > ... > Według Ciebie lepszy gnom ze Szpotańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Juz maja premiera z krakowa dzieki sondazom 16.10.06, 10:04 softeam napisał: > geralt9 napisał: > > > Ech te sondaze: premier z krakowa, prezydent z pomorza i gronkowiec w > warszawie > > ... > > > > Według Ciebie lepszy gnom ze Szpotańskiego? Nie wiem co znaczy gnom ze Szpotańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Warszawa: Gronkiewicz-Waltz 16.10.06, 07:29 Świetny kawał, tak, świetny! Tylko naiwniak uwierzy w to nagłe 1-no% prowadzenie p. Walz. "Sondażownie" znowu zaczynają się "starać"? Zaczyna "rozprowadzać" Pentor, za chwilę dołączy CBOS, OBOP, Gfk Polonia, a zakończą ... wyborcy...przy urnach, w których PO POlegnie znowu. I po co robić z ludzi wariatów? Już się nie nabiorą, a mogą się zezłościć i PO dostanie z 10-15% wtedy. I po co wam to? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 O sondażach AD2005 polecam ciekawe artykuły: 16.10.06, 07:33 Ze stron Polskiej Grupy Badawczej - pgb.org.pl www.pgb.org.pl/pdf/smith_2005.pdf www.pgb.org.pl/pdf/sondaze_prawda_czy_falsz.pdf Poczytajcie i wyciągnijcie wnioski! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Twoja dornowatość tales rowna jest oddaniu pisowi 16.10.06, 07:51 te, tak krytykowane przez ciebie, sondaże przedwyborcze to nie jest wynik wyborów i tak je wszyscy traktują. Uspokój zatem swoje skołatane nerwy i zacznij traktować rzeczywistość tak, ja ona na to zasługuje. Nie denerwuj się chłopie, bo zawału dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Twoja dornowatość tales rowna jest oddaniu pi 16.10.06, 08:02 Przecież to właśnie ja traktuję rzeczywistość w taki sposób na jaki zasługuje - z namysłem i spokojem. Mam nie myśleć? To ciebie zaczyna coś "uwierać" - może PRAWDA? I gdzie ja traktuję te sndaże jako wynik wyborów? Wybory pokażą przecież coś zupełnie... przeciwnego, nie sądzisz? PS I nie ja się denerwuję, zapewniam! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Twoja dornowatość tales rowna jest oddaniu pi 16.10.06, 08:05 No to gratuluję stoickiego spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Twoja dornowatość tales rowna jest oddaniu pi 16.10.06, 08:08 Dziękuję! Mam spokojne i czyste SUMIENIE, więc i pokój gości w moim serduszku! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Twoja dornowatość tales rowna jest oddaniu pi 16.10.06, 08:25 to teraz talesku spokojnie przyrzyj się ekranowi monitorka i spokojnie policz ileż to wierszy mówi o twojej dornowatości... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Agumentów zabrakło, więc pojawił się sarkazm? 16.10.06, 08:30 Broń frustratów intelektualnych i...powyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Agumentów zabrakło, więc pojawił się sarkazm? 16.10.06, 09:06 widzać do takich osobnikow jak ty nic innego nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatic Re: wg prawa trzeba oddac Żydom wszelkie nieruchom 16.10.06, 09:09 Pani Hanna Gronkiewicz Walz oraz Platforma Obywatelska w ramach uczciwości szykuje masowy zwrot mienia pożydowskiego prawowitym właścicielom Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: wg prawa trzeba oddac Żydom wszelkie nierucho 16.10.06, 09:18 z czystej ciekawaści traktujesz to jako za czy przeciw tej kandydaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 to nie wina Pentora 16.10.06, 07:43 Wyniki sondażu nie mają się nijak do tytułu artykułu który jest interpretacja (nadinterpretacja) wyników badań. Nie sądzę że to są wnioski które gw dostała z Pentora. Raczej nadgorliwy dziennikarz. pracowałem w firmach badawczych, sondaże wyborcze to margines dziłalności raczej prestiżowy niż związany z zyskiem. ikt by nie napisał takich głupstw. Tak więc talesik ogranicz sie do plucia na gw talesik, w firmach badawczych nie ma masońsko żydowskiego spisku. Całkiem możliwe że HGW poszła w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 to jest PAP za Zyciem Warszawy 16.10.06, 07:50 j.w. wcześniej nie zauwazyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz 16.10.06, 07:50 Słusznie prawisz, Talesie. Przecież każde dziecko wie, że tylko sondaże wskazujące na przewagę PiS są prawdziwe, a zaś te wskazujące na jego porażkę są sfałszowane. Taka jest prawda i innej prawdy nie ma, jak mawiał Władysław Gomułka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz 16.10.06, 09:46 PGB w wyborach prezydenckich, parlamentarnych i wyborach do parlamentu europejskiego pomyliła się najmniej. Takie są fakty. A to, że akurat zawsze podnosi poparcie PiS o kilka punktów, oznacza tylko tyle, że PiS takie poparcie ma. To było widać w byłych sondażach PGB i potem w wyniku wyborów. Na całkowite obalenie Twojej tezy powiem Ci, że w ostatnim sondażu PGB koalicja lewicowa ma 17%. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.prezesa Korwin odbiera głosy Marcinkiewiczowi 16.10.06, 07:37 czyżby kolejna prowokacja wu-es-iii ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A Świstak siedzi i.... 16.10.06, 07:36 Już widzę jak Gronkiewicz wygra... Tusk też prowadził w sondażach i to jeszcze wyraźniej. PiS zawsze wypada lepiej w wyborach niż w sondażach... Poza tym Gronkiewicz sama się załatwi - palnie coś głupiego i złośliwego (jak to ona potrafi...) i od razu jej sondaze spadną... Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 I Marcinkiewicz nie.... 16.10.06, 07:37 ...ukryje "dokonań" poprzedniego prezydęta wawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Bo prezydęt lech kaczyński nic tu nie zrobił 16.10.06, 07:47 na dodatek osobiście odsłonił w Muzeum Powstania Warszawskiego tablicę upamiętniającą walczących w powstaniu Azerów. Problem w tym, że Azerowie walczyli, ale po stronie niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bzenon1 Przejać Warszawę 16.10.06, 07:38 Pisałem parokrotnie ,że wybory samorządowe są bardzo ważnym testem dla Polaków.Należy jak najwięcej przejąć władzy w terenie od Nawiedzonych ,skorumpowanych władzą centralną PIS-owców ,a później odsunąć ich od władzy i postawić przed trybunał za cofanie kraju w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 W Rzeczpospolitej piszą o ucieczce członków z PO 16.10.06, 07:42 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061016/kraj/kraj_a_11.html W sondażach "rosną" - w liczebności maleją? Za miesiąc ostanie się jeno Donald Tusk, ale za to ze 120% POparciem wyborców, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Np. o karaniu członków PO nieobecnych na marszu 16.10.06, 08:07 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061016/druga_strona_a_5.html Chcesz jeszcze jakiś przykład? Mam więcej, bo od niedawna (od wywalenia Gaudena) znowu zacząłem czytać Rzeczpospolitą, bo staje się wiarygodna! Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy A o tym Talesie Wybiórczy zapomniałeś? 16.10.06, 10:05 Bez ułatwień dla małych firm www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pierwsza_strona_061016/pierwsza_strona_a_2.html a tu więcej na ten temat: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061016/ekonomia/ekonomia_a_15.html W skrócie: politycy PiS bawią się w tworzenie koalicji już dwanaście miesięcy i nie mają czasu na takie pierdoły jak przyjęcie nowelizacji ustawy o swobodzie działalności gospodarczej. Skutkiem tego nie wiadomo czy w 2007 roku będzie można rejestrować jednoosobowe firmy w Polsce. Od 2007 roku tworzenie takich firm miało byc znacząco ułatwione. Ale nie będzie. Co więcej, nasz kochany rząd chce odwlec sprawę o 1,5 roku. A pamiętasz Tales kiedy rząd obniży podatki? Co z tą lodówką i kalkulatorem na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Wszystko przemieliłeś Młynku...Wybiórczy!Czytaj: 16.10.06, 10:21 biznes.onet.pl/0,1418149,wiadomosci.html gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3643578.html Gospodarka: stabilizacja na wysokim poziomie finanse.wp.pl/POD,1,wid,8522087,wiadomosc.html?rfbawp=1159173956.404 spadek bezrobocia GUS biznes.onet.pl/0,1407663,wiadomosci.html Analityk Fitch chwali PiS biznes.onet.pl/1,1360403,prasa.html Polska najlepsza w regionie biznes.interia.pl/news?inf=784362 nie tylko emigracja obniża bezrobocie biznes.onet.pl/0,1398989,wiadomosci.html KE podnosi prognozę wzrostu PKB w Polsce gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3622035.html na rynku pracy coraz lepiej gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3603045.html bezrobocie spada finanse.wp.pl/wid,8492780,wiadomosc.html?rfbawp=1157633681.398 bezsobocie spada nadal biznes.onet.pl/0,1378862,wiadomosci.html miejsc pracy będzie coraz więcej biznes.onet.pl/5,1355519,prasa.html inwestycje ciągną gospodarkę biznes.interia.pl/news?inf=786217 GUS o wzroście PKB biznes.onet.pl/0,1378104,wiadomosci.html GUS o wzroście PKB finanse.wp.pl/POD,2,wid,8480976,wiadomosc.html?rfbawp=1156876522.679 dobre prognozy dla PKB biznes.onet.pl/0,1377428,wiadomosci.html prognozy dla Polski coraz lepsze gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3569694.html bezrobocie spadło do 15,7% I to by było na ...tyle! Bye, bye, młynku wybiórczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Prawda w oczy kole, talesie wybiórczy? 16.10.06, 10:39 mówimy o działalności rządu. Mamy dzięki Bogu wolny rynek i to jak rozwija się gospodarka tylko częsciowo zależy od rządu. Narzedziem rządu w tej dziedzinie jest polityka gospodarcza. Wiesz co to takiego? Tego uczą się studenci pierwszego roku na uczelniach ekonomicznych. No więc co takiego rząd zrobił dla rozwoju gospodarki? Bo za pierwszych rządów SLD wzrost PKB był nawet jeszcze wyższy, nie mówiąc już o poziomie bezrobocia, co niekoniecznie jest zasługą tej partii. Teraz, biorąc pod uwagę fundusze unijne mogłoby być znacznie lepiej. Wracając do tej nieszcęsnej ustawy, nawet Zawisza przyznaje, że skrewili w tym przypadku. No i nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego nie obniżono podatków, tak jak obiecano? PS Widzę, że najwyraźniej masz przygotowany zestaw linków na taką okoliczność i w razie czego bezmyślnie robisz CTRL+C & CTRL+V... No więc uaktualnij sobie tę listę, bo niektóre linki są martwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy PS 16.10.06, 10:49 Poszukałem tego tekstu jako to analityk Fitch Ratings chwali PiS. Otóż oczywiście jak to na wybiórczego Talesa przystało, pełny tytuł brzmi: "Analityk Fitch chwali PiS _za_deficyt_budżetowy_." Tylko tyle? Mało jak na rządy przełomu... Co więcej, ten analityk mówi ciekawe rzeczy: "Obecny rząd - zaznacza Parker - nie może poszczycić się większymi sukcesami w reformowaniu gospodarki, ale z drugiej strony nie zaprzepaścił osiągnięć poprzedników." Rzeczywiście, masz się czym chwalić, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 oj, signal, signal! 16.10.06, 08:46 Przetasowali ci mózg gazetowybi(ó)rczą "papką", więc ci się wszystko pomyliło: nazwy, partie, określenia, terminy. Współczuję ci! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaziu powinien sie czuc podwojnie wyru..y - 16.10.06, 07:44 najpierw przez kaczorow, a teraz przez pania Waltz. I na co mu idzie? z kaczego premiera do politycznego niebytu. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Mirek - przynosisz hanbe Polakom mieszkajacym w 16.10.06, 07:51 Kanadzie. Nie pisz juz wiecej swoich aroganckich i chamskich postow. Get lost!!! mirek.zkanady napisała: > Hiena Gronkowiec-Przewalc? Moze jednak trzeba bylo nie odbudowywac tej > Warszawy?... Dla jej wlasnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda nawet w Kanadzie spotyka sie nienormalnych Polakow 16.10.06, 07:58 - to taki sam plankton jak u kaczora w rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ale ta "Kanada" to tylko slamsy pod... 16.10.06, 08:07 Nie napiszę gdzie, bo to wstyd,że za rządów braci Kaczyńskich w Polsce istnieją jeszcze slamsy. A miało być tyyyyyle mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 07:56 kiedy skończa się te codzienne doniesienia z fronu badań sondażowych czyli psuedowydarzenia, newsy na papierze? Odpowiedz Link Zgłoś
cezareko Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 07:59 A co to za badania.?? na jakiej póbie.?? kto brał udział.?? Jak czytam takie wyniki to zastanawiam sie pod kogo były robione te "badania". Odpowiedz Link Zgłoś
binki Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 07:59 no to jak ma przewagę, to zaraz PiS-dy na nią coś "znajdą" i zaczną uwalać...zobaczycie...lada dzień jakieś nowe "odkrycie" będzie miało nas zaskoczyć...już pracują PiS-dowi specjaliści od brudnej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Wybór między dwojgiem katolickich fanatyków... 16.10.06, 08:02 ...to żaden wybór. To fasada demokracji - jak w Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nie obrażaj polskiej demokracji 16.10.06, 08:35 Możesz sobie głosować na Borowskiego lub jakiegoś lewaka z PPS jak chcesz. Nikt Ci nie broni. A że akurat katolicy prowadzą w sondażu. Widać takie są preferencje wyborcze większości Warszawiaków. Na tym polega demokracja - większość decyduje kto dostaje władzę. Jak Ci się to nie podoba to jedź na Kubę... Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Re: Nie obrażaj polskiej demokracji 16.10.06, 09:16 Wybór między Fidelem a HGW - hm! nie stawiasz mnie w łatwej sytuacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jodlo A może lepiej,że szczury pouciekały, np. do Kanady 16.10.06, 08:02 i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
thx1979 Kandydat PO na prezydenta Łodzi. 16.10.06, 08:10 Nie wiem czy szanowni forumowicze widzieli wczoraj demagogie kandydata na prezydenta Łodzi (TVN Fakty). Czego ten człowiek nie obiecywał. Spadku bezrobocia o 50% Rozwój regionu. Istny Andrzej Lepper w łonie PO. Partyjniak Niesiołoski bił z zachwytu brawa. Zastanawia mnie czy też pani Hania obiecuje gruszki na wierzbie ? Nie wieże w obniżkę cen mieszkań ani w budowę infrastruktury miejskiej. W zasadzie nie wieże w ogóle żadnym polityką. PO i PIS prowadzi młóckę cepami, która niszczy kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Czy w Londynie nie bylo jej lepiej ? 16.10.06, 08:24 Przynajmniej bezposrednio nie korzystala z pieniedzy polskich podatnikow. Czy juz nikt nie pamieta, ze ta pani opuscila wazne stanowisko prezesa NBP i zajela byc moze w tym momencie ciekawsze w Londynie ? Teraz ciekawosc zmusza ja do kandydowania na prezydenta stolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 tak, w narodowym 16.10.06, 08:34 Prezes "robił" za 500 głosów na HGW, wiceprezesi po 200! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: tak, w narodowym 16.10.06, 09:20 o widzisz ... teraz ty bijesz pianę .. coś ci przeszkadza w tym sondazu czy tylko tak dzisiaj sie chcesz rozładować .. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: tak, w narodowym 16.10.06, 09:38 biję pianę? Zawsze myslałem, że takie coś robi się z wściekłości, albo co najmniej z gniewu, a ja potraktowałem to po prostu jako żart, choć podejrzewam, że nie do końca nie opiera się on na jakichś polityczno-zawodowych przesłankach (mam nadzieję, że zrozumiałeś tę nieco skomplikowaną konstrukcję wypowiedzi - logikę na studiach powinieneś mieć, i to na I roku) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: tak, w narodowym 16.10.06, 10:07 rozumiem ...czujesz ze rzeczywistosc przekracza mozliwości twojej percepcji wiec starsz sie odwrócić wszystko w żart... można i tak chociaż widać od razu że jednka jesteś mocno sfrustrowany tymi wynikami Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: tak, w narodowym 16.10.06, 10:24 Jestem sfrustrowany wynikami sondaży? Nie żartuj! Ja jestem niezmiernie... zadowolony, bo mając w pamięci "sondażową" historię(histerię?) ostatnich wyborów, jestem niemal pewien, że w sondażach wygra PO a w wyborzch PiS, he, he, he! Życzę ci podobnie doskonałego humoru, k_r! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: tak, w narodowym 16.10.06, 10:54 zobaczymy zobaczymy ... w przeciwieństwie do ciebie nie zakładam bezapelacyjnego zwycięsta jednej ze stron ... no ale widzę ze ty wiesz wszystko lepiej .. takie podejście wskazuje włąśnie na duża dawkę codziennej frustracji.. ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: tak, w narodowym 16.10.06, 11:43 Ja-tak, ty-siak! Trudno z tobą rozmawiać, skoro za cholerę nie przyjmujesz cudzego zdania - nawet nie wierzysz w moje dobre samopoczucie! Dziwaczne podejście - dlaczego miałbym cię kłamać? Potwierdzam jeszcze raz - mam dobry humor i uśmiecham się szeroko: HA, HA, HA! Wierzysz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: tak, w narodowym 16.10.06, 12:27 wszystkie kończyny przy tobie opadają .. wczytaj sie jeszcze raz w moje posty .. możesz mieć dobry humor - twoja sprawa.. ale ... dziwi mnie twoja bezapelacyjna wiara w zwyciestwo w warszawie marinkiewicza.. dotarło .. ? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: tak, w narodowym 16.10.06, 13:59 Dziwi cię moja wiara? Chłopie, wiara czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: tak, w narodowym 16.10.06, 14:40 widze że tu beda potrzebne na prawde cuda aby sie twoja wiara spełniła Odpowiedz Link Zgłoś
awantur-nick Warszawiakom gratulujemy głupoty 16.10.06, 08:33 szykuje sie powtórka z Piskorczyków, czyli rządy Republiki Kolesiów z PO/SLD Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski przepraszam że głosowałem na irasiada 16.10.06, 08:38 trudno w to uwierzyć ale byłem tak głupi. Chodzi o wybory na prezia Warszawy. Takiej miernoty nie było tu za mojej pamięci. To już nawet rządy Piskorskiego były znacznie lepsze. Teraz nie dzieje się NIC! Żadnych zmian, decyzji o zabudowie pl. Defilad brak, zmian w komunikacji brak, korki coraz większe, otrzymanie pozwolenie na budowę to istna droga przez mękę, dojazd na lotnisko tragiczny, wszędzie pełno handlarzy... a teraz jeszcze wesoły kaziu z Gorzowa. NAUCZYCIELE TO ZAKAŁA SAMORZĄDÓW! Powiem Mu na koniec oficjalne wezwanie irasiada: S............ Dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: przepraszam że głosowałem na irasiada 16.10.06, 08:41 To w Klewkach też odbywały się wybory? Tam wszak talibowie rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Warszawiakom gratulujemy głupoty 16.10.06, 09:22 Nie nie nie. Ja nie zagłosuję na panią Waltz. A jestem rodowitym warszawiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Niech zapytają, czy Hani powierzyli by swoją kasę! 16.10.06, 08:40 hehehehehe!Hania byłaby bez szans! hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Donald miał 20% przewagi i przegrał ! 16.10.06, 08:51 cieniutko są zrobione te sondaże, tylko 1% przewagi, to może oznaczać prawdziwą klęskę pani HGW Odpowiedz Link Zgłoś
po_killer Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 08:53 A sondaż zostal wykonany na reprezentatywnej próbce 100 działaczy PO w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 I tylko połowa z działaczy PO popiera HGW 16.10.06, 09:04 Też tak myślę. I tylko 52% działaczy PO popiera kandydowanie Gronkiewicz na prezydenta Warszawy. Reszta wolałaby Marcinkiewicza. Jeśli sondaż był przeprowadzony wśród działaczy PO wyniki faktycznie wyglądają rozsądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Są też jeszcze lepsze wyniki wyniki sondażu... 16.10.06, 09:05 Trzeba było u mnie ten sondaż zamówić, bo u mnie wyszło jeszcze lepiej dla H. G-W — 100%. Szkoda też że nie startuje "drogi Bronisław" — też ma 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 09:05 To w Warszawie są jeszcze idioci, którzy chcą głosować na Marcinkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś