cinek08 Re: Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakac 18.10.06, 18:33 Jasne że głośno. W twoich podejrzanych kręgach. Kaczy synu Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Czemu mnie przezywasz, bucefale?Co ci się nie podo 18.10.06, 18:34 bało w mojej wypowiedzi, nerwusie komuszy? Odpowiedz Link Zgłoś
langston "nas" 18.10.06, 18:35 czyzby rudowlosy irlandzki Zyd sie znowu odezwal:) ...a wiesz ze Irlandia jako jedyne panstwo swiata wyslala kondolencje po smierci Hitlera? Nie wiedziales? no coz. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A wiesz, ze obecny marszalek sejmu RP 18.10.06, 18:51 Marek Jurek skladal zyczenia zdrowia i pomyslosci czlowiekowi obecnie siedzacym na lawie oskarzonych i sadzonego za zbrodnie wobec swojego narodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 18:38 Morozowski nie był święty, ale Pośpieszalski to marna dyspozycyjna dziennikarzyna na usługi reżmu IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 W ktorym miejscu widzisz podobienstwo... 18.10.06, 18:41 ...???? Zaskocz mnie bhehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: W ktorym miejscu widzisz podobienstwo... 18.10.06, 18:46 Musialbys najpierw wiedziec co nieco o tych dwoch osobach...a niestety nie wiesz nic oprocz tego co poda ci do wierzenia GWno i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 18:43 Miałem pana Pospieszalskiego za dziennikaża barddzo zrównoważonego, tymczasem jak wszedł w orbitę ,,kaczorszczyzny" rozlewa gnojowicę jak wielu w tym towarzystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakac 18.10.06, 18:43 Co mieli robic nadredaktor AM mial wylaczony telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bardzo! 18.10.06, 18:44 Otwórzcie i podziwiajcie (zwróćcie uwagę na wpis koloru czerwonego,he,he!): gospodarka.gazeta.pl/gielda/7,49601.html Piękny widok, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
a1234517 Re: Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bard 18.10.06, 18:49 Talesie, przeczytaj mój poprzedni wpis, jest dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bard 18.10.06, 18:53 odpowiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 acha, i jeszcze to! 18.10.06, 19:07 finanse.wp.pl/POD,1,wid,8557007,wiadomosc.html?rfbawp=1161191145.830 Dajcie PiS rządzić dalej, oszołomy! Odpowiedz Link Zgłoś
a1234517 Re: Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bard 18.10.06, 19:09 Talesie, jak Ty nie widzisz różnicy między wazeliniarstwem a rzetelnym dziennikarstwem, to ciężko wieść z Tobą dysputy. To nie tak, że jak ktoś maści jednej partii / ewidentnie Pospieszalski/ , to jego adwersarz musi maścić tej drugiej, Jest jeszcze coś takiego jak widzenie rzeczy obiektywne, i to właśnie jest rolą dziennikarza.Takim jest Morozowski.W opozycji BYŁAM komunistycznej, Talesie, mimo Twych wątpliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bard 18.10.06, 19:16 W opozycji to może i byłaś(?) -ale razem z Maleszką! Twoje poglądy swiadczą, że czerwoniutka ideologia dosyć głęboko wżarła ci się w neurony, co sprawia, że masz problemy z : 1. obiektywizmem 2. krytycyzmem 3. odróżnianiem dobra od zła! Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 taniutka ta twoja odwaga 18.10.06, 21:43 kiedy pis za pleckami czuwa i czerwony już nie skacze po głowie trzeba było WTEDY dać coś z siebie ale pewnie wygodnie i bezpiecznie było przeczekać to wszytko w szafie co innego dzisiaj: gęba pełna Ojczyzny Patriotyzmu Honoru Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Chcecie zobaczyć namiastkę IV RP? Proszę bard 19.10.06, 07:42 co to jest IVRP, może mnie oświecisz? dzielisz mrzonki ze swoimi współtowarzyszami? spokojnie, obudzicie się pewnego dnia z ręką w nocniku, przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 18.10.06, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Pospieszalski pokazal swoje prawdziwe oblicze 18.10.06, 18:48 NIE warto rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
a1234517 Re: Pospieszalski pokazal swoje prawdziwe oblicze 18.10.06, 18:50 Tak jest, NIE WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada cienko to wygląda, mało patriotycznie 18.10.06, 18:52 proponuję modernizację: Jan Pospieszalski (Srul Schnelzug) 01293424 Jacek Karnowski (Josze Otzokaman) 04234781 Piotr Semka (Izaak Grossmann) 05238932 Paweł Lisicki (Helmut Gruber) 0043533 Jacek Sobala (Rejwach Rypszykier) 05683/ZMW Joanna Lichocka (Antoni Lichocki) 99009900 Jerzy Jachowicz ("Sokrates") 0184011-112 Tomasz Sakiewicz (Otokar Pierdziwół) 03859212984/BAJ Jacek Łęcki (Jacek "Łęcki") 8932529 Janusz Czabański (płk. Janusz Czabański) 000-12 Piotr Gursztyn (Ławrientij Sakaszwili) QWE-R1 Cezary Michalski (Merylin Manson) 666 Maciej Rybiński (Maciej Zuckermann-Ałganow) 347218402 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kj19 Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 19:03 Ale atakuje po prostu mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kj19 Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 19:06 kj gdzie jest mój wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 19:09 Pośpieszalski to fanatyk i pajac. Jak cała jego formacja polityczno-środowiskowa najpierw opluje i osra a potem półgębkiem powie że się "nadużył semantycznie". Żałosny knot. Odpowiedz Link Zgłoś
a1234517 Re: Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakac 18.10.06, 19:12 Jasne, że tak , Pariach ! Pozdrawiam ! Krzepiące, że nie same oszołomy w tej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Głowa to nie tylko statyw na oczy. 18.10.06, 19:14 Warto rozmawiać ale po pierwsze trzeba myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): 18.10.06, 19:14 Jan Pospieszalski Jacek Karnowski Piotr Semka Paweł Lisicki Jerzy Jachowicz Tomasz Sakiewicz Jacek Łęcki Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): 18.10.06, 19:41 chirlider napisał: Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): > Jan Pospieszalski > Jacek Karnowski > Piotr Semka > Paweł Lisicki > Jerzy Jachowicz > Tomasz Sakiewicz > Jacek Łęcki jasne, żaden prawdziwy UBowiec nie poda im ręki Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 Re: Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): 18.10.06, 19:46 abba15 napisał: > chirlider napisał: Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): > > Jan Pospieszalski > > Jacek Karnowski > > Piotr Semka > > Paweł Lisicki > > Jerzy Jachowicz > > Tomasz Sakiewicz > > Jacek Łęcki > > jasne, żaden prawdziwy UBowiec nie poda im ręki samo szambo wsrod dziennikarzy ,mam nadzieje tylko ,ze nie cpalii chlali gorzaly na umor jak Posieszalski.i teraz taki cymbal ma mi mowic o moralnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Tym ludziom ręki nie podajemy (w imie zasad): 18.10.06, 19:47 w retoryce pisu uczciwy, przytomny człowiek to ubowiec lub zomowiec, zbrodniarz, prawie morderca. rzygam IVRP abba15 napisał: > > jasne, żaden prawdziwy UBowiec nie poda im ręki Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand gazeta zaczyna nosić znamiona szmatławca! 18.10.06, 19:20 Robienie newsa z głupot wypisywanych na różnych blogach świadczy o postępująceym w zastraszającym tempie procesie utraty przez gazetę kontaktu z rzeczywistością. Najlepiej ocenia to rynek - akcję agory pikują w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider co sie tak ekscytujesz?? 18.10.06, 19:25 lecącymi na pysk notowaniami nieczytanego szmatławca??? po co piszesz na takim podłym forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 tales!.. komuniści to Kaczyńscy i ich partia !!! 18.10.06, 19:23 ich ideolog i nauczyciel to Lenin!.. nienawidzę was,komuchy ! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider ten tales to jakiś komuch 18.10.06, 19:27 zacietrzewienie i retoryka typowo komusza. farbowany lis;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 18.10.06, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 Re: Pospieszalski lepiej zrobisz jak 18.10.06, 19:32 wezmiesz do reki gitare i bedziesz spiewal dla dzieci bo dla doroslych nie mozesz,poniewaz dorosli wiedz o twojej brudnej przeszlosci.O polityce lepiej nic nie mow bo sie na tym nie znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Marysiu,"podpięłaś" się pewnie nie tam,gdzie chcia 18.10.06, 19:44 łaś, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 19:44 A kogo obchodzi ten człowieczek, marny muzyk i jeszcze marniejszy dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Pospieszalski ? Nie warto rozmawiać.... 18.10.06, 19:50 jego służalczość przekracza wszystkie granice... Odpowiedz Link Zgłoś
suchodolski4 Re: Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakac 18.10.06, 23:37 sraczynski napisał: > A kogo obchodzi ten człowieczek, marny muzyk i jeszcze marniejszy dziennikarz. tia.....a ty (celowo małą literą ), pewnikiem jesteś wirtuozem albo laureatem Konkursu Chopinowskiego i laureatem Nagrody Pulitzera :...A ŚWISTAK SIEDZI I ZAWIJA W TE SREBERKA :) Ż E N A D A :( Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Morozowski- będzie Pulizer ! Tak , ale tylko wtedy 18.10.06, 19:45 Morozowski- będzie Pulizer ! Tak , ale tylko wtedy, jesliby szefem jury byl Beria. Nie doczekanie Twoje, nagrody dostaniesz ale tylko od swoich mocodawców- bolszewików. Miernoto dziennikarska. Jedyne co Ci wychodzi to bycie słuzalczym pismakiem, tylko co to ma wspolnego z dziennikarstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis yvesl,prostaku, poćwicz ortografię,burku pisuarowy 18.10.06, 23:20 absolwencie "uniwersytetu" ha ha, aż w oczy szczypie twoje "wykształcenie". Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Pospieszalski -marny prawicowy PISMAK 18.10.06, 19:52 Takie frajer jak Pospieszalski który okropnie manipuluje swoimi programami -nie powini zajmować sie dzienikarstwem,bo jemu najlepiej wychodzi tylko spładzanie bachorów. To pismak z grupy MIERNY -ale WIERNY. Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Rzecznik pokolenia K2 ratuje IV RP 18.10.06, 19:53 W pierwszym po ujawnieniu taśm prawdy programie ,,Warto rozmawiać" Jan Pospieszalski oczywiście próbował udowodnić, że ten cały szum medialny to tylko manipulacja . Kombinował jak mógł. Na wszelki wypadek nie zaprosił potencjalnych oponentów. Na zakończenie była rozmowa z Antonim Macierewiczem. Zastanawiam jaki on ma w tym interes. Jego nadgorliwość jest trochę podejrzana. A może facet po prostu zarabia na życie. W sumie jednak to dobrze, że zmienił temat. Trochę mi się znudziło ciągle słuchać o wszechobecnym lobby antykatolicko-antylustracyjno-liberalno-homoseksualno-pedofilskim. Lubiłem ten program chociaż nie zgadzałem się z poglądami prowadzącego. Teraz niestety zszedł na PiS-y. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Rzecznik pokolenia K2 ratuje IV RP 18.10.06, 19:57 TV dla ES-bekow i konfidentow, a wtedy zapanuje radosc na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wtcpolska Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 19:57 Dziwi mnie ich agresywności i przekonanie o pełnej wiedzy tego tematu. Z kąd takie zdecydowanie, podawania info ,znając siłę stacji owej można to potraktować jako manipulacje dziennikarską. Ponieważ wydaje mi się że owa stacja kieruje się po pierwsze gorącym tematem (emocjami) a następnie rzeczowym przedstawieniem faktów. Lis was załatwił wasza wiazja podawania info jest anachroniczna i smutna (negatywna). Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Morozowski-chytrus 18.10.06, 20:26 Po namieszaniu inwigilacją polityków w zestawieniu z kontaktami ze służbami Morozowski zastosował stary chwyt.Przyznał się do żydowskiego pochodzenia. Teraz ci którzy go zaatakują to ANTYSEMICI. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Pospieszalski na blogu o Morozowskim i "Wakacja.. 18.10.06, 20:36 a my sobie lolędy pośpiewamy np. "w żłobie leży" Odpowiedz Link Zgłoś