silezius.monachijski 21.10.06, 17:39 ależ Wodzu, co Wódz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierot6 Leper i spólka... 21.10.06, 17:40 Leper wie co mówi... Koalicja kryminalistów,PZPR-owców i sprzedawczyków, pod nadzorem Kaczyńskich..będzie sie chronić nawzajem!..normalka... swój ,swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: Leper i spólka... 21.10.06, 18:54 Towarzyszu chyba nie rozumiecie praw historii. Nasz przewodniczący, wszedł do rzondu nie po to żeby byc kwiatkiem do kożucha, on jest podporą trwałosci tej kalicji.On wraz z tow.Giertychowem i nielotami zapewnią sobie dobrobyt a nam spokojne życie.Tow.lepper wie, że nie można dac wszystkim zasiłku bo co by zostało dla powodzian,suszy,pielęgniarek,lekarzyu, kolejarzy, dojary, dudziarzy ...i inych rzy. Tow Lepper wie najlepiej kiedy i gdzie komu co obiecać.Nawet w Częstochowie obiecał NMP ,ze jak zostanie prezydentem , to da większy dar niz sam JP II. Moze nawet swój Order Lenina.A to by było znamienne .Lepper ,Lenin i Maryja Dziewica.. Tylko co tu robi Jola? Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Leper i spólka... 21.10.06, 22:53 Co to jest "rzond"? Mozesz nam wyjasnic? Ja tez nie akceptuje tow.Tredowatego przez "dwa p",ale pisz u Boga Ojca "rzad", no bo sie kompromitujesz i cala ta Twoja fajna, nawiasem mowiac,filipika traci przez to wartosc... Dlaczego mlodzi robicie tyle bykow??? Dlaczego? Tylko nie tlumaczcie sie glupawo jakimis wymyslonymi chorobami.Kiedys byl taki rebus: umiesc dwa byki w rowie! Odp. "ruf", naturalnie zamiast "row".A teraz to ma byc norma? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus ***S_Z_T_A_M_0_0_B_R_O_N_A - sztama Pechu*** 22.10.06, 00:57 Pazerność i Szamboobrona! "Złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma!" Skok do aorty przemian demokratycznych. Inni siedzą już przy torcie, oni dyszą przy aorcie! Gryź w aortę, szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga! Jowejek Aćkaplaćka! Ależ tandem PiSiORkowy, gejtychowy do połowy, w dalszej części leppiejowy, bezgłowy jeździec ćwiczy, ale nie ma kierownicy! Usiadł PiSiOR na gejtychu i próbuje na popychu! Usiadł PiSiOR na lepbierze i kręci jak na rowerze. Jeszcze wzięli też jednego, co ich wspiera w macanego! Pedały bez kierownicy, więc lądują w gnojowicy! Więc kombinuj w swojej główce, by nie znaleźć się w gnojówce! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 A w Krakowie Jan Maria Rokita to chłop mądry jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Hasło. Wieź udział w Obywatelskim Ruchu, nie kończ u wszaków na obuchu! Odzew. „My PiSiORki jak Bóg nam pomoże, to nasikamy naszym kaczkom morze!" ***S_Z_T_A_M_0_0_B_R_O_N_A - sztama Pechu*** Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zadyma nie wyszla Lepperowi wiec ogon pod siebie i 22.10.06, 07:03 ...do koalicji. Tak to jest jak sie wierzy lze-mediom powiazanym z WSI. Te stwierdzily, ze Lepper zrobil swoje i Lepper moze odejsc. Sondaze po prowokacji Begergate udezyly wprawdzie w PiS ale zredukowaly poparcie dla Samoobrony do poziomu progu wyborczego. Ale "elity" zbyt wczesnie zakonczyly wbijanie klina miedzy PiS a Leppera i ten ostatni jako stara choc zgrana wyga zorietowal sie, ze walac w PiS wybija sobie zeby. Cos mi sie wydaje, ze dlugo nie zobaczymy teatralnego warcholstwa Leppera co pozwoli Kaczynskim przeciagnac przez POstPLR-owski uklad sadowniczy wiekszosc dokumentacji z szafy Lesiaka. A pokazanie prawdy o UBekistanie zakonczy kariere POstKomunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Tak, będzie trwała, ale do kiedy ? 22.10.06, 00:01 Nie powiedziales pan, do kiedy będzie trwała koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek22633 Re: Leper i spólka... 22.10.06, 07:44 ku...wa, ku...rwie lba nie urwie Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:41 Czy będzie to trwałość powodowana wyłącznie lękiem przed niepewnym wynikiem wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski TRWAM to program Koalicji 21.10.06, 17:41 kto się lubi ten się czubi - jeszcze Cię Lepciu Wódz wyrzuci i przyjmie kilka razy, ale myślę, że możesz mu powiedzieć "Już ja cię kochany nie opuszczę" i wróżę Waszemu związkowi długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: TRWAM to program Koalicji 21.10.06, 20:33 Kartofle umieją tylko trwać. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: TRWAM to program Koalicji 21.10.06, 22:50 Autor: wrojoz napisał >Kartofle umieją tylko trwać. Hi!Hi!Hi!Hi!Hi! Będą trwać, dopóki ich stonka nie zeżre!;( To budzi nadzieję!:) Stonka uaktywnia się na wiosnę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ochucki Re: TRWAM to program Koalicji 21.10.06, 23:10 Zapiekankę przygotowujemy w prodiżu lub garnku z pokrywką, pieczemy wówczas w średnio nagrzanym piekarniku. Surowy boczek kroimy w cienkie pasterki, ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy w plasterki grubości ok. 1 cm. Podobnie przygotowujemy cebulę, lecz kroimy o połowę cieniej. Dno garnka smarujemy smalcem, układamy warstwę pokrojonego boczku, następnie na niej warstwę ziemniaków, delikatnie solimy. Jeśli będziemy używać ziół prowansalskich, to należy lekko oprószyć ziołami, a jeśli koperku, to bezpośrednio na ziemniakach układamy warstwę cebuli i od nowa: boczek, ziemniaki, cebula (pamiętamy o lekkim posoleniu każdej warstwy). Tak przygotowaną zapiekankę pieczemy pod przykryciem przez około 30 minut, następnie otwieramy prodiż i zalewamy zapiekankę śmietaną, starając się, aby była polana równomiernie, pieczemy około 10 minut i znowu otwieramy i sprawdzamy, czy ziemniaki są upieczone. Jeśli tak, to posypujemy startym żółtym serem. Po zapieczeniu sera zapiekanka jest gotowa. Podajemy w naczyniu, w którym się piekła, jeżeli nie była posypywana ziołami prowansalskimi, to obficie posypujemy zielonym koperkiem lub w innej wersji obficie świeżo startym, pachnącym majerankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Lepper pielgrzym!!! 21.10.06, 20:23 antonioni1 napisał: > Ale jaja!!! <wez tow.lepier prowiant (kaczuszki marcepanowe)i wio na ksiezyc z pielgrzymka i nie wracac mi tu. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito1978 lepper pójdzie na pielgrzymke i 21.10.06, 17:47 zdobedzie glosy wiernych Polaków. No bo taki pobozny, to bedzie trzeba na niego glosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:49 nie ????????? to teraz taksowkarze maja swoje pielgrzymki??????????? i c z l o n k o w i e rzadu przemieszczaja sie na te pielgrzymki?????????? i w dodatku takie tam bzdury wygaduja?????????????? ale cyrk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:51 Jasna Gora, cudowne miejsce, nawet czlonkowie PZPR, jakim Lepper jest, staja sie lagodni jak barany na halach w tatrach. Cudowne nawrocenie esbekow. Daj se w pape baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 20:25 pethate napisał: > Jasna Gora, cudowne miejsce, nawet czlonkowie PZPR, jakim Lepper jest, staja > sie lagodni jak barany na halach w tatrach. Cudowne nawrocenie esbekow. > Daj se w pape baranie. >albo podejdz to i ja ci chlapne w jape czerwony kundlu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:52 Warchoł zawsze dogada się z chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 18:41 Ale od czas do czasu se sztachetą po łbie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sram_na_pisiorkow Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:54 Wódź wie,co mówi...jeszcze się nie nachapali,to i koalicja będzie trwać. W końcu jeszcze coś zostało do rozkradzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anduriel Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 17:55 być może stoję na zbyt radykalnym w tej sprawie stanowisku, ale jak partia która legitymuje się tak doniosłymi nazwami jak "prawo" i "sprawiedliwość" mogła wejść do koalicji z partią o wiadomej prowienencji? Moim skromnym zdaniem wszystkie kluby powinny Samoobronę zlekceważyć zaraz po wyborach i dogadywać się bez niej. Oczywiście powraca tutaj niesfinalizowana koalicja PO-PiS.Jest mi przykro, że głosując na PiS tak naprawdę przyczyniłem sie do sukcesu partii A. Leppera. Ale jak wiadomo: mądry Polak po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Lepper: Ten wzrok,to spojrzenie, ta tęsknota za .. 21.10.06, 17:58 rozumem..a rozum hen daleko,daleko, poza zasięgiem króla Buraków Pastewnych.Maciej Giertych nie ma racji twierdząc, że teria ewolucji jest błędna.Lepper jako przedostatni obrazek przed wyprostowanym człowiekiem, jest najlepszym przykładem na to, że istniało stadium pośrednie pomiedzy homo sapiens a gorilla gorilla..Tym stadium posrednim jest homo lepperus.! Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Lepper: Koalicja będzie trwała, bo w przeciwnym 21.10.06, 18:02 wypadku wywala nas od koryta. Musimy sie trzymac razem, by moc cos jeszcze rozp........c. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Lepper: Koalicja będzie trwała, bo w przeciwn 21.10.06, 18:11 Lepper: Koalicja będzie trwała... Właśnie to mnie martwi... zamiast pracować dla Polski, będzie trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 18:10 Od razu lepiej mi jakos. Leppiej byc nie moze. Lepper wszystkich zagoni do rzadowego kurnika i bedzie ordnung! Swietlana przyszlosc Polski nadchodzi! ------------------ Natura 2000 - zmarnowana szansa Odpowiedz Link Zgłoś
forum_wyborcza A myślałem, że na pielgrzyzmkę to piechotą 21.10.06, 18:12 Myślałem, że na pielgrzyzmkę to piechotą. A Nasza Światła Władza na pielgrzymki taryfą tyłki wozi. Oj, nieładnie, Wodzu. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: A myślałem, że na pielgrzyzmkę to piechotą 21.10.06, 18:18 orum_wyborcza napisał: > Myślałem, że na pielgrzyzmkę to piechotą. > A Nasza Światła Władza na pielgrzymki taryfą tyłki wozi. Coś z myśleniem masz problem, więc nie mysl za duzo. Sprawdz sobie termin " pielgrzymka" w slowniku, to się dowiesz co to jest , bez wysilania Twej marnej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: partia piSS i SB samoobrona...alternatywa.. 21.10.06, 18:22 pierot6 napisał: > do diabła! Przestań bo sie olejniczak obrazi. sb to element sld. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 yvsi.. no własnie!.. a kumple Kaczyńskich... 21.10.06, 18:36 i koalicjanci... Odpowiedz Link Zgłoś
omelgrom Koalicja będzie trwała, choć z kłótniami 21.10.06, 18:24 Koalicja będzie trwała, bo kto inny umorzy im długi i da stołki. Będą na nich trwakli dopóki Polacy ich nie wyrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Koalicja będzie trwała, choć z kłótniami 21.10.06, 18:29 omelgrom napisał: > Koalicja będzie trwała, bo kto inny umorzy im długi i da stołki. > Będą na nich trwakli dopóki Polacy ich nie wyrzucą Na kogo chcesz ich wymienic? Na: milera/kwacha/jakubowską /oleksego/kalisza/pęczaka/olejniczaka/sobotkę/borowskiego/dyducha itp. Przeciez to mina , oni juz idą zwartym szeregiem do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 yvesi.. najlepsi sa kryminaliści i złodzieje.. 21.10.06, 18:37 jak kierownik Rydzyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: yvesi.. najlepsi sa kryminaliści i złodzieje. 21.10.06, 18:47 pierot6 napisał: > jak kierownik Rydzyk.. Co ci ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
omelgrom Re: Koalicja będzie trwała, choć z kłótniami 21.10.06, 19:44 yvesl napisał: > omelgrom napisał: > > > Koalicja będzie trwała, bo kto inny umorzy im długi i da stołki. > > Będą na nich trwakli dopóki Polacy ich nie wyrzucą > > Na kogo chcesz ich wymienic? Na: milera/kwacha/jakubowską > /oleksego/kalisza/pęczaka/olejniczaka/sobotkę/borowskiego/dyducha itp. Przeciez > to mina , oni juz idą zwartym szeregiem do więzienia. najlepiej na Alika przynajmniej nie bedzie brudził Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Koalicja będzie trwała, choć z kłótniami 21.10.06, 22:50 yvesl napisał: > omelgrom napisał: > > > Koalicja będzie trwała, bo kto inny umorzy im długi i da stołki. > > Będą na nich trwakli dopóki Polacy ich nie wyrzucą > > Na kogo chcesz ich wymienic? Na: milera/kwacha/jakubowską > /oleksego/kalisza/pęczaka/olejniczaka/sobotkę/borowskiego/dyducha itp. Przeciez > to mina , oni juz idą zwartym szeregiem do więzienia. A o Tusku Waćpan zapomniałeś? Jego też wyślesz do więzienia? A może tak kacecik, co? Jakś Bereza by sięprzydała, nieprawdaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Koalicja będzie trwała, choć z kłótniami 22.10.06, 05:44 możesz już się obudzić ze swojego pięknego snu, witamy w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Brakujące ogniwo 21.10.06, 18:47 No i nareszcie znalazło sie brakujące ogniwo w teorii Darwina. Dzieki ci o OGNIWO, żeś się ujawniło Odpowiedz Link Zgłoś
tadziass Re: Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 18:48 silezius.monachijski napisał: > ależ Wodzu, co Wódz? to ja przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski otwieram 1453-te zebranie Zespołu Koalicyjnego 21.10.06, 21:08 tematem obrad będzie z której strony wieje wiatr polityczny. O zabranie głosu proszę tow. Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lepper: Koalicja tym razem będzie trwała 21.10.06, 18:51 Oczywiście! Bo z czego będą się utrzymywać koalicjanci, jak nie z pensji sejmowych i diet?! Ciekawe, jak imć p.Lepper długo wytrzyma. Panie Lepper, a renciści, emeryci, retencje duża i mała, wojska w Afganistanie i Iraku, chłopi...itd, to co? Pora zacząć rozrabiać pp.Kaczyńskich, elektorat tego oczekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
indris A co z Irakiem ? 21.10.06, 19:06 Czy Lepper zgodzi sie na dalsze włażenie w d..ę Bushowi i na polski międzynarodowy bandytyzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ochucki Re: A co z Irakiem ? 21.10.06, 23:11 indris napisał: > Czy Lepper zgodzi sie na dalsze włażenie w d..ę Bushowi i na polski > międzynarodowy bandytyzm ? Chyba z Iraklisem? Nic. Przegrał z Wisłą u siebie i już nie gra dalej w Pucharze UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Cóż to wodzu?Konia nie siodłasz,szabli nie doby- 21.10.06, 19:24 wasz?Skapcianiałeś waść?Walki unikasz.Strach obleciał waść?Chamstwa się waść boisz?Gdzie wigor,odwaga.Nudno w polity ce.Ruszaj waść do boju,bo szabla zardzewieje. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Cóż to wodzu?Konia nie siodłasz,szabli nie doby- 21.10.06, 19:26 wasz?Skapcianiałeś waść?Walki unikasz.Strach obleciał waść?Chamstwa się waść boisz?Gdzie wigor,odwaga.Nudno w polity ce.Ruszaj waść do boju,bo szabla zardzewieje.Z wrogami waść kaptujesz.Upadłeś.Woje się rozejdą i nie poprą waszeci. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox "Kocham Cię Kochanie moje... 21.10.06, 19:31 ...kocham Cię a Kochanie moje To rozstania I powroty" lalalalalala!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris A z Iraku się wyłga > 21.10.06, 19:36 Czy Lepper zgodzi sie na dalsze włażenie w d..ę Bushowi i na polski międzynarodowy bandytyzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Przecież to koalicja TRWAM 21.10.06, 19:36 Więc trwać musi. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś