Dodaj do ulubionych

"Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze Sta...

22.10.06, 20:06
Mazur jest niewinny.
Obserwuj wątek
    • aplus Kolejna sztuczka TVN aby odwrocic uwage od agenta 22.10.06, 20:17
      Subotica - ani slowkiem nie wspomniano w Faktach o nowych dowodach w sprawie
      Subotica
      • sekalek Re: Kolejna sztuczka TVN aby odwrocic uwage od ag 22.10.06, 21:04
        aplus napisał:

> Subotica - ani slowkiem nie wspomniano w Faktach o nowych dowodach w sprawie
        > Subotica

To niech ktos pokaze te dowody. Bo ja z pewnych zrodel wiem ze Jarek bywal w
        gejowskich agencjach towarzyskich.

Subotic to proba zdyskredytowania TVN za afere tasmowa.
        • kika113 Kaczor przed wyborami 22.10.06, 21:16
          zapowiadał ze zrobi porządek z teczkami, agentami i aferami III RP, to Subotic
          w TVN odwraca uwagę opinii publicznej od najważniejszych rzeczy, aferą taśmowa
          (nie przecze, ze niesmaczna) ale nie wylewajmy dziecka z kapielą i nie dajmy
          sie zmylić Suboticowi i agentom.
          • rekin-2 Agenci SB w stacji TVN właśnie się aktywowali 22.10.06, 21:35
            TVN to dziecko SB-ecji. Stacja jest przechowalnią dla czerwonych świń i agentów
            SB/PRL/WSI. Ludzie TVN'u to mroczny zew III RP. Wkrótce padną razem z III RP,
            a przyczyni się do tego Mazur, który zacznie sypać.
            • myslacyszaryczlowiek1 Re: Agenci SB w stacji TVN właśnie się aktywowali 22.10.06, 23:01
              Dodajmy do tego polsacik założony przez posiadacza iluś tam paszportów.
              • kolargolo i TV Puls 22.10.06, 23:19
                zgadzam sie w 100% ! Dodalbym jeszcze TV Puls zalozona za pieniadze panstwowych
                firm i sprzedana obcym za bezcen!
                • jakubowska100 DLAtEGO wyjechało ponad 1000 000 młodych 23.10.06, 01:00
                  żyliśmy w chorym kraju przez ostatnie 17 lat. Bez względy na to co się o PIS
                  mówi to fakt, że ostro ujawniają całą tą gangrenę jest bardzo wartościowy.
                  LEPIEJ WIEDZIEĆ i żyć biedniej niż NIE WIEDZIEĆ i żyć bogaciej
            • rzeczywistosc4rp Całe szczęście że kurski 22.10.06, 23:13
              kupił lesniczówkę po cenie rynkowej,czerwone świnie z pisu go obronią jak wielu
              innych bandziorów nagradzając stołkami ministrów.
              • myslacyszaryczlowiek1 Re: Całe szczęście że kurski 22.10.06, 23:19
                Ta sprawa była wyjaśniona. A jakby nie była to byłby temat na parę tyg. ciągniąny
                przez sbeckie polsaciki i tveny
            • kolargolo spamer 22.10.06, 23:14
              przestan spamowac te swoja marna strona o mieszkaniach.
              • rekin-2 gdybyś czytał 23.10.06, 00:01

Gdybyś ją przeczytał dokładnie, to byś wiedział że Twój idol
                moczymorda/wilokrotny kłamca Olek Kwaśniewski kupił sobie mieszkanie za 1200 zł
                niespełna kilka lat temu. Mieszkanie jest warte około pół miliona złotych,
                minus 1200 zł za zakup, zostaje nadal jakieś kilkaset tysięcy złotych. Tak
                zarabiają czerwone świnie, a Ty?? Nie żal Ci, że taka czerwona świnia zarabia
                kosztem całego społeczeństwa, a Ty nie? Oglądaj TVN a tam spotkasz na pewno
                swojego idola Kwaśniewskiego i całą jego rodzinę, bo opłaca ich stacja TVN. Ta
                stacja to taka przechowalnia dla czerwonych świń. Stację tworzą agenci WSI
                rodem z PRL'u. Kiedyś donosili na uczciwych ludzi, dzisiaj moralizują na łamach
                TVN'u. III RP całym ordynarnym, cynicznym ryjem = TVN.
            • dzioobas Re: Agenci SB w stacji TVN właśnie się aktywowali 22.10.06, 23:36
              Tak tylko nie zauwazasz, ze jest to na chwile obecna jedyna przeciwwaga dla
              partyjnej telewizji. Jezeli PIS porzadnie sie zabierze za TVN to moze sie to
              skonczyc naruszeniem niezaleznosci mediow.

Niezaleznosc mediow w wolnym demokratycznym kraju nie polega na udowadnianiu, ze
              takowe maja w swoich szeregach agentow i zaplutych karlow reakcji. Wedlug
              stanowiska PIS, wszystkie media nie popierajace polityki rzadu sa wrogie w mysl
              starej zasady - kto nie idzie z nami ten przeciwko nam.
              Banalem jest kolejny raz porownywanie tego na PRL, bo tam nawet nie bylo
              niezaleznych telewizji ani radio.

Jest to jeszcze bardziej niebezpieczne calkiem nowe zjawisko, ktore pokazuje, ze
              znaczna czesc spoleczenstwa akceptuje zniszczenie opozycji nawet za cene
              demokracji i wolnosci, o ktora "ponoc" walczyla przez 50 lat.

Dziekuje PIS za to, ze swoim istnieniem i rzadami pozwolil lepiej mi poznac
              moich rodakow i jeszcze bardziej umocnic mnie na pozycji, ktorej bronie.
              • myslacyszaryczlowiek1 Re: Agenci SB w stacji TVN właśnie się aktywowali 22.10.06, 23:48
                Nie jestem idiotą i pamiętam ataki na niszową stacyjkę Rydzyka. Nawet chcialbym
                podziękować za tą darmową reklamę bo skłoniła mnie do zainteresowania się nią i
                Nowym Dziennikiem. I wiele się rozjaśniło i wyjaśniło dzięki zaglądaniu tam.
                Np. Jak wyjaśnić koalicję dawnej Unie Wolności i komunistow. Bliższość etniczna
                wzięła górę nad ideową.
    • k100 Re: "Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze S 22.10.06, 20:23
      Winni sa cyklisci.
    • marek123481 kaczynscy dzwigli kammien i smrod wychodzi........ 22.10.06, 20:50
      III RP to bylo jedno wielkie smierdzace bagno.
      • marek123481 Tusk przegral,kwacha nie ma,kto ich teraz ulaskawi 22.10.06, 22:20
        gdyby tusk jeszcze wygral wybory prezydenckie to by mogl to cale szambo
        ulaskawic ,tak jak zrobil to kwach 2 dni przed odejsciem. A tak lze elita II RP
        ma problem. No chyba ze korea polnocna da tym czerwonym i rozowym azyl
        polityczny...
    • makbrajd i zapanował strach na lewicy..... 22.10.06, 21:07
      na wiele mogę oczy przymknąć w rządach PiSu dopóki bedzie tam Ziobro i będzie czyścił ten gnój sbecki wkomponowany bezkarnie w III RP
      • kika113 Tusk będzie bronił wolności 22.10.06, 21:12
        Powiedział w Krakowie. Chyba wolności bandytów i morderców. Słabo Tusk z
        obaleniem rządu, coraz więcej wychodzi na jaw.
        • pantanal a Kaczynski będzie bronił waadzy 22.10.06, 21:31
          "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy!" (Jaruzelski)
          • pe1 Re: a Kaczynski będzie bronił waadzy 22.10.06, 21:57
            "Jeśli myślicie, że kiedyś zdobędziecie władzę, to się mylicie!" - J. Kaczyński
          • wicary Re: a Kaczynski będzie bronił waadzy 22.10.06, 22:46
            pantanal napisał:

> "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy!" (Jaruzelski)
            a dalej kontynuje nijaki Kaczyński.sic
      • pantanal Re: i zapanował strach na lewicy..... 22.10.06, 21:34
        makbrajd napisał:

> na wiele mogę oczy przymknąć w rządach PiSu dopóki bedzie tam Ziobro i będzie c
        > zyścił ten gnój sbecki wkomponowany bezkarnie w III RP
        >
        >
        Dobra zasada: Cel uświęca środki!
        • kika113 Mazura pewnie załatwią 22.10.06, 21:56
          tak jak Baraninę i Papałę, to nie je bajka, i nie pieprzcie o faszyźmie
          Kaczyńskich bo juz nikt nie da sie na to nabrać, a Tusk niech nie mąci, chyba
          ze jako agent ma takie zadanie
          • rekin-2 jeśli już to na krześle elektrycznym 22.10.06, 22:25
            kika113 napisała:

> tak jak Baraninę i Papałę, to nie je bajka, i nie pieprzcie o faszyźmie
            > Kaczyńskich bo juz nikt nie da sie na to nabrać, a Tusk niech nie mąci, chyba
            > ze jako agent ma takie zadanie

Amerykanie wzieli go w obroty.
            Zajmuje się nim jeden z najbardziej znanych prokuratorów w USA. Cel jest jeden:
            Mazur ma sypać. Jeśli nie będzie sypał, to zostanie uśmiercony jeśli będzie
            sądzony w Stanach. Jeśli wróci do Polski, to sugeruję wprowadzenie kary
            śmierci. Ten cżłowiek nie zasługuje na resocjalizację, chyba że postanowi
            sypać. Jeśli nie to sejm ma większość i może uchwalić nowy kodeks tak aby Mazur
            mógł zostać uśmiercony w imię prawa. Tego gorąco mu życzę.
    • wysokiktos informacja pochodzii od Subotica? :))))) 22.10.06, 21:54
      informacje TVNu sa zawsze z pierwszej reki :)))))))))
    • rusek11 Re: "Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze S 22.10.06, 21:59
      wiecej mazurow-mnej policji!!!!
      • pmonroe Chce by Mazur siedzial w USA 22.10.06, 22:33
        Jak bedzie siedzial w Polsce, to albo szybko kolesie go zlikwiduja,
        by nie sypal, albo - moze bedzie twardy i nie bedzie sypal, wtedy kolesie
        zapewnia mu super warunki w kiciu.

A jak pojdzie siedziec w USA, to murzyni w kiciu rozpruja mu pupke
        swymi pytkami. priocz tego tow.Mazur bedzie musial robic paleczke ze spustem.

• zygmund Cos mi sie wydaje, ze Mazura wypuszcza 22.10.06, 22:31
      Jakos nie moge uwierzyc, ze amerykanski sad wyda Mazura nie przesluchujac tych
      wszystkich "wiarygodnych swiadkow" i bez dodatkowych dowodow. Nie wiadomo kto
      strzelal, nie wiadomo jaki byl motyw oprocz domniemania, ze BYLY komendant
      policji "przeszkadzal w przemycie narkotykow przez wschodnia granice" lub
      "prawdopodobie o czyms wiedzial".

Superagent WSI/KGB/Mafii Mazur jezdzi sobie po kraju, gada po kolei z roznym
      ludzmi przy swiadkach, ze chce dac 40k$ za zabojstwo Papaly, nastepnie spotyka
      sie z ofiara, z ktora jest w towarzyskich stosunkach, a po zabojstwie pojawia
      sie na miejscu zbrodni, zeby wszyscy go tam koniecznie tam zobaczyli. Wszyscy
      swiadkowie sa kryminalistami siedzacymi w pudle.

Co gorsza w sprawe zamiesznie sa wszyscy: Baranina, Cielecina, Nikos, Pershing,
      jakis klub płatnych zabójcow, Zagiel, Kuna, Wachowski (szef wielkiego kartelu
      narkotykowego), moze Miller i Kwasniewski tez, WSI.

A czy ktos skojarzyl juz fakt, ze Mazur wyjechal do USA w 1962 roku i tuz potem
      zginal Kennedy? Przypadek? A co bedzie jak jakis Zirajewski to zezna?

W Amerykanskim sadzie wszelkie watpliwosci rozstrzyga sie na korzysc
      oskarzonego. A watpliwosci bedzie tu latwo zasiac, jezeli te dowody to juz wszysko.
      • pmonroe Cos mi sie wydaje, ze Mazura NIE wypuszcza 22.10.06, 22:36
        Amerykanski wymiar sprawiedliwosci jak juz kogos aresztuje to tez na podstawie
        wiarygodnych przeslanek.
        Cos mi sie wydaje, ze Mazur ma kiepsko,
        a jeszcze jak mu odbiora obywatelstwo, to zacznie sypac.
        Zapowiada sie na powazne "trzesienie ziemi",
        nic dziwnego, ze "uklad" za wszelka cene dazyl do przesilenia ( na szczescie im
        nie wyszlo ).
        • mortest Re: Cos mi sie wydaje, ze Mazura NIE wypuszcza 22.10.06, 22:44
          pmonroe - myślę, że międzynarodowy list gończy jest wiarygodną przesłanką, żeby
          kogoś aresztowac dla amerykanskiego wymiaru sprawiedliwosci ;]
      • rekin-2 najlepszy prokurator w USA poradzi sobie 22.10.06, 22:42
        zygmund napisał:

> Jakos nie moge uwierzyc, ze amerykanski sad wyda Mazura nie przesluchujac tych
        > wszystkich "wiarygodnych swiadkow" i bez dodatkowych dowodow. Nie wiadomo kto
        > strzelal, nie wiadomo jaki byl motyw oprocz domniemania, ze BYLY komendant
        > policji "przeszkadzal w przemycie narkotykow przez wschodnia granice" lub
        > "prawdopodobie o czyms wiedzial".
        >

Sprawą Mauzra zajmuje się najlepszy prokurator w USA. Aresztowanie Mazura
        dokonało FBI, a nie policjanci z Miami. Słowem to jest sprawa priorytetowa w
        stosunkach Polska - Stany Zjednoczone. Nie ma tutaj miejsca na błędy. Mazur
        najprawdopodobniej zostanie skazany na śmierć w USA, albo zostanie cofnięte mu
        obywatelstwo amerykańskie, i wróci do Polski. A tutaj sejm ma większość i może
        uchwalić nowy kodeks karny, tak aby wymierzenie kary śmierci było możliwe.
        Mazur nie zasługuje na resocjalizację - powinien zostać uśmiercony w imię
        prawa, chyba że zdecyduje się sypać.
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: Cos mi sie wydaje, ze Mazura wypuszcza 22.10.06, 23:06
        Post napisany w stylu tego co mówił "Z Rywinem trzeba rozmawiać po rywinowemu"
        Nawet muszę przyznać że lepiej ci to wyszło niż żulowi redaktorowi.
        • myslacyszaryczlowiek1 Re: Cos mi sie wydaje, ze Mazura wypuszcza 22.10.06, 23:09
          To było oczywiście do Zygmunta.
          Do tej pory nie rozumię jak można oskarżać o faszyzm Kaczyńskiego czy Giertycha.
          Czyżby jakaś projekcja genetycznych lęków.
          • remis1 Re: Cos mi sie wydaje, ze Mazura wypuszcza 23.10.06, 09:11
            Wielu rzeczy chłopie nie rozumiesz, bo nie masz podstawowego wykształcenia, w
            tym podstaw ortografii, dla ulatwienia wyjasnie Ci, że piszemy "rozumiem" a
            nie "rozumię".
        • zygmund Re: Cos mi sie wydaje, ze Mazura wypuszcza 22.10.06, 23:56
          myslacyszaryczlowiek1 napisał:
          > Post napisany w stylu tego co mówił
          Dlaczego masz nicka "myslacyszaryczlowiek1"? Zauwazylem, ze wyznawcy teorii
          spiskowych nazywaja sie na wzajem wlasnie "ludzmi myslacymi" na zasadzie "kazdy
          kto troche mysli wie kto za tym wszyskim stoi". Czy to wlasnie stad?

A tak w ogole, to ja nie bronie Mazura ani nie nikogo, bo mi na tym specjalnie
          nie zalezy. Wydaje mi sie po prostu, ze latwo bedzie Mazurowi sie w tej sprawie
          bronic podwazajac wiarygonosc swiadkow. Sad amerykanski raczej nie sklada sie z
          "myślących ludzi". Widziles film JFK jak szybko sad uniewinnil spiskowcow - a
          tam nie chodzilo o jakiegos bylego komendanta z dalekiego kraiku, tylko o
          prezydenta USA.

• wicary "Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze Sta.. 22.10.06, 22:40
      Jeszcze trochę i okaże się ,że to J Urban zastrzelił gen Papałę ale dobrze
      poinformowani ujawniają ,że jakiś kurdupel z wąsikiem ala Afolf H podawał mu
      naboje.
      • rekin-2 dla Stanów Zjednoczony ta sprawa to mały pikuś 22.10.06, 22:49
        wicary napisał:

> Jeszcze trochę i okaże się ,że to J Urban zastrzelił gen Papałę ale dobrze
        > poinformowani ujawniają ,że jakiś kurdupel z wąsikiem ala Afolf H podawał mu
        > naboje.

Amerykanie mają głęboko w dupie twoje dywagacje czy prowokacje inspirowane
        przez SB-ecję w Polsce. Mazura wzieli teraz w obroty Amerykanie, w tym jeden z
        najlepszych prokuratowów w Stanach Zjednoczony. To jest sprawa priorytetowa w
        stosunkach Polska - Stany Zjednoczone. SB-ecja, Kwaśniewki i Miller to są
        małe pikusie dla Stanów Zjednoczonych. Mazur będzie sypał, albo dostnie karę
        śmierci - jest obywatelem USA, więc taki wyrok dostnie za zbrodnię którą
        dokonał.
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: "Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze S 22.10.06, 23:12
        Zawsze mnie zastanawiało skąd Urban czerpie wiadomości o tych wszystkich aferach
        i fałszywej lojalce Kaczyńskiego?
    • jola_bzyku Re: "Fakty": W 2002 r. Mazur szukał kontaktu ze S 22.10.06, 22:43
      Jeżeli okaże się, że Mazur ma korzenie koszerne, polski wymiar sprawiedliwości
      może być oskarżony o ...antysemityzm

kain_brat_abla napisała:

> Mazur jest niewinny.
    • ciagciulaciag Mazur byl w Maluchach ale lubil Starszaka 22.10.06, 23:11
      Bo przedszkole uczy bawi nas.....
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: Mazur byl w Maluchach ale lubil Starszaka 22.10.06, 23:16
        A tak jakoś się składa że dużo przyjaciół z podwórka im Gotwalda jest w salonie.
    • piotr.miesnik www.miesnik.blog.onet.pl 22.10.06, 23:19
      www.miesnik.blog.onet.pl
    • martino czyli pedofil 22.10.06, 23:29
      bo szuka kontaktów ze starszakami <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka