Gość: as IP: *.icpnet.pl 26.08.09, 10:11 Oasis było wiadome. Za to Lora Szafran... niespodzianka w notowaniu. Ashcroft jest za Wigan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bababa Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:47 Ashcroft jest za Manchester United! W wywiadach chętnie chwali się, że był na finale Ligi Mistrzów w 1999. Wigan gra w zawodowych ligach piłkarskich dopiero od wczesnych lat 80 zdaje się, w dalszym ciągu większą popularnością cieszy się tam rugby. Wcześniej nikt im nie kibicował, a zainteresowani piłką mieszkańcy miasta trzymali zazwyczaj za Man Utd (co utrzymuje się do dziś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:32 Arsenalowi kibicuje Roger Waters, David Gilmour też o ile się nie mylę. Informacje o tym można było znaleźć w książce Nicka Masona "Inside Out" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:40 Ha! Wiedziałem, że trafię z Plantem. ^^ No, ale Iron Maiden to ja wam nie podaruję zczubaki. Macie u mnie minusa. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 12:47 oasis to bylo wiadome, wychodzi na to, ze czas posluchac simply red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:59 a jeśli ja się nie mylę to Arsenalowi kibicuje też Roger Taylor, Martin Gore i Dido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 16:02 od dzis kibicuję Burnley ;) ech ten World Cup 1998 w wykonaniu EA Sports :) szkoda ze teraz seria zeszla na psy :/ [przynajmniej jej czesc pecetowa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamill Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.nott.cable.ntl.com 27.08.09, 14:13 Robbie Williams urodził się w Stoke i jest ich kibicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Muzyczna Premiership - część 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 11:14 Dido jest fanką Arsenalu :] http://fourfourtwo.com/contentimages/interviews/Dido_Big.jpg Odpowiedz Link Zgłoś