galba 31.10.06, 07:09 Czy reklama komercyjna posługująca się wizerunkiem JP II jest OK? I jak się ma oburzenie GW do tego, że sama puszcza w TV reklamówkę opartą w całości na osobie Jana Pwała II? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Hieny z LPR 31.10.06, 07:38 żerują na czym tylko się da byle zdobyć choć parę głosów Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Hieny z LPR 31.10.06, 07:39 szkoda że Jasiu nie może sie juz sam wypowiedziec na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Hieny z LPR 31.10.06, 08:46 Ale może Małgosia ;-) -- www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany "Twój kot kupowałby Whiskas, a Pan Bóg głosowałby 31.10.06, 08:49 na LPR!" frant3 napisał: > Ale może Małgosia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Zamawiają piwo Sieg Hail, papież jedynie pije? 31.10.06, 09:04 Jak Hitler robią z niego faszystę? Dzień dobry ,wszaki, leppieje i PiSiORy nadal psują powietrze! Gazują !!!!!!!!! Otwórzcie szeroko drzwi na Białoruś , a wiatr z zachodu ich wywieje! Oby! Rydykowe nazibydełko,robi matury na miękko! Nie płacz Izauro, tylko rodź dzieci! Nasz Mengele to 2x KaczymenGeLe! Do gnojowicy wsadzili pluszaka, a na jego łebku dużego wszaka! Prowadzą eksperyment jak Mengele na wolnej Polski jeszcze zdrowym ciele. Już zaszczepili, usadzili się w większości, przeciw ospie, nie, dla wadzy trwałości! Leją gnojowicę, tworzą pluszaki, a na pluszakach mnożą im się wszaki. Wyrusza w urzędy wszaków szyk zajadły, to jakby pchły i plagi nas dopadły. Mamy obok Białorusi kraj wszaków, które przylgnęły do nas jak bydlaków! Rusza hodowla, dać do szkoły wszaka, niech zrobią z ucznia nam nazibydlaka. Niech dla pedała będzie kara śmierci, kto krzywo patrzy, oczko się wywierci! Gdzie jest Grom na PiSiORnik? Wybudujmy w Toruniu PiSiORa pomnik. Zróbmy z PiSiORa do pomnika odgromnik, jeśli nad Polakami Bóg się ciut zlituje, to w odgromnik PiSiORnik gromem przyładuje! Gwałt w szkole? Pamiętacie"wykształciucha" Tomka Jaworskiego i bejsbola? www.karasmierci.info.pl/warszmloc1997.html Ktoś czyni propozycje dewiantom , jak na JMW. Rokitę, jak wycieczki z klerykami do Hamburga, ktoś cały czas ściga wrogów Kaczyńskich nazywając ich wrogami Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Jak by to była reklama SLD to już byłby proces. 31.10.06, 09:39 Ktokolwiek z lewicy się do Papieża odwoła lub powoła to zaraz się szarpią koscieluchy, że to niesmaczne, nieobyczajowe i imię Papieża jest szargane. Ale sami oczywiście mogą z nim reklamy kręcić. Zakłamanie i hipokryzja jak zwykle na prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Zamawiają piwo Sieg Hail, papież jedynie pije 31.10.06, 11:55 almagus poeta, tylko głowa nie ta, a szambo zupełne Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 GW to hipokryci 31.10.06, 10:21 LPR wykradlo patent Michnikowi? Naczelny hipokryta sie oburuszyl? Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: GW to hipokryci 31.10.06, 11:32 Słyszałem, że ministranci po mszy będą rozdawać karty wyborcze z zaznaczonymi kwadracikami, by moherek mógł dokładnie odwzorować skreślenia na oryginalnej karcie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: GW to hipokryci 31.10.06, 12:37 nowinator napisał: > Słyszałem, że ministranci po mszy będą rozdawać karty wyborcze z zaznaczonymi > kwadracikami, by moherek mógł dokładnie odwzorować skreślenia na oryginalnej > karcie wyborczej. A tyw iesz kto to ministrant? Na zajeciach z propagandy wam pokazuja zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: GW to hipokryci 03.11.06, 21:43 > A tyw iesz kto to ministrant? Na zajeciach z propagandy wam pokazuja zdjecia? Odpowiedź: Tak wiem. Byłem ministrantem. I wiem za co mnie wywalili (proboszcz). Sprzeciwiłem się wylania święconej wody! "Bo się naleje świeżej" Poznałem kawałek tego świata (kościelnego) od środka. pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: GW to hipokryci 31.10.06, 22:19 GW dołącza materiały o JP II i to je reklamuje. Owszem, wykorzystuje popularność Papieża do zwiększenia zysków, ale nie mówi "Papież kupowałby Wyborczą" (w wykonaniu a'la LPR wyglądałoby to jako coś w klimacie "Nie lękajcie się - Gazeta Wyborcza") LPR wykorzystuje JP II do reklawowania swojej partii. Jej spot sugeruje: "Papież głosowałby na LPR". Jest to dosyć znacząca i chyba oczywista różnica, acz zdaję sobie sprawę, że jesteś zaślepiony złością do GW, więc pewnie trzeba Ci to wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ermanno Re: GW to hipokryci 01.11.06, 11:26 a moze GW pokazzalo list gonczy za toba lub cos w tym stylu, skoro ich tak nienawidzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Hieny z LPR 31.10.06, 11:53 OT bałwan z tego mreck'a, zero kultury, nie wpoiła mamusia szacunku do osób starszych? nie mówiąc o autorytecie o którym się wypowiada, po prostu mniej niż zero jesteś mreck'u Odpowiedz Link Zgłoś
galba Hieny z GW 31.10.06, 09:26 Żerują na czym tylko się da byle zdobyć choć parę złotych więcej. Wykorzystają nawet JP II, którego nauki zwalczają. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup Jakieś przykłady? 31.10.06, 10:35 Czy instrukcja z Pisuaru ich nie zawiera? A może sam byś te nauki przeczytał? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawyguchy Re: Hieny z GW 31.10.06, 11:36 galba napisał: > Żerują na czym tylko się da byle zdobyć choć parę złotych więcej. Wykorzystają > nawet JP II, którego nauki zwalczają. chyba nauczki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Zdaje się, że to właściciele Heliosa się oburzali, 31.10.06, 13:17 nienawiść do przeciwników rzuciła ci się podobnie jak wodzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Po za tym powinieneś się cieszyć, galba! 31.10.06, 13:19 Przeniosą głosy z LPR na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
hhopsa Re: Hieny z GW 01.11.06, 12:19 Podaj przykłady zwalczania nauk jpII przez gazete wyborcza. A jak nie znajdziesz to grzecznie przepros. A wykorzystywanie kosciola do reklamowania partii politycznych jest obrzydliwe niezaleznie od tego kot to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Hieny z LPR 31.10.06, 10:06 To pasuje Papierz i NAZISCI (LPR)aby do koryta a potem JP2 w zapomnienie ,ale cynizm ,Brawo romek jestes oblakany jak cala ta twoja ku...ska lpr.Nie pozdrawiam bos nie wart. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Czarno-czerwona władza rządzi . Fanatyzm i socjal 31.10.06, 07:40 górą w tym ciemnogrodzie . Zastraszone karą piekła i szatanem-liberałem owieczki bulą kasę na zachcianki kacyków czarno-czerwonej mafii . Nadal uważacie ,że w Polsce rządzili kiedykolwiek liberałowie ? Najpierw pokomunistyczne SLD ,związkowe AWS ,a teraz koalicja fanatyczno-popeegierowsko- socjalistyczna . Kiedy w tym kraju będą rządzili kapitaliści ? Odpowiedz Link Zgłoś
onan_barbazynca Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 07:48 1. Jakie reklamy są emitowane oprócz LPRowych? 2. Dewocjonalia można reklamować wysługując się JP2? 3. Bić kasę na obrazeczkach, plakacikach, breloczkach, ciasteczkach, progrmikach, filmikach i reszcie "świętego asortymentu każdego Polaka" można? Widać są równi i równiejsi. Czy np. Helios zrezygnował ze sprzedaży popcornu przed tak świętym filmem? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Piszesz nie na temat 31.10.06, 08:19 Rozumiem, że nowe standardy walki politycznej narzucone przez Partię Aktualnie Rządzącą moga pozwalać na wykorzystywanie postaci papieza do walki politycznej. No cóż, inny gust mam inny smak. Odpowiedz Link Zgłoś
onan_barbazynca Re: Piszesz nie na temat 31.10.06, 08:29 > Rozumiem, że nowe standardy walki politycznej narzucone przez Partię Aktualnie > Rządzącą moga pozwalać na wykorzystywanie postaci papieza do walki politycznej. > No cóż, inny gust mam inny smak. A czy ja twierdzę, że to jest ok? Pytam tylko co z innymi. Dlaczego kupczyć można w każdej innej dziedzinie, tylko nie w polityce. Brukowiec może podbijać nakład ku uciesze gawiedzi, a piękny Romuś już nie? Dla mnie cała sprawa z JP2 jest nieco śmieszna, bo robicie z tego człowieka jakiegoś boga i to już samo w sobie jest niesmaczne, zważywszy że kryształem nie był Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Piszesz nie na temat 31.10.06, 11:59 onan_barbazynca!!! a ty jesteś kryształem???? wątpię, ale miernotą na pewno jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.jakubowski Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 08:20 Zapominasz o tym ile szmalcu wzięto za encykliki - czyli za głoszenie bożego słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek1981 Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 10:04 Czysta hipokryzja...Nie pochwalam pomysłu LPR na reklamy w Heliosie, ale rozumiem myślenie panów z Gazety Wyborczej: gdy wykorzystuje sie wizerunek papieża w reklamie LPR to jest to niemoralne,ale gdy wykorzysta się go w telewizyjnej reklamie Gazety Wyborczej to jest to jak najbardziej ok.Przestaję lubić GW,przerzucam się na dziennik-jest chyba mniej stronniczy Odpowiedz Link Zgłoś
oizo kogoś tu poniosło... 31.10.06, 07:52 Ja idę na ten film i nazywanie mnie swoim elektoratem to już przesada, precz z reklamą polityczną wykorzystującą wiarę, kościół i wszelkie symbole z Bogiem związane. Precz z ingerencją mediów katolickich w sprawy polityki. Niech ktoś coś z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Do Towarzysza Galby 31.10.06, 08:10 galba napisał: > Czy reklama komercyjna posługująca się wizerunkiem JP II jest OK? I jak się > ma oburzenie GW do tego, że sama puszcza w TV reklamówkę opartą w całości na > osobie Jana Pwała II? Ani to smieszne, ani mądre, ani pomysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zgadzam się w 100 % 31.10.06, 09:27 > Ani to smieszne, ani mądre, ani pomysłowe. Reklama GW jest wyłacznie żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Zgadzam się w 100 % 31.10.06, 10:15 galba napisał: > > Ani to smieszne, ani mądre, ani pomysłowe. > > Reklama GW jest wyłacznie żałosna. > tak jak i ty jeste denny galbo smierdzacy(a) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski glowny klamca Polski 31.10.06, 11:05 Najwiekszy, poza Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-pierniczek Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 08:28 A tak, że GW nie startuje w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
galba W wyborach nie startuje... 31.10.06, 09:29 > A tak, że GW nie startuje w wyborach. ... za to codziennie startuje do kieszeni kilenta. Wyobraź sobie jaki byłby wrzask w GW gdyby SKOK reklamował się (tak jak GW) wizerunkiem JP II. "SKOK wykorzystuje JP II do zarabiania pieniędzy!" Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: W wyborach nie startuje... 31.10.06, 09:32 czyli koalicjant jest tak zly, jak Gazeta? Uwazaj, galba, bo Ci Jarek cofnie premie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-pierniczek Re: W wyborach nie startuje... 31.10.06, 09:48 galba napisał: > ... za to codziennie startuje do kieszeni kilenta. ... podobnie jak Rydzyk z nr konta wiecznie powtarzanym... > wrzask w GW gdyby SKOK reklamował się (tak jak GW) wizerunkiem JP II. SKOK już majstrował przy papieżu, tylko, że o ile się nie mylę to był B16. A swoją drogą - czemu nie atakujesz Dziennika? Też się reklamuje JP2. I Faktu. I w ogóle wszystkich, w końcu monopol na reklamę z JP2 ma tylko Rydzyk i LPR, co nie? Ale jedno mieszasz: chociaż GW faktycznie jest nacechowana politycznie to jednak bezpośrednio udziału w polityce nie bierze. W przeciwieństwie do LPR. Druga rzecz: wiem, Ty zakładasz, że te rządy będą wielce udane, a po paru latach będziemy chodzili w amoku szczęścia. Ale ja coś czuję, że tak nie będzie i będzie więcej niezadowolonych niż zadowolonych. A wśród niezadowolonych będą też ludzie wierzący. I chociaż będą wiedzieli, jaki był JP2, że kojarzy się dobrze itd. to jednak od tego są PR, żeby w podświadomości coś z reklam zostało i JP2 będzie kojarzony mimowolnie tak a nie inaczej. Po trzecie: JP2 w politykę NIGDY się nie mieszał. Powstawały kalendarze z nim, dodatki przy okazji pielgrzymek, obrazy etc. i wszystko się sprzedawało. Ale nigdy ale to przenigdy nie popierał żadnej partii za życia, LPR też nie, chociaż ta partia istniała kiedy żył, nieprawdaż? Sądzę, że wcale by sobie tego nie życzył, by jego wizerunek był wykorzystywany do polityki. Sprawa jest o tyle niesmaczna, że nie żyje i nikt Go o zdanie nie zapyta. Tylko, że gdyby chciał poprzeć LPR to zrobiłby to jeszcze kiedy żył. Jesli Roma Giertych ma chociaż trochę przyzwoitości, to powinien to wycofać. Odpowiedz Link Zgłoś
arras1 tonący LPR "brzytwy" się chwyta 31.10.06, 08:30 mówią, że tonący brzytwy się chwyta i to właśnie ma miejsce w przypadku LPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
czaterxx Mieszanie Wizerunku JP II z blotem jakim jest LPR 31.10.06, 08:35 Czy panowie z LPR posluguja sie jezykiem milosci blizniego swego, czy potrafia wybaczac ? Przeciez oni sa zaprzeczeniem tego czego nauczyal nasz Papież..... Odpowiedz Link Zgłoś
arqs Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 08:44 1. GW nie jest partią 2. Gdyby osobę JP2 wykorzystał kto inny do reklamy, a już nie daj Boże PO - rekołalicja zaraz głośno by protestowała. Otwieramy oczka panie Galba - mamy PRL bis! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider [...] 31.10.06, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rapit79 Re: świat według galby. 31.10.06, 09:20 nie... wtedy zamieszana jest PO, bo miał zniknąć z lodówki... Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 09:16 galba napisał: > Czy reklama komercyjna posługująca się wizerunkiem JP II jest OK? I jak się > ma oburzenie GW do tego, że sama puszcza w TV reklamówkę opartą w całości na > osobie Jana Pwała II? Galba, a teraz uwaga, uruchamiamy szare komórki i myślimy: 1. Czy GW jest partią polityczną? 2. Czy jeśli GW (albo ktokolwiek inny) zachowuje się nieładnie, to usprawiedlwia fakt, że ja zachowuję się nieładnie? Czy naprawdę wszystko, co masz do powiedzenia w tej sprawie to odwieczne stwierdzenie "...a u was biją Murzynów!"? Po pierwsze - brawa dla odważnego dystrybutora, mam nadzieję, że nie będzie miał teraz kłopotów z władzami. Po drugie - nie widziałem tej reklamówki, ale zwróćcie uwagę na ten drobiazg: "Jesteśmy z was dumni". "Z was" czyli z kogo?! "My - wy"? "My, Partia" i "wy, maluczcy"? Cóż za obrzydliwie protekcjonalny ton! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Cóż robić, skoro własnie taki wizerunek pozostawił 31.10.06, 09:18 po sobie nasz "wielki" rodak, że nadaje sie jedynie do wykorzystania przez siły wsteczne, prymitywne, bezmyślne i odwołujace się do niskich instynktów. Zakazać wykorzystywania w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
pzablo Religia i Polityka to 31.10.06, 09:30 bardzo złe połaczenie, jakie nigdy w normalnym kraju nie powinno mieć miejsca. niestety ma. Tym bardziej że PL od momentu Pisuarów nie ejst już normalnym krajem. Idźcie wszyscy (również te dwie kaczki) w PiSdu!!!!!!!!!!!! Jak Zywiec napisał - to jest piwo tej ziemi... to podniósł sie raban ludzi PiSu i LPRu - fanatyków! Zywiec nic nie powiedział tylko szybko zdjął reklame. Choć nie była ona zła, nikogo nie obrażała itd. A Papież wlatach młodzieńczych napewno pił piwo - kto go nie pił!? Jednak jesli teraz LPR chce podszywać się pod wizerunkiem Papieża, to normalni ludzie nic nie robią! Uwazam, że firmy mogą reklamować stosowne produkty (kalendarze, książki, CD z homiliami, plakaty itp.) pod wizerunkiem Papieża, bo to nie kłuci się z dobrymi obyczajami, ale nie mogą robić tego partie polityczne! Przecież to żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 09:21 a czym, jak nie reklamą, sa gazetowe dodatki typu "Nasz papież", co jest szczególnie oburzające w sytuacji gdy równoczesnie popiera się akcję z koszulkami "Nie płakałem po papieżu" Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion bo papież jest własnością PO i SLD 31.10.06, 09:30 czerwoni chcieli by mieć wszystko- nawet papieża, we łbach się im przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: bo papież jest własnością PO i SLD 31.10.06, 09:35 pershuasion napisał: > czerwoni chcieli by mieć wszystko- nawet papieża, we łbach się im przewraca Stop! Powoli! A niby po co komu trup, nieżyjacego papieża? Relikwie to raczej specjalność katolickich fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
omfik Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 09:39 "Nie ma drugiego takiego narodu. Jesteśmy z was dumni. LPR". --> he? Moze jeszcze wciaz jestesmy Mesjaszem Narodow i uwolnimy te biedna Europe z sidel zla? Plakac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Wysoce niesmaczne, HIENY 31.10.06, 10:15 Nic dodać, nic ująć. Żerowanie na JPII jest poniżej krytyki. LPR pokazuje swoje przedmiotowe traktowanie kwestii wiary i tzw. wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 10:24 To drobiazg. Giertych z kaczorkiem urzadzili sobie polityczną balangę na grobie czternastolatki z Gdańska. Wykorzystali ją do wymiany pokolenia JPII na pokolenie gwałtu i przemocy. Fura roboty i pieniedzy dla klechów się szykuje, żeby to naprawić. A ilu pedofili i zboczeńców na ten kontrak się załapie? Zazdrościć tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 10:28 CO ZA IDNIOTYCZNE TŁUMACZENIE KURKOWSKIEGO. BYŁEM NA TYM FILMIE A OD LPR DZIELI MNIE WSZYSTKO. WIĘC PROSZĘ KITU LUDZIM NIE WCISKAĆ. NA FILM O PAPIEŻU NIE CHODZI ELEKTORAT LPR, BOWIEM TO LUDZIECIEMNI I DO KIN NIE CHODZĄ. POCZEKAJĄ AŻ POJAWI SIĘ W TELEWIZJI. Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatique gazetofobia przewlekła 31.10.06, 10:39 Tobie to chłopcze trzeba by jakieś badania psychiatryczne chyba zalecić. Nie widzisz różnicy pomiędzy reklamą dodatku przybliżającego życie i naukę JPII, a hamską, bezczelną i zwyrodniałą reklamą partii, mającej z tym dorobkiem związek jedynie pozorny ? Tak jesteś zaślepiony nienawiścią do GW, że resztke zdrowego rozsątku straciłeś. Poza wszystkim mnie ta reklama osobiście obraża. Mam brunatni lprowcy chcą sobie przypisać jedno z najwspanialszych wspólnych doznań mojego pokolenia jakim był ten szczególny papieski okres. Pewny jestem, że 99 % z nas wyrazi takie samo oburzenie. Pozostały 1% to Galba i koledzy (o ile ich ma, bo wątpię). Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatique gazetofobia przewlekła 31.10.06, 10:40 galba napisał: > Czy reklama komercyjna posługująca się wizerunkiem JP II jest OK? I jak się > ma oburzenie GW do tego, że sama puszcza w TV reklamówkę opartą w całości na > osobie Jana Pwała II? > Tobie to chłopcze trzeba by jakieś badania psychiatryczne chyba zalecić. Nie widzisz różnicy pomiędzy reklamą dodatku przybliżającego życie i naukę JPII, a hamską, bezczelną i zwyrodniałą reklamą partii, mającej z tym dorobkiem związek jedynie pozorny ? Tak jesteś zaślepiony nienawiścią do GW, że resztke zdrowego rozsątku straciłeś. Poza wszystkim mnie ta reklama osobiście obraża. Mam brunatni lprowcy chcą sobie przypisać jedno z najwspanialszych wspólnych doznań mojego pokolenia jakim był ten szczególny papieski okres. Pewny jestem, że 99 % z nas wyrazi takie samo oburzenie. Pozostały 1% to Galba i koledzy (o ile ich ma, bo wątpię). Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynscy jak bolszewicy. 31.10.06, 11:05 Szkoda Polski dla bolszewikow z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 11:13 Jak zwykle - najprościej schować się pod spódniczkę kogoś większego, w tym wypadku papieża. Coż, przynajmniej konsekwentnie - papież miał to samo stanowisko w sprawie aborcji co LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
kajfasz7 Re: Polityczna reklama LPR z Papieżem 31.10.06, 11:24 Chcieliby być taki jak Papierz JPII. Wara im od niego pederastom. Odpowiedz Link Zgłoś