galba 06.11.06, 07:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intel-e-gent Warszawski bomber złapany? 06.11.06, 10:02 Nie przypuszczałem, że można przyskrzynić Lecha Aleksandra ;) A serio - nie macie wrażenia, że prokuratura i policja na siłę wrabiają podejrzanego? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Platforma oslabiona przed wyborami 06.11.06, 18:29 Ubylo wartosciowego dzialacza "Wehrmachtu". Cenzura w GWnie sie wscieka i wycina, jakby chcieli w ten sposob uratowac "Wehrmacht" przed ponownym zwyciestwem ja w ubieglym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Platforma oslabiona przed wyborami 06.11.06, 18:30 Ubylo wartosciowego dzialacza "Wehrmachtu". Cenzura w GWnie sie wscieka i wycina, jakby chcieli w ten sposob uratowac "Wehrmacht" przed ponownym zwyciestwem jak w ubieglym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Będzie duża awantura, jak prasa w to wlezie. Wyglą 06.11.06, 10:15 da to na nieudolną prowokację elementów dornowskich w policji, próbę odwrócenia uwagi od prawdziwych sprawców i wskazanie na znienawidzonych pedałów lub/i chęć wykazania się sprawnością, a obróci sie w kolejny duży PiSowki skandal, tuż przed wyborami. Na szczęście, nie cała policja robi "ruki pa szwam" przed PiSem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: To smieszna,polska wersja"podpalenia Reichsta 06.11.06, 10:28 Myślę, że to jeszcze nie to. Znajdą lepszy pretekst. Pociesza mnie myśl, że później postawi się ich przed Trybunał Stanu. Podobnie jak wiedza, że w Polsce nie ma kary śmierci i będą musieli, po takiej akcji, patrzeć na świat przez kraty :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: To smieszna,polska wersja"podpalenia Reichsta 06.11.06, 13:16 To pół biedy, ale wiedzą, że nie zadyndają...:) -- Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Po wypiciu trudno dostępnego PowerPałer 06.11.06, 14:26 żądza rozrywki tak człeka roznosi, że lata po mieście i bomby podkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
andre9999 Re: Warszawski bomber złapany? 06.11.06, 17:54 galba napisał: > Potwierdza się, że tzw. "środowiska gejowskie" to wylęgarnia przestępczości i > wszelkich dewiacji. Tak, tak Galba masz rację w więzieniach siedzą sami geje i pedofile (bo kazdy gej to pedofil):-). Oj Galba, Galba zazdroszcze ci poczucia ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Powinien dostac nagrodę... 06.11.06, 18:31 ...za pokazanie jakie moga byc konsekwencje irackiej awantury i włażenia w wiadome miejsce USA. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Co to jest bomber? 06.11.06, 18:37 W polskim języku istnieje takie słowo, jak bomber? Jeżeli tak, to zwracam honor, ale nie spotkałam się... Odpowiedz Link Zgłoś