Dodaj do ulubionych

Kiedy otwarcie MAKRO ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:01
Czy ktoś się orientuje kiedy będą otwierać? Moze nowi pracownicy co
już mają szkolenia i pewnie podpisane umowy? Od kiedy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.wlb.vectranet.pl 25.10.08, 21:22
      Podobno w grudniu,taka informacje dostalam od pani ktora wydawala
      mi tymczasowa zielona karte.
    • Gość: iii Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 22:56
      9 grudnia.
      • Gość: ZYK Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.eranet.pl 25.10.08, 23:15
        A gdzie mozna dowiedziec sie cos w sprawie przyjec do pracy?
    • Gość: Ja Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 00:45
      Gdzieś na Dmowskiego
      • Gość: praca Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:25
        ich biuro tymczasowe jest za "PEDETEM"
        • Gość: mm Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 07:55
          podanie przyjmą ale już jest po rekrutacji mają komplet .
          • Gość: MONIA Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 20:53
            Nie prawda!!! Przyjecia sa cały czas na Dmowskiego 22 III p
            • Gość: widelec Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 18:38
              podobno w pierwszej połowie grudnia
              • Gość: Sokół Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.08, 23:36
                10 grudnia jest oficjalne otwarcie hali Makro.
                • Gość: Ja Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.gprs.plus.pl 10.11.08, 23:14
                  10 grudnia 2008. Także szynkę i choinkę kupicie w MAKRO.
                  • Gość: janek Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.centertel.pl 13.11.08, 19:28
                    oby jak najszybciej tam juz szwindle z kartami moja zona zbiera
                    uczciwie reszta na telefon na smsa tylko balety pijanstwo jak tak
                    dalej to boze pomiłuj
                    • Gość: uczeń Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:34
                      Gość portalu: janek napisał(a):

> oby jak najszybciej tam juz szwindle z kartami moja zona zbiera
                      > uczciwie reszta na telefon na smsa tylko balety pijanstwo jak tak
                      > dalej to boze pomiłuj
                      ---------------------
                      Mógłby ktoś przetłumaczyć to na j. polski?
                    • Gość: Niki Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.eranet.pl 13.11.08, 20:05
                      O co kaman?
                    • Gość: widelec Re: do Janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 20:23
                      wąchałeś klej?
            • Gość: Agata Re: Kiedy otwarcie MAKRO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 11:45
              Czy oriętujesz się czy rekrutacja jeszcze trwa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka