biernas1 09.11.06, 08:12 żydki robia co chcą - i widać nikt tego nie chce zmienić - i jest tylko antysemityzm- a gdzie agresja tych pasożytów ? USA jednak ich chroni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puuchatek Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 08:44 Wiesz, pajacu, czym się różnią "żydki" od "bohetarskich palestyńczyków" Między innymi tym, że śmierć tych 19 cywilów była przypadkowa, nastąpiła na skutek błędu. Natomiast "Bohaterscy Palestyńczycy" mordują izraelskich cwyilów celowo i z rozmysłem, za pomocą rakiet, bomb w autobusach etc. Więc MYŚL, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Puchatku, morderstwo, to morderstwo i 09.11.06, 09:00 tłumaczenie, że przypadkowe nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.073 Nie widzisz wiec roznicy pomiedzy trupem, celowo 10.11.06, 07:30 upolowanym przy pomocy samochodu (jak na filmach gangsterskich), a ofiara i sprawca w wypadku samochodowym? Bo to wlasnie taka roznica - trup trupowi nie rowny... A zabojca zabojcy. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Ale żydki pie..cie głupoty.To celowe morderstwa 12.11.06, 10:52 zwykła akcja zastraszenia. Czego żydki sie boją najbardziej to prawdziwych rozmów pokojowych, bo tam nie mają zadnych racji. Do tego potrzebna im wojna terrorystyczna za amerykańskie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Nienawiść zaślepia tak iż nie widzisz świata 12.11.06, 10:57 Izrael nie ma wyjścia aby przetrwać w muzułmańskim świecie MUSI ZABIJAĆ EKSTREMISTÓW nawet kosztem ofiar cywilnych! Łatwo się mówi że ktoś powinien to albo tamto jak się nie stoi w obliczu śmierci i ma się do wyboru zabijać albo samemu dać się zabić. ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp To jest właśnie czysta idea terroryzmu:zabijać nie 12.11.06, 11:16 winnych cywilów w imie innej słusznej sprawy. To własnie wy Żydzi jestescie zaślepieni i ziejecie nienawiścią bo ukradliście i nie chcecie oddać.Palestyńczycy uprawiaja terroryzm, fakt, ale Żydzi to jeszcze więksi terroryści i gangsterzy. Z prostego powodu: mają większe możliwości i je wykorzystują. Poza tym to Żydzi zaczęli.Na szczęście dostaliście ostatnio sromotnie w dupe w Libanie i będziecie dostawać coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Nie jestem żydem po prostu potrafię myśleć 12.11.06, 11:33 Szczerze mówiąc miałbym gdzieś Izrael gdybym miał choć cień pewności że po Izraelu terroryści nie wezmą się za EU a więc i za kompletnie nieprzygotowaną Polskę! ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp No to bezmyślnie powtarzasz propagandowe kłamstwa 12.11.06, 12:02 izraelskie. Jasne, że Izrael to mimo wszystko kultura zachodnia a Arabowie to nie wiadomo co. I dlatego należy wymagać przede wszystkim od Izraela.A Izrael prezentuje światu barbarzyństwo i judeonazizm. Ukradli Arabom ziemię? Ukradli. Przepedzili ich? Przepędzili.Zabijają cywilów jak i Hamas? Zabijają.Sa przyczyną fundamentalistycznego terroryzmu? Są.Wywołali wojne w Iraku za pomoca tego pajaca? Wywołali (co stwierdził Zbigniew Brzeziński w wywiadzie dla Washington Post, a on wie co mówi) Są syfem na dupie swiata? Są. Spróbuj mysleć samodzielnie a nie za pomoca jakiegos zydowskiego łba. Żydzi są z pewnością najcwańszym, najlepiej wykształconym i najzdolniekszym narodem ale czy najmadrzejszym, w to mocno watpię. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 nasi starsi bracia Żydzi 12.11.06, 15:55 Mylisz się myśląc, że Żydzi są naszymi przyjaciółmi i to bardzo. Zapewne i muzułmanie nimi nie są. Dlatego ja mam bardziej obiektywne spojrzenie na tę kwestię. Nikt tak nie zwalcza, wręcz doktrynalnie naszej religii, kultury i wszystkiego co jest z tym związane... Zważ, że Żydzi mają więcej pretensji do Polaków, niż nawet do Niemców (bo dostali i dostają od nich kasę -nie jest to tajemnicą ) mimo, że Polacy w czasie okupacji ryzykowali życie, a często płacili głową za ratowanie Żydów. Tymczasem Spielberg zrobił z Schindlera bohatera, który uratował co prawda kilkudziesięciu, czy nawet kilkuset Żydów ale właśnie ZA KASĘ! Generalnie dla Żydów PIERWSZYM bogiem są pieniądze, a dopiero DRUGIM Jahwe i to jest cała tajemnica moralności i mentalności Żydów. Nie znasz naprawdę historii religii mówiąc "nasi starsi bracia" - oni by tak nigdy nie powiedzieli o nas. Mówiąc szczerze - ja też kiedyś naiwnie myślałem, że tak powinno być, przecież nasza wiara wywodzi się z ich wiary, mamy nawet wspólny Stary Testament... Żydzi wręcz nienawidzą naszej wiary i naszej kultury, jesteśmy ich wrogami nr 1, przekonasz się kiedyś o tym... Islamu zaś nie obawiaj się, zresztą jak piszesz Izrael trzyma ich w szachu, chyba więc nie obawiasz się. Islamu tylko jak każdej religii czy narodu nie należy obrażać, drażnić, okupowć, dręczyć, mordować, izolować, etc. Odrzuć własny fanatyzm, wtedy będziesz miał trzeźwiejsze spojrzenie na wiele spraw, piszesz z nienawiścią(wtedy nie możesz być obiektywny) o kimś, kto ma inne poglądy, używasz inwektyw (to tylko świadczy o twoim poziomie) - przekonaj argumentem, a nie opluwaniem. Ja nie jestem fanatykiem i nie popieram też muzułmanów, ani też nie jestem ich zwolennikiem. Piszesz: "jego dzielnych, pracowitych obywateli utrzymujących wyspę cywilizacji w morzu arabskich barbarzyńców " A przecież to oni są okupantami, mordercami i barbarzyńcami, zobacz próbkę ich dzielności www.polonica.net/breaking-bones.ram Życzę więcej obiektywizmu, czerp wiedzę nie tylko z jednego źródła (wzajemne kadzenie sobie nie daje rzeczywistego obrazu i realnego postrzegania świata). Jak posiądziesz umiejętność obiektynej oceny wszelkich zjawisk (co sam przyznaję jest bardzo trudne)i będziesz umiał wyprowadzić wypadkową różnych opini - wtedy będziesz mądry. PRAWDA bowiem (nie twoja, nie moja, czy jeszcze tam czyjaś) jest zawsze obiektywna. pozdrawiam gringo www.youtube.com/watch?v=6X5MWjJZpsY Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 Re: Nie jestem żydem po prostu potrafię myśleć 12.11.06, 15:57 taaaa, słowianin syjonista hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 Re: Nie jestem żydem po prostu potrafię myśleć 12.11.06, 16:00 inquisition napisał: > Szczerze mówiąc miałbym gdzieś Izrael gdybym miał choć cień pewności że po > Izraelu terroryści nie wezmą się za EU a więc i za kompletnie nieprzygotowaną > Polskę! > > ___ #### te internacjonalista, ty się nie bój o Europę jej nic nie grozi, chyba, że myślisz o strukturach żydowskich w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
biernas1 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 09:30 pajacem to jesteś ty! przyadkowo- ciekawe uzasadnienie- fakt pozostał faktem po drugie czy ja popierałem samobójców palestyńskich ? nie za to każdy gani Palestyne- i z tym się zgadzam ale czemu jak sie żydków za błąd skrytykuje to już jest antysemityzm ??? więc ty też pomyśl czasem pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
niepisuar Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 10:41 Moim zdaniem, problem w tym, że uważasz, że Izrael powinien się biernie przyglądać tym bojówkarzom i co najwyżej grozić im palcem. To nie Izrael ostrzelał pierwszy. To bojówkarze palestyńscy ostrzelali Izrael chowając się miedzy cywilami. Tylko wtedy są odważni, bo w razie czego, to będa mogli publicznie opłakiwać swoich zabitych i jęczęć, jaka to krzywda się stała. Jak sa tacy odważni, to niech zmierzą się w polu z armią iracką. Że nie mają żadnych szans? No cóż - ich pech. Dostali autonomię, to jeszcze im mało. Nie mi oceniać, czy słuszne było zrzucanie Żydów na te ziemie. Faktem jest, że Żydzi tam żyją, i jak się Arabusy nie przyzwyczają do tego, a jeszcze będą próbowali partyzantki zasłaniając się zywymi tarczami, to będą ginąć i tyle. Co byś zrobił z gościem strzelającym z uzi na ulicy i zasłaniającym się własną żoną? Ja bym go odstrzelił niezależnie od tego, czy jego zona przeżyje czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
biernas1 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 10:52 przyzwyczaić sie im bedzie na pewno cieżką ale jakoś musząto fakt, ale jak sam widzisz siły nie są równe, izrael ma na pewno większe zaplecze (poparcie USA) a przez to większe możliwości - palestyne nie stać na otwartą wojne przez to powstaja jakieś organizacje bojówkarskie Odpowiedz Link Zgłoś
kpix A w jakim celu Palestyna mialaby wypowiedziec 09.11.06, 10:58 otwarta wojne? Po to, zeby zlikwidowac Izrael? Bo propozycja podzialu tego rejonu ze strony Izraela lezy na stole juz od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Co za głupoty wypisujesz?Podział na zasadzie zakła 12.11.06, 12:36 dania osiedli i aneksji? Jest na stole rezolucja RB ONZ nr 83 bodajże której Żydzi nie respektują o wycofaniu z terenów okupowanych i wschodniej Jerozolimy. I na stole leży własnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 16:59 A nie wydaje ci sie, zolty misiu, ze cos za duzo tych tzw. "bledow"?!? W ktoryms momencie, to juz nie da rady wszystkim wmawiac, ze to "bledy", a nie rozmyslna taktyka, bo ti juz nawet istoty o malym pluszowym rozumku nie uwierza. Pamietasz, ze cala spirale przemocy w Strefie Gazy nakrecila masakra niewinnych ludzi na plazy w tejze Gazie dokonana przez izraelska marynarke. Pamietasz, ze tego nawet "bledem" nie probowano tlumaczyc, ale jeszcze bezczelniej: "ze sami sie wysadzili, kiedy podkladali mine". A co z Libanem? Tam byly "bledy", czy cywile "sami sie wysadzali"?!? A gdyby wam ktos na tej samej zasadzie o holocauscie tak wspomnial, ze to "bledy" tylko byly? Wielkie larum, antysemita, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 18:55 >Pamietasz, ze cala spirale przemocy w Strefie Gazy nakrecila masakra niewinnych >ludzi na plazy w tejze Gazie dokonana przez izraelska marynarke Kijwoko, nie chce przerywac Twojej rozmowy z przedmowca, ale tylko dodam od siebie, ze jestes niepoinformowany o chronologii. Masakra zaszla w piatek. We wtorek w tym samym tygodniu zostaly ze strefy Gazy wystrzelone qassamy. W srode IDF uderzylo w oboz szkoleniowy terrorystow i zginelo ich 4, w tym Abu Samahadana, niby figura we wladzach autonomii, ale zalozyciel tzw. Ludowych Komotetow Oporu, ktore trudnia sie strzelaniem qassamami. (Ciekawe, po co figura wladz autonomii znajdowala sie w obozie szkoleniowym terrorystow?...) Nastepnie jedni zaczeli sie z drugimi strzelac, po czym w piatek na 6 pociskow najprawdopodobnie 1 zboczyl z toru i uderzyl w plaze z ludzmi. To wydarzenie spowodowalo tego dnia koniec walk. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 10.11.06, 07:08 Okazuje sie że w Palestynie to same dziadki,dzieci i baby tylko zostały. A ten chłopczyk to zaraz wstanie jak tylko przestana krecić . Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 11:09 Do Biernasa1, każdemu wolno w demokracji wypowiadać swoje zdanie,na tym polega wolność słowa, a jednak,celowo kogoś obrażać,ubliżać tylko dlatego,że nie jest polakiem,to wcale nie pochwala polaka i nie czyni go bohaterem,wypowiadając się w sprawie Izraela i Palestyny,uważam,że należy mieć dobre i sprawdzone dane,ażeby nie popełnić gafy i nie obrażać. Samo to,że piszesz- żydki,już jest obrazą,bo uważasz ich za malućkich,za dzieci, a to nie jest tak,jeżeli mówisz do dorosłych,no to są żydzi anie żydki,chyba,że tak piszesz celowo? następnie widzę,że nie jesteć należycie poinformowany o sytuacji na Blizkim Wschodzie,więc sprubóję nieco cię oświecić i to dlatego, że bywam tam dość często,i widziałem wiele na własne oczy,a to już jest coś.I tak dla przykładu,powinieneś wiedzieć,że Izrael,jako taki,należał do narodu izraelskiego w owym czasie,przed 2000 lat,stało się,że przegrali i rozpędzeni na cały świat,aż do 1948 roku,ONZ przyznało im państwo i tam się osiedlili,naturalnie,rozpoczęła się walka pomiędzy żydami a arabami, arabowie,nie zgadzali się na państwo izraelskie,tak trwa do dziś, nie wiadomo czy kiedy kolwiek nastanie tam pokój,ale to jest dla tej garstki żydów lepiej od życia jako ścigani żydki wkrajach swojego urodzenia,gdzie nie w każdym kraju ich tolerują i szanują jak w ameryce,a dziś nawet w niemczech.Polska miała najwięcej żydów w europie do 1939 roku, także nienawiść do żydów była większa od wielu innych krajów europy, na domiar hitlerowski rząd uczynił w Polsce obozy zagłady,gdzie zginęło około 6 milionów żydów oraz innych narodowości,wśród nich także polacy. Dziś naród izraelski walczy z bandami terorystycznymi,z Palestyny, nie z narodem palestyńskim lecz z terrorystami,którzy nie przebierają w środkach a żeby mordować dzieci,starców,kobiety w ciąży,w autobusach, w szkołach,na szosach,w restauracjach,nie można zapomnieć faktu,jak wpadła banda morderców do szkoły podstawowej w miejscowości Maalot, na granicy z Libanem i wyrżnęli nożami 22 dzieci piewszej i drugiej klasy, trudno nie wiedzieć o zamordowaniu sportowców izraelskich w Miunchen, na igrzyskach olimpijskich,kto bywał w Izraelu,miał okazję być świadkiem jak przed Dolfinarium nad morzem zamordowali bandyci palestyńscy dziesiątki młodych dzieci,oto mały obrazek co się działo i dzieje wtym Izraelu i w tej Palestynie,bardzo bym chciał ażeby te dwa narody wreszcie doszli do porozumienia i zawarli pokój,to by zakończyło ten przelew krwi z obu stron. Ty możesz w tym pomóc,cały Naród Polski może na to wpłynąć,wołając głośno POKUJ na Blizkim Wschodzie,zamiast krytykować jednych a chwalić drugich. Faktycznie z gazet wynika,że nieszczęśliwa śmierć niewinnych ludzi z obstrzału izraelskiego na Gazę,jest wynikiem błędu ,to się okaże po badaniach które tam przeprowadzają w tej chwili. Myślę,że to co tu opisałem w skrucie daje pewien objektywny obraz. chciał bym wiedzieć jak byś reagował na codzienne bombardowanie miejscowości gdzie mieszkasz przez,powiedzmy,Ukrainę? bo tak dziś żyją w Sderot izraelczycy. adamdark1 Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 11:58 Adamark - kilka uwag 1. ONZ nie przyznalo Izraela Zydom, bo nie bylo to w kompetencjach Zgromadzenia Ogolnego. ONZ jedynie zaproponowalo podzial, a Arabowie sie na niego nie zgodzili 2. W Polsce nie zginelo 6 mln Zydow, tylko 3 mln. Dalsze 3 mln zginely w innych krajach. 3. Jesli bywasz w Izraelu, to powinienes wiedziec, ze przez ostatni rok, pomimo kilkuset Qassamow wystrzelonych na Sderot, Aszkelon i zachodnia Negew, nie zginal zaden Izraelczyk, zas wsrod ok. 250 Palestynczykow ktorzy zgineli, okolo polowa to cywile. 4. Niestety czasem Izrael nie walczy wylacznie z terrorystami. Kiedy wyburza domy w okolicy Philadelphia road na granicy Gazy z Egiptem, w ktorych odkrywa sie tunele przemytnicze terrorystow, czasem wyburzane sa rowniez domy przylegle. Zalozmy ze ze wzgledu na nadzwyczajna sytuacje, Izrael mialby do tego powody. Jednak wowczas KONIECZNE jest postawic tym ludziom nowy dom, albo dac im wysokie odszkodowanie. Tymczasem, o ile wiem, ani bogaty Izrael (ani rowniez Autonomia) nie lozy na tych ludzi zlamanego grosza, przez co ci ludzie sa na bruku. To jest razaco sprzeczne z duchem syjonizmu z I pol XXw, Adamark, i poprostu niegodne. To rowniez generuje nienawisc wobec Izraela. 5. Podobna sprawa - kryzys wodny. Jak wiesz, istnieje na Zachodnim Brzegu niemalo miejsc bez biezacej wody (organizacja Btselem podaje kilkanascie % domostw). To jest rowniez sprzeczne z ideami Ben Guriona i generuje wscieklosc. To, co pisze, nie ma nic wspolnego z moja krytyka choroby antysemitow i totalnej slepoty lewakow. Nikt nie ma prawa mowic "zydki" i kazdy kto cos wie o tym regionie, powinien wiedziec, ze przez dziesiatki lat terroryzm arabski i grozba likwidacji Izraela byly realne, wrecz przemozne. Ale Izrael jest wspolwinny tej sytuacji - i Izraelczycy powinni miec tego swiadomosc, zeby TEZ dzialac dla pokoju, o ktorym mowisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 12:57 1. W 1948 roku na posiedzeniu ONZ podano pod głosowanie i zatwierdzono powstanie Państwa Izrael. 2. dane twoje są nie sprawdzone, pisałem 6 milionow żydów i innych oraz Polaków,dodam,że żydów zamordowano około 4 i pół miliona, w tych obozach koncentracyjnych które założyli niemieccy hitlerowcy. 3.co do punktu 3 i 4 zgadzam się z tobą, po punkcie 5-tym pozwól,że przypomnę ,kiedy generał Barak był premjerem rządu Izraela,na naradzie z Arafatem nakreślili mapę, na której Barak proponował 97% zajętych przez Izrael terenów,zwrócić ,Arafat wyraził zgodę,podpisali w obecności Prez.Klintona, podali sobie ręce. Dnia następnego Arafat wniósł jeszcze jeden punkt,zaznaczając,że bez tego punktu nie zgadza się,a był to punkt mówiący,że palestyńczycy którzy opuścili w 48 roku Izraelskie terytorium, wrucą do Izraela,a było ich już wtedy ponad 1 i pół miliona,naturalne,że Barak się nie zgodził,umowę podarł i opuścił posiedzenie. Tak oto Arafat zaprzepaścił jedyną okazję dla narodu palestyńskiego do własnego Państwa. Dziś,zamiast przerwać wszelkie obstrzały na Izrael,a zasiąść za stołem i mówić pokój,to wysyłają kasamy,to widocznie celowo,tak chyba chcą przywódcy Palestyny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 13:12 > 1. W 1948 roku na posiedzeniu ONZ podano pod głosowanie i zatwierdzono > powstanie Państwa Izrael. Adamdarku, powtorze. Uchwaly Zgromadzenia Ogolnego ONZ nie maja mocy wiazacej. Dla czlonka ONZ jedyna moc wiazaca ma uchwala Rady Bezpieczenstwa ONZ. Ja nie mowie tego po to, zeby negowac panstwo Izrael. Ja to mowie dlatego, zebys wiedzial, ze uchwala Z.O. ONZ nie ma mocy wiazacej. > 2. dane twoje są nie sprawdzone, pisałem 6 milionow żydów i innych oraz > Polaków,dodam,że żydów zamordowano około 4 i pół miliona, w tych obozach > koncentracyjnych które założyli niemieccy hitlerowcy. Nie ma sie co oczywiscie sprzeczac nad liczba, bo z tego nic nie wynika. Ale w Polsce nie zylo wiecej, niz 3.5 mln Zydow. Pewna czesc uciekla do Rosji, pewna czesc rozstrzelano nie w obozach. W Brzezince zamordowano milion. pl.wikipedia.org/wiki/Auschwitz-Birkenau#Ofiary_zag.C5.82ady_i_ich_liczba > ,kiedy generał Barak był premjerem rządu Izraela,na naradzie z Arafatem > nakreślili mapę, na której Barak proponował 97% zajętych przez Izrael > terenów,zwrócić ,Arafat wyraził zgodę,podpisali w obecności Prez.Klintona, > podali sobie ręce. Pelna zgoda. Uwazam, ze scisle kierownictwo Palestynczykow pokazalo w Camp David i Tabie kompletny ciemnogrod i brak wyobrazni politycznej. Zaprzepascilo szanse dla swojego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
indymedia nazywajcie sprawe po imieniu to maraskra 09.11.06, 11:20 Gdyby tak Palestynski bojownik "omylkowo" zabil 19 cywilow zamiast 19 zolnierzy czy osadnikow, ktorzy cywilami nie sa - tytul art. brzmialby inaczej. To jest TERRORYZM w wydaniu zydowskim (lub izraelskim - jak kto woli) a zdarzenie MASAKRĄ! raport.blox.pl - Izrael ? Terroryzm, Apartheid... Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: nazywajcie sprawe po imieniu to masakra 09.11.06, 12:17 Miałeś na myśli masakra, dobra,pozwól,że przypomnę tą zwykłą prawdę którą każdy normalny Polak wie, to nie jest,gdyby arabowie palestyńscy zabili 19 cywilnych,oni przeważnie po pierwsze,nie zabiijają,oni mordują,i nie tylko cywilnych,ale też dzieci i kobiety ciężarne,rozrywają się w autobusach,w restauracjach,w barach nocnych, w supermarkietach,to się nazywa masakra, założenie na siebie pasa z materiałem wybuchowym,z jedynym celem,rozerwać się wraz z jak najwięcej żydami, to jest masakra.Mieszkasz napewno w Polsce i często jedziesz autobusem a tu nagle autobus wybucha,dzieci jadą do szkoły,dorośli do pracy,kobiety i inni,starzy i młodzi,jak ty byś się czuł w takiej sytuacji,że nagle ty wyszedłeś żyw bez skazy,jak byś,i co byś myślał wtym momencie po pierwszym wstrząsie? więc tego chyba wiesz,że żydzi ani jednego razu nie poszli ażeby się rozerwać w autobusie. Ale palestyńczycy to czynili nie mało,więc nie mów,że gdyby...... pozdrawiam adamdark01 Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Receptura jest prosta - gdy Arabowie zostawia 09.11.06, 13:26 Izrael w spokoju, przestana czestowac go Kassamami, przestana porywac jego zolnierzy i podkopywac sie pod jego granicami, uznaja jego prawo do istnienia, wtedy Izraelczycy pozwola Paletynczykom tez zyc w spokoju. Nawet 5-letnie dziecko to moze pojac! Izrael wycofal sie z Gazy, dajac Palestynczykom szanse zbudowania wlasnego panstwa i co z tego wyniklo? Nic dobrego dla Izraela! To samo mialo miejsce w Libanie Poludniowym - Izrael opuscil swa buforowa strefe bezpieczenstwa i kto to docenil, a kto z tego skorzystal? Proste jak drut - Hezbollach i Hamas. W tej grze nie chodzi o palestynskie panstwo, w tej grze chodzi o zepchniecie Izraela do morza i ani Abbas ani Nasrallah ani Haniya tego nie ukrywaja - mowia o tym bardziej lub mniej otwarcie, ale tylko Izrael to slyszy! Wszyscy inni biadaja nad "biednymi" Paletynczykami i podsylaja im kolejne "kuroniowki"! Pora spojrzec na ten konflikt rozsadnie i uczciwie zamiast krzyczec stale "huzia na Izrael". Jak kazdy inny narod Izrael ma prawo sie bronic, a wrog nie pozwala mu pzrebierac w srodka. Tu toczy sie walka o przetrwanie zydowskiego pasntwa, bo dla Arabow kazdy centymetr ziemi Izraela to terytoria "okupowane". Na konie niedrmo Godla Meir wypowiedziala kiedys historyczne slowa: "mozemy wam wybaczyc, ze zabijacie naszych synow, ale nie mozemy wam wybaczyc, ze zmuszacie nas do zabijania waszych synow". A to wlasnie robia Arabowie. ------------------------------------------------ www.anglicansforisrael.com www.europa21.pl www.jihadwatch.com Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Jak nisko trzeba upasc, aby wezwac kobiety do utwo 09.11.06, 13:48 -rzenia zywych tarcz, aby oslonic swoich zalosnych, tchorzliwych "bojownikow", strzelajacych do Izraelczykow z wnetrza meczetu! Dla takich "meczennikow" nie mam odrobiny szacunku ani zrozumenia. Chowanie sie posrod cywilow, zaslanianie sie dziecmi i wypychanie kobiet na linie ostrzalu to nagminna metoda "walki" arabskich terrorystow i dziwic sie, ze sa straty wsrod cywilow! Arabowie swietnie wiedza, jak skompromitowac Izrael w oczach swiata, bo znalezli najlepszy z mozliwych sposobow. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Forcing women to die 09.11.06, 13:52 Forcing Women to Die By Jamie Glazov Just recently, in the northern Gaza town of Beit Hanoun, Hamas ordered Palestinian women to act as human shields for terrorists who had holed themselves up inside al-Nasser Mosque. Israeli soldiers ended up inadvertently killing two of the women, and injuring ten others, as they tried to shoot militants escaping amongst the human shields. This horrid example of the Palestinian culture’s violent misogyny replayed itself again shortly after, as a female Palestinian suicide bomber blew herself up in the same Gaza town in an effort to kill Israeli soldiers. One soldier was slightly wounded and evacuated to a hospital. The militant Islamic Jihad group claimed responsibility for the suicide bombing. These Palestinian crimes against humanity once again shed light on the vicious system of gender apartheid within the Palestinian death cult. The Left spins these recent events as some kind of desperate backlash by Palestinian women against American and Israeli oppression. Unfortunately, the facts tell another frightening tale Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.073 To cyniczne granie na "slabosciach" cywilizacji. 10.11.06, 07:27 W Sredniowieczu zebrak siedzac przed kosciolem eksponowal swe STARANNIE ZROBIONE rany, by darczyncow zaszokowac i wzruszyc. Ba, nawet okaleczal swoje dzieci, by mogly (z jeszcze lepszym skutkiem) odziedziczyc po nim ten poplatny w owym czasie zawod. To samo mamy w przypadku terrorystow islamskich - dzieci i kobiety sluza im jak owemu sredniowiecznemu zebrakowi do cynicznego pogrywania na uczuciach wyzszych odbiorcy ku korzysci terrorystow. Obawiam sie, hanyska, ze ten ASPEKT PROPAGANDOWY DZIECIECYCH TRUPKOW (nawet pokazywanych trzy razy w roznej aranzacji)jest nawet wazniejszy od uchronienia przed kulka paru Muslimskich tchorzy. I dlatego tak dumny jestem z majowej akcji w dublinskiej katedrze irlandzkich Gardi - Afganczycy mogli sie glodzic, straszyc skokiem z organow etc.etc., ale niczego nie zdolali wymusic, akcje pacyfikacyjna przeprowadzono noca, by uwolnic sie od protestow "niepozytecznych idiotow", a w pare dni pozniej niedoszlych azylantow odtransportowano do Afganistanu. Coz, kto jak kto, ale Irlandczycy znaja sie na podobnych terrorystycznych sztuczkach, na takich czy innych wyduszaczach lez... Odpowiedz Link Zgłoś
3guziec lze-elita dzisiaj szabas daj sobie spokój pejsaty 11.11.06, 23:09 odpocznij sobie, jutro niedziela mozesz dalej pipeprzyc na forum Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 13:26 indimedia co to jest maraskra? Masakra to była w Nowym Yorku,Masakry to były w Europie, w Indiach, nie nazwał byś masakrą gdyby to fundamantaliści arabscy, zmasakrowali w Izraelu, wesele, autobusy z cywilami i dziećmi, świąteczny wieczór w Natanji i wiele innych mjejsc w Izraelu, gdzie ginęło dziesiątki dzieci i cywilów, bo to ci to nie pasóje, nie myśl że swoją sugestią, narzócisz Polakom swoje przekonania, za dużo przeszliśmy wojen i rozbiorów, od naszych sąsiadów, historię mamy we krwi, a ty może nie znasz żadnej historji, a Palestyńczycy mogli by nie ukrywać terrorystów w swoich domach, a może się boją bo są też terroryzowani pozdrowienia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 c.. 09.11.06, 15:15 Mord izraelski na zajetych ziemiach trwa, do czego zdoni sa izraelczycy, cały swiat widział juz w Libanie, gdy mordowano z zimna nienawiscia dzieci, cudzoziemcow, przedstawicieli ONZ. Wczoraj strzelali do bezbronnych kobiet jak do kaczek, z cynizmem sie z tego wytłumaczyli (jak zwykle są niewinni), wiec zrobili nastepna jatke – zbombardowali w nocy pare domow, ciekawe co im zrobiły spiace dzieci? Izraelscy snajperzy rutynowo strzelaja do dzieci, wiadomo – żyd spragniony jest krwi. Dlaczego Izrael broni się przed rozmieszczeniem w Palestynie sił ONZ? Żołnierze izraelscy nie mieliby takiej swobody w swoich poczynaniach, I swiat mógłby zobaczyć za dużo. … "Israel should be wiped from the face of the Earth. It is an animal state that recognises no human worth. It is a cancer that should be eradicated," said Ghazi Hamad, a spokesman for the Hamas-led government". Trudno sie nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 09.11.06, 15:39 jesteś w oparach alkocholu i ne wiesz co piszesz głupcze, a może to naprawdę jakiś specjalny gaz, daj cynk gdzie go zdobyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Po co udawać? Syjonizm=nazizm=faszyzm=Izrael 09.11.06, 18:40 Kropka. Wszyscy to widzą. I próżna robota Żydowskiej V Kolumny na forum tow.szerszen039... //.. Syjoniści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Po co udawać? Syjonizm=nazizm=faszyzm=Izrael 10.11.06, 07:23 Kropka. Wszyscy to widzą. I próżna robota Żydowskiej V Kolumny na forum tow.szerszen039... Arabskie psy terroru powinne byc utylizowane zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 c.. 09.11.06, 18:01 Może już starczy tych omyłek? Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 09.11.06, 18:44 Wtedy bez nalecialosci religijnych i pochodzenia mozna obiektywnie ocenic co dzieje sie na swiecie, posmiac sie z felietonow Zydowskiej V Kolumny adresowanych do siebie samych, wysilkow wzbudzenia u polskiego czytelnika przerażenia a jednocześnie współczucia dla Izraela, rozmywania i przeinaczania prawdy, rozpylania zaslony dymnej nad swoimi zbrodniczymi dzialaniami w postaci samograja o holokauscie i antysemityzmie. Zydzi zapomnieli co o nich mówił Hitler. Postępując dzisiaj dokladnie tak jak on z nimi, usprawiedliwiaja jego rasizm i wrogość do siebie. Izrael potrzebuje dzisiaj wojny i zaglady sasiadow zeby istniec, to oczywiste. W dyplomacji Izrael nie ma szans, bo jakie argumenty może przedstawić złodziej ziemi i ludobojca??? Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Cichym ]ścigałam cię lotem 09.11.06, 20:45 Te woparach alkocholu czy jakiegoś ogłupiającego gazu, o czym świadczą twoje posty, jesteś terrorystom, albo nowym polskim muzułmaninem, podnużkiem starszych,braci terrorystów muzułmańskich, niech mi ktoś wyjaśni co to jest 5 kolumna,może to jakieś straszne przekleństwo, nie jestem w kursie, ukąszenia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Mnie nazywasz terrorysta? 10.11.06, 02:40 Wiesz co to okreslenie oznacza? Powinienes, potakiwaczu. Przytocze ci cytat z klasyka, jednego z twórców terroryzmu: cyt.[ "Musimy używać terroru, morderstw, zastraszania, konfiskaty ziem i musimy odciąć zaopatrzenie w wodę, gaz i prąd, by pozbyć się ludności arabskiej."] Dawid Ben-Gurion, maj 1948, biografia autorstwa Michaela Ben-Zohar (Delacorte,Nowy Jork 1978) // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. ...a szerszenie traktuje sie Raidem. Odpowiedz Link Zgłoś
jpsz Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 c.. 09.11.06, 20:58 Po masakrze Beit Hanoun na całym świecie rozległy się głosy potępienia, media wypełniły się relacjami i komentarzami. Ale naszych wieczornych dziennikach telewizyjnych na prózno czekałem na informację na ten temat. Pewnie, po co się narażać... Dokładnie tak myśleli tzw. "porządni Niemcy", gdy trwała eksterminacja ludności żydowskiej. Zero odwagi cywilnej (a może przyzwoitości) naszych dziennikarzy. Dzisiaj oba główne dzienniki - Wyborcza i Rzeczpospolita - zamieściły relacje, eksponując w tytułach słowo "omyłkowo". Tak jakby już wiedzieli, nawet przed zakończeniem śledztwa w Izraelu, że była to pomyłka. Gratuluję przezorności. Niefajnie się robi w redakcji, gdy dzwoni ktoś z Ambasady Izraelskiej? Oczywiście 13 pocisków (Le Monde) spadło omyłkowo... Wszystko co było przedtem to też seria pomyłek... Począwszy od Deir Yassin, Sabry i Szatili po wojny w Libanie... W końcu Golda Meir powiedziała, że czegoś takiego jak Palestyńczycy w ogóle nie ma - więc tak jak by nie było i zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
realistaka Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 c.. 09.11.06, 22:45 szkoda ze palestynczycy nie mają lepszej broni , jak zabili by tak pare tysiecy smrodów w pejsach to odrazby sie skonczył i terroryzm na swiecie i cena ropy była by nizsza , trzeba im pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 10.11.06, 06:33 Jak rozumiem bomby podkładają "smrody"? Większość złóż ropy naftowej też jest na ich terytorium? Odpowiedz Link Zgłoś
realistaka Smrody 11.11.06, 10:33 smrody i srule to typowe okreslenia dla twoich pobratynców. zapamietaj to a jak nie jestes wstanie to zapisz sobie i czytaj codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Cichym ]ścigałam cię lotem 10.11.06, 07:02 Won pociotku terorystów islsmskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ukąszenia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Zydowska V Kolumna dwoi sie i troi 24/7 na forum 10.11.06, 16:08 ale nic z tego. Zero. Nic. Nil. Swiat zna juz prawde o ich zbrodniach. // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 c.. 10.11.06, 16:23 Żydowskie atrakcje narodowe jakie znaliśmy dotychczas, czyli: - strzelanie z działka kaliber 155 mm do autobusu pełnego arabskich dzieci - rzut granatem w inspektora ONZ - "chirurgiczne uderzenie artyleryjskie" w placyk zapełniony libańskimi uchodżcami - rozjechanie czołgiem - masakrowanie plażowiczów pociskami artylerii - Konzentrationslager Gaza ... zostały poszerzone o jeszcze jeden element - zabijanie arabskich dzieci pociskami czołgowymi podczas ich snu. // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 woparachalkocholu 11.11.06, 13:41 z "eteru" dochodzi bełkot,nie reagować. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: woparachalkocholu 11.11.06, 22:18 Nie wiem czy chorobliwa nienawiść do nie-Zydów powoduje u ciebie zaburzenia myślenia, czy masz po prostu podstawowe braki w wykształeceniu... // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk Jeszcze troche i... 11.11.06, 20:57 żydowstwo amerykańskie się skończy. Cierpliwy zawsze wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Żydowscy rzeżnicy masakrują koszernie 24/7 11.11.06, 22:23 tak oto uczeń przerósł mistrza w ludobójstwie i zezwierzęceniu, w sumie żydowscy faszyści nie różnią się dzisiaj wcale od swoich hitlerowskich kolegów. // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 zobacz jak nie-antysemici mordują 11.11.06, 23:58 www.polonica.net/breaking-bones.ram Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 drobiazg przecież niewielu... 11.11.06, 23:55 to tylko (jak zwykle) pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kończy się żydowska ideologia 12.11.06, 14:06 przyszedł czas prawdy. Zmiany w USA... przewiduje się odwrót Amerykanów od prożydowskiej polityki... w Europie również (wprawdzie dopiero początki) Żydzi zostaną osamotniemi, świat arabski konsoliduje się - pętla się zaciska wokół barbarzyńców spod gwiazdy Dawida... Odpowiedz Link Zgłoś
alwaysrebel Video - masakra dzieci palestyńskich! 12.11.06, 01:40 www.youtube.com/watch?v=6X5MWjJZpsY Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Mam nadzieję że Izraelczycy też zaczna publikować 12.11.06, 11:31 filmy z wysadzonych przez miłujących pokuj palestyńczyków: autobusów, szkół, restauracji, marketów i innych obiektów. ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
alwaysrebel Video - masakra dzieci palestyńskich! 12.11.06, 01:42 www.youtube.com/watch?v=6X5MWjJZpsY Przypadkowe? Jasne. Nie istnieje coś takiego jak przypadkowe bombardowanie. Kto wierzy w takie bzdury, jest żyjącym zombi. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Łatwiej uwirzyć w przypadkowe bombardowanie 12.11.06, 11:36 niż w przypadkowy zamach terrorystyczny. Rakieta może być uszkodzona, można łatwo zakłucić jej system lokalizacji, natomiast jak wytłumaczyć przypadkowość wysadzenia się w autobusie? Wiózł facet expolosives do pracy w kamieniołomi i przypadkiem mu się kurtka naelektryzowała powodując eksplozję? ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Izraelskie rakiety zabiły wczoraj omyłkowo 19 12.11.06, 08:54 bełkot w "eterze" trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Zesrała się bieda i płacze 12.11.06, 16:58 syjonizm=nazizm=faszyzm=Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 w oparachalkocholu 12.11.06, 17:59 w "eterze" bełkot trwa, nie reagować. Odpowiedz Link Zgłoś