Dodaj do ulubionych

Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku

• silling kononowicz rulez! 12.11.06, 22:17
    • niedorobiony.premier.z.krakowa Najważniejsze że Walcowa dała d.upy w Warszawie 12.11.06, 22:21
      :))))
      • pe1 Re: Najważniejsze że Walcowa dała d.upy w Warszaw 12.11.06, 23:27
        komu dała? zapewne nie tobie.

po drugiej turze kazio będzie zbierał swoją po całej warszawie
    • milseog Od kiedy Bialystok jest jednym z największych mias 12.11.06, 22:23
      t? co to za kryteria?
      • r0b0l od czasu gdy Wrocław zostal powiatowym ;)) 12.11.06, 22:24
        • gekon1979 Re: od czasu gdy Wrocław zostal powiatowym ;)) 12.11.06, 22:40
          Bialysto jest najwiekszym Polskim miastem, i zyje tam Kononowicz

--
          Od: akors2@gazeta.pl
          Data: 2006-11-12 21:35
          Do: gekon1979@gazeta.pl
          Temat: pacynku - napie..sie swoim toporkiem lewacki idioto!
      • koloratura1 Re: Od kiedy Bialystok jest jednym z największych. 12.11.06, 22:28
        ...miast?

Jest miastem ściany wschodniej i była jakaś szansa, że tam PiS wypadnie dobrze.
        Zaraz by lepiej wyglądało w pisowatej telewizji...
      • redsmoq Białystok jest 11 pod wzgl. liczby ludności 13.11.06, 09:13
        Białystok jest jedenastym miastem Polski pod względem liczby ludności.
        Doucz się pan.
      • armithrone Re: Od kiedy Bialystok jest jednym z największych 13.11.06, 09:59
        mniej wiecej od polowy lat 70, jest 11 co do wielkosci miastem Polski (na 840
        miast w tym kraju to chyba jedno z wiekszych) 300.000 ludzi mozna raczej
        zaliczyc do duzych miast. biorac pod uwage gestosc zaludnienia to tylko
        chorzow,bytom i warszawa maja wieksza od bialegostoku, wiec w sumie nalezy sie
        dziwic tobie ze sie dziwisz a nie temu miastu ze sie zalicza do jednych z
        wiekszych,
        to jedna kwestia , druga - calkiem ciekawy przypadek z tego pana kononowicza,
        niesamowity PR, koszty znikome a efekt rewelacyjny, nikt inny nie bedzie
        pamietany za kilka lat jak ten koles, powiem wiecej mysle ze znajdzie sie on w
        podreczniakch od marketingu! z bialegostoku i tak sie nasmiewano od dawno mimo
        ze wiekszosc z tych co to robia i tak nigdy tam nie byla, gdyby nie bylo tego
        mista to "sie smiano by sie" z olsztyna, lodzi, brzegu, koszalina czy jakiegos
        innego w kazdym kraju jest jakis region czy miasto z ktorego sie drwi w
        pozostalej czesci kraju. pytanie czy to dobrze , odpowiedz - to jest naturalne
        wiec uwazam ze raczej tak, nikomu to nie szkodzi a efekt jest taki ze miasto
        bialystok wsrod 840 nijakich miast w Polsce jest po prostu JAKIES ma swoj
        charakter , klimat i pewnie wiele innych fajnych rzeczy ktorych niewidzialem
        kwestia 3- smiejemy sie z pana kononowicza ale tutaj trzeba plakac panowie i
        panie bo ten kandydat tylko pokazal ze cala nasza polityka jest na podobnym
        poziomie mowil to samo co inni kandydaci jedyne co go od nich odroznialo to
        sposoba w jaki to mowil , wiec smiejac sie zastanowmy sie z czego tak naprawde
        sie nabijamy, mam dziwne wrazenie ze z samych siebie bo chyba nie stac nas na
        lepszych politykow i dotyczy to calego kraju
    • dzakarta Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 12.11.06, 22:30
      Pisuar do kibla!
      Tylko "obszczymurki" głosuja za pisuarem.
    • virus24 Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 12.11.06, 22:41
      kaczory toną, WIELKI QŃ się utopił, lepper też. Teraz niech któryś rozwali
      koalicję rządową i na wiosnę wybory do sejmu:))))) Vivat III RP:)))))))
      Kaczory do stawu, księża na księżyc a QŃ na drzewo
    • andrzej.lazowski Na Prezydenta! Dlaczego nie? 12.11.06, 22:41
      Kononowicz dlaczego nie jesteś Prezydentem?
    • rolf5 Re:Żydy i Niemce ....... 12.11.06, 22:47
      Atakują, ale to pierwsza runda.
      Przegraliśmy bitwe, ale wygramy Wojnę.
      Precz z liberalizmem zydowskim posmarowanym postkomuną
      cześc.
      • pe1 Re:Żydy i Niemce ....... 12.11.06, 23:30
        oszołomy toną

bul bul bul bul bul
      • himhith Re:Żydy i Niemce ....... 13.11.06, 00:27
        W psychiatryku jest internet?
        • rolf5 Re:Żydy i Niemce ....... 13.11.06, 00:38
          himhith napisał:

> W psychiatryku jest internet?

Mam, nadzieję, że mówisz o własnym domu !
          Pamięć u żydów i kolaborantów jest zawodna !!!
          A, po zatym.
          Żydostwo, niedługo padnie, bo za dużo robią ha hałasu Aj Waj.
          A dobry żyd to taki co nie kolaboruje,(...), takiego co go w Polsce nie ma.
          • r0b0l Re:Żydy i Niemce ....... 13.11.06, 01:43
            ajajaj
            Mossad już cie namierzył
    • mordzinas PO wygrała! Może Wybiórcza będzie mniej szczekać? 12.11.06, 22:50
      Nagonka na PIS prowadzona przez polskojęzyczne media przyniosła
      skutek.
      CIekawe czy teraz wybiórcza ,tvny polsty i reszta bedą mniej ujadać
      na PiS?
      Czy mniej bedzie jadu na Kaczyńskich??

Czy "prezydent" Tusk opanuje swą chorobliwą nienawiść do PIS

Czy "premier" Rokita przestanie pleść swoje głupoty na temat PIS??

Raczej nie.

Obaj kochają władzę i dla tej władzy gotowi sa do najpodlejszych
      chwytów.

Musicie poczekać jeszcze trochę panie "prezydencie"z Gdańska
      i "premierze" z Krakowa....
      • pe1 Re: PO wygrała! Może Wybiórcza będzie mniej szcz 12.11.06, 23:30
        najważniejsze, że to NARÓD pokazał wam palec
        • mario.osh mordzinek the best :D 13.11.06, 11:35

• henryk1924 Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 12.11.06, 22:52
      Przy takiej bucie rządzących nie może być inaczej.Dobrze by stało się, aby w
      terenie władzę prejęli ludzie mądrzy i pokorni.Po roku widać dokładnie że
      oszołomów trzeba eliminować- to jest obowiązkiem wyborcy.Potwierdźmy to w
      drugiej turze!
    • darekte Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 22:55
      PiS, po ponad roku od przejecia wladzy po zlodziejach rodem z PO-SLD, zaczal
      wprowadzac rzadowy program naprawy panstwa. O tym, jak to trudne swiadcza
      chocby najgoretsze chyba od poczatku niepodleglej dyskursy polityczne,
      temperatura chocby tego forum dyskusyjnego czy rozmowy ludzmi miedzy soba.
      kazdy rozsadny rzad najpierw mowi rzeczy mocno niepopularne, wprowadza zmiany,
      ktore pod koniec kadencji na 100% by go pogrzebaly. PiS ma do tego (z
      koniecznosci_ koalicjantow - debili (LPR i Endrju). Ma opor nadal istniejacej
      propseudoliberalnej materii. Przeciwko sobie potezne lokalne lobby (choc slowo
      lobby w polskiej rzeczywistosci to postpeerelowskie kacyki, ktore trzymaja
      nadal urzednicze stolki (spoldzielnie mieszkaniowe, zwiazki dzialkowcow itp.)
      A mimo to PiS nadal jest w grze. Nadal szczekania przyjezdnych do stolicy nie
      sa w stanie wyrzadzic mu wiele krzywdy.
      Kiedy przyjda kolejne sukcesy, mysle, ze swiadomosc obywatelki zmieni sie
      rowniez. A jesli nie, to w najgorszym razie stworzony juz zosrtal inny klimat i
      podejscie do panstwa, poczucie godnosci Polakow zostalo obudzone, a wrazliwosc
      na korupocje i zlodziejstwo jest znacznie wieksze niz zastal ja PiS.
      Gratuluje, Panie i Panowie z Prawa i Sprawiedliwosci.
      • virus24 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:04
        moje osobiste poczucie godności obudziło się gdy usłyszałem hymn spiewany przez
        Jarka. A poczucie godności mieszkańców Włoszczowej gdy Gosiu wybudował im dworzec.
        Kaczory do stawu, księża na księżyc a QŃ na drzewo.
        • darekte Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:07
          virus24 napisał:

> moje osobiste poczucie godności obudziło się gdy usłyszałem hymn spiewany
          przez
          > Jarka. A poczucie godności mieszkańców Włoszczowej gdy Gosiu wybudował im
          dworzec.
          > Kaczory do stawu, księża na księżyc a QŃ na drzewo.

dales wlasnie kliniczny przyklad populizmu i wplywu propagandy na umysly ludzi.
          Badz kibicem, nie kibolem. Roznica w polityce polega na tym, ze nie kibicujesz
          jakiejs partii, czy nazwisku, ale krajowi. Jesli spiew Jarka pobudzil w Tobie
          poczucie patriotyzmu, to ja sie ciesze.
          • virus24 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:21
            wpływu jakiej propagndy? czyżby ten występ solowy to jakiś to jakaś propaganda???
            Albo może manipulacja układu??? A oglądanie słuchawek w Niemczech na konferencji
            praswowej to też układ?? Po prostu wstyd że taka banda debili(politycznych i
            życiowych) rządzi 40 milionowym narodem w środku Europy. Jedyną ich zasługą jest
            niewtrącanie się do gospodarki(nie zdołali jeszcze niczego zepsuć), chyba z
            powodu zajęcia się teczkami, szafami itd.
            Kaczory do stawu, księża na księżyc a QŃ na drzewo.
            • rolf5 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:26
              virus24 napisał:

> wpływu jakiej propagndy? czyżby ten występ solowy to jakiś to jakaś propaganda?
              > ??
              Idż, się utop
              cześć.
              • virus24 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:32
                nie muszę, przegrana pisuaru to nie mój problem. A tak na marginesie to o co ci
                chodzi, tak cię bolą wyniki wyborów? To co zrobisz po wyborach do sejmu gdy twój
                ukochany pis utonie całkowicie? Utopisz się wraz z nim?
                Possdroofka
            • darekte Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:30
              virus24 napisał:
              wstyd że taka banda debili(politycznych i
              > życiowych) rządzi 40 milionowym narodem

Debili?
              Jaruzelski - po leninowskiej szkole wojskowej, Walesa - po zasadniczej
              (spawacz), Kwaśniewski (srednie i wyzsze sklamane), Lech Kaczynski - Urodził
              się w 1949 r. w Warszawie. Studiował prawo na Uniwersytecie Warszawskim. W 1971
              roku przeprowadził się do Sopotu, by podjąć pracę naukową na Uniwersytecie
              Gdańskim. W 1980 roku obronił doktorat z prawa pracy, a w 1990 r. –
              habilitację.
              Jaroslaw (na deser) - ukończył szkołę średnią i studia prawnicze na WPiA UW .
              Jest doktorem prawa.
              • pe1 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:33
                jaki z niego doktor, który nie zna obcych języków?.

przewód doktorski wymaga bezwzględnie zdania egzaminu
                z biegłej znajomości jednego obcego języka

czy kaczor to zwykły OSZUST
              • virus24 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:38
                darekte napisał:

> virus24 napisał:
                > wstyd że taka banda debili(politycznych i
                > > życiowych) rządzi 40 milionowym narodem
                >
                > Debili?
                > Jaruzelski - po leninowskiej szkole wojskowej, Walesa - po zasadniczej
                > (spawacz), Kwaśniewski (srednie i wyzsze sklamane), Lech Kaczynski - Urodził
                > się w 1949 r. w Warszawie. Studiował prawo na Uniwersytecie Warszawskim. W 1971
                >
                > roku przeprowadził się do Sopotu, by podjąć pracę naukową na Uniwersytecie
                > Gdańskim. W 1980 roku obronił doktorat z prawa pracy, a w 1990 r. –
                > habilitację.
                > Jaroslaw (na deser) - ukończył szkołę średnią i studia prawnicze na WPiA UW .
                > Jest doktorem prawa.

Ja człowieku nie pisałem o wzkształceniu, ale o ich debilizmie!!!
                To widzi każdy myślący człowiek. A tak nawiasem mówiąc, za Wałęsy myślałem że
                idiotyzm dotarł do dna, a tu Kaczyńscy zapukali kiedyś od dołu:))
                Poydrawiam mimo wszystko
                • darekte Re: Doskonaly wynik PiS!!! 12.11.06, 23:52
                  > Ja człowieku nie pisałem o wzkształceniu, ale o ich debilizmie!!!
                  > To widzi każdy myślący człowiek. A tak nawiasem mówiąc, za Wałęsy myślałem że
                  > idiotyzm dotarł do dna, a tu Kaczyńscy zapukali kiedyś od dołu:))
                  > Poydrawiam mimo wszystko

Jesli sadzisz, ze jestem zachwycony fizjonomia braci K, albo ich sposobem
                  wyslawiania sie, dosc czestymi wpadkami jezykowymi, to grubo sie mylisz. Zawsze
                  lepiej byc pieknym, bogatym i zdrowym niz chocby takim jak Jaroslaw. Ale ja z
                  nim nie sypiam, ja mu sniadan nie robie, ja z nim nie chodze na piwo. On ma dla
                  mnie byc uczciwy, ma sie poswiecac dla mojej ojczyzny i ja bronic. Ma niszczyc
                  galganstwo i wspierac przyzwoitosc. I ten gosc mi w tym wzgledzie podchodzi.
                  Tez serdecznie pozdrawiam.
                  A swoja droga, popatrz, jak by bylo, gdyby w kraju dogadano sie tak jak we
                  Wroclawiu...
                  • virus24 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 00:09
                    kto z kim się we Wrocławiu dogadał, wyborcy się z samimi sobą dogadali? Poza tym
                    nigdy nie komentuje tego jak ktoś wygląda, ani nie wyśmiewam ułomności
                    fizycznych. Piszę o tym co oni robią, a za to odpowiada umysł. Co do uczciwości
                    tp najlepszym przykładem jest obecność w rządzie paru typów z prawomocnymi wyrokami.
                    Poydrowienia
                    PS. idę spać, więc następnej odpowiedzi nie będzie
                  • kralik111 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 04:34
                    darekte napisał:

> > Ja człowieku nie pisałem o wzkształceniu, ale o ich debilizmie!!!
                    > > To widzi każdy myślący człowiek. A tak nawiasem mówiąc, za Wałęsy myślałe
                    > m że
                    > > idiotyzm dotarł do dna, a tu Kaczyńscy zapukali kiedyś od dołu:))
                    > > Poydrawiam mimo wszystko
                    >
                    > Jesli sadzisz, ze jestem zachwycony fizjonomia braci K, albo ich sposobem
                    > wyslawiania sie, dosc czestymi wpadkami jezykowymi, to grubo sie mylisz.
                    Zawsze
                    >
                    > lepiej byc pieknym, bogatym i zdrowym niz chocby takim jak Jaroslaw. Ale ja z
                    > nim nie sypiam, ja mu sniadan nie robie, ja z nim nie chodze na piwo. On ma
                    dla
                    >
                    > mnie byc uczciwy, ma sie poswiecac dla mojej ojczyzny i ja bronic. Ma
                    niszczyc
                    > galganstwo i wspierac przyzwoitosc. I ten gosc mi w tym wzgledzie podchodzi.
                    > Tez serdecznie pozdrawiam.
                    > A swoja droga, popatrz, jak by bylo, gdyby w kraju dogadano sie tak jak we
                    > Wroclawiu...

Zajrzyj do slownika wyrazow ci niezrozumialych i sprawdz co to
                    znaczy "uczciwosc" i nigdy wiecej nie uzywaj tego slowa w zestawienniu z
                    nazwiskiem kaczynski ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • kralik111 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 04:30
                darekte napisał:

> virus24 napisał:
                > wstyd że taka banda debili(politycznych i
                > > życiowych) rządzi 40 milionowym narodem
                >
                > Debili?
                > Jaruzelski - po leninowskiej szkole wojskowej,

OJ OJ OJ PiSdaczku, o Leninie i leninowskim wychowaniu chcesz pogadac, z tym
                tematem to ty lepiej zwroc sie do braci kaczynskich, oni wiedza wszystko na ten
                temat, i taka IV RP chca ci glupcze budowac :)))))))))))))))))))))))))))))
            • kralik111 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 04:28
              virus24 napisał:

> wpływu jakiej propagndy? czyżby ten występ solowy to jakiś to jakaś
              propaganda?
              > ??
              > Albo może manipulacja układu??? A oglądanie słuchawek w Niemczech na
              konferencj
              > i
              > praswowej to też układ?? Po prostu wstyd że taka banda debili(politycznych i
              > życiowych) rządzi 40 milionowym narodem w środku Europy. Jedyną ich zasługą
              jes
              > t
              > niewtrącanie się do gospodarki(nie zdołali jeszcze niczego zepsuć), chyba z
              > powodu zajęcia się teczkami, szafami itd.
              > Kaczory do stawu, księża na księżyc a QŃ na drzewo.

Oj i tutaj sie bardzo mylisz, poniewaz ta banda oszustow (PiS) juz wstrzymala
              calkowicie prywatyzacje, co sie bardzo odbije w najblizszych latach na
              gospodarce i zwiekszy bezrobocie.
      • rzabba Re: Doskonaly wynik PiS!!! brawo! 12.11.06, 23:19
        realizacja zalozen programu postepuje wbrew sabotazowi ze strony skorumpowanych
        struktur wewnatrz kraju, wspieranych przez wrogie polsce miedzynarodowe interesy.
        • rolf5 Re: Doskonaly wynik PiS!!! brawo! 12.11.06, 23:21
          rzabba napisał:

> realizacja zalozen programu postepuje wbrew sabotazowi ze strony skorumpowanych
          > struktur wewnatrz kraju, wspieranych przez wrogie polsce miedzynarodowe interes
          > y.
          Słuszna uwaga !!!
        • pogromca_gamonia No, prawie doskonaly: mogli dostac jeszcze mniej! 12.11.06, 23:21
          buuhahahaha!
      • iedsupo Grunt to dobre samopoczucie. 12.11.06, 23:26
        Wszystko jest względne. Łomot spuszczony przez wyborców mógłby być jeszcze
        bardziej dotkliwy dla PiS, więc w zasadzie można tu mówić o sukcesie :)))

Skoro PiS tak cieszy się ze swojej klęski, to ja mogę już tylko jedno
        powiedzieć: tak trzymać panowie porcelitowi. Tak trzymać, a finis kurduplae
        (niestety nie moje) jest już bliski !
      • zenutek Re: Doskonaly wynik PiS!!! - i to wszystko....... 13.11.06, 01:40
        I to wszystko na co ich stać.... Ograbili skrzętnie Samoobronę i LPR z
        elektoratu, więc jeszcze mają trochę poparcia.... A dlaczego? Bo nic do tej
        pory jeszcze nie zrobili w zarządzaniu krajem.... Jedynym ich dziełem jest
        całkowite sparaliżowanie działających za granicą służb wywiadowczych i
        zostawienie Polski w rękach losu, otwartej na terroryzm.... PiS żadnej, jak
        dotąd, niepopularnej decyzji jeszcze nie podjął, ale dobrą koniunkturę w
        gospodarce zmarnował, po prostu przejadł... Dopiero teraz będzie musiał podjąć
        wreszcie jakieś wziąć się do pracy i podejmować decyzje, a że to będą decyzje
        niepopularne, chwały im nie przyniosą.... Taka kolej rzeczy musi nastąpić, a
        PiS to odwlekał jak najdłużej i sam się już grzebie.... Koalicjantów jakich
        sobie wybrał takich ma.... PiS jest jeszcze w grze, bo przejął elektorat LPR i
        Samoobrony i to skutecznie.... ale myślisz, że LPR i Samoobrona mu to
        podarują???
        "Kiedy przyjda kolejne sukcesy, mysle, (...)" Jakie sukcesy???? Gdzie je
        widzisz i w czym???? Pomyśl troszkę, myślenie dobra rzecz..... i odprężająca...
      • kralik111 Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 04:25
        darekte napisał:

> PiS, po ponad roku od przejecia wladzy po zlodziejach rodem z PO-SLD, zaczal
        > wprowadzac rzadowy program naprawy panstwa. O tym, jak to trudne swiadcza
        > chocby najgoretsze chyba od poczatku niepodleglej dyskursy polityczne,
        > temperatura chocby tego forum dyskusyjnego czy rozmowy ludzmi miedzy soba.
        > kazdy rozsadny rzad najpierw mowi rzeczy mocno niepopularne, wprowadza
        zmiany,
        > ktore pod koniec kadencji na 100% by go pogrzebaly. PiS ma do tego (z
        > koniecznosci_ koalicjantow - debili (LPR i Endrju). Ma opor nadal istniejacej
        > propseudoliberalnej materii. Przeciwko sobie potezne lokalne lobby (choc
        slowo
        > lobby w polskiej rzeczywistosci to postpeerelowskie kacyki, ktore trzymaja
        > nadal urzednicze stolki (spoldzielnie mieszkaniowe, zwiazki dzialkowcow itp.)
        > A mimo to PiS nadal jest w grze. Nadal szczekania przyjezdnych do stolicy nie
        > sa w stanie wyrzadzic mu wiele krzywdy.
        > Kiedy przyjda kolejne sukcesy, mysle, ze swiadomosc obywatelki zmieni sie
        > rowniez. A jesli nie, to w najgorszym razie stworzony juz zosrtal inny klimat
        i
        >
        > podejscie do panstwa, poczucie godnosci Polakow zostalo obudzone, a
        wrazliwosc
        > na korupocje i zlodziejstwo jest znacznie wieksze niz zastal ja PiS.
        > Gratuluje, Panie i Panowie z Prawa i Sprawiedliwosci.

DO BUDY BURA SUKO! Nie pamietasz zaklamana bura suko jak rok temu klamcy i
        oszusci kaczynscy deklarowali koalicje z PO ? Nie pamietasz klamliwa bura suko
        jak w poprzedniej kadecji sejmu PiS tworzylo lojalna parlametarna koalicje z
        SLD ???? Pewnie, ze pamietasz, ale twoja klamliwa burosucza natura oszusta nie
        pozwoli ci na to by sie do tego przyznac, takie male ZERO jestes, jak to cale
        PiS z kaczynskimi na czele.
      • wikal Re: Doskonaly wynik PiS!!! 13.11.06, 18:11
        Dla mnie to nie są żadni Panowie ani Panie, tylko miernej inteligencji
        kombinatorzy w dodatku z manią prześladowczą. A ich morale pokazało się w całej
        krasie w pokoiku pani Begerowej. Więc nie pitol kolego. Zamiast poczucia
        godności mamy wstyd za każdym razem, gdy kaczki wyjadą za granicę. Na
        szczęście żadnych sukcesów nie będzie i pożegnamy się z tą partią (oby na
        wieki) za trzy lata, bo oczywiście do wyborów nie dopuszczą i jak Miller będą
        wisieli przy korycie do końca. Sprzątać po tym towarzystwie będziemy lata całe.
        Zaraz pewnie usłyszę, że jestem czerwona, słucham propagandy itd. Wisi mi to,
        bo wiem kim jestem. Na obecną władzę patrzeć nie mogę, wstydzę się za nią i mam
        do tego prawo. Wczorajsze wybory to początek końca pisuarów. Niech sobie Jarek
        po tym "świetnym wyniku" zostanie sołtysem wymyślonej przez siebie IV RP, bo do
        tego faktycznie te wyniki go upoważniają. Ja nie chce żyć w przykościelnym
        ciemnogrodzie, w którym rządzą zakompleksione matoły i cyniczni, kłamliwi
        gracze z Kurskim na czele. A pan Lipiński niech udziela lekcji moralności twoim
        dzieciom, od moich mu i jemu podobnym wara.
    • waszznak Re: Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegost 12.11.06, 23:00
      nienautyzm napisał:

> KONONOWICZ, DLACZEGO MI TO ZROBILES?

Bo cie k... nie lubię.
      A przy okazji, jest pocieszające, że kaczy bolszewizm w Polsce nie przejdzie.
    • pikieta3 Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 12.11.06, 23:05
      poczatek konca narodowego wstydu. koncem bedzie wygnanie kaczek z kraju na
      ksiezyc -
    • rzabba wracajcie cepy na wies 12.11.06, 23:13
    • baribal2 a co z Trójmiastem????????????? 12.11.06, 23:21
      a co z Trójmiastem?????????????
      • adas313 I Górnym Śląskiem? n/t 12.11.06, 23:24
      • 18261826www Re: a co z Trójmiastem????????????? 12.11.06, 23:34
        ja tez jestem ciekaw?
        • r0b0l wiem dlaczego pominęłi Nasze Miasta: 12.11.06, 23:59
          bo w nich Pisiorstwo nie osiągnęło progu 5% albo zostało w tyle za sld-up-pd

i wstyd bo po roku 4 rzyćpospolita się kończy w smrodzie
    • mika68 Polska to w 2/3 mniejsze miasta i wieś i tam 12.11.06, 23:30
      zapewne nie wygra POstkomuna
      • pe1 Re: Polska to w 2/3 mniejsze miasta i wieś i tam 12.11.06, 23:36
        na wsi są eksperci od wykopywania kartofli, zatem FINIS KURDUPLAE !

• r0b0l ale większość zależy od władz wojewódzkich 13.11.06, 00:13
        a te choć podległe PISowi będa szybko jeść z ręki nowym PO Samorządom
        Albo pisiorek będzie grzeczny i dostanie dotacje na drogi w gminie i powiecie albo niech rozrabia i śle protesty do samego premiera że czegoś nie dostał.

Przykłady idą z góry i za rok komuniści z PISu będą makulaturą na śmietniku historii
        • r0b0l wstęp do normalności 13.11.06, 01:43
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3732007.html
    • tepetoja No dobrze - a jak Śląsk? Górny Śląsk 12.11.06, 23:34
    • zygfryd.okrutny Sromotna porazka zjednoczonej bolszewii 12.11.06, 23:35
      w postaci PO , SLD i innego plitycznego badziewia z ubieglej epoki. Jakzesz palczliwe sa te oglaszania zwyciastwa, w tych komromitujaych wyborach, w ktorych udzial bierze niespelna 25% Polakow, jakaz to ironia z demokracji fundowanej i wciskanej na sile przez propagatorow "pustych lodowkek", a z drugiej strony przez ciemnogorog spod znaku bandyty dmowskiego, czy pilsudskiego, na dodatek meludja sie jako trzecia sila te psy komunistyczne i banda zlodzieji spod znaku komunistycznej PZPR. Jazesz ty Polsko nisko upadlas, gdy do wyborow ida tylko rodziny, tych ktorzy stoja na listach wyborczych, coitki, wujkowie, szwagry i tesciowe. Te wybory to hanba dla krju w srodku europy, afrykanskie kongo ma lepszy wybor w kandydatach, niz ten ciemnogrod polski.
      • pe1 Re: Sromotna porazka zjednoczonej bolszewii 12.11.06, 23:37
        jakie 25% moherku?

frekwencja wynosiła 52,2%

idziecie na dno kurduple

gul gul gul gul gul ..............
        • zygfryd.okrutny Re: Sromotna porazka zjednoczonej bolszewii 12.11.06, 23:41
          52% chyba snisz, w demokracji zachodniej nie ma nigdy takiej frekwencji, te wybory sa juz dzsiaj sfalszowane, gdy widzisz jakie procenty w miastach, z tego wychodzi srednia ponizej 30%, z tolerancja 2,5% to nedza a nie poparcie systemu demokracji w Polsce. Te zamienaja sie w rodzinne wybory politycznych oszolomow, jedne dobre, ze wykosili juz psow z PZPR.
          • pe1 Re: Sromotna porazka zjednoczonej bolszewii 13.11.06, 00:02
            gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul ............

• r0b0l Polska nisko upadła ale już powstaje 13.11.06, 00:04
        koniec z pisobolszewią, koniec z samognojem, koniec z weszpedałami.
        Czas na normalność nadchodzi , jeszcze trzeba posprzątać i wywietrzyc Nasz Dom.
        Szczury i inne wszy zapędzimy na wysypisko śmieci historycznych a pomniki co poniektóre na różowo i brązowo pomalujemy znów
    • 1maruti1 Re: Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegost 12.11.06, 23:40
      Przeciez to bylo oczywiste ze PO wygra w duzych miastach... w parlamenatrnych
      tez tam wygralo...

------------------
      Natura 2000 - zmarnowana szansa
    • ja.demkow Re: Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegost 12.11.06, 23:52
      ....jednak poznań najbardziej rozsądnym miastem jest....;-)

w PiSdu...! - i wylądował.....;-)
    • isa.stern Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 12.11.06, 23:57
      W Łodzi wygrywa dotychczasowy prezydent miasta Jerzy Kropiwnicki (PiS),
      Kropiewnicki startował z własnego komitatu, pis go tylko wsparło...;)
    • niemiec.niemiec Gratulacje dla Marcinkiewicza 13.11.06, 00:01
      Za wygrana w pierwszej turze!
      • adas313 I stabilną większość w Radzie Miasta! n/t 13.11.06, 00:05
      • zgodnik1 Kaczyńscy mają Lukoaszenki !poparcie...u 13.11.06, 00:05
        łukaszenki!
        • zgodnik1 to z radochy!..hi,hi,hi,... 13.11.06, 00:06
    • charybdis Przeproście i Spadajcie. 13.11.06, 00:07
      No cóż, wypada jedynie Przeprosić i Sp...dalać. :)
      • zgodnik1 Giertych coś pieprzył o 20% ! 13.11.06, 00:23
      • macsue KONIN? 13.11.06, 00:23
        Czy ktos sie orientuje jakie sa wyniki wyborow prezydenckich w Koninie? Nie ma
        mnie w kraju i szukam w sieci i nigdzie nic nie ma-nawet na koninskim portalu
        nie ma zadnych przyblizonych wynikow (www.lm.pl). Z gory Dziekuje.
    • adamowski1 Wyniki z Łodzi, Krakowa, Poznania i Białegostoku 13.11.06, 00:29
      Może ten biedny naród w końcu się obudzi?,co prawda to są "tylko" wybory samorządowe ale rok rządów bliżniaków jak na tak biedny kraj to stanowczo za dużo,mam nadzieje wziąść udział w wiosennych wyborach do parlamentu.
    • kozaczek3 Siesie, dziękuję i przepraszam po Chińsku!!! 13.11.06, 00:33
      Pani Aniu kocham panią.
    • kozaczek3 Moja żona przyznała się.Z Włdkiem się waliła 13.11.06, 00:57
      Czuję ulgę.
      Bo ja też waliłem na boku Wiele kobiet.
      Władek Mrózek moja irenka prosi o kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka