Dodaj do ulubionych

Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube'a

12.11.06, 22:05
Kononowicz rządzi ! :)
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:08
      Bardziej Kononowicz pasuje na prezydenta miasta niż kaczynski na prezydenta
      Polski, znacznie mniejszy wstyd.
      • lahdaan Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:19
        Przegral bo tylko 3,3 proc. wyborcow posiadlo wiedze pozwalajaca udzielic
        odpowiedzi na pytanie:

Co sie stalo sie po Jeżewem? Co sie stalo sie?
        • plmlp Na kogo ten gentlemen każe głosowac swoim fanom 12.11.06, 23:29
          w 2. turze?
          • kontonaspam Re: Na kogo ten gentlemen każe głosowac swoim fan 12.11.06, 23:41
            Nie ponad 670 tysięcy, ale ponad 2 miliony, wg youtube.

-------------------------------------------------------------------
            Krzysztof Kononowicz - rzetelny kandydat na prezydenta
            05:25
            Krzysztof Kononowicz - rzetelny kandytat, który kandyduje na prezydenta Białegostoku.
            Mówi od serca i po ludzku. Dla mnie już znudzili się ci oszuści w garniturach co gadają ciągle to samo. Teraz zagłosuję na Pana Krzysztofa Kononowicza ! (more)
            Tags:
            Krzysztof Kononowicz prezydent wybory partia podlasie białystok bialystok xxi wieku krzysztof kononowicz tvn24 szklo
            Added: 5 days ago in Category: Arts & Animation
            From: PolishTV
            Views: 2,201,585
            • xply Re: Na kogo ten gentlemen każe głosowac swoim fan 13.11.06, 03:03
              To liczba otwarc pliku, a nie uzytkownikow (wyborcow)
              - Kompletnie z innej bajki
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl Wierzejski 10x gorzej od Kononowicza 13.11.06, 08:01

Wierzejski otrzymał 10 razy mniejsze poparcie (0.3%) niż Kononowicz (3.3%).
                Następnym razem powinien sobie nakręcić jakiegoś fajnego spota.

→ → → → → → → → → →
                Odkryjmy Białoruś!
                odkryjmybialorus.blox.pl
                • onan_barbazynca Re: Wierzejski 10x gorzej od Kononowicza 13.11.06, 08:35
                  anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

>
                  > Wierzejski otrzymał 10 razy mniejsze poparcie (0.3%) niż Kononowicz (3.3%).
                  > Następnym razem powinien sobie nakręcić jakiegoś fajnego spota.
                  >

Ale w Warszawie, więc porównywanie procentów to czysta demagogia.
                  • galb_a ++++Kononowicz zaginiony brat Cymańskiego++++ 13.11.06, 10:31
                    Uderzające podobieństwo .
                • ozesz-ty1 Re: Wierzejski 10x gorzej od Kononowicza 13.11.06, 09:45
                  czego was na tym AGH uczą (i kogo oni tam przyjmują...)?
                  0,3 a 3,3 to 11 razy (a nie 10)!
        • ezra_ben_awraham Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:58
          lahdaan napisał:

> Przegral bo tylko 3,3 proc. wyborcow posiadlo wiedze pozwalajaca udzielic
          > odpowiedzi na pytanie:
          >
          > Co sie stalo sie po Jeżewem? Co sie stalo sie?
          >

Z tego co się stało pod Jeżewem akurat nie należy się nabijać. We wrzeńniu 2005
          doszło tam do wypadku z udziałem dwu tirów i autobusu, na skutek którego 13
          młodych osób spłonęło żywcem.

[']

• lahdaan Przeprosiny 13.11.06, 00:50
            Przepraszam wszystkich, ktorych urazila tresc mojego postu, lecz nie skojarzylem
            nazwy miejscowosci z owym tragicznym wdazeniem. Przepraszam.
        • irena.earl Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 13.11.06, 01:12
          Co się stało pod Jeżewem? Co się stało?

Tam tragiczną śmiercią zginęła siostra mojego przyjaciela. Oraz wielu jej
          znajomych. Zastanów się, zanim napiszesz lub powiesz coś równie zabawnego.

www.bbc.co.uk/polish/domestic/story/2005/09/050930_accident.shtml
          Przypomnijcie sobie, w mediach mówiono o tym wypadku bardzo wiele.
      • mut Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:01
        bardziej Kononowicz pasuje na prezydenta Polski niż cała PO (sprzedawczyki) na
        nazwanie sie Polakami.
        • pantanal [...] 12.11.06, 23:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • red.ken Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:44

nie podniecaj się ciołku, bo liczba odsłon nie jest równa liczbie osób którzy
          to widzieli, gdyż każdy zapewne oglądał to kilka razy.
        • antykagan [...] 13.11.06, 00:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • downunder Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:11
        Jestem dumny z tego, że jako Białostoczanin mogłem oddać swój głos na Pana
        Kononowicza - jedynego od 1989 roku kandydata, który szczerze wierzył w to co mówił.
        Realność Jego programu nie była niższa niż programów pozostałych kandydatów.
        Trzymaj się Panie Krzysiu.
        A Pan Bromski, jak będzie kręcił "U Pana Boga Za Piecem III", na pewno
        zaangażuje Go do roli miejscowego polityka.
        Pozdrawiam wszytkich, co nie dali się ogłupić.
        • grzem Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:34
          Panie Krzysztofie. W następnych wyborach będzie 99,3%. Ale będą to wybory nie na prezydenta Białegostoku lecz Polski. I wtedy wszyscy obywatele najjaśniejszej RP dostąpią przywileju oddania głosu na Pana.
        • megasceptyk Brawo za jasność umysłu. Gdyby Kononowiczowi 13.11.06, 00:06
          założyć gajer i poprawić dykcję to wyszedłby idealnie Marcinkiewicz. Zgadzam się, ten sam rodzaj bliżej nieokreślonych intencji prezentuje nam cała reszta polityków. Dodam, że wygląda to na rywalizację dwóch firm PR. Nie widzę tylko drugiego kandydata.
          • aplus Dlaczego zaskakujacy ? 13.11.06, 11:01
            Im mniej sprawny intelektualnie kandydat tym chyba lepiej dla regionu ?
            Tak kandydat jest w 100% spoza ukladu i nie bedzie przeszkadzal rozwojowi
            biznesu.
    • rafvonthorn Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:08
      Pewnie! A w czym jest gorszy od takiego Gosiewskiego? Pozdro, Kononie
      Barbarzyńco, lud Cię uwielbia!!!
      • komnen3 Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:27
        Konon Barbarzynca, boskie :)
    • prokurator Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube'a 12.11.06, 22:08
      Skoro przegrał... w Bialymstoku nadal bedzie łachmaństwo, papierosy i
      wszystko!
      • miki.polska Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:10
        Chłopak miał 10 razy lepszy wynik od Wierzejskiego ;) Tak trzymać!!!! Już za
        cztery lata... ;)))))))))))))
    • util Taki Wierzejski nie miałby z nim żadnych szans :] 12.11.06, 22:11
      ...i niech to będzie konkluzja dla Wierzejskiego :]

Loser.
      • gilu33 Re: Taki Wierzejski nie miałby z nim żadnych szan 12.11.06, 22:19
        wg.wstepnych wyników, tęgi umysł LPR- Wierzejski poseł LPR, uplasował sie na
        OSTATNIM miejscu w Wawie - 0,3%, i przegrał z Waldemarem Frydrychem z
        Pomarańczowej Alternatywy..o,6%!!! W każdym innym kraju, polityk po takim wyniku
        popełnia seppuku albo rzuca się w odmęty oceanu z Golden Gate...
        • mikado111 Re: Taki Wierzejski nie miałby z nim żadnych szan 12.11.06, 23:28
          Jutro pewnie ogłosi, że tysiące jego potencjalnych wyborców nie urodziło się,
          ponieważ Konstytucja nie gwarantuje ochrony plemników przed toksycznym
          działaniem lateksu.
          • powiedz_to_koniowi Debilny pomysł miał LPR wystawiając skina... 13.11.06, 01:40
            Debilny pomysł miał LPR wystawiając skina (choć w peruce) w warszawskich
            wyborach.

Lepiej było nie wystawiać kandydata i pozostawić wrażenie że LPR jako partia
            rządowa jeszcze się choć trochę liczy, he he

Jak to mówią - lepiej głupkowi milczeć niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie
            wątpliwości.
        • maria333 Re: Taki Wierzejski nie miałby z nim żadnych szan 13.11.06, 10:06
          gilu33 napisał:

> wg.wstepnych wyników, tęgi umysł LPR- Wierzejski poseł LPR, uplasował sie na
          > OSTATNIM miejscu w Wawie - 0,3%, i przegrał z Waldemarem Frydrychem z
          > Pomarańczowej Alternatywy..o,6%!!! W każdym innym kraju, polityk po takim
          wynik u> popełnia seppuku albo rzuca się w odmęty oceanu z Golden Gate...

Ale w republice kartoflanej, Wolską zwanej, taki polityk dopiero odczuwa napęd
          do walki z Układem! Pedałami, komunistami (MJurek powiedział, że wynik lewicy
          świadczy o tym, że postkomuna nie została obalona! CO ZA CHAM!!!)
    • e.v.q.a :D 12.11.06, 22:16
      zastanawiam sie co trzeba miec na miejscu glowy zeby oddac glos na tego
      czlowieka :)) no chyba, ze ktos to 'dla jaj' zrobil, ale wtedy jw.
      • mikado111 Re: :D 12.11.06, 23:22
        Spokojnie. Prawdopodobnie wiele osób podawało ankieterom "dla jaj", że głosowało
        na Konona, a w rzeczywistości poparło kogoś innego :)
        • konstant1 W swoim czasie "dla jaj" powstała PPPP 13.11.06, 17:49
          (Polska Partia Przyjaciół Piwa). Z głupiego żartu zrobił się problr, - partię
          opanmowała sitwa prywaciarzy, którzy storpedowali niejdną ustawę dla nich
          niewygodną. Pamiętam głupią minę Rewińskiego - inicjatora - który gdyby nie
          aktorstwo to chodziłby zbierać puszki po piwie.
          Z żartów może wybuchnąć nieszczęści - taki żart jednoczyć może setki tysięcy
          ludzi, którzy mają jedno hasło - "jaja"
      • run_man Re: :D 13.11.06, 09:37
        Evcia - czy widzisz istotną różnicę między nim, a łaskawie panującymi nam
        bliźniakami. To świat osiągnął taką paranoję. Mając wybór między kaczką a
        Kokonowiczem wybieram tego drugiego :-)
        • pinokkio Re: :D 14.11.06, 01:16
          run_man napisał:

> Mając wybór między kaczką a Kokonowiczem wybieram tego drugiego :-)

Ja mając wybór między tobą i kaczką wybrałbym kaczkę.

Mówię o zwykłej kaczce, ptaku wodnym z podrodziny Anatinae :-)
    • sclavus Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:16
      Mogę się załozyć, że najdalej za parę dni, Kononowicz będzie członkiem
      PiSiORa... :)))
      • p_a_n Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 13.11.06, 08:31
        sclavus napisał:

> Mogę się załozyć, że najdalej za parę dni, Kononowicz będzie członkiem
        > PiSiORa... :)))

Kononowicz już był człowiekiem PiSiora - 4 lata temu startował z 3 miejsca na
        ich liście. Widać że zmądrzał.
    • fnoll skąd ta fota? 12.11.06, 22:17
      Kononowicz wyraźnie został zaskoczony przez wścibskiego papajaca...

cóż, taki to już los gwiazdy, kto wie ile na aukcjach osiągnie niebawem jego sweter!

;)
    • mircea73 Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 22:17
      W zasadzie dlaczego nie?
      Program wyborczy już jest - w czym gorszy od koalicyjnego?
      Architekci zimową porą, zakazane alkohol, papierosy i narkotyki (dla młodzieży
      oraz dla ludzi), surowe karanie kierowców (za alkohol, narkotyki, papierosy i
      wszystko), walka z biurokractwem.
      W czym Cymański, Sobecka i spółka są lepsi?
      • rafvonthorn Re: Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 22:25
        Exactly...
        W czym inni są lepsi?
        • poglod Re: Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 22:30
          Gwiazda Youtube ma 2 200 000 odsłon na godz.21 00
          • mircea73 Re: Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 22:49
            To jest niesamowite zjawisko.
            Trzeba mu pomóc zrobić karierę - z tych 2,2 mln ludzi na pewno sporej cześci się
            spodobał.
            Oglądałem jego spot w kółko, płacząc ze śmiechu - w sumie nie śmiałem się z
            Kononowicza, tylko z kontekstu.
            Kaczyńscy, Giertych, Cymański, Sobecka, Dobrosz, Wierzejski - kompletni
            oligofrenicy robią niezasłużone kariery.

Sobecka (szkodliwość prezerwatyw) jest prostacka i agresywna.
            Kononowicz mądrzejszy od nie nie jest (chyba jednak nie), ale bije z niego
            poczciwość i troska o dobro wspólne (drogi, praca w mleczarniach etc.)

To byłby niezwykły eksperyment: stworzyć Kononowiczowi kampanię i zapewnić
            miejsce w Sejmie. Zebranie pieniędzy nie będzie problemem (przy skali 2,2 mln
            oglądających jego spot), kampania będzie tania (internet); trzeba z jajem zrobić
            przekaz - dlaczego Kononowicz jest lepszy od dotychczasowego chłamu.

Powiedzmy kolicji i opizycji: jesteście kiepscy (nudni, głupi, zarozumiali,
            agresywni) i wolomy Kononowicza, bo przynajmniej potrafi nas rozbawić.

Architekci zimową porą łączcie się!
            • rafvonthorn Re: Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 22:54
              Chętnie pomogę, pewnie nie tylko ja, już ktoś go zamieścił w wikipedii nawet :D

pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Kononowicz
              • mikado111 Re: Kononowicz na Prezydenta RP 12.11.06, 23:33
                Ja też! A póki co, fajnie by było, gdyby media pomogły mu trochę zarobić.
                Zasługuje na to. Mnie wyleczył z jesiennej chandry. Nie pamiętam, kiedy ostatnio
                tak się śmiałam.
            • niemiec.niemiec Re: Kononowicz na Prezydenta RP 13.11.06, 00:30
              @micrea73

Jak ja kocham czytać takich prymitywów jak Ty!
              Bardzo pasujesz do tego ZOO. w którym wystepuje tow. Kwaśniewski.
              • mircea73 Re: Kononowicz na Prezydenta RP 13.11.06, 00:56
                Widzisz, w tym właśnie tkwi przewaga Kononowicza nad rydzykową hołotą rządzącą w
                Polsce, że on nie mówi nic negatywnego. Co zrobiłby Cymański po napaści na
                matkę? Przynajmniej referendum nad karą śmierci.
                A Kononowicz - sugeruje, że dobrze byłoby gdyby młodzież tyle nie chlała tylko
                wzięła się do pracy.
                Czego wyborcom PiS życzę.
        • weda44 Re: Kononowicz na Prezydenta RP 13.11.06, 10:46
          Nieee no, a ja myślałem, że to jest tylko mój pogląd, że z Kononowicza to by się
          dało zrobić polityka takiego, jak ci z "pierwszych stron gazet" (hmmm przykładów
          dużo, od "zero tolerancji..." do.... a zresztą cały program pis-u). Trochę PR i
          innych takich. Więc co, kto zakłada komitet wyborczy pana K? Pomożemy!!!
          Może nawet by się załapał na jakieś wybory uzupełniające do rady albo co....
    • macarthur myślę że Kononowicz jest 12.11.06, 22:31
      lepszy niż kandydaci PIs-u
      • qawsedrftg nic się nie stało, wielki Kononie, nic się nie... 12.11.06, 22:35
        już za 4 lata, już za 4 lata...

w czym on gorszy niż tacy Kaczyńscy?
      • mut błąd 12.11.06, 23:02
        tobie sie tylko wydaje że myślisz....
    • dzakarta Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube' 12.11.06, 22:36
      Kononowicz na Prezydenta RP!
      Będzie jeszcze śmieszniej.
    • migally Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:38
      spot obejrzało chyba z 2.5 mln ludzi...
    • silezius.monachijski czy są kursy języka białostockiego? 12.11.06, 22:44
      słucham Konona, chciałbym tak mówić... Przepiękny i niepowtarzalny akcent,
      niesamowite słowotwórstwo, bardzo ciekawe figury stylistyczne.
      • patre jak można tak się naśmiewać z chorego człowieka??? 12.11.06, 22:51
        przecież ta osoba została zmanipulowana i wykorzystana!!! dajcie już jej
        spokój!!!
        • silezius.monachijski a taki Cymański nie jest chory? A Gosiewski? 12.11.06, 22:54
          gwara to bardzo cenne zjawisko, i tak nasz język jest zbyt jednorodny i
          przyjemnie posłuchać jak pięknie Konon mówi...
          • patre Re: a taki Cymański nie jest chory? A Gosiewski? 12.11.06, 22:56
            precz z szyderstwem!!!
          • koczisss Re: a taki Cymański nie jest chory? A Gosiewski? 13.11.06, 01:07
            Tylko jaka to gwara?
            Bo raczej nie białostocka:)
            Gość swe korzenie ma na olsztyńskiej wsi, urodził się w Kętrzynie:)
        • zylioner sam/a jestes chory/a 12.11.06, 23:13
          on jest prosty i nic w tym zlego
          • panna_z_polskiego_dworku Obrażasz prostych ludzi 13.11.06, 09:05
            Dziwne, znałam wielu "prostych ludzi" w swojej rodzinie, chłopów, rolników, bez
            wykształcenia a jednak przy nim wyszliby na intelektualistów. Jesteś pewny że
            wiesz co to znaczy prosty człowiek? Bo mi się wydaje że prostych ludzi obrażasz.

On jest niedorozwinięty - nie jego wina, ale to nie powód żeby udawać że jest ok.
      • downunder Re: czy są kursy języka białostockiego? 12.11.06, 23:20
        Proponuję wpisać hasło "gwara białostocka" w Wikipedii.
        Łatwo ją nasiąknąć - w końcu Pan Kononowicz pochodzi z Kętrzyna
        • koczisss Re: czy są kursy języka białostockiego? 13.11.06, 01:08
          downunder napisał:

> Proponuję wpisać hasło "gwara białostocka" w Wikipedii.
          > Łatwo ją nasiąknąć - w końcu Pan Kononowicz pochodzi z Kętrzyna

pl.wikipedia.org/wiki/K%C4%99trzyn
          Co on ma do gwary białostockiej?
    • lech76 Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube' 12.11.06, 22:53
      Szkoda ze nie wygrał, przynajmniej uczciwy, nic nie ukradnie, a z drugiej
      strony, Bialystok bedzie zawsze śledziewem, pozdrawiam
      • patre Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 22:57
        szkoda że nie miałes takiego kandydata, możesz się przeprowadzic :)
      • koczisss Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 13.11.06, 01:10
        Wiem, że się powtarzam, ale swą wymowę przyniósł do Białegostoku z wsi pod
        kętrzyńskiej!
    • wicary Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube' 12.11.06, 23:04
      Lubię jajcarzy i ich rozumiem - sam bym na niego głosował -zawsze lepszy od
      jakiegoś PiSdzielca
    • prov_ wcale nie zaskakujący 12.11.06, 23:04
      Wynik był do przewidzenia,,, gratulacje,,,,potwierdza się moja teza,że tacy
      kandydaci jak wyborcy,,,i odwrotnie,,,,cóż PIS nie wyciągnął wniosków, z tego
      że nie wszyscy w narodzie są prawnikami,,,a PO że nie wszyscy ekonomistami
      (tylko liczyć pieniądze potrafi więcej osób niż przedstawiać prawne
      opinie),,,,nieszczęście dla Polski byłoby wtedy gdyby obie te nacje się
      połączyły,,,takiej koalicji nikt nie był by wstanie pobić,,, ale znalazł się
      człowiek, który pokazał poraz kolejny (po parti przyjaciół piwa, samoobronie,
      itp itd,) że Polacy nie chcą zmian na lepsze co proponuje PIS czy PO,,,,
    • mondokane podobienstwo? 12.11.06, 23:05
      Troche ten Kononowicz podobny do Shreka, nie?
      Ciekawe gdzie ten jego drewniany domek stoi, pewnie gdzies na bagnach nad Narwia...
      • grzem Re: podobienstwo? 12.11.06, 23:42
        w starosielcach. dokładnie prześledź filmiki z nim na you tube. w jednym z nich daje to do zrozumienia.
    • slwy Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:07
      ja wcale nie sadze ze to dobrze ze kononowicz zdobyl az tyle glosow. to tylko
      swiadectwo o nas samych. chociaz byc moze jest to akt desperacji, chec
      wyrazenia sprzeciwu wobec innych kandydatow... sam nie wiem. ale nie wydaje mi
      sie, zeby organizowanie mu kampanii wyborczej zakrojonej na szeroka skale
      bylboby dobrym pomyslem. stalibysmy sie niewyobrazalnym posmiewiskiem w
      europie, nawet 2 braci na stanowiskach prezydenta i premiera nie przyniosla nam
      tyle wstydu i spadku reputacji (jakaby ona nie byla) ile taki wybor moglby.

powazni ludzie przestaliby z nami sie zadawac. wtedy nic juz by nam nie
      zostalo, tylko stad uciekac. nie sadzicie?
      • mircea73 Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:16
        Pośmiewiskiem w Europie to my już jesteśmy.
        Całe szczęście, że po polsku mało kto mówi, a zagraniczni dziennikarze sie nad
        nami litują.
        Rządzą nami ludzi o kondycji żałosnej.

Robieniem sobie jaj z Rzeczpospolitej jest powołanie Kotlinowskiego do TK.

Mając do wyboru Sobecką, Cymańskiego, Schetynę i Millera - głosuję na Kononowicza.

Powiedz mi jaką przewagę Lecha Kaczyńskiego możesz wskazać?
        Jedną przewagę nad Kononowiczem?

Sweter zmienić na garnitur jest najłatwiej.
        • slwy Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:22
          być może masz rację, nie pozostaje głosować na nikogo innego... chociaż w takim
          wypadku naprawde ciężko jest podjąć jakąś sensowną decyzję. chyba jedyna dla
          mnie zauważalna przewaga kaczyńskiego nad kononowiczem jest taka, że potrafi
          się wysłowić (nawet, jeżeli mówi jakby miał w ustach ziemniaka - lechu, bo
          jaras mówi trochę wyraźniej). myślę, że to cecha ważna dla kogoś, kto chce
          nazywać się politykiem.

Jedno pytanko: czy naprawdę było tylko pięcioro kandydatów na prezydenta?

pozdraweiam
        • mikado111 Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:40
          mircea73 napisał:

> Powiedz mi jaką przewagę Lecha Kaczyńskiego możesz wskazać?
          > Jedną przewagę nad Kononowiczem?

No właśnie. Można się tylko zastanawiać, jak radziłby sobie z językiem polskim
          Lech Kaczyński, gdyby urodził się nie w willi na Żoliborzu, ale w chatce na
          Podlasiu, skończył nie studia prawnicze, ale zawodówkę samochodową i
          przepracował całe życie nie w Sejmie i na uniwersytecie, ale wożąc po dziurawych
          drogach beczki samochodem marki żuk.
          • koczisss Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 13.11.06, 01:14
            Masz rację, z tym, że Kononowicz urodził się na Mazurach, a nie Podlasiu:)
    • matt.cobosca Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:12
      A może ktoś chce kupić sweterek Krzysia? :-)

allegro.pl/show_item.php?item=141822014
    • vvet3 To wspanialy kandydat 12.11.06, 23:16
    • sunfloweria Re: Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouT 12.11.06, 23:19
      Bo moje miasto to Białystok....
    • frezja77 Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube' 12.11.06, 23:26
      To STRASZNE ! On nawet nie umie przekazac poprawnie i po polsku tresci, ale
      tak, swoja droga, po tych wszystkich prawicowych ogladzonych "zlotoustych"
      czego mozemy sie spodziewac???
    • gekon1979 ja bym na niego zaglosowal, tylko ze nie mieszkam 12.11.06, 23:38
      w Bialymstoku :(
      www.allegro.pl/item141706831__rewelacyjna_koszulka_kononowicz.html
    • gzadrozny Zaskakujący wynik Kononowicza - gwiazdy YouTube' 12.11.06, 23:40
      Dziwię się, że tych których żenuje kandydatura p. Kononowicza, nie żenuje cynizm
      karierowiczów szczerzących zęby z plakatów i dopasowujących wypowiedzi do
      aktualnych trendów PR ...
    • tomek_kielce Kononowicz_Krzysztof@op.pl :) 12.11.06, 23:41
      allegro.pl/show_item.php?item=141814408
      • 1milosierny musi byc w sejmie,on ma prafko, kaczor nie ma 12.11.06, 23:48
        to bedzie jedyny czlowiek ludu, cos sie nam nalezy za te podatki, Gosiewski,
        Cymanski,Wierzejski,Hojarska, ta obrzydliwa baba z lpr-u od prezerwatyw,

co oni razem wzieci zrobili dobrego dla Polski?

Kononowicz napewno gorszych gaf nie zrobi, a bedzie wesolo, lepiej niech on
        dostanie pensje poselska
        • gzadrozny Re: musi byc w sejmie,on ma prafko, kaczor nie ma 13.11.06, 00:21
          Przepraszam, ale my chyba nie rozmawiamy o wyborach do sejmu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka