Dodaj do ulubionych

Nawet krasnoludki pobiją Wierzejskiego?

• maria10344 Kocham Warszawiaków 13.11.06, 15:41
      Kocham Was,moi kochani za utarcie nosa temu napuszonemu niebezpiecznemu
      bubkowi,który razem z synem przeciwnika ewolucji jest zakałą myślącego
      elektoratu.Nie ujmując nic krasnolusom gryby ten bubek wystartował w szranki
      ze żdźbłem trawy to też by przegrał.
      Kocham Was .
    • kapitan21 Wierzejski i krasnoludki 13.11.06, 15:55
      Wierzejski to zero, nie ma honoru ani wstydu, to jeszcze jeden dewot ze stajni
      Giertycha. Jak go znam, to nic nie zrozumiał i za parę dni znowu pojawi się w
      telewizji i będzie demonstrował dobre samopoczucie, napewno będzie się chwalił
      jaki to odniósł sukces, bo znalazł się jakiś dureń, który na niego zagłosował.
      W LPR jest więcej takich oszołomów, podejrzewam, że u nich to norma. Normalny
      człowiek wstydziłby się wypowiadać takie poglądy jak oni głoszą.
    • franki5 brawo wierzejski 13.11.06, 16:28
      Najgorsze ,że poseł Wierzejski nie wyciągnie z tej porażki żadnych sensownych
      wniosków.Pewnie wytłumaczy sobie że to kolejny spisek gejostwa,lesbijstwa i
      wszelkiego rodzaju lewactwa.Ciekaw jestem jak skomentuje wyniki.Porażka LPR
      była do przewidzenia,w poprzednich wyborach bazowali na antyunijnych
      hasłach,strasząc ludzi kolejnymi rozbiorami,a tu diabeł nie okazał się taki
      straszny.Dopłaty dla rolników,inwestycje,nowe rynki pracy,które wymuszają
      powoli wzrost pensji w Polsce.Duży wzrost eksportu do unii.Ludzie to widzą i
      oszołomom powiedzieli nie.
    • ne_01 Smutno Ci??? moze budyn??? 13.11.06, 16:36
      tylko budyn panu pozostal... tylko budyn, panie Wierzejski
    • sar11 Wierzejski przegrał z "Majorem" Fydrychem? 13.11.06, 17:47
      Panie Wierzejski,po takim sondażu ja bym schował się pod ziemię.A co Pan
      zrobi,trochę honoru oprócz koryta
    • jerzy30 kretyn dostał 0,3 % - wynik dwucyfrowy !!!!!!!!!!! 13.11.06, 18:20
      przecz z faszyzmem !!!!!!!!!!!!!!!! LPR
    • 4gwiazdki Wierzejski 13.11.06, 18:33
      I pomyśleć,że Wierzejski został posłem,bo go wybrali chełmiacy.A on mieszka w Warszawie.To samo z Marcinkiewicze.Warszawiak od 6 miesięcy i już wawka na niego głosuje.........
    • michalparadowski Major wygrał z Wierzejskim 13.11.06, 19:04
      Panie Majorze, proszę przyjąć moje serdeczne gratulacje. A może, zechciałby się
      Pan popróbować z niejakim p.Kaczyńskim (jednym i drugim)? Wydaje mi się, że ma
      Pan ogromne szanse!!
      Michał Paradowski
    • honkers Gratlacje 13.11.06, 23:07
      Gratuluję rodakom. Wreszcie staneli na wysokości zadania - szkoda tylko tego roku i tych skretynialych rządów...
      • sauternes Wierzejski to Polak,a Frydrych to nie jest polskie 14.11.06, 02:37

nazwisko;
    • azeta7 Wierzejski/Frydrych 14.11.06, 10:31
      Pan Frydrych wygłupia się na wesoło od zawsze i to może sie podobać, zas pan
      Wierzejski robi z siebie mądrala, smutasa z idiotycznymi poglądami. To sukces,
      że dostał aż tyle głosów! Baj, baj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka