maria10344 Kocham Warszawiaków 13.11.06, 15:41 Kocham Was,moi kochani za utarcie nosa temu napuszonemu niebezpiecznemu bubkowi,który razem z synem przeciwnika ewolucji jest zakałą myślącego elektoratu.Nie ujmując nic krasnolusom gryby ten bubek wystartował w szranki ze żdźbłem trawy to też by przegrał. Kocham Was . Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan21 Wierzejski i krasnoludki 13.11.06, 15:55 Wierzejski to zero, nie ma honoru ani wstydu, to jeszcze jeden dewot ze stajni Giertycha. Jak go znam, to nic nie zrozumiał i za parę dni znowu pojawi się w telewizji i będzie demonstrował dobre samopoczucie, napewno będzie się chwalił jaki to odniósł sukces, bo znalazł się jakiś dureń, który na niego zagłosował. W LPR jest więcej takich oszołomów, podejrzewam, że u nich to norma. Normalny człowiek wstydziłby się wypowiadać takie poglądy jak oni głoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
franki5 brawo wierzejski 13.11.06, 16:28 Najgorsze ,że poseł Wierzejski nie wyciągnie z tej porażki żadnych sensownych wniosków.Pewnie wytłumaczy sobie że to kolejny spisek gejostwa,lesbijstwa i wszelkiego rodzaju lewactwa.Ciekaw jestem jak skomentuje wyniki.Porażka LPR była do przewidzenia,w poprzednich wyborach bazowali na antyunijnych hasłach,strasząc ludzi kolejnymi rozbiorami,a tu diabeł nie okazał się taki straszny.Dopłaty dla rolników,inwestycje,nowe rynki pracy,które wymuszają powoli wzrost pensji w Polsce.Duży wzrost eksportu do unii.Ludzie to widzą i oszołomom powiedzieli nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Smutno Ci??? moze budyn??? 13.11.06, 16:36 tylko budyn panu pozostal... tylko budyn, panie Wierzejski Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Wierzejski przegrał z "Majorem" Fydrychem? 13.11.06, 17:47 Panie Wierzejski,po takim sondażu ja bym schował się pod ziemię.A co Pan zrobi,trochę honoru oprócz koryta Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kretyn dostał 0,3 % - wynik dwucyfrowy !!!!!!!!!!! 13.11.06, 18:20 przecz z faszyzmem !!!!!!!!!!!!!!!! LPR Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Wierzejski 13.11.06, 18:33 I pomyśleć,że Wierzejski został posłem,bo go wybrali chełmiacy.A on mieszka w Warszawie.To samo z Marcinkiewicze.Warszawiak od 6 miesięcy i już wawka na niego głosuje......... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Major wygrał z Wierzejskim 13.11.06, 19:04 Panie Majorze, proszę przyjąć moje serdeczne gratulacje. A może, zechciałby się Pan popróbować z niejakim p.Kaczyńskim (jednym i drugim)? Wydaje mi się, że ma Pan ogromne szanse!! Michał Paradowski Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Gratlacje 13.11.06, 23:07 Gratuluję rodakom. Wreszcie staneli na wysokości zadania - szkoda tylko tego roku i tych skretynialych rządów... Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Wierzejski to Polak,a Frydrych to nie jest polskie 14.11.06, 02:37 nazwisko; Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Wierzejski/Frydrych 14.11.06, 10:31 Pan Frydrych wygłupia się na wesoło od zawsze i to może sie podobać, zas pan Wierzejski robi z siebie mądrala, smutasa z idiotycznymi poglądami. To sukces, że dostał aż tyle głosów! Baj, baj! Odpowiedz Link Zgłoś