wicary Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 14.11.06, 12:07 Nie będzie nam kundel z Gorzowa obszczywał Warszawy Facet w Gorzowie nie kwalifikował się nawet na sołtysa a tu udaje warszawiaka od urodzenia. Spieprzaj dziadu do Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Re: Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 14.11.06, 12:12 wicary napisał: > Nie będzie nam kundel z Gorzowa obszczywał Warszawy > Facet w Gorzowie nie kwalifikował się nawet na sołtysa a tu udaje warszawiaka o > d > urodzenia. Spieprzaj dziadu do Gorzowa wicary - wielki Warszawiak spod Tłuszcza (z szacunkiem dla Tłuszcza) się znalazł:P) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa_polska Re: Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 14.11.06, 12:19 Cholera, jasnowidz czy co, przenieś się do komitetu wyborczego "profesorka", oszczędzą na wydatkach, co może spowodować, że choć trochę będzie tańsze państwo. Słoń a sp............ Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 14.11.06, 12:23 tomekk361 napisał: > > wicary - wielki Warszawiak spod Tłuszcza (z szacunkiem dla Tłuszcza) się > znalazł:P) Skąd wiesz, że spod Tłuszcza? Może spod Kobyłki? Albo ze skrzyżowania Marszałkowskiej z Alejami? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Re: Sondaż: Gronkiewicz przegra w stolicy 14.11.06, 12:15 wicary napisał: > Nie będzie nam kundel z Gorzowa obszczywał Warszawy > Facet w Gorzowie nie kwalifikował się nawet na sołtysa a tu udaje warszawiaka o > d > urodzenia. Spieprzaj dziadu do Gorzowa zajmij się lepiej tą swoją burą suką .....kundelku:P) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 ,,Warszawianka''z Nalewek 14.11.06, 12:16 Dziadkowie nawet polskiego nie znali! Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa_polska Re: ,,Warszawianka''z Nalewek 14.11.06, 12:23 Przekonałaś mnie, zagłosuję na Hanię, później pójdę na "gęsi pipek" do Amiki i wypiję naparsteczek "Paschalnej". Słoń a sprawa ................. Odpowiedz Link Zgłoś
posik ,,Warszawianka''z Nalewek 14.11.06, 13:23 A wcześniej zmień nicka bo to wygląda jak "rozprawa z Polakami" potem idź na "paschalną" z redaktorami z GW Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl warszawiaczek z saskiej 14.11.06, 13:44 Momęcik, ino myckie naciągnę. *hyyyp* No. Tera mogie. No więc mam głęboko w rzyci, czyj dziadek był w Wermachcie a czyj w Armii Czerwonej. Mam też równie głęboko to, czyi dziadkowie jak dobrze mówili po polsku. Podejrzewam, że elektorat PO, a przynajmniej co rozumniejsi jego przedstawiciele, myślą podobnie. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
grunio Re: Po co robić drugą turę, 14.11.06, 12:27 skoro wygrała w sondażu. Ciekawe, czy to te same sondaże co w TVN-24 po wyborach w niedzielę (0,2% straty HGW do KM)? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Po co robić drugą turę, 14.11.06, 12:33 A wiesz, że to myśl! Niech Parlament biegusiem (mają na to prawie dwa tygodnie; wystarczy) przegłosuje "Poprawkę do ustawy dot. drugiej tury wyborów samorządowych", która to poprawka będzie głosić: "W drugiej turze prezydentów miast mianuje prezydent państwa, po zasięgnięciu opinii premiera, wicepremierów oraz marszłków i wicemarszałków Sejmu i Senatu." Odpowiedz Link Zgłoś
grunio Re: Po co robić drugą turę, 14.11.06, 12:37 koloratura1 napisała: > A wiesz, że to myśl! > > Niech Parlament biegusiem (mają na to prawie dwa tygodnie; wystarczy) > przegłosuje "Poprawkę do ustawy dot. drugiej tury wyborów samorządowych", która > to poprawka będzie głosić: > > "W drugiej turze prezydentów miast mianuje prezydent państwa, po zasięgnięciu > opinii premiera, wicepremierów oraz marszłków i wicemarszałków Sejmu i Senatu." Proponuję dodać: po analizie sondaży wyborczych organizowanych przez TVN i Gazetę Wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Re: Po co robić drugą turę, 14.11.06, 12:51 I to wszystko w imię idei taniego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Pani Hania przypomina mi ..wielką bulwę ziemniaka 14.11.06, 12:47 na pewno postawi na rozwój rolnictwa w warszawie ha, ha ha, Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Pani Hania przypomina mi ..wielką bulwę ziemn 14.11.06, 13:33 kartofel? Eeeee.. Nie mylisz z innym politykiem? Odmiennej plci? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl kacze kartofle kontratakują 14.11.06, 14:05 Tudzież innej orientacji. "Koleżanki? Nie, z Jarosławem raczej nie" Było spytać o kolegów :P --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: kacze kartofle kontratakują 14.11.06, 14:12 wow, bardzo gleboka analiza, a co za motto ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot popieraj PiS - jak mówią tak robią 14.11.06, 14:37 Przychodzi Renata Beger do siedziby PIS i spotyka Lipińskiego. - O, to Renata Beger! Co Pani tu robi? - Przyszłam reklamować wasz nowy rząd! - A powie pani, że załatwiamy stołki? - A załatwiacie? - Załatwiamy. - Załatwiają! - I miejsca na listach wyborczych dla rodziny? - A załatwiacie? - Załatwiamy. - Załatwiają! - I weksle spłacamy! - I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl wnikliwa analiza 14.11.06, 14:39 Jakiś problem? "One learns from survivors" Jeśli pomówienie, insynuacja i inne równie fajne zagrywki a'la PiSiOR są skuteczne i cacy, to czemu i ja nie miałbym ich stosować? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Pani Hania przypomina mi ..wielką bulwę ziemn 14.11.06, 14:11 w tym sporze, nalezy najpierw wyjasnic co sie kryje za slowem wielki, czy kondycje fizyczna czy tez duchowa ;))) w pierwszym przypadku przychylam sie do zdania pierwszego, w drugim przypadku do twojego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pani Hania przypomina mi ..wielką bulwę ziemn 14.11.06, 18:09 dundrub napisał: > kartofel? Eeeee.. Nie mylisz z innym politykiem? Odmiennej plci? Dobrze zauwazyl :) To bedzie trzeci kartofel rezydujacy w Warszawie :)) A drugi na siedzisku prezydenta Nie zaduzo tych kartofli w Warszawie?? A bardziej na serio to babsztyl wyjatkowo nieprzyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Pani Hania przypomina mi ..wielką bulwę ziemn 14.11.06, 13:45 Elegancja argumentu zaiste godna koalicji buraczano-kartoflanej. Więcej takich argumentow a wygracie w cuglach Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 LUDU W-AW 14.11.06, 12:51 CZY DACIE SIE OGŁUPIĆ TEJ BABIE. KADROWEJ Z BANKU!I jej promotorowi z OSTPRUSSEN.już jej nawet Rokita nie popiera! Chciałem inny tytuł ale mi nie przyjeli Tytuł miał być LUDU PRACUJACY WARSZAWY,INTELIGENCJO STOLICY! bo chłopów już u Was niema. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 wspolczuje:) 14.11.06, 13:03 apelujesz do inteligencji Warszawy, a przegrales sromotnie ze Sztuczną Inteligencją, która kieruje sie w życiu twardymi regułami: "ograniczona ilość dużych liter w tytule posta" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl narodzie słowiańskij 14.11.06, 13:23 Jeszcze nie jest ze mną tak źle, żeby zamiast na bankówkę głosować na marionetkę tudzież niedorobionego plagiatora. Głosowanie na Kazia Gumowe Usta świadczyłoby nie tylko o tym, że do żadnej stołecznej inteligencji nie należę, ale też że moja cecha zwana inteligencją uległa znacznej atrofii. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: narodzie słowiańskij 14.11.06, 14:19 twoja tzw. inteligencja to chyba jest mit, ktory powtarzasz sobie zeby sie dowartosciowac. mniej wiecej takie sie ma wrazenie czytajac cie tu i owdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl ętelegęcja 14.11.06, 15:01 Oj, faktycznie. Zapomniałem, że myślenie sprawne, ale inne niż zaleca Przewodnia Siła Narodu (Ludu?), to łże-inteligencja i lumpenbłyskoliwość rodem z Ubekistanu, a nie IV RP. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: LUDU W-AW 14.11.06, 13:40 Ostprussen? Kolejny "prawicowiec", który nie zna niemieckiego i nie potrafi się posługiwać ani mapą ani kalendarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl "ostprussen" 14.11.06, 15:15 Czy to ważne? Grunt, żeby zestawić coś, co brzmi z niemiecka, z nazwiskiem politycznego przeciwnika. Kolejne genialne świadectwo o targecie wypowiedzi. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "ostprussen" 14.11.06, 15:21 Pewnie że nieważne. A że wychodzi tak jak opisałem - to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: "ostprussen" 14.11.06, 15:44 No cóż, prawdziwy Polak nie musi odróżniać Pomorza od Warmii i Mazur, musi umieć Wypatrzeć Wroga (i go zdeptać w proch i pył, Rzyda J*b*nego). --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
momy Bardzo ciekawe informacje 14.11.06, 13:47 czy na pewno mowa o tej samej osobie. Bo HGW to profesor prawa bankowego, a zwiazana była z trochę innym bankiem w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl chłopy w stolycy 14.11.06, 15:33 Ależ chłopów ci u nas dostatek, ino większość już na roli nie robi. 38% na Gumowe Usta z kosmosu się nie wzięło. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
momy Baby, czy was potłukło? 14.11.06, 13:38 Na Marcinkiewicza? Na ZCHN, który twierdził, że ideałem życia kobiety jest KKK? Nie wierzę, że w Warszawie jest aż tyle moherowych beretów. Te bardziej rozumne najwyraźniej też oślepiło. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl moheren varsovien 14.11.06, 13:56 Nawet wziąwszy podobną, jak po sondażach pierwszoturowych, poprawkę na burasów którzy wiedzą że są burasami i się tego wstydzą, HGW jest raczej niezagrożona. Nie sądzę, żeby elektorat Borowskiego wybrał Gumowe Usta, nawet jeśli wykopanie go z Wawy oznacza wzmocnienie Platformy. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: moheren varsovien 14.11.06, 14:49 Że niby lepszy pajac? W przeciwieństwie do miłośników PiSiORa i gumowych lalek nigdy mi jakoś nie wychodziło traktowanie kukiełek na równi z ludźmi. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Baby, czy was potłukło? 14.11.06, 14:28 momy napisała: > Na Marcinkiewicza? "Im bardziej wyborca jest wykształcony, tym chętniej wybierze kandydatkę PO, wynika z sondażu Pentora." Czyli na Marcienkiewicza glosuja nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Chlopy, czy was potłukło? 14.11.06, 18:15 Na Gronkiewicz? Na ZCHN, ktory twierdzil,ze idealem zycia kobiety jest KKK? Nie wierze, ze w Warszawie jest az tyle beretow z antenka. Tych bardziej rozumnych najwyrazniej tez oslepilo. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Ocena realiow 14.11.06, 15:35 presentation1 napisał: > Marcinkiewicz wygra.Tu nic nie zrobia sondaze tu beda dzialaly realia. Ocenia pan realia w oparciu o co? Widok z okna na francuskiej prowincji? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Chamstwo i zniecierpliwienie we wczorajszym 14.11.06, 18:33 programie "Kwadrans po osmej". Alez to jest nadeta kwoka, ktora za grosz kultury nie ma. Nic oglady ta zlosliwa bzdziagwa nie ma. Skrzeczala, sapala i popijala nerwowo co chwile. Szukala i umizgiwala sie do kamery ale niestety nie do tej co potrzeba wiec zupelnie komicznie to wygladalo. Tak to jest jak na grande sie chce do koryta dostac. Jak byla jej kolej odpowiedzi to dukala, prukala i nie wiedziala co powiedziec. Jak juz cos wyskrzeczala i wyjakal wyswiechtane kawalki. Jak Marcinkiewicz mowil to co chwila po chamsku mu przerywala zeby dodac "no ja tez wlasnie tak chcialam.." itp. itd. Nie bylo suflera-"premiera z Krakowa" do podpowiadania i jej tlumaczenia to kompletne dno. Pokazala czym naprawde pachnie i ze jest tylko kukielka. Ta baba nie umie sama myslec, wiec chce nadrabiac chamskim tupetem. "Tak jak Janek powiedzial..." - Hanna GronkiewiczWaltz. Odpowiedz Link Zgłoś
parq Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 15.11.06, 02:17 dla wawy to tylko Kononowicz sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
kkonrades Sondaż: Gronkiewicz wygrywa w stolicy 20.11.06, 12:50 Mam nadzieję, że Gronkiewicz wygra (jest lepszym kandydatem) - szczerze liczę na to. Poza tym mam dość pustych obietnic PISu i tym samym ich władzy. Odpowiedz Link Zgłoś