Dodaj do ulubionych

telefony Giertycha

14.11.06, 21:58
Rozumiem zabieranie telefonów ale nie na przerwie za wyjęcie z kieszeni:(
Słuchaj panie ministrze Giertychu pisał bym troche inaczej ale by mnie za to
ukarali!!! Panie ja wziąłem telefon do szkoły i co na przerwie wyjęłem telefon
i mi wzięła nauczycielka:( to jest przesada stało się to 14 listopada, co pan
sobie wyobraża telefonu nie mogę wyjąć!!! Tragedia!!! Niech pan to zdejmnie a
ja będę się cieszył!!! To jest brak tolerancji dla nas uczniów!!!
Ograniczeniie praw i swobód obywatelskich!!! To jest Polska??? Wolność
słowa??? Prywatność!!! Szkoła to więzienie!!! i nic innego!!!
prosze o odp. na adres michalufo4@wp.pl czekam panie ministrze edukacji
narodowej, a może prezydencie co pan wtedy wprowadzi!!!
Obserwuj wątek
    • szafajawna Re: telefony Giertycha 14.11.06, 22:39
      wiesz współczuję Wam takich czasów.kiedyś wiadomo było że wróg jest jeden-komuniści.Dziś człowiek który stawiał blokady,bił komornika,lżył glowy państw jest wicepremierem,człowiek / taka to juz pokretna droga ewolucji/ którego tatuś doradzał jaruzelskiemu jest dziś ministrem edukacji- tak sie porąbało.Podpowiem Wam tak- róbcie tak jak myślicie że jest dobrze,wychowanie,moralność,religię,etykę,poprawną polszczyznę - wynosi się z domu,szkoła jest od prostowania niektórych rzeczy ale podstawa to rodzina / nie liga !!!/ i przyjaciele.Myślę że telefon wystarczy że jest przełączony na cichy alert i w porządku jest.Nauczyciele-bądźcie ludźmi i rodzicami.
    • b.6.1966 Re: dyskretnie sie dolacze 15.11.06, 01:20
      Generalnie zgadzam sie,ze facet o spojrzeniu zboczenca i wypowiedziach idioty,
      nie MOZE byc ministrem niczego!
      Chlopiec wzial sie za edukacje, jak stolarz za skalpel.Bez polotu!
      Bo od pewnych ludzi, nie nalezy oczekiwac przeblyskow, tylko blyskow!
      • trudny99 Re: dyskretnie sie dolacze 15.11.06, 22:49
        ..ja też...:)

Jeśli jesteście tak krytyczni to pozwolę sobie przypomnieć, że w przeszłości
        mieliśmy większych idiotów prezydentów(!)...i do tego pijaków !

• slomaa Re: telefony Giertycha 15.11.06, 23:16
      romek g to jebniety typ ... A mam o nim takie zdanie po obserwacji dzialń jego
      raz jego przydupasów (
      lpr'u) .. Jestem studentem (akurat niezbyt "pilnym" bo już drugi raz jestem na
      pierwszym roku ale przynajmniej nie jestem pie..n** bandytą i wandalem , po
      prostu jestem leniwy i ogólnie "niezbyt" do ludzi mnie ciągnie) ale oglnie
      metody "pięknego romana" nie przemawiają do mnie i on sam mnie irytuje ... Precz
      z ludźmi jego pokroju , sr.. na fasystowskich dupków. Ja jedynie toleruję osoby
      które nie starają się innym uprzykrzyć życia (chociaż jeśli mowa o karaniu tych
      gó..arzy co malterują rówieśników i ich straszą to ich bym powsadzał do więzień
      z pedolifali , niech poczują jak to jest być "słabszą stroną" to się nauczą że
      bycie sku..syn** nie jest takie "cool i trendy"). Sory za błędy ale od tygodnia
      mam odwyk od palenia zioła i piję ciągle aby udowodnić zasranym dupkom że picie
      jest bardziej niszczy człowieka od palenia "zioła". Pozdrawiam serdecznie.
      • trudny99 Wróżę ci wspaniałą karierę polityczną !..;) 15.11.06, 23:28
        slomaa napisał:
        > Jestem studentem (akurat niezbyt "pilnym" bo już drugi raz jestem na
        > pierwszym roku ale przynajmniej nie jestem pie..n** bandytą i wandalem , po
        > prostu jestem leniwy i ogólnie "niezbyt"...

• trudny99 Re: Wróżę ci wspaniałą karierę polityczną !..;) 15.11.06, 23:39
          Jestem wręcz przekonany, że się marnujesz !..:)

>(chociaż jeśli mowa o karaniu tych
          > gó..arzy co malterują rówieśników i ich straszą to ich bym powsadzał do >więzień
          > z pedolifali , niech poczują jak to jest być "słabszą stroną" to się nauczą że
          > bycie sku..syn** nie jest takie "cool i trendy"). Sory za błędy ale od >tygodnia
          > mam odwyk od palenia zioła i piję ciągle aby udowodnić zasranym dupkom że >picie
          >jest bardziej niszczy człowieka od palenia "zioła"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka