Dodaj do ulubionych

Jak straciliśmy posła Rojka

15.11.06, 07:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • tuzin_cwks Re: Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 07:38
      Okazuje sie ze poslowie pis sa tak samo inteligentni jak ich wyborcy. W koncu
      demokracja przedstawicielska...
      • 80662270a [...] 15.11.06, 07:42
        • krychola i właśnie to są głupie przepisy w Polsce! 15.11.06, 12:46
          Jak poseł może kandydować na radnego albo prezydenta? Tak samo jak Kaczor mógł
          bedąc prezydentem Warszawy kandydować na prezydenta kraju? Powinien być wyraźny
          przepis: poseł nie może kandydować ani na prezydenta (kraju, miasta) tak samo
          jak nie może kandydować do Europarlamentu. Tak to wszystko było by jasne,
          Marcinkiewicz (a wcześniej Kochański) w skandaliczny sposób nie zostali by
          komisarzami Warszawy.
          Nawet powiedziałbym że jeśli poseł złoży mandat swój to nie dostaje następny
          człowiek z tej partii tylko osoba taka która dostała najwięcej głosów z tego
          okręgu a nie weszła do Sejmu. Wtedy to nawet partie dbały by o dobre kadry w
          swoich szeregach
          • poszeklu Szkoda, ze Tuske nie kandydowal na radnego 15.11.06, 13:28
            Na ta mache nie mozna patrzec bez wrazenia, ze
            pomylil listy kandydatur na radnego z inna do Sejmu.
            To jest psychol w 100%.
            • norbertrabarbar Re: Szkoda, ze Tuske nie kandydowal na radnego 15.11.06, 13:37
              Tusk? to ten co się na wszystkich obraża a potem ma wzdęcia i musi odwoływać
              ważne wizyty, a jak mu coś nie wychodzi to tupie króką nóżką? czy to ten co jak
              mu coś nie pasuje to mówi ludziom wprost żeby "spieprzali"? Może i Tusk pięky
              nie jest ale przynajmniej nie ma uśmiechu jakby właśnie zeżarł psie G...
              • skubi6 To nie tylko pomyłka 15.11.06, 14:08
                To jest pomyłka (gruba i ośmieszająca), ale jest to dodatkowo nieuczciwość:
                on kandydował do rady po to, aby wzmocnić innych kandydatów, chociaż nigdy nie
                chciał zostać członkiem tej rady. Na pewno niejeden polityk tak robi, ale
                nie jest to moralne.

Znam prawo francuskie w tej kwestii: we Francji taki człowiek miałby 15
                dni na wybór stanowiska, które chce zachować. Ale polskie prawo jest lepsze:
                jeśli kandydujesz, to dlatego, że chcesz tego stanowiska. Jak Cię wybiorą,
                to się ciesz i pracuj na swoim nowym stanowisku, a nie rób krętactw.

O kandydacie lepszym niż Kononowicz, o mieście, dla którego wynik pierwszej
                tury jest prawdziwym wstydem: www.skubi.net/komisarz.html

O tym, czy warto głosować: www.skubi.net/nieoddaj.html
                • niutt Re: To nie tylko pomyłka 15.11.06, 14:22
                  skubi6 napisał:

> To jest pomyłka (gruba i ośmieszająca), ale jest to dodatkowo nieuczciwość:
                  > on kandydował do rady po to, aby wzmocnić innych kandydatów, chociaż nigdy nie
                  > chciał zostać członkiem tej rady. Na pewno niejeden polityk tak robi, ale
                  > nie jest to moralne.

Nie jest to etyczne, dlatego też zapłacił wysoką cenę: utracił intratne zajęcie
                  oraz ośmieszył się publicznie.
                  • poszeklu Gdyby Tuske kandydowal na radnego 15.11.06, 19:10
                    Coz mozna tylko zalowac.
                    W kazdy badz razie Rojek z Tuskem to dwaj utracjusze.

• maria333 Re: Gdyby Tuske kandydowal na radnego 28.11.06, 01:43
                      poszeklu napisał:

> Coz mozna tylko zalowac.
                      > W kazdy badz razie Rojek z Tuskem to dwaj utracjusze.

Biedaku, tobie to Tusk się chyba śni!

Ale teraz mowa o palancie z PISu, więc nie zaśmiecaj wątku pisaniem o Tusku,
                      palancie~~!
            • remeq He he, biedny buraku, weź popatrz na machę Kaczora 15.11.06, 14:04
              jego nie trzeba karykaturować, wystarczą normalne zdjęcia i ludzie mają ubaw.
              Wierzę, że chciałbyś, żeby to Tusk lub ktoś z Platformy się tak wygłupił. Ale
              nic z tego, wszyscy idioci już dawno przeszli do PiS. Możesz tylko sobie
              puszczać wodze fantazji, biedaku, bo w realu to Twoi idole co parę dni się
              znowu czymś ośmieszają. Ale widziały gały co brały, głosowałeś na tych gamoni,
              więc teraz posyp łeb popiołem i nie szczekaj na innych, bardziej normalnych.
            • krychola Jak ci się Tusk nie podoba to nie musisz na niego 19.11.06, 23:50
              patrzeć! W końcu jest tylko szefem partii nie pełni funkcji publicznych więc
              nie musi się podobać tobie

> Na ta mache nie mozna patrzec bez wrazenia, ze
              > pomylil listy kandydatur na radnego z inna do Sejmu.
              > To jest psychol w 100%.
              • trudny99 Re: Jak ci się Tusk nie podoba to nie musisz na n 19.11.06, 23:55
                krychola napisał:

> patrzeć! W końcu jest tylko szefem partii nie pełni funkcji publicznych więc
                > nie musi się podobać tobie..

Mnie się podoba..;)
                www.youtube.com/watch?v=-AQ9mP-o5dw&mode=related&search=
                • krychola nie o to chodzi 22.11.06, 10:15
                  trudny99 napisał:

> krychola napisał:
                  >
                  > > patrzeć! W końcu jest tylko szefem partii nie pełni funkcji publicznych w
                  > ięc
                  > > nie musi się podobać tobie..
                  >
                  > Mnie się podoba..;)
                  > www.youtube.com/watch?v=-AQ9mP-o5dw&mode=related&search=
                  • torquemada2 Re: nie o to chodzi 27.11.06, 21:46
                    krychola napisał:

> trudny99 napisał:
                    >
                    > > krychola napisał:
                    > >
                    > > > patrzeć! W końcu jest tylko szefem partii nie pełni funkcji publicz
                    > nych w
                    > > ięc
                    > > > nie musi się podobać tobie..
                    > >
                    > > Mnie się podoba..;)
                    > > www.youtube.com/watch?v=-AQ9mP-o5dw&mode=related&search=

A o co ?..:)
          • plaszcz Spokojnie, Jarosław z Lechem przepisy zmienią :))) 15.11.06, 13:29
            tak żeby racja była po ich stronie :)
            • niutt Re: Spokojnie, Jarosław z Lechem przepisy zmienią 15.11.06, 14:24
              plaszcz napisał:

> tak żeby racja była po ich stronie :)

A może postawią na "selekcję naturalną"... ;-)
      • arius5 Ten facet mial decydowac o losach kraju ? 15.11.06, 11:28
        Nic dziwnego, z Europa sie z nas smieje, skoro "wladza" popelnia glupote za
        glupota.
        • a.k.traper Inteligentny inaczej.Jenak żądza władzy oslepia. 15.11.06, 13:00
          co masz wziąc na plecy weż, na umysł nie próbuj, szkoda głowy, moze boleć
          • niutt Re: Inteligentny inaczej.Jenak żądza władzy oslep 15.11.06, 14:28
            a.k.traper napisał:

> co masz wziąc na plecy weż, na umysł nie próbuj, szkoda głowy, moze boleć

Skoro - jak napisałeś - nic tam nie ma, to co ma boleć? Pewnie pisałeś o sobie.
            • a.k.traper jestem za skromny by pisać o sobie 22.11.06, 17:40
              i za duzo przezyłem by się nie smiac z głupców
      • stachenka Prawo i Sprawiedliwość nie zna prawa. 15.11.06, 13:08
        Znając ich "sprawiedliwość", to i powyższe "prawo" nie dziwi. Jednym i drugim
        terminem posługują się bezzasadnie.

Rojek "nadal czeka na wyjaśnienia PKW".
        Że niby co ma Rojkowi komisja wyjaśniać? Sam niech sobie test na IQ zrobi.
        • krwawy.zenek Dzisiaj to zauważyłaś??????????? 15.11.06, 19:15
          stachenka napisała:

> Znając ich "sprawiedliwość", to i powyższe "prawo" nie dziwi. Jednym i drugim
          > terminem posługują się bezzasadnie.

Już od dawna rzuca się w oczy fakt, że zaplecze prawne i legislacyjne ma PiS
          zdumiewająco słabe.
          I strasznie krótką ławkę. Do TK przeforsowali dwie niezłe niezłe kandydatury,
          na teraz zostawili sobie jeszcze jedną - prof. Cieśłaka z Warszawy i ...
          koniec! W TK ma się znaleźć wyszukany gdzieś przez Samoobronę alkoholik z
          zerowym dorobkiem oraz pewien profesor - filozof, który w ogóle nie posiada
          wiedzy prawnej - nigdy w życiu nie zajmował się prawem pozytywnym, ani jako
          praktyk, ani od strony naukowej.
          Za to pod głośnym w swoim czasie protestem przeciwko poczynaniom Ziobry
          podpisało się kilkadziesiąt osób będących zwolennikami PiS, w tym prof.
          Strzembosz, który wręcz mówił, że protest jest ... zbyt łagodny!

• stachenka Nie, jutro! 15.11.06, 20:20
            j.w.
      • gadaczka Re: Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 13:12
        ha ha ha, jednego mniej. Oby tak dalej.:)
      • ryssio Takie rzeczy to tylko w PiS :-) Z drugiej strony.. 15.11.06, 13:19
        czy zdajecie sobie sprawę, że do sejmu za tego roztrzepańca wejdzie NASTĘPNY Z
        LISTY PIS, czyli prawdopodobnie jeszcze gorszy chłopek-roztropek?
        • polska_baba Wiemy, że wejdzie następny z listy PiS-u 15.11.06, 17:50
          Ale następny nie musi być głupszy. Listy wszak układano wg wzoru: mierny, ale
          wierny. Kryterium pierwszeństwa była wierność, jest więc pewna szansa, że ten
          mniej wierny będzie też mniej mierny.
    • callisto1 I to jest moja kandydatura do Nagrody Darwina! 15.11.06, 07:39
      A swoją droga,to ten pęd do władzy...eh!Nie mówiac już o znajomości przepisów.A
      pewnie jako kandydat (i do Sejmu i do samorzadu)przedstawiał sie jako ekspert
      majacy receptę na wszystko...szkoda gadać!
    • fraglesi67 Troszkę honoru Panie Rojek 15.11.06, 07:39
      troszkę honoru i klasy....
    • hetman_a [...] 15.11.06, 07:42
      • levy [...] 15.11.06, 08:10
        • arius5 A to ktos z PiSu ma super prezent na swieta :o) 15.11.06, 11:30
          Mam na mysli tego, kto otrzyma mandat poselski zamiat Rojka :o)
    • kijwoko Re: Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 08:05
      Czyzby pisiory stracily tym samym wiekszosc w sejmie?
      • levy Re: Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 08:11
        > Czyzby pisiory stracily tym samym wiekszosc w sejmie?
        Nie. Patrz mój post wyżej.
        • levy Skasowali mnie nie wiem czemu. 15.11.06, 12:32
          A wyjaśniałem tylko hetmanowi_a, że na miejsce Rojka do Sejmu wskoczy PiSowiec,
          który był za nim pod względem liczby zdobytych głosów w wyborach
          parlamentarnych. Gdyby i on nie mógł z jakichś powodów - to następny itd.
    • xsawer Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 09:02
      To zdarzenie świadczy jakim poziom intelektualny reprezentują "polytycy" PiS.
      Śmie.ć frajerom!
      • trudny99 O ,,inteligentnych inaczej''... 15.11.06, 23:08
        xsawer napisał:

> To zdarzenie świadczy jakim poziom intelektualny reprezentują "polytycy" PiS.
        > Śmie.ć frajerom!

..To zdarzenie świadczy jakim poziom intelektualny reprezentują "polytycy" PO.
        ..Śmie.ć frajerkom!

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3738110.html
    • bajt52 Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 09:14
      Nie ma strachu,sądząc po wieku- b.poseł do emerytury jeszcze trochę ma-a do tego
      czasu Prezydent Wszystkich Polaków napewno ustanowi Order Posła GŁupiego.
      • killer_44 Re: Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 09:24
        Jednym slowiem..."Frajer Roku" heheh. Tak to jest jak sie chce byc pazernym ;)
    • halfliner To znakomita ilustracja kompetencji pisuaru. 15.11.06, 09:50
      pozdr
      • halfliner Tudzież ich inteligencji. 15.11.06, 09:51
        pozdr
    • babette663 Jak straciliśmy posła Rojka 15.11.06, 10:23

glupich nie sieja sami sie rodza, a przyslowie "gdzie drwa rabia, tam drzazgi
      leca" wcale tu nie pasuje skoro jest taki nieszczesliwy a w
      przyslowiu "drzazgi" oznaczaja obfitosc
    • bolekxlolek Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 10:45
      Żeby było jasne, nie jestem ani krewnym ani zwolennikiem (partii) trzech!
      posłów, którzy w kraju radnymi zostało.

Jednak jak głosi art. 177 ordynacji wyborczej do Sejmu i Senatu, wygaśnięcie
      mandatu posła następuje m.in. wskutek powołania go na stanowisko radnego rady
      gminy, rady powiatu lub sejmiku województwa.
      Tyle, że faktyczne powołanie następuje w momencie złożenia ślubowania. Na pewno
      jeżeli ślubowania się nie złoży to radnym się nie jest.
      Nie rozumiem mądrych profesorów prawa konstytucyjnego, którzy tego aspektu
      wogóle nie biorą w swoich wypowiedziach pod uwagę.
      • mikrobyznesmen Re: Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 11:05
        Czyli co? Pan (jeszcze) poseł Rojek odmówi złożenia ślubowania na radnego i
        pozostanie posłem??
        • bolekxlolek Re: Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 11:10
          Według mnie tak własnie należało by zinterpretować ten problem prawny.
          • mikrobyznesmen No to od kiedy radny jest radnym? 15.11.06, 11:26
            Sprawdź(my) więc w przepisach o radnych. Czy nowo wybranemu radnemu wolno
            odmówić przyjęcia tego zaszczytu :) lub odmówic złożenia ślubowania? I jakie są
            tego następstwa?
      • zbig72 Re: Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 11:31
        nie o końca zgadzam się z ta interpretacją. wg mnie:

zgodnie z art. 190 "ordynacji samorządowej" mandat radnego WYGASA z chwilą
        złożenia ślubowania - żeby coś mogło wygasnąć to musi istnieć w chwili
        wygaśnięcia, tak więc radny zostaje radnym z dniem wyboru a jeśli odmówi
        ślubowania to radnym być przestaje, bo jego mandat WYGASA.

jeśli pan poseł odmówi ślubowania to straci miejsce w radzie i nie będzie miał
        nic, bo miejsce w sejmie już stracił...
      • bronimir Re: Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 11:47
        bolekxlolek napisał:

> Żeby było jasne, nie jestem ani krewnym ani zwolennikiem (partii) trzech!
        > posłów, którzy w kraju radnymi zostało.
        >
        > Jednak jak głosi art. 177 ordynacji wyborczej do Sejmu i Senatu, wygaśnięcie
        > mandatu posła następuje m.in. wskutek powołania go na stanowisko radnego rady
        > gminy, rady powiatu lub sejmiku województwa.
        > Tyle, że faktyczne powołanie następuje w momencie złożenia ślubowania. Na pewno
        > jeżeli ślubowania się nie złoży to radnym się nie jest.
        > Nie rozumiem mądrych profesorów prawa konstytucyjnego, którzy tego aspektu
        > wogóle nie biorą w swoich wypowiedziach pod uwagę.

Slubowanie jest niezbędne do wykonywania mandatu radnego. Do ślubowania
        przystępują RADNI.
      • mer13 Re: Trochę dziwna interpretacja 15.11.06, 13:51
        bolekxlolek napisał:

> Żeby było jasne, nie jestem ani krewnym ani zwolennikiem (partii) trzech!
        > posłów, którzy w kraju radnymi zostało.
        >
        > Jednak jak głosi art. 177 ordynacji wyborczej do Sejmu i Senatu, wygaśnięcie
        > mandatu posła następuje m.in. wskutek powołania go na stanowisko radnego rady
        > gminy, rady powiatu lub sejmiku województwa.
        > Tyle, że faktyczne powołanie następuje w momencie złożenia ślubowania. Na
        pewno
        > jeżeli ślubowania się nie złoży to radnym się nie jest.
        > Nie rozumiem mądrych profesorów prawa konstytucyjnego, którzy tego aspektu
        > wogóle nie biorą w swoich wypowiedziach pod uwagę.

Polecam uwadze przepis art. 177 ust. 4 z którego jasno wynika, ze mandat wygasa
        z chwilą wyboru:)))
    • gekon1979 wprawilo mnie to w dobry humor od samego rana 15.11.06, 11:16
      glupio wyszlo :D hahahaha ;)
    • the_rest he he he 15.11.06, 11:21
      Ten gość jest wprost wybitny.
    • haen1950 Stado baranów. 15.11.06, 11:34
      Myślałem, że to baca Jarecki ich do rzeźni prowadzi, ale oni sami tam biegną.
    • puuchatek :-D 15.11.06, 11:34
      Panie (już nie) pośle - to nie drzazga od rąbania drewna, to niestety odpryska własnej pana głupoty, ale... nie tylko.

To także efekt politykierskiego "kombinowania" wokół wyborów samorządowych ("wystartuję, może pomogę, dodam głosów..."). Jak się nie chce być radnym, to się NIE STARTUJE W WYBORACH, panie (już nie) pośle.

A tak - kicha. W sejmie bez zmian (PiSowiec zaz PiSowca), a lokalny samorząd ma teraz kłopot z radnym, który wcale radnym być nie chciał - a więc mało, że niewiele zrobi ("z niewolnika nie ma robotnika"), to jeszcze trzeba mu będzie diety płacić.
    • dioskorides Senator Gelert tez straciliśmy 15.11.06, 11:37
      dostała sie do rady miasta i jeszcze startowała na prezydenta miasta
      • bessman Re: Senator Gelert tez straciliśmy 15.11.06, 11:50
        dioskorides napisał:

> dostała sie do rady miasta i jeszcze startowała na prezydenta miasta

Jej akurat mi nie szkoda, jak rok temu jej 20-letni syn wjhechał mi w tył
        mojego samochodu i jeszcze szczekał, że on jest synem senator i wszystkich
        pozwalnia z pracy.
        • vipunia Re: Senator Gelert tez straciliśmy 15.11.06, 22:37
          bessman napisał:

> dioskorides napisał:
          >
          > > dostała sie do rady miasta i jeszcze startowała na prezydenta miasta
          >
          > Jej akurat mi nie szkoda,

Szkoda, hmm... finansowo to szkoda dla nas wszystkich. Nowe wybory do Senatu
          będą kosztować sporo pieniędzy.
      • losiu4 Re: Senator Gelert tez straciliśmy 15.11.06, 12:33
        tu jest trochę więcej o p. Gelert:
        "Wielu osobom, szczególnie ze sztabu Elżbiety Gelert (PO), najsilniejsza
        wydawała się kandydatura właśnie Pani senator. W opublikowanym podczas kampanii
        wyborczej sondażu w elblag24, przez kilka tygodni Elżbieta Gelert zajmowała
        pierwszą pozycję. Po wnikliwym sprawdzeniu informatyków elblag24, okazało się,
        że są to sztucznie "podbijane" głosy. Do ich oddawania służył specjalnie
        przygotowany automat. Wszystkie oddane w ten sposób głosy pochodziły ze
        Szpitala Wojewódzkiego w Elblągu..."

cyt. za: www.elblag24.pl/?m=1&i=7556

Pozdrawiam

Losiu
    • r.maszkowski ze funkcji na funkcję 15.11.06, 11:38
      W ogóle bezczelnością jest kandydowanie posła na inną funkcję. Obiecywał
      wyborcom, wyborcy wybrali, a on się na nich wypina i kończy kadencję po roku.
    • bronimir W PiSie nawet inżynierowie głupieją. 15.11.06, 11:38
      Dotychczas dotykało to jedynie tych po Uniwersytetach.
      Ale, BRAWO PiS, tak trzymać.
    • normalkk Jak to sie nazywa? 15.11.06, 11:41
      hehe... Jak to się nazywa? Pazerność? Chciwość? Czy poprostu głupota... Ale
      wstyd żeby poseł nie wiedział takich rzeczy... ale to nie moje zmartwienie :))))
    • zegrz A mogło być tak pięknie! 15.11.06, 11:44
      Poseł, burmistrz i radny w jednej osobie!
      I komu to przeszkadzało?
    • metanoja szanowni kopacze 15.11.06, 11:48
      Jestem zażenowany tonem wypowiedzi na temat faux pas Rojka. Łatwo jest kopać
      leżącego, zwłaszcza kiedy zrobił coś tak głupiego pan ex-poseł. Niektórym
      naprawdę poprawia to nastrój. Można poczuć dumę, że jest się nie pisuarem, ale
      prawdziwym bystrzakiem, który nigdy w życiu nie zrobił nic obciachowego i nigdy
      się nie wstydził z powodu swojej głupoty. Szanowni kopacze - naprawdę wszyscy
      jesteście tacy bystrzy?
      • bronimir Re: szanowni kopacze 15.11.06, 11:59
        metanoja napisał:

> Jestem zażenowany tonem wypowiedzi na temat faux pas Rojka. Łatwo jest kopać
        > leżącego, zwłaszcza kiedy zrobił coś tak głupiego pan ex-poseł. Niektórym
        > naprawdę poprawia to nastrój. Można poczuć dumę, że jest się nie pisuarem, ale
        > prawdziwym bystrzakiem, który nigdy w życiu nie zrobił nic obciachowego i nigdy
        >
        > się nie wstydził z powodu swojej głupoty. Szanowni kopacze - naprawdę wszyscy
        > jesteście tacy bystrzy?

Pan b.poseł Rojek powinien pamiętać przypadek posła Marcinkiewicza, który
        zostając komisarzem stracił mandat. Bycie Burmistrzem jest widoczni bardziej
        dochodowe niż bycie posłem, Rojek podjął ryzyko. Tylko po co mu był, start na
        radnego?
      • ontos2 Nie jestem bystry ani 15.11.06, 13:48
        Bestry.Jednakże casus tego pana jednoznacznie świadczy o poziomie merytorycznym
        organu ustawodawczego.
      • maria333 Re: szanowni kopacze 28.11.06, 01:47
        metanoja napisał:

> Jestem zażenowany tonem wypowiedzi na temat faux pas Rojka. Łatwo jest kopać
        > leżącego, zwłaszcza kiedy zrobił coś tak głupiego pan ex-poseł. Niektórym
        > naprawdę poprawia to nastrój. Można poczuć dumę, że jest się nie pisuarem,
        ale > prawdziwym bystrzakiem, który nigdy w życiu nie zrobił nic obciachowego i
        nigdy się nie wstydził z powodu swojej głupoty. Szanowni kopacze - naprawdę
        wszyscy jesteście tacy bystrzy?

To nie kwestia bystrości, ale moralności...

Tak to oszuści sami się 'wykiwali' , całkiem jak PIS, który chciał chachmęcić
        przy wyborach samorządowych, i się lekko 'zblokował'
    • stachu44 "nieznajomość przepisów" to wlasnie caly PiS. 15.11.06, 11:48
      No i ta pazernosc - dwie sroki za ogon.
    • gdkj HA HA HA!!! 15.11.06, 11:58
      to się nazywa pęd do pieniędzy!!! wali parę tysięcy na posłowaniu (plus inne
      dziwne uposarzenia typu podkomisje etc.) ale jeszcze mu mało było to i na
      radnego sie wepchnął.tylko przepisów nie doczytał więc koledzt z pis-u wnet
      muszą nowelizację o pełnieniu mandatów przygotować. w końcu taki mądry człowiek
      nie może się zmarnować. nie z takim potencjałem. może do rozchowu chlewu go dać?
      hmmm...
      parcie ma dobre.
      głosowałem na pis. ech, mózg się w głowie kręci...
      pozdrawiam
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: HA HA HA!!! 15.11.06, 12:03
        DZIĘKI BOGU ŻE TAK SIĘ STAŁO
        Jeśli ów poseł nie interesuje się przepisami w sprawie która go osobiście
        dotyczy to na pewno nie będzie tworzył dobrego prawa jako poseł.
        Już lepiej żeby szkodził jako radny (na szczęście w jego mieście nie mieszkam)
        niż jako poseł.
    • zhk Po co ten głąb kandydował? Debile w PIS 15.11.06, 12:04
      ..
    • jszania odchodzi kompetentny tworca prawa 15.11.06, 12:06
      • 0x0001 Re: odchodzi kompetentny tworca prawa 15.11.06, 12:33
        Szkoda, ze w kwestii interpretacji tegoz prawa nie wykazal wielkich zdolnosci...
        No coz, "szewc bez butow chodzi" he he he he :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka