calcinus 21.11.06, 17:25 No to eva15 szczesliwa, wraz z resztą lewakow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus tylko Izrael trzyma tych bandytow 21.11.06, 17:40 Izrael jest jedyna sila zdolna zatrzymac islamistow na Bliskim Wschodzie - jest niczym twierdza Akka. Tylko ze tym razem nie moze pasc Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: tylko Izrael trzyma tych bandytow 22.11.06, 00:37 marcus_crassus napisał: > Izrael jest jedyna sila zdolna zatrzymac islamistow na Bliskim Wschodzie - jest > niczym twierdza Akka. Tylko ze tym razem nie moze pasc No popatrz GWyborcza nic o tym nie pisze (o czym mowisz): "w Libanie, gdzie krzyżują się interesy syryjskie, szyickie i chrześcijańskie." - nic o Zydach czy zydach (religii) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Czyj bóg jest lepszy ?? skoro jest jeden bóg... 22.11.06, 01:09 Marcinkiewicz Techno - POprawione Plakaty Marcinkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
sirus_curse Oj, prawicowi durnie 22.11.06, 05:42 Prawicowi durnie. Tylko tyle mozna wam powiedziec. Prawicowi durnie. Krotkowidze. Melduja sie jak na rozkaz po kazdej udanej krotkometrazowej akcji propagandowej. Nie zycze wam zle, ale zyjcie sobie i wasze dzieci w swiecie, ktory wspoltworzycie wasza zaplacona czy tez dobrowolnie artykulowana glupota, krotkowzroczni durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
macborys Liban: Chrześcijański minister zginął w zamachu 21.11.06, 17:40 allah akbar!!! To nowoczesny islam, posluguje sie wspolczesna bronia. Mial racje Benedictus XVI: to nie jest kompatybilne z naszymi zasadami wspolzycia spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 22.11.06, 00:38 macborys napisał: > allah akbar!!! > To nowoczesny islam, posluguje sie wspolczesna bronia. > Mial racje Benedictus XVI: to nie jest kompatybilne z naszymi zasadami > wspolzycia spolecznego. CCCP byl natomiast b. kompatybilny, czy III Rzesza, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 18:37 calcinus napisał: > No to eva15 szczesliwa, wraz z resztą lewakow... Falanga po chrześcijańsku wymordowała Palestyńczyków w obozach Sabra i Szatilla. Każdy, kto od czasu do czasu czyta moje posty, nie podejrzewa mnie o niechęć do Izraela, ale to niestety podczas izraelskiej okupacji Falanga dokonała tej zbrodni, niechże więc apologeci tego ugrupowania rwący szaty nad śmiercią falangisty nie zapominają, że libańscy "chrześcijanie" to tacy sami "chrześcijanie" jak kaczory, weszpolaczki i inne gnidy - zbrodniczego Hezbollachu i NKWD z tej kategorii nie wyłączając. Dla nich liczy się tylko jedno - jak najwięcej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 co by bylo gdyby 21.11.06, 18:51 co by bylo gdyby mieli dowody ze zamachem na premiera stal mosad?? krzyk lewakow z calego swiata do tej pory bysmy slyszeli ale poniewaz sa dowody ze to syria to jest ok cisza w koncu to wrog izraela wiec wszystko jest w porzadkui Odpowiedz Link Zgłoś
evito mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pisac 21.11.06, 19:17 jakim trzeba byc ograniczonym pisac takie wywody na Pis i obecny rzad jake ty piszesz ,nazywac Kaczynskich zbrodniczymi Hezbollachu i NKWD albo jestes tym ktory nie przezyl komunizmu i przesladowan w czasie komunizmu albo jestes dzieckiem komunisty ktory ma cos na sumieniu albo sam sie boisz bo jestes skorumpowany itd. Wykorzystywac ten artykul do naublizania obecnie rzadzacym w Polsce ktorzy sa pierwszym uczciwym rzadem , ktorzy jako pierwsi nie maja nic na sumieniu i wyrozniaja sie od bylego komunisty kwasniewskiego i pozostal reszta ktora z nim zawladnela Polska bo tego nie mozna nazwac rzadzeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pis 21.11.06, 19:34 evito napisała: > jakim trzeba byc ograniczonym pisac takie wywody na Pis i obecny rzad jake ty > piszesz ,nazywac Kaczynskich zbrodniczymi Hezbollachu i NKWD albo jestes tym > ktory nie przezyl komunizmu i przesladowan w czasie komunizmu albo jestes > dzieckiem komunisty ktory ma cos na sumieniu albo sam sie boisz bo jestes > skorumpowany itd. Wykorzystywac ten artykul do naublizania obecnie rzadzacym w > Polsce ktorzy sa pierwszym uczciwym rzadem , ktorzy jako pierwsi nie maja nic > na sumieniu i wyrozniaja sie od bylego komunisty kwasniewskiego i pozostal > reszta ktora z nim zawladnela Polska bo tego nie mozna nazwac rzadzeniem . I to jest właśnie metoda pisuarowa - czynienie komuś nieprawdziwych zarzutów. Ani nie jestem komunistą, ani dzieckiem komunisty, nie mam też niczego na sumieniu, a w komunizmie żyłem dość długo, by spierniczyć z tego kraju wiele lat temu. Na szczęście nie było mnie tam, gdy do władzy dorwali się brunatni terroryści na kaczych łapach. Ty oceniasz ich jako uczciwych, bo nie chcesz zobaczyć ich złodziejstwa, przekupstw politycznych za pomocą państwowych posad, dławienia wolności, szkalowania przeciwników (tak jak Ty to robisz). Powiesz, że ja też szkaluję - o nie, mój Drogi - wystarczy przyjrzeć się działaniom nazi-jaczejki i nie być zaślepionym przez ojca złodzieja z Torunia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekropedofil Re: mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pis 21.11.06, 22:44 nie wspominając już o przyjmowaniu do rządu kosmitów w stylu LPR czy SO Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pis 22.11.06, 00:42 nekropedofil napisał: > nie wspominając już o przyjmowaniu do rządu kosmitów w stylu LPR czy SO Mysle, ze dobrze Ci tak, zes wyjechal. Jakw w piosence, mozna zostac mgr-em a nawet cudzoziemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pis 21.11.06, 22:52 ale belkot...moge ci powiedziec mark jedynie...spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: mark.parker jakim trzeba byc ograniczonym pis 22.11.06, 00:41 mark.parker napisał: > evito napisała: > > > jakim trzeba byc ograniczonym pisac takie wywody na Pis i obecny rzad jak > e ty > > piszesz ,nazywac Kaczynskich zbrodniczymi Hezbollachu i NKWD albo jestes > tym > > ktory nie przezyl komunizmu i przesladowan w czasie komunizmu albo jestes > > dzieckiem komunisty ktory ma cos na sumieniu albo sam sie boisz bo jestes > > skorumpowany itd. Wykorzystywac ten artykul do naublizania obecnie rzadza > cym w > > Polsce ktorzy sa pierwszym uczciwym rzadem , ktorzy jako pierwsi nie maj > a nic > > na sumieniu i wyrozniaja sie od bylego komunisty kwasniewskiego i pozost > al > > reszta ktora z nim zawladnela Polska bo tego nie mozna nazwac rzadzeniem > . > > I to jest właśnie metoda pisuarowa - czynienie komuś nieprawdziwych zarzutów. > Ani nie jestem komunistą, ani dzieckiem komunisty, nie mam też niczego na > sumieniu, Masz - czynienie fałszywych zarzutów. Co zresztą widać w twojej poprzedniej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:35 A ja myslal ZE klikasz Mininium z Algierii PS SABRA i SZATILLA to bylo JAKIES 20 lat A kto Doprowadzil LIBAN do takiego BAGNA ITD;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:40 mayaka napisała: > A ja myslal ZE klikasz Mininium z Algierii > PS SABRA i SZATILLA to bylo JAKIES 20 lat > A kto Doprowadzil LIBAN do takiego BAGNA ITD;;;;;;;;;;; Do bagna doprowadzili Liban palestyńscy terroryści i Syria, ale nie zmienia to faktu, żew Sabra i Szatilla pozostaje plamą na IDF-ie i Falandze - bez względu na to, jak dawno ta zbrodnia miała miejsce. Podobnie - zbrodnia katyńska jest plamą na NKWD, choć jeszcze starsza. Nie zrozum mnie źle - uważam, że Izrael jest jedynym demokratycznym państwem na Bliskim Wschodzie i ma prawo do obrony, ale nie wolno przemilczać faktów historycznych Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:46 TAK to dla SCISLOSCI to izrael pilnowal; strzegl zeby ani JEDNA zywa duza przezyla w szabra;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
kpix fakt, straszna masakra, ale tak dla scislosci, 21.11.06, 22:21 czy mozesz przypomniec, po jakim wydarzeniu wdarli sie do tego obozu falangisci? btw. muzulmanie sobie przez nastepny rok odbili, wyrzynajac wiesniakow w gorach Szuf. A rok pozniej - jedni muzulmanie na drugich: w masakrze w Burj Al-Barajneh zginelo co najmniej 600 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:50 MARK parker CZY to prawda ZE lewacto to CHoroba NIEuleczalna i GORSZE niz AIDS Wyrazy wspulczucia Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:56 mayaka napisała: > MARK parker CZY to prawda ZE lewacto to CHoroba NIEuleczalna i GORSZE niz AID > S > Wyrazy wspulczucia Pozwól, że zapytam: Czy to prawda, że prawactwo to jednostka choroby psychicznej? A serio - nie bardzo rozumiem, co chcesz przez swój post powiedzieć. I skąd wiesz, jakie mam poglądy? Czy w Tworkach trzymają takich jasnowidzów, jak Ty? Wybacz złośliwość ,ale się podkładasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 20:10 twoje poglade widac po twoich tekstach i ZOBACZ jaki jestes SPecjalista w RZucaniu GNOJEM to sa objawy lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 20:12 mayaka napisała: > twoje poglade widac po twoich tekstach i ZOBACZ jaki jestes SPecjalista w > RZucaniu GNOJEM to sa objawy lewactwa Pisuarową gnojówkę można obrzcać tylko gnojem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
deis pan marker. parker to mysli ze wszystkim moze naub 21.11.06, 20:52 pan marker . parker to mysli ze wszystkim moze naublizac to sie nazywa demokracja nie uznawanie pogladow innych wyzywanie od pisuarowej gnojowki to zwykle metody esbckie albo komunistyczne jesli zyjesz poza Polska to chyba wiesz co to jest demokracja wolnosc pogladow , ale z twoich tekstow wynika ze chyba mieszkasz na Kubie albo w jakis resztkach komunistycznych . Tak demokracji trzeba sie uczyc pokoleniami to tradycja z dziada pradziada . Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: pan marker. parker to mysli ze wszystkim moze 21.11.06, 23:08 Prosze Pani, nie wiem jakie Pan Mark Parker ma podejście do demokracji, i nie o nim chcę pisać. Interesuje mnie natomiast Pani sposób rozumowania, i tym mam zamiar sie zająć. Pisze Pani o nauce demokracji, która nie polega na obrażaniu przeciwnika (to moja interpetacja, Pani bowiem ograniczyła sie do obrazania PiSu i jego zwolenników)... Zgadzam się z Panią, ale... no własnie, jest pewne 'ale'. Wzdudziłby we mnie szacunek Pani post, gdyby pojawił sie po wypowiedzi Pani Mayaki, która jako pierwsza zaczęła polemikę z Panem Markiem Parkerem. Niestety pojawił sie i odnióśł jedynie do posta Pana Marka. Smutne to, ze kiedy pojawiają sie posty w stylu Pani Mayaki (BTW jakże adekwatny do wypowiedzi nick) obrończyni i orędowniczka demokracji po polsku milczy. Żal mi Pani, Pani Deis. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :-)))))))))))))) 21.11.06, 23:52 mark.parker napisał: > mayaka napisała: > > > MARK parker CZY to prawda ZE lewacto to CHoroba NIEuleczalna i GORSZE n > iz AID > > S > > Wyrazy wspulczucia > > Pozwól, że zapytam: Czy to prawda, że prawactwo to jednostka choroby > psychicznej? A serio - nie bardzo rozumiem, co chcesz przez swój post > powiedzieć. I skąd wiesz, jakie mam poglądy? Czy w Tworkach trzymają takich > jasnowidzów, jak Ty? Wybacz złośliwość ,ale się podkładasz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 22.11.06, 00:39 mark.parker napisał: > calcinus napisał: > > > No to eva15 szczesliwa, wraz z resztą lewakow... > > Falanga po chrześcijańsku wymordowała Palestyńczyków w obozach Sabra i Szatilla To miło z ich strony. > Każdy, kto od czasu do czasu czyta moje posty, nie podejrzewa mnie o niechęć do Izraela, Kłamiesz. Ja cię podejrzewam. ale to niestety podczas izraelskiej okupacji Falanga dokonała tej > zbrodni, niechże więc apologeci tego ugrupowania rwący szaty nad śmiercią > falangisty nie zapominają, że libańscy "chrześcijanie" to tacy sami > "chrześcijanie" jak kaczory, weszpolaczki i inne gnidy - zbrodniczego > Hezbollachu i NKWD z tej kategorii nie wyłączając. Dla nich liczy się tylko > jedno - jak najwięcej władzy. NKWD i Hezbollach nie byli chrześcijanie. Dokształć się bo ci światopogląd szwankuje. Trudno się o czymś sensownie wypowiadać nie mając na dany temat wiedzy. Nie sądzisz? Więc najpierw się dokształć, później pomyśl, a na samym końcu weź się za pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
4u2c Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 19:33 Dowodow winy na razie nie ma, ale wiadomo kto maczal w tym palce: Hezbollah i szejk Nasrallah. To ich metody. Moze kiedys naucza sie uzywac trucizny jak rosyjskie KGB (czy jak to sie teraz nazywa), ktore prawie zalatwilo swojego bylego agenta w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Przepraszam, ze sie wtrącam. Pan tak o sobie ? 21.11.06, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Przepraszam, ze sie wtrącam. Pan tak o sobie 21.11.06, 19:55 Nie, ... proszę Pana, ... nie mam zwyczaju.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_ch Liban: Chrześcijański minister zginął w zamachu 21.11.06, 22:52 >Zapewnił też, że Stany Zjednoczone udzielą pełnego poparcia obecnemu rządowi >libańskiemu. Ha! Ha! Ha! Teraz to sobie mozecie popierac. Juz po ptokach. Trzeba bylo ruszyc dupa (a moze glowa) kiedy ten sam rzad blagal USA aby wpynal na Izrael aby ten ograniczyl bombardowania. Pracuje z jedna Libanka (chrzescijanka). Twierdzi, ze w Libanie po ostatniej wojnie, poparcie dla Islamistow tak wzroslo, ze tym razem wygraja wybory calkowicie. Wiedza o tym i wszystko robia, aby obalic rzad i przyspieszyc wybory. >Zdaniem szefa francuskiej dyplomacji Phillipe'a Douste-Blazy zabójstwo >Dżemajela to "nowa próba destabilizacji Libanu". Dobre sobie, jakby w Libanie zostalo jeszcze cos do zdestabilizowania. (Widzialem go kilka razy w TV. Ale z niego Muppet ...) Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki Re: Liban: Chrześcijański minister zginął w zamac 21.11.06, 23:46 no ladnie... a rok temu stalem tam w korkach... w 2... bejruckim odpowiedniku warszawskiej 107... najbardziej pokreconym i najdluzej jadacym przez miasto autobusie. pewnie w okolicach tych dobrych kebabow go postrzelili... a dla niezorientowanych w niusach to syria wlasnie odnowila stosunki z irakiem, a dla bardziej niezorientowanych USA kupilo Syrie w 1991 r. dla koalicji antysaddamowskiej sprzedajac jej liban. wg mnie syria testuje zachod. zalezy wam na iraku? odstapcie nam znowu liban... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Chrześcijanie Libańscy zostali zostawieni sami sob 21.11.06, 23:56 ie. Bez wsparcia militarnego z zachodu. Milicja chrześcijańska została rozwiązana przez rząd Libanu. Skutki tego są widoczne na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiem Chrześcijańska wiara ma różne oblicza... 22.11.06, 19:59 "Liban: W zabójstwo zamieszana jest Syria - Wierzymy, że do tego wszystkiego przyłożyła rękę Syria" - Chrześcijańska wiara ma różne oblicza... Odpowiedz Link Zgłoś