gaudencja 19.08.07, 17:26 ...taka właśnie forma imienia Magnus była u nas notowana w średniowieczu. Jak Wam się podoba? Mnie o wiele bardziej, niż Magnus. Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastka_19 Re: Magnusz 19.08.07, 20:31 mi bardziej przypadł do gustu jednak Magnus Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Magnusz 19.08.07, 22:52 Zdecydownaie wolę Magnus, to jedno z moich ulubionych imion! Odpowiedz Link Zgłoś
izuniabielas Do gaudencji!!! 20.08.07, 12:34 Witam, Magnusz - dziwny twór. Pewnie skomentujesz moj post. Nie uzywam wykrzykników, bo nie są mile widziane. Nie wiem dlaczego? Wyrażamy swoje opinie w różnoraki sposób, oczywiście nie obrażając nikogo, rezygnujemy z wulgaryzmów. Cenzura juz była, prawda? Pozwólcie na swobodne wyrażanie opinii!!!!!!!!!!! ( Sorry za wykrzyknienia) To jest forum, a nie gazeta katolicka. Nie tylko matoły (przepraszam za wyrazenie) tu wypowiedają sie, ale równiez osoby na poziomie. A w kierunku mojej osoby zostały skierowane pewne uwagi, wg mnie niesprawiedliwe. Mimo ze uzywam wykrzykników i czasami moje wypowiedzi są ironiczne, jestem osobą na poziomie, wykształconą, na wysokim stanowisku ( moze to mniej istotne) i potrafie byc taktowna. a swobodne wyrazanie opinii to rzacz naturalna, prawda????????? Zatem, nie przesadzajcie z tym pouczaniem na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Magnusz 20.08.07, 12:38 Wolę Magnusa. Magnusz brzmi jak Mariusz, a wolę to drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Do gaudencji!!! 21.08.07, 00:03 izuniabielas napisał: a swobodne wyrazanie > opinii to rzacz naturalna, prawda????????? Zatem, nie przesadzajcie > z tym pouczaniem na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Istnieje jeszcze coś takiego jak szacunek do czytelnika. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Magnusz 20.08.07, 19:56 mnie też Magnusz bardziej się podoba, wyrazistrzy bardziej, mniej mdły Odpowiedz Link Zgłoś