drogba666 23.11.06, 12:40 Kaziu, ty sie bawisz w budzenie na telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo.jo1 Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 12:42 brawo Kazik, potrafi przeprosić nie to co HGW Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 12:47 jo.jo1 napisała: > brawo Kazik, potrafi przeprosić nie to co HGW A co, też kogoś budziła po nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 12:52 jo.jo1 napisała: > za hospicja naprzykład ZA HOSPICJA POWINIEN PRZEPROSIĆ TEN, KTO OBCIĄŁ DOTACJE Odpowiedz Link Zgłoś
baleron-pheziem-wawy ++++++++ S_a_b_o_t_a_ż_ PO-kemonów ?? ++++++++++++ 23.11.06, 13:26 .....błąd pracownika spowodował, iż system nie skasował godziny i telefony z głosem Kazimierza Marcinkiewicza odezwały się w nocy.... idiotyczne tłumaczenie ! mało prawdopodobne aby na tego typu super ważne decyzje mógł wpływać błąd jednego pracownika ! Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Sabotaż 23.11.06, 13:52 Nie, oczywiście, jest to nieprawdopodobne. Superkomputery telemarketingowe rozsyłające superważne wiadomości od supermedialnych polityków, jak każdy wie, zabezpieczone są niczym radziecki okręt podwodny - trzeba na raz przekręcić 3 klucze:kapitana, politruka i kucharza, nie mówiąc o wpisaniu spec-kodu odebranego z Moskwy... To spisek, sabotaż, widomy dowód istnienia układu. Odpowiedz Link Zgłoś
klik24 Re: Sabotaż 23.11.06, 14:18 Nie chciałbym być na miejscu szefa Telebridge. Znamiene jest to, że sam nie przeprosił, tylko wysłał swego zastępcę, Rafała Kulpińskiego. On kiedyś współtworzył Call Center Poland, lub jak inni rozwijają ten skrót: Czasem Czeba Poimprezować. .............................................. Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz To nie był przypadek, przecież nikt nie chce Kazia 23.11.06, 14:32 na prezia, stąd włączyli nocną sesje z kaziem, żeby dzwonił i wkurzał ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozyk I to jest zakończenie kampanii??? 23.11.06, 16:03 Jak to się pięknie składa: 1. HGW i KM zakończyli kampanię, 2. Ale jak tu się jeszcze pojawić w mediach??? 3. Hmmm.... pomyślmy, a może tak pomyłka pracownika?? 4. nocne telefony 5. Wszystkie media: (PAP, GW, RMF, itp.)Kazimierz Marcinkiewicz: PRZEPRASZAM!!!! Ach jaki ten Marcinkiewicz jest superbohater - umie się przyznać do błędu, przeprosić. Trzeba na niego głosować.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I to jest zakończenie kampanii??? 23.11.06, 16:14 rozyk napisał: > Jak to się pięknie składa: > > 1. HGW i KM zakończyli kampanię, > 2. Ale jak tu się jeszcze pojawić w mediach??? > 3. Hmmm.... pomyślmy, a może tak pomyłka pracownika?? > 4. nocne telefony > 5. Wszystkie media: (PAP, GW, RMF, itp.)Kazimierz Marcinkiewicz: PRZEPRASZAM!!! > ! > > Ach jaki ten Marcinkiewicz jest superbohater - umie się przyznać do błędu, > przeprosić. Trzeba na niego głosować.... Ty wiesz ze ja tez odnioslem takie wrazenie... Typowe dzialanie nokczemnych oportunistow z PiS, cos w rodzaju bomby podlozonej przez "pedalow" w Warszawie, to nie mozy byc zbieg okolicznosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: I to jest zakończenie kampanii??? 23.11.06, 16:21 ... a ja sądzę, że wszystkiemu winna PO, chcieli zaszkodzić Kaziowi i posłali swojego człowieka, by podenerwował ludzi i w ten sposób 10 tysięcy na niego nie zagłosowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush PiS stresuje ludzi juz nie tylko w dzien... 23.11.06, 16:36 PiS stresuje ludzi juz nie tylko w dzien... ...PiS zadzwoni do Ciebie w nocy: "Wiem kim jestes..." , "Wiem gdzie mieszkasz...", brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Czy ludzie sobie zycza molestacji na telefon ? 23.11.06, 17:43 Czy ludzie sobie zycza molestacji na telefon ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I to jest zakończenie kampanii??? 23.11.06, 16:56 japico napisał: > ... a ja sądzę, że wszystkiemu winna PO, > chcieli zaszkodzić Kaziowi i posłali swojego człowieka, > by podenerwował ludzi i w ten sposób 10 tysięcy na niego nie zagłosowało.... A teraz pomysl jezeli potrafisz, obowiazuje obecnie cisza wyborcza, politycy nie moga pojawiac sie ze swoimi kampaniami w telewizji,smieszny kazio pomyslal sobie, ze to jakis koszmarny zart z tymi gornikami, przeciez zalozeniem partii jest by wygrac boj o Warszawe by przekrety kacze na jaw nie wyszly, kazio nakazuje dzwonic po nocy po to tylko zeby rano pojawic sie na antenie telewizyjnej i z wielkim skruszeniem przepraszac i zarazem dac ludziom do myslenia na temat "ukladu" , czyz nie dokokladnie taki sam scenariusz miala akcja z bombami w W-wie w przddzien wyborow prezydeckich ??? Teraz pomysl jak potrafisz raz jeszcze, jaki interes mialaby w tym PO, udostepmiajac smiesznemu kaziowi ekstra czas anatenowy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Kaziu dba o swoich wyborców 23.11.06, 18:38 Mniejszy "wielki brat" czuwa. W dzień i w nocy. Ale żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz te telefony i jego przeprosiny to zlamanie ciszy > 24.11.06, 00:48 wyborczej, oczywiście wszystko przez przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrywujek Re: I to jest zakończenie kampanii??? 23.11.06, 22:00 Tu Kazimierz Marcinkiewicz. Minela godzinia 3 minut dwadziescia.... Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl Re: Sabotaż 28.12.06, 14:26 klik24 napisała: > Nie chciałbym być na miejscu szefa Telebridge. Znamiene jest to, że sam nie > przeprosił, tylko wysłał swego zastępcę, Rafała Kulpińskiego. On kiedyś > współtworzył Call Center Poland, lub jak inni rozwijają ten skrót: Czasem Czeba > Poimprezować. > > .............................................. chyba zartujesz?? on nie mial nic wspolnego z CCP, tym bardziej z tworzeniem, spytaj sie w CCP czy go znaja a jego dlaczego w CCP go nie chcą znac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Oczywiście,że czerwonoróżowi maczali w tym palce! 23.11.06, 13:56 Oni potrafią zagrywać nie fair, a właściwie zawsze tak zagrywają - są zdemoralizowani i chcą wygrać za wszelką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Oczywiście,że czerwonoróżowi maczali w tym pa 23.11.06, 15:24 tales1 napisał: > Oni potrafią zagrywać nie fair, a właściwie zawsze tak zagrywają - są > zdemoralizowani i chcą wygrać za wszelką cenę Taki post mogłaby zmontować tylko ofiara nocnego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Oczywiście,że czerwonoróżowi maczali w tym pa 23.11.06, 15:28 No właśnie, w nocy dzwonił do mnie ... Niesiołek entomolog i groził ... siatką na motyle! To było doprawdy traumatyczne przeżycie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oczywiście,że czerwonoróżowi maczali w tym pa 23.11.06, 16:06 tales1 napisał: > No właśnie, w nocy dzwonił do mnie ... Niesiołek entomolog i groził ... siatką > na motyle! To było doprawdy traumatyczne przeżycie! Masz koszmary? Zwidy po nocach? Biedny! Ale to się daje leczyć: pędem do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze PiS-komisarz zagrywa nie fair 23.11.06, 15:40 Podobne wszystkie sztaby zgodziły się na redukcję do minimum kampanii wyborczej, a spoty reklamowe PiS-komisarza Marionetkiewicza lecą na wszystkich możliwych programach telewizyjnych. Nie zdziwiłbym się gdyby to dzwonienie było częścią strategii sztabu PiS, a nie pomyłką Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS-komisarz zagrywa nie fair 23.11.06, 16:17 idiotyzmy-kacze napisał: > Podobne wszystkie sztaby zgodziły się na redukcję do minimum kampanii wyborczej > , a spoty reklamowe PiS-komisarza Marionetkiewicza lecą na wszystkich możliwych > programach telewizyjnych. Nie zdziwiłbym się gdyby to dzwonienie było częścią > strategii sztabu PiS, a nie pomyłką Daje sobie tago tam uciac ;), ze to jest dokladnie taka sama zagrywka jak rok temu podczas kampani prezydeckiej z bombami, tez nie wierze w pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Po takim telefonie napewno nie zagłosowałbym na 23.11.06, 14:04 tego Pana.Chociaż i tak na nie go nie będę głosował.Zawsze irytują mnie telefony z automatu.Uważam je za mocno wkurzające.Jak ma do mnie ten pan jakąś sprawę to niech zadzwoni osobiście.A przy okazji kto za to zapłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ...na HGW?Zbratała się właśnie z lewicą-czytajcie! 23.11.06, 17:15 wybory2006.wp.pl/kat,48434,wid,8614956,wiadomosc.html?rfbawp=1164298275.662 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...na HGW?Zbratała się właśnie z lewicą-czyta 23.11.06, 17:19 Ale tam pisze, ze ona tyko nie wyklucza takiej koalicji, ktora notabene jest o jakies 100000000 razy lepsze i uczciwsza niz koalicja z betonem PZPR czyli Samoobrona i faszystami LPR, no i jeszcze warto by bylo przypomniec koalicja parametarna PiS-SLD w poprzedniej kadecji sejmu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 a KWACH ją włąśnie poparł - czytaj! 23.11.06, 17:57 wiadomosci.onet.pl/1439061,11,item.html Cześć, kralik! Pozdrawiam po długim "niegadaniu" -forum wcale dobrze na ciebie wpływa, nieco się rozwinąłeś in telektualnie, choć byki ortograficzne i interpunkcyjne sadzisz jak dawniej! Nie "tam pisze", ale "tam jest napisane"! PS Pozdrów żonę (piszę poważnie i z całym należnym jej szacunkiem!) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a KWACH ją włąśnie poparł - czytaj! 23.11.06, 19:09 tales1 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1439061,11,item.html > Cześć, kralik! > Pozdrawiam po długim "niegadaniu" -forum wcale dobrze na ciebie wpływa, nieco > się rozwinąłeś in telektualnie, choć byki ortograficzne i interpunkcyjne > sadzisz jak dawniej! Nie "tam pisze", ale "tam jest napisane"! > PS > Pozdrów żonę (piszę poważnie i z całym należnym jej szacunkiem!) Byki walilem i walil bede nadal, taki juz jestem chuncfot ;) ale intelektualnie jeszcze bardzo daleko mi do takich tuzow jak lepper czy giertch, przeciez musza miec jakies dobre cechy bedac wladza IV RP, nieprawdaz ? Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: a KWACH ją włąśnie poparł - czytaj! 23.11.06, 19:32 tales1 napisał: > ... Nie "tam pisze", ale "tam jest napisane"! Czepiasz się. Kralik miał na myśli, że tam pisze PAP. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ++++++++ S_a_b_o_t_a_ż_ PO-kemonów ?? +++++++ 23.11.06, 16:02 baleron-pheziem-wawy napisał: > .....błąd pracownika spowodował, iż system > nie skasował godziny i telefony z głosem > Kazimierza Marcinkiewicza odezwały się w nocy.... > > idiotyczne tłumaczenie ! > mało prawdopodobne aby na tego typu > super ważne decyzje mógł wpływać błąd > jednego pracownika ! No wlasnie, ciekawe rowniez dlaczego godzina wczesniej byla ustawiona na dzwonienie o tak pozniej porze? Czyzby to nie blad a celowe dzialanie Marcinkiewicza...???? Na idiotyzm mozna odpowiedziec tylko idiotyzmem...;) ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska Re: Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 15:38 Za to nalezy podziekowac poprzedniemu prezydentowi[jezeli zapomniales to jest Lech Kaczynski} Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 12:53 jo.jo1 napisała: > za hospicja naprzykład To ona działa w tych - domyślam się - fatalnych hospicjach? Będzie przepraszać za cztery lata, jeźeli - jako prezydent - niczego tam nie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
krakmark40 Kaziu!!! Nie daruję Ci tej nocy...... 23.11.06, 12:57 jedz dzwonic do gorzowskich beretów (moherowych) Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re:Nie dział w hospicjach, tylko wzięła je w obron 23.11.06, 14:54 ę, bo drastycznie obcięto, czy pozbawiono dotacji. Wsparła dramatyczny apel jednego z dyrektorów hospicjum, a ponieważ akurat od kilku lat PIS Warszawą i jej dotacjami włada, a rzecz miała miejsce w trakcie kampanii wyborczej więc się podniósł krzyk, że niegodnie Pani Walc wykorzystuje nieszczęścia ludzi do walki politycznej. Dlaczego cofnięto pieniądze - nie przypominam sobie wyjaśnień. Teraz Pani Gronkiewicz ma przepraszać za hospicja? Chyba Wam, zwolennikom PiS, zupełnie się świat do góry nogami przekręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 13:07 Dzięki interwencji Hanny Gronkiewicz-Waltz hospicja w końcu dostały pieniądze, których ich brakowało. To nie ona zorganizowała konferencję w hospicjum, ale zostaął zaproszona specjalnie przez panią Dyrektor hospicjum. Zamiast kazać jej przepraszać za to powinno się jej tylko podziękować za zwrócenie uwagi na problem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Zaco ma przepraszać HGW 23.11.06, 13:10 anika1983 napisała: > Dzięki interwencji Hanny Gronkiewicz-Waltz hospicja w końcu dostały pieniądze, > których ich brakowało. > To nie ona zorganizowała konferencję w hospicjum, ale zostaął zaproszona > specjalnie przez panią Dyrektor hospicjum. > Zamiast kazać jej przepraszać za to powinno się jej tylko podziękować za > zwrócenie uwagi na problem. Chodziło zresztą o publiczne hospicjum. Te prowadzone przez klechów dostały dotacje w terminie i wyższe od przydzielonych uchwałą rady. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnylud Re: Zaco ma przepraszać HGW 24.11.06, 01:52 Dawno miałem o tym napisać. Moja matka (już nie zyje) też była chora na raka. Dlatego powinienem wypowiedzieć się na temat tego zarzutu. Otóż ani, ani nikt spośród ludzi których znam, nie poczułem się urażony spotkaniem HGW. Natomiast za wyjątkowe świństwo uważam obcinanie dotacji dla hospicjów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: za wygląd 23.11.06, 17:05 apparent napisał: > I do Ciebie nie zadzwonili ??? Do Klewek nie dzwonili...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: za wygląd to powinni inni 23.11.06, 17:24 Oj gauche, to bliżniaki musieliby przepraszać do końca kadencji. A Kaczorowa do końca życia. Edgarowi nic przepraszanie by nie pomogło. On jest poza konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnyczlowiek Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 12:57 Jo.Jo a co Hania budzila cie w nocy telefonami? Czy ty tak na wszelki wypadek rzucasz blotem? A moze sie przyklei? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasmartin Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 24.11.06, 12:58 W 90% nie bylo ZADNYCH telefonow, ewentualnie ze 100 zeby historyjke uprawdopodobnic, to tylko powod, zeby mimo "zaprzestania kampanii z powodu tragedii na śląsku" mozna bylo pokazac swoja twarz, przed niczym sie nie cofnie Odpowiedz Link Zgłoś
czerniakowianka Brawo Kaziu! 23.11.06, 12:43 Obudzonym serdeczne wyrazy współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
aldona56 Re: Brawo Kaziu! 23.11.06, 12:45 czerniakowianka napisała: > Obudzonym serdeczne wyrazy współczucia! Proponuję aby Kazio w ramach skruchy jeszcze raz zadzwonił i zaśpiewał kołysankę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Yes! Yes! Yes! 23.11.06, 12:56 aldona56 napisała: > > Proponuję aby Kazio w ramach skruchy jeszcze raz zadzwonił i zaśpiewał > kołysankę. Koniecznie w środku nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Brawo Kaziu! 23.11.06, 12:59 Spoty Marcinkiewicza były w TVP2 emitowane jeszcze wczoraj wieczorem ok. 22 - sam widziałem. Z całą pewnością to również był błąd człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
tojatojatoja Re: Brawo Kaziu! 23.11.06, 13:16 Tak samo Kazimierz M. przepraszał Muńka Staszczyka z T Love za bezprawnie używanie podczas kampanii utworu "Warszawa" (Muniek mówił o tym u Szymona Majewskiego w ostatni poniedziałek). Jedno trzeba przyznać: Kazik umie przepraszać. Tylko co z tego, skoro ciągle musi za jakieś błędy przepraszać, bo "jego ludzie" ciąglę coś zawalają. Sam KM nigdy nie popełnił błędu (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Kaziu to wie jak błaznować 23.11.06, 16:40 jak nie obiecanki-cacanki to wydzwania po nocach do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Brawo Kaziu! 23.11.06, 13:32 Ja słyszałem kłamliwy spot Łyska z Gorzowa dzisiaj w radiu Zet. Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: Brawo Kaziu! 23.11.06, 15:24 az100 napisał: > Spoty Marcinkiewicza były w TVP2 emitowane jeszcze wczoraj wieczorem ok. 22 - > sam widziałem. > Z całą pewnością to również był błąd człowieka. To ta anonimowa młodzież lub PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To mogła być trauma 23.11.06, 13:39 czerniakowianka napisała: > Obudzonym serdeczne wyrazy współczucia! "Jestem wesoły Kazik mam nie przedmieściu gazik" Miś przy IV RP staje się stypą. Odpowiedz Link Zgłoś
yoreek Co za głupi s@#$%@#$% !!! 23.11.06, 14:35 Co za pa1ant !! Nie dość że dzwoni do ludzi "z automatu", to jeszcze po nocy. Normalnie żenada. Mnie obudził o 5-tej. Telefon o takiej porze nie wróży nic dobrego, tylko jakiś wypadek lub tragedię. A tam b@ran w słuchawce. To straaasznie denerwujące. I jeszcze wtopa, bo mieli zakończyć kampanię. Cóż Kaziu, w Gorzowie może by Ci przeszło, ale Warszawa nie toleruje leszczy i fajtłap. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Ludzie i tak przez niego spać 23.11.06, 12:45 a on ich jeszcze telefonami dobija. Ech, Kazek, Kazek Odpowiedz Link Zgłoś
jo.jo1 Re: Ludzie i tak przez niego spać 23.11.06, 12:46 a skąd ty to wiesz skoro jesteś z Galicji? Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: Ludzie i tak przez niego spać 23.11.06, 12:47 Inteligentnemu wystarczą dwa słowa, głupi referatu nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Ludzie i tak przez niego spać 23.11.06, 15:02 drogba666 napisał: > Inteligentnemu wystarczą dwa słowa, głupi referatu nie zrozumie No tak, to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 12:51 Pewnie robota sabotażysty. Tak na marginesie, to wybrał jedną z najbardziej denerwujących metod. NIENAWIDZĘ telemarketingu, zwłaszcza takiego z automatu. Zna ktoś skuteczne metody prawne na walkę z takimi faszystami? Odpowiedz Link Zgłoś
leokadius Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 12:55 to pewnie robota kogoś z "szarej sieci" zlecona przez przedstawiciela "łze- elity"!!!!!!!!!!!!!!!! Żadam powołania specjalnej komisji śledczej dotyczącej tej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 ha, ha, ha.... 23.11.06, 12:54 dostałby po lepperowsku czyli w papę albo ścierką i na dodatek dobrą wiązankę... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Och, jak on dba o dobry sen warszawiaków? 23.11.06, 12:55 To lepiej niech do mnie nie dzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Przeprosiny 23.11.06, 12:55 "Każda z osób otrzyma też przeprosiny od firmy Telebridge." Telefonicznie o trzeciej nad ranem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Oczywiście mówione głosem ... 24.11.06, 01:23 Kazimierza z Gorzowa ... "Drogi abonencie, pragnę osobiście, w imieniu f-my Telebridge, przeprosić za mój niestosowny telefon o trzeciej nad ranem i jeszcze raz prosić o oddanie głosu na mnie. Jestem jednocześnie pewny, że tym razem nie obudziłem Cię drogi abonencie albowiem i tak musiałeś wstać, ponieważ dzwonił telefon. To mówiłem ja, Jarząb .. " Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Kaziu......... 23.11.06, 12:56 i tak wygrasz.Spij spoko.Pozdrowienia dla glosujacych na Marcinkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re:Spadaj 23.11.06, 17:30 Ja też chce spać. Nie życzę sobie telefonów od darmozjada, żyjącego za moje podatki po środku nocy. Kutwa muszę zdobyc telefon tego nieudacznika. To ja już do niego zadzonię. I znajomym rozdam. Zobaczymy jak se pośpi km. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Kaziu......... 23.11.06, 17:38 presentation1 napisał: > i tak wygrasz.Spij spoko.Pozdrowienia dla glosujacych na Marcinkiewicza Kaziu to moze i spi spokonie, Warzsawiacy z cala pewnoscia nie, ale co to za problem, przeciez cel uswieca srodki...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 12:57 Jak dlugo ta firma telemarketingowa istnieje? Jak dlugo stosuje ten system automatycznych telefonow z nagraniem? Czy kiedykolwiek zdarzyly sie jej juz takie wpadki? Bo jesli nie to ta sprawa mi podejrzanie wyglada, czy aby na pewno to byl nieumyslny blad? Przeprosiny ze strony tej firmy to zbyt latwe wykrecenie sie od odpowiedzialnosci. Ta firma powinna wyslac kazdemu ktoremu zaklocila spokoj pudelko czekoladek albo kosz kwiatow. Jakby Marcinkiewicz chcial moglby nawet pozwac te telemarketingowa firme za szody dla jego reputacji. Tak samo Warszawiacy ktorzy byli ofiarami tych nieszczesnych telefonow mogliby pozwac te firme za zaklocanie nocnego spokoju. Tak wiec ta firma powinna zrekompensowac poszkodowanych przynajmniej jakims drobnym upominkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:00 pies_na_lewizne napisał: > Warszawiacy ktorzy byli ofiarami tych > nieszczesnych telefonow mogliby pozwac te firme za zaklocanie nocnego spokoju. Ja to bym raczej pozwała Kazia... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne koloratura1 nie lubi Kazia ;) 23.11.06, 13:03 koloratura1 napisała: > pies_na_lewizne napisał: > > > Warszawiacy ktorzy byli ofiarami tych > > nieszczesnych telefonow mogliby pozwac te firme za zaklocanie nocnego spo > koju. > > Ja to bym raczej pozwała Kazia... Przeciez to nie Kaziu wykrecal numer? Ja wiem ze ty Kazia po prostu nie lubisz, ale to jeszcze nie dostateczny powod aby Kazia pozywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: koloratura1 nie lubi Kazia ;) 23.11.06, 13:15 Fakt, nie lubię. pies_na_lewizne napisał: > Przeciez to nie Kaziu wykrecal numer? > > Ja wiem ze ty Kazia po prostu nie lubisz, ale to jeszcze nie dostateczny powod > aby Kazia pozywac ;) Śpij spokojnie (o ile Cię Kazio nie obudzi); na pewno nikogo nie pozwę, bo mnie nikt szans obudzić nie miał. Mój prezydent nie musiał się wygłupiać i korzystać z telemarketingu: był bezkonkurencyjny. Wygrał w cuglach w pierwszej turze. Wrocławianka Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow nie lubimy spamerow, domokrazcow i reklamowych 23.11.06, 13:24 telefonow... Odpowiedz Link Zgłoś
buizdyczak Re: koloratura1 nie lubi Kazia ;) 23.11.06, 13:31 koloratura raczej nie lubi nawiedzonych palantów.Teraz gdy wszystkie chwyty są dozwolone,a jest o co walczyć,to tak naprawdę nigdy jeszcze nie wiadomo kto był wynalazcą tego nocnego"Kazimierz Marcinkiewicz Wasz Prezydent."Zresztą co rozbudzony człek usłyszał w słuchawce,to rano oprócz złosci nic więcej go nie podniecało. A czy firma dysponowała głosem dublera,czy autentycznym Pana Marcinkiewicza ?.To był głos Pana Kazia.I Pan Kazio "wykręcił " warszawiakom numer.Firmie się płaci i firma wykonuje zlecenie.A mam bardzo poważne wątpliwośći,by pracownicy tej firmy "tak kochali Pana Kazia",że nie mogąc spać po nocach /w obawie o wynik wyborów /spać nie pozwalali innym. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dzięki, Buizdyczak! 23.11.06, 13:34 buizdyczak napisała: > koloratura raczej nie lubi nawiedzonych palantów. DOKŁADNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Dzięki, Buizdyczak! 23.11.06, 13:42 koloratura1 napisała: > buizdyczak napisała: > > > koloratura raczej nie lubi nawiedzonych palantów. > > DOKŁADNIE! koloratura1, Ty naprawde jestes przekonana ze nie jestes uprzedzona do Kazia ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dzięki, Buizdyczak! 23.11.06, 13:52 pies_na_lewizne napisał: > > koloratura1, Ty naprawde jestes przekonana ze nie jestes uprzedzona do Kazia ;) > ? Jeżeli jestem "uprzedzona", to do PiSu en masse, generalnie - za ich próby wprowadzania "odnowionej moralnnie IV RP". A Kazio, to głównie irytuje mnie swoją "pajacowatością". Nie wiem - czy to można określić jako uprzedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "pajacowatosc" "pajacowatosci" nie rowna ;)? 23.11.06, 14:10 koloratura1 napisała: > pies_na_lewizne napisał: > > > > > koloratura1, Ty naprawde jestes przekonana ze nie jestes uprzedzona do Ka > zia ;) > > ? > > Jeżeli jestem "uprzedzona", to do PiSu en masse, generalnie - za ich próby > wprowadzania "odnowionej moralnnie IV RP". > > A Kazio, to głównie irytuje mnie swoją "pajacowatością". Nie wiem - czy to > można określić jako uprzedzenie... A wiec jednak jestes... No bo "pajacowatosc" Tuska i Rokity chyba Cie nie irytuje? Chociaz kto wie, w przypadku Rokity to podejrzewam ze od paru dni zaczynasz w nim dostrzegac poczatki "pajacowatosci", nieprawdaz ;)? A jakby Lepper wszedl w koalicje z PO to naraz stalby sie sympatyczny facet, no nie? Tylko prosze nie rob mi kazan jak to PO nigdy by na cos takiego nie poszla (poszla by poszla!), ja mowie teoretycznie. jezeli sobie szczerze na te pytania odpowiesz to zrozumiesz, ze niestety jestes bezmyslna klakierka swoich politycznych ulubiencow... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co to znaczy widzieć, co adwersarz miał na myśli.. 23.11.06, 15:13 pies_na_lewizne napisał: > > A wiec jednak jestes... > No bo "pajacowatosc" Tuska i Rokity chyba Cie nie irytuje? Chociaz kto wie, w > przypadku Rokity to podejrzewam ze od paru dni zaczynasz w nim dostrzegac > poczatki "pajacowatosci", nieprawdaz ;)? W Tusku nie dostrzegam pajacowatości, choć za nim nie przepadam (rozbicie Unii Wolności, a - nade wszystko - świństwo z tzw "sprawą Jaruckiej"; to spowodowało, że w wyborach prezydenckich nie wzięłam udziału, bo nie mogłam się zdobyć, żeby zagłosować na Tuska, choć ewidentnie Kaczyńński jawił mi się jako największe zło z możliwych). Rokitę miałam za pajaca od zawsze, a odczucie mi się nasiliło po jego "Nicea albo śmierć!". > A jakby Lepper wszedl w koalicje z PO to naraz stalby sie sympatyczny facet, > no nie? Nie. Lepper NIGDY nie stałby się "sympatyczny facet"! > Tylko prosze nie rob mi kazan jak to PO nigdy by na cos takiego nie poszla > (poszla by poszla!), ja mowie teoretycznie. Ależ ani mi w głowie robienie jakichkolwiek kazań! > jezeli sobie szczerze na te pytania odpowiesz to zrozumiesz, ze niestety > jestes > bezmyslna klakierka swoich politycznych ulubiencow... Kulą w płot! Chyba kiepska ze mnie "klakierka", skoro nawet TY nie wyczułeś, którzy to są ci moi "partyjni ulubieńcy". Ale, co tam, ujawnię: od zawsze - Unia Demokratyczna, potem - Wolności, obecnie: Demokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Co to znaczy widzieć, co adwersarz miał na my 23.11.06, 15:40 koloratura1 napisała: > > jezeli sobie szczerze na te pytania odpowiesz to zrozumiesz, ze niestety > > jestes > > bezmyslna klakierka swoich politycznych ulubiencow... > Kulą w płot! > Chyba kiepska ze mnie "klakierka", skoro nawet TY nie wyczułeś, którzy to są > ci moi "partyjni ulubieńcy". > Ale, co tam, ujawnię: od zawsze - Unia Demokratyczna, potem - Wolności, > obecnie: Demokraci. chyba musze Ci przyznac racje. Chociaz krytykujesz marcinkiewicza/koalicje to jednak nie robisz tego bezmyslnie, przedstawiasz argumenty, oddaje honor ;) oczywiscie z twoimi pogladami sie nie zgadzam, ale tu nie o to przeciez chodzilo. koloratura1 1 : pies_na_lewizne 0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dzięki, pies_na_lewiznę! 23.11.06, 16:20 pies_na_lewizne napisał: > > chyba musze Ci przyznac racje. Chociaz krytykujesz marcinkiewicza/koalicje to > jednak nie robisz tego bezmyslnie, przedstawiasz argumenty, oddaje honor ;) > > oczywiscie z twoimi pogladami sie nie zgadzam, ale tu nie o to przeciez > chodzilo. I chyba właśnie najważniejsze, żeby "różnić się pięknie"... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Dzięki, pies_na_lewiznę! 23.11.06, 16:30 koloratura1 napisała: > I chyba właśnie najważniejsze, żeby "różnić się pięknie"... pelna zgoda. pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Marionetkiewicz nadaje się 23.11.06, 20:20 Co najwyżej w charakterze zegarynki, choć pewnie podawałby godzinę, jaką by mu Jarosław "Lojalka" K. podpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: "pajacowatosc" "pajacowatosci" nie rowna ;)? 23.11.06, 15:26 Mam ochotę wziąć w obronę "koloratura1" - przecież nie twierdzi, że kocha PiS, o SO i LPR na razie cisza więc się nie czepiaj. Tak przy okazji, to cała ta polityka jest jedno wielkie g... warta i zmienić należy generalnie ludzi, zarówno z prawa jak i lewa (powinna być jakaś przeciwwaga), bo inaczej nic się nie zmieni, co najwyżej dojdzie do jeszcze większego rozłamu w społeczeństwie. A co do Lepera, Rokity, Giertycha i innych, to mam nadzieję, że odejdą w polityczny niebyt. Jak na mój gust, napsuli wystarczająco dużo zabawek i czas po nich wreszcie posprzątać, nie zamiatając pod dywan, ale wyrzucając do śmietnika. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: "pajacowatosc" "pajacowatosci" nie rowna ;)? 23.11.06, 15:50 zgoda co do koloratury1, tez doszedlem do wniosku ze ona do zaslepionych piuewcow jednej strony nie nalezy ;) co do reszty... zgoda ze powinna byc przeciwwaga, w demokracji jak najbarziej potrzebna jest przeciwwaga, inaczej to nie demokracja a dyktatura. nie mniej ta przeciwwaga nie powinna miec posrod siebie ludzi nieuczciwych, nie powinno byc w niej agentow, i nie powinna reprezentowac interesow mafijnego "ukladu" i powinna SZANOWAC wyniki wyborow a nie probowac robic przewroty jak wyniki wyborow sa im nie na reke. Przeciwwaga powinna miec na sercu dobro calego kraju, tyle ze optujac za innymi rozwiazaniami (w ramach demokracji)... ach, co tu gadac, pisze rzeczy oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: koloratura1 nie lubi Kazia ;) 23.11.06, 13:40 te telefony wykonywal komputer a nie pracownicy firmy, pracownik najwyzej zastartowal program tyle ze wstawil zle godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tiaaaa, pomylił się o jedną literkę ... 24.11.06, 01:30 zamiat 3 PM wstawił 3 AM .... Ale to i tak znaczny postęp, że znaloziono winnego człowieka a nie jak dawniej: - "komputer się pomylił ..." - "z powodu błędu komputera ..." - "awaria systemu komputerowego spowodowała ..." itp Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Ja już go nie znoszę 23.11.06, 17:35 Ja piesku dostałem telefon od Kazia. I gucio mnie obchodzi kto zawinił. Jakby było inaczej to może powinienem głosować na firmę telemarkietingową? wszystko idzie na rachunek zamawiającego: i ew sukces i ew porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Ja już go nie znoszę 23.11.06, 21:05 gacekemdk napisał: > Ja piesku dostałem telefon od Kazia. I gucio mnie obchodzi kto zawinił. Jakby > było inaczej to może powinienem głosować na firmę telemarkietingową? wszystko > idzie na rachunek zamawiającego: i ew sukces i ew porażka. ty dstales telefon od firmy telemarketingowej z nagraniem Kazia. To Ty sie nie zorientowales ze to bylo tylko nagranie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: koloratura1 nie lubi Kazia ;) 23.11.06, 17:44 pies_na_lewizne napisał: > koloratura1 napisała: > > > pies_na_lewizne napisał: > > > > > Warszawiacy ktorzy byli ofiarami tych > > > nieszczesnych telefonow mogliby pozwac te firme za zaklocanie nocne > go spo > > koju. > > > > Ja to bym raczej pozwała Kazia... > > Przeciez to nie Kaziu wykrecal numer? > > Ja wiem ze ty Kazia po prostu nie lubisz, ale to jeszcze nie dostateczny powod > aby Kazia pozywac ;) Dlaczego nie? A za zlamanie ciszy wyborczej i totalne olanie pamieci Gornikow ktorzy zgineli w kopalni...? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne czy Ty i ja jestesmy na tej samej planecie? 23.11.06, 21:12 kralik111 napisał: > Dlaczego nie? A za zlamanie ciszy wyborczej i totalne olanie pamieci Gornikow > ktorzy zgineli w kopalni...? Marcienkiewicz nie zlamal ciszy wyborczej. On tylko przeprosil tych warszawiakow ktorzy dostali nocne telefony. Przepraszac zawsze wypada i to jak najszybciej. Tego wymaga kultura. Niektorzy nie sa w stanie wydusic z siebie slowa "przepraszam" czy jest cisza wyborcza czy jej nie ma. Zalobowa cisze wyborcza to zlamal ten co po pijaku potykal sie o groby katynskie. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:05 Kazia nie ma za co pozywać. Dziś w Dzienniku oświadczył, że " odpowiada tylko za ostatnie 3 miesiące rządzenia Warszawą" a za błędy i zaniechania poprzedników nie! Czyżby rozłam w PiSie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:07 Wedlug ciebie powinien odpowiadac jeszcze za rzady PO i SLD w Warszawie?Kazdy odpowiada za swoj okres.To proste Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:14 Zwracam ci dyskretną uwagę, że przez ostanie 4 lata w Warszawie rzadził PiS i o tym okresie była mowa w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:50 Szkoda wysiłku na odpisywanie "presentation1", on(a) i tak prezentuje typ: czynny, mierny ale wierny! Nie warto marnować czasu, gdyż tacy ludzie są jak świnie, pluje im się w ryj, a oni i tak twierdzą, że deszcz pada... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 14:00 saniba napisała: > Szkoda wysiłku na odpisywanie "presentation1", on(a) i tak prezentuje typ: > czynny, mierny ale wierny! Nie warto marnować czasu, gdyż tacy ludzie są jak > świnie, pluje im się w ryj, a oni i tak twierdzą, że deszcz pada... Mnie zawsze intersuje czy ludzie zachowujacy sie stronniczo NIE WIEDZA ze sa nieobiektywni czy tez WIEDZA ze sa nieobiektywni ale trwaja dalej w swym braku obiektywizmu? I w jednym i w drugim wypadku sa godni pozalowania, no bo albo maja ograniczone samopoznanie albo sa hipokrytycznymi klamczuszkami ;) Niestety wsrod lewizny az sie od nich roi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 14:33 Wydaje mi się, że na forach dotyczących jakichkolwiek zagadnień politycznych, wypowiada się sporo ludzi, którzy prezentują lenistwo umysłowe, gdyż im się najzwyczajniej nie chce względnie obiektywnie spojrzeć na rzeczywistość. Dla nich ważne jest to co wodzowie powiedzą, jak każą wskoczyć w ogień to wskoczą, nie dociekając po jaką cholerę mają to zrobić. Widocznie ci ludzie cenią sobie życie pod dyktando i nie chcą zadać sobie minimum trudu, aby wysilić własną mózgownicę, wolą sobie trawać w swojej "słodkiej nieświadomości". Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 15:17 pies_na_lewizne napisał: > > Mnie zawsze intersuje czy ludzie zachowujacy sie stronniczo NIE WIEDZA ze sa > nieobiektywni czy tez WIEDZA ze sa nieobiektywni ale trwaja dalej w swym braku > obiektywizmu? > > I w jednym i w drugim wypadku sa godni pozalowania, no bo albo maja > ograniczone > samopoznanie albo sa hipokrytycznymi klamczuszkami ;) Niestety wsrod lewizny > az sie od nich roi ;) Wśród prawizny takoż; Ty jesteś tego znakomitym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne marzenia scietej glowy... 23.11.06, 13:44 az100 napisał: > Kazia nie ma za co pozywać. Dziś w Dzienniku oświadczył, że " odpowiada tylko > za ostatnie 3 miesiące rządzenia Warszawą" a za błędy i zaniechania > poprzedników nie! Czyżby rozłam w PiSie? hahaha, pomarzyc zawsze mozesz. To wam jedynie pozostalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strof Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:18 > Ta firma powinna wyslac kazdemu ktoremu zaklocila spokoj pudelko czekoladek > albo kosz kwiatow. Piszę się na czekoladki :) Uśmiałam się dzisiaj, jak pani z firmy wyjaśniała mi z zakłopotaniem, że wczorajszy telefon był spowodowany... błędem systemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:35 strof napisała: > > Ta firma powinna wyslac kazdemu ktoremu zaklocila spokoj pudelko czekolad > ek > > albo kosz kwiatow. > > Piszę się na czekoladki :) Uśmiałam się dzisiaj, jak pani z firmy wyjaśniała mi > z zakłopotaniem, że wczorajszy telefon był spowodowany... błędem systemu ;) O której dzwoniła? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:40 Ciekawe czym jest ten sławetny błąd systemu. To bardzo modne hasło, prawie jak zaklęcie. Człowiek który je wypowiada rośnie od razu o 15cm w górę, a gawiedź w niemym zachwycie robi aaayyyyyyyyyyaaaaa i ślini się w zachwycie nad geniuszem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 13:50 strof napisała: > > Ta firma powinna wyslac kazdemu ktoremu zaklocila spokoj pudelko > > czekoladek albo kosz kwiatow. > Piszę się na czekoladki :) Uśmiałam się dzisiaj, jak pani z firmy wyjaśniała > mi z zakłopotaniem, że wczorajszy telefon był spowodowany... błędem systemu ;) Zawsze firmy zwalaja wine na te biedne komputery... a one zazwyczaj bogu ducha winne! Zreszta firma sie juz przyznala ze operator obslugujacy ten program zapomnial wykasowac czy tez wstawic prawidlowe godziny. Firma powinna wysylac te czekoladki wedlowskie albo kwiaty a nie krecic i zwalac wine na komputery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 17:42 pies_na_lewizne napisał: > Jak dlugo ta firma telemarketingowa istnieje? Jak dlugo stosuje ten system > automatycznych telefonow z nagraniem? Czy kiedykolwiek zdarzyly sie jej juz > takie wpadki? Bo jesli nie to ta sprawa mi podejrzanie wyglada, czy aby na > pewno to byl nieumyslny blad? Masz racje PSIE !!!Jestem pewny, ze napewno taki incydent nigdy wczesniej sie nie zdarzyl !!! Dlaczego zdarza sie wlasnie teraz, podczas ciszy wyborczej zeby umozliwic marcinkiewiczowi wejscie na wizje z przeprosinami !!!! ????? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 23.11.06, 21:15 kralik111 napisał: > pies_na_lewizne napisał: > > > Jak dlugo ta firma telemarketingowa istnieje? Jak dlugo stosuje ten syste > m > > automatycznych telefonow z nagraniem? Czy kiedykolwiek zdarzyly sie jej j > uz > > takie wpadki? Bo jesli nie to ta sprawa mi podejrzanie wyglada, czy aby n > a > > pewno to byl nieumyslny blad? > > > Masz racje PSIE !!!Jestem pewny, ze napewno taki incydent nigdy wczesniej sie > nie zdarzyl !!! Dlaczego zdarza sie wlasnie teraz, podczas ciszy wyborczej > zeby umozliwic marcinkiewiczowi wejscie na wizje z przeprosinami !!!! ????? ty sie chlopie lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 24.11.06, 01:22 pies_na_lewizne napisał: > ty sie chlopie lecz! Je sie nie musze leczyc PSIE ja na PiSdoglowie na szczescie nie zapadlem w przeciwienstwie do ciebie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 24.11.06, 07:14 kralik111 napisał: > pies_na_lewizne napisał: > > > ty sie chlopie lecz! > > Je sie nie musze leczyc jak ie nie bedziesz leczyc to bedziesz dalej majaczyc i robil z siebie durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl Re: Firma telemarketingowa powinna rekompensowac 28.12.06, 14:28 pies_na_lewizne napisał: > Jak dlugo ta firma telemarketingowa istnieje? Jak dlugo stosuje ten system > automatycznych telefonow z nagraniem? Czy kiedykolwiek zdarzyly sie jej juz > takie wpadki? Bo jesli nie to ta sprawa mi podejrzanie wyglada, czy aby na > pewno to byl nieumyslny blad? > > Przeprosiny ze strony tej firmy to zbyt latwe wykrecenie sie od > odpowiedzialnosci. > > Ta firma powinna wyslac kazdemu ktoremu zaklocila spokoj pudelko czekoladek > albo kosz kwiatow. > > Jakby Marcinkiewicz chcial moglby nawet pozwac te telemarketingowa firme za > szody dla jego reputacji. Tak samo Warszawiacy ktorzy byli ofiarami tych > nieszczesnych telefonow mogliby pozwac te firme za zaklocanie nocnego spokoju. > > Tak wiec ta firma powinna zrekompensowac poszkodowanych przynajmniej jakims > drobnym upominkiem. tak to jest jak sie korzysta z uslug firmy KRZAK Odpowiedz Link Zgłoś
mata.dor Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:07 Wracaj już do Gorzowa. Tam łatwiej wszystkich obudzić i przeprosić, że ich opuściłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Gorzowianie, na pewno rozpaczacie,... 23.11.06, 13:19 ...że Kazio Was opuścił? mata.dor napisał: > Wracaj już do Gorzowa. Tam łatwiej wszystkich obudzić i przeprosić, że ich > opuściłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:12 A może to hakerzy z TVN lub byłych WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:21 haen1950 napisał: > A może to hakerzy z TVN lub byłych WSI? Na pewno hakerzy, ale z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika facet, ktory nie potrafi zalatwic sprawy z firma 23.11.06, 13:14 telemarketingowa glownym kandydatem na szefa stolicy sredniego panstwa euriopejskiego. Dobry poczatek, potem juz tylko jes,jes,jes i orgazm gigant. Przezylismy Sowietow, przetrzymamy i PiS wraz z drugim garniturem prowincjonalnych politykow z doswiadczeniem w nauczaniu fizyki na poziomie gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
robikos Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:17 dobrze że nie mam telefonu stacjonarnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Może do tego się nadaje 23.11.06, 13:19 i to też nie za bardzo, bo nikt u niego tej usługi nie zamawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Zlecenie spadło z nieba? 23.11.06, 17:35 incipit napisał: > i to też nie za bardzo, bo nikt u niego tej usługi nie zamawiał. To co? Zlecenie spadło z nieba, czy od ojca Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek każdy powód dobry, że pokazali zdjęcie w mediach 23.11.06, 13:20 zrobić kupę i zwołać konferencję o tym. posprzątać i zrobić kolejną konferencję... Odpowiedz Link Zgłoś
ch_z_logowaniem Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:29 Na łamach Gazety chciałbym podziękować Panu Marcinkiewiczowi za pomoc w odświeżaniu pamięci o jego osobie, oraz w imieniu wszystkich komitetów wyborczych (myślę, że się przyłączą do podziękowań) które w związku z tragedią w kopalni Halemba zawiesiły kampanie wyborczą za solidarne łączenie się z decyzją o wstrzymaniu agitacji. Dwa telefony ( 2 w nocy i 5 rano)zadziałały lepiej niż jakiekolwiek tabletki. Pozdrawiam Jerzy ps. Jeśli uda się Panu mnie i moją półtoraroczną córkę obudzić jeszcze raz (trzeci)to myślę, że zagłosuję na Pana Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:31 Ten pajac niczego nie umie zrobić porządnie. A poza tym jest kłamcą i krętaczem. W swoim spocie reklamowym mówi o moście Północnym i Stadionie Narodowym na Legii. Nie zauważyłem, żeby jakiekolwiek prace tam prowadzono. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche ten pracownik firmy telemarketingowej otrzyma 23.11.06, 13:37 nagrode od bufetowej; jajka w majonezie , albo cos podobnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_w11 Widziałem reklamę Kazia na lawecie w Warszawie... 23.11.06, 13:37 ...ciągniętą przez taksówkarza. Ten szpetny sposób nachalnej reklamy powinien zostać zakazany w Warszawie. A kandydat na prezydenta, w mieście gdzie trzeba zrobić z tym porządek, jakby nigdy nic- korzysta z takiej reklamy. Beznadzieja. Szkoda, że za szyby samochodów nie wkłada ulotek i leśnych dziadków parkingowych nie zatrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Widziałem reklamę Kazia na lawecie w Warszawi 23.11.06, 13:41 jerzy_w11 napisał: > > Szkoda, że za szyby samochodów nie wkłada ulotek i leśnych dziadków > parkingowych nie zatrudnia. Bój się Boga! Nie podpowiadaj mu! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Ulotki PiS za szybą samochodu 23.11.06, 16:34 juz w tej kadencji wyjmowałem. Nie były to ulotki Marcinkiewicza ale jakiejś panci startującej do rady dzielnicy. Miała pecha bo razem z jej ulotką wyjąłem plik ulotek z panienkami niedwuznacznie wypiętymi - domyślam się, że właśnie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.baren Marcinkiewicz przeprasza za nocne telefony 23.11.06, 13:43 No Kaziu, to byłeś Ty? O 2 w nocy? A ja mojej starej pysk obiłem, bo myślałem że to gach do niej w nocy ... i chce pogruchać. W mordę Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 prokuratura winna sprawdzic czy z tymi nocnami 23.11.06, 13:44 telefonami nie ma zanotowanych zgonow- gdyby uslyszal ten anieli glos o polnocy to bym napewno zszedl ze strachu ze wygral!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Dzięki Bogu nie zadzwonił do Halemby 23.11.06, 13:50 Reakcja "poparcia" mogłaby zmieść genialnych strategów i wesołego Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.baren Żart nie na miejscu 23.11.06, 13:57 hummer napisał: > Reakcja "poparcia" mogłaby zmieść genialnych strategów i wesołego Kazia. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A telefony były na miejscu? 23.11.06, 14:00 mc.baren napisała: Firma mogłaby się pomylić tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A telefony były na miejscu? 23.11.06, 14:15 hummer napisał: > mc.baren napisała: > > Firma mogłaby się pomylić tak samo. znaj proporcjam mocium panie. zachowales sie jak gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A Marcinkiewicz Jak Gentelmen 23.11.06, 14:21 Widać, że nad wszystkim panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A Marcinkiewicz Jak Gentelmen 23.11.06, 15:52 hummer napisał: > Widać, że nad wszystkim panuje. szkoda ze nie potrafisz dostrzec tego ze zachowales sie jak prymityw Odpowiedz Link Zgłoś