18.11.06, 08:23
Jak zagłosuje w drugiej turze wyborów na burmistrza elektorat Grzesika i
Worwy?
55% Na Marię Polakowską
28% W ogóle nie pójdzie do urn
17% Na Kazimierza Putyrę

(To są wyniki sondażu warszawskiego gdzie walczą Gronkiewicz i Marcinkiewicz
i jest duże podobieństwo do sytuacji u nas)
Obserwuj wątek
    • wygadana Re: SONDAŻ 18.11.06, 08:47
      Myślę, że będzie u nas bardzo podobnie. Ja pójdę na wybory i zagłosuję na
      kobietę!
      • adamogo Re: SONDAŻ 18.11.06, 09:41
        Jako rodowity warszawiak <sic> krakowiak, znaczy się...no kurczę, przez j.laskowice się pogubiłem. Ok, jako rodowity gminnowiec laskowicowiec zagłosuję na Hannę sic! znaczy na Marcinkiewicza!! znaczy no kurczę, znowu nam j. laskowice namieszał. Sondaż dla Warszawy ma się do Laskowic jak poodzian do magistra. I Panie j. laskowice, proszę nie pisać głupot, bo tylko obraża pan swój nick a za tym całe miasto.
        • smg1234567 Re: SONDAŻ 18.11.06, 10:00
          Hmm... nie wiem ile osób może nie pójść na wybory, ale z tych, co pójdą to
          typuję następujące wyniki:

59% Kazimierz Putyra
          41% Maria Bożena Polakowska
          • matejkoo Re: SONDAŻ 18.11.06, 10:03
            ale wymyślacie.. co będzie to będzie i tyle.. a posty z Cyklu wygra ten czy ten.. miał wygrać Pan Worwa i co? PSTRO..
            • smg1234567 Re: SONDAŻ 18.11.06, 10:09
              Nie no wiesz... każdy może się podzielić swoim zdaniem dotyczącym na temat
              wyborów. Choćby nawet podać swoje typowania.
              • jasfinks Re: SONDAŻ 18.11.06, 16:13
                W tym sondażu najcelniejsza jest wypowiedź adamogo:

"Sondaż dla Warszawy ma się do Laskowic jak poodzian do magistra. I Panie j.
                laskowice, proszę nie pisać głupot, bo tylko obraża pan swój nick a za tym całe
                miasto..." : D

Poza tym,to jak już pisałem,dość dobrym sposobem na typowanie lub trafną ocenę
                czegoś,jest przegląd postów pisanych przez komuchów.W 99 % przypadków jest
                dokładnie odwrotnie niż oni piszą! Np poodzian w wątku założonym też przez
                czerwonego petita7 p.t. 'Worwa i długo,długo nikt"typował tak:

"Z tej listy to Worwa jest optymalny i wygra wybory na 100%."(!) : )))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka