Dodaj do ulubionych

Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne

29.11.06, 11:59
no niestety, mężczyźni to najsłabsze ogniwo ewolucji.
Obserwuj wątek
    • david_silbermann Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolita 29.11.06, 12:01
      gdyby działala sprawnie delikwent nie zszedłby prawdopodobnie na złą drogę,
      ustawodawstwo nie dopusciłoby do rozwodu a co najważnmiejsze gdyby IV RP w
      pełnej krasie nastała wczesniej, to na pewno mordercy nie udałoby się kupić
      broni !
      • lambert77 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 12:06
        powiedz mi, że twój post to wynik zboczonego poczucia humoru że to sarkazm
        ironia :)
        weź mnie uspokój i napisz, że to tylko prowokacja
        • plmlp Bycia psycholem nie wybiera się, niestety. 29.11.06, 12:10
          .
          • hiob102 ++Min. Sprawiedliwości tonie w listach wariatów++ 29.11.06, 16:54
            Nie dziwi mnie to.
            • carlos4444 Re: ++Min. Sprawiedliwości tonie w listach wariat 29.11.06, 22:37
              Ciągnie swój do swego... Jak to ktoś powiedział - Ziobro ma szaleństwo w oczach.
              Tu to było dobrze opisane: www.zbigniewziobro.org/content/view/13/18/
              • krwawy.zenek ponad 90% listów do ministra pochodzi od 30.11.06, 12:22
                osób niezrównoważonych psychicznie.
                Po objęciu urzędu ministra przez Ziobrę liczba listów do niego wzrosła
                pięciokrotnie. Wcześniej około 80% przychodzących do MS listów pochodziło od
                osób ewidentnie niezrównoważonych psychicznie (co nie zwalniało jednak z ich
                czytania, bo niekiedy i ktoś taki może być ofiarą jakiegoś bezprawia - nie
                wolno tego z góry wykluczać). Trudno szacować, jaki jest obecnie odsetek takich
                listów, ale można się obawiać, że znacznie ponad 90%
                • samochodowiec Ewuniu zastanów sie dobrze.Jak bedziesz mi 30.11.06, 12:38
                  utrudniała kontakty z naszym dzieckiem...

"history repeats itself"

• prezzzes Forum...? 29.11.06, 16:42
          Zazdroszczę, że jeszcze umiesz się przejmować treścią postów na forach :)
      • behemot68 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 12:15
        Zdziwicie się redaktorzy i czytelnicy, ale więzy powinowactwa nie ulegają rozwiązaniu w przypadku rozwodu. Nie ma zatem byłego zięcia, i byłej teściowej zwłaszcza :)
        • polska_baba Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życie 29.11.06, 12:42
          To prawda, wg polskiego prawa po rozwodzie nie ma się już żony czy męża, ale
          nadal ma się teściową, teścia, szwagra, szwgierke itp.
          • rmaciej1983 Umierać, nie żyć 29.11.06, 13:42
            :D
          • tom_aszek Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 15:55
            polska_baba napisała:

> wg polskiego prawa po rozwodzie nie ma się już żony czy męża, ale
            > nadal ma się teściową, teścia, szwagra, szwgierke itp.

A jeśli się ożeni drugi raz (lub drugi raz wyjdzie za mąż), to ma się nawet dwie
            teściowe... I to zgodne z prawem???
            • nad_morzem Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 16:18
              Może mieć i 10 teściowych zgodnie z prawem i nie ma w tym nic nadzwyczajnego.
              Nie można mieć dwóch żon. Na teściowe nie ma limitu. Tak jest w przypadku
              rozwodu (rozwiódł się z żoną), a także ew. śmierci żony (nia ma żony,
              została "pełnoprawna" teściowa).
              Ot co.
              • tim7 Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 16:21
                Można mieć nawet 10 teściowych? To jakiś koszmar...
                • przprz Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 30.11.06, 09:50
                  > Można mieć nawet 10 teściowych? To jakiś koszmar...

Tak jest, to jest największa kara za rozwody... :D

...szczególnie, że matka byłej żony (nadal teściowa) z pewnością jest jeszcze
                  mniej przychylnie nastawiona do byłego męża swojej córki (za to nadal zięcia)...
      • maxlowe11 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 17:02

Jakzez daleko jeszcze polskiej demokracji do Izraela - tam broni zabojca
        Icchaka Rabina nie mogl jej kupic na ulicy, dlatego mu ja dano.
        Swoja droga, u nas, to nie wina III RP, tylko Ziobry - wiedzial co sie
        dzieje na Brodnie i nic nie zrobil. Teraz SLD powinno wniesc wniosek
        o postawienie go przed Trybunalem Stanu. Zadowolonys david? Szalom.
    • maureen2 Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:01
      do czego prowadzi utrudnianie ojcu kontaktów z dzieckiem po rozwodzie
      • polska_baba Wzorowy ojciec - kryminalista, pijak i psychol 29.11.06, 12:33
        Jeżeli rzeczywiście utrudniano mu kontakty z dzieckiem, to chyba słusznie w
        świetle tego, co zrobił i co w tym artykule o nim napisano.
        Zdarza się, że matki utrudniają dzieciom kontakty z ojcem, odgrywając się w ten
        sposób na swoich byłych mężach, mężczyźni zresztą nie są lepsi - ich
        specjalnością jest niepłacenie alimentów, wykłócanie się w sądach o każdy grosz
        dla dziecka, zastępowanie zwykłego codziennego uczestniczenia w życiu dziecka
        organizowaniem okazjonalnych rozrywek, co prowadzi do sytuacji - zła mamusia
        każe odrabiać lekcje i sprzątać pokój, a dobry tatuś kupuje prezenty, stawia
        kino i lody.
        Nie każdy ojciec, któremu matka utrudnia dostęp do dziecka, zasługuje na ten dostęp.
        • bespowrotnie niechce bronić tych pseudo ojców 29.11.06, 19:56
          , ale zauważ ze Ojcowie prędzej doprowadzą do skrajnej biedy matkę z dziećmi
          zeby tylko ich rozdzielić (np. przez niepłacenie alimentów), niż dostaną
          rzeczywistą równoprawność do swoich dzieci... Taka jest nierówność w stosowaniu
          prawa i ona sprawia ze często że nie mają wyboru jak tylko dąrzyć drogą
          niszczenia, drogą pokoju prędzej doprowadzą do ponownego związku z matką dzieci
          niż do swoich praw w polskich sądach...

Ja sam znam faceta, który zaraz jak tylko wiedział ze małżeństwo się rozwali i
          tego nic nie utrzyma. To szybko kombinował, kredyt, wyprowadzenie kasy ze
          małżeństwa i zostawienie po małżeństwie tylko długów. Kobieta spłaca i nie ma
          jak utrzymywać dzieci, facet swoje już spłacił, ale alimenty to tylko skromne
          płaci bo uważa ze matka pije itd, i że to idzie na alkohol, niebawem sąd odda mu
          dzieci... zgodnie z prawem i "dobrem dzieci", prawo pozwala facetom tylko na
          brutalne metody bo wszystkie inne są nieskuteczne...
        • watrobkaw Re: Wzorowy ojciec - kryminalista, pijak i psycho 29.11.06, 20:10
          Nie rozumiem jak można strzelać do własnego dziecka? Ja za swoje dziecko gotów
          byłbym życie poświęcić gdyby było trzeba. Nie umiem sobie tego wytłumaczyć tego
          czynu w żaden racjonalny sposób. Chyba że był pod wpływem narkotyków i nie
          kontrolował tego co robi.... To jest straszne jesli rodzice pozzbawiają własne
          dziecko życia lub, jak często się słyszy maltretują je. Przecież zwierzęta
          nawet tego nie robią, a często siebie narażają żeby swoje potomstwo obronić
          przed niebezpieczeństwem. Najgorsze jest to, że co raz częściej okrutne czyny
          popełniają dzieci. Gdzieś ginie u nich wrażliwość. Czyżby to nadchodził
          zmierzch ziemskiej cywilizacji?
      • sigma_elblag Re: Desperat z Bródna... bzdura 29.11.06, 12:36
        maureen2 napisała:

> do czego prowadzi utrudnianie ojcu kontaktów z dzieckiem po rozwodzie

utrudnianie kontaktow prowadzi Twoim zdaniem do morderstwa wlasnego dziecka?
        Twoim zdaniem matka powinna umozliwic ojcu przejawiajacemu zachowania patologiczne-
        -kierujacemu po pijanemu samochod, awanturujacemu sie, posiadajacemu nielegalnie
        bron :) jak sie okazalo <nie kazdy z nas ma takie znajomosci, by moc
        zorganizowac sobie bron>-
        -kontakt z dzieckiem?

nigdy nie pozwolilabym niweczyc moich staran wychowawczych kontaktami mojego
        dziecka z osobami patologicznymi - to bylaby krzywda wyrzadzona dziecku...

patrzac z drugiej strony: jestem ojcem dziecka, czuje sie pokrzywdzony, jego
        matki nie lubie, tesciowej tym bardziej, mam placic alimenty na dziecko a nie
        moge sie z nim spotykac...

tylko czy kochajacy ojciec zabija swoje dziecko dlatego, ze nie moze sie z nim
        widziec? przypomina mi sie historia Salomona...

Kochajaca matka odda swoje dziecko drugiej, byleby zylo i bylo szczesliwe...
        obojetna matka bedzie walczyc o swoje nie przejmujac sie losem dziecka.

to byl zwykly egoista nie wart tego by byc ojcem - jego czyny to jedynie
        potwierdzily...
      • grabal Wiesz to z autopsji, mądralo? 30.11.06, 09:04
        A co twemu tatulkowi też ktos kontaktów z tobą wzbraniał i dlatego mamuśkę
        tylko odstrzelił, a ciebie, niebożę już nie zdążył. Wielka szkoda. Jednego
        obrońcę psycholi i morderców dzieci byłoby mniej. Ale może jeszcze nie wszystko
        stracone.
    • stoova Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:03
      za to zarabiają lepiej
    • lambert77 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:07
      :) widać, że masz za długi łańcuch bo sięgnął z kuchni aż do kompa
    • zhk Napiszcie co było w tych listach.... 29.11.06, 12:20
      A nie takie pierdoły....
    • x-man66 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:24
      Widać, ze na Tobie śmierć trojga ludzi nie robi wrażenia, a wręcz przeciwnie
      pozwala udowodnić Twoja dowolna tezę.
      No cóż - zdarza się ewolucji wracać do koncepcji homo sapiens neandertalensis
      komputentis.
    • hipotamica długo nad tym myślałaś? 29.11.06, 12:25
      wykreśl sobie warszawiankę z nicka bo wstyd robisz jak beret...
      • ufo54 Re: długo nad tym myślałaś? 29.11.06, 12:42
        hipotamica napisała:
        > wykreśl sobie warszawiankę z nicka bo wstyd robisz jak beret...

Masz rację. To nie warszawianka. Mieszka w gminie popegieerowskiej, ostatnio
        zrobiła zaocznie maturę (razem z R. Beger), dostała pracę w gminie bo wójt to
        jej chrzestny, ma pomalowane paznokcie żeby nie było widać, że pod lakierem
        brud i ostatnio się ubiega się o członkostwo w gminnej komórce feministycznej
        (mąż ją nadal bija). W ramach ubiegania się o to członkostwo dostała zadanie
        egzaminacyjne. Z gminnego komputera napluć na facetów na forum. Robi co może
        biedaczka. W następnej kadencji będzie kandydowała do sejmu z listy chamoobrony.
        Proste?

==========================================================================
        ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą!
    • xxxxyyyyzzzz Tak pisza kobiety nieatrakcyjne. 29.11.06, 12:36
      .
    • senteno Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:38
      Choć jestem mężczyzną, to niestety muszę przyznać, że w tym stwierdzeniu jest
      sporo racji. A na marginesie: co to się porobiło; byle konflikt trzeba od razu
      rozwiązywać przy użyciu pistoletu. Bić, zabić, nawet niewinne dziecko. Zgroza!!!
      • maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:50
        to nie była kłótnia o drobiazg,tylko dlugotrwały konflikt
        • betasz Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:32
          maureen2 napisała:

> to nie była kłótnia o drobiazg,tylko dlugotrwały konflikt

Chcesz przez to powiedzieć, że go usprawiedliwiasz?!

Ps. dobrze, że w Polsce nie każdy ma dostęp do broni. Bóg raczy wiedzieć ile
          idiotów rozwiązywałoby w ten sposób swoje problemy.
          • maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:35
            a ilu zniechęciłoby to do tworzenia problemów
            • nessie-jp Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 14:12
              > a ilu zniechęciłoby to do tworzenia problemów

Na przykład matkę, której "tatuś" mógłby codziennie grozić bronią palną?
              Przystawiając np. naładowany pistolet do główki dziecka?

Puknijcie się w czółka, wy wszyscy zwolennicy powszechnej dostępności do
              narzędzi mordu.
              • dorsai68 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:43
                nessie-jp napisała:

> Puknijcie się w czółka, wy wszyscy zwolennicy powszechnej dostępności do
                > narzędzi mordu.
                >

Kolego fakt, że prawo do posiadania broni jest reglamentowane, nie oznacza, że broń palna jest niedostępna, czego straszliwym przykładem jest opisany w art. przypadek.
                Z resztą, nawet gdyby czarny rynek nie był tak rozwnięty jak u nas, to przez ponad dwa tysiące lat człowiek wynalazł tak wiele sposobów na pozbawianie życia bliźnich, że taki desperat z powodzeniem poradziłby sobie i bez pistoletu.
                • nessie-jp Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 20:06
                  Może przeoczyłeś kolego fakt, że mój post jest odpowiedzią na twierdzenie, że
                  powszechny dostęp do broni palnej "zniechęciłby wielu do tworzenia problemów"...

Naprawdę uważasz, że gdyby ów tatuś mógł posiadać pistolet w glorii prawa, to
                  nie terroryzowałby nim żony i dziecka?

Powszechny dostęp do broni palnej może co najwyżej ułatwić życie nastolatkom
                  planującym zmasakrować swoją klasę szkolną albo innym psychopatom. Zawsze
                  łatwiej podebrać tatusiowi legalny pistolet niż szukać dojścia do handlarza
                  bronią. Prawda? A teraz pomyśl, ilu gó..arzy NIE napadło na swoją klasę wraz z
                  nauczycielką tylko dlatego, że nie mieli łatwego dostępu do broni palnej. Napaść
                  z gazrurką na 30 osób to jednak co innego. Nie tak spektakularne.
                  • krwawy.zenek Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 20:32
                    Zgadzam się z Tobą
    • galrafal Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:37
      A Kopernik też była kobietą..........hiehiehie
    • rmaciej1983 Biedny facet 29.11.06, 13:41
      Biedny facet :P.
      • ppo Pewnie, że biedny! Bogaty by tego nie zrobił! 30.11.06, 01:18
        Nie słyszałem nigdy o bogatym, który zrobiłby coś takiego. Wszystkie tego typu
        sprawy dotyczyły zawsze biedoty i patologii.
    • stemp10 Czy nie wystarczyłoby aby sam się palnął 29.11.06, 13:44
      Co winne to 2 letnie dziecko.
      • ufo54 Problem wrażliwego frajera 29.11.06, 15:16
        stemp10 napisał:
        > Co winne to 2 letnie dziecko.

Problem wrażliwego frajera. A kto powiedział, że mordują tylko winnych?

==========================================================================
        ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą!
    • zapytaniaznak Dziecka szkoda... 29.11.06, 13:49
      Pieprzycie tu o III RP, o nie-byłej teściowej, a mnie jest szkoda tego dziecka.
      Czemu ono było winne ???
      Jestem w stanie zrozumieć (MIMO, ŻE NIE AKCEPTUJĘ) pretensje do żony, teściowej,
      itd. Nawet zabójstwo.

Ale czego on chciał od dziecka?!
      • saikokila Re: Dziecka szkoda... 29.11.06, 14:32
        zapytaniaznak napisał:

> Pieprzycie tu o III RP, o nie-byłej teściowej, a mnie jest szkoda tego dziecka.
        > Czemu ono było winne ???
        > Jestem w stanie zrozumieć (MIMO, ŻE NIE AKCEPTUJĘ) pretensje do żony, teściowej
        > ,
        > itd. Nawet zabójstwo.
        >
        > Ale czego on chciał od dziecka?!

Wiele osób nie lubi dzieci. Albo uważa, że dziecko mniej warte bo mniej w nie
        społeczeństwo zainwestowało. A może facet uznał siebie za takie dno, że
        postanowił uwolnić świat od swoich genów. Mógł być też psychicznie chory, w
        kraju gdzie się tyle pije o takiego nie trudno.
      • krwawy.zenek szkoda czasu na takie egzaltowane dyskusje 29.11.06, 15:09
        Niczego nie "chciał". Przecież to klasyczny przypadek tzw. "samobójstwa
        rozszerzonego". Co sprawia, że większa część tej dyskusji jest zupełnie bez
        sensu.

• gekon1979 ciekawe czy Ziobro przeczytal list?? 29.11.06, 14:32

• mojeon Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 14:33
      warszawianka to ty jestes najslabszym ogniwem , biedactwo...
    • box2007 do jakiego stanu może doprowadzić żona i teściowa 29.11.06, 15:04
      to jest skrajny przypadek godny potępienia ale niejedna teściowa i żona może do
      tego stopnia zdołować mężczyznę, nie zawsze jest to wina jednej strony!!
      • gornik_w_kownie Re: do jakiego stanu może doprowadzić żona i teśc 29.11.06, 15:16
        box2007 napisał:

> to jest skrajny przypadek godny potępienia ale niejedna teściowa i żona może do
        >
        > tego stopnia zdołować mężczyznę, nie zawsze jest to wina jednej strony!!
        nie p... pacnie.

przecież już był po rozwodzie; mógł sobie lepszą poszukać
        babka miała pecha się się z psycholem związała...
        normalny człowiek nie kupuje raka, nie pisze listu do ministra
    • rudy_rudolf list do Ziobry? 29.11.06, 15:17
      chyba tragiczniej u nas jest ze sluzba zdrowia niz z wymiarem sprawiedliwosci...

wyróżnij się z tłumu www.asiaq.pl/
      • krwawy.zenek zawsze to bratnia dusza 29.11.06, 16:11
    • beaude Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopatki!! 29.11.06, 15:49
      Dość lekceważenia prawa ojca do kontaktu przy zachowaniu prawa do dojenia go z
      kasy. Dość kretyńskiego prawa, że studiujący dziennie po 18 roku dostają
      alimenty na studia do 26 roku życia! Dość życia byłych żon z alimentów na
      dzieci! Załóżmy poważny medialny ruch, który na podstawie rozpaczy tego
      mężczyzny, wywalczy dla wszystkich REALIZOWANIE podstawowego prawa do kontaktu
      z dziećmi wbrew temu co sądzą ich psychopatyczne matki. Mój adres
      1m3k@interia.pl Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też
      bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus
      • tom_aszek Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 29.11.06, 15:58
        beaude napisał:

> Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też
        > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus

JAK MOŻESZ PISAĆ COŚ TAKIEGO?!
      • koloratura1 Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 29.11.06, 17:25
        beaude napisał:

> Dość lekceważenia prawa ojca do kontaktu przy zachowaniu prawa do dojenia go z
        > kasy. Dość kretyńskiego prawa, że studiujący dziennie po 18 roku dostają
        > alimenty na studia do 26 roku życia! Dość życia byłych żon z alimentów na
        > dzieci! Załóżmy poważny medialny ruch,

Do tego momentu nawet budziłeś moją - jeśli nie - sympatię, to chociaż
        zrozumienie...

> który na podstawie rozpaczy tego
        > mężczyzny, wywalczy dla wszystkich REALIZOWANIE podstawowego prawa do kontaktu
        > z dziećmi wbrew temu co sądzą ich psychopatyczne matki.

W tym momencie moja sympatia / zrozumienie zaczęły się chwiać...

> Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też
        > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus

Od tej chwili zaczęłam Cię uważać za psychopatę, porównywalnego z "bohaterem"
        artykułu.

Wyrazy współczucia i życzenia jak najszybszego kontaktu z psychiatrą.
        We własnym interesie...
      • ppo Schowaj się, alimenciarzu! 30.11.06, 01:24
        Tacy jak ty brzydzą mnie niemiłosiernie. To niby jakaś straszna kara pomagać
        dziecku finansowo na studiach? Powinieneś sam chcieć finasować studia własnego
        dziecka. Ciebie pewnie rodzice wykopali z domu w dniu osiemnastych urodzin, co?
        Puknij się w łeb, zanim coś palniesz!

>Może też
        > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi

Co, zabiłbyś własne dziecko? Chory jesteś! Powinni cię wsadzić za ten tekst. I
        kto wie, czy nie wsadzą...
      • grabal Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 30.11.06, 09:13
        Milcz, koleś, nie mam słów, aby skomentowac twego posta. I lecz się, póki nie
        jest za pózno.
        A ty w ogóle wiesz co to być ojcem? Nie sądzę.
    • czaromir trafny wniosek 29.11.06, 16:00
      Szybko i blyskotliwie sformulowany.

Szacunek.

• tom_aszek Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:01
      Warszawianko, nie zauważyłem, żebyś pod artykułami o matkach zostawiających
      swoje niemowlęta w śmietnikach lub wyrzucających przez okna pisała podobnie o
      kobietach...
    • jerzy-j Wojciech K. z Bródna - czy tylko mi się od razu... 29.11.06, 16:14
      .... skojarzyło z Kowalczykiem ? :)
    • wyksztalciuch minister ma niezłych kolegów... 29.11.06, 16:18
      Pożegnalne listy zostawia sie tylko do najlepszych kumpli...
    • frred Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:27
      warszawianka_jedna napisała:

> no niestety, mężczyźni to najsłabsze ogniwo ewolucji.

Skoro "ogniwo", to znaczy, że uważasz, że w ewolucji jest coś po nas. Pytanie
      co, bo wredne radykalne feministki na pewno są od innej małpy (typuję, że od
      pawiana).

A przede wszystkim, to Twój post jest niestosowny - wiadomość dotyczy śmierci 3
      osób i takie wycieczki akurat w tej sprawie powinnaś sobie darować.
    • lupus_yonderboy Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:35
      Popłacz się teraz warszawianko,
      jakby to była kobieta, to jęczałabyś jaka ona biedna musiała być.
      To, że facet zastrzelił ją i dziecko to tragedia jej i jego rodziny, nie Twoje
      pole do popisu.
      buziaki i tymczasem
      • warszawianka_jedna Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:58
        lupus_yonderboy napisał:

> Popłacz się teraz warszawianko,

żebyś wiedział, że łzy napłynęły mi do oczu kiedy o tym usłyszałam.

Facet zaplanował tę zbrodnie, chciał zabić dziecko i matkę i to zrobił.
        3 kule rozerwały małe ciałko na strzępy
        Dlaczego?
        bo był za głupi, żeby swoje problemy rozwiązać w racjonalny sposób?
        bo chciał, żeby znienawidzona teściowa cierpiała do końca życia?
        bo albo JA albo nikt?
        • koloratura1 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 17:35
          warszawianka_jedna napisała:

>
          > Facet zaplanował tę zbrodnie, chciał zabić dziecko i matkę i to zrobił.
          > 3 kule rozerwały małe ciałko na strzępy
          > Dlaczego?
          > bo był za głupi, żeby swoje problemy rozwiązać w racjonalny sposób?
          > bo chciał, żeby znienawidzona teściowa cierpiała do końca życia?
          > bo albo JA albo nikt?

Ja uważam, że to był chory człowiek, być może w ostatnim stadium choroby
          alkoholowej.

Jako-tako normalny nie zatrzeliłby własnego dziecka.
          • ufo54 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 17:38
            Ja uważam, że to był chory człowiek, być może w ostatnim stadium choroby
            alkoholowej.

Pomyśl, czy zwykły chory psychicznie ale nie na chorobę alkoholową nie zrobiłby
            tego?
            • maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 30.11.06, 13:02
              jeżeli zabiłby żonę,siebie, to jaki los czekalby dziecko ? Dziecko tatusia
              ktory zabił mamusię, w obcych rękach ? Zamknął sprawę definitywnie. Może
              matka gnębiła go nowymi alimentami,na ktore nie miał ?
              Dlaczego zaraz chory psychicznie,psychopata ? Zwykli ludzie też tak robią,
              "odrażający,brudni,żli" - to tylko schematy lansowane w mediach przez niektó-
              rych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka