warszawianka_jedna 29.11.06, 11:59 no niestety, mężczyźni to najsłabsze ogniwo ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
david_silbermann Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolita 29.11.06, 12:01 gdyby działala sprawnie delikwent nie zszedłby prawdopodobnie na złą drogę, ustawodawstwo nie dopusciłoby do rozwodu a co najważnmiejsze gdyby IV RP w pełnej krasie nastała wczesniej, to na pewno mordercy nie udałoby się kupić broni ! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 12:06 powiedz mi, że twój post to wynik zboczonego poczucia humoru że to sarkazm ironia :) weź mnie uspokój i napisz, że to tylko prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 ++Min. Sprawiedliwości tonie w listach wariatów++ 29.11.06, 16:54 Nie dziwi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: ++Min. Sprawiedliwości tonie w listach wariat 29.11.06, 22:37 Ciągnie swój do swego... Jak to ktoś powiedział - Ziobro ma szaleństwo w oczach. Tu to było dobrze opisane: www.zbigniewziobro.org/content/view/13/18/ Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek ponad 90% listów do ministra pochodzi od 30.11.06, 12:22 osób niezrównoważonych psychicznie. Po objęciu urzędu ministra przez Ziobrę liczba listów do niego wzrosła pięciokrotnie. Wcześniej około 80% przychodzących do MS listów pochodziło od osób ewidentnie niezrównoważonych psychicznie (co nie zwalniało jednak z ich czytania, bo niekiedy i ktoś taki może być ofiarą jakiegoś bezprawia - nie wolno tego z góry wykluczać). Trudno szacować, jaki jest obecnie odsetek takich listów, ale można się obawiać, że znacznie ponad 90% Odpowiedz Link Zgłoś
samochodowiec Ewuniu zastanów sie dobrze.Jak bedziesz mi 30.11.06, 12:38 utrudniała kontakty z naszym dzieckiem... "history repeats itself" Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Forum...? 29.11.06, 16:42 Zazdroszczę, że jeszcze umiesz się przejmować treścią postów na forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 12:15 Zdziwicie się redaktorzy i czytelnicy, ale więzy powinowactwa nie ulegają rozwiązaniu w przypadku rozwodu. Nie ma zatem byłego zięcia, i byłej teściowej zwłaszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życie 29.11.06, 12:42 To prawda, wg polskiego prawa po rozwodzie nie ma się już żony czy męża, ale nadal ma się teściową, teścia, szwagra, szwgierke itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 15:55 polska_baba napisała: > wg polskiego prawa po rozwodzie nie ma się już żony czy męża, ale > nadal ma się teściową, teścia, szwagra, szwgierke itp. A jeśli się ożeni drugi raz (lub drugi raz wyjdzie za mąż), to ma się nawet dwie teściowe... I to zgodne z prawem??? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 16:18 Może mieć i 10 teściowych zgodnie z prawem i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Nie można mieć dwóch żon. Na teściowe nie ma limitu. Tak jest w przypadku rozwodu (rozwiódł się z żoną), a także ew. śmierci żony (nia ma żony, została "pełnoprawna" teściowa). Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 29.11.06, 16:21 Można mieć nawet 10 teściowych? To jakiś koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
przprz Re: Zgadza się - teściowa zostaje już na całe życ 30.11.06, 09:50 > Można mieć nawet 10 teściowych? To jakiś koszmar... Tak jest, to jest największa kara za rozwody... :D ...szczególnie, że matka byłej żony (nadal teściowa) z pewnością jest jeszcze mniej przychylnie nastawiona do byłego męża swojej córki (za to nadal zięcia)... Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Tragedia na Bródnie - winna III Rzeczpospolit 29.11.06, 17:02 Jakzez daleko jeszcze polskiej demokracji do Izraela - tam broni zabojca Icchaka Rabina nie mogl jej kupic na ulicy, dlatego mu ja dano. Swoja droga, u nas, to nie wina III RP, tylko Ziobry - wiedzial co sie dzieje na Brodnie i nic nie zrobil. Teraz SLD powinno wniesc wniosek o postawienie go przed Trybunalem Stanu. Zadowolonys david? Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:01 do czego prowadzi utrudnianie ojcu kontaktów z dzieckiem po rozwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Wzorowy ojciec - kryminalista, pijak i psychol 29.11.06, 12:33 Jeżeli rzeczywiście utrudniano mu kontakty z dzieckiem, to chyba słusznie w świetle tego, co zrobił i co w tym artykule o nim napisano. Zdarza się, że matki utrudniają dzieciom kontakty z ojcem, odgrywając się w ten sposób na swoich byłych mężach, mężczyźni zresztą nie są lepsi - ich specjalnością jest niepłacenie alimentów, wykłócanie się w sądach o każdy grosz dla dziecka, zastępowanie zwykłego codziennego uczestniczenia w życiu dziecka organizowaniem okazjonalnych rozrywek, co prowadzi do sytuacji - zła mamusia każe odrabiać lekcje i sprzątać pokój, a dobry tatuś kupuje prezenty, stawia kino i lody. Nie każdy ojciec, któremu matka utrudnia dostęp do dziecka, zasługuje na ten dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie niechce bronić tych pseudo ojców 29.11.06, 19:56 , ale zauważ ze Ojcowie prędzej doprowadzą do skrajnej biedy matkę z dziećmi zeby tylko ich rozdzielić (np. przez niepłacenie alimentów), niż dostaną rzeczywistą równoprawność do swoich dzieci... Taka jest nierówność w stosowaniu prawa i ona sprawia ze często że nie mają wyboru jak tylko dąrzyć drogą niszczenia, drogą pokoju prędzej doprowadzą do ponownego związku z matką dzieci niż do swoich praw w polskich sądach... Ja sam znam faceta, który zaraz jak tylko wiedział ze małżeństwo się rozwali i tego nic nie utrzyma. To szybko kombinował, kredyt, wyprowadzenie kasy ze małżeństwa i zostawienie po małżeństwie tylko długów. Kobieta spłaca i nie ma jak utrzymywać dzieci, facet swoje już spłacił, ale alimenty to tylko skromne płaci bo uważa ze matka pije itd, i że to idzie na alkohol, niebawem sąd odda mu dzieci... zgodnie z prawem i "dobrem dzieci", prawo pozwala facetom tylko na brutalne metody bo wszystkie inne są nieskuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
watrobkaw Re: Wzorowy ojciec - kryminalista, pijak i psycho 29.11.06, 20:10 Nie rozumiem jak można strzelać do własnego dziecka? Ja za swoje dziecko gotów byłbym życie poświęcić gdyby było trzeba. Nie umiem sobie tego wytłumaczyć tego czynu w żaden racjonalny sposób. Chyba że był pod wpływem narkotyków i nie kontrolował tego co robi.... To jest straszne jesli rodzice pozzbawiają własne dziecko życia lub, jak często się słyszy maltretują je. Przecież zwierzęta nawet tego nie robią, a często siebie narażają żeby swoje potomstwo obronić przed niebezpieczeństwem. Najgorsze jest to, że co raz częściej okrutne czyny popełniają dzieci. Gdzieś ginie u nich wrażliwość. Czyżby to nadchodził zmierzch ziemskiej cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_elblag Re: Desperat z Bródna... bzdura 29.11.06, 12:36 maureen2 napisała: > do czego prowadzi utrudnianie ojcu kontaktów z dzieckiem po rozwodzie utrudnianie kontaktow prowadzi Twoim zdaniem do morderstwa wlasnego dziecka? Twoim zdaniem matka powinna umozliwic ojcu przejawiajacemu zachowania patologiczne- -kierujacemu po pijanemu samochod, awanturujacemu sie, posiadajacemu nielegalnie bron :) jak sie okazalo <nie kazdy z nas ma takie znajomosci, by moc zorganizowac sobie bron>- -kontakt z dzieckiem? nigdy nie pozwolilabym niweczyc moich staran wychowawczych kontaktami mojego dziecka z osobami patologicznymi - to bylaby krzywda wyrzadzona dziecku... patrzac z drugiej strony: jestem ojcem dziecka, czuje sie pokrzywdzony, jego matki nie lubie, tesciowej tym bardziej, mam placic alimenty na dziecko a nie moge sie z nim spotykac... tylko czy kochajacy ojciec zabija swoje dziecko dlatego, ze nie moze sie z nim widziec? przypomina mi sie historia Salomona... Kochajaca matka odda swoje dziecko drugiej, byleby zylo i bylo szczesliwe... obojetna matka bedzie walczyc o swoje nie przejmujac sie losem dziecka. to byl zwykly egoista nie wart tego by byc ojcem - jego czyny to jedynie potwierdzily... Odpowiedz Link Zgłoś
grabal Wiesz to z autopsji, mądralo? 30.11.06, 09:04 A co twemu tatulkowi też ktos kontaktów z tobą wzbraniał i dlatego mamuśkę tylko odstrzelił, a ciebie, niebożę już nie zdążył. Wielka szkoda. Jednego obrońcę psycholi i morderców dzieci byłoby mniej. Ale może jeszcze nie wszystko stracone. Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:03 za to zarabiają lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:07 :) widać, że masz za długi łańcuch bo sięgnął z kuchni aż do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Napiszcie co było w tych listach.... 29.11.06, 12:20 A nie takie pierdoły.... Odpowiedz Link Zgłoś
x-man66 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:24 Widać, ze na Tobie śmierć trojga ludzi nie robi wrażenia, a wręcz przeciwnie pozwala udowodnić Twoja dowolna tezę. No cóż - zdarza się ewolucji wracać do koncepcji homo sapiens neandertalensis komputentis. Odpowiedz Link Zgłoś
hipotamica długo nad tym myślałaś? 29.11.06, 12:25 wykreśl sobie warszawiankę z nicka bo wstyd robisz jak beret... Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: długo nad tym myślałaś? 29.11.06, 12:42 hipotamica napisała: > wykreśl sobie warszawiankę z nicka bo wstyd robisz jak beret... Masz rację. To nie warszawianka. Mieszka w gminie popegieerowskiej, ostatnio zrobiła zaocznie maturę (razem z R. Beger), dostała pracę w gminie bo wójt to jej chrzestny, ma pomalowane paznokcie żeby nie było widać, że pod lakierem brud i ostatnio się ubiega się o członkostwo w gminnej komórce feministycznej (mąż ją nadal bija). W ramach ubiegania się o to członkostwo dostała zadanie egzaminacyjne. Z gminnego komputera napluć na facetów na forum. Robi co może biedaczka. W następnej kadencji będzie kandydowała do sejmu z listy chamoobrony. Proste? ========================================================================== ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą! Odpowiedz Link Zgłoś
senteno Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:38 Choć jestem mężczyzną, to niestety muszę przyznać, że w tym stwierdzeniu jest sporo racji. A na marginesie: co to się porobiło; byle konflikt trzeba od razu rozwiązywać przy użyciu pistoletu. Bić, zabić, nawet niewinne dziecko. Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 12:50 to nie była kłótnia o drobiazg,tylko dlugotrwały konflikt Odpowiedz Link Zgłoś
betasz Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:32 maureen2 napisała: > to nie była kłótnia o drobiazg,tylko dlugotrwały konflikt Chcesz przez to powiedzieć, że go usprawiedliwiasz?! Ps. dobrze, że w Polsce nie każdy ma dostęp do broni. Bóg raczy wiedzieć ile idiotów rozwiązywałoby w ten sposób swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:35 a ilu zniechęciłoby to do tworzenia problemów Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 14:12 > a ilu zniechęciłoby to do tworzenia problemów Na przykład matkę, której "tatuś" mógłby codziennie grozić bronią palną? Przystawiając np. naładowany pistolet do główki dziecka? Puknijcie się w czółka, wy wszyscy zwolennicy powszechnej dostępności do narzędzi mordu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:43 nessie-jp napisała: > Puknijcie się w czółka, wy wszyscy zwolennicy powszechnej dostępności do > narzędzi mordu. > Kolego fakt, że prawo do posiadania broni jest reglamentowane, nie oznacza, że broń palna jest niedostępna, czego straszliwym przykładem jest opisany w art. przypadek. Z resztą, nawet gdyby czarny rynek nie był tak rozwnięty jak u nas, to przez ponad dwa tysiące lat człowiek wynalazł tak wiele sposobów na pozbawianie życia bliźnich, że taki desperat z powodzeniem poradziłby sobie i bez pistoletu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 20:06 Może przeoczyłeś kolego fakt, że mój post jest odpowiedzią na twierdzenie, że powszechny dostęp do broni palnej "zniechęciłby wielu do tworzenia problemów"... Naprawdę uważasz, że gdyby ów tatuś mógł posiadać pistolet w glorii prawa, to nie terroryzowałby nim żony i dziecka? Powszechny dostęp do broni palnej może co najwyżej ułatwić życie nastolatkom planującym zmasakrować swoją klasę szkolną albo innym psychopatom. Zawsze łatwiej podebrać tatusiowi legalny pistolet niż szukać dojścia do handlarza bronią. Prawda? A teraz pomyśl, ilu gó..arzy NIE napadło na swoją klasę wraz z nauczycielką tylko dlatego, że nie mieli łatwego dostępu do broni palnej. Napaść z gazrurką na 30 osób to jednak co innego. Nie tak spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 20:32 Zgadzam się z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
galrafal Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 13:37 A Kopernik też była kobietą..........hiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Pewnie, że biedny! Bogaty by tego nie zrobił! 30.11.06, 01:18 Nie słyszałem nigdy o bogatym, który zrobiłby coś takiego. Wszystkie tego typu sprawy dotyczyły zawsze biedoty i patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Czy nie wystarczyłoby aby sam się palnął 29.11.06, 13:44 Co winne to 2 letnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Problem wrażliwego frajera 29.11.06, 15:16 stemp10 napisał: > Co winne to 2 letnie dziecko. Problem wrażliwego frajera. A kto powiedział, że mordują tylko winnych? ========================================================================== ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą! Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Dziecka szkoda... 29.11.06, 13:49 Pieprzycie tu o III RP, o nie-byłej teściowej, a mnie jest szkoda tego dziecka. Czemu ono było winne ??? Jestem w stanie zrozumieć (MIMO, ŻE NIE AKCEPTUJĘ) pretensje do żony, teściowej, itd. Nawet zabójstwo. Ale czego on chciał od dziecka?! Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Dziecka szkoda... 29.11.06, 14:32 zapytaniaznak napisał: > Pieprzycie tu o III RP, o nie-byłej teściowej, a mnie jest szkoda tego dziecka. > Czemu ono było winne ??? > Jestem w stanie zrozumieć (MIMO, ŻE NIE AKCEPTUJĘ) pretensje do żony, teściowej > , > itd. Nawet zabójstwo. > > Ale czego on chciał od dziecka?! Wiele osób nie lubi dzieci. Albo uważa, że dziecko mniej warte bo mniej w nie społeczeństwo zainwestowało. A może facet uznał siebie za takie dno, że postanowił uwolnić świat od swoich genów. Mógł być też psychicznie chory, w kraju gdzie się tyle pije o takiego nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek szkoda czasu na takie egzaltowane dyskusje 29.11.06, 15:09 Niczego nie "chciał". Przecież to klasyczny przypadek tzw. "samobójstwa rozszerzonego". Co sprawia, że większa część tej dyskusji jest zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojeon Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 14:33 warszawianka to ty jestes najslabszym ogniwem , biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
box2007 do jakiego stanu może doprowadzić żona i teściowa 29.11.06, 15:04 to jest skrajny przypadek godny potępienia ale niejedna teściowa i żona może do tego stopnia zdołować mężczyznę, nie zawsze jest to wina jednej strony!! Odpowiedz Link Zgłoś
gornik_w_kownie Re: do jakiego stanu może doprowadzić żona i teśc 29.11.06, 15:16 box2007 napisał: > to jest skrajny przypadek godny potępienia ale niejedna teściowa i żona może do > > tego stopnia zdołować mężczyznę, nie zawsze jest to wina jednej strony!! nie p... pacnie. przecież już był po rozwodzie; mógł sobie lepszą poszukać babka miała pecha się się z psycholem związała... normalny człowiek nie kupuje raka, nie pisze listu do ministra Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf list do Ziobry? 29.11.06, 15:17 chyba tragiczniej u nas jest ze sluzba zdrowia niz z wymiarem sprawiedliwosci... wyróżnij się z tłumu www.asiaq.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beaude Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopatki!! 29.11.06, 15:49 Dość lekceważenia prawa ojca do kontaktu przy zachowaniu prawa do dojenia go z kasy. Dość kretyńskiego prawa, że studiujący dziennie po 18 roku dostają alimenty na studia do 26 roku życia! Dość życia byłych żon z alimentów na dzieci! Załóżmy poważny medialny ruch, który na podstawie rozpaczy tego mężczyzny, wywalczy dla wszystkich REALIZOWANIE podstawowego prawa do kontaktu z dziećmi wbrew temu co sądzą ich psychopatyczne matki. Mój adres 1m3k@interia.pl Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 29.11.06, 15:58 beaude napisał: > Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus JAK MOŻESZ PISAĆ COŚ TAKIEGO?! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 29.11.06, 17:25 beaude napisał: > Dość lekceważenia prawa ojca do kontaktu przy zachowaniu prawa do dojenia go z > kasy. Dość kretyńskiego prawa, że studiujący dziennie po 18 roku dostają > alimenty na studia do 26 roku życia! Dość życia byłych żon z alimentów na > dzieci! Załóżmy poważny medialny ruch, Do tego momentu nawet budziłeś moją - jeśli nie - sympatię, to chociaż zrozumienie... > który na podstawie rozpaczy tego > mężczyzny, wywalczy dla wszystkich REALIZOWANIE podstawowego prawa do kontaktu > z dziećmi wbrew temu co sądzą ich psychopatyczne matki. W tym momencie moja sympatia / zrozumienie zaczęły się chwiać... > Gratuluję temu Panu za odwagę w rozwiązaniu sprawy. Może też > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi. Virtus Od tej chwili zaczęłam Cię uważać za psychopatę, porównywalnego z "bohaterem" artykułu. Wyrazy współczucia i życzenia jak najszybszego kontaktu z psychiatrą. We własnym interesie... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Schowaj się, alimenciarzu! 30.11.06, 01:24 Tacy jak ty brzydzą mnie niemiłosiernie. To niby jakaś straszna kara pomagać dziecku finansowo na studiach? Powinieneś sam chcieć finasować studia własnego dziecka. Ciebie pewnie rodzice wykopali z domu w dniu osiemnastych urodzin, co? Puknij się w łeb, zanim coś palniesz! >Może też > bym tak zrobił, ale nie mam odwagi Co, zabiłbyś własne dziecko? Chory jesteś! Powinni cię wsadzić za ten tekst. I kto wie, czy nie wsadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
grabal Re: Dość odcinania ojców od dzieci przez psychopa 30.11.06, 09:13 Milcz, koleś, nie mam słów, aby skomentowac twego posta. I lecz się, póki nie jest za pózno. A ty w ogóle wiesz co to być ojcem? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir trafny wniosek 29.11.06, 16:00 Szybko i blyskotliwie sformulowany. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:01 Warszawianko, nie zauważyłem, żebyś pod artykułami o matkach zostawiających swoje niemowlęta w śmietnikach lub wyrzucających przez okna pisała podobnie o kobietach... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j Wojciech K. z Bródna - czy tylko mi się od razu... 29.11.06, 16:14 .... skojarzyło z Kowalczykiem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch minister ma niezłych kolegów... 29.11.06, 16:18 Pożegnalne listy zostawia sie tylko do najlepszych kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:27 warszawianka_jedna napisała: > no niestety, mężczyźni to najsłabsze ogniwo ewolucji. Skoro "ogniwo", to znaczy, że uważasz, że w ewolucji jest coś po nas. Pytanie co, bo wredne radykalne feministki na pewno są od innej małpy (typuję, że od pawiana). A przede wszystkim, to Twój post jest niestosowny - wiadomość dotyczy śmierci 3 osób i takie wycieczki akurat w tej sprawie powinnaś sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:35 Popłacz się teraz warszawianko, jakby to była kobieta, to jęczałabyś jaka ona biedna musiała być. To, że facet zastrzelił ją i dziecko to tragedia jej i jego rodziny, nie Twoje pole do popisu. buziaki i tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 16:58 lupus_yonderboy napisał: > Popłacz się teraz warszawianko, żebyś wiedział, że łzy napłynęły mi do oczu kiedy o tym usłyszałam. Facet zaplanował tę zbrodnie, chciał zabić dziecko i matkę i to zrobił. 3 kule rozerwały małe ciałko na strzępy Dlaczego? bo był za głupi, żeby swoje problemy rozwiązać w racjonalny sposób? bo chciał, żeby znienawidzona teściowa cierpiała do końca życia? bo albo JA albo nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 17:35 warszawianka_jedna napisała: > > Facet zaplanował tę zbrodnie, chciał zabić dziecko i matkę i to zrobił. > 3 kule rozerwały małe ciałko na strzępy > Dlaczego? > bo był za głupi, żeby swoje problemy rozwiązać w racjonalny sposób? > bo chciał, żeby znienawidzona teściowa cierpiała do końca życia? > bo albo JA albo nikt? Ja uważam, że to był chory człowiek, być może w ostatnim stadium choroby alkoholowej. Jako-tako normalny nie zatrzeliłby własnego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 29.11.06, 17:38 Ja uważam, że to był chory człowiek, być może w ostatnim stadium choroby alkoholowej. Pomyśl, czy zwykły chory psychicznie ale nie na chorobę alkoholową nie zrobiłby tego? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Desperat z Bródna zostawił listy pożegnalne 30.11.06, 13:02 jeżeli zabiłby żonę,siebie, to jaki los czekalby dziecko ? Dziecko tatusia ktory zabił mamusię, w obcych rękach ? Zamknął sprawę definitywnie. Może matka gnębiła go nowymi alimentami,na ktore nie miał ? Dlaczego zaraz chory psychicznie,psychopata ? Zwykli ludzie też tak robią, "odrażający,brudni,żli" - to tylko schematy lansowane w mediach przez niektó- rych. Odpowiedz Link Zgłoś