zaem Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 30.11.06, 21:46 Cham nie musi za nic przepraszać, bo wszyscy wiedzą, że jest chamem. W normalnym społeczeństwie taka gnida jak J. Kurski znknął by w smietniku historii. Dziwne to, że prawie codziennie ktoś pokazuje tą kreaturę w TV - może nie jesteśmy normalnym społeczeństwem - smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow15 Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 30.11.06, 22:02 Słyszałam to co mówił Kurski dla tych dwóch śmiesznych facecików od afer. Już wtedy wiedziałam, że będzie miał za to przechlapane, ale rozumiem go. Sama mam nie wyparzoną gębę czasami i trudno mi zachowywać się powściągliwie, czyli politycznie poprawnie, wiec go rozumiem tym bardziej. Ma rację; te kobiety, które ocierają się o władzę, to często kobietony. Za wyjątkiem Reni... Odpowiedz Link Zgłoś
dyltowiec Skarpetki + sandaly 30.11.06, 23:38 Zauwazyla to swego czasu Monika Olejnik u posla Kurskiego. hmmm Chodzacy hormon .. Chodzacy w skarpetkach i sandalach na tyle malo inteligentny ze dal sie wkrecic buuuuuhahah Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Maskulinizacja u poslanek?? W takim razie Kurski 30.11.06, 23:46 przeszedl totalne zwaginowacenie. Wyglada na to, ze jest zwykla c***. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Lechia gola.. ale..., 30.11.06, 23:54 nie pokazuj sie wiecej na stadionie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elazubrowska Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 30.11.06, 23:55 IV RP - hehe wychodzi piekna polityka pod tytulem kobiety back in da kiczyn.;. hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Czym się różnią zimna i ciepła logika??? 01.12.06, 00:20 Cała wypowiedź Kurskiego nie trzyma się kupy. Pewnie jest to przykład ciepłej logiki zniewieściałego posła, która jednak nie czyni go przedstawicielem "lepszej połowy ludzkości" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski goowno warte słowa Kurskiego. 01.12.06, 00:21 jakim cudem on jeszcze funkcjonuje w życiu publicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 kolejna afera "facetona rozporkowego"... 01.12.06, 00:30 ... a zamek błyskawiczny grzeje się jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Przydupas premiera! 01.12.06, 01:30 Kobieta dla tych dwóch gnomów niczym nie różni się od kota? Oni się kobiet boją! Tchórze! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin no jeszcze tego brakowalo 01.12.06, 01:39 PIS jest juz partia wszystkiegom najgorszego, teraz sa "male chauvinist pigs"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu Kurski czyli można Was kopnąć 01.12.06, 03:02 w dupala a potem po dwóch dniach przeprosić...Nadstawcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
rubikon70 Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 01.12.06, 06:55 oj kurski, kurski moczyłeś się chyba jeszcze w liceum i do tej pory zabawiasz si.e pisiorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 01.12.06, 07:29 Ja na pewno nie miałbym najmniejszej ochoty spędzić chwili czasu z np. taką Hojarską. Poczucie pewnej estetyki mi nie pozwala. A te podkrążone oczy Beger!!! Czy naprawdę nie ma odpowiednich preparatów, żeby je ukryć? Odpowiedz Link Zgłoś
crosser Re: Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 01.12.06, 08:57 Są. Czarne worki foliowe dostępne w większości sklepików. Normalnie używane jako worki na śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
louen Re: Kurski: Kobiety są lepszą częścią ludzkości 01.12.06, 07:33 tia... najpierw pierd....e a potem przeprasza... słowo przepraszam w ustach p. Kurskiego to jak ciąg dalszy obelgi... Odpowiedz Link Zgłoś
pokeo2 Kurski jest politycznie martwy bo 01.12.06, 08:03 kobiety z Sejmu nigdy, ale NIGDY mu tego nie zapomna. Zniszcza go przy najblizszej okazji. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani W blogu? juz nie SMS-em? 01.12.06, 08:15 TO się chłopak przez dzionek kultury nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ja też z większością posłanek... 01.12.06, 08:28 ... nie chciałbym spędzać czasu .. w większości krzykaczki w stylu naszej Bufetowej w Warszawie... Jeszcze lepsza byla kobieta w "Teraz MY" ktora chciała założyć Partie Kobiet. Uważa że powinniśmy finansowac kobiety i dawać więcej na cele socjalne aby mogły bezstresowo wychowywac dzieci i dostawać dużo kasy nawet jak nie mają pracy... Oczywiście zaznaczyła że nie powinno się to odbywać kosztem górników (pewnie emerytury) i innych biednych ludzi, bo wszyscy powinni mieć zabezpieczenie socjalne... Ciekawe czy w swoim ptasim móżdżku ta pani pomyślała skąd wziąć na to wszystko kasy. Dać rolnikom, hutnikom, górnikom, matkom, generalnie pełen socjal dla wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Ja też z większością posłanek... 03.12.06, 20:03 palestrina2005 napisał: > Jeszcze lepsza byla kobieta w "Teraz MY" ktora chciała założyć Partie Kobiet. Ta kobieta to Manuela Gretkowska. > Uważa że powinniśmy finansowac kobiety i dawać więcej na cele socjalne aby > mogły bezstresowo wychowywac dzieci i dostawać dużo kasy nawet jak nie mają > pracy... Oczywiście zaznaczyła że nie powinno się to odbywać kosztem górników > (pewnie emerytury) i innych biednych ludzi, bo wszyscy powinni mieć > zabezpieczenie socjalne... Ciekawe czy w swoim ptasim móżdżku ta pani pomyślała > > skąd wziąć na to wszystko kasy. Dać rolnikom, hutnikom, górnikom, matkom, > generalnie pełen socjal dla wszystkich.... > Oczywiście - lepiej wywalać grube miliony na nikomu nie potrzebną stację IC we Włoszczowej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra masz problemy z kobietami?? 03.12.06, 21:30 sadzac po twoich wypowiedziach chyba tak? Rozluznij sie czlowieku, moze ci sie jeszcze uda! Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Przeprasza bo to połowa elektoratu 01.12.06, 08:28 o tyle są one dla niego cenne Odpowiedz Link Zgłoś