maxman01 Passent,Teplitz,Urban,Michnik.. nie bardzo lubia 03.12.06, 00:15 Passent,Teplitz,Urban,Michnik..nie bardzo lubia przypominania co to byla zydokomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1_to_qpa Re: Passent,Teplitz,Urban,Michnik.. nie bardzo l 03.12.06, 00:17 Geremek, Kuron plus paru innych maxman01 napisał: > Passent,Teplitz,Urban,Michnik..nie bardzo lubia przypominania co to > byla zydokomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Passent,Teplitz,Urban,Michnik.. nie bardzo l 03.12.06, 00:21 qpa napisał: > Geremek, Kuron plus paru innych np. ty? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 00:24 wszystkich 3 spotykalem i zdazylem poznac; niech sie polska opinia publiczna strzeze tych 3 typkow maxman01 napisał: > Passent,Teplitz,Urban,Michnik..nie bardzo lubia przypominania co to > byla zydokomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 00:26 silesius.monachijski22 napisał: > wszystkich 3 spotykalem i zdazylem poznac; niech sie polska opinia publiczna > strzeze tych 3 typkow Efekt musiał być piorunujący, trauma trzyma do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 00:35 zadna trauma; za to jednoznaczna i ostateczna opinia: polskim bohaterem i patriota byl, jest i pozostaje x. Jankowski; reszta to nedzne badziewie, sprzedawczyki i swinie z "folwarku" Orwella, zawsze uwazajace, ze sa "rowniejsze" niutt napisała: > silesius.monachijski22 napisał: > > > wszystkich 3 spotykalem i zdazylem poznac; niech sie polska opinia public > zna > > strzeze tych 3 typkow > > Efekt musiał być piorunujący, trauma trzyma do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 02:31 Nie wiem czy naprawde jestes tak otumaniomy, zeby nie zauwazyc, ze Jankowski to wlasnie jedna ze swin. Sam urzadza mega rauty a wszystko za pieniadze parafian. To jest dopiero bezczelnosc, tupet i obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 02:30 a potem przebudziles sie z ketaminowego amoku? Ty sie musisz zaczac konkretnie leczyc typku. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Nigdy nie zwracałem uwagi na śmieci. 03.12.06, 03:39 byłem zawsze obok. Same się zbierajcie do kupy. Jak puch4cz puch4cz napisał: > a potem przebudziles sie z ketaminowego amoku? Ty sie musisz zaczac konkretnie > leczyc typku. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Poniewaz oni sami tworza post-zydokomune 03.12.06, 10:40 Supermana też poznałeś? I jak, typek czy bohater Solidarności? A Teenage Mutant Hero Turtles? Bohaterów nawet w nazwie mają .... Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 [...] 03.12.06, 00:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Dziwna prawidlowosc 03.12.06, 00:32 Ksieza, ktorzy w czasach pierwszej Solidarnosci mocno i uczciwei zaangazowali sie w obrone praw "ponizonych i bitych" albo zostali zamordowani przez pzpr- owsko/ubecka bande jaruzela i kiszczaka: x. Popieluszko, x Zych, x. Niedzielak, x. Suchowolec, badz tez zmarli (z wyczerpania fizycznegi i psychicznego tuz po zmianie systemu jak x. Kazimierz Jancarz), badz tez teraz sa szykanowani przez judaszow pokroju michnikow, kuroniow, bonieckich, mazowieckich oraz ksiezy=agentow: jak x. Zaleski czy x.p pralat Jankowski; komuna, postkomuna i post-zydokomuna zdaje sie byc gora; tym wieksze slowa uznania i podziwu dla x. Jankowskiego; Wspanialy Czlowiek, Wielki Polski Patriota; nie zaden chlystek pokroju naczelnego GW Odpowiedz Link Zgłoś
perculator A gdzie arcybiskup 03.12.06, 00:51 Goclowski? Ks. Jankowski zawsze staral pomagac potrzebujacym, w przeciwienstwie do swojego zwierzchnika, ktory czesto go napietnowal, a o ktorym ostatnio dziwnie cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Abp. Goclowski - podobnie jak Zycinski i Pieronek 03.12.06, 00:57 od dawna na zoldzie panamichnikowym w GW; g.... zawsze lepi sie do siebie perculator napisał: > Goclowski? > Ks. Jankowski zawsze staral pomagac potrzebujacym, w przeciwienstwie do swojego > > zwierzchnika, ktory czesto go napietnowal, a o ktorym ostatnio dziwnie cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz.perzyna szpieg zdemaskowany 03.12.06, 00:38 czy ktos ma jakies info.z party u jankowskiego,interesuje mnie czy pojawili sie juz boruta z belzebubem?wszak heniek jankowski obok tadzia rydzyka jest najznamienitszym i najlepiej zakonspirowanym ich szpiegiem, o dlugoletnim stażu i nieocenionych zaslugach dla samego szatana. p.s. heniu przepraszam ze cie zdekonspirowalem,ale to juz nie ma dla ciebie znaczenia bo i tak wszyscy juz wiedza,a poza tym zwazywszy na twoj wiek niedlugo sam zdasz raport samemu szatanowi ze swojego marnego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Oczywistosci 03.12.06, 01:00 napewno pojawil si wyslannik naczelnego oberjakaly z GW po wegorze; kiedy w latach 80-tych rodzina michnika przymierala glodem, to x. Jankowski karmil adasia i rodzine (ochrzcil nawet jego dziecko: bylem na chrzcie), zas adas szczegolnie lubil sie obzerac wegorzami; wiec zapytaj adasia: on "prawde ci powie", ten d...liz jaruzela i kiszczaka arkadiusz.perzyna napisał: > czy ktos ma jakies info.z party u jankowskiego,interesuje mnie czy pojawili sie > > juz boruta z belzebubem?wszak heniek jankowski obok tadzia rydzyka jest > najznamienitszym i najlepiej zakonspirowanym ich szpiegiem, o dlugoletnim stażu > > i nieocenionych zaslugach dla samego szatana. > p.s. heniu przepraszam ze cie zdekonspirowalem,ale to juz nie ma dla ciebie > znaczenia bo i tak wszyscy juz wiedza,a poza tym zwazywszy na twoj wiek > niedlugo sam zdasz raport samemu szatanowi ze swojego marnego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Sto lat ukochany księże ! 03.12.06, 00:57 Dziękuję za te wszystkie lata dla Boga,wiernych i Polski Dzięki za obrone Polski przed żydokomuną i ruską agenturą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Sto lat ukochany księże ! a nawet i dwiescie! 03.12.06, 01:01 michniki, kuronie i walesy niegodne sa sznurowadla u butow x. pralata zawiazywac polacco2 napisał: > Dziękuję za te wszystkie lata dla Boga,wiernych i Polski > Dzięki za obrone Polski przed żydokomuną i ruską agenturą. Odpowiedz Link Zgłoś
perculator W zdrowiu jak najwiecej lat 03.12.06, 01:10 i niech ujawni wszystkich szpicli wreszcie, za to jak krzywdzili innych i tych ktorzy zgineli nie idac na wspolprace, nie podpisujac lojalek... Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Sto lat ukochany księże ! a nawet i dwiescie 03.12.06, 02:33 Moze lepiej Ty zacznij? Przeciez Ty jestes jego sluga i poddanym, wiec do Ciebie naleza te obowiazki. Za to powiem tez tyle - moge mu tylko nasrac na grob. Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.zakrzewski i to jest ksiądz? nie zwykly kupczyk wiary 03.12.06, 00:58 pierwsze pytanie za czyje pieniaadze ten wystawny bal? drugie pytanie czy tak mowi ksiadz wychowany w wierze kochaj blizniego swego? nie gdyby zyl w czasach ejzusa zostalby zwyklym faryzeuszem obtluczonym przez jezusa..wstyd i hanba Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzacy1 Re: i to jest ksiądz? nie zwykly kupczyk wiary 03.12.06, 01:07 POD SCIANE I ZABIC Z KAŁACHA TAK JAK CAŁY PIS.MAM NADZIEJE ZE V RP ZROBI Z TYMI GOWNOJADAMI PORZADEK Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:13 Widzicie chamy jak się bawią królowie i milionerzy! A wy zapychacie jak chłopi pańszczyźniani na kościelnym czy dworskim polu. Tylko tego sobie nie uświadamiacie, bo jesteście zwykłymi prostakami, którzy im bardziej dostają w dupę, tym bardziej kochają swoich panów! Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 RZYG! 03.12.06, 01:29 Prezydent RP składa życzenia temu bufonowi?! Marność i żenada. Nie słuchali w liceum, żałosne szczeniaki.... : Ksiądz w kościele woła, wrzeszczy, Na cmyntarzu beczka trzeszczy, Jeden potrząsa kobiałką, Drugi bębnem a piszczałką, Trzeci wyciągając szyję, Woła, do kantora pije; Kury wrzeszczą, świnie kwiczą, Na ołtarzu jajca liczą: Wieręśmy odpust zyskali, Iżechmy się napiskali. A mało o Boga dbają, Gdy się z plebanem zjednają Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda za to zadecie, bute i brak pokory pralat bedzie 03.12.06, 01:19 sie smazyl na samym dnie piekla (razem z grzybkiem)! Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:29 Nie chcę komentować artykułu, choć jestem katolikiem i uważam, niewiele to ma się z ze chrześciejańską skromnością. Ale zastanawia mnie jakość i ujęcia zdjęć. Chociaż w swoim życiu zrobiłem kilka tys. zdjęć i jestem raczej zawansowanym amatorem, to uważam, że pisząc krótko są one albo celowo, lub też nieświadomie ale "do kitu". Znając poglądy ludzi z GW skłaniałbym sie do tego drugiego. Ujęcia, światło, perpsktywa są chyba celowo żle ustawione. W tych zdjęciach jest brak ręki: to tak, jakby sprzedawca samochodu wstawiając jego zdjęcie ujął całość z perspektywy brudnego tłumika albo nadkola, przy okazji robiąc to nocą przy słabym świetle bez lampy, lub zauważając swój błąd na następny dzień przy pełnym słońcu u południowym lecie pstrykał "pod światło". I właśnie te zdjęcia, a właściwie ich potworkowatośc pokazuje bardziej niż artykuł opinię GW na ten temat. A to już jest stronniczość i ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:34 zwróć uwagę że impra jest "zamknięta dla dziennikarzy". ktoś zrobił fotki a potem nie miał juz czasu, zajmując się (jak wszyscy) wódeczką Sopel oraz przemiłymi siostrzyczkami Brygidkami ja serwującymi. popił, po...ł, a fotki sprzedał:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:39 sothis666: jak to jest zamknięta impreza, skoro w tle tabuny fotoreporterów z cyfrówkami albo kamerami się przewala...? Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:51 hm, fotki podpisali "Na zdjęciu zamknięta dla mediów uroczystość w domu zakonnym sióstr brygidek." popatrzylem i chyba czas mi habit przywdziać:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:56 sothis666 prawdopodobnie pod pojęciem impreza zamkniąta rozumie się, że nie jset zamknięta dla fotoreporterów ale dla ludzi "z ulicy", bez zaproszenia. To tak samo jak ze ślubem czy studniówką... Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 02:01 obyś miał racje, ale napisali "zamknięta dla MEDIÓW" ale, (tak na zgodę) to myslę, że nawet gdyby foty strzelali mistrzowie kamery to i tak widać co widać. bufonadę, godną XIV wieku. trzeba naprawdę mieć 13 stan świadomości by przyjąć zaproszenie na coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 02:16 Zawsze byłem i jestem ugodowcem, tylko wkurzył mnie ten wyjątkowy przygłup firmozus1. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Przygłup odpowiada.Trupi Synod zagładą mego imag 03.12.06, 02:28 891-896 Pięć pochówków mego truchła. lestek35 napisał: > Zawsze byłem i jestem ugodowcem, tylko wkurzył mnie ten wyjątkowy przygłup > firmozus1. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Przygłup odpowiada.Trupi Synod zagładą mego i 03.12.06, 02:43 > 891-896 > Pięć pochówków mego truchła. Fatal error value: 0x50017D78 Dec 03 02:24:58 localhost kernel: ipw2100: 0000:01:03.0 Detected at mem: 0xFCFFE000-0xFCFFEFFF -> 22f74000, irq: 11 God not found at address 0xFBCCE666 -o ile Cię dobrze zrozumiałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Trupi Synod zagładą mego i dobrego imienia 03.12.06, 03:30 sothis666 napisał: > > 891-896 Synod rzymski powołany został na polecenie Lamberta ze Spoleto. Fakt. Diecezje opuściłem. Wyświęciłem Marynysa I (882-884) i Hadriana III > Pięć pochówków mego truchła. Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 11:09 "sothis666" nie zdziwilbym sie gdyby wybuchla afera ze, siostry prowadza tam burdel dla VIP-ow! Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:34 Dopisując krótko: mój 12-letni sąsiad swoją "mydelniczką" czyfrową lepsze ujęcia by zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
lesnyusa Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:46 Z piekla nie wyjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka.22 Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 01:51 Cieszę się że nareszcie wszyscy mogą się dowiedzieć co reprezentuje sobą kler. Buta,pycha, wysokie mniemanie o sobie, bezkarność, interesowność, można wyliczać w nieskończoność. Tylko co to ma wspólnego z Bogiem? Nic! Nie mylmy Boga z takim jankowskim czy rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia [...] 03.12.06, 02:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Ministranci zycza by pralatowi zawsze stał ! 03.12.06, 05:03 eklesia napisała: > Chociaż nigdy nas nie nawiedził. > Ale w modlitwie przeżywamy to co On z ministrantami, a my z siostrą Waginą. > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Kocham wszystkich ludzi,Boga mniej 03.12.06, 04:22 Kocham, Kocham, Kocham. Świat jest piękny. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Kocham wszystkich ludzi,Boga mniej 03.12.06, 11:35 r0b0l napisał: > prałacinę też???? Oczywiście, że też. To mój ulubieniec. On mym rozśmieszaczem. No jak? No Jak? można takiego pajaca nie lubić. Przecież on jest przyczyną 300 komentarzy. A niektóre chwalebne. Odpowiedz Link Zgłoś
igrand [...] 03.12.06, 05:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 06:10 Uroczystosc, jak przystalo na znanego z zamilowania do ubustwa ubogiego ksiedza, bardzo skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 06:52 ciekawa jest lista nieobecnosci na urodzinach Jankowskiego Xiedza Henryka Cezara Augusta w tym Jego Najunizenszej Przeswiatobliwosci Rydzyka Szachinszacha Tadeusza Exmagnificencji Odpowiedz Link Zgłoś
rohan49 Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 06:52 Bufon,psychik,człowiek chory "na mózg", dawno powinien być ekskomunikowany jak zresztą jego kolega po fachu - Rydzyk. Dzięki takim pokręconym negatywnie "księżom" polski Kościół stracił wiarygodność i nic mnie z nim nie łączy. Winę za to, że tacy istnieją, funkcjonują i znajdują swoich głupich wielbicieli ponoszą przywódcy Kościoła, a szczególnie JPII i prymas Glemp, który głównie przyczynił się do tego, że tacy ludzie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzory-projekty Taki jest cały kościół katolicki obrz. łac. 03.12.06, 07:29 Pycha, obżarstwo, buta. Zwróćcie uwagę na pałacowe wnętrza tych sióstr brygidek. Wystawne przyjęcie za pieniądze wyłudzone od naiwnych owieczek, za pieniądze wyłudzone na CARITAS. Czy on pamięta jeszcze nauki Chrystusa, ponoć jest Jego uczniem. Tfu !!! DEUS DECIT. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Taki jest cały kościół katolicki obrz. łac. 03.12.06, 08:19 tylko wspolczuc bizntyjskim zwyczajom polskiego duchowienstwa, przyzwolenie tzw solidarnosci oraz kardynalow polskich ktorzy wystawiaja sie na posmiewisku, bezczelnosc i chamstwo kleru nie ma granic, oni jescze sa na tyle chamscy ze z ambony pouczaja Polakow jak maja zyc, ten pajac jankowski ma czelnosc sie odgrazac , upadek polskiego kleru i politykow jest kompletny, z dalekiego kraju pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re:urodzinki:duchowego upadku. 03.12.06, 18:27 mało ma obrońców ten typ bez serca bez ducha, zaawansowana skleroza, wymazała z jego pamięci te słowa. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Oto p.r.a.w.d.z.i.w.a twarz Kościoła katolickiego. 03.12.06, 08:23 Obżarstwo, luksusy, buta, arogancja, gonienie za szmalem itp. Oto co prezentuje sobą Kościół katolicki w Polsce. Dla maluczkich raj jest po śmierci - kler katolicki tak długo nie chce czekać. Żyją w raju już teraz. Jankowski nie jest jakimś wyjątkiem. Jest tylko medialny i spektakularny. Podobne balangi odbywają się w wielu parafiach - może tylko na mniejsza skale i bez obecności dziennikarzy. A CIEMNY LUD? Cieszy sie, łoży kase na pasibrzuchów licząc na to, że kupi sobie w ten sposób życie wieczne. I w każdą niedzielę zapełnia kościoły słuchając pokretnych dyrdymałów płynących z ambony. I płaci, płaci, płaci...... CIEMNY LUD - Kurski przynajmniej w tym wypadku właściwie zdjagnozował ten biedny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
aide5 Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 08:23 Postac obrzydliwa dla mnie szkodzaca Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner [...] 03.12.06, 08:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni wąska specjalizacja tego klechy 03.12.06, 08:36 Kopanie bliźnich po kostkach i innych częściach ciała. A gdzie miłość bliźniego? Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Ks. Jankowski świętuje 70. urodziny 03.12.06, 08:49 cnota pokory i ubóstwa ...................... w całaj krasie.. błee.. hipokryci Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Pytanie zadać sobie pozwolę: 03.12.06, 09:05 Czy zajęciem godnym duchownego, kapłana, jest "dokopywanie"? Jeśli ktoś widzi swoją misję w "dokopywaniu", to niech zrzuci sutannę i zostanie np. dziennikarzem u Jerzego Urbana. A swoją drogą, ciekawe, jak wygląda siostra-bliźniaczka Henryka Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "dokopywanie" - to wymysł dziennikarzy GW 03.12.06, 09:16 Zobaczysz jutro - prałat niczego takiego nigdy nie powiedział, a to co piszą to kłamstwa. Typowe manipulacje żydo-komuno-masonerii. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "dokopywanie" - to wymysł dziennikarzy GW 03.12.06, 09:44 kapitan_stopczyk napisał: > Zobaczysz jutro - prałat niczego takiego nigdy nie powiedział, a to co piszą to > kłamstwa. > Typowe manipulacje żydo-komuno-masonerii. > ;))) W ubiegłym miesiącu w szafie Lesiaka znaleziono scenariusz urodzinowej uroczystości wraz z wytycznymi dla wrażych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś