Dodaj do ulubionych

Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie...

• te_was Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:26
      I długo jeszcze tego bagna ?
    • losiu4 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:26
      tak po prawdzie nie rozumiem takiego zadęcia ze strony GW... a właściwie to
      rozumiem... pożyjemy - zobaczymy. Jeśli wersja wybiórcza sie potwierdzi, jest
      na Łyżwińskiego paragraf, choć trzeba troche go ponaciągać.

Pozdrawiam

Losiu
      • chirlider Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:28
        łosiu a o przewodniczącym-wicepremierze zapomniałeś?

losiu4 napisał:

> tak po prawdzie nie rozumiem takiego zadęcia ze strony GW... a właściwie to
        > rozumiem... pożyjemy - zobaczymy. Jeśli wersja wybiórcza sie potwierdzi, jest
        > na Łyżwińskiego paragraf, choć trzeba troche go ponaciągać.
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu
        • losiu4 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 06.12.06, 17:30
          chirlider napisał:

> łosiu a o przewodniczącym-wicepremierze zapomniałeś?

nie, nie zapomniałem, nawet powiem więcej: w dzisiejszej GW przeczytałem już
          nie tyle o wykorzystywaniu seksualnym kobiet przez v-premiera (w sensie odbycia
          stosunku, co wybiórcza zarzucała Lepperowi i nawet jak coś zacznie kombinować z
          trescią artykułow, to będe te artykuły pamiętał), a o tzw. "zbytnie spoufalanie
          się" co tak naprawde nie wiadomo co znaczy...

Pozdrawiam

Losiu
    • zygmund To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:31
      na rząd, który chce zmieniać Polskę
      • misiogogoo Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:42
        chyba zabrakło w Twoim poście smile.
        Bo nie traktuję tego co napisałeś poważnie, bo nie mogę.
      • chirlider Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:45
        no zmienia, zmienia , standardy moralne rosną z każdym miesiącem ;))))

zygmund napisał:

> na rząd, który chce zmieniać Polskę
      • maria333 Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 10:10

zygmund napisał:

> na rząd, który chce zmieniać Polskę

.... w szambo

• mich1309 Obleśne knury 05.12.06, 09:32
      Jak patrzę na te obleśne knury, to zbiera mi się na wymioty. Przy okazji
      wychodzi na wierzch słomiano-buraczana mentalność tego świńskiego towarzystwa.
      A już absolutnie kuriozalne są wypowiedzi babsztyli z Samoobrony - że też by
      chciały być molestowane, dobre chłopy, bo jeszcze mogą itp. Tfu!!! Co za
      maciory!
      Cała ta Samoobrona to mentalny chlew!
      • misiogogoo Re: Obleśne knury 05.12.06, 09:43
        Podziwiam Cie za opanowanie.
        Bo cisną się na usta zdecydowanie bardziej dosadne wulgaryzmy dla określenia
        tego towarzystwa
    • normalkk Ile kasy dało za to PiS??? 05.12.06, 09:34
      Ciekaw jestem ile kasy dało PiS za wciągnięcie w to Leppera? Nasuwają mi sie
      teraz takie myśli, że jest to świetna zemsta PiS-u za taśmy prawdy i jeszcze
      lepszy sposób na wykopanie Leppera z rządu i zrobiemie miejsca dla
      Marcinkiewicza. Ciekawe czemu takie rzeczy się ze sobą zbiegają....
    • misiogogoo Zamach na koalicję - hańba !!! 05.12.06, 09:38
      nawet belgijskie ku.. nie chcą takiej koalicji oskarżając innego bezmózga z
      samobrony o gwałt.

No jak tak można. Tacy inteligentni ludzi, z charyzmą, kulturą osobistą,
      elokwentni i na poziomie - niemożliwe, by mogli w tak nikczemny sposób postępować.

No przecież to widać po człowieku, patrząc na łyżwińskiego, jego inteligentna
      inaczej twarz, on nie mógł, a już super inteligentny lepper tym bardziej.

Zreszta maja super fajne dziewczyny w swojej parti, na przykład laska chojarska,
      to gdzie im w głowie jakies kobitki z Tomaszowa.

A tak na poważnie - to jeden i drugi już powinni siedzieć w pierdlu.
      Z pedałami, by zaspokoili chłopców z samoobrony analnie.
    • ponury_drwiacy_szyderca O! Kartofel dał głos! Buahahaha :D 05.12.06, 09:49

• maria333 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:49
      taziuta napisał:

> Kolejna insynuacja? - "Kaczmarek powiedział też "Gazecie", że "jest inna
      > sprawa kryminalna, gdzie pojawia się postać pana Łyżwińskiego". Ale nie
      > chciał podać żadnych szczegółów."

Łyżwiński? To ten koalicjant co z żoną najeździł 300.000 tys za poprzedniej
      kadencji, nie mając nawet samochodu?

Może teraz to odkryli, pod teczkami, w których rok szperali??

Brawo!
    • jurwal Kolejna afera która rozejdzie się po kościach 05.12.06, 09:50
      Pan premier już zapowiedział przerwanie współpracy z Lepperem, i co ? I nic !
      Chęc utrzymania się przy władzy całkowitej była większa.
      Lepper buńczucznie grozi zerwaniem koalicji tak jak i Giertych.
      Koszt wymiany ludzi z Samoobrony i LPR-u w ministerstwach i innych urzędach
      państwowych będzie ogromny. Kto za to zapłaci ? MY !
    • maria333 Re: nie wolno zatrudniać prostytutek ? 05.12.06, 09:51

80662270a napisał:

> dawała dupy na prawo i lewo bo chciała,mogła zmienić pracę i wnieść
      oskarżenie,> a teraz to śmiać się chce do czego zdolne są kobiety

Nie wolno zatrudniać za państwowe pieniądze

Jak kto ma ochotę, za obupólną zgodą, niech płaci.

Ale nie ZA MOJE PODATKI!!!
    • ambrig Kończymy współpracę ? 05.12.06, 09:53
      Premier powiedział: "Jeśli będą zarzuty, zakończymy współpracę" Na jak długo
      "kończymy współpracę"? Tym razem stanowczo i zdecydowanie! Na... tydzień?
    • miron14 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:58
      szefostwo samoobrony zawsze przypominało mi swym zachowaniem gorszą wersję
      Nikodema Dyzmy - ten przynajmmniej miał jaką klasę, czy prokuratura i proces
      potwierdzi, iż Lepper oszczędzał 100 zł na wypad do agencji bo bał się, że mu
      dziwka "ukradnie porcygar" i jak to mawiali w "Kingsaizie" ciurlar swoje
      pracownice za obietnice pracy? Ano Nikodem też to robił jak sobie przypominam w
      kszaczorach swej posiadłosci z jaką chłopką podczas dożynek. Biedny Dołęga
      Mostowicz nie przewidział, iż życie przerośnie jego powieść i teraz naśladowcy
      Dyzmy chędożyć będą kobitki nie na wsi w kszakach, nie dziwki po melinach ale
      zmuszone do tego swą materialną sytuacja kobiety w sejmowym hotelu! Jeżeli sąd
      potwierdzi zarzuty to zapewne wiele kobiet w Polsce będzie życzyło
      przewodniczącemu Samoobrony by siedząc 8 lat w pierdlu co noc poczuł co oznacza
      spuszczanie z wentyla napięcia przez innych więzniów dzięki jakże pożytecznej
      instytucjicw..a w celi. A tak przy okazji wymiar sprawiedliwości zapewne
      zadzaiął sprawnie w tym przypadku bo jakże słodki będzie odwet za taśmy nagrane
      przez bufetową :)
    • yvesl Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanów 05.12.06, 09:59
      Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie
      sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy.
      Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo
      podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w
      kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy mam
      wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich imprezach
      sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie wiesz czy
      obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy. Taka jest
      po prostu prawda.
      • chirlider Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:04
        mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania działaczy
        samoobrony.
        widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;)))))))

yvesl napisał:

> Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie
        > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy.
        > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo
        > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w
        > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy
        mam
        > wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich imprezach
        > sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie wiesz czy
        > obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy. Taka jest
        > po prostu prawda.
        • yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:24
          chirlider napisał:

> mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania działaczy
          >
          > samoobrony.
          > widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;)))))))

Nie, nie daje przyzwolenia. Tylko jak tak sie głęboko zastanowie, to wychodzi na
          to,ze jakby wszystkie kobiety-kolezanki z pracy z ktorymi uprawialem sex,
          podalyby mnie do sądu, to nie dozylbym wszystkich wyroków. Całe szczęscie,ze
          żadnej kolezance nie wpadlo do głowy, wstając z łóżka rano, do ktorego wieczorem
          weszla z wasnej woli, leciec na policje.Nie chce tu sie kreowc na jakiegos
          macho, po prostu tak sie dzieje.Mam wielu kolegow w pracy ktorzy sa lepsi
          odemnie w tzm sporcie.
          Cyzby u Was bylo inaczej?
          • chirlider Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:44
            to nasz przyjaciel yvesl myśli że herosi z samoobrony swoje podwładne tak ....
            po koleżeńsku..? z przyjaźni i bezinteresownie..? wolna miłość w samoobronie ..?

doczytaj wszorajszy artykuł w GW, potem zabieraj głos.

yvesl napisał:
            > chirlider napisał:
            >
            > > mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania dzi
            > ałaczy
            > >
            > > samoobrony.
            > > widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;)))))))
            >
            > Nie, nie daje przyzwolenia. Tylko jak tak sie głęboko zastanowie, to wychodzi
            n
            > a
            > to,ze jakby wszystkie kobiety-kolezanki z pracy z ktorymi uprawialem sex,
            > podalyby mnie do sądu, to nie dozylbym wszystkich wyroków. Całe szczęscie,ze
            > żadnej kolezance nie wpadlo do głowy, wstając z łóżka rano, do ktorego
            wieczore
            > m
            > weszla z wasnej woli, leciec na policje.Nie chce tu sie kreowc na jakiegos
            > macho, po prostu tak sie dzieje.Mam wielu kolegow w pracy ktorzy sa lepsi
            > odemnie w tzm sporcie.
            > Cyzby u Was bylo inaczej?
      • maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:14
        yvesl napisał:

> Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie
        > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy.
        > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo
        > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w
        > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy
        mam> wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich
        imprezach> sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie
        wiesz czy> obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy.
        Taka jest> po prostu prawda.

Czy chcesz powiedzieć, że pracowałeś w urzędzie państwowym, i dawałeś szefowi
        dupy, żeby cię nie zwolnił? Bo naprawdę umiałeś tylko zamiatać, a zrobił cię
        naczelnikiem?

Bo to byłaby właściwa analogia...

Jeśli tego nie rozumiesz, to niezły matoł z ciebie...
        • maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:16

-maria333 napisała:

> yvesl napisał:
          >
          > > Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypom
          > njcie> > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy.
          > > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo
          > > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowal
          > em w > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja,

> Czy chcesz powiedzieć, że pracowałeś w urzędzie państwowym, i dawałeś szefowi
          > dupy, żeby cię nie zwolnił? Bo naprawdę umiałeś tylko zamiatać, a zrobił cię
          > naczelnikiem?

Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby
          jeździć na sympozja???
          • yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:27
            maria333 napisała:

>
            > Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby
            > jeździć na sympozja???

Oj maria , maria, hahahaha nie graj tu jedynej cnotliwej, kto ci w to uwierzy?
            • maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:29

yvesl napisał:

> maria333 napisała:
              > >
              > > Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby
              > > > jeździć na sympozja???
              >
              > Oj maria , maria, hahahaha nie graj tu jedynej cnotliwej, kto ci w to uwierzy?

Widzę niestety, że rzeczywiście poziom inteligencji nie pozwala ci się nawet
              odnieść do sedna wypowiedzi...
              I niechcący zapewne potwierdziłeś moją tezę...

• yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:34
                maria333 napisała:

>
                >
                > Widzę niestety, że rzeczywiście poziom inteligencji nie pozwala ci się nawet
                > odnieść do sedna wypowiedzi...
                > I niechcący zapewne potwierdziłeś moją tezę...
                >

Masz wysokie mniemanie o sobie, to dobrze.Takie kobiety s najlepsze w lozku.
                Pewnie masz powodzenie w pracy. Gratuluje. Szczerze.
                • szoszan Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 11:27
                  yvesl, a może jesteś kobitą?
                  Chociaż to skąpstwo słowne i lakoniczność raczej męskie.
                  Jakoś wszyscy zapominają, że te wszystkie usługi seksualne w pracy i na
                  imprezach jej towarzyszących na ogół mocno zakropione bywają. Alkohol i seks to
                  2bonusy,które jak świat stary wielu interesantom ułatwiły ubicie targu czy
                  podpisanie umowy o jakkąkolwiek korzyść,czasem także osobistą.
                  Mnie najbardziej w tej sprawie denerwuje, oprócz moralnego syfu jaki fundują
                  swoim wyborcom ci prawi patrioci, ta kwota jaką przeznaczaja podatnicy na
                  utrzymanie biur poselskich. 8000 tys. po to,żeby kolejny udzielny książę z woli
                  ludu mianował nieudacznego kierownika 2 biurek w swoim biurze poselskim.
                  Dlaczego ciągle ci politycy skazują nas na takie dziadostwo?
                • mojboze Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 12:48
                  Hej Yves,
                  Ja myślę, ze jesteś żałosny.
                  Też pracowałam w kilku miejscach, wyjeżdżałam na szkolenia, sympozja itd, ale
                  nigdy nie przespałam się z kolegą z pracy. Takie sytuacje zdarzały się w pracy
                  bardzo rzadko i były nie lada sensacją, ale jeżeli facet albo kobitka byli w
                  innych związkach, nikt na to nie patrzył z przyzwoleniem, a każdy z obrzydzeniem.
                  Skoro dla ciebie to normalne w pracy,że laski po każdym kielonku wskakują ci do
                  łóżka, to zastanawia mnie, gdzie ty pracujesz?
                  W męskim burdelu?
                  A moze tak nieziemsko przystojny jesteś, że tak ci wszystkie do łóżka wchodzą...
                  Wiesz co, takie rzeczy to tylko w filmach...
                  albo w ERZE...:)))
                • helmut.berlin Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 16:49
                  Niezly matol jestes
    • mieszko27 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:59
      "Gazeta" zamieściła wizerunki Łyżwińskiego i Leppera. Czym sie różni jeden od
      drugiego? Tym, że Lepper ma bardziej uszlachetnioną gębę. A tak to niczym, bo
      są "wzorcami" polityków, spektakularnymi symbolami współczesnych elit i
      polityków III/IVRP. Możemy sobie pogratulować???
    • mieszko27 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 10:01

Przecież pan premier wyraźnie zabronił pokazywania jego wizerunków z profila.
    • cierpliwy Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 10:02
      O pana premiera nie martwcie się. Jemu w tym szambie dobrze.
      • mieszko27 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 10:04
        cierpliwy napisał:

> O pana premiera nie martwcie się. Jemu w tym szambie dobrze.

Unużany w nim po nos, twierdzi z uporem, że mu pachnie????
    • kwakwarakwa Nikodem Dyzma znalazł sposób 05.12.06, 10:14
      na szybkie i skuteczne pozbycie się dziwki. Po szczegóły odsyłam do lektury
      ponadczasowego dzieła Dołęgi-Mostowicza. Nieprawdopodobny brak profesjonalizmu
      wykazali niektórzy panowie posłowie, politycy - najprawdopodobniej nie czytali.
      Ale nietrudno zgadnąć dlaczego... by czytać, trzeba znać parę liter.
      • pierot6 Kaczyński i Leper...ten sam poziom moralności..... 05.12.06, 10:57
        osobnicy bez żadnych zasad moralnych !
    • zaifi kiedy kaczyński pracuje? 05.12.06, 10:26

jako premier,sługa narodu,pobierający gażę z naszych podatków,zafundował nam
      koalicję hańby.Wieczne awantury,nocne konszachty z Lepperem przy ponownym
      nadawaniu teki,śmieszność za śmiesznością!
    • rudy_rudolf seks przyczyną politycznego rozwodu 05.12.06, 10:33
      no to sie pan premier pozegna z Samoobrona.A pamietam jak w Gdansku machal
      paluchem i odgrazal sie,ze z ludzmi o zlej reputacji nie bedzie sie wiecej
      zadawal.No i co z tego wyszlo?Jest panu glupio, panie premierze??Pol Polski sie
      z pana nasmiewa.

niepowtarzalny mikolajkowy prezent na www.asiaq.pl
    • tenare Ludzie się grzmocą na potęgę.... 05.12.06, 10:45
      więc co chcecie, że jakiś Łyżwiński, albo Lepper zaspermił jakąś laseczkę.
      A kogo mieli wydymać ? Poseł Sobecką ?
      • mg2005 Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 11:19
        - że była molestowana...

Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka,
        która kupiła sobie stanowisko za seks.
        • mojboze Re: Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 12:54
          Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka,
          > która kupiła sobie stanowisko za seks.

Wcale nie, ja bym jej dała medal, to nie lada wyczyn przespać się z takimi
          trollami:))
          A tak poważnie, każdy, kto wymusza seks w zamian za pracę czy inne korzyści jest
          bydleciem, którego miejsce jest w wiezieniu.
          • golota20 Re: Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 17:49
            mojboze napisała:

> Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka,
            > > która kupiła sobie stanowisko za seks.
            >
            > Wcale nie, ja bym jej dała medal, to nie lada wyczyn przespać się z takimi
            > trollami:))
            > A tak poważnie, każdy, kto wymusza seks w zamian za pracę czy inne korzyści
            jes
            > t
            > bydleciem, którego miejsce jest w wiezieniu.

Pajacu
            co ty piszesz....
            przeczytaj sobie co napisales.

• 1410_tenrok a ona za co? Co ona kupiła i skąd wiesz, ze kupiła 06.12.06, 20:58
          ot samczy swiatek!
    • spieprzaj_dziadu1 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 11:26
      Pan Prezydent Putin bardzo lubi takich bohatrów. Prezydentowi Izraela
      gratulował jego siły i możliwości. A więc moja propozycja jest taka :
      natychmiast wysłać Leppera z Łyzwińskim do Moskwy i niech tam załatwiają
      zdjęcie embarga na nasze mięso. Jeśli im się uda, to potraktować tę sprawę jako
      wypadek przy pracy i przymusić zakłady mięsne by się zrzuciły na alimenty dla
      Anety K. i wyjścia obu jurnych chłopców do agencji towarzyskich.
      A jeśli się nie uda to niech obaj płacą Anecie K. alimenty i wrzucić ich do
      jednej celi z gwałcicielami i morderami. Tam już na nich czekają.
      • spieprzaj_dziadu1 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 12:29
        Albo może dać tej biednej kobiecie, sekretarza stanu w rolnictwie - może to ją
        jakoś zadowoli. Albo może Adam Lipiński znajdzie dla Anety K. na alimenty jakiś
        specjalny fundusz w budzecie kancelarii Sejmu. Trzeba jakoś ratować kolegów i
        koalicję.
    • cynozura Nooo,Stasiu,przed genetyką nie uciekniesz:-))))))) 05.12.06, 11:58
      ....
      • koloratura1 Ej, Jarek, Jarek... 05.12.06, 12:09
        I z kim Ty teraz, biedaku, będziesz tę swoją upragnioną IV RP budował?
    • bagarmosen Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 12:34
      ludzie, ludzie ktos tu oszalał!!!! raz mowi ,ze dziecko Lyzwinskiego ,
      drugi , ze podala do sadu o u stalenie ojcostwa ? --
      • golota20 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 17:44
        bagarmosen napisał:

> ludzie, ludzie ktos tu oszalał!!!! raz mowi ,ze dziecko Lyzwinskiego ,
        > drugi , ze podala do sadu o u stalenie ojcostwa ? --
    • anita211 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 15:30
      no i macie dowód
    • rm429 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 15:31
      Stara prawda się potwierdza. Wystarczy dać prostakowi gabinet z dywanem i
      sekretarką a potem tylko kwestią czasu jest kiedy się sk..wi.
      • krystin3 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 16:11
        Stare zwyczaje wzięte jeszcze z komuny. Stanowisko "sekretarki", która nie ma
        kwalifikacji ( ale za to "coś innego") było zawsze bardzo powszechne. I do
        dzisiaj w wielu instytucjach nic się nie zmieniło.
        Niemniej ciekawe jest, że pani Aneta przez 4 lata brała profity, a
        teraz nagle zaczyna mówić.
        • 1410_tenrok Dziwna, zaprawde moralnosc! Czepiac sie o czas 06.12.06, 21:00
          a nie qrevstvo tych panockuf!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka