te_was Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:26 I długo jeszcze tego bagna ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:26 tak po prawdzie nie rozumiem takiego zadęcia ze strony GW... a właściwie to rozumiem... pożyjemy - zobaczymy. Jeśli wersja wybiórcza sie potwierdzi, jest na Łyżwińskiego paragraf, choć trzeba troche go ponaciągać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:28 łosiu a o przewodniczącym-wicepremierze zapomniałeś? losiu4 napisał: > tak po prawdzie nie rozumiem takiego zadęcia ze strony GW... a właściwie to > rozumiem... pożyjemy - zobaczymy. Jeśli wersja wybiórcza sie potwierdzi, jest > na Łyżwińskiego paragraf, choć trzeba troche go ponaciągać. > > Pozdrawiam > > Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 06.12.06, 17:30 chirlider napisał: > łosiu a o przewodniczącym-wicepremierze zapomniałeś? nie, nie zapomniałem, nawet powiem więcej: w dzisiejszej GW przeczytałem już nie tyle o wykorzystywaniu seksualnym kobiet przez v-premiera (w sensie odbycia stosunku, co wybiórcza zarzucała Lepperowi i nawet jak coś zacznie kombinować z trescią artykułow, to będe te artykuły pamiętał), a o tzw. "zbytnie spoufalanie się" co tak naprawde nie wiadomo co znaczy... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:31 na rząd, który chce zmieniać Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:42 chyba zabrakło w Twoim poście smile. Bo nie traktuję tego co napisałeś poważnie, bo nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 09:45 no zmienia, zmienia , standardy moralne rosną z każdym miesiącem ;)))) zygmund napisał: > na rząd, który chce zmieniać Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: To bezprecedensowy atak 05.12.06, 10:10 zygmund napisał: > na rząd, który chce zmieniać Polskę .... w szambo Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Obleśne knury 05.12.06, 09:32 Jak patrzę na te obleśne knury, to zbiera mi się na wymioty. Przy okazji wychodzi na wierzch słomiano-buraczana mentalność tego świńskiego towarzystwa. A już absolutnie kuriozalne są wypowiedzi babsztyli z Samoobrony - że też by chciały być molestowane, dobre chłopy, bo jeszcze mogą itp. Tfu!!! Co za maciory! Cała ta Samoobrona to mentalny chlew! Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: Obleśne knury 05.12.06, 09:43 Podziwiam Cie za opanowanie. Bo cisną się na usta zdecydowanie bardziej dosadne wulgaryzmy dla określenia tego towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Ile kasy dało za to PiS??? 05.12.06, 09:34 Ciekaw jestem ile kasy dało PiS za wciągnięcie w to Leppera? Nasuwają mi sie teraz takie myśli, że jest to świetna zemsta PiS-u za taśmy prawdy i jeszcze lepszy sposób na wykopanie Leppera z rządu i zrobiemie miejsca dla Marcinkiewicza. Ciekawe czemu takie rzeczy się ze sobą zbiegają.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Zamach na koalicję - hańba !!! 05.12.06, 09:38 nawet belgijskie ku.. nie chcą takiej koalicji oskarżając innego bezmózga z samobrony o gwałt. No jak tak można. Tacy inteligentni ludzi, z charyzmą, kulturą osobistą, elokwentni i na poziomie - niemożliwe, by mogli w tak nikczemny sposób postępować. No przecież to widać po człowieku, patrząc na łyżwińskiego, jego inteligentna inaczej twarz, on nie mógł, a już super inteligentny lepper tym bardziej. Zreszta maja super fajne dziewczyny w swojej parti, na przykład laska chojarska, to gdzie im w głowie jakies kobitki z Tomaszowa. A tak na poważnie - to jeden i drugi już powinni siedzieć w pierdlu. Z pedałami, by zaspokoili chłopców z samoobrony analnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 09:49 taziuta napisał: > Kolejna insynuacja? - "Kaczmarek powiedział też "Gazecie", że "jest inna > sprawa kryminalna, gdzie pojawia się postać pana Łyżwińskiego". Ale nie > chciał podać żadnych szczegółów." Łyżwiński? To ten koalicjant co z żoną najeździł 300.000 tys za poprzedniej kadencji, nie mając nawet samochodu? Może teraz to odkryli, pod teczkami, w których rok szperali?? Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Kolejna afera która rozejdzie się po kościach 05.12.06, 09:50 Pan premier już zapowiedział przerwanie współpracy z Lepperem, i co ? I nic ! Chęc utrzymania się przy władzy całkowitej była większa. Lepper buńczucznie grozi zerwaniem koalicji tak jak i Giertych. Koszt wymiany ludzi z Samoobrony i LPR-u w ministerstwach i innych urzędach państwowych będzie ogromny. Kto za to zapłaci ? MY ! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: nie wolno zatrudniać prostytutek ? 05.12.06, 09:51 80662270a napisał: > dawała dupy na prawo i lewo bo chciała,mogła zmienić pracę i wnieść oskarżenie,> a teraz to śmiać się chce do czego zdolne są kobiety Nie wolno zatrudniać za państwowe pieniądze Jak kto ma ochotę, za obupólną zgodą, niech płaci. Ale nie ZA MOJE PODATKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambrig Kończymy współpracę ? 05.12.06, 09:53 Premier powiedział: "Jeśli będą zarzuty, zakończymy współpracę" Na jak długo "kończymy współpracę"? Tym razem stanowczo i zdecydowanie! Na... tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
miron14 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:58 szefostwo samoobrony zawsze przypominało mi swym zachowaniem gorszą wersję Nikodema Dyzmy - ten przynajmmniej miał jaką klasę, czy prokuratura i proces potwierdzi, iż Lepper oszczędzał 100 zł na wypad do agencji bo bał się, że mu dziwka "ukradnie porcygar" i jak to mawiali w "Kingsaizie" ciurlar swoje pracownice za obietnice pracy? Ano Nikodem też to robił jak sobie przypominam w kszaczorach swej posiadłosci z jaką chłopką podczas dożynek. Biedny Dołęga Mostowicz nie przewidział, iż życie przerośnie jego powieść i teraz naśladowcy Dyzmy chędożyć będą kobitki nie na wsi w kszakach, nie dziwki po melinach ale zmuszone do tego swą materialną sytuacja kobiety w sejmowym hotelu! Jeżeli sąd potwierdzi zarzuty to zapewne wiele kobiet w Polsce będzie życzyło przewodniczącemu Samoobrony by siedząc 8 lat w pierdlu co noc poczuł co oznacza spuszczanie z wentyla napięcia przez innych więzniów dzięki jakże pożytecznej instytucjicw..a w celi. A tak przy okazji wymiar sprawiedliwości zapewne zadzaiął sprawnie w tym przypadku bo jakże słodki będzie odwet za taśmy nagrane przez bufetową :) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanów 05.12.06, 09:59 Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy. Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy mam wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich imprezach sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie wiesz czy obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy. Taka jest po prostu prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:04 mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania działaczy samoobrony. widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;))))))) yvesl napisał: > Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy. > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy mam > wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich imprezach > sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie wiesz czy > obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy. Taka jest > po prostu prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:24 chirlider napisał: > mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania działaczy > > samoobrony. > widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;))))))) Nie, nie daje przyzwolenia. Tylko jak tak sie głęboko zastanowie, to wychodzi na to,ze jakby wszystkie kobiety-kolezanki z pracy z ktorymi uprawialem sex, podalyby mnie do sądu, to nie dozylbym wszystkich wyroków. Całe szczęscie,ze żadnej kolezance nie wpadlo do głowy, wstając z łóżka rano, do ktorego wieczorem weszla z wasnej woli, leciec na policje.Nie chce tu sie kreowc na jakiegos macho, po prostu tak sie dzieje.Mam wielu kolegow w pracy ktorzy sa lepsi odemnie w tzm sporcie. Cyzby u Was bylo inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:44 to nasz przyjaciel yvesl myśli że herosi z samoobrony swoje podwładne tak .... po koleżeńsku..? z przyjaźni i bezinteresownie..? wolna miłość w samoobronie ..? doczytaj wszorajszy artykuł w GW, potem zabieraj głos. yvesl napisał: > chirlider napisał: > > > mam mniemać że w ten sposób dajesz przyzwolenie na podobne zachowania dzi > ałaczy > > > > samoobrony. > > widze że z kolegi niezły liberał i lewak ;))))))) > > Nie, nie daje przyzwolenia. Tylko jak tak sie głęboko zastanowie, to wychodzi n > a > to,ze jakby wszystkie kobiety-kolezanki z pracy z ktorymi uprawialem sex, > podalyby mnie do sądu, to nie dozylbym wszystkich wyroków. Całe szczęscie,ze > żadnej kolezance nie wpadlo do głowy, wstając z łóżka rano, do ktorego wieczore > m > weszla z wasnej woli, leciec na policje.Nie chce tu sie kreowc na jakiegos > macho, po prostu tak sie dzieje.Mam wielu kolegow w pracy ktorzy sa lepsi > odemnie w tzm sporcie. > Cyzby u Was bylo inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:14 yvesl napisał: > Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypomnjcie > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy. > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowalem w > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, zjazdy itp. Czy mam> wam opowiadac co tam sie dzialo? Nie badzcie hipokrytami. Na takich imprezach> sex jest uprawiany z taka częstotliwościa,że budzac sie rano, nie wiesz czy> obok to koleżanka z kadr,księgowosci czy z innego działu albo firmy. Taka jest> po prostu prawda. Czy chcesz powiedzieć, że pracowałeś w urzędzie państwowym, i dawałeś szefowi dupy, żeby cię nie zwolnił? Bo naprawdę umiałeś tylko zamiatać, a zrobił cię naczelnikiem? Bo to byłaby właściwa analogia... Jeśli tego nie rozumiesz, to niezły matoł z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:16 -maria333 napisała: > yvesl napisał: > > > Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zastanówcie się dobrze. Przypom > njcie> > sobie rożne zdarzenia w Waszej pracy. > > Jestem przekonany, że gdyby wyrzucano z pracy za seks z kolezankami albo > > podwładnymi, to w Polsce 99% męszczyzn byloby na bezrobotnym !!! Pracowal > em w > kilku firmach, jeżdzilismy na szkolenia, kongresy,sympozja, > Czy chcesz powiedzieć, że pracowałeś w urzędzie państwowym, i dawałeś szefowi > dupy, żeby cię nie zwolnił? Bo naprawdę umiałeś tylko zamiatać, a zrobił cię > naczelnikiem? Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby jeździć na sympozja??? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:27 maria333 napisała: > > Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby > jeździć na sympozja??? Oj maria , maria, hahahaha nie graj tu jedynej cnotliwej, kto ci w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:29 yvesl napisał: > maria333 napisała: > > > > Chyba trafiłam w sedno, bo inaczej jak ktoś kto pisze "męszczyzna" mógłby > > > jeździć na sympozja??? > > Oj maria , maria, hahahaha nie graj tu jedynej cnotliwej, kto ci w to uwierzy? Widzę niestety, że rzeczywiście poziom inteligencji nie pozwala ci się nawet odnieść do sedna wypowiedzi... I niechcący zapewne potwierdziłeś moją tezę... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 10:34 maria333 napisała: > > > Widzę niestety, że rzeczywiście poziom inteligencji nie pozwala ci się nawet > odnieść do sedna wypowiedzi... > I niechcący zapewne potwierdziłeś moją tezę... > Masz wysokie mniemanie o sobie, to dobrze.Takie kobiety s najlepsze w lozku. Pewnie masz powodzenie w pracy. Gratuluje. Szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 11:27 yvesl, a może jesteś kobitą? Chociaż to skąpstwo słowne i lakoniczność raczej męskie. Jakoś wszyscy zapominają, że te wszystkie usługi seksualne w pracy i na imprezach jej towarzyszących na ogół mocno zakropione bywają. Alkohol i seks to 2bonusy,które jak świat stary wielu interesantom ułatwiły ubicie targu czy podpisanie umowy o jakkąkolwiek korzyść,czasem także osobistą. Mnie najbardziej w tej sprawie denerwuje, oprócz moralnego syfu jaki fundują swoim wyborcom ci prawi patrioci, ta kwota jaką przeznaczaja podatnicy na utrzymanie biur poselskich. 8000 tys. po to,żeby kolejny udzielny książę z woli ludu mianował nieudacznego kierownika 2 biurek w swoim biurze poselskim. Dlaczego ciągle ci politycy skazują nas na takie dziadostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 12:48 Hej Yves, Ja myślę, ze jesteś żałosny. Też pracowałam w kilku miejscach, wyjeżdżałam na szkolenia, sympozja itd, ale nigdy nie przespałam się z kolegą z pracy. Takie sytuacje zdarzały się w pracy bardzo rzadko i były nie lada sensacją, ale jeżeli facet albo kobitka byli w innych związkach, nikt na to nie patrzył z przyzwoleniem, a każdy z obrzydzeniem. Skoro dla ciebie to normalne w pracy,że laski po każdym kielonku wskakują ci do łóżka, to zastanawia mnie, gdzie ty pracujesz? W męskim burdelu? A moze tak nieziemsko przystojny jesteś, że tak ci wszystkie do łóżka wchodzą... Wiesz co, takie rzeczy to tylko w filmach... albo w ERZE...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Pytanie do facetów piszacych na tym forum,zas 05.12.06, 16:49 Niezly matol jestes Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 09:59 "Gazeta" zamieściła wizerunki Łyżwińskiego i Leppera. Czym sie różni jeden od drugiego? Tym, że Lepper ma bardziej uszlachetnioną gębę. A tak to niczym, bo są "wzorcami" polityków, spektakularnymi symbolami współczesnych elit i polityków III/IVRP. Możemy sobie pogratulować??? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 10:01 Przecież pan premier wyraźnie zabronił pokazywania jego wizerunków z profila. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 10:02 O pana premiera nie martwcie się. Jemu w tym szambie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 10:04 cierpliwy napisał: > O pana premiera nie martwcie się. Jemu w tym szambie dobrze. Unużany w nim po nos, twierdzi z uporem, że mu pachnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Nikodem Dyzma znalazł sposób 05.12.06, 10:14 na szybkie i skuteczne pozbycie się dziwki. Po szczegóły odsyłam do lektury ponadczasowego dzieła Dołęgi-Mostowicza. Nieprawdopodobny brak profesjonalizmu wykazali niektórzy panowie posłowie, politycy - najprawdopodobniej nie czytali. Ale nietrudno zgadnąć dlaczego... by czytać, trzeba znać parę liter. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyński i Leper...ten sam poziom moralności..... 05.12.06, 10:57 osobnicy bez żadnych zasad moralnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi kiedy kaczyński pracuje? 05.12.06, 10:26 jako premier,sługa narodu,pobierający gażę z naszych podatków,zafundował nam koalicję hańby.Wieczne awantury,nocne konszachty z Lepperem przy ponownym nadawaniu teki,śmieszność za śmiesznością! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf seks przyczyną politycznego rozwodu 05.12.06, 10:33 no to sie pan premier pozegna z Samoobrona.A pamietam jak w Gdansku machal paluchem i odgrazal sie,ze z ludzmi o zlej reputacji nie bedzie sie wiecej zadawal.No i co z tego wyszlo?Jest panu glupio, panie premierze??Pol Polski sie z pana nasmiewa. niepowtarzalny mikolajkowy prezent na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Ludzie się grzmocą na potęgę.... 05.12.06, 10:45 więc co chcecie, że jakiś Łyżwiński, albo Lepper zaspermił jakąś laseczkę. A kogo mieli wydymać ? Poseł Sobecką ? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 11:19 - że była molestowana... Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka, która kupiła sobie stanowisko za seks. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 12:54 Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka, > która kupiła sobie stanowisko za seks. Wcale nie, ja bym jej dała medal, to nie lada wyczyn przespać się z takimi trollami:)) A tak poważnie, każdy, kto wymusza seks w zamian za pracę czy inne korzyści jest bydleciem, którego miejsce jest w wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Przypomniała sobie po 4 latach ?... 05.12.06, 17:49 mojboze napisała: > Jeśli jest to prawda, to ukarane powinny być obie strony - także panienka, > > która kupiła sobie stanowisko za seks. > > Wcale nie, ja bym jej dała medal, to nie lada wyczyn przespać się z takimi > trollami:)) > A tak poważnie, każdy, kto wymusza seks w zamian za pracę czy inne korzyści jes > t > bydleciem, którego miejsce jest w wiezieniu. Pajacu co ty piszesz.... przeczytaj sobie co napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a ona za co? Co ona kupiła i skąd wiesz, ze kupiła 06.12.06, 20:58 ot samczy swiatek! Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzaj_dziadu1 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 11:26 Pan Prezydent Putin bardzo lubi takich bohatrów. Prezydentowi Izraela gratulował jego siły i możliwości. A więc moja propozycja jest taka : natychmiast wysłać Leppera z Łyzwińskim do Moskwy i niech tam załatwiają zdjęcie embarga na nasze mięso. Jeśli im się uda, to potraktować tę sprawę jako wypadek przy pracy i przymusić zakłady mięsne by się zrzuciły na alimenty dla Anety K. i wyjścia obu jurnych chłopców do agencji towarzyskich. A jeśli się nie uda to niech obaj płacą Anecie K. alimenty i wrzucić ich do jednej celi z gwałcicielami i morderami. Tam już na nich czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzaj_dziadu1 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 12:29 Albo może dać tej biednej kobiecie, sekretarza stanu w rolnictwie - może to ją jakoś zadowoli. Albo może Adam Lipiński znajdzie dla Anety K. na alimenty jakiś specjalny fundusz w budzecie kancelarii Sejmu. Trzeba jakoś ratować kolegów i koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Nooo,Stasiu,przed genetyką nie uciekniesz:-))))))) 05.12.06, 11:58 .... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ej, Jarek, Jarek... 05.12.06, 12:09 I z kim Ty teraz, biedaku, będziesz tę swoją upragnioną IV RP budował? Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 12:34 ludzie, ludzie ktos tu oszalał!!!! raz mowi ,ze dziecko Lyzwinskiego , drugi , ze podala do sadu o u stalenie ojcostwa ? -- Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 17:44 bagarmosen napisał: > ludzie, ludzie ktos tu oszalał!!!! raz mowi ,ze dziecko Lyzwinskiego , > drugi , ze podala do sadu o u stalenie ojcostwa ? -- Odpowiedz Link Zgłoś
anita211 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 15:30 no i macie dowód Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletnie.. 05.12.06, 15:31 Stara prawda się potwierdza. Wystarczy dać prostakowi gabinet z dywanem i sekretarką a potem tylko kwestią czasu jest kiedy się sk..wi. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Aneta K.: Łyżwiński jest ojcem mojej trzyletn 05.12.06, 16:11 Stare zwyczaje wzięte jeszcze z komuny. Stanowisko "sekretarki", która nie ma kwalifikacji ( ale za to "coś innego") było zawsze bardzo powszechne. I do dzisiaj w wielu instytucjach nic się nie zmieniło. Niemniej ciekawe jest, że pani Aneta przez 4 lata brała profity, a teraz nagle zaczyna mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Dziwna, zaprawde moralnosc! Czepiac sie o czas 06.12.06, 21:00 a nie qrevstvo tych panockuf! Odpowiedz Link Zgłoś