Dodaj do ulubionych

Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost"

06.12.06, 18:53
Człowiekiem roku specjalista od pokazywania, jak działa niszczarka (jak nie
ma dowodów, to znaczy, że były, tylko ktoś je zniszczył). Bardzo nisko
upadliśmy.

www.skubi.net/pis.html
Obserwuj wątek
    • gieroy_asfalta Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:54
      Nie Wileki Wizjoner Jarosław tylko jego wasal?????!Ale przegięcie...;-(
      • gieroy_asfalta Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:56
        a przepraszam, już w zeszłym roku był:-) Mają szczęście...
        • empirio Jaki tygodnik, taki laureat 06.12.06, 19:11
          Nie ma się co dziwić, trafił swój na swego. A swoją drogą, popularność prawicowego tabloidu kierowanego przez byłego sekretarza KC PZPR ds. propagandy to socjologiczny fenomen.
          • kot9999 i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie czyta 06.12.06, 19:16
            i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca
            • jurek7 Re: i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie 06.12.06, 19:23
              kot9999 napisał:

> i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca

Dla mnie sygnałem żeby przestać czytać to pisemko było odejście Tyma.
              • uchachany Włazidupstwo tow. TW "Rycerza" jest wzorcowe :-)) 06.12.06, 19:52
                ...
                • milet_z_sedesu Żałosna kandydatura żałosnego tygodnika 06.12.06, 20:40
                  Ciekawe jakie były kryteria, ale z drugiej strony...co mnie to obchodzi...
                  • gagapapa Re: Żałosna kandydatura żałosnego tygodnika 06.12.06, 20:56
                    kogo byś chciał? Oleksego, Kwaśniewskiego?
                    Putina???
                    • renifer_lopez E. Mazur człowiekiem roku lewicy 06.12.06, 21:48

Taki człowiek jaka partia.
                    • empirio Nielogiczna riposta 06.12.06, 22:04
                      gagapapa napisał:

> kogo byś chciał? Oleksego, Kwaśniewskiego?
                      > Putina???

Przecież Kwaśniewski był Człowiekiem Roku tygognika "Wprost". Oleksy nie, ale za to Leszek Miller był jedyną osobą, która otrzymała to wyróżnienie dwukrotnie (drugi raz do spółki z Verheugenem).
                      Jeśli więc uważasz, że ta nagroda ma jakiś prestiż (ja tak nie uważam), to powinieneś szanować w/w polityków.
                      • navaira Re: Nielogiczna riposta 06.12.06, 23:28
                        > Jeśli więc uważasz, że ta nagroda ma jakiś prestiż (ja tak nie uważam)
                        Uważam, że ma taki sam prestiż, jak cały Wkręt. Czyli zbliżony do Bravo Girl :)
                        • troll7777 a kto na pozycjach: -1, -2, -3 itd ??????? 07.12.06, 01:38
                          liczac od zera. haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich
                          • refleksyjny ................Żałosne , że aż się robi niedobrze 07.12.06, 06:48
                            tfu
                    • navaira Ja bym widział Romana Giertycha 06.12.06, 23:27
                      Zupełnie poważnie. To Giertych jest prawdziwą twarzą tej łże-koalicji. Ziobro
                      jest praktycznie niewidoczny i bezczynny; co jakiś czas organizuje konferencję
                      prasową, żeby opowiedziec, że niczym się nie zajmuje. Kaczkodany dwa prowadzą
                      sobie swoją politykę pt. 'a teraz na wszystkich się obrazimy'. Natomiast
                      Giertych zmienia spis lektur, wprowadza kreacjonizm do szkół, wysyła
                      komunistyczne trójki do pilnowania, czy uczniowie są dobrymi socjalistami,
                      głaszcze po głowie naziolków z MW... etc. Roman człowiekiem roku pisma Wkręt-W-D...!
                      • publico_bono Re: Ja bym widział Romana Giertycha 07.12.06, 09:16
                        Wiesz co, w pewnym sensie masz rację, Giertych jest o wiele bardziej medialny od
                        Ziobry. Wkurza mnie niesamowicie, bo pochodzi z mojej miejscowości. Ponadto jest
                        przygotowany do roli ministra edukacji jak żaba do odśpiewania arii Mozarta. Ale
                        zauważ, że sam stosujesz język propagandy a nie rozsądku i to rzucając błotem
                        bez pokrycia. Dorzuć jeszcze, że jest gejem i będziemy mieli do końca Twój obraz
                        ustalony. Mylenie faszystów z socjalistami to smutna konsekwencja chodzenia na
                        blauki a i tak przerysowujesz problem.
                  • sklis ...jakie były kryteria...? 06.12.06, 23:06
                    milet_z_sedesu napisał:
                    > Ciekawe jakie były kryteria, ale z drugiej strony...co mnie to obchodzi...

jak to, jakie - koniunkturalizm, z którego znany jest ten tygodnik...
                    Otarłem się kiedyś o proces przyznawania wyróżnień "Wprost" dla "najbardziej
                    innowacyjnych produktów w branży [powiedzmy] x" - jakieś kryteria?? Decydowały
                    (co najmniej) znajomości.
                    Człowiek roku? Rządzi Miller - na okładce Miller, do władzy dorwał się Kaczyński
                    - na okładce Kaczyński.
                    Wprost do kosza.
              • grzes1966 Re: i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie 07.12.06, 08:42
                jurek7 napisał:

> kot9999 napisał:
                >
                > > i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca
                >
                > Dla mnie sygnałem żeby przestać czytać to pisemko było odejście Tyma.

a dla mnie Korwina - TW Rycerz pozbył się go jakiś 10 lat temu
                >
          • parambol czy wprost... 06.12.06, 23:03
            został potajemnie wykupiony przez Springera? To by tłumaczyło ten zadziwiający
            przykład włazidupstwa bezwazelinowego
      • st1111 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:56
        Między malutkimi to i kurdupel wielki
        • bpkw Ziobro Miernota Roku !!!!!!! 06.12.06, 18:59
          Gdyby to byl plebiscyt na Picera Roku to Ziobrze dalbym drugie miejsce ; zaraz
          za Marcinkiewiczem... :)))
          • milet_z_sedesu Zgadzam sie z oceną 06.12.06, 20:40
            • gagapapa potępiam zomowców 06.12.06, 21:03
              czyli was.
      • tomekp1 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:40
        zasłużył na to.
        • gagapapa Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:57
          cholera, tu jest portal ubecko-sowiecki!
          Katastrofa, nawet Michnik nie byłby z tego dumny.
          • wiedmak Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 22:31
            Ubecko-sowiecki bylby gdyby to bylo forum łojca "Kasy" Rydzyka.
        • przemyslaw.rokicki .... przejrzyj na oczy 06.12.06, 21:12
          www.zbigniewziobro.org/content/view/11/15/1/6/
          powiedz mi czy te wyroki znajduja potwierdzenie w tym co mowi
          Ziobro na konferencjach
          • gagapapa Re: .... przejrzyj na oczy 06.12.06, 22:14
            przykro mi, że gnidy nadal nie siedzą, przykro mi bardzo.
    • jed67 O Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.06, 18:55
      Jaki tygodnik taki człowiek roku. Pocieszajace jest to,że ulubieniec Ziobry,
      Leszk Miller, też był człowiekiem roku tego samego tygodnika.Mam nadzieję,że
      skończą tak samo. Szybko.
      • zarafi Re: O Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.06, 18:58
        Człowiekiem roku Wprost nie zostaje osoba, która była najlepszym politykiem,
        tylko ta, która miała największy wpływ na to co się dzieje.

• samozwaniec1 Wprost do doopy to czlowiek roku - taki sam 06.12.06, 18:59
      • zgodnik1 "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńskich 06.12.06, 19:00
        afera bilbordowa,afera inwigilacji dziennikarzy..itd....
        • gagapapa Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 06.12.06, 20:58
          oj, oj, mieszasz, to nie są afery kacziorówq, tylko opozycji:)
          EEECH, głupixch nie sieją
          • wiedmak Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 06.12.06, 22:34
            Ale bilbordy to byly od PZU przez pis kupowane. I wtedy to kmiotek Niszczarka
            pokazal jak nalezy czyscic dokumenty. Cos ci na pamiec siada moherze.
            • fakirek Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 07.12.06, 07:31
              zacierał ślady :))
    • konmak Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:59
      zenujący tygodnik, żenujący Człowiek Roku
      jak widac w artykule zwyciezcami zazwyczaj sa bedacy własnie u władzy.
      Kiepskie to towarzystwo towarzysza Millera.
      tygodnika nie kupuje
    • kirsti4 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:00
      Marek Król, właściciel WPROST, wie jak się ustawić. Jemu takie znajomości mogą
      się przydać
      • zgodnik1 Zero i jego dwaj Zera kumple... księżyc łka ! 06.12.06, 19:01
        • gagapapa Re: Zero i jego dwaj Zera kumple... księżyc łka 06.12.06, 21:04
          szkoda!!!
          Szkoda, że wasze, ubeckie podrygi nie są OSTATNIE - ciągle macie się dobrze....
          Zabrać emerytury zomowcom i ubekom!!!!!
          • sklis szkoda!? 06.12.06, 23:13
            gagapapa napisał:

> szkoda!!!
            > Szkoda, że wasze, ubeckie podrygi nie są OSTATNIE - ciągle macie się dobrze....
            > Zabrać emerytury zomowcom i ubekom!!!!!

A właściwie dlaczego ci szkoda, misiu puszysty?
            Nie będzie już na kogo pluć?
            Jesteś bez winy, żeby rzucać kamieniem?
            Jakie są twoje zasługi dla wolności Polski?
            Nie nazywaj ubekiem każdego, kto myśli inaczej niż ty, śmieciu bylejaki.
    • maureen2 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:06
      mają wprost poczucie humoru
    • maruda.r I tubkę redakcyjnej wazeliny gratis 06.12.06, 19:08

- W znacznej mierze to dzięki ministrowi Ziobrze nastąpił wzrost zaufania do
      wymiaru sprawiedliwości, umocnił się wizerunek Polski jako państwa prawa.

Wizerunek Polski, jako państwa Prawa i Sprawiedliwości.

• loppe Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:12
      skoro JK nie mógł wygrać drugi rok z rzędu, to tak - pan minister Z.Ziobro
    • bonanzabros2 Człowie roku - hahaha 06.12.06, 19:12
      dobre
      • gagapapa Re: Człowie roku - hahaha 06.12.06, 21:02
        ja powtarzam jeszcze raz-cvi wszyscy ludzie solidarności yo pewnie czerwienią
        sie ze wstydu widząc, ze portal stworzony w oparciu o ich gazetę stał się
        portalem na którym zomowcy i ubeki "rządzą" w komentarzach, ku radości zresztą
        tych z GW.
        Straszne - Urban rządzi tutaj.
        • puch4cz gagapapa 06.12.06, 21:28
          Przestan bredzic i udawac, ze pada deszcz, bo az zygac mi sie chce jak czytam
          Twoje puste i naiwne posty.
          • gagapapa Re: gagapapa 06.12.06, 22:15
            czemu? boli?
            • wiedmak Re: gagapapa 06.12.06, 22:38
              A powtarzaj sobie TW do woli. Dopoki nie jestes niebezpieczny dla otoczenia twoj
              belkot jest znosny.
            • dominik.olsztyn Re: gagapapa 06.12.06, 23:19
              gagapapa napisał:

> czemu? boli?

Mam identyczne odczucia jak kolega. Boleć nie boli, ale trochę żal dupę ściska,
              że w społeczeństwie, które odstaje pod względem dostępności do sieci od reszty
              Europy, dostęp do łącza ma taki imbecyl jak gapa. Cenne megabity się marnują.
    • zarafi Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:19
      Piszecie, że nie Ziobro -więc kto miał wygrać?
    • iikkaarr Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:20
      P. ZIOBRO ZASŁUGUJE NA NAJWIĘKSZE ZASZCZYTY,ALE ZDECYDOWANIE CZŁOWIEKIEM,KTÓRY
      NAJWIĘCEJ ZROBIŁ DLA POLSKI JEST PREMIER KACZYŃSKI. KAROL T.
    • wojteklu Brawo Panie Zbyszku!!! 06.12.06, 19:21
      Odemnie gratulacje.
      • siwek15 Re: Brawo Panie Zbyszku!!! 06.12.06, 20:55
        Popieram i równiez gratuluje.Tak trzymaj P anie Ziobro.
    • krwawy.zenek Błazenada 06.12.06, 19:23
      Nisko upadło to pisemko.
    • konrad.ludwik02 Patrząc na listę owych "Ludzi roku" dojść ... 06.12.06, 19:26
      ... można do wniosku, że niewielki to zaszczyt, nobilitują ją właściwie tylko
      postacie Leszka Balcerowicza i Lecha Wałęsy - ale tego ostatniego za dokonania
      z czasów I Solidarności. Pan Ziobro zaś b. dobrze się zapowiadał, miał wiele
      dobrych pociągnięć: walka z korporacjami, przyspieszenie pracy sądów itd., ale
      zupełnie nie radzi sobie z własną kadrą: spróbuj się no kto skontaktowaćz nim,
      aby mu przekazać informację o nadużyciach w resorcie, wszystko zostanie
      odfiltrowane przez jego urzędników i skierowane do odpowiedzialnych za zło!
    • r306 Obsmialem sie jak norka hehehehe 06.12.06, 19:29
      Szczegolnie z uzasadnienia kapituly bhehehehehehhe
      No i jeszcze ten fakt, ze Ziobro bedzie odbieral nagrode ze swiadomoscia, ze
      wczesniej nagrodzono nia Millera - to juz prawdziwy rechot mnie ogarnia
      bhehehehhehehehehehheheheheh
      uuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahaahahahahaha
      Chyba bedzie musial sobie ten dyplomik od Wprost przez jakas niszczarke puscic
      bheheheheh..... lece po pampersa hehehehehehhe

No nieeeeeemooooooge hehhehehehehhehehe
      ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheheh
    • neiden co to znaczy; duea jex sed lex? 06.12.06, 19:31
      w polsce jest nawyk do urzywania obcojenzykowych zwrotow.ci bardzo wyksztauceni
      chca zainponowac polskiemu czytelnikowi ze znaja jazyk obcy.chcialbym
      przypomniec dla tego redaktora ze mieszka w polsce i powinien starac sie pisac
      po polsku i zrozumiale.
      • zgodnik1 to znaczy; ni ma prawa,gdy my rzadzimy ! 06.12.06, 19:49
        PISokomuna, znaczy...
    • jurek7 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:31
      "Szef resortu sprawiedliwości "miał i ma wielki wkład w przebudowę wymiaru
      sprawiedliwości i systemu prawa, w fundamentalną zmianę w pracy sądów i
      prokuratury, w to, że zaczęła działać w naszym kraju zasada: >>Dura lex, sed
      lex<<" napisał redaktor naczelny "Wprost" Piotr Gabryel w przesłanej w środę
      informacji."

Ten człowiek chyba nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Jaka przebudowa
      wymiaru sprawiedliwości? Jaka fundamentalna zmiana w pracy sądów? Przecież w
      tej sferze praktycznie nic sensownego się nie dzieje.
    • 123rbr Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:33
      Jak taka miernota może zostać człowiekiem roku? To jest chory kraj. Przewodnia
      siła brata się z daraństwem typu Łyżwiński, Filipek, Begerowa, Hojarska czy
      Wierzejski. Nawalonych urzędników z resortu Dorna policjanci wożą kilkaset
      kilometrów do domu służbowymi samochodami, itd, itp
    • tuf1 Gratulacje Panie Zbyszku 06.12.06, 19:35
      Rob pan swoje i nie ogladaj sie Pan na szczekaczy bo jak nawet porzdny czlowiek
      idzie droga to i tak zle psy ujadaja
      • r306 A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 19:42
        Tak z ciekawosci pytam :)
        • zgodnik1 pan Zbynio zamiata pod dywan afery Kaczyńskich ! 06.12.06, 19:48
          w tym jest dobry...
          • r306 A czy ja Ciebie pytalem? n/t 06.12.06, 19:50
          • eon3 Psy szczekają 06.12.06, 19:57
            A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy.
            Ale nie można od psów wymagać aby rozsądnie postrzegały rzeczywistość.
            Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na
            drogach.
            I to jest konkret.
            • r306 A co, statystyki mowia o spadku pijanych... 06.12.06, 20:28
              ... za kolkiem? ;)
              Podaj, bo ja jakos takich nie znam......
              Ja rozumiem, ze autosugestia potrafi czynic cuda, ale zaby az tak na oczy i
              glowe padlo? ;)

> A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy.
              Poprosze wymienic :)
              • milet_z_sedesu Ziobro zajmuje sie promocja własnej osoby 06.12.06, 20:43
                Argument o spadku liczby pijanych kierowców to ponury żart. Ziobro jest nade
                wszystko wiernym funkcjonariuszem Przewodnbiej Siły Narodu pod jedynie słusznym
                przewodnictwem Jarosława K.
                Zresztą Ziobro jest zerem.
            • krwawy.zenek Re: Psy szczekają 06.12.06, 21:10
              eon3 napisał:

> A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy.

Jakiś przykład, choć jeden?

> Ale nie można od psów wymagać aby rozsądnie postrzegały rzeczywistość.
              > Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na
              > drogach.

A co, ich liczba spadła? I co to ma wspólnego z Ziobrą?

> I to jest konkret.

Twoja bezmyślność to ten konkret?
            • sklis Re: Psy szczekają 06.12.06, 23:18
              eon3 napisał:

> Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na
              > drogach.

Znacznie groźniejsi od tych pod gazem (a ostrożnych) są trzezwi idioci - a tych
              na razie nie da się wyeliminować...
        • loppe Re: A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 20:05
          r306 napisał:

> Tak z ciekawosci pytam :)

na takie pytania nie warto odpowiadać - są gazety, jest telewizja, jesli cię
          nie poinformowały to idź do gusu i zobacz stat spadku przestępczosci
          • r306 Kore to spadki przestepczosci pieknie pikowaly w.. 06.12.06, 20:30
            ... dol za czasow rzadu czerwonych z SLD.....

> na takie pytania nie warto odpowiadać
            Jest takie madre powiedzenie - nie ma glupich pytan, sa tylk oglupie
            odpowiedzi. Wlasnie jedna z nich zademonstrowales.
          • krwawy.zenek nie manipuluj tak prymitywnie loppe 06.12.06, 21:11
            Jaki jest związek spadku przestępczości (trwającego od kilku lat) z
            ministrowaniem Ziobry? Oczywiscie żaden. To jasne dla każdego myślącego.
          • przemyslaw.rokicki Re: A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 21:33
            www.zbigniewziobro.org/content/view/12/16/
            o tym piszesz?
    • donus1 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:50
      Nie wierze, nie moge w to uwierzyć; to wielka hańba; kompromitacja; draństwo;
      promocja człowieka zakompleksionego, sfrustrowanego, niedouczonego, a co gorsza
      osoba otaczająca sie osobami o niewiele większej inteligencji i
      wiedzy,nienadającymi sie do sprawowania tak trudnych stanowisk; jest to
      człowiek, który pod płaszczykiem reform, wcale ich nie wprowadza, a to co do tej
      pory udało sie osiągnąć, konsekwentnie niszczy; ależ skandal;
      pan Ziobro to człowiek, zniszczony i sponiewierany w przeszłości, nie udało mu
      sie zrobić kariery w wymiarze sprawiedliwości, doktoratu nie napisał, a teraz
      wszystkie smutki i frustracje wylewa z siebie i niszczy dokonania osób, które
      stawiały mu wymagania, których nie mógł nigdy osiągnąć!!!!

k...wa ale skandal
      • r306 Co sie tak denerwujesz? To tylko Wprost.... 06.12.06, 19:52
        To raczej upadek tego pisma, a nie obyczajow. Poczytaj forum - ja jestem
        zdumiony trzezwa ocena wiekszosci tu sie wypowiadajacych :)
      • milygosc Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:52
        Ciuekawe jakie to DOKONANIA swoich utytułowanych poprzedników niszczy pan
        Ziobro
      • tuf1 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:55
        donus czy da,,,nus. ty to jestes ta k,,wa czy jakas odmiana k,,y jestes
      • eon3 Wytrzyj! 06.12.06, 20:00
        Zaplułeś się.
      • eon3 Donus! 06.12.06, 20:04
        To było do ciebie. Wytrzyj się, naprawdę sie zaplułeś.
        A wziąłeś już tabletkę?
    • waclawr Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:57
      no to i sekretarz Król dał dupy PiSuarom.Najlepszego.
    • tuf1 Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, aferaly 06.12.06, 19:59
      a ceiekaw jestem ktorzy z was to aferaly, ktorzy zboczency seksualmi a ktorzy
      komunisci
      • milygosc Re: Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, afe 06.12.06, 20:06
        Wolę "Twarde prawo, ale prawo " pana Ziobry - od liberalnego "Polska nierządem
        stoi"
      • r306 Poprosze o dane szanownego pana... 06.12.06, 20:32
        Zamierzam bowiem pozwac pana do sadu z powodztwa cywilnego. Powod chyba
        oczywisty.
      • krwawy.zenek Re: Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, afe 06.12.06, 21:23
        Obawiam się, że tylko ty łączysz te cechy.
    • antithesis towarzystwo na ogol marne, ale brawa dla p. Ziobry 06.12.06, 20:15
    • zziemipolskiejdowolski Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:21
      HAhahahahahaha, aaaaaaaa, zejdę ze śmiechu - to raczej dowcip roku!!!
    • lebaim "Wprost" siegnęło szczytu wazeliniarstwa 06.12.06, 20:21
      Postawienie oportunisty i manipulatora Ziobry na poziomie takich ludzi jak
      Leszek Balcerowicz, Hanna Suchocka, Aleksander Kwaśniewski, Jacek Kuroń, Lech
      Wałęsa, Wisława Szymborska, Jerzy Buzek, Bronisław Geremek czy Wiktor Juszczenko
      to obraza dla nich wszystkich (nie zdziwiłbym się gdyby któryś z nich zrzekł się
      tego tytułu).
      Tym lizusostwem "Wprost" - przynajmniej dla mnie - straciło wszelki szacunek i
      nie może być traktowane jako poważny tygodnik opinii lecz jako kolejna
      "systemowa tuba reklamowa tzw. IV RP"
      • 1zorro Pikus Dierzynskiego czlowiekiem roku?? To czyba 06.12.06, 20:23
        jakies jaja niemozebne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka