skubi6 06.12.06, 18:53 Człowiekiem roku specjalista od pokazywania, jak działa niszczarka (jak nie ma dowodów, to znaczy, że były, tylko ktoś je zniszczył). Bardzo nisko upadliśmy. www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gieroy_asfalta Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:54 Nie Wileki Wizjoner Jarosław tylko jego wasal?????!Ale przegięcie...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:56 a przepraszam, już w zeszłym roku był:-) Mają szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Jaki tygodnik, taki laureat 06.12.06, 19:11 Nie ma się co dziwić, trafił swój na swego. A swoją drogą, popularność prawicowego tabloidu kierowanego przez byłego sekretarza KC PZPR ds. propagandy to socjologiczny fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie czyta 06.12.06, 19:16 i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie 06.12.06, 19:23 kot9999 napisał: > i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca Dla mnie sygnałem żeby przestać czytać to pisemko było odejście Tyma. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Żałosna kandydatura żałosnego tygodnika 06.12.06, 20:40 Ciekawe jakie były kryteria, ale z drugiej strony...co mnie to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Żałosna kandydatura żałosnego tygodnika 06.12.06, 20:56 kogo byś chciał? Oleksego, Kwaśniewskiego? Putina??? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez E. Mazur człowiekiem roku lewicy 06.12.06, 21:48 Taki człowiek jaka partia. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Nielogiczna riposta 06.12.06, 22:04 gagapapa napisał: > kogo byś chciał? Oleksego, Kwaśniewskiego? > Putina??? Przecież Kwaśniewski był Człowiekiem Roku tygognika "Wprost". Oleksy nie, ale za to Leszek Miller był jedyną osobą, która otrzymała to wyróżnienie dwukrotnie (drugi raz do spółki z Verheugenem). Jeśli więc uważasz, że ta nagroda ma jakiś prestiż (ja tak nie uważam), to powinieneś szanować w/w polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Nielogiczna riposta 06.12.06, 23:28 > Jeśli więc uważasz, że ta nagroda ma jakiś prestiż (ja tak nie uważam) Uważam, że ma taki sam prestiż, jak cały Wkręt. Czyli zbliżony do Bravo Girl :) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 a kto na pozycjach: -1, -2, -3 itd ??????? 07.12.06, 01:38 liczac od zera. haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny ................Żałosne , że aż się robi niedobrze 07.12.06, 06:48 tfu Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Ja bym widział Romana Giertycha 06.12.06, 23:27 Zupełnie poważnie. To Giertych jest prawdziwą twarzą tej łże-koalicji. Ziobro jest praktycznie niewidoczny i bezczynny; co jakiś czas organizuje konferencję prasową, żeby opowiedziec, że niczym się nie zajmuje. Kaczkodany dwa prowadzą sobie swoją politykę pt. 'a teraz na wszystkich się obrazimy'. Natomiast Giertych zmienia spis lektur, wprowadza kreacjonizm do szkół, wysyła komunistyczne trójki do pilnowania, czy uczniowie są dobrymi socjalistami, głaszcze po głowie naziolków z MW... etc. Roman człowiekiem roku pisma Wkręt-W-D...! Odpowiedz Link Zgłoś
publico_bono Re: Ja bym widział Romana Giertycha 07.12.06, 09:16 Wiesz co, w pewnym sensie masz rację, Giertych jest o wiele bardziej medialny od Ziobry. Wkurza mnie niesamowicie, bo pochodzi z mojej miejscowości. Ponadto jest przygotowany do roli ministra edukacji jak żaba do odśpiewania arii Mozarta. Ale zauważ, że sam stosujesz język propagandy a nie rozsądku i to rzucając błotem bez pokrycia. Dorzuć jeszcze, że jest gejem i będziemy mieli do końca Twój obraz ustalony. Mylenie faszystów z socjalistami to smutna konsekwencja chodzenia na blauki a i tak przerysowujesz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis ...jakie były kryteria...? 06.12.06, 23:06 milet_z_sedesu napisał: > Ciekawe jakie były kryteria, ale z drugiej strony...co mnie to obchodzi... jak to, jakie - koniunkturalizm, z którego znany jest ten tygodnik... Otarłem się kiedyś o proces przyznawania wyróżnień "Wprost" dla "najbardziej innowacyjnych produktów w branży [powiedzmy] x" - jakieś kryteria?? Decydowały (co najmniej) znajomości. Człowiek roku? Rządzi Miller - na okładce Miller, do władzy dorwał się Kaczyński - na okładce Kaczyński. Wprost do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: i wlasnie dlatego od kilkunastu miesiecy nie 07.12.06, 08:42 jurek7 napisał: > kot9999 napisał: > > > i wlasnie dlatego juz od kilkunastu miesiecy nie czytam tego szmatlawca > > Dla mnie sygnałem żeby przestać czytać to pisemko było odejście Tyma. a dla mnie Korwina - TW Rycerz pozbył się go jakiś 10 lat temu > Odpowiedz Link Zgłoś
parambol czy wprost... 06.12.06, 23:03 został potajemnie wykupiony przez Springera? To by tłumaczyło ten zadziwiający przykład włazidupstwa bezwazelinowego Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:56 Między malutkimi to i kurdupel wielki Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Ziobro Miernota Roku !!!!!!! 06.12.06, 18:59 Gdyby to byl plebiscyt na Picera Roku to Ziobrze dalbym drugie miejsce ; zaraz za Marcinkiewiczem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:40 zasłużył na to. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:57 cholera, tu jest portal ubecko-sowiecki! Katastrofa, nawet Michnik nie byłby z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 22:31 Ubecko-sowiecki bylby gdyby to bylo forum łojca "Kasy" Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki .... przejrzyj na oczy 06.12.06, 21:12 www.zbigniewziobro.org/content/view/11/15/1/6/ powiedz mi czy te wyroki znajduja potwierdzenie w tym co mowi Ziobro na konferencjach Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: .... przejrzyj na oczy 06.12.06, 22:14 przykro mi, że gnidy nadal nie siedzą, przykro mi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 O Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.06, 18:55 Jaki tygodnik taki człowiek roku. Pocieszajace jest to,że ulubieniec Ziobry, Leszk Miller, też był człowiekiem roku tego samego tygodnika.Mam nadzieję,że skończą tak samo. Szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: O Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.06, 18:58 Człowiekiem roku Wprost nie zostaje osoba, która była najlepszym politykiem, tylko ta, która miała największy wpływ na to co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńskich 06.12.06, 19:00 afera bilbordowa,afera inwigilacji dziennikarzy..itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 06.12.06, 20:58 oj, oj, mieszasz, to nie są afery kacziorówq, tylko opozycji:) EEECH, głupixch nie sieją Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 06.12.06, 22:34 Ale bilbordy to byly od PZU przez pis kupowane. I wtedy to kmiotek Niszczarka pokazal jak nalezy czyscic dokumenty. Cos ci na pamiec siada moherze. Odpowiedz Link Zgłoś
fakirek Re: "Zero" nagrodzony, za ukrywanie afer Kaczyńs 07.12.06, 07:31 zacierał ślady :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konmak Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 18:59 zenujący tygodnik, żenujący Człowiek Roku jak widac w artykule zwyciezcami zazwyczaj sa bedacy własnie u władzy. Kiepskie to towarzystwo towarzysza Millera. tygodnika nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
kirsti4 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:00 Marek Król, właściciel WPROST, wie jak się ustawić. Jemu takie znajomości mogą się przydać Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Zero i jego dwaj Zera kumple... księżyc łka 06.12.06, 21:04 szkoda!!! Szkoda, że wasze, ubeckie podrygi nie są OSTATNIE - ciągle macie się dobrze.... Zabrać emerytury zomowcom i ubekom!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sklis szkoda!? 06.12.06, 23:13 gagapapa napisał: > szkoda!!! > Szkoda, że wasze, ubeckie podrygi nie są OSTATNIE - ciągle macie się dobrze.... > Zabrać emerytury zomowcom i ubekom!!!!! A właściwie dlaczego ci szkoda, misiu puszysty? Nie będzie już na kogo pluć? Jesteś bez winy, żeby rzucać kamieniem? Jakie są twoje zasługi dla wolności Polski? Nie nazywaj ubekiem każdego, kto myśli inaczej niż ty, śmieciu bylejaki. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:06 mają wprost poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r I tubkę redakcyjnej wazeliny gratis 06.12.06, 19:08 - W znacznej mierze to dzięki ministrowi Ziobrze nastąpił wzrost zaufania do wymiaru sprawiedliwości, umocnił się wizerunek Polski jako państwa prawa. ************************************ Wizerunek Polski, jako państwa Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:12 skoro JK nie mógł wygrać drugi rok z rzędu, to tak - pan minister Z.Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Człowie roku - hahaha 06.12.06, 21:02 ja powtarzam jeszcze raz-cvi wszyscy ludzie solidarności yo pewnie czerwienią sie ze wstydu widząc, ze portal stworzony w oparciu o ich gazetę stał się portalem na którym zomowcy i ubeki "rządzą" w komentarzach, ku radości zresztą tych z GW. Straszne - Urban rządzi tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz gagapapa 06.12.06, 21:28 Przestan bredzic i udawac, ze pada deszcz, bo az zygac mi sie chce jak czytam Twoje puste i naiwne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: gagapapa 06.12.06, 22:38 A powtarzaj sobie TW do woli. Dopoki nie jestes niebezpieczny dla otoczenia twoj belkot jest znosny. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: gagapapa 06.12.06, 23:19 gagapapa napisał: > czemu? boli? Mam identyczne odczucia jak kolega. Boleć nie boli, ale trochę żal dupę ściska, że w społeczeństwie, które odstaje pod względem dostępności do sieci od reszty Europy, dostęp do łącza ma taki imbecyl jak gapa. Cenne megabity się marnują. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:19 Piszecie, że nie Ziobro -więc kto miał wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś
iikkaarr Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:20 P. ZIOBRO ZASŁUGUJE NA NAJWIĘKSZE ZASZCZYTY,ALE ZDECYDOWANIE CZŁOWIEKIEM,KTÓRY NAJWIĘCEJ ZROBIŁ DLA POLSKI JEST PREMIER KACZYŃSKI. KAROL T. Odpowiedz Link Zgłoś
siwek15 Re: Brawo Panie Zbyszku!!! 06.12.06, 20:55 Popieram i równiez gratuluje.Tak trzymaj P anie Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Patrząc na listę owych "Ludzi roku" dojść ... 06.12.06, 19:26 ... można do wniosku, że niewielki to zaszczyt, nobilitują ją właściwie tylko postacie Leszka Balcerowicza i Lecha Wałęsy - ale tego ostatniego za dokonania z czasów I Solidarności. Pan Ziobro zaś b. dobrze się zapowiadał, miał wiele dobrych pociągnięć: walka z korporacjami, przyspieszenie pracy sądów itd., ale zupełnie nie radzi sobie z własną kadrą: spróbuj się no kto skontaktowaćz nim, aby mu przekazać informację o nadużyciach w resorcie, wszystko zostanie odfiltrowane przez jego urzędników i skierowane do odpowiedzialnych za zło! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Obsmialem sie jak norka hehehehe 06.12.06, 19:29 Szczegolnie z uzasadnienia kapituly bhehehehehehhe No i jeszcze ten fakt, ze Ziobro bedzie odbieral nagrode ze swiadomoscia, ze wczesniej nagrodzono nia Millera - to juz prawdziwy rechot mnie ogarnia bhehehehhehehehehehheheheheh uuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahaahahahahaha Chyba bedzie musial sobie ten dyplomik od Wprost przez jakas niszczarke puscic bheheheheh..... lece po pampersa hehehehehehhe No nieeeeeemooooooge hehhehehehehhehehe ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
neiden co to znaczy; duea jex sed lex? 06.12.06, 19:31 w polsce jest nawyk do urzywania obcojenzykowych zwrotow.ci bardzo wyksztauceni chca zainponowac polskiemu czytelnikowi ze znaja jazyk obcy.chcialbym przypomniec dla tego redaktora ze mieszka w polsce i powinien starac sie pisac po polsku i zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 to znaczy; ni ma prawa,gdy my rzadzimy ! 06.12.06, 19:49 PISokomuna, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:31 "Szef resortu sprawiedliwości "miał i ma wielki wkład w przebudowę wymiaru sprawiedliwości i systemu prawa, w fundamentalną zmianę w pracy sądów i prokuratury, w to, że zaczęła działać w naszym kraju zasada: >>Dura lex, sed lex<<" napisał redaktor naczelny "Wprost" Piotr Gabryel w przesłanej w środę informacji." Ten człowiek chyba nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Jaka przebudowa wymiaru sprawiedliwości? Jaka fundamentalna zmiana w pracy sądów? Przecież w tej sferze praktycznie nic sensownego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:33 Jak taka miernota może zostać człowiekiem roku? To jest chory kraj. Przewodnia siła brata się z daraństwem typu Łyżwiński, Filipek, Begerowa, Hojarska czy Wierzejski. Nawalonych urzędników z resortu Dorna policjanci wożą kilkaset kilometrów do domu służbowymi samochodami, itd, itp Odpowiedz Link Zgłoś
tuf1 Gratulacje Panie Zbyszku 06.12.06, 19:35 Rob pan swoje i nie ogladaj sie Pan na szczekaczy bo jak nawet porzdny czlowiek idzie droga to i tak zle psy ujadaja Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 19:42 Tak z ciekawosci pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 pan Zbynio zamiata pod dywan afery Kaczyńskich ! 06.12.06, 19:48 w tym jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Psy szczekają 06.12.06, 19:57 A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy. Ale nie można od psów wymagać aby rozsądnie postrzegały rzeczywistość. Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na drogach. I to jest konkret. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A co, statystyki mowia o spadku pijanych... 06.12.06, 20:28 ... za kolkiem? ;) Podaj, bo ja jakos takich nie znam...... Ja rozumiem, ze autosugestia potrafi czynic cuda, ale zaby az tak na oczy i glowe padlo? ;) > A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy. Poprosze wymienic :) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Ziobro zajmuje sie promocja własnej osoby 06.12.06, 20:43 Argument o spadku liczby pijanych kierowców to ponury żart. Ziobro jest nade wszystko wiernym funkcjonariuszem Przewodnbiej Siły Narodu pod jedynie słusznym przewodnictwem Jarosława K. Zresztą Ziobro jest zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Psy szczekają 06.12.06, 21:10 eon3 napisał: > A Pan Ziobro robi konkretne dobre rzeczy. Jakiś przykład, choć jeden? > Ale nie można od psów wymagać aby rozsądnie postrzegały rzeczywistość. > Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na > drogach. A co, ich liczba spadła? I co to ma wspólnego z Ziobrą? > I to jest konkret. Twoja bezmyślność to ten konkret? Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Re: Psy szczekają 06.12.06, 23:18 eon3 napisał: > Dziękuję Panie Zbyszku że dzięki Panu mniej się boje pijanych kierowców na > drogach. Znacznie groźniejsi od tych pod gazem (a ostrożnych) są trzezwi idioci - a tych na razie nie da się wyeliminować... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 20:05 r306 napisał: > Tak z ciekawosci pytam :) na takie pytania nie warto odpowiadać - są gazety, jest telewizja, jesli cię nie poinformowały to idź do gusu i zobacz stat spadku przestępczosci Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Kore to spadki przestepczosci pieknie pikowaly w.. 06.12.06, 20:30 ... dol za czasow rzadu czerwonych z SLD..... > na takie pytania nie warto odpowiadać Jest takie madre powiedzenie - nie ma glupich pytan, sa tylk oglupie odpowiedzi. Wlasnie jedna z nich zademonstrowales. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek nie manipuluj tak prymitywnie loppe 06.12.06, 21:11 Jaki jest związek spadku przestępczości (trwającego od kilku lat) z ministrowaniem Ziobry? Oczywiscie żaden. To jasne dla każdego myślącego. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Re: A co takiego pan Zbynio zrobil przez ten rok? 06.12.06, 21:33 www.zbigniewziobro.org/content/view/12/16/ o tym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
donus1 Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:50 Nie wierze, nie moge w to uwierzyć; to wielka hańba; kompromitacja; draństwo; promocja człowieka zakompleksionego, sfrustrowanego, niedouczonego, a co gorsza osoba otaczająca sie osobami o niewiele większej inteligencji i wiedzy,nienadającymi sie do sprawowania tak trudnych stanowisk; jest to człowiek, który pod płaszczykiem reform, wcale ich nie wprowadza, a to co do tej pory udało sie osiągnąć, konsekwentnie niszczy; ależ skandal; pan Ziobro to człowiek, zniszczony i sponiewierany w przeszłości, nie udało mu sie zrobić kariery w wymiarze sprawiedliwości, doktoratu nie napisał, a teraz wszystkie smutki i frustracje wylewa z siebie i niszczy dokonania osób, które stawiały mu wymagania, których nie mógł nigdy osiągnąć!!!! k...wa ale skandal Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Co sie tak denerwujesz? To tylko Wprost.... 06.12.06, 19:52 To raczej upadek tego pisma, a nie obyczajow. Poczytaj forum - ja jestem zdumiony trzezwa ocena wiekszosci tu sie wypowiadajacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
milygosc Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:52 Ciuekawe jakie to DOKONANIA swoich utytułowanych poprzedników niszczy pan Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
tuf1 Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:55 donus czy da,,,nus. ty to jestes ta k,,wa czy jakas odmiana k,,y jestes Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Donus! 06.12.06, 20:04 To było do ciebie. Wytrzyj się, naprawdę sie zaplułeś. A wziąłeś już tabletkę? Odpowiedz Link Zgłoś
waclawr Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 19:57 no to i sekretarz Król dał dupy PiSuarom.Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuf1 Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, aferaly 06.12.06, 19:59 a ceiekaw jestem ktorzy z was to aferaly, ktorzy zboczency seksualmi a ktorzy komunisci Odpowiedz Link Zgłoś
milygosc Re: Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, afe 06.12.06, 20:06 Wolę "Twarde prawo, ale prawo " pana Ziobry - od liberalnego "Polska nierządem stoi" Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Poprosze o dane szanownego pana... 06.12.06, 20:32 Zamierzam bowiem pozwac pana do sadu z powodztwa cywilnego. Powod chyba oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Wiekszosc na tym forum to lumpemliberaly, afe 06.12.06, 21:23 Obawiam się, że tylko ty łączysz te cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
zziemipolskiejdowolski Re: Ziobro Człowiekiem Roku tygodnika "Wprost" 06.12.06, 20:21 HAhahahahahaha, aaaaaaaa, zejdę ze śmiechu - to raczej dowcip roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim "Wprost" siegnęło szczytu wazeliniarstwa 06.12.06, 20:21 Postawienie oportunisty i manipulatora Ziobry na poziomie takich ludzi jak Leszek Balcerowicz, Hanna Suchocka, Aleksander Kwaśniewski, Jacek Kuroń, Lech Wałęsa, Wisława Szymborska, Jerzy Buzek, Bronisław Geremek czy Wiktor Juszczenko to obraza dla nich wszystkich (nie zdziwiłbym się gdyby któryś z nich zrzekł się tego tytułu). Tym lizusostwem "Wprost" - przynajmniej dla mnie - straciło wszelki szacunek i nie może być traktowane jako poważny tygodnik opinii lecz jako kolejna "systemowa tuba reklamowa tzw. IV RP" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Pikus Dierzynskiego czlowiekiem roku?? To czyba 06.12.06, 20:23 jakies jaja niemozebne! Odpowiedz Link Zgłoś