stalactite 07.12.06, 18:08 To dopiero początek. Będą następni. Lepperiada ma się ku końcowi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uklad_wcielony Dwoje parlamentarzystów opuściło Samoobronę 07.12.06, 18:17 Nu, nu, klub PiS-u serdecznie wita nowych czlonkow. Ciekawe, jakie dostana stolki i jakie posadki wynegocjowali dla krewnych i znajomych. Moze ktos to nagral? Oczywiscie to beczelna insynuacja, ale przeciez jestem tylko antypolskim ubekiem, czegoz mozna sie po mnie spodziewac... Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski Margaretta :) 07.12.06, 18:19 Andre le Per co teraz będzie? Program TRWAM zagrożony. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Margaretta :) 07.12.06, 18:31 Nic nie jest zagrożone. Dzielni chłopcy wzmocnią szeregi PiSu i będzie silna partia, że mucha nie siada, same orły, sokoły. Gratulacje dla prezia JK. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Margaretta ??? 07.12.06, 18:39 A kto takie imię pozwolił zarejestrować w akcie urodzenia? Może jeszcze: - Mandarynna - Galaretta - Margarynna itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Trza koalicję do wulkanizacji oddać, bo puszcza… 07.12.06, 18:31 …się bokami. :P __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 porzadna widac rodzina - jak Cosa Nostra! 07.12.06, 18:38 po naszemu mozna by ich ochrzcic jakos tak ladnie np Koza Nosza... haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich... bo Nasza Szkapa juz zajeta! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: porzadna widac rodzina - jak Cosa Nostra! 07.12.06, 18:40 Proponuję: Koza Znosa Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Wydaje sie ze powazni ludzie a naiwni jak dzieci 07.12.06, 18:40 zapisuja sie do partii wodzowskiej i chca głos zabierac!Maja polecenia wykonywac i wodza po pierscieniach całowc!Oj biedni ,naiwni! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz brawo. Przynajmniej część z was próbuje być 07.12.06, 18:46 przyzwoita... Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 SEX-tytanic 07.12.06, 18:52 Gratulacje dla mądrej decyzji. Nikt temu panu nie zarzuci, że ucieka z tonącego statku. Za kilka dni o innych tak powiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
signal to już koniec Leppera , początek końca Kaczyńskich 07.12.06, 18:54 sami sobie zaciągnęli pętlę Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Marzenia pijanego. 07.12.06, 19:07 "Kaczyńscy" są niezniszczalni. Nie zmogły ich afery "taśmowe", "faszystowskie", "odwróconej flagi", więc nie zmoże ich żadna inna. I niech Bóg ich błogosławi! Przysłowia są mądrością Narodu: "CO NIE ZABIJE TO WZMOCNI" Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Czytając "GW" czytam "Fakt". 07.12.06, 19:04 > może to was zdziwi ale nie interesuje mnie seksafera. Po prostu. i Już. Mnie też nie. Czytając GW, oczekuję, że nie będę czytał "Faktu". Żądam możliwość świadomego wyboru, który z tych periodyków czytam! Inaczej będę to traktował, jako pogwałcenie pluralizmu mediów zapisanego w Konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
heniekr Re: Czytając "GW" czytam "Fakt". 07.12.06, 19:15 Ciekawe, ja czytając GW oczekuję, że będę mógł poczytać o wszystkich wydarzeniach m.in. z dziedziny życia politycznego. Także z politycznego chlewa. Współczuję niestałemu, któremu ktoś (zapewne własna ignorancja) odbiera możliwość świadomego wyboru. Woziwoda Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Re: Czytając "GW" czytam "Fakt". 07.12.06, 19:41 heniekr napisał: > Ciekawe, ja czytając GW oczekuję, że będę mógł poczytać o wszystkich > wydarzeniach m.in. z dziedziny życia politycznego. Także z politycznego chlewa. OK, masz rację, ale "gazeta" powinna o tym wspomnieć jedynie z kronikarskiego obowiązku, a rozwinięcie pozostawić mediom inaczej "stargetowanym". Inaczej uznam, że mnie obraża, uważając mnie za target z magla rodem. Odpowiedz Link Zgłoś
jasoz187 A moze to poczatek lepszego ? 07.12.06, 19:22 Flaki mi sie przewracaja (jak i u wiekszosci Polakow) obserwujac poczynania zarowno PiSu, jak i SLD, PO i calej reszty tej zbieraniny partyjnej. Ale byc moze temu obecnemu ukladowi bedziemy zawdzieczali to , ze wreszcie Samoobrona przestanie istniec. I pewnie bedzie dalej wesolo na naszej scenie politycznej, ale chyba o wiele lepiej bez tej bandy (czytaj: przywodcow) wiesniakow, nie majacych nic wspolnego z polskim rolnikiem i polska wsia. Bez wzgledu na to, co stanie sie z PiSem i Premierem Kaczynskim, bedzie to z pewnoscia jego niezamierzona (w takim wykonaniu) zasluga dla polskiej sceny politycznej, bo przeciez to on zdecydowal sie na taka, a nie inna koalicje. Miejmy nadzieje, ze faktycznie kiedys, oby w niedalekiej przyszlosci, beda w Polsce trzy ugrupowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jankis2 Dwoje parlamentarzystów opuściło Samoobronę 07.12.06, 19:44 Szanowny Panie pośle, czy byłoby lepiej, gdyby rządziła "rodzina" - Budnerów. Gdzie by nie zajrzeć, wszędzie klany. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To jakies "przeblyski"resztek honoru i uczciwosci? 07.12.06, 23:16 czy tylko gierki? Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: To jakies "przeblyski"resztek honoru i uczciw 08.12.06, 08:37 Chciałabym nieśmiało zauważyć, że pan poseł też jest rodzinnie związany z panią senator. I proszę mi nie wmawiać, że to związek przypadkowy. Odpowiedz Link Zgłoś