Dodaj do ulubionych

Lepper przeprasza, Lepper grozi

08.12.06, 07:03
Margarita odchodzi wstrząśnięta, lecz nie zmieszana.
____
Blog okrętowy
Obserwuj wątek
    • rejtann Wódz Lepper jest najmądrzejszy!? 08.12.06, 07:56
      Wódz Lepper jest najmądrzejszy!? Ten człowiek zupełnie stracił kontakt z
      rzeczywistością, krzycząc "brońmy biednych, uciskanych", cynicznie żerował na
      słabościach ludzi.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Jaja jak berety 08.12.06, 08:07
      "- To szeroko zakrojony spisek - ocenił. Dowody? "

No tutaj to mnie już Pan redaktor rozłożył na łopatki, pękam ze śmiechu i
      pokładam się po podłodze. A GW ma dowody na oskarżenia które rzuca od 4 dni?

Pomijam język artykułu który przynosi nostalgię za starymi dobrymi czasami PRL.
      Nie bronię Lepera, bo to szuja, ale mam dość traktowania czytelników jak bandy
      posłusznych debili którym wszystko można wmówić.
      • inquisition Czekam z niecierpliwością na test DNA 08.12.06, 10:03
        Wynik może być na TAK lub NIE innej możliwości nie ma

Ciekawe co napiszesz jak okaże się że łyżwa jest ojcem? Że ona tego chciała,
        albo że spec służby pobrały DNA i zapłodniły, albo oszukali testy?
        ___
        Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ !
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Czekam z niecierpliwością na test DNA 08.12.06, 10:16
          Porąbało cię?? Jeśli to prawda, to gnojek powinien się smażyć, nie ma
          wątpliwości. Jeśli nie, to GW powinna dostać srogie "lanie" finansowe.
          Jestem po prostu przeciwny osądzaniu bez procesu i wyroku sądu, czy to takie dziwne?
          • wojcikjx Re: Czekam z niecierpliwością na test DNA 08.12.06, 17:17
            no ma rację, to że coś co piszą jest po naszej myśli, to zmienia tego w
            kategoriach prawdy,

ale tak poza tym, to my nie mamy innych problemów, tylko zajmować się ch...
            Łyżwińskiego
    • bezcenzury1 Posłanki Samoobrony też zmuszały do seksu! 08.12.06, 08:09
      Posłanki Samoobrony też zmuszały do seksu
      "Wiem o dwóch posłankach, które wymuszały taką sytuację. Rozmawiałem z
      chłopakiem, którego one tak potraktowały. Żeby pracować, musiał dmuchać babkę.
      Chyba jedną z najbrzydszych w Samoobronie" - były działacz Samoobrony ujawnia
      DZIENNIKOWI kolejne, sensacyjne szczegóły seksafery.

Nie znamy jeszcze wszystkich faktów, nie wiemy, czy prokuratura potwierdzi
      wiarygodność zarzutów stawianych działaczom Samoobrony. Nie wiemy też, jakie
      ostatecznie będą konsekwencje polityczne. Możemy jednak podsumowywać to, jak
      zachowały się strony tej sprawy. Oskarżeni, premier, koalicjanci, partyjni
      koledzy. I koleżanki. Z wypowiedzi Renaty Beger, Danuty Hojarskiej, Genowefy
      Wiśniowskiej przebija lekceważenie sprawy. Chwilami nawet pogarda dla Anety
      Krawczyk. A może wyjaśnienie jest dużo prostsze niż nawet
      znieczulica? "Zachowanie tych pań mnie nie dziwi. Zdarzało się, że i one
      stosowały układ <kariera za seks> - tyle że w stosunku do młodych, ładnych
      chłopców " - mówi o wypowiedziach kobiet z Samoobrony proszący o zachowanie
      anonimowości były działacz tej partii. Dawniej szef regionu, od początku lat
      90. jedna z najbliższych Lepperowi postaci.

MICHAŁ KARNOWSKI: Zdziwiły pana wynurzenia Anety Krawczyk?
      W ogóle. To żadna sensacja. Nie znam jej, ale zdziwiło mnie, że ona zgrywa
      teraz pokrzywdzoną. Wiedziała, co robi.

Zarzut jest prosty i twardy. Wymuszenie.
      Eee tam. W moim regionie też często dziewczyny skarżą się, że mogą mieć pracę w
      Samoobronie, w biurze, ale działacze chcą z nich zrobić nałożnice. I one
      odmawiają. Jak która się godzi, to jej wybór. W Samoobronie są ludzie prości i
      proste obyczaje. Powiem panu więcej - zdarza się, że tam kobiety też składają
      młodym chłopakom ofertę: kariera za seks. I faceci na to idą.

Zna pan taki przypadek? Taką działaczkę?
      Wiem o dwóch posłankach - zresztą były one teraz wśród wypowiadających się na
      ten temat - które wymuszały taką sytuację. Niedawno rozmawiałem z chłopakiem,
      którego one tak potraktowały.

To było powiedziane wprost: miejsce na liście wyborczej za usługi seksualne?
      To było tak, że dzięki temu prowadził on biuro poselskie i był pracownikiem w
      Sejmie przy Andrzeju. Ale żeby pracować, musiał dmuchać babkę, której pan by
      nie podejrzewał o to, że ją można dotknąć.

Mało atrakcyjna?
      Chyba jedna z najbrzydszych w Samoobronie.

Kto to? Która kobieta?
      Nie powiem. Boję się, bo Andrzej wciąż jest wpływowy, ma długie łapki. Sam też
      proszę o anonimowość.

Może ta historia tłumaczy tak zaskakujący, bagatelizujący sprawę, ton
      wypowiedzi kobiet z Samoobrony?
      Oczywiście. Bo one proceder ten też uprawiały, tylko w drugą stronę. A być
      szefem biura posła czy urzędnikiem w centrali partii to także dla młodego
      chłopaka coś warte grzechu. Prestiż, pieniądz, dostęp do informacji, ucha
      szefa, wpływ na kształt list wyborczych, a potem nawet poselska ława.

Widać, że klimat w Samoobronie pozwalał na wiele. Wszyscy wiedzieli?
      Za dużo nie można było o tym mówić. Był kiedyś w Białymstoku kierowca osobisty
      Andrzeja Leppera i opowiadał trochę te wszystkie jego historie osobiste damsko-
      męskie. To włos się na głowie jeżył. Chłopak zaczął jednak paplać, to go
      Andrzej wyrzucił. Publicznie Andrzej starał się jednak być dyskretny, nie
      obłapywał, nie skubał.
      Ale wielu kobietom - przecież one proste baby - imponowało, że mogły się z nimi
      i jego współpracownikami pokazać na wiecach, pobiesiadować, być blisko. I
      pójście do łóżka też imponowało. Trochę alkoholu, kiecka do góry... tak tam
      bywało.

Michał Karnowski

• 1zorro Ktore, ktore?! Ta "z ku..kami w oczach"??? Kto 08.12.06, 08:14
        by normalny te wiesniary chcial??!
        • 1zorro Czy slowo "ku..ki" podlega w GW cenzurze??? 08.12.06, 08:15
          to wplyw Radia Maryja?
        • 1zorro No ale to juz jest przesada.... Ku..ki drugi raz 08.12.06, 08:17
          OCENZUROWANO!!!
        • mojboze Re: Ktore, ktore?! Ta "z ku..kami w oczach"??? Kt 08.12.06, 10:49
          by normalny te wiesniary chcial??!

A znasz kogoś normalnego, kto poszedł do SO?
    • kl.krystyna50 Lepper przeprasza, Lepper grozi 08.12.06, 08:45
      Wstydzę się że mój naród wybrał takich ludzi na swoich przywódców.
      Najwyższa pora żeby wyciągnąć wnioski z obleśnych zachowań niektórych ludzi,
      którym władza przewóciła w głowie.
    • tysprag Andrzej -Wstrząśnięty- ale- nie-Zmieszany 08.12.06, 09:02
      Andrzej płacze, ma córke w 3 klasie liceum, ktore cierpi przez dziennikarzy, bo
      przecież nie ze wzgledu na to co robi św. Andrzej Lepper.
      Wspólczuje rodzinie p. Leppera, ale nie jemu samemu.
      Juz zapomniał jak sam rzucał kalumnie na innych ludzi, np. Tuska który w tym
      czasie też miał dzieci w wieku szkolnym (Tusk - i inni - nie epatował nas wtedy
      wzruszeniem).
      Okazuje się że Lepper odkrył, ze politycy miewają dzieci. Brawo za odkrycie.
      Ja natomiast odkryłem, że najkrótsza (jedyna?) droga do lepperowego rozumu, to
      kopnąć go w tyłek.
      ale spokojnie jeszcze Lepper się odrodzi (już zaczął rzucać kalumnie na posłów
      PO)a sprawoie "łeb zostanie ukręcony".
      Polska? A, tak wiem, kultura wschodnia (czyt.: bizantyjska, postsowiecka).
    • dialog posłanki też molestowały 08.12.06, 09:25
      "Wiem o dwóch posłankach, które wymuszały taką sytuację. Rozmawiałem z
      chłopakiem, którego one tak potraktowały. Żeby pracować, musiał dmuchać babkę.
      Chyba jedną z najbrzydszych w Samoobronie" - były działacz Samoobrony ujawnia
      DZIENNIKOWI kolejne, sensacyjne szczegóły seksafery.

Nie znamy jeszcze wszystkich faktów, nie wiemy, czy prokuratura potwierdzi
      wiarygodność zarzutów stawianych działaczom Samoobrony. Nie wiemy też, jakie
      ostatecznie będą konsekwencje polityczne. Możemy jednak podsumowywać to, jak
      zachowały się strony tej sprawy. Oskarżeni, premier, koalicjanci, partyjni
      koledzy. I koleżanki. Z wypowiedzi Renaty Beger, Danuty Hojarskiej, Genowefy
      Wiśniowskiej przebija lekceważenie sprawy. Chwilami nawet pogarda dla Anety
      Krawczyk. A może wyjaśnienie jest dużo prostsze niż nawet
      znieczulica? "Zachowanie tych pań mnie nie dziwi. Zdarzało się, że i one
      stosowały układ <kariera za seks> - tyle że w stosunku do młodych, ładnych
      chłopców " - mówi o wypowiedziach kobiet z Samoobrony proszący o zachowanie
      anonimowości były działacz tej partii. Dawniej szef regionu, od początku lat
      90. jedna z najbliższych Lepperowi postaci.

MICHAŁ KARNOWSKI: Zdziwiły pana wynurzenia Anety Krawczyk?
      W ogóle. To żadna sensacja. Nie znam jej, ale zdziwiło mnie, że ona zgrywa
      teraz pokrzywdzoną. Wiedziała, co robi.

Zarzut jest prosty i twardy. Wymuszenie.
      Eee tam. W moim regionie też często dziewczyny skarżą się, że mogą mieć pracę w
      Samoobronie, w biurze, ale działacze chcą z nich zrobić nałożnice. I one
      odmawiają. Jak która się godzi, to jej wybór. W Samoobronie są ludzie prości i
      proste obyczaje. Powiem panu więcej - zdarza się, że tam kobiety też składają
      młodym chłopakom ofertę: kariera za seks. I faceci na to idą.

Zna pan taki przypadek? Taką działaczkę?
      Wiem o dwóch posłankach - zresztą były one teraz wśród wypowiadających się na
      ten temat - które wymuszały taką sytuację. Niedawno rozmawiałem z chłopakiem,
      którego one tak potraktowały.

To było powiedziane wprost: miejsce na liście wyborczej za usługi seksualne?
      To było tak, że dzięki temu prowadził on biuro poselskie i był pracownikiem w
      Sejmie przy Andrzeju. Ale żeby pracować, musiał dmuchać babkę, której pan by
      nie podejrzewał o to, że ją można dotknąć.

Mało atrakcyjna?
      Chyba jedna z najbrzydszych w Samoobronie.

Kto to? Która kobieta?
      Nie powiem. Boję się, bo Andrzej wciąż jest wpływowy, ma długie łapki. Sam też
      proszę o anonimowość.

Może ta historia tłumaczy tak zaskakujący, bagatelizujący sprawę, ton
      wypowiedzi kobiet z Samoobrony?
      Oczywiście. Bo one proceder ten też uprawiały, tylko w drugą stronę. A być
      szefem biura posła czy urzędnikiem w centrali partii to także dla młodego
      chłopaka coś warte grzechu. Prestiż, pieniądz, dostęp do informacji, ucha
      szefa, wpływ na kształt list wyborczych, a potem nawet poselska ława.

Widać, że klimat w Samoobronie pozwalał na wiele. Wszyscy wiedzieli?
      Za dużo nie można było o tym mówić. Był kiedyś w Białymstoku kierowca osobisty
      Andrzeja Leppera i opowiadał trochę te wszystkie jego historie osobiste damsko-
      męskie. To włos się na głowie jeżył. Chłopak zaczął jednak paplać, to go
      Andrzej wyrzucił. Publicznie Andrzej starał się jednak być dyskretny, nie
      obłapywał, nie skubał.
      Ale wielu kobietom - przecież one proste baby - imponowało, że mogły się z nimi
      i jego współpracownikami pokazać na wiecach, pobiesiadować, być blisko. I
      pójście do łóżka też imponowało. Trochę alkoholu, kiecka do góry... tak tam
      bywało.
      www.dziennik.pl
    • barrtek4u Lepper przeprasza, Lepper grozi 08.12.06, 11:14
      "Przyznał też, że Aneta Krawczyk była w hotelu sejmowym. - Robiliśmy tam wigilię
      czy moje imieniny, urodziny..." nie pamiętam, no i wie pan vodka była dziwki,
      trochę se walnołem i mogłem pomylić dziwkę z jedna z naszych a co tam Anetka
      taka ładną pupę ma, no wiecie ja jestem Lepper, Andrzej Lepper.
      • ginlo Re: Lepper przeprasza, Lepper grozi 08.12.06, 11:26
        To jest polprawda wyborczej, a tam nizej drugie pol prawdy, ktore wyborcza
        raczyla schowac

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061208/kraj/kraj_a_3.html
        www.lodzkie.pl/bip/podmiotowe/oswiadczenia/radni/index.html
        • ginlo polPRAWDY GW, czyli jak ze zlodziejaszka zrobic 08.12.06, 11:29
          morderce i gwalciciela

To jest polprawda wyborczej, a tam nizej drugie pol prawdy, ktore wyborcza
          raczyla schowac

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061208/kraj/kraj_a_3.html
          www.lodzkie.pl/bip/podmiotowe/oswiadczenia/radni/index.html
        • ginlo i naprawde oburza mnie to, ze ludzie w partii wodz 08.12.06, 11:33
          a wydaja publiczne pieniadze na kochanki i zalatwiaja im posady w publicznych
          wladzach. Nie mniej oburzajace jest to, ze wodz o tym wiedzial. Tyle, ze taka
          oburzajaca praktyka jest w wiekszosci polskich partii i nikt by nie smial z tego
          powodu rzadac dymisji wicepremiera i wyjscia partii SO z koalicji, taka polska
          moralnosc. I do tego wlasnie GW potrzebowala zrobic z Lyzwinskiego Lepper i
          gwalciciela. Ciekawee tez, ze jakos watek ataku na Leppera (strzal, ktory mial
          zalatwic rzad), cichnie. Motywacje zostawiam do odgadniecia czytelnikom.
    • lubicz Re: Lepper przeprasza, Lepper grozi 08.12.06, 12:41
      To obrzydliwe co dzieje się w Samoobronie, w Sejmie. To juz nawet nie farsa -
      to tragedia kto nas reprezentuje w Sejmie! Taka partia powinnna odejśc w niebyt
      a PiS opamiętac się i nie wprowadzac rewolucji moralnej w ścisłej współpracy z
      takimi ludźmi! Ale jest tż w tej sprawie drugie "ale". Teraz ta "pani" która
      uprawiała nierząd za pieniądze podatników urastac zaczyna do głównej
      bojowniczki o wyzwolenie kobiet z ucisku! Ta pani, która jak sama stwierdziła
      w "TERAZ MY" całkiem świadomie wybrała prostutuwoanie się, a nie sprzatanie
      biur, bo sprzątanie byłoby ponizej jej godnosci. Ciekawe. Przez cztery lata
      prostytuowac sie to nie jest ponizej? A dlaczego ujawniła? Bo straciła po
      przegranych przez Samoobrone wyborach te swoje blisko 5 tys. miesięcznie. I
      dopiero teraz zaczęło jej to przeszkadzac. I taka osoba jest teraz lansowana,
      szczególnie przez środowiska feministyczne, na wzór polskiej "dziewicy-
      bohater". Bierzcie nastolatki przykład, jak można być odważną (wczesniej latami
      dając d....).
    • 3bus Lepper przeprasza, Lepper grozi 08.12.06, 13:37
      Ładna ta Samoobrona, wybitni specjaliści od walki z bezrobociem, no może tylko
      we własnych rodzinach- ale za to za nasze pieniądze. A tak serio: dziwią mnie
      troszkę pytania o wiarygodność zarzutów, przecież ta pani Krawczyk to była radna
      sejmiku wojewódzkiego, to nie jakaś panna z agencji, skoro startowała najpierw z
      1 a potem z 2 miejsca listy Samoobrony to jej pozycja w partii musiała być
      nielicha. Sprawowana wcześniej funkcja, a jakby kto nie wiedział sejmiki
      wojewódzkie, ludzie w nich zasiadający mają wpływ mniej lub bardziej bezpośredni
      na górę pieniędzy. A przecież pan wicepremier i przewodniczący zarazem osobiście
      decydował o pierwszych miejscach na listach. Żaden z szefów partii nie wypuszcza
      takiego narzędzia z ręki. Aż boję się pomyśleć że wódz i wicepremier mógłby
      narazić przyszłość mieszkańców województwa łódzkiego godząc się na osobę
      zupełnie niewiarygodną. Ten patent z kochanką czy raczej przyrządem seksualnym,
      bo kochanka ma posmak romantyczny, utrzymywaną za cudze pieniądze (podatników
      albo pracodawcy) i podsuwaną szefowi, to stary greps jeszcze z PRL-u. Panie
      Jarosławie niech pan ugotuje tych gnojów na miękko. To jeden z największych
      wrzodów w Polsce. Upadek wicepremiera może zachęcić inne Anety Krawczyk do
      zeznań. Proponuję zwrócić uwagę na to co Łyżwiński mówił o lojalność. Te kobiety
      dużo wiedzą o machlojkach, łapówkach i innych ciemnych interesach swoich
      protektorów. Oni brali kasę one służyły za narzędzia. Najczęściej dostawały
      ochłapy, bo i tak musiały siedzieć cicho. Trochę ciekawych rzeczy o III RP mogą
      opowiedzieć. Te które powiedziały nie nie były dopuszczane do takich tajemnic.
      Wszystkim męskim szowinistom przypominam: taka propozycja może w Polsce w każdej
      chwili być złożona twojej żonie, córce, matce. A jeśli odmowa to w najlepszym
      przypadku mobbing, brak awansu. Ile tracimy jako społeczeństwo jeśli miejsce
      ludzi z kwalifikacjami zajmują Anety Krawczyk? Stąd moja osobista prośba do
      panów Premiera i Prezydenta, róbcie tak dalej, wasza natychmiastowa reakcja to
      jest to. Osobiście za wami nie przepadam. Drażni mnie wasz sposób wypowiedzi,
      zacietrzewienie że o niektórych bliskich współpracownikach zamilczę. Ale wierzę
      że jesteście uczciwi i brzydzicie się podłością. Myślę że ludzie w Polsce
      chętniej zapamiętają was jako małych rycerzy niż kurduplowate kartofle. A jeśli
      Jarosław Kaczyński przy okazji wykastruje Leppera (i Giertycha) pozbawiając ich
      wyborców to potwierdzi geniusz polityczny. A jak w moim okręgu wyborczym wystawi
      PiS kogoś rozsądnego, to co tam, wiosną planuję parę miesięcy w kraju, ma pan
      mój i mojej rodziny głosy jak w banku!
    • douglasmclloyd ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 08.12.06, 17:48
      Samoobora to kompromitacja cywilizacji.
    • kropekus a czy ktos z GW wyleci gdy Lepper sie wybroni? 08.12.06, 18:12
      Na pewno nikt.I taka to wasza "w-szawa" demokracja.Gnoje pismaki
      moga z czlowieka zrobic co chca.
    • bos51 Lepper przeprasza, Lepper grozi 11.12.06, 17:02
      Nikt mi nie powie ze ci na gorze schodow nie wykorzystuja sexualnie czy
      finansowo kazdej "dobrej" sytuacji.
      Mam nadzieje ze znajda sie dowody na tyle aby skandal nie rozmyl sie.
    • alepper5 Lepper przeprasza, Lepper grozi 30.12.06, 19:01
      W tej gazecie pracują same pedały i zboczeńce a nie dziennikarze
    • pakito007 Re: Lepper przeprasza, Lepper grozi 30.12.06, 19:05
      Tom Clayn's Rainbow Six Vegas

www.mediafire.com/?eydznydyndv
      www.mediafire.com/?doy01mi5ozn
      www.mediafire.com/?eoytcwmmn3m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka