honkers Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 07:45 Lepper i Łyżwiński, najwyższy czas do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 JOLKA Dywity,a na Cie Ftasek nie właził? 13.12.06, 07:45 coś to zabacyła jak Ftasek Knur wloz na ciebie na tem festynie "Świynto grochu"? A Ftasek to łogier nad łogiery,mo długigo.. jak łogier prowdziwy,nie tak jak Jendrzek co to juz ni moze bidula....To zaś tak nie godoj ło tyk dziewcynak ino bac na to coś krzyczała w krzokach jak cie Ftasek Knur rychtowoł... Odpowiedz Link Zgłoś
abcde110 Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 08:38 Mam prośbę! Przestańcie już pisać o prostytutkach i w ich imieniu, bo to żenujące. Czytam GW od pierwszego numeru, ale teraz jak idę do kiosku, to czekam, żeby przy stoisku nie było nikogo i dopiero wtedy proszę o GW. Łatwiej już kupować prezerwatywy, bo mniejszy wstyd. Trzeba umieć powiedzieć przepraszam, a nie brnąć dalej w kłamstwie i szukać kolejnych prostytutek, które dla kilku groszy powiedzą wszystko. Mam większy szacunek dla Pań stojących przy drogach, niż dla tych które są bohaterkami GW ostatnich dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Naczelny szambonur-wicepremier Polski, 13.12.06, 08:39 naganiacz panienek dla naczelnego satyra szamboobrony,koalicja trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Łyżwobuchaj atakuje nawet krowy w oborze 13.12.06, 08:54 i gania kury po zagrodzie z rozpiętym rozporkiem. Ale to dobrze-dobry chłop z niego skoro jeszcze może! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda lyzwa - po prostu grzejace sie zwierze! Cala samob 13.12.06, 09:01 rona, to kopniak dla kaczora - dobrze mu tak! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto A zwolennikom kloaklicji życzymy, 13.12.06, 09:06 aby ich córki i żony znalazły robotę u Łyżwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
madra.linska Nigdy bym nie dala sie tak ponizyc 13.12.06, 09:12 wolalabym sprzatac, czy cokolwiek innego robic, ale zachowujac godnosc Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 09:12 500 euro dostawała!? Na miesiąc!? Na ulicy dostawałaby więcej a byłaby tym samym kim jest. Zupełny brak pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar97 Re: Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantaż 13.12.06, 10:56 Kolego dobrze myśli - to ty proponujesz tej dziewczynie wyjść na ulicę. Dała raz, a bierze 500 euro co miesiąć. Kobiety jednak dobrze umieją liczyć. Zastanawiam się co byś Ty zrobił, nie mając pracy i dzieci na utrzymaniu? Dałbyś gejowi raz w d. Zastanów się i nie osądzaj ludzi w potrzasku. Powiedz lepiej co byś zrobił z tymi, którzy mając władzę tak ją pożytkują. Po to ich naród wybierał - opiniodawco?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Re: Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantaż 13.12.06, 11:01 cezar97 napisał: > Dała raz, a bierze 500 euro co miesiąć. No czyli qrwa jest, CBDU. A skoro tak, to po przegranych wyborach powinna robić to, co najbardziej potrafi (i lubi chyba), zamiast demolować życie czyjejś i swojej przede wszystkim rodziny. Jeżeli tego nie rozumie, to jest qrwą nie tylko z zawodu, ale też z natury. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantaż 13.12.06, 09:43 To nigdy sie nie skonczy. GW nie lubi polski i polakow i bedzie tak dlugo szukac az znajdzie jebake w Samoobronie i kurwe sklonna do zwierzen. Takie historyjki mozna znalesc tez w PiS i PO ale tego ludzozerka nie wie. I o to wlsnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Ech Selene, Selene 13.12.06, 09:46 znam Cię przecież, jesteś piękna i mądra, (na pamiątkę pozostały mi Twoje listy)... Idealistka która trafiła do wyra takiego knura, to jak ptak któremu wydarto pióra..Taki ptak nawet nie potrafi już śpiewać....Samoobrona jest zła także dlatego że niszczy dobro i piękno... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 kolejna dziwka,ech te kobiety 13.12.06, 09:57 jak można własnym ciałem ,ale i duszą, płacić za cokolwiek,jak zepsutą trzeba być kobietą ,by sprzedawać się,dziwka zawsze znajdzie sposób na lepszy zarobek - tfu Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie kolejny bydlak... 13.12.06, 11:16 Jakim trzeba być bydlakiem, żeby w ogóle wpaść na pomysł złożenia takiej propozycji.... Ciekawe, że z tej perspektywy nie patrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina ale jurnwe te wsioki 13.12.06, 10:09 tak czy siak mdli mnie na sama mysl, ze ktos moglby robic cokolwiek z lyzwinskim czy lepperem, co wymaga kontaktu fizycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 już się z Anetą wystarczająco skompromitowaliście 13.12.06, 10:17 ha, ha ... piszcie lepiej o pogodzie ... matołki Odpowiedz Link Zgłoś
horachte Nowa ferma drobiu? 13.12.06, 10:47 Jedna kurka nic nie dała, ileż ona nakłamała. Ferma niosek to widziała, nowe fakty nagdakała. buaachaaa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar97 Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 10:49 To się skończy wtedy, gdy wszystkie dziewczyny "załatwione" przez Łyżwińskiego i Leppera wyjdą z ukrycia. Ile tych dziewcząt jest - należąy zadać pytanie tym "osobnikom". Wtedy będzie wiadomo kiedy to się skończy. Zastanawia mnie jedno i przeraża zarazem - wraca sparawa łódzkiej ośmiornicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 10:54 lubię bajki naiwnych panienek. Poszłam o hotelu na wino i dopiero wtedy dowiedziałam się o co chodzi. Wcześniej nie przyszło mi to do głowy,bo zawsze opijam udane transakcje. Jaką funkcję pełniła ta pani w SO ? No i pozbyli się jej z SO wyrzucając ją na bruk do KRUS. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantaż 13.12.06, 12:13 ta-ta-ta - szantażował! leniwa i gnuśna była w pracy to podczas tej, wiecie, roboty szantażował że jak się nie poprawi to natychmiast wyciągnie i tyle go będzie miała... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantaż 13.12.06, 12:14 wiecie co wyciągnie, nie? cygan37 napisał: > ta-ta-ta - szantażował! > leniwa i gnuśna była w pracy to podczas tej, wiecie, roboty szantażował że jak > się nie poprawi to natychmiast wyciągnie i tyle go będzie miała... Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 SexObrona i jej wiarygodność 13.12.06, 15:11 Co tam w tej Qrwa niby partii się dzieje . Z tego co widać , to każdy pie.. się z każdym . Ale stworzyli koalicyjny rząd ? A niech ich szlag jasny zatrafi . Nawet zima spie..ła z tego porąbanego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
pagrodka Działaczka Samoobrony: Łyżwiński mnie szantażował 13.12.06, 16:03 Te dzialaczki sa zdumiewajaco podobne. Sa zawsze bez mezow i wyglada na to, ze lubia najstarszy zawod swiata. Mysle, ze posel Lyzwinski mogl byc molestowany. Widac status posla i honor nie pozwalaja mu wystapic z oskarzeniem o molestowanie. Ale to nic mile Panie. Jak Lyzwinski sie juz na was poznal to zostalo jeszcze sporo poslow, ktorych mozecie podobnie nabierac na d.....e. Odpowiedz Link Zgłoś
karul czego sie spodziewacie po 13.12.06, 19:22 takim buraku do tego z chamoobrony? miejcie pretensje do wyborcow ktorzy widzac twarz asystenta oborowego czy pomocnika rzeznika glosowali na niego. prawa wyborcze nie powinny byc przyznawane byle komu, a szczegolnie mieszkancom piotrkowa trybunalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 poseł przyjeżdża, to zawsze lepiej wziąć podpaskę 13.12.06, 20:31 O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Samoobrona nie uprawia samogwaltu... 13.12.06, 20:33 ...i to jest dobra strona tego (obrzydliwego) obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś