sinny 16.12.06, 18:15 Gdzie jest wczorajszy wątek oraz artykuł o wpadce prezydenta (jak w tytule wątku)? Artykułu nie mogę znależć natomiast gdy szukam wątku to mam komunikat, ze został skasowany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusek11 Re: Dutch / Netherlands - gdzie ten wątek??? 16.12.06, 19:08 pederatory czuwaja he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
greg0 UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 19:14 w michnik-land wszystko jest mozliwe artykuly, watki, wypowiedzi i nicki gina bez sladu historia sie zmienia, prawda jest manipulowana rydzyk to nieuk i patalach przy michnikowcach, ktorych metody wywodza sie z tradycji PRL cel uswieca michnikowe srodki Odpowiedz Link Zgłoś
sinny Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 19:36 Ale dlaczego miałoby to zniknąć? Chciałam przesłać znajomemu. Przecież tam nic strasznego nie było. Chyba, że... GW zmyśliła? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 19:48 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3794978.html To ten? Czasem przeredagowuja niektóre depesze - widac to między innymi po wpisach - pierwszy tytuł jest inny niż pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
sinny Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 19:51 To nie ten. :) Tamten był wyłącznie poświęcony tej wpadce językowej. O "małpie" było później. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 19:57 Najwyrażniej je połączyli. Przeredagowują je. Ale poszukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sinny Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 20:01 No może... Ale... Tamten był tak obszerny jak ten w linku, który mi podałeś i dotyczył tylko tej wpadki. I jeszcze były posty do niego. Jeśli więc został przeredagowany to chociaż sam wątek z wpisami powinien zostać? Chyba, że się mylę... Głupia sprawa, obiecała komuś to pokazać bo wczoraj się o to pokłóciłam. :) I teraz wygląda jakbym sobie zmyśliła artykuł oraz istnienie postów do niego. :) Maaac - dziękuję za chęci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 20:06 Przejrzałem aż do 13.12. zostaje jeszcze cache googla - czasem da się zobaczyć coś co już znikło. Odpowiedz Link Zgłoś
sinny Re: UWAGA wkraczasz w strefe michnik-land 16.12.06, 20:22 :) O kurcze. :) Z pewnością to było 15.12 między 9tą a 13:30 ;) Odpowiedz Link Zgłoś