Dodaj do ulubionych

Dobry premier

19.12.06, 05:14
Blizniacy robia tego typu przekrety z calkowita bezkarnoscia i coraz
bezczelniej. Brat Jarek udajac zaklopotanie, ani mysli zrobic cokolwiek by
zmienic faszystowska ustawe, a byloby to znacznie prostsze niz
dyscyplinowanie szesnastu wojewodow. Innym przykladem byla ustawa
lustracyjna, ktora zostala podpisana po to by ja natychmiast znowelizowac
(kacza logika). Za te wszystkie klamstwa i oszustwa pewnie beda smazyli sie w
piekle, zaraz obok Ojca Dyrektora, ale poki sa na tym padole oficjalna
opozycja moglaby zareagowac i przynajmniej udawac, ze jej zalezy.
Obserwuj wątek
    • abba15 Dobry UBowiec to martwy UBowiec 19.12.06, 18:20
      z lisami jest podobnie
      • ladne_sny Re: Dobry UBowiec to martwy UBowiec 20.12.06, 01:30
        a abba to taki pedalski zespol prawda?
        • soulgarden Re: Dobry UBowiec to martwy UBowiec 20.12.06, 05:34
          Panie Tomaszu przepraszam,że tak se zaglądnę i zagadam do pana,ale wydaje mi
          się,że mam jakąś ważną intuicję,którą powinienem się podzielić.Pana i pana
          Żakowskiego doceniam ogólnie i jako osoby funkcjonujące na styku z polityką,
          zdarza mi się mieć mocno koherentne spostrzeżenia do was,więc myślę,że
          zrozumiecie taką impresję do "kontrspisku".Jestem przeciwny takim metodom,a wiem
          też,że mogą czytać tu kaczeńce i ta swołocz cała,ale "nic to",nie ma co się
          wysadzać.Do stworzenia planu jak dać sobie radę z PIS jest potrzebne podejście
          mocno naturalistyczne,i takie też widzenie,trochę redukcyjne.Dla pana Jarosława
          jest to zresztą naturalne i to część struktury jego osobowości ważna w tym
          szmerglu.Mianowicie uważam,że cały PIS to patia mieszana Homoseksualny i w
          drugiej mierze niewyżytkowa i w ten deseń mieniąca się.Zresztą element
          homoseksualny jest bardzo ważny dla zrozumienia relacji Tusk-Jarosław.Między
          partiami mniej.Oj zaboli J. jeśli zaglądnie,aż strach pomyśleć. Są takie momenty
          kiedy Jarosław daje się wziąć emocjom i jest to związane sadomasohistyczną grą
          dominacji i jako sublimacja popędu,który jako bezpłciowy wspłwystępuje z
          dążeniem do bliskiej relacji emocjonalnej z drugim samcem.Powiedzmy
          protohomoseksualizm sadomasohistyczny.Najważniejsze belzebuby PIS tak się
          "odnalazły".Ja bywam miłym kąskiem dla podobnych do nich psychopatów i obserwuję
          te zjawiska jako worek treningowy,zdarza się.Mam taką teorię,że ta cała masa
          protohomo i homo dzieli się na zupełnie zniewieściałych oraz dominujących,z
          których wywodzą się najgorsi przestępcy,jak też często politycy,ale w PIS jest
          kilku,którzy mocno podpadają pod schemat mentalnego wiecznego bardziej
          zapaśnika,mniej boksera.Trzeba wejść z nimi w zwarcie medialnie,trzeba ich
          schwycić jak oni i przeczołgać.Trzeba wygrać również indywidualnie.Oni będą
          istnieć supermocno w polityce nawet jakby cudem odsunąć ich teraz od władzy,będą
          mocni.Żeby na dobre dać sobie radę z nimi nie tylko trzeba wykorzystywać
          realnie-formalne sytuacje w państwie,ktoś musi też wygrać z nimi
          energetycznie,pokazać że się ich nie boi,i nauczyć potem praktyką doświadczenia
          dawać sobie radę z nimi.Bez bolesnych zapasów również społeczeństwo się od nich
          może wystarczająco nie odwrócić.Ja patrzę na to jak na nieustające igrzyska,w
          których oni wykazują,że są silniejsi od treści kierowanej do nich.Jeśli nie
          sprzęgnie się treści,energii i elementu pojedynku osobowego to będzie
          długo,cieniutko i ciężko jak noszenie za nimi ciężarów.Co do szczegółów to
          trzeba też rozmawiać z nimi,z pewną cechą Jarosława.Trzeba mówić im treść
          kolosalnie gęstą w znaczeniu dając odczuć zwyczajność tego.Inaczej:Jarosław musi
          czuć nerwy i trzeba być jednocześnie przygotowanym na jego nerwy,z rezerwą,choć
          nie krańcowo.Trzeba ich innymi słowy walnąć na matę osobowo.Nie obejdzie się bez
          tego i długich zapasów.Ich pochłanianie władzy przez rozpychanie jest ważną
          wskazówką dla tego jak ewolucyjnie zawładnęli nami.I nie róbcie jednego
          błędu-nie można za bardzo zakonspirować postawy wobec nich.Oni przetwarzają to
          medialnie w nieuczciwość i to byłaby porażka.Nie mówić wszystkego,ale kwestie
          najbardziej drażliwe trzeba ze zdawkową brutalnością:Jarosław musi często
          słyszeć,że nie jest do końca normalny.I z pełnym przekonaniem trzeba im
          wykazywać udział w przekładaniu się ich brutalizacji na konkretne jednostkowe
          tragedie w kraju.Trzeba ich przesiłować na oczach ich zwierząt. Weszła
          maksymalna siłówka i brutalność zaczyna zdobywać ludzi.By wyjść z tego,trzeba
          pokazać najpierw,że to nie popłaca.W każdym razie inaczej nie ma szans na
          wyraźną ich porażkę w wyborach.Mężczyzn potrzeba,ba,może nawet porady mądrego
          homoseksualisty dodatkowo.To są sadomasohistyczni nieświadomi,nieoświeceni
          homoidzi.U brutalnych przestępców jest coś podobnego.Brutalne pokonywanie
          mężczyzn,zawłaszczanie i okazywanie hierarchii.W każdym razie proszę zacząć
          ogółnie myśleć w kategoriach tej części psychologii.Zabawa w zbytnią pośredniość
          będzie jałowa i zajedzie wszystkich.Jeśli kaczka nie jest chwycona,to sływa po
          niej konkret.Naszło mnie i wam doradziłem.Życzenia powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka