Dodaj do ulubionych

Komendant główny policji może wkrótce odejść ze...

29.12.06, 07:37
Brawo Panie Dorn! Oby tak dalej!
Obserwuj wątek
    • akson1 Apel 29.12.06, 07:40
      P(i)sie - ze g.owno robisz w sprawie gospodarki, to ok - g.owno na ten temat
      wiesz, ze s.pie..les polityke zagraniczna, Bog i historia cie osadzi, ale
      ze p.ieprzysz resorty silowe - ponoc twoja najsilniesza strone, to za ch.olere
      nie moge zrozumiec...
      • frant3 Re: Apel 29.12.06, 08:12
        Po prostu robi to co najlepiej potrafi - piepszy.

--
        Frant - nic nowego
      • kaziub2 Re: Apel 31.12.06, 14:11
        akson1 napisał:

> P(i)sie - ze g.owno robisz w sprawie gospodarki, to ok - g.owno na ten temat
        > wiesz, ze s.pie..les polityke zagraniczna, Bog i historia cie osadzi, ale
        > ze p.ieprzysz resorty silowe - ponoc twoja najsilniesza strone, to za ch.olere
        > nie moge zrozumiec...I masz rację mam też nadzieję,że sznur będzie na tyle
        wytrzymały że kamyczek pociągnie tych krasnali z olbrzymem na czele Piesich
        J....
    • adas313 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 29.12.06, 08:22
      Nie dziwie się.

Też bym się wściekł, gdybym dostał nominację na KG Policji a po pewnym czasie
      okazało się, że to czym rządzę ma być firmą cateringowo-przewozową.
    • ted1951 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 08:37

...ja jestem tylko ciekawy kiedy ten moloch na slomianych nogach ktory
      rzadzi RP /numerujac ja wbrew konstytucji jako czwarta/ kiedy to wreszcie
      pierdyknie. I to bedzie najwiekszy sukces 17-tolecia...
      • haen1950 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 29.12.06, 08:42
        Tusk daje im czas do wiosny, ponieważ pozbył się Rokity (który zawsze jakimś
        cudem ratował im dupę) to rzecz może być reality-show.
      • medyc Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 30.12.06, 11:29
        a ja bym wreszcie chciał zarobić a nie ,że jako policjant po 16 latach mam pensję listonosza.../poniżej 2000 zł
        • kaziub2 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 31.12.06, 14:13
          medyc napisał:

> a ja bym wreszcie chciał zarobić a nie ,że jako policjant po 16 latach mam
          pens
          > ję listonosza.../poniżej 2000 zł
          I nie dostaniesz więcej ja przepracowałem trochę dłużej a teraz debile mówia że
          ja łapiąc złodzieji służyłem komunistom To już trzeba mieć wykształcenie Dorna
          i sposoby na życie Surmacza.Nie płać po prostu za prąd
    • maria10344 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 08:39
      To jeszcze nic.Z policji odchodzą świetni ,wyszkoleni,z długoletnim stażem
      szeregowi policjanci.Nie mogą znieść tego co teraz tam się dzieje.Nie będzie
      miał nas kto ochraniać.
      • kaziub2 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 31.12.06, 14:15
        maria10344 napisała:

> To jeszcze nic.Z policji odchodzą świetni ,wyszkoleni,z długoletnim stażem
        > szeregowi policjanci.Nie mogą znieść tego co teraz tam się dzieje.Nie będzie
        > miał nas kto ochraniać.
        Masz rację? a może nie masz Przecież jeszcze pozostają szereg MOHEROWE I te dwa
        krasnale kaczyńskie z Dornem i surmaczem ?nie płać za prąd
    • jarek1947 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 08:43
      Kto się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie. Sierżant zostanie zawsze
      sierżantem i zachowa taki sposób myślenia. Takie kadry ma właśnie ekipa
      rządzaca.
      Zamiast budować demontuje się to co zostało zbudowane.
      • kaziub2 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 31.12.06, 14:16
        jarek1947 napisał:

> Kto się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie. Sierżant zostanie zawsze
        > sierżantem i zachowa taki sposób myślenia. Takie kadry ma właśnie ekipa
        > rządzaca.
        > Zamiast budować demontuje się to co zostało zbudowane.
        przecież wiesz,że przez to wrogiem JEDYNEJ SŁUSZNEJ PARTII ZOSTAŁEŚ
    • ponury_drwiacy_szyderca Kiedy odejdzie bajkopisarz Dureń?!!!!!!!!! 29.12.06, 08:59
      Ten błazen w okularkach to kompromitacja!!
    • radiomaryja1 kraina dornoty... 29.12.06, 09:18
      "Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jean Cocteau."
    • a.k.traper Komendant człowiek honoru, nie mozna mieć szefa 29.12.06, 09:31
      głupszego od siebie. Surmacz w swoich czynach i wypowiedziach potwierdził ze
      nadaje sie najwyzej na dzielnicowego. Typowy arogancki dupek.
      • zaffaran Re: Komendant człowiek honoru, nie mozna mieć sze 29.12.06, 22:32
        Bardzo Cie przepraszam, nie obrazaj naszego dzielnicowego.Nie wiem, na kogo
        nadaje sie Surmacz, ale Boze nas bron przed takim aroganckim dupkiem! :-))
      • kaziub2 Re: Komendant człowiek honoru, nie mozna mieć sze 31.12.06, 14:17
        a.k.traper napisał:

> głupszego od siebie. Surmacz w swoich czynach i wypowiedziach potwierdził ze
        > nadaje sie najwyzej na dzielnicowego. Typowy arogancki dupek.
        dzielnicowy to brzmi mzbyt dumnie by był nim surmaczowskij
    • orinus Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 09:58
      Tragedią naszych czasów, jest przejęty z czasów PRL-u sposób myślenia: wszystko
      jest polityczne, partia jest wszystkim, bezpartyjnym nie ufamy". Problem polega
      na tym, że wszyscy obecni rządzący wiedzę o działalności "partii" czerpią
      wyłącznie z "wzorca" jakim była PZPR.Smutne.
    • bogdan_mich Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 10:09
      Nikt nie będzie ronił łez z powodu odejścia.Pan Komendant i jego prawa ręka
      Paweł Biedziak niech zajmą sie reformami w instytucjach do których są
      przygotowani zawodowo.Reformę policji powinni robić ludzie którzy mają pojęcie
      o funkcjonowaniu tej instytucji a nie "fachowcy",którzy w tej materii są
      laikami.
    • czarnamamba1 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 10:27
      Biedziak odchodzi?! Przez lata robił z opinii publicznej debila, rozdmuchując
      mierne sukcesy polskiej policji do granic absurdu, z jednej strony; a tuszując
      jej miernotę i skandale z drugiej.
      Najwyraźniej dostał kopa, bo "wieśmaki były za słone"; najgorzej chyba jednak
      przeżyją to dziennikarze od spraw kryminalnych. Dopóki nie znajdą w KGP
      następnej "praczki" (od "prania mózgu"), skazani będą na własną fantazję w
      ubarwianiu rzeczywistości...
    • maxima2 Re: Komendant główny policji może wkrótce odejść 29.12.06, 10:38
      Mając pozycję i pieniądze.. - być tak durnym!
    • 1111a2326 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 11:20
      Te buraki z MSWiA nie maja żadnego poszanowania dla policjantów a
      tego Surmacza razem z Dornem wystrzelić na Księżyc
    • piotrus508 To klamstwa Gazety Wyborczej!!! 29.12.06, 11:31
      Pan Bienkowski nie jesy generalem. Nie jest nawet policjantem i nie ma prawa
      nosic policyjnego munduru!!! Piszac o nim general obrazacie kilkanascie tysiecy
      policjantow.
      • samozwaniec1 Niestety-kaznodzieja jest generalem 29.12.06, 12:05
        choc nigdy w zyciu nie nosil munduru.
    • revy jak zabic piorem poczucie przyzwoitosci 29.12.06, 13:52
      nie lubie obecnego rzadu, Surmacza jest kiepski na stanowisku
      ale powyzszy artykul smierdzi michnikowszczyzna,
      stek wyssanych z palca pomowien, oskarzen, bzdur "opartych" na anonimowych
      informatorach, domyslach, bezpodstawnych spekulacjach
      jednym slowem bezwstydna proba 'character assassination'

Jezeli ktos jest upolityczniony to szpiku kosci to jest GW,
      jezeli komus brakuje kosca moralnego to sa to redaktorzy tej gazety
      • jola_dywity6 Dorn i klika musza odejsc-precz z lapami od policj 29.12.06, 13:59
        jakie zabijanie poczucia przyzwoitosci???gazeta nie pisze bajek tylko informuje
        a jesli rzeczywistosc jest taka a nie inna to juz nie winna zadnej gazety

PS
        'character assassination' w jakim to jezyku???
        • revy michnikowszczyzna = "character assassination" 29.12.06, 14:05
          czas chyba wprowadzic do polskiej wikipedii
          definicje slowa
          michnikowszczyzna

en.wikipedia.org/wiki/Character_assassination
          Character assassination is an intentional attempt to influence the portrayal or
          reputation of a particular person, whether living or a historical personage, in
          such a way as to cause others to develop an extremely negative, unethical or
          unappealing perception of him or her. By its nature, it involves deliberate
          exaggeration or manipulation of facts to present an untrue picture of the
          targeted person. For living individuals, this can cause the target to be
          rejected by his or her community, family, or members of his or her living or
          work environment. Such acts are typically very difficult to reverse or rectify,
          therefore the process is correctly likened to a literal assassination of a human
          life. The damage sustained can be life-long and more, or for historical
          personages, last for many centuries after their death.

In practice, character assassination usually consists of the spreading of rumors
          and deliberate misinformation on topics relating to one's morals, integrity, and
          reputation.

In politics, perhaps the most common form of character assassination is the
          spread of allegations that a candidate is a liar. Other common themes may
          include allegations that the candidate is a bad or unpopular member of his
          family, has a bad relationship with his spouse or children, is disrespected by
          his former co-workers, or routinely engages in disturbing, socially unacceptable
          behavior, such as sexual deviancy.

[edit] See also

* Mudslinging
          * Mind control
          * Socialization
          * Suppressive Person
          * Fair Game (Scientology)
          • jola_dywity6 Re: michnikowszczyzna = "character assassination" 29.12.06, 14:17
            a po polsku svp??????
    • sandman32 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 14:06
      Jeżeli Bieńkowski odejdzie to dla Policji będzie to wielka strata. Z posadą
      powinni pożegnać się ci, którzy nadużyli swojej "władzuchny". A podobno Policja
      miała być apolityczna...dofinansowana...zreformowana...odciągnieta od
      biurek...szkoda
    • cierpliwy Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 29.12.06, 15:26
      Ważne, że w ministerstwie PiSowskie kacyki czują się jak książęta udzielni.
      Reszta się nie liczy. A czy policją będzie kierował fachowiec czy Dornowiec to
      dla kaczystów nieważne.
    • milo_1 DORNowaty ten Ludwik......... 29.12.06, 16:14

• julia2000 Re: DORNowaty ten Ludwik......... 29.12.06, 20:58
        Bieńkowski uciekaj z tego bagna póki jeszcze możesz prędzej czy później i tak
        cię spuszczą .
    • rydzyk_fizyk Nie chciał latać po McSurmacze? 29.12.06, 22:29

• charewicz Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 30.12.06, 06:02
      panie Biernacki rob Pan swoje a dupek Surmacz niech uprawia swoja samorzadnosc
      w Gorzowku Panie Dorn nie patrz Pan na wpadki tylko na efekty swoich czynnosci
    • kaziub2 Komendant główny policji może wkrótce odejść ze.. 31.12.06, 14:09
      Sam jestem na rozdrożu przecież CI Pis-owcy jak bolszewia w najgorszym wydaniu
      ale Policja sama sobie winna, odejdą starzy nowym młodym się wydaje,że zmienimy
      na niby ustawę starzy pójdą my na stołeczki i wtedy wraca stara ustawa A GÓNO
      jaj raz policję załatwią tro wrócimy do roku 1990 i afery zeżrą tych surmaczy
      co to są a dla świata jakoby ich nie było.Obudza sie bez ROGU tylko z e
      sznurem /mam nadzieję ze do sznura u szyji bedzie duży kamień
    • wielki_czarownik Ponoć to Szurmacz odejdzie 01.01.07, 13:39
      Słyszałem, że jednak Szurmacza mają wywalić. ści.
      Tak na IFP przeczytałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka