neiden liberalizm? 02.01.07, 15:04 choroba umyslowa spotykana w osobnikach pozbawionych wartosci patryjotycznych,z nadmiarem sklonnosci religijnych,u osob ze sklonnosciami masochstyczo - niewolniczymi,z kompleksami nizszosci,z nadmiarem tchorzliwosci.zaznaczam ze nie chodzi mi tu o tzw. liberalizm gospodarczy .liberalny element w polsce nie powinien miec dzieci.polecam srodki antykcepcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: liberalizm? 02.01.07, 16:04 same konkrety.. przewaznie jak brakuje argumentow to (intuicyjnie?) rzuca sie haslo nt. (braku) patriotyzmu. Jesli bys, filozofie na miare samego tow. Zawiszy, rozwinal mysl, jaki ma zwiazek liberalizm z patriotyzmem .... ? a nastepnie: z poczuciem nizszosci, tchorzliwoscia etc. ..? neiden napisał: > choroba umyslowa spotykana w osobnikach pozbawionych wartosci patryjotycznych,z > > nadmiarem sklonnosci religijnych,u osob ze sklonnosciami masochstyczo - > niewolniczymi,z kompleksami nizszosci,z nadmiarem tchorzliwosci.zaznaczam ze > nie chodzi mi tu o tzw. liberalizm gospodarczy .liberalny element w polsce nie > powinien miec dzieci.polecam srodki antykcepcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
publico_bono Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskiej 02.01.07, 15:09 Nelly, jesteśmy z Tobą i Jankiem! Bądźcie silni! Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 15:18 publico_bono napisał: > Nelly, jesteśmy z Tobą i Jankiem! Bądźcie silni! Eee tam kaczki. Pan Lyżwiński jest aktualnie wolny.Jak by tak nie daj Boże Maria niedomagał,to jest alternatywa jak znalazl,bo reszty ciężko pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskiej 02.01.07, 15:19 baba z wozu koniom lżej Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Bo to zła kobieta była... 02.01.07, 15:35 Żoneczka w wybujałymi ambicjami - chciała męża-premiera-z-Krakowa, ups! nie udało się! Kto wie, może się jeszcze załapie na męża-wicepremiera? Tak kobiety niszczą mężom kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
astragal-prim Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 15:39 Co to za Nel, no bo Jaś to nie Staś /chyba/ i nie o pustynię ani puszczę tu chodzi, może raczej -czy się puszczę, czy utrzymam /na topi, głośno. marketingowo i bardzo piarowsko/, cała reszta nie ma żadnego znaczenia, dla nikogo i niczego ważnego. Ale czy to jest aż takie ważne, żeby trąbić o tym w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ufffffffffffff 02.01.07, 15:53 moze wstapi do tej partyjki femidebilki gretkowskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ufffffffffffff 02.01.07, 15:55 gekon1979 napisał: > moze wstapi do tej partyjki femidebilki gretkowskiej?? Ty też wstąpisz jak cię ładnie poproszę. I nie udawaj, ze tak nie jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
parole_parole Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 15:52 Przepraszam za ignorancje, ale dlaczego ta pani ma takie dziwne imie i kto jest Maria Rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
parole_parole Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 15:54 Aaa, Maria Rokita to Jan Maria Rokita :-) Mam dzis chyba zacmienie. Ale nadal nie wiem dlaczego jego zona ma takie dziwne imie, czyzby jakas cudzoziemka z pochodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 16:10 Kolejny sukces Kaczyńskiego: Chciał rozbić PO i, jak się wydaje, jest tego bardzo bliski. Nie rozumiem tylko dlaczego Tusk z jednej, Rokita z drugiej strony dają się w to wciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 17:01 Tusk sam skutecznie rozbija PO. A swoja drogą taki rozłam w PO by się przydał. Rokita z konserwatystami powinni przejśc do centroprawicy, zaś Tusk, Komorowski Schetyna itp mogliby wreszcie otwarcie przejść do SLD. Nie ma co się tu dłużej kamuflować. Może wtedy wreszcie powstanie jakaś sensowna koalicja prawicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: Nelly i Jan Maria śladami stasia i nell 02.01.07, 16:26 do afryki powinni pojechać . zapolować na słonie i lwy ( ale widok Jan Maria w gatkach , sombrero i fuzja na ramieniu!) a nelly w rękawiczkach żeby sie od tego czarnego bydła nie pobrudzić. za nimi cichaczem podążają tusk z schetyną żeby sprawdzic czy Jan Maria jakiejś odnogi PO na czarnym ladzie nie zakłada bo byłby problem! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jan Maria też powinien odejść 02.01.07, 17:07 On tylko szkodzi PO. Zamiast popierać partię to co i rusz jakieś zamieszania wywołuje. A ludzie go z tego co widzę też niezbyt lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 aja_jaj_Tusk ma większy_"interes"_ niż Rokita___;) 02.01.07, 17:28 Nelly nie mogła się z tym faktem pogodzić.......... Odpowiedz Link Zgłoś
astro06 Re: Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskie 02.01.07, 18:14 Zastanawiam sie jaka krew plynie w tm Tu(s)ku - ryza - chyba jednak nie polska. Wykolegowal z PO glownych tworcow partrii jak Olechowski czy Plazynski, potem Pania Prof. Gilowska, teraz kolej na Rokite. On sie pozbywa najinteligentniejszych, ktorzy dalecy sa od lizania jemu dupy jak Komor.... czy Schet.... Dla mnie jest to kre.. pardon "osoba" - bezczelna i perfidna - jest RYZY - stad wredny. Pamietacie? "Pan" Tu(s)k po studiach nie potrafil zorganizowac sobie godnego zajecia tylko przez 7 lat w firmie Plazynskiego robil za robotnika, malujac kominy. Po latach mu sie odwdzieczyl kopem..... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskiej 02.01.07, 19:45 trafione sedno.Baba z wozu konie w śmiech.Ale po co ta wrzawa o problem malutki na łamach poważnej gazety.Maryja to zawsze był koń trojański pisuaru przynajmniej ideowo,poznali się na nim krakusy i olali równo jego poparcie dla inkwizycji w wyborach.Tu już nie ma co poprawiać.Takie zachowania Maryi rozwadniały i niedookreślały PO.Jak partia niezdecydowana w którym iść kierunku to i wynik kiepski napędzający pisuarowi klienteli.A lustrator powinien przemyśleć czy odchodzi czy nie czy idzie do spowiedzi do abp.aktualnie na tapecie jego ub-lubieńców,czy ucieknie do Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskiej 02.01.07, 19:52 Przepraszam-a kto to jest ta cała Nelly Rokita że stworzono wokół niej taki szum medialny.Bo do tego czasu wiedziałem że to jest któraś z kolei żona Jasia Rokity(niespełnionego w swych chorych ambicjach polityka)członka już którejś z kolei partii.Mają rację przywódcy PO że nie zajmują się takimi przypadkami.W każdej partii znajdują się członkowie,którzy wstępują do danej partii po to tylko aby zrobić karierę a gdy im się to nie udaje odchodzą obrażeni na partię i cały świat,szukając szczęścia w innej. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Właśnie uslyszałem tę panią w rozmowie z M Olejnik 02.01.07, 20:31 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ratuunku!!! Wszystie partie strzeżcie się i nigdy 02.01.07, 20:35 jej nie przyjmujcie. Dotychczas o Rokicie tak nie myślałem, ale teraz jestem coraz bardziej przekonany, że to musi być jakiś pantoflarz. Tylko ktoś taki może tak ułatwiać żonie demolowanie swojego publicznego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Nelly Rokita odeszła z Platformy Obywatelskiej 02.01.07, 21:17 A kto to jest Nelli Rokita. Zwykła baba. Z jakiej paki cała Polska zajmuje się babą, która nawet niezbyt dobrze mówi po polsku. A niech sobie występuje i wstepuje gdzie chce. Czy w mediach pracują tylko idioci? czy nie ma tam normalnych ludzi, których obchodzić będzie to co ważne dla kraju a nie ploty? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo zamordyzm w PO to zadna nowosc tylko kto faktyczni 03.01.07, 01:25 porusza sznurkami. Coraz wiecej wskazuje na to iz to spioch Kwasniewski jeszcze w cieniu stojac od paru miesiecy wszystkim porusza. Narazie tylko krotkie migniecia jego rak mozna co jakis czas dostrzec ale juz niebawem po scaleniu PO/SLD w jeden twor objawi sie jako glowny architekt i dowodzacy. Kto jeszcze w kieszeni u Kwasniewskiego siedzi oprocz Hani, Donalda i jego pieskow Bronka,Schetyny? Pieniacz Niesiolowski chyba tez? Alez ten Kwasniewski fantastycznie ich usidlil. Ciekawe czy wczesniej Hania mu z reki jadla czy Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: zamordyzm w PO to zadna nowosc tylko kto fakt 03.01.07, 03:12 uomonuovo napisał: > Alez ten Kwasniewski fantastycznie ich usidlil. Ciekawe czy wczesniej Hania mu > z reki jadla czy Tuska? Olek i jego druzyna jedli z reki towarzyszom z SB.I dalej na ich sznurku albo ich dzieci(szafy pozostały). Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Nelly Rokita napluła PO 03.01.07, 15:35 Panowie i Panie z PO! Jakaś żona polityka /o której dowiedziałem się właśnie że była w PO/ napluła na was, że macie Biuro Polityczne i działacie jak genseki a Wy? Wycieracie twarz i uważacie że to deszcz? Zdaje się, że o genseka był w Gdańsku proces /ks.Jankowski?/. Chyba, że tak jest teraz w PO. Odpowiedz Link Zgłoś