galba_xtrem Niech będzie pochwalony. Guantanamo do Polski 06.01.07, 16:12 Potrzeba nam młota na roznorakie lewactwo, co sie do władzy dorwało. A zapiecek musi zostac odbuodwany i tyle!!! Już niedługo pierwszy koncert Skrzypka na dachu. Bilety wysprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Niech będzie pochwalony. Guantanamo do Polski 06.01.07, 16:23 galba_xtrem napisał: > Potrzeba nam młota na roznorakie lewactwo, co sie do władzy dorwało. Potrzeba nam młota na roznorakie fobie rasistowskie, co sie do władzy dorwało. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Niech będzie pochwalony. Guantanamo do Polski 06.01.07, 16:24 Patrzac na twoja gramatyke mysle, ze jeszcze troche powalczysz, zeby skonczyc podstawowke.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Niech będzie pochwalony. Guantanamo do Polski 08.01.07, 17:14 Młota to raczej trzeba na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Anarchogoowniageria..już odbyła służbą wojskową? 06.01.07, 16:18 jak nie to w kamasze .. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Anarchogoowniageria..już odbyła służbą wojsko 06.01.07, 16:42 przymusowa sluzba wojskowa=niewolnictwo XX i poczatku XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia jasne,po co w wojsku niedorobione dzieci dwóch 06.01.07, 17:50 odwrotnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Stolica: akcja anarchistów "Zamknąć Guantanamo" 06.01.07, 17:00 panowie anarchisci sa tylko kupa g.. ciekaw jestem co ci panowie mieli by do powiedzenia gdyby bazylika swietego piotra zostala obrocona w kupe gruzow po ataku muzulmanskich ''meczennikow''.bardzo jestem ciekaw ich opinii.w 1939 r polowa chorych na syfilys francuskich generalow oglosila ze nie bedzie umierac za gdansk.tysiace zolnierzy umieralo n a plazach normandii.tylko dlatego by jakis gnoj mogl mowi c to co mu gwarantuje demokracja europejska;.porozmawiajmy o prawach czlowieka z setkami ofiar w hiszpanii usa niemczech itd. itd. itd .zamiast guantanamo powinno sie tych anarchistow przewiezdz do iraku do odgruzowywania. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Dobrze że angielscy bohaterowie 06.01.07, 17:10 wpierw nam ten Gdańsk darowali... Ci są odważni! To przyjaciele Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Stolica: akcja "Zamknąć Guantanamo" 06.01.07, 17:10 czego wy chcecie, pacany. Przeciez jest zamknieta. Jesli uwazacie inaczej, to sprobujcie tam wejsc. Przekonacie sie ze zamknieta ... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Stolica: akcja "Zamknąć Guantanamo" 06.01.07, 17:17 Najpierw zamknalbym wszystkich anarchistow, a potem Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Stolica: akcja "Zamknąć Guantanamo" 06.01.07, 17:26 wet3 napisał: > Najpierw zamknalbym wszystkich anarchistow, a potem Guantanamo. Jak to latwo popierac tortury, kiedy dotyczy to innego czlowieka. A wiesz, ze Ty tez możesz tam trafic ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: romano33 06.01.07, 17:28 romano33 napisała: > wet3 napisał: > > > Najpierw zamknalbym wszystkich anarchistow, a potem Guantanamo. > > Jak to latwo popierac tortury, kiedy dotyczy to innego czlowieka. A wiesz, ze T > y > tez możesz tam trafic ? Czy Ty potrafisz czytac?! WYRAZIE pisze o zamknieciu anarchistow i Guantanamo! Nie wiem o co ci chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: romano33 06.01.07, 17:45 wet3 napisał: > WYRAZIE pisze o zamknieciu anarchistow i Guantanamo! Skojarzyło mi się zamknięcie ich w Guantanamo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adamantos Re: Stolica: akcja anarchistów "Zamknąć Guantanam 06.01.07, 17:41 Podobnie hitlerowcy traktowali Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A czy ćpuństwo było pod moskalską ambasadą? 06.01.07, 17:46 Czy ćpuństwo w ogóle zdaje sobie sprawę, że moskwa nadal uprawia ludobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: A czy ćpuństwo było pod moskalską ambasadą? 06.01.07, 17:50 zigzaur napisał: > Czy ćpuństwo w ogóle zdaje sobie sprawę, że moskwa nadal uprawia ludobójstwo? Ćpuny to ponoć wynik zgnilizny zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: A czy ćpuństwo było pod moskalską ambasadą? 06.01.07, 18:00 Słowo "zgnilizna" było ulubionym epitetem Josepha Goebbelsa. Narkomania w krajach Zachodu była jak najbardziej na rękę moskalom. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Po co sie przejmować bandą brudasów? 06.01.07, 18:10 pokrzyczą i pójdą. Ciekawe co by zrobili i jak by się zapatrywali na takie więzienia jakby ktos u nas zrobił taki zamach. W Guantanamo sam bym najchętniej zamknał dwie bandy: brudasów i łysych. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jak by u nas był taki zamach 06.01.07, 18:26 to ja wsadziłbym do Guantanamo wszystkich polskich przydupasów UShitA. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Skoro przeciwko Guantanamo, to raczej powinni 06.01.07, 19:38 przed ambasadą Kuby protestować. Guantanamo leży na terytorium Kuby. W więzieniu, do przesłuchiwania islamistów, zatrudnia się kubańskich fachowców. Z dwóch przyczyn: - w USA brak specjalistów o takich umiejętnościach przesłuchiwania, - Kubańczycy są tańsi. Odpowiedz Link Zgłoś
jvenables14 Ech, brudasy jak zwykle się osmieszają. 06.01.07, 19:43 Takie akcje nie mają sensu poza takim, że kilku anarchistów będzie się potem lansować na bojowników o wolność i demokrację w necie i realu. Najbardziej by sie jednak cieszyli, gdyby ich pieski spałowaly. Wtedy dodatkowo byliby meczennikami. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A jak tam czyściochy z MW i ichnia martyrologia? 06.01.07, 19:50 Zapowiadali złożenie doniesienia do prokuratury po ostatniej paradzie równości w Warszawie z powodu pobicia ich przez wstrętnych lewaków, nawet projektor na konferencję prasową przydźwigali ci patridioci coby zdjęcia pokazać szerokiemu spektrum odbiorców. Minęło 7 miesięcy i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
jvenables14 Nie jestem fanem MW, ale mieli rację. Cały czas 06.01.07, 19:54 nagłaśnie się prawicową przemoc, a lewacką pomija. A jest tego naprawdę sporo. Antifa to największe łobuzy, skini to przy nich pikusie. A co do samej sprawy to nie wiem, moze media ją olały, a na stronach MW coś jest. Szczerze mowiac srednio mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Media olały wynurzenia patridiotów? 06.01.07, 20:01 To chyba jednak nie jest jeszcze IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jvenables14 Pewnie olały. Widac jak są stronnicze. 06.01.07, 20:06 (Przypomina się szopka z Redwatch). Poza tym nie wiem w czym ci przeszkadza tak pożyteczne uczucie jakim jest patriotyzm (nie mylic z z nacjonalizmem). A IV RP raczej nie nadejdzie. PiS musialby miec samodzielnie z 50% w sejmie to wtedy i owszem. A tak wciaz to samo bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek a nie lepiej zamknąć anarcholi? 07.01.07, 01:52 a jeszcze lepiej wysłać do Afryki - będą mieli pełną swobodę... Odpowiedz Link Zgłoś